13 Μαρτίου 2016

Εξετάσεις δίνει το κρατικοδίαιτο κομματόσκυλο Σίλας Σεραφείμ και τρώει άγριο κράξιμο απ' τον κόσμο: «Η κυβέρνηση Σαμαρά έπνιγε μωρά»

Το κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν να ξεπλύνει το αίσχος στην Ειδομένη και τους νεκρούς του Αιγαίου επί ΣΥΡΙΖΑ. Ο κρατικοδίαιτος μπαγλαμάς Σίλας Σεραφείμ, που όπως παραδέχθηκε μασάει 14 χρόνια από την ΕΡΤ ενώ ταυτόχρονα δίνει παραστάσεις και δουλεύει σε ιδιωτικά κανάλια, έγραψε απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έπνιγε μωρά!

Ηλεία: Η ''κηδεία'' του Αλέξη Τσίπρα και η χήρα που... δεν κρατιότανε με τίποτα (Βίντεο)!

Οι εικόνες από το καρναβάλι της Μακρισίας προκαλούν γέλια και πολλά σχόλια από τους χρήστες των social media...

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Άπλυτοι κρατούν περίστροφα και κάνουν πορεία στα Εξάρχεια

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ σχετικό βίντεο από την πορεία των κουκουλοφόρων προκειμένου να διαπιστωθεί η γνησιότητα των όπλων

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας από πορεία κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια οι οποίοι κρατούν όπλα.

Ελληνίδα κατέκτησε τον τίτλο «Miss Europe 2016»

Η Μικαέλα Φωτιάδη, είναι η πανέμορφη Ελληνίδα η οποία κατέκτησε το στέμμα της Miss Europe 2016, στην χθεσινή τελετή στο ξενοδοχείο Grand Hills Village Hotel & Spa στο Λίβανο.

Χανιά: Η ξανθιά, χαμογελαστή βασίλισσα του Καρναβαλιού -Τράβηξε πάνω της όλα τα φλας [εικόνες]

«Απόδραση» από την καθημερινότητα επιχείρησαν σήμερα χιλιάδες πολίτες που έδωσαν το «παρών» στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κίσσαμο και τις Καλύβες.

Τουρκία: Μακελειό με 27 νεκρούς από έκρηξη στην Άγκυρα

Για επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο κάνει λόγο η επίσημη ανακοίνωση - Εξερράγη κοντά σε στάση λεωφορείου - Τουλάχιστον 75 οι τραυματίες - Δείτε βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης - Πρόκειται για την τρίτη επίθεση στην τουρκική πρωτεύουσα από τον Οκτώβριο - Η πρεσβεία των ΗΠΑ είχε εκδώσει προειδοποίηση δύο ημέρες νωρίτερα

ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ! Βροντερό «όχι» λέει ο Κυρίτσης

Για την πιθανότητα  δημιουργίας κλειστών κέντρων κράτησης τύπου Αμυγδαλέζας μίλησε  ο εκπρόσωπος Τύπου του συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Απόφαση – βόμβα ακυρώνει τον ΕΝΦΙΑ

Μια απόφαση ανοίγει τον δρόμο σε εκατομμύρια φορολογουμένους–με τη σφραγίδα, μάλιστα, του Συμβουλίου Επικρατείας– να αμφισβητήσουν τη φορολογία των ακινήτων τους προσκομίζοντας οι ίδιοι αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία η φορολογική διοίκηση, με βάση την απόφασή του, θα πρέπει να αποδεχτεί και να συνεκτιμήσει.

Πασίγνωστη δημοσιογράφος έκανε δημόσιες σχέσεις σε λαϊκή τραγουδίστρια που ήταν ένα σκαλί πριν την κονσομασιόν!

Η αποκάλυψη μετά από χρόνια...

Η Ρίκα Βαγιάννη βρέθηκε στην παρέα του «Στα καλά καθούμενα» το πρωί της Κυριακής και πάνω στο παιχνίδι με τις ερωτήσεις που συνηθίζει η παρέα αποκάλυψε μια δουλειά που έκανε αναγκαστικά στο παρελθόν λόγω της κακής οικονομικής της κατάστασης. Εύλογα οι παρουσιαστές την ρώτησαν για το ποσό που πήρε κι εκείνη απάντησε διηγούμενη την ιστορία...

Όργια, γκέι σεξ και τραβεστί! Η σειρά με τις hardcore ερωτικές σκηνές (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλο έχουν προκαλέσει οι σκηνές σεξ... κάθε είδους που περιλαμβάνει η γνωστή σειρά Versailles και αναμένεται να μεταδοθεί από το BBC2, τον Μάιο.

Ο Αρκάς και ο... υπόκοσμος! Ξεκαρδιστικό σκίτσο για τις απόκριες!

Πάντα επίκαιρος, ο Αρκάς έκανε άλλο ένα ξεκαρδιστικό σκίτσο αυτή τη φορά για τις απόκριες!
Δείτε το!

Ήττα Μέρκελ και στα 3 κρατίδια-Αλματώδη άνοδο AfD

Η Μέρκελ κατάφερε για πρώτη φορά να χάσει την πρώτη θέση η CDU στο κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης (Στουτγκάρδη) χάνοντας 11,5% αν και το κόμμα της ήταν εκτός κυβέρνησης. Βέβαια αυτό που τη σώζει είναι ότι οι Σοσιαλιστές του SPD ακολουθούν τα βήματα ΠΑΣΟΚ και είχαν μεγάλες απώλειες παντού με αποτέλεσμα στα 2 κρατίδια που κυβερνούσαν με τους πράσινους να μην μπορούν να σχηματίσουν κυβερνήσεις και να υπάρξει συνεργασία με τους Χριστινοδημοκράτες.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ! Κατέβασαν την Ευρωπαϊκή σημαία 6 δήμοι!

Η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν κυματίζει πλέον στα κτίρια έξι δήμων κοντά στη Σεβίλλη της Ισπανίας.
«Αυτή δεν είναι η Ευρώπη που θέλουμε να οικοδομήσουμε. Δεν είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης και της αδελφότητας που μας εμπνέει» τόνισε ο Άλβαρο Γκαρθία.

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ! Ζ.N.Κολομπανί: Κάποιοι πολιτικοί στην Ελλάδα προκάλεσαν τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη

Για το φλέγον ζήτημα των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, το οποίο απασχολεί την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, μίλησε ο ειδικός σύμβουλος για θέματα μετανάστευσης Ζαν-Ντανιέλ Κολομπανί στην εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 6» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Όταν ο Τσίπρας γυάλιζε τα παπούτσια του Σόιμπλε! (ΦΩΤΟ)

Πολλές φορές ο Αλέξης Τσίπρας έχει κατηγορηθεί πως δρα με βάση τις εντολές του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και για κάποιους αυτό αποτέλεσε… έμπνευση!

Ο Ερντογάν έκανε δώρο ποδήλατο στο προσφυγόπουλο που ξυλοκόπησε Τούρκος στη Σμύρνη

Το δώρο του Ερντογάν παρέδωσε στον 6χρονο Χασάν Χαντουμανί από το Χαλέπι ο κυβερνητής της Σμύρνης Μουσταφά Τοπράκ

Να απαλύνει την πληγή που άφησε στο νεαρό προσφυγόπουλο από τη Συρία ο Τούρκος που το ξυλοκόπησε άγρια στη Σμύρνη προσπάθησε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στέλνοντάς του ένα ποδήλατο.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ! Χίος: Αντιδράσεις για την πορεία διαμαρτυρίας προσφύγων και μεταναστών που ζητούν να φύγουν από το νησί (Φωτό)!

Με πλακάτ στα αγγλικά και στα αραβικά, 250 πρόσφυγες και μετανάστες βγήκαν στους δρόμους...

Απο πρόσφυγες και μετανάστες γέμισε το κέντρο της πόλης το απόγευμα του Σαββάτου (12-03-2016). Με πλακάτ στα αγγλικά και στα αραβικά, ομάδα 250 ατόμων διαδήλωσε σε Απλωταριά και Πλατεία Βουνακίου κατά των κλειστών συνόρων, ζητώντας να τους επιτραπεί άμεσα να ταξιδέψουν για τον Πειραιά και από εκεί για τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Ισπανία: Oι εκλογές δεν θα άρουν το πολιτικό αδιέξοδο -Τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης

Oι Ισπανοί θα ψήφιζαν τους ίδιους υποψηφίους με εκείνους που επέλεξαν στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου σε περίπτωση που διεξαγόταν μια νέα εκλογική αναμέτρηση κι ως αποτέλεσμα κανένα κόμμα δεν θα λάμβανε ξεκάθαρη εντολή να κυβερνήσει και το πολιτικό αδιέξοδο στην χώρα θα συνεχιζόταν.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε Πάνο δώσε επιτέλους αυτό το χαρτί στους λάθρο για να πάνε Βερολίνο! Τι εννοείς δεν μπορούν να πάνε ούτε στα Σκόπια;

Αυτά δεν τα ξεχνάμε... για να μην τα ξαναζήσουμε, αν και ακόμα δεν έχουμε ζήσει τίποτα από την καταστροφή που έφεραν:

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου για τον ατάραχο περφόρμερ Αλεξέι

Δίνει παραστάσεις στην Ειδομένη εδώ και ένα χρόνο:

Για ποια… τσέπη ετοιμάζεται αυτό το μυστικό κονδύλι του Μαξίμου;

Είναι γνωστό ότι το Μέγαρο Μαξίμου δεν διοργανώνει εκδηλώσεις, πολιτικές ή κοινωνικές.

Ωστόσο, ο προϊστάμενος του γραφείου διοίκησης και οργάνωσης του Μαξίμου, φέρεται να διέθεσε ένα «μυστικό κονδύλι» που ανέρχεται στα 9.000 ευρώ.

ΤΟΥ ΤΑ 'ΚΛ@ΣΑΝ! «Κόβουν» τον Νότη Σφακιανάκη – Ποιο κόμμα παρενέβη;

Ο δημοφιλής σε Ελλάδα και Κύπρο τραγουδιστής, με τις συχνά πυκνά προκλητικές πολιτικές απόψεις του, πλέον κατάφερε μετά την Ελλάδα να διχάσει και την Κύπρο και μάλιστα σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο, με το ΑΚΕΛ να αιτείται το «κόψιμο» της συγκεκριμένης εκπομπής του ΡΙΚ.

Και φυσικά ΚΑΝΕΝΑ μωρό δε «γεννήθηκε στις λάσπες της Ειδομένης»-Η αληθινή ιστορία του νεογέννητου της Ειδομένης όπως το λένε οι δημοσιοκάφροι


Δημοσιογράφος της ισπανικής El Espanol μίλησε με τους γονείς του βρέφους - Όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν 12 ημερών - Γεννήθηκε σε ευρωπαϊκό έδαφος και τώρα η Ευρώπη του κλείνει την πόρτα...

Την αληθινή ιστορία πίσω από την συγκλονιστική φωτογραφία του νεογέννητου πρόσφυγα που οι γονείς του κάνουν μπάνιο στα λασπόνερα της Ειδομένης αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα El Espanol, στην ιστοσελίδα της (τα 'χει γράψει και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εδώ και 2 μέρες-δείτε στο τέλος).

Το tweet υπουργού για το... θορυβώδες σ@ξ που έγινε viral!

Μέχρι τον υπουργό έφτασε για να βρει το δίκιο του, αλλά μάταια!

Ο Σάμιουελ -όπως εμφανίζεται στο Twitter – χρησιμοποίησε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει τα παράπονά του στον υπουργό Υγείας της Σουηδίας. Όπως έγραψε στον Γκράμπριελ Γουίκστρομ:

ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑΖΑΡ ΚΑΙ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ! Κρούσματα λεπτοσπείρωσης στην Ειδομένη - ΒΙΝΤΕΟ

Κρούσματα λεπτοσπείρωσης, μια ασθένεια που μεταφέρεται από τα ποντίκια στους ανθρώπους, εμφανίστηκαν στην Ειδομένη και ανησυχούν τους γιατρούς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Τραγωδία Germanwings: Γιατρός είχε συστήσει τη νοσηλεία του πιλότου σε ψυχιατρείο 2 εβδομάδες πριν τη συντριβή

Ενας ιδιώτης γιατρός είχε συστήσει ότι ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος έριξε το αεροσκάφος της Germanwings στις Αλπεις πέρυσι, θα έπρεπε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, δύο εβδομάδες πριν από την τραγωδία.

Αυτό ανέφεραν Γάλλοι ερευνητές σήμερα, με την ανακοίνωση της έκθεσής τους για το αεροπορικό δυστύχημα που είχε γίνει στις 2 Μαρτίου του 2015, κοστίζοντας τη ζωή και στους 150 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος.

ΡΕ ΑΣΤΕΙΕ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ; Παπαδημούλης: Όσοι παραβιάζουν τις κοινές αποφάσεις της ΕΕ πρέπει να υφίστανται κυρώσεις

«Διεκδικούμε και προσπαθούμε η Ενωμένη Ευρώπη να εφαρμόσει επιτέλους τις αποφάσεις που έχει πάρει και η Τουρκία να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της» σημείωσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα αναφορικά με την επόμενη Σύνοδο Κορυφής.

Eνωση Θεολόγων: Ο κ. Φίλης απειλεί (εν γνώσει ή εν αγνοία του;), ότι θα καταργήσει το Σύνταγμα;

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (ΠΕΘ), απαντώντας σε δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, κ. Νικόλαου Φίλη, τονίζει ότι το μάθημα των Θρησκευτικών δεν προσφέρεται για πολιτικές σκοπιμότητες.

Η Ζωή Λάσκαρη λέει αυτό που περιέργως δε λέει η ΕΕ: Να πάρουν πρόσφυγες ΗΠΑ και Βρετανία που τους δημιούργησαν

Ο Τζορτζ Μπους και ο Τόνι Μπλερ πρέπει να δικαστούν ως εγκληματίες πολέμου, έγραψε στο Facebook η Ζωή Λάσκαρη, κατηγορώντας τη Βρετανία και την ΗΠΑ για την προσφυγική κρίση.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Επιπλέον φόρους προτείνει ο Τσακαλώτος στους δανειστές-Στους χαμηλόμισθους τα βάρη

Στους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους και πάλι ο λογαριασμός όσων δεν μπορεί να εισπράξει η κυβέρνηση - Στο «ζύγι» δημοσιονομικό κενό, περικοπές συντάξεων, αλλαγές στο δημόσιο και νέοι φόροι  -Αυτήν την ώρα η συνάντηση

Αποκάλυψη Hurriyet: Δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες περιμένουν να περάσουν στα νησιά

Δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες συνωστίζονται στην χερσόνησο της Ερυθραίας, απέναντι από τη Χίο, ψάχνοντας τρόπο να περάσουν στα ελληνικά νησιά.

Επίσημα, γράφει η Hurriyet, ο αριθμός των καταγεγραμμένων Σύρων σε όλη την Τουρκία ανέρχεται στα...

Βίντεο-σοκ: Ζογκλέρ τυλίγεται στις φλόγες κατά τη διάρκεια της παράστασής του

Στο βίντεο ακούγονται οι φωνές των θεατών που έβλεπαν τον άνδρα να καίγεται μπροστά τους με ορισμένους στην αρχή να πιστεύουν ότι αυτό που συνέβαινε ήταν μέρος του σόου

Τραγική κατάληξη είχε το σόου ενός 23χρονου ζογκλέρ στη Ρωσία.

Βίντεο: Ρωσίδα έβαλε νεογέννητο σε τσάντα για ψώνια και το απήγαγε από το μαιευτήριο!

Η γυναίκα φαίνεται καθαρά στο βίντεο να εγκαταλείπει το χώρο ατάραχη, με το μωρό στην τσάντα - Πιστεύεται ότι πάσχει από ψυχολογικά, καθώς πρόσφατα πέθανε το δικό της μωρό

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Ακόμα και η Βουλγαρία μας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια

Εστάλησαν επτά φορτηγά με 4.850 κουβέρτες, 155 σκηνές, 500 στρώματα, 150 κρεβάτια, μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και άλλα

Ανθρωπιστική βοήθεια απέστειλε προς τις ελληνικές αρχές για τη στήριξη των δοκιμαζόμενων προσφύγων η βουλγαρική κυβέρνηση.

ΚΑΡΠΑΖΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! Αυστριακός ΥΠΕΞ: Τα Σκόπια κάνουν το δύσκολο έργο που δεν μπορεί να κάνει η Ελλάδα

Η Αυστρία ζητά το κλείσιμο και της «μεσογειακής οδού» - Το σύνορα θα ανοίξουν όταν σταματήσουν να έρχονται πρόσφυγες

Αυστηρότερο έλεγχο των ευρωπαϊκών συνόρων με το κλείσιμο, μετά της λεγόμενης βαλκανικής οδού, και αυτής της μεσογειακής, μέσω δηλαδή της Αλβανίας και της Ιταλίας, επιθυμεί η Αυστρία.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ! Γιάννης Μπέζος: «Καίγεται ο τόπος και εμείς ασχολούμαστε με το αν οι ομοφυλόφιλοι θα...»

Τις απόψεις του γύρω από το σύμφωνο συμβίωσης και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ο Γιάννης Μπέζος τις είχε αναπτύξει πλήρως σε προηγούμενες δηλώσεις, αλλά και συνεντεύξεις του.
Γιάννης Μπέζος: «Καλά θα κάνουν και οι ομοφυλόφιλοι να κρατήσουν και αυτοί μια σοβαρή στάση»
Στις τελευταίες του δηλώσεις ο Γιάννης Μπέζος επανέρχεται λέγοντας:

Ξάνθη: Βιαστής στο καρναβάλι - Η αποκριάτικη μάσκα και η επίθεση στην 24χρονη γυναίκα (Βίντεο)!

Στην σύλληψη ενός 26χρονου άντρα για απόπειρα βιασμού προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικοί στην Ξάνθη...

Ο φερόμενος ως δράστης φορώντας αποκριάτικη μάσκα προσέγγισε μια 24χρονη κοπέλα και αφού την ακινητοποίησε αποπειράθηκε να τη βιάσει, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του και τράπηκε σε φυγή.

Πρόκληση Μουζάλα: Το χάος στην Ειδομένη είναι «ευθύνη της Ιστορίας, όχι της κυβέρνησης»

Απίστευτες δηλώσεις από έναν γυναικολόγο την ώρα που εικόνες με νεογέννητα μέσα στις λάσπες κάνουν το γύρο του κόσμου - Ερωτηματικά για σκοπιμότητες δημιουργεί η πρωτοφανής απουσία του ΣΥΡΙΖΑ - Μακάρι να έρθουν οι Τούρκοι παρατηρητές, θα είναι παρόντες στην καταμέτρηση

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΛΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΟΠΛΑ! Μικρά παιδιά, ξαπλωμένα στις ράγες στην Ειδομένη -Διαμαρτυρία για να ανοίξουν τα σύνορα

Τα μικρότερα, κοιτούσαν απορημένα. Τα λίγο μεγαλύτερα, φώναζαν τα συνθήματα μαζί με τους ενήλικες που ήταν συγκεντρωμένοι γύρω τους.

ΣΤΑ 4 ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! ΤΟ 'ΠΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙΣ! Παπαχριστόπουλος: Μου ηχεί αρνητικά αν ισχύει αυτό με τους Tούρκους τοποτηρητές - BINTEO

Επιφυλακτικός ήταν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος σχετικά με την παρουσία Τούρκων αξιωματούχων στα ελληνικά νησιά ώστε να βεβαιώνουν την επαναπροώθηση μεταναστών στην Τουρκία.

Π@ΠΑ Κ@ΛΟ ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! Τον Big Brother και στα αυτοκίνητα φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Δεν ξέρουμε αν ο Τζορτζ Όργουελ χαμογελά αυτάρεσκα και ο Μισέλ Φουκώ αισθάνεται την χαρμολύπη της δικαίωσης, όμως η κοινωνία της παρακολούθησης δείχνει να αναπτύσσεται σε κάθε προέκταση της ζωής μας. Νέο μέτρο; Το ηλεκτρονικό τσιπάκι (και) στα οχήματα.

Σουμάχερ: Ποιο ήταν το κρυφό του όνειρο πριν το ατύχημα – H αποκάλυψη του μανατζερ του

Να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή σκόπευε ο Μίκαελ Σουμάχερ, λίγο καιρό πριν το ατύχημα που τον έχει καθηλώσει σε κόμμα, σύμφωνα με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε ο μάνατζερ του οδηγού της φόρμουλα 1.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΨΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ! Ο Λεβέντης μπινελικώνει τα ζώα της Έ.Κ. που πίστεψαν ότι θα αλλάζει κάθε 6 μήνες βουλευτές

Οργισμένη απάντηση στα στελέχη της Ένωσης Κεντρώων που σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον του γιατί δεν θα αλλάζει τους βουλευτές κάθε έξι μήνες, όπως αποκάλυψε η Realnews, έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

ΒΙΝΤΕΟ-Κάηκαν μέχρι και τα καλώδια μ'αυτά που έλεγε ο Μουζάλας! «Κόπηκε» στον αέρα η εκπομπή αφού πρόλαβε να πει «ευτυχώς που θα έρθουν Τούρκοι παρατηρητές στα ελληνικά νησιά»!

Να θυμίσω μόνο ότι για το επιχείρημα του Μουζάλα "μακάρι να έρθουν οι Τούρκοι διότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων", φέρανε ήδη το ΝΑΤΟ... και τότε το ίδιο έλεγαν "με το ΝΑΤΟ να μετράει δεν θα μπορούν να αρνηθούν τα νούμερα"... Τέλος μια απορία: Τώρα που τα βρήκαμε με τους Τούρκους, το ΝΑΤΟ τι το χρειαζόμαστε; Θα φύγει; Τι θα γίνει; Ή θα μείνουν εδώ και το ΝΑΤΟ και οι Τούρκοι;

- "Χάος" χαρακτήρισε την κατάσταση στο προσφυγικό ο Γιάννης Μουζάλας!
- Έδωσε διευκρινίσεις για την παρουσία Τούρκων παρατηρητών στα ελληνικά νησιά ενώ τόνισε: "Μακάρι να έρθουν"!
- "Θα έχουμε κι εμείς Έλληνες στα τουρκικά παράλια" λέει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής
- Τι απάντησε για το αν μπορεί αυτό τον ρόλο να παίξει η Frontex
- Όσα... πρόλαβε να δηλώσει πριν η εκπομπή Καλημέρα του skai διακοπεί ξαφνικά στον αέρα!
- Δείτε το βίντεο από το σημείο της διακοπής

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις καρπαζώνει άγρια κακομοίρη ΣΥΡΙΖΑίο-«Ο Τσίπρας εξελίσσεται στον μεγαλύτερο εθνικό ευεργέτη της Τουρκίας»

Άγριος καυγάς του Άδωνι με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την Αμυγδαλέζα και την Ειδομένη

Άγριος καυγάς ξέσπασε στον αέρα μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο Γιώργου Πάλλη με θέμα την προσφυγική κρίση.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! Μουζάλας: Μακάρι να έρθουν Τούρκοι παρατηρητές στα ελληνικά νησιά - ΒΙΝΤΕΟ


«Διεθνή πρακτική» χαρακτήρισε την παρουσία Τούρκων παρατηρητών στα ελληνικά νησιά, μετά την υπογραφή συμφωνίας για την επαναπροώθηση μεταναστών και προσφύγων, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

ΣΑΜΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ! Δημήτρης Καμμένος: Θα πρέπει να ανοίξουν τα κλειστά κέντρα τύπου Αμυγδαλέζα

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος εξέφρασε την άποψη, σε συνέντευξη του στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ, ότι χρειάζεται η δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης για την φιλοξενία των προσφύγων.

ΠΑΣΟΚ κατά Τόσκα: Αν δεν μιλούσε on camera, θα πιστεύαμε ότι κάνει πρόβες σε πρωταπριλιάτικα αστεία

Για επικίνδυνες υποχωρήσεις της κυβέρνησης στην ασφάλεια και τη φύλαξη των συνόρων κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ.

ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΤΩΝ ΗΠΑ!Χάος ξανά σε ομιλίες του Τραμπ -Προσπάθησε να του επιτεθεί άνδρας ενώ μιλούσε [εικόνες & βίντεο]

Επεισοδιακές ήταν δύο ακόμη ομιλίες του Ντόναλντ Τραμπ, μετά από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν σε προεκλογική εκδήλωσή του στο Σικάγο, την Παρασκευή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ! Έσπασαν και τον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι οι άπλυτοι

Μέχρι και οι άπλυτοι άλλων χωρών είναι πιο σοβαροί από τα δικά μας τσογλάνια που ρεμπελιάζουν όλη μέρα και καταστρέφουν

Νέα επίθεση από αγνώστους σε σταθμό μετρό, μετά από αυτή τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στον Κεραμεικό, σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ, στο Μοναστηράκι

Τους 44.035 έφτασαν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες- 2.702 άτομα έφτασαν μόνο χθες

Από αυτούς 8.750 βρίσκονται σε Λέσβο, Χίο και ΣάμοΧωρίς κανένα εμπόδιο και με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν να φτάνουν από τα τουρκικά παράλια δεκάδες βάρκες με πρόσφυγες και μετανάστες προς τα ελληνικά νησιά, που βρίσκονται και πάλι σε οριακό σημείο.