15 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΑ 4 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Ο Μουζάλας αποκαλεί «Μακεδονία» τα Σκόπια-«Αν το'πα ζητώ συγγνώμη» είπε και γέλασε με ΝΔ που ζητάει να παραιτηθεί

Και φυσικά δεν θα παραιτηθεί όσο κι αν χτυπιέται η ΝΔ... ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στο συγκεκριμένο θέμα Σαμαράς που διέγραψε τον Στύλιο επειδή του το ζήτησε η Κανέλη ή Καραμανλής που έφαγε τον Ρουσόπουλο επειδή το ζητούσαν τα ΜΜΕ. Δεν είναι κότες που φοβούνται να πούνε κάτι γιατί θα τους πουν φασίστες.
Όσο για την ταμπακιέρα, τι να πεις; Κάποια στιγμή βαριέσαι να θυμίζεις ότι οι μαλ@κες πατριώτες του κ@λου τους ψήφισαν για το 50άρικο του ΕΝΦΙΑ και θα κλαίνε 10 γενεές.
Πάντως γουστάρω να δω πως θα πάρουν την κ@λοτούμπα οι ψεκασμένοι του Καμμένου που για την καρέκλα έχουν πέσει στα 4...

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις - Εκανε την αναφορά, σχολιάζοντας το πέρασμα προσφύγων στα εδάφη της ΠΓΔΜ την Δευτέρα

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, σε νέες δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Τρίτης για το προσφυγικό, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΚ! ΒΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ! «Θεωρώ την Άννα Μπουσδούκου την πιο σέξι Ελληνίδα»!

«Είναι πραγματικά όμορφη, είναι μια κατηγορία μόνη της».

Συνέντευξη στο ΦΜ Live παραχώρησε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Άννα Μπουσδούκου, χαρακτηρίζοντάς την ως την πιο σέξι Ελληνίδα…

Βίντεο: Επική ε «ευχή» Λαρισαίου σε ρεπόρτερ: «Χρόνια πολλά, καλά γαμ@σια»!

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ ρώτησε και ο κύριος με το πέος στο χέρι, απάντησε...

Όταν ρωτάς, θα πάρεις την... απάντηση! Είναι ένα ρίσκο κι αυτό. Έστω και αν είσαι ρεπόρτερ και δη της κρατικής τηλεόρασης, το ρεπορτάζ αντανακλά το θέμα.

Γελάει ο Μ. Λαζαρίδης (ΝΔ) με την αμορφωσιά τους: Υφυπουργός πιστεύει ότι υπάρχει νομός Ηπείρου!

Ενα αιχμηρό tweet για τον Αλέξη Χαρίτση, τον υφυπουργό Οικονομίας έκανε πριν από λίγο ο διευθυντής του γραφείου επικοινωνίας της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.
Ο κ. Λαζαρίδης έγραψε:

ΒΙΝΤΕΟ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ» Ο «ΣΟΒΑΡΟΣ» ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ! Όταν ο Μουζάλας διαφήμιζε την πραμάτεια του σε Κορομηλά, Μενεγάκη και Σκορδά

Είδες Καρανίκα; Ο Μουζάλας πέρασε απ' την καρέκλα της Ελένης και έγινε υπουργός... και φυσικά όλοι φανταζόμαστε τι κατουρημένες ποδιές γλύφει κανείς για να εμφανιστεί σε τέτοιες εκπομπές

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, που βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα, καλεσμένος σε πληθώρα ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων, λόγο προσφυγικού είχε και άλλο... τηλεοπτικό παρελθόν.

ΦΤΗΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ! Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τα σενάρια για Παπαμιμίκο

Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει το σενάριο περί εμπλοκής του Ανδρέα Παπαμιμίκου στην ΠΑΕ ή την προώθησή του για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Γυμνές πόζες πάνω στους πιο ψηλούς ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης!

Πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται τα ύψη, ωστόσο, κανείς δεν θα ήθελε να χάσει αυτή τη θέαΠολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται τα ύψη, ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα ήθελε να χάσει αυτή τη θέα.

ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει... βόμβα: Ο Κοντονής δεν ακούει τον Τσίπρα

Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση έκανε η Ελένη Αυλωνίτου σε συνέντευξή της σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί το τελευταίο διάστημα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ! Reuters: Η Κομισιόν ζητά υποχωρήσεις από Ελλάδα-Κύπρο έναντι της Τουρκίας

Παραχωρήσεις έναντι της Τουρκίας πρόκειται να ζητήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την Αθήνα και την Λευκωσία προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για το προσφυγικό.

Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης ΝΔ: Η Τσίπρας έχει μετατρέψει τη χώρα σε απέραντο καταυλισμό

Σκληρή κριτική προς την πολιτική της κυβέρνησης ασκεί η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης για το προσφυγικό-μεταναστευτικό της ΝΔ, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΞΕΦΤΙΛΑ! Σκοπιανός ΥΠΕΞ: Καλούμε την Ελλάδα να αναλάβει την ευθύνη των συνόρων της – ΒΙΝΤΕΟ

Προκλητικός για μια ακόμη φορά παρουσιάστηκε ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών Νικόλα Ποπόσκι μιλώντας στον ALPHA. Ο Ποπόσκι άφησε σαφείς αιχμές σε βάρος της Ελλάδας μετά τη μαζική διέλευση εκατοντάδων προσφύγων από τον καταυλισμό της Ειδομένης στη γειτονική χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο θεός Μπερλουσκόνι ξαναχτυπά: Η δημαρχία της Ρώμης δεν είναι δουλειά για μητέρες

Η άποψη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τις γυναίκες- ιδιαίτερα τις μητέρες- και τις δουλειές που μπορούν να κάνουν, προκαλεί αντιδράσεις στην Ιταλία.

Ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε ότι η δημαρχία της Ρώμης δεν είναι δουλειά για μία μητέρα.

Βρετανός ΥΠΕΞ: Ο Πούτιν είναι σαν έναν άνδρα που δέρνει τη γυναίκα του

Η Δύση δεν πρέπει να επαινεί τη Ρωσία για την απόσυρσή της από τη Συρία, τόνισε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, υπογραμμίζοντας ότι η Μόσχα έχει βομβαρδίσει σχολεία και νοσοκομεία.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ ΘΑ'ΝΑΙ! ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! "Κοράκια" στο λιμάνι του Πειραιά για τα κοσμήματα των προσφύγων - ΒΙΝΤΕΟ

Κάποιοι επιτήδειοι, που βρήκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το δράμα των προσφύγων, τους προσέγγισαν, ζητώντας τους να πωλήσουν τα κοσμήματά τους για μετρητά.

ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ! ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Δύο χιλιάδες εμβόλια και hot spot για μητέρες και παιδιά πρόσφυγες από το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Νέες πρωτοβουλίες με σκοπό να συμβάλει στην ανακούφιση των προσφύγων, αλλά και στη διαφύλαξη της υγείας, τόσο των προσφύγων, όσο και των κατοίκων των περιοχών που τους φιλοξενούν, αναλαμβάνει το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Τον δουλεύουν κι ο Βαρουφάκης διαψεύδει

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης διαψεύδει τα δημοσιεύματα τα οποία υποστηρίζουν ότι σε ομιλία που πραγματοποίησε σε εκδήλωση της ΔΑΠ, εμφανίστηκε λάβρος κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ταύρος εισβάλλει σε αγώνα και κυνηγά τους ποδοσφαιριστές [βίντεο]

Ενα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Μέριμπορ του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και συγκεκριμένα στον αγώνα για το εφηβικό πρωτάθλημα μεταξύ Σάνμπουρι και Φρλειζερ Φλέιμς.

Τι προβλέπουν οι 3 τροπολογίες του ΥΠΟΙΚ για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις

Με τρεις τροπολογίες, το ΥΠΟΙΚ διευκρινίζει φορολογικές εκκρεμότητες ενόψει της συμπλήρωσης των νέων δηλώσεων.

Σε περίβολο εργοστασίου έξω από τη Λάρισα πρόσφυγες και μετανάστες

Λίγο έξω από τη Λάρισα, στον περίβολο ενός εγκαταλελειμμένου εργοστασίου, φιλοξενούνται 400 πρόσφυγες και μετανάστες.

Συγκεκριμένα, σε αυτόν τον χώρο φιλοξενούνται, μέχρι να διαμορφωθεί το στρατόπεδο Ευθυμιόπουλου στο Κουτσόχερο...

ΣΥΡΙΖΑ Βραζιλία: Η Ρουσέφ έκανε υπουργό τον Λούλα μπας και γλιτώσει τη φυλακή

Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα αποδέχτηκε την πρόταση της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ να αναλάβει υπουργική θέση στην κυβέρνησή της, ανέφερε η εφημερίδα O Globo.

Το βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο - Ένας μαθητής πέταξε ένα αεροπλανάκι από χαρτί έξω από το παράθυρο...

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με ένα μαθητή από την Κίνα, ο οποίος επιχείρησε να πετάξει ένα αυτοσχέδιο αεροπλανάκι από χαρτί έξω από το παράθυρο. Οι χρήστες των social media τον έχουν χαρακτηρίσει τυχερό, κι όχι άδικα, καθώς κατάφερε να κάνει κάτι απίστευτο!

ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ; Η χώρα είναι χρεοκοπημένη αλλά η ΕΡΤ δίνει 1,2 εκ για παραγωγές (Λίστα με ποσά)

Σε μια περίοδο που η χώρα είναι χρεοκοπημένη, βρίσκονται ένα βήμα πριν το λουκέτο κάποια ιδιωτικά κανάλια και δεν υπάρχει “σάλιο” στην ραδιοτηλεοπτική αγορά, η… γαλαντόμος (κρατική) ΕΡΤ μοιράζει τα εκατομμύρια ευρώ σαν μαρουλόφυλλα.

Την απήγαγαν, τη βίασαν, τη δηλητηρίασαν, αλλά επέζησε

Η 18χρονη κοπέλα δέχθηκε επίθεση από πέντε άνδρες, αλλά κατάφερε να επιβιώσει και να καταδείξει τους δράστες, οι οποίοι και συνελήφθησαν

Το νέο σκίτσο του Αρκά - Tι μπορεί να καταφέρει μια μικρή χώρα [εικόνα]

Τα κατορθώματα μιας μικρής χώρας, και συγκεκριμένα της Ελλάδας, μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» του Αρκά, στο νέο του σκίτσο.

Βολές Σ. Βούλτεψη κατά της κυβέρνησης για τις αναφορές από την ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία"

Τι ψάχνεις όταν "έλληνες" δημοσιοκάφροι τους αναφέρουν σαν "Macedonia"... και εδώ να πούμε και ότι δε φταίνε μόνο οι υπουργοί και οι κυβερνήσεις: Τόσοι Πρόξενοι και πρέσβεις ξύνουν τα παπάρια τους στο εξωτερικό ενώ θ πρεπε να βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ με καταγγελίες ότι αναφέρουν λάθος το όνομα, ειδικά σε χώρες που τους αναγνωρίζουν ακόμα σαν FYROM όπως η Γερμανία


«Οι αποκριές πέρασαν, αλλά η κυβέρνηση δεν εννοεί να απαλλαγεί από τη μάσκα της υποκρισίας», αναφέρει σε δήλωσή της η Σοφία Βούλτεψη.

Η βουλευτής και πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κατασκευάζει συνεχώς "βολικούς εχθρούς" και αγνοεί συστηματικά την σκληρή πραγματικότητα που η ίδια έχει διαμορφώσει.

ΒΑΡΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ! "Πράσινο φως" από ΣτΕ για "έξυπνο" ηλεκτρονικό εισιτήριο - Στην ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή το έργο

Ο γνωστός Περιστέρης, σύμμαχος του ΔΟΛ, δεν είναι διαπλεκόμενος... απαπαπαπα

Το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με τέσσερεις αποφάσεις του (676 - 679/2016) απέρριψε ως αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς της εταιρείας «ΜΕΤΚΑ Α.Ε. - ΑΤΕΣΕ Α.Ε.» για την διεξαγωγή διεθνούς διαγωνισμού για το έξυπνο ηλεκτρονικό εισιτήριο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ! Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό!

Με μια ανακοίνωση που δεν προκάλεσε έκπληξη, αφού περιλαμβάνει τις καταστατικές θέσεις του κόμματος που διαφέρουν από την τελευταία κυβερνητική στροφή στο μεταναστευτικό, το τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται ευθέως κατά της κυβερνητικής πολιτικής για την αντιμετώπιση του ζητήματος των μεταναστευτικών ροών.

ΑΛΛΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ! Κρήτη: Καταγγελίες ότι δάσκαλος «τρομοκρατεί» μαθητές

Για τον συγκεκριμένο δάσκαλο υπάρχουν 10 επώνυμες καταγγελίες στα γραφεία της αστυνομίας η οποία ερευνά την υπόθεση - Χαρακτήριζε συστηματικά τους μαθητές ηλίθιους, άχρηστους, ανίκανους κλπ, ενώ τους απειλούσε για να μην μιλήσουν στους γονείς τους

Φάμπρικα με πολλαπλά σύμφωνα συμβίωσης αλλοδαπών με Ελληνίδες

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα της Δικαστικών Αρχών σχετικά με τα κενά ασφαλείας στο σύστημα εγγραφών του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης ληξιαρχικών πράξεων του Υπουργείου Εσωτερικών που εκμεταλλεύονται κυκλώματα για να θησαυρίζουν από πολλαπλά συ σύμφωνα συμβίωσης Ελληνίδων με αλλοδαπούς.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ! "Διώχνει" από το στρατό τους ντοπαρισμένους αθλητές το νέο νομοσχέδιο


Βάζει τέλος στο ξεφτιλίκι που εγχώρια δικαστήρια (με ποιο κριτίριο;) αθωώνουν αποδεδειγμένα ντοπέ αθλητές όπως τη Χαλκιά και τους αφαιρεί τα προνόμια

Το νομοσχέδιο, με το οποίο θα εναρμονιστεί η ελληνική νομοθεσία με τον κώδικα του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπιγκ θα συζητηθεί αύριο στη Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ενώ την Πέμπτη θα περάσει στην Ολομέλεια προς ψήφιση.

Συρία: Στα 20 μίλια από την «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους έφτασε ο στρατός

Ο Δημοκρατικός Στρατός πέτυχε κέρδισε σημαντικές μάχες, απελευθερώνοντας πολλά χωριά γύρω από την πόλη

Σε απόσταση 20 μιλίων από την «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους, Ράκα, έχει φτάσει  ο Δημοκρατικός Στρατός της Συρίας, εγκλωβίζοντας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του, τους τζιχαντιστές.

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ! Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου λέει ο Μπαλτάς και... ξαναστέλνει τις ίδιες-Κατέβασε το βίντεο το ΑΠΕ

Με... διευκρινιστική ανακοίνωση... επιβεβαιώνει όσα είπε

Μετά τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο, ο κ. Μπαλτάς θεώρησε σκόπιμο να κάνει και διευκρινιστική δήλωση, με την οποία επιβεβαιώνει, ουσιαστικά, όσα ανέφερε νωρίτερα, αν και μιλάει για «απομόνωση» και «αλλοίωση» φράσεων και δηλώσεών του.

ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ! Νέοι συντονιστές στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ-Ολα τα ονόματα

Συμπληρώθηκαν και οι υπόλοιπες θέσεις συντονιστών και επικεφαλής στην Ελληνική Ραδιοφωνία της ΕΡΤ. Την Παρασκευή αναρτήθηκαν στη Διαύγεια οι διορισμοί των προσώπων που ορίζονται ως συντονιστές και η θητεία τους είναι ενός
έτους (μπορεί να παραταθεί από τη διοίκηση έως και τα τρία, συνολικά, χρόνια).

ΕΠΟΣ! Εγραψαν για πλάκα στο FB "ελάτε να τον παίξουμε όλοι μαζί"... και δήλωσαν συμμετοχή 23.000 άτομα!

Στο κάλεσμα των τριών εφήβων μέσω Facebook ανταποκρίθηκαν 23 χιλιάδες άτομα προκειμένου να παραβρεθούν στην ερωτική εκδήλωση

Μία πλάκα ήθελαν να κάνουν τρεις  φίλοι από την Τσεχία και άθελά τους κινητοποίησαν χιλιάδες άτομα για την ημέρα «ομαδικού αυνανισμού» στην πλατεία της Παλαιάς Πόλης στην Πράγα.

Ντύθηκαν τζιχαντιστές στο καρναβάλι της Ξάνθης και τους συνέλαβαν

Σε περιπέτειες μπήκαν δύο καρναβαλιστές στην Ξάνθη που επέλεξαν να ντυθούν... «τζιχαντιστές» με ψεύτικα όπλα και μαχαίρια με αποτέλεσμα η Αστυνομία να τους συλλάβει.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΙΕΨΕΥΔΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! Υπ.ΠροΠο: Πήραμε πίσω από τα Σκόπια μόνο 200 μετανάστες

Εν τω μεταξύ ο βλάκας ο Κουρουπλής ακόμα πανηγυρίζει ότι δεν θα τους πάρουν πίσω

Το αλαλούμ στην κυβέρνηση συνεχίζεται σχετικά με την τύχη των 1.500 μεταναστών που επαναπροωθήθηκαν από την ΠΓΔΜ στην Ελλάδα.

Απίστευτο όργιο φοροδιαφυγής! 3,96 δις. πρόστιμα και 1,18 δις. συναλλαγές με πλαστά και εικονικά στοιχεία

Οργιάζει η φοροδιαφυγή και η φορολογική παραβατικότητα στο σκέλος της φορολογικής νομοθεσίας. Οποιος αμφιβάλλει δεν έχει παρά να διαβάσει τα στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Γερμανία: Ο «Νεοναζί του Afd» που προκαλεί πονοκέφαλο στη Μέρκελ

Ποιος είναι ο 41χρονος συντηρητικός εθνικιστής ο οποίος θριάμβευσε  στο κρατίδιο Σαξονία Ανχαλτ και εκτόξευσε με το... «καλημέρα» το κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» στο 24%

Ένας άπειρος πολιτικός, λαϊκιστής, με ευγενική φυσιογνωμία είναι το νέο αστέρι του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος "Εναλλακτική για τη Γερμανία".

Πυροβολισμοί και ανθρωποκυνηγητό υπόπτων στις Βρυξέλλες

H υπόθεση συνδέεται με το μακελειό στο Παρίσι - Πληροφορίες ότι ένας από τους δύο ενόπλους είναι νεκρός - Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν - Κοινή επιχείρηση γαλλικών και βελγικών αρχών - Τι λένε οι πληροφορίες για τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ

Μητσοτάκης σε Μπαλτά: Να επισκεφθεί την Ειδομένη για να αισθανθεί εθνικά υπερήφανος

Την απίστευτη δήλωση του Αριστείδη Μπαλτά: «Η εικόνα της Ειδομένης είναι τιμητική για την Ελλάδα», σχολίασε με δηκτικό τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τον υπουργό να πάει στην Ειδομένη για να αισθανθεί εθνικά υπερήφανος.

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Εκκληση δημάρχου Λέσβου στους μαθητές να έρθουν πεντάημερη στο νησί

Επιστολή έκκληση έστειλε στο Υπ.Παιδείας, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και στην ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, με την οποία ζητά να στηριχθούν τα νησιά που δοκιμάζονται από την προσφυγική κρίση, στο πλαίσιο των πολυήμερων εκδρομών των σχολείων.

Βίντεο: Άγριο ξύλο σε παιδόφιλο από τον πατέρα 13χρονης

Επίθεση σε εμπορικό κέντρο δέχθηκε μια 13χρονη. Τα ουρλιαχτά της κινητοποίησαν τον πατέρα της, που έπιασε τον δράστη με κατεβασμένα παντελόνια. Τι ακολούθησε (Vid)

Η Αντζελα Δημητρίου έκανε τόσο ρετούς στις φωτογραφίες της που μοιάζει με... άλλη [εικόνα]

Μια διαφορετική εικόνα της Αντζελας Δημητρίου αντίκρισαν οι φίλοι της στο Instagram, με την τραγουδίστρια να δείχνει τρομερά αλλαγμένη.

Ετσι είναι η ζωή στη Ράκα, πρωτεύουσα του ISIS -Γυναίκες με κρυφές κάμερες καταγράφουν [βίντεο]

Mε κίνδυνο της ζωής τους δυο γυναίκες, κουβαλώντας κρυφή κάμερα, κατάφεραν να καταγράψουν κάποια στιγμιότυπα από τη ζωή στην αποκαλούμενη ως πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους, Ράκα.

Προσέξατε κάτι στις φώτο από το χθεσινό καραβάνι;

Δείτε πρώτα αυτές τις φώτο του κινούμενου καραβανιού:

Σε μείζον θέμα εξελίσσεται η βρώμα και τα σκουπίδια στην Ειδομένη

Εκτός από της αφόρητες συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στην Ειδομένη ένα εξίσου σημαντικό θέμα είναι και η απουσία μηχανισμών αποκομιδής των απορριμάτων όσων ζουν εκεί

Αμετακίνητη η Κύπρος-Τουσκ σε Αναστασιάδη: «Ουδεμία τρίτη χώρα μπορεί να είναι πιο σημαντική από χώρα-μέλος της ΕΕ»

«Δεν βρίσκομαι εδώ για να ασκήσω πίεση στην Κύπρο, αλλά για να ακούσω τις θέσεις της ενόψει του επικείμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου» επισήμανε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου μετά το τέλος των συνομιλιών με τον Νίκο Αναστασιάδη

Κουμουτσάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε την Ελλάδα σε χώρα-καταυλισμό

«Η εφιαλτική κατάσταση στην Ειδομένη είναι το όνειδος μιας παντελώς ακατάλληλης Κυβέρνησης» επισημαίνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Στη Σαλαμίνα την Κυριακή θα κάνουν δημοψήφισμα

Δημοψήφισμα, προκειμένου οι πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους εάν θέλουν να γίνει το έργο της υποθαλάσσιας σύνδεσης της Σαλαμίνας με το Πέραμα, πραγματοποιεί ο δήμος Σαλαμίνας την Κυριακή, 20 Μαρτίου.

4.092 τα πλοία ελληνικών συμφερόντων -35 περισσότερα από πέρυσι

Σε 4.092, συνολικής χωρητικότητας 320.597.574 τόνων (DWT), ανέρχονται τα πλοία ελληνικών συμφερόντων από 23/02/2016, σύμφωνα με έκθεση της "Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας", του Λονδίνου, (GSCC- Committee).

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΣ! Μπαλτάς: Η εικόνα της Ειδομένης είναι τιμητική για την Ελλάδα

«Η εικόνα της Ειδομένης είναι τιμητική για την Ελλάδα», είπε ο υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα, Τρίτη 15 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού.