20 Μαρτίου 2016

Ο Καμμένος πήγε ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και την μπάντα του ναυτικού-30.000 στοιχίζουν μόνο τα καύσιμα του ταξιδιού!

Γελάνε Άδωνις και Μουρούτης

Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ταξίδεψε στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, μαζί με συνολικά… 19 μουσικούς της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και 10 επιπλέον άτομα.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Με την κλεπτομανή Ξουλίδου το «δεξιό» κόμμα του Μπαλτάκου!

Με τη συνοδεία των χάλκινων της Γουμένισσας που παιάνισαν το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» και τον Εθνικό Ύμνο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης επέλεξε την ημέρα της Κυριακής της Ορθοδοξίας για μια δυναμική επαναφορά όπως αποδείχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε μια πολυπληθής εκδήλωση του κόμματος του.

Δημοσκόπηση: Οκτώ στους δέκα λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε το ηθικό πλεονέκτημα

Στο 3,8% η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου - Το 84% είναι δυσαρεστημένο από την απόδοση της κυβέρνησης - Το 67% θεωρεί λάθος τους χειρισμούς στο προσφυγικό

ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΑ! «Επαναστάτησαν» λάθρο στα Γιάννενα: Είμαστε χωρίς ρεύμα και θέρμανση

Προβλήματα και ένταση δημιουργήθηκε στο παλαιό στρατιωτικό αεροδρόμιο στο προάστιο Κατσικά, όπου έφτασαν 1.167 πρόσφυγες, από τον Πειραιά, οι οποίοι άρχισαν να διαμαρτύρονται για την ακαταλληλότητα του χώρου.

Νέα «καραβιά» στην Ελευσίνα: Καταπλέει το πρωί το «Ελ. Βενιζέλος» με 1.433 λάθρο

Το πρωί της Δευτέρας, στις 08:00, αναμένεται να καταπλεύσει το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο λιμάνι της Ελευσίνας, μεταφέροντας 1.433 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μυτιλήνη.

Νέος εκλογικός νόμος: Λιγότεροι βουλευτές, χωρίς υπουργοποίηση, εκλογή με μικτό σύστημα λίστας-σταυρού

Τις αλλαγές που εξετάζονται προκειμένου να συνταχθεί ένας νέος εκλογικός νόμος που θα επαναφέρει στις κάλπες «το 40% των νέων ανθρώπων που τώρα αποστρέφει το πρόσωπό του από την πολιτική», παρέθεσε ο Παν. Κουρουμπλής.

«Μαχαίρι» στις λίστες βουλευτών της ΝΔ – Ποιους κόβει ο Κυριάκος

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να αλλάξει ριζικά τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, είτε με σταυρό, είτε με λίστα», λέει κεντρικό στέλεχος της Συγγρού στο «Π».

ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΝ! Ποιοι θα πληρώσουν τη νέα φοροκαταιγίδα

Σε σκληρό πόκερ εξελίχθηκε η διαπραγμάτευση για τις αλλαγές στην άμεση φορολογία που θα ισχύσουν από τα φετινά εισοδήματα.

Πώς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης οδηγείται σε δίκη-πιλότο για τα κεφάλαια στην Κύπρο

Ο διάσημος τραγουδιστής, έπεσε πριν δύο χρόνια στην τσιμπίδα της Εφορίας όταν ύστερα από ελέγχους καταθετικών λογαριασμών και των κινήσεών τους προς το εξωτερικό εντοπίστηκε ότι έχει «βγάλει» στο εξωτερικό- την Κύπρο- τη διετία 2010-2011 ποσό 5,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Οργή στους μετόχους του Mega: 140.000.000 ευρώ έχει εισπράξει η «ΑΝΩΣΗ» του Φώτη Μπόμπολα από το κανάλι

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους μετόχους του MEGA λίγες μέρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου από τις αποφάσεις της οποίας θα κριθεί το μέλλον του καναλιού.

ΕΧΟΥΝ ΚΛ@ΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! Γαλατά-Φενέρ: Εκκενώθηκε το γήπεδο λόγω τρομοκρατικής απειλής

Το τουρκικό «El Clasico», το πολυαναμενόμενο ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι που είχε προγραμματιστεί για αργότερα σήμερα αναβλήθηκε και οι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν από το στάδιο λόγω τρομοκρατικής απειλής, όπως μετέδωσαν τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα και επιβεβαίωσαν οι αρχές.

Σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου… ξαφρίζει κατάστημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δημοσίευσε η Sunday Mirror, που δείχνει γνωστό ποδοσφαιριστή να μην μπορεί να αντισταθεί στα… προϊόντα γνωστής εταιρείας που βρίσκονται στο ράφι.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! "Φακέλωμα" στα γκισέ των τραπεζών όσων ανταλλάσσουν χαρτονομίσματα των 500 ευρώ!

- Στην πλήρη καταγραφή των στοιχείων όσων ανταλλάσσουν στα γκισέ χαρτονομίσματα των 500 ευρώ θα προχωρούν οι τράπεζες
- Στόχος η προληπτική εποπτεία για ξέπλυμα χρήματος, που φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από κάποιες κινήσεις ανταλλαγής χαρτονομισμάτων μεγάλης αξίας
- Μετά την αναφορά του Μάριο Ντράγκι ότι μελετάται απόσυρση των χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ, πολλοί πολίτες τα ξέθαψαν από το... στρώμα τους

Η όμορφη «σφυρίχτρα» που τους έκανε να… χάσουν την μπάλα (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι σύνηθες να βλέπει κάποιος γυναίκα διαιτητή να διευθύνει έναν αγώνα, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες διαιτητές έχουν πληθύνει και… ομορφύνει.

Το βίντεο από τη γιούχα αγροτών εναντίον της ΣΥΡΙΖΑίας Βαγενά στο Κιλελέρ

Την ώρα που ανέβηκε στο βήμα η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, η οποία παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, άρχισαν να κορνάρουν, με ένα μάλιστα από τα τρακτέρ να προωθείται δίπλα ακριβώς στο μνημείο με αποτέλεσμα να μην την αφήνουν να μιλήσει. Το γεγονός προκάλεσε την έντονη και επανειλημμένη αντίδραση της κ Βαγενά, η οποία...

Νεοναζί κάνουν «ντου» σε ηλικιωμένα κομμούνια και βρίσκουν τον... μάστορά τους! - Βίντεο

Νεοναζί στην Ουκρανία τραμπούκισαν συγκέντρωση κομμουνιστικών και αριστερών οργανώσεων με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από το δημοψήφισμα που διεξήχθη στις 17 Μάρτη του 1991 για τη διατήρηση ή μη της ΕΣΣΔ, όπου αν και το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της Σοβιετικής Ένωσης, τελικά διαλύθηκε.

Αμερικανοί πεζοναύτες αναπτύχθηκαν στο Ιράκ - Θα διεξάγουν επιχειρήσεις κατά των τζιχαντιστών

Η μονάδα 26th MEU έχει ως αποστολή την κάλυψη των αναγκών χερσαίων επιχειρήσεων ειδικού τύπου του 5ου αμερικανικού ναυτικού στόλου

ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ! Αυτοί είναι οι δέκα ληστές που μπούκαραν σε σπίτια και κακοποιούσαν τους ενοίκους - Φωτογραφίες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των δέκα συλληφθέντων μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε σπίτια στη Δυτική Αττική και εξαρθρώθηκε στις 10 Μαρτίου.

Νέο... "χτύπημα" Ψυχάρη: Η προπαγάνδα – κωμωδία, ο χουντικός υπουργός και η... αλλαγή

Με άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής, ο εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης συνεχίζει να... "πυροβολεί" κατά της κυβέρνησης μόλις λίγα 24ωρα πριν από την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή που ζήτησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. «Η αλλαγή» είναι ο τίτλος του άρθρου.

Τα κρουαζιερόπλοια ακυρώνουν δρομολόγια στο Αιγαίο

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει ο θαλάσσιος τουρισμός λόγω του εκρηκτικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην ανατολική Μεσόγειο.

Στο πλευρό του Κυριάκου πρώην συνεργάτης του Σημίτη

Η διεύρυνση προς το κέντρο που θέλει να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να επιβεβαιώνεται με τον πιο ηχηρό τρόπο, καθώς ένα στέλεχος που είχε θητεύσει παλιότερα με την κεντροαριστερά, συντάχθηκε πρόσφατα στο πλευρό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συμβουλή του Μακάριου Λαζαρίδη στον Μπαλτά

Απαντώντας στις ασυναρτησίες Μπαλτά ότι για το "η εικόνα της Ειδομένης είναι τιμή για την Ελλάδα" και το "Μακεδονία" του Μουζάλα φταίνε οι δημοσιογράφοι, ο Διευθυντής του γραφείου τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, του έδωσε μια συμβουλή προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να διορθώσει την "προπαγάνδα" των δημοσιογράφων εναντίον του:

Έφοδος ανέργων σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Την προσωρινή διακοπή εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ με τον τίτλο «Συμμαχία ενάντια στην λιτότητα και την Δημοκρατία στην Ευρώπη» προκάλεσε ομάδα διαδηλωτών στο ξενοδοχείο «President».

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ! Ρουβίκωνας: Ναι, ήμασταν οπλισμένοι στην πορεία στα Εξάρχεια

Ανακοίνωση της αναρχικής ομάδας για την ένοπλη περιφρούρηση της διαδήλωσης της 5ης Μαρτίου

«Το Σάββατο 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μαζική διαδήλωση ενάντια στις μαφίες, τον κοινωνικό κανιβαλισμό και την κρατική καταστολή στην περιοχή των Εξαρχείων. Χίλιοι περίπου αγωνιστές διαδήλωσαν στους δρόμους των Εξαρχείων, ως ελάχιστη απάντηση στη δολοφονική επίθεση μελών της μαφίας σε τρία μέλη του κατειλημμένου κοινωνικού κέντρου ΒΟΞ στις 26 Φλεβάρη» αναφέρεται σε ανακοίνωση της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» για την ένοπλη περιφρούρηση της διαδήλωσης της 5ης Μαρτίου στα Εξάρχεια.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΦΟΥ! Λιμενικοί άνοιξαν πυρ κατά Τούρκων διακινητών – Συνελήφθησαν δύο δουλέμποροι

Πυρ εναντίον Τούρκων διακινητών άνοιξε το Λιμενικό Σώμα στα ανοικτά των Οινουσσών,

Οι δύο νεαροί Τούρκοι διακινητές, σύμφωνα με το politischios έγιναν αντιληπτοί από τους άνδρες του Λιμενικού της Χίου, όταν αποβίβασαν 20 μετανάστες στη νησίδα της Παναγίας Οινουσσών όπου αποβίβασαν 20 μετανάστες.

ΤΣΟΥΡΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ! Φτάνουν Τούρκοι αστυνομικοί στη Χίο - Ξεκινούν συλλήψεις προσφύγων

Στην Χίο αναμένεται να φτάσουν εντός της ημέρας 6 Τούρκοι αστυνομικοί, οι οποίοι θα εγκατασταθούν στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ και θα εποπτεύουν την διαδικασία καταγραφής αλλά και τα αιτήματα επανεισδοχής προσφύγων και μεταναστών.

Ο Αμπντεσλάμ θα μηνύσει τον εισαγγελέα -Επειδή αποκάλυψε ότι... φοβήθηκε και δεν ανατινάχθηκε στο Παρίσι

Ο μακελάρης του Παρισιού, Σαλάχ Αμπντεσλάμ, σκοπεύει να μηνύσει Γάλλο εισαγγελέα, για παραβίαση του απορρήτου, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του.

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει (λέμε τώρα) να γίνει «πρέσβειρα της Ελλάδας»

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε στην Ελλάδα ως Ειδική Απεσταλμένη της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, για να δει από κοντά την κατάσταση των προσφύγων και να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ! ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ! Δεν έγινε απόπειρα βιασμού 7χρονης στην Ειδομένη -Τι ισχυρίζεται ο πατέρας [εικόνες]

Παραπληροφόρηση ισχυρίζεται πως είναι ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού από τη Συρία τα δημοσιεύματα, σε ελληνικά διεθνή ΜΜΕ, που έκαναν λόγο για απόπειρα βιασμού της κόρης του από Πακιστανό στον καταυλισμό της Ειδομένης.

ΚΑΙ Χ@ΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΩΝΙ! Καυγάς στα Τρίκαλα μεταξύ Προέδρου ΝΟΔΕ και προέδρου τοπικής ΟΝΝΕΔ

«Καζάνι που βράζει» είναι η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων απόρροια της έντονης… προεκλογικής «μονομαχίας» για την εκλογή Πρόεδρου του κόμματος.

«Άναψαν» τα αίματα στο Κιλελέρ: Αγρότες αποδοκίμασαν την Άννα Βαγενά

 Δείτε φωτογραφίες - Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε να διαβάσει το λόγο που της απέστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου, κίνηση που βρήκε άκρως αντίθετους αγρότες που είχαν μαζευτεί στο φετινό επίσημο εορτασμό του Κιλελέρ

Θέμος: Τι ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ απ’ τη Μακεδονία;

Θέµος Αναστασιάδης

Θα έδιναν ακόμα και την ονομασία και θα το παρουσίαζαν ως... εθνική επιτυχία!

Καταρχάς, τζάμπα τσακώνονται για τον Μουζάλα, διότι, πρώτον, ο άνθρωπος δεν ήθελε να γίνει υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, μια που περνούσε μια χαρά όντας παράλληλα και πολύ επιτυχημένος γιατρός (μαιευτήρας) και αναγνωρισμένος αγωνιστής υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γενικώς! Οπότε μόνο μπελάδες έβαλε στο κεφάλι του και γι’ αυτό, δεύτερον, είχε ήδη εκδηλώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί - προ Καμμένου και γκάφας (;) περί ΠΓΔΜ, που την αποκάλεσε «Μακεδονία». Ισως να μην άντεχε να βλέπει μανάδες να γεννάνε τα μωρά τους μέσα στη λάσπη στις σκηνές της Ειδομένης αντί σε κάποιο ζεστό ιδιωτικό ή μη μαιευτήριο, ίσως να κατάλαβε ότι το να είσαι καλύτερος από την Τασία δεν αρκεί για να έχεις αποτέλεσμα.

Βενιζέλος: Η πραγματική συμφωνία της 18ης Μαρτίου για το προσφυγικό

Αντιμέτωπη μία αλυσίδα πολύ σοβαρών προβλημάτων, για αόριστο χρόνο, θα βρεθεί η χώρα μας, μετά από τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για την προσφυγική κρίση, εκτιμά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός σε εταιρικό πάρτι της Microsoft με στρίπερ ντυμένες μαθήτριες-Κοιτούσαν αποσβολωμένες οι γυναίκες υπάλληλοι

Πλήθος αντιδράσεων για την πρωτοβουλία της Μicrosoft - Η εταιρεία αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη
Για να κάνει πιο ενδιαφέρουσα μία εκδήλωσή της, η εταιρεία Microsoft είχε την φαεινή ιδέα να προσλάβει χορεύτριες οι οποίες, ντυμένες μαθήτριες, ανέλαβαν το ρόλο της ψυχαγωγίας ενώ λικνίζονταν στους ρυθμούς της μουσικής πετώντας και την... μπλούζα τους!

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΙ "ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ"; Λάθρο το έριξαν στο χορό στον Πειραιά -Συναυλία αλληλεγγύης στο λιμάνι [εικόνες]

Εξαθλίωση και δράμα. Αυτή είναι η εικόνα τις τελευταίες εβδομάδες από τους χώρους στους οποίους φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο βομβιστής της Κωνσταντινούπολης ήταν μέλος του ISIS

Ενας 24χρονος, ο Μεχμέτ Οζτούρκ, μέλος του Ισλαμικού Κράτους, ήταν ο βομβιστής αυτοκτονίας που έκανε την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας.

Όταν ο Τραμπ έδερνε στο ρινγκ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ντόναλντ Τραμπ παίρνει φόρα και χτυπάει με δύναμη τον Διευθυντή του WWE, Βινς ΜακΜάχον, μπροστά στις κάμερες. Στη συνέχεια ανεβαίνει στο ρινγκ και με τη βοήθεια δύο παλαιστών, ξυρίζει το κεφάλι του ΜακΜάχον.

BINTEO ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ! Μεγαλεία Καμμένου στις ΗΠΑ όπου πήγε με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Και φυσικά το κόστος θα ήταν πολύ μικρότερο αν πήγαινε με το αεροπλάνο της γραμμής... αλλά δεν θα πούλαγε μούρη έτσι...

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα ενόψει του εροτασμού της 25ης Μαρτίου - Μαζί του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης -Σήμερα, ο κ. Καμμένος μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον για την ετήσια συγκέντρωση της οργάνωσης AIPAC

ΠΕΣΤΑ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΕ! ΜΟΝΟ Правда! Μπαλτάς για υπόθεση Μουζάλα: Δημοσιογράφοι ντροπιάζουν την έννοια της επικοινωνίας

Ευθύνες στα ΜΜΕ επέρριψε ο υπουργός Πολιτισμού για την ατάκα Μουζάλα περί «Μακεδονίας»

«Η κρίση της Ευρώπης είναι υπαρξιακή. Είναι διαιρεμένη σε επίπεδο αξιών και πολιτικών που συναρτώνται μ' αυτές τις αξίες. Οι πιέσεις πάνω της, έμμεσα και άμεσα, είναι πάρα πολύ μεγάλες». Αυτό τονίζει ο υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Η Αυγή της Κυριακής» και εκτιμά ότι η Ελλάδα είναι εκείνη που βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης, κρατώντας σταθερές τις αξίες της σε σχέση με το προσφυγικό. «Η Ελλάδα αποτελεί σημείο σταθερότητας στην Ευρώπη», λέει χαρακτηριστικά.

Η ΕΛ.ΑΣ. αποζημιώνει με 100.000 οπαδό της ΑΕΚ που έχασε το μάτι του... πριν 13 χρόνια

Η ΕΛ.ΑΣ. θα αποζημιώσει οπαδό της ΑΕΚ που έχασε την όρασή του στο δεξί του μάτι από πέτρα που δέχτηκε από αστυνομικό στα επεισόδια του αγώνα με τον Ολυμπιακό το 2003, στη Νέα Σμύρνη (έδρα της «Ένωσης»).

ΕΛΑ ΠΕΣΤΟ! ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ! Ο Καρατζαφέρης για τον Άδωνι: Αλλού το σώμα του αλλού η ψυχή του – ΒΙΝΤΕΟ

Τις ζυμώσεις για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Γελάει το σύμπαν κι ο Χατζηνικολάου λέει σοβαρά αυτό->Καμμένος εν εξάλλω για Μουζάλα! "Κάντε κυβέρνηση με τη Τζολί"! Το σενάριο της πρότασης μομφής και οι διάλογοι με Τσίπρα

Μόνο ο Χατζηνικολάου έχει μείνει στην Ελλάδα να αντιμετωπίζει σοβαρά και να προμοτάρει τον Καμμένο... αλλά θα μου πεις: "Εδώ ρε συ ο Χατζηνικολάου έγραψε ότι ο Πούτιν θα στείλει 5 δις, τώρα θα τον μάθουμε"... Διαβάστε τι γράφει για Καμμένο να γελάσετε αφού ο Πανάρας δεν θα έκανε τίποτα που θα έβαζε σε κίνδυνο την καρέκλα που απέκτησε με τόσα ψέμματα:

Καμμένος εν εξάλλω για Μουζάλα! "Κάντε κυβέρνηση με τη Τζολί"! Το σενάριο της πρότασης μομφής και οι διάλογοι με Τσίπρα

Eκπληκτικό βίντεο: Δείτε πυρηνικό υποβρύχιο των ΗΠΑ να αναδύεται μέσα από τον... πάγο!

Το υποβρύχιο USS Hartford σπάει τον πάγο και βγαίνει στην επιφάνεια στα πλαίσια μιας άσκησης αλλά και προς άγρα εντυπώσεων στην σύγχρονη «μάχη της Αρκτικής» ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία

Όταν οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πόλη για δοκιμή πυρηνικής βόμβας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πριν 63 χρόνια, στις 17 Μαρτίου 1953, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής διεξήγαγαν ενα τρομακτικό πείραμα.

Για να κατανοήσουν καλύτερα τα αποτελέσματα της έκρηξης και τις θερμικές επιδράσεις μιας πυρηνικής βόμβας, οι ΗΠΑ έριξαν βόμβα με απόδοση 16 κιλοτόνων σε μια ψεύτικη πόλη που δημιούργησαν γι' αυτον τον σκοπό, στη μέση της ερήμου της Νεβάδα.

Μαρόκο: 2 νεκροί και 50 τραυματίες από επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα [βίντεο]

Άγριες συμπλοκές ξέσπασαν μεταξύ των οπαδών της ομάδας ποδοσφαίρου Ράζα και αυτών της Σαμπρίφ Χοσέιμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα-ντέρμπι στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκου.

Ο Σέρλοκ Χολμς είναι από το… Γαλαξίδι

Από έξοχος Σέρλοκ Χολμς σε τραγικός Άμλετ και από εκεί στην άφυλη «Όλα» στο Zoolander 2. Ένας μεσογειακός χαμαιλέοντας. Μιλάει λίγα ελληνικά, λατρεύει τα γεμιστά και τα τηγανητά καλαμαράκια και ομνύει στον ήλιο και στη θάλασσα. Οι ελληνικές καταβολές του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς δεν κρύβονται…

«Γυαλιά-καρφιά» τα έκαναν στη Λευκάδα κάφροι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού [εικόνες]

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έλαβαν χώρα στην Λευκάδα, εν όψει και της αναμέτρησης των δυο αιωνίων αντιπάλων στο Τελικό Κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ.

«Μπλόκο» σε Κύπριους εθελοντές – Η κυβέρνηση θέλει μόνο τα δικά της παιδιά

«Μπλόκο» σε ομάδες Κυπρίων εθελοντριών, που ήταν έτοιμες να μεταβούν σε χώρους διαμονής και διακίνησης προσφύγων για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, έβαλε η κυβέρνηση, η οποία δεν έκανε δεκτό το αίτημα της Πολιτικής Άμυνας της Κύπρου, άγνωστο το γιατί.

F1: Δείτε το τρομακτικό ατύχημα του Fernando Alonso στο GP Αυστραλίας (VIDEO)

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Fernando Alonso στο τρομακτικό ατύχημα που είχε στο Grand Prix Αυστραλίας.

Το πρώτο Grand Prix της χρονιάς ολοκληρώθηκε πρόωρα για το Fernando Alonso και μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα στον 16ο γύρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Δυστύχημα στην Ισπανία με πούλμαν που μετέφερε φοιτητές Erasmus - 14 νεκροί

Τούρκοι, Ελβετοί, Νορβηγοί, Αγγλοι και Ουκρανοί φοιτητές στο πούλμαν - Το πούλμαν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και ανατράπηκε