19 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Σάλος με σειρά του BBC- Ενώσεις τηλεθεατών τη χαρακτηρίζουν «πορνογραφική»

Η σειρά προβάλει σεξ ανάμεσα σε άνδρες, έναν πρίγκιπα τραβεστί και μια βασίλισσα με ...αδυναμία στους νάνους

Η νέα τηλεοπτική σειρά της δημόσιας βρετανικής τηλεόρασης, με τίτλο «Βερσαλλίες» έχει προκαλέσει σάλο στην Αγγλία, πριν καν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, καθώς ενώσεις τηλεθεατών την χαρακτηρίζουν πορνογραφική και ακατάλληλη.

ΒΙΝΤΕΟ-Η μόνη λύση για τη σωτηρία μας

Ο πατέρας του Ν. Παππά ρωτάει τον Άδωνι ποιο είναι το Plan A της ΝΔ... κι αυτός του το εξηγεί σε 30 δεύτερα:

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 20-03-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ ΟΜΩΣ! Δημοσκόπηση Alco: Στο 3,8% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε πώς κατατάσσονται τα κόμματα μετά τα δύο πρώτα - Ιστορικά χαμηλά ποσοστά αποδοχής καταγράφει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - Οι πολίτες διαβλέπουν ότι τα χειρότερα έρχονται...

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο ΔΟΛ-κυβέρνησης: «Στήνουν βρώμικο '16» στο εξώφυλλο

Τρεις μέρες πριν από την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζεται ο "πόλεμος" που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!! "Πάταξη της διαφθοράς" ΣΥΡΙΖΑ 2015, 4 εκ€ ... Δείτε πόσα ήταν επι "διεφθαρμένου Σαμαρά!


«Λόγια του αέρα» αποδεικνύονται για την ώρα οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης περί πάταξης της φοροδιαφυγής, της διαπλοκής και της διαφθοράς και οι υποσχέσεις της περί διάθεσης των «κλεμμένων» για την ενίσχυση των αδύναμων πολιτών.

ΒΙΝΤΕΟ-Στα όριά τους οι κάτοικοι από τις καθημερινές ληστείες-Συνεχεία συμπλοκές μεταξύ λάθρο στην Ειδομένη-ΦΩΤΟ

Καταγγέλλουν την απουσία τους κράτους και εκφράζουν ανησυχία για το τι θα γίνει, όσο οι πρόσφυγες και οι μετανάστες παραμένουν στην περιοχή

ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΜΩΡΕ! Δεν κόβουν αποδείξεις οι καταστηματάρχες στην Ειδομένη

Εφόδους σε καταστήματα στην Ειδομένη, μετά από δημοσιεύματα και καταγγελίες για διάθεση προϊόντων σε πρόσφυγες χωρίς αποδείξεις και άλλες φορολογικές παραβάσεις, πραγματοποίησε η Οικονομική Αστυνομία.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΔΙ; ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! Κρυφή υπόσχεση Ουκρανίας στην Τουρκία για αναγνώριση του ψευδοκράτους!


Έτσι είναι! Οι Ελληναράδες στη εισβολή των Ρώσων στην Κριμαία πανηγύριζαν... με ποιο επιχείρημα θα πείσουν τώρα την Ουκρανία ότι η εισβολή των Τούρκων δεν ήταν νόμιμη ενώ των Ρώσων είναι ΟΚ;
Να θυμίσω εδώ ότι η Ρωσία που στηρίζουν τα γίδια ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τα Σκόπια σαν "Μακεδονία" το 1992!!!

Σε περίπτωση που ένα τέτοιο ενδεχόμενο ευσταθεί, τότε η Ουκρανία του Προέδρου Ποροσένκο πρόκειται να προβεί σε μέγιστο διπλωματικό ατόπημα και μάλιστα παγκόσμιας πρωτοτυπίας, καθότι μόνο η Τουρκία αναγνωρίζει τα κατεχόμενα ως ανεξάρτητο κράτος.

ΦΩΤΟ-ΠΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Να τοποθετηθεί επίσημα η ΝΔ για τις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη-Τι απαντά ο ίδιος

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ., M. Βαρβιτσιώτη, για την Ειδομένη και το ενδεχόμενο βίαιης εκκένωσης της περιοχής.

Στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη Νέα Δημοκρατία να τοποθετηθεί επίσημα για τις δηλώσεις του βουλευτή της... αυτό όμως που ξεχνάει να πει είναι ότι η Αστυνομία του Τόσκα έχει ήδη "περιποιηθεί" τους λάθρο προκειμένου πχ. να τους βάλει στα λεωφορεία... 

Αυτή είναι η κατάσταση στη Λέσβο - 3D ταινία με τις τραγικές εικόνες [βίντεο]

Η κατάσταση στη Λέσβο τους τελευταίους μήνες είναι η απόλυτη εικόνα της εξαθλίωσης των προσφύγων στην μάχη που δίνουν για να ξεφύγουν από τον πόλεμο και να περάσουν σε ασφαλή εδάφη.

Βίντεο δείχνει από κοντά τον βομβιστή αυτοκτονίας στην Κωνσταντινούπολη

Δευτερόλεπτα πριν σκορπίσει το θάνατο, περπατά ανάμεσα στο ανυποψίαστο πλήθος, ενώ από τις κινήσεις του γίνεται εμφανής η ταραχή και η αμηχανία του - Πέντε νεκροί και 36 τραυματίες ο απολογισμός του χτυπήματος στην «καρδιά» της πόλης

Ανακαλεί 25 πρέσβεις ο Σταλίνας-Αλλαγές σε όλες τις μεγάλες Πρεσβείες

Aλλαγή προσώπων και στις πρεσβείες Άγκυρας, Λονδίνου, Πεκίνου, Ρώμης - Αντικαθίσταται ο επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής στην Ουάσιγκτον Χρήστος Παναγόπουλος

Αλλαγή φρουράς των επικεφαλής στις διπλωματικές αποστολές της Ελλάδας στις σημαντικότερες χώρες του πλανήτη αποφάσισε το ανώτατο υπηρεσιακό συμβούλιο του υπουργείου Εξωτερικών. Μεταξύ άλλων αλλάζουν οι πρεσβευτές της Ελλάδος στην Ουάσιγκτον, την Άγκυρα, το Λονδίνο, το Πεκίνο και την Ρώμη.

Πρώην υφυπουργός γράφει τραγούδια στον Αντώνη Ρέμο! «Θα γραφα και για την Πάολα» δηλώνει!

Στα τέλη Απριλίου θα βγάλει το δικό του CD. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει γράψει κομμάτια και για τον γνωστό τραγουδιστή.

Ένας πρώην υφυπουργός βγάζει CD και έχει γράψει τραγούδια για τον Αντώνη Ρέμο. Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ...

ΣΚΙΤΣΟ-Αρκάς: Κι όπως είπε ο Τσίπρας, η φετινή Σαρακοστή θα φέρει την Ανάσταση

Με το δικό του μοναδικό τρόπο ο Αρκάς σχολιάζει τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως μαζί με το φετινό Πάσχα θα έρθει και η ανάσταση της οικονομίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΖαίοι τροβολογάνε λάθρο απ΄τα Διαβατά για να χορέψουν στο κέντρο της Θεσ/νίκης

Μικρή σημασία έχει ότι τους τραβολογάει το ΚΕΕΡΦΕ του γνωστού Κωνσταντίνου της MARFIN... όλοι ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν κι ας κάνουν ότι διαφωνούν 

Πρόσφυγες από το κέντρο φιλοξενίας Διαβατών βρίσκονται αυτή την στιγμή στο Άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να συμμετάσχουν στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο.

ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΖΑΧΑΡΗ! Καταγγελία Γιατρών Χωρίς Σύνορα για νέο ξυλοδαρμό προσφύγων από την αστυνομία της ΠΓΔΜ

Με ένα μήνυμα στο twitter οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα που βρίσκονται στον καταυλισμό της Ειδομένης κάνουν γνωστό ακόμα έναν ξυλοδαρμό προσφύγων από αστυνομία της ΠΓΔΜ.

ΡΕ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ! ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ! Ρωσικός Τουρισμός: Θεωρήσεις βίζας εντός 48 ωρών!

Mε τίτλο:«Rosturism: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να εκδίδει θεωρήσεις εντός 48 ωρών», το ειδησεογραφικό ρωσικό Πρακτορείο Rusnovosti προβάλλει δηλώσεις του Επικεφαλής της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού -Rosturism, Όλεγκ Σαφόνοφ, ο οποίος τονίζει ότι «η Ελλάδα είναι έτοιμη για να εκδίδει θεωρήσεις εντός 48 ωρών» καθώς και ότι «οι Προξενικές Αρχές της έχουν αυξήσει το προσωπικό σε όλη τη χώρα, για επιτάχυνση της  διαδικασίας».

ANIKANOI! Εμπόδια σε έργα ψηφιακών υποδομών ύψους 60 εκατ. βάζει η κυβέρνηση

Στο κενό οδηγεί η κυβέρνηση την ψηφιακή αναβάθμιση της χώρας, ακυρώνοντας δεκάδες έργα υποδομών, με οδυνηρές συνέπειες τόσο για την απώλεια κονδυλίων όσο και για την απασχόληση.

ΘΕΕ ΜΟΥ! ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»! Κρούσματα ψύλλων στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς ενημερώνει για την εμφάνιση ψύλλων στο νοσοκομείο.

Δεν αρέσουμε όλοι σε όλους

Θα ξεκινήσω με μια κοινοτοπία: δεν είναι δυνατόν να αρέσουμε όλοι σε όλους. Το γεγονός βεβαίως ότι, συχνά πολλοί, όπως τώρα εγώ, επαναλαμβάνουν μια κοινοτοπία, οφείλεται στο ότι, αν φυσικά δεν είναι ευηθείς, για κάποιο λόγο θεωρούν πως δεν είναι αφομοιωμένη αυτή η κοινοτοπία, δηλαδή το αυτονόητο και το προφανές που δηλοί, δεν είναι για όλους ούτε αυτονόητο, ούτε προφανές.

Τουρκική NAVTEX δεσμεύει περιοχές για έρευνα στο Αιγαίο - ΧΑΡΤΗΣ

Την ώρα που στις Βρυξέλλες συζητούσαν για την συμφωνία Τουρκίας - Ευρώπης σχετικά με το προσφυγικό, η Άγκυρα ανακοίνωνε έρευνες στο Αιγαίο.

ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ! Διαπλανητικό κάλεσμα Μπαλτά σε καλλιτέχνες-διανοούμενους του πλανήτη, για το προσφυγικό

Ανοικτή επιστολή προς τους καλλιτέχνες και τους διανοούμενους του κόσμου απευθύνει ο υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και συμμετοχή στην καμπάνια ευαισθητοποίησης για το προσφυγικό ζήτημα, «Καλώς τους».

ΑΙΣΧΟΣ! Η Τζολί δεν ζήτησε να συναντήσει τον...Νταλάρα!

Η επίσκεψη της χολιγουντιανής σταρ Αντζελίνα Τζολί στη χώρα μας όπως είναι φυσικό βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, αφού ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να την καλύψουν, ενώ το αδιαχώρητο έγινε στο λιμάνι του Πειραιά όταν οι πρόσφυγες αντιλήφθηκαν την παρουσία της.

ΤΟΥΡΚΙΑ-Ο καμικάζι ήθελε περισσότερα θύματα, αλλά από το φόβο του πυροδότησε τη βόμβα νωρίτερα-Το ΡΚΚ βλέπουν οι Τούρκοι

Το PKK «βλέπουν» πίσω από την επίθεση οι τουρκικές αρχές - Νεκρός ο καμικάζι, ήθελε περισσότερα θύματα, αλλά από το φόβο του πυροδότησε τη βόμβα νωρίτερα

Εκκαθαρίζει κόσμο ο Σταλίνας και νομίζει ότι πολεμάει τη Ντόρα...

Ο Νίκος Κοτζιάς μπαίνει ανάμεσα στα… ζευγάρια του διπλωματικού σώματος

«Παράπλευρες απώλειες» φαίνεται να είναι μέλη του διπλωματικού σώματος της Ελλάδας που ζουν στο εξωτερικό του «άτυπου» πόλεμου μεταξύ Νίκου Κοτζιά και Ντόρας Μπακογιάννη.

Βίντεο: Ασύλληπτο τρίποντο με... ταμπλό από τη γωνία για τον Κάρι

Τι κι αν είχε μπροστά του τον Νοβίτσκι ο γκαρντ των Ουόριορς δεν φάνηκε να προβληματίζεται...

Ακόμα ένα... «παλαβό» σουτ πρόσθεσε στην ασύλληπτη συλλογή του ο Στεφ Κάρι, καθώς στην αναμέτρηση των Ουόριορς με του Μάβερικς, ο γκαρντ των Ουόριορς ευστόχησε σε τρίποντο με ταμπλό από τη γωνία.

Φεύγουν οι δανειστές-Χωρίς συμφωνία και στο συνταξιοδοτικό-«Καλό Πάσχα» για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης

«Καλό Πάσχα» για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης - «Δεν πάμε για να κλείσουμε αύριο» είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος τονίζοντας ότι τα δύο ανοιχτά θέματα είναι η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και το ποσοστό αναπλήρωσης των συντάξεων

Η στιγμή της έκρηξης στην Τουρκία! 5 οι νεκροί και 36 οι τραυματίες

Το τουρκικό δίκτυο cumhuriyet έδωσε αρχικά στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει την στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη. Στην συνέχεια οι εικόνες μεταδόθηκαν και από άλλα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και αποτυπώνουν τις δραματικές στιγμές.

Iδιωτικά σχολεία: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τα μέτρα Φίλη

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλουν οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων με αφορμή τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Παιδείας για το πλαίσιο λειτουργίας τους.

Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» για την οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Νάιδα

Το 2002 το ιδιαίτερο στιλ και η ενέργεια του Γιώργου Νάιδα ξεχώρισαν κατά τη σύντομη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Bar». Έξι χρόνια αργότερα όλοι πάγωσαν από τον ξαφνικό θάνατο του σε τροχαίο στη Νάξο.

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΙΛΤΟΣ! Βαρβιτσιώτης: Δεν είμαι αρνητικός στην ιδέα της βίας για να αδειάσει η Ειδομένη

Δεν πρόκειται να αδειάσει αλλιώς ο καταυλισμός! Το δύσκολο βέβαια, ετσι όπως τα έκαναν είναι να κάνεις καλά 15.000 αποφασισμένους για όλα με πολλούς να είναι γυναικόπαιδα...

Υπέρ ακόμη και της βίαιης εκκένωσης της Ειδομένης τάχθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη...

ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ! ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ; Από τη Λέρο είχε μπει τον Σεπτέμβριο στην ΕΕ ο συνεργός του Αμπντεσλάμ... μετά πήρε χαρτιά απ' τον ΣΥΡΙΖΑ

Αστυνομική πηγή αποκάλυψε ότι o Αμίν Τσουκρί μπήκε στην Ευρώπη περνώντας από τη Λέρο στις 20 Σεπτεμβρίου του 2015

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "L' Express" που επικαλείται αστυνομική πηγή που παρακολουθεί την έρευνα για τον εντοπισμό των τρομοκρατών...

ΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΟΥΖΑΛΑ! Γεννηματά στον Γιωργάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στο τραπέζι της δικής μας συζήτησης

Η απάντηση της Γεννηματά στον Παπανδρέου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στο τραπέζι της δικής μας συζήτησης

Στην επιστολή του Γιώργου Παπανδρέου, με την οποία ζήτησε να μπει και ο ΣΥΡΙΖΑ στο τραπέζι της συζήτησης για την μεγάλη κεντροαριστερά, απάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Φέσια» 532 εκατ. ευρώ προκάλεσαν οι φόροι στα ΙΧ!

Πριν ακόμη φθάσει στη Βουλή η επίμαχη διάταξη που ενεργοποιήσει το μέτρο της απόσυρσης ΙΧ νέα σενάρια για επιπλέον φόρους στα αυτοκίνητα έρχονται να προκαλέσουν «τρικυμία» σε μια «παγωμένη» αγορά που έχει στερήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το κράτος.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΓΙΑΥΤΟ->Παραιτήθηκε από την κυβέρνηση Κάμερον ο υπουργός Εργασίας για να μην κόψει επιδόματα

Εξέφρασε τις διαφωνίες του για τις νέες επικείμενες περικοπές επιδομάτων που περιλαμβάνονται στον επικαιροποιημένο προϋπολογισμό

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! Δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί σε Αγρίνιο-Θεσσαλονίκη.

Πριν 2-3 μέρες κάηκαν ηλικιωμένοι τόσο στην Κοζάνη όσο και στην Πάτρα... και φυσικά όλοι αυτοί καίγονται από φωτιές που πιάνουν τζάκια ή μαγγάλια με τα οποία προσπαθούν να ζεσταθούν... αλλά τώρα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ οπότε δεν το φωνάζουμε

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε ισόγεια μονοκατοικία στην οδό Αμφιλοχίας 18 στη Θεσσαλονίκη, στην οποία είχε ξεσπάσει φωτιά.

ΤΙ ΘΥΜΙΖΕ; ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ; Κατέστρεψαν μνημείο του ΕΑΜ στη Νιγρίτα Σερρών

Άγνωστοι κατέστρεψαν, χθες το βράδυ, το μνημείο της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στη θέση Τάσιουλουκ στη Νιγρίτα Σερρών.

«Άλλο πρόσφυγες, άλλο μετανάστες.Μη πάθει κανείς αυτό που πάθαμε», λέει η μάνα της Μυρτούς

«Μην πάθει άλλος αυτό που έπαθε το παιδί μου» λέει η μητέρα της Μυρτούς

Μας μιλάει η Μαίρη Κοτρώτσου από το κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα όπου νοσηλεύεται η κόρη της - Έντονες αντιδράσεις, σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει  προκαλέσει η είδηση της απόπειρας βιασμού 7χρονου κοριτσιού από Αφγανό μετανάστη στην Ειδομένη

ΟΚ! ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ! Εκτακτη έκδοση ΦΕΚ μέσα στο Σαββατοκύριακο με εντολή Βερναρδάκη

Προφανώς και θέλουν να βγάλουν καμία ΠΝΠ απ' αυτές που κατηγορούσαν τη χούντα Σαμαρά ή κανα ΠΔ με τον πρόθυμο ηλίθιο Πάκη

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης έδωσε εντολή για να παραμείνει το Εθνικό Τυπογραφείο ανοιχτό και το Σαββατοκύριακο.

ΜΕ ΑΛΕΞΗ ΟΛΟ ΚΕΡΔΑΜΕ! Αυξήσεις φόρων σε καύσιμα, αυτοκίνητα, κινητά τηλέφωνα και ΕΝΦΙΑ-Οι επιπλέον φόροι που θα πληρώσουν 2,7 εκατ.μισθωτοί και συνταξιούχοι (πίνακες)

Νέα φοροεισπρακτικά μέτρα άνω του 1,4 δισ. ευρώ προετοιμάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους δανειστές. Εκτός από τη μείωση του αφορολογήτου ορίου και την αύξηση των συντελεστών φορολόγησης των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων από μισθούς και συντάξεις, το σχέδιο της κυβέρνησης περιλαμβάνει νέες αυξήσεις στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης των καυσίμων, στα τέλη ταξινόμησης των ΙΧ αυτοκινήτων, στα τέλη κινητής τηλεφωνίας ακόμη δε και στον ΕΝΦΙΑ.

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ LEVEL Η "ΟΡΓΗ" ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Ενταση στην Ειδομένη-Ξέσπασαν οι λάθρο μετά την απόφαση της Συνόδου κραδαίνοντας στον αέρα τα όπλα... τα παιδιά τους

Ένταση, διαμαρτυρίες, μικρά παιδιά με χάρτες τις Ευρώπης αλλά και συνθήματα που γράφουν «ευχαριστούμε που κλείσατε τα σύνορα» συνθέτουν την εικόνα που επικρατεί αυτήν την ώρα στην Ειδομένη στον απόηχο της απόφασης της Συνόδου Κορυφής.

Η Ελένη Λουκά πάλι έκανε το θαύμα της στο δελτίο του ΣΚΑΙ - ΒΙΝΤΕΟ

Για άλλη μία φορά η γραφική περίπτωση της Ελένης Λουκά έκανε την εμφάνισή της σε δελτίο ειδήσεων και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη.
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη βρισκόταν στον αέρα και είχε συνδεθεί με τον ρεπόρτερ του σταθμού, προκειμένου να μεταφέρει το κλίμα από τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Ο πλέον ηλίθιος ΑΝΕΛ: Ο ΣΚΑΪ έπρεπε να «κοψεί» στα γυρίσματα η φράση «Μακεδονία» του Μουζάλα

Το θέμα του εθνομηδενιστή και πρώην μαρξιστή Ι. Μοίρα είναι ότι ακούστηκε και ξεβρακώθηκαν στα γίδια... όχι ότι ο Μουζάλας και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι πρέπει να λέγεται "Μακεδονία"

Απίστευτη κωλοτούμπα για το θέμα Μουζάλα και την αναφορά του στα Σκόπια ως «Μακεδονία» προσπαθούν να κάνουν οι ΑΝΕΛ μετά την άκαρπη προσπάθεια του Πάνου Καμμένου που ζήτησε την παραίτηση του αν. υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής.

Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης -Πληροφορίες για 2 νεκρούς [εικόνες&βίντεο]

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε σε μεγάλο πεζόδρομο, στην πλατεία Ταξίμ, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΕΡΔΑΜΕ! Σπίγκελ: Οι δανειστές είναι έτοιμοι να φύγουν από την Αθήνα χωρίς συμφωνία

Σύμφωνα με τον Πίτερ Σπίγκελ, οι συζητήσεις μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και τρόικας για το νέο πρόγραμμα «δεν πηγαίνουν καλά»

ΣΙΓΑ! ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! FT: Ο Τσακαλώτος απείλησε το ΔΝΤ ότι θα κάνουν την επόμενη συνάντηση σε καταυλισμό στην Ειδομένη!

Στην Ειδομένη απείλησε να επαναλάβει τις συζητήσεις με το ΔΝΤ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, θέλοντας να συνδέσει το πρόγραμμα διάσωσης με την προσφυγική κρίση.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΨΗΤΟ->2.297 προσλήψεις ΣΥΡΙΖΑίων στα hot spots

Προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας, νοσηλευτών, γραμματέων, νηπιαγωγών και άλλων ειδικοτήτων.

Επιτέλους περάσαμε στο κυρίως μενού, στο μοναδικό θέμα που ενδιαφέρει τον Έλληνα ζήτουλα:

Μόνο 15.986 λάθρο στα κέντρα φιλοξενίας... οι υπόλοιποι 30.000 σε δρόμους πλατείες και λιμάνια

Σε 11 χώρους φιλοξενίας, που διαχειρίζονται οι Ενοπλες Δυνάμεις, διαμένουν 15.986 πρόσφυγες και μετανάστες, όπως ενημέρωσε το ΓΕΕΘΑ

ΚΡΙΜΑ! ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ! Ειδομένη: Αφγανοί φεύγουν όπως-όπως για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Περίπου 500 απελπισμένοι πρόσφυγες επιβιβάζονται μαζικά σε ταξί και σε λεωφορεία για να φτάσουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και από εκεί να βρουν τρόπο να φύγουν πίσω για το Αφγανιστάν