22 Μαρτίου 2016

Η υψηλή δημοφιλία βάζει εμπόδια στην εξαντλητική προσπάθεια Τσίπρα... μπας χάσει κανα γραμμάριο

Παραπονείται ότι τελευταίως είναι κουρασμένος, ότι δεν γυμνάζεται, ότι έχει πάρει κιλά, ότι έχει πρόβλημα ύπνου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Και τι κάνει, νομίζετε;

ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ! Πάλι επεισόδια στη Λέσβο-Φέυγουν από την Ειδομένη ΜΚΟ λόγω

Λέσβος: "Άναψαν" τα αίματα στο hot spot της Μόριας!

Έντονη αντίδραση υπήρξε πριν από λίγο στο hot spot της Μυτιλήνης, από ομάδα μεταναστών και προσφύγων που διεκδικώντας την άμεση απελευθέρωση τους για να αναχωρήσουν για την Αθήνα, κατέλαβαν για λίγα λεπτά την πύλη του κέντρου. Φώναξαν συνθήματα στα αγγλικά για ελευθερία, διαλύθηκαν όμως αμέσως, μόλις παρατάχθηκαν μπροστά τους άνδρες μιας διμοιρίας ΜΑΤ.

Βρούτσης: Ο Κορεάτης Κιμ να τα μαζέψει και να φύγει

Με οργισμένο ύφος απάντησε η αντιπολίτευση και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης στην τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή με την οποία ανανεώνει τη σύμβαση εργασίας του ταλαντούχου Κορεάτη Γκλεν Κιμ

Με ουζάκι πάει κάτω το… φαρμάκι

Πως θα πάνε κάτω τα φαρμάκια; Μα φυσικά με ένα ουζάκι. Κάπως έτσι σκέφτηκε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης και πήγε μεσημέρι για ένα ουζάκι συνοδευμένο φυσικά με μεζεδάκι.

O ISIS σκότωσε πάνω απο 1.200 ανθρώπους σε 20 χώρες σε λιγότερο από 2 χρόνια [χάρτης]

Από τo καλοκαίρι του 2014 -όταν και το χαλιφάτο του ISIS κήρυξε τον «ιερό» πόλεμο του ενάντια στην Δύση- και μέχρι σήμερα, οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 70 επιθέσεις σε περισσότερες απο 20 χώρες.

Stratfor: Ιδού πώς χτύπησαν οι τρομοκράτες στις Βρυξέλλες

Πολλαπλές εκρήξεις σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες στις 22 Μαρτίου, υπογραμμίζοντας την επίμονη ευπάθεια των εύκολων στόχων σε απλές, αποτελεσματικές επιθέσεις -καθώς και την προθυμία και ικανότητα των τρομοκρατών στη δυτική Ευρώπη να πραγματοποιήσουν αυτές τις επιθέσεις.

Βρυξέλλες: Συγκλονιστικό! Βίδα καρφωμένη στο κορμί τραυματία του μακελειού! (ΦΩΤΟ)

Η εικόνα είναι πραγματικά σοκαριστική. Είναι η ακτινογραφία ενός ανθρώπου που τραυματίστηκε από την έκρηξη της βόμβας κατά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες. Και δείχνει μία βίδα να έχει καρφωθεί στο κορμί του...

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΚΑΜΜΕΝΟ! Νέα αερομαχία πάνω από το Αιγαίο

Δυο σχηματισμοί τουρκικών αεροσκαφών μπήκαν και πάλι σήμερα στο Αιγαίο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

ΖΩΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό στην Κρήτη! Τέσσερις κτηνοτρόφοι ήρθαν στα χέρια

"Άναψαν τα αίματα" το απόγευμα σε περιοχή του Καστελίου Πεδιάδος στο Ηράκλειο, όταν - σύμφωνα με πληροφορίες - τουλάχιστον τέσσερις κτηνοτρόφοι, μετά απο λογομαχία, πιάστηκαν στα χέρια.

Την ενοχή του μιζαδόρου Τομπούλογλου ζήτησε η εισαγγελέας

Την ενοχή του πρώην προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου, ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για το "φακελάκι" των 25.000 ευρώ που κατηγορείται ότι απαίτησε το 2013 από διαφημιστική εταιρεία.

Ρεσιτάλ Ογκονσούτο για Εσιέν και Μπερμπάτοφ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του «Μακεδονία Tv» και ανέλυσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρώην άσος του Εργοτέλη τάχθηκε υπέρ των Μίκαελ Εσιέν και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ για τους οποίους είπε:

Κατέβασαν λάθρο εικόνα της Παναγίας από γυμναστήριο στην Ελευθερούπολη; Δήμος και Εκκλησία διαψεύδουν

Ισλαμική αθλιότητα στη Β. Ελλάδα, ΜΗΝ τους ανέχεστε!

Επιτέλους, η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να ρεζιλεύει τη χώρα, πρέπει να ξυπνήσει από τη βαρύτατη ιδεοληπτική της προσέγγιση σε όλα, διότι ο ελληνικός λαός δεν διαθέτει τον χρόνο που χρειάζονται για να ξυπνήσουν και δεν θα γίνουμε πρώτα Βρυξέλλες για να αποφασίσουν να κινηθούν.

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Η ΕΡΤ-Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής τη στιγμή της έκρηξης!

«Ακούσαμε από την τηλεόραση  τι είχε γίνει στο αεροδρόμιο και κατεβήκαμε από το ξενοδοχείο να πάμε στο Ευρωκοινοβούλιο. Ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο μας είναι ο σταθμός του μετρό όπου εξερράγη η μια βόμβα.»

Γάλλος: "Είναι αδύνατον να τους πιάσουμε όλους, μας έχουν κατακλύσει"-Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ θα έπαιρνε μέρος στο μακελειό στις Βρυξέλλες

«Το 2015 ήταν δύσκολο, φοβάμαι ότι το 2016 θα είναι φρικτό», εξομολογήθηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας Γάλλος αξιωματούχος των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών, ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του.

ΕΠΟΣ! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγόρασε ρετιρέ στον Trump Towers για τον γκ@μενο

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται πάλι η πολυσυζητημένη φιλία του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μαροκινό kickboxer Μπαντρ Χάρι - Αγόρασε ή όχι διαμέρισμα στο Μανχάταν για τον «επιστήθιο» φίλο του ο Πορτογάλος άσος; - Γιατί ιταλικό μεσιτικό γραφείο τον καλεί ενώπιον της δικαιοσύνης;

Βουλή-travel: Μειωμένες λόγω μνημονίου οι πληρωμές για τους «πατέρες» του Έθνους και τους υπαλλήλους της Βουλής

220 ευρώ για διαμονή και 100 ευρώ στο χέρι τα ημερήσια έξοδα των βουλευτών για τις αποστολές στο εξωτερικό

Αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των δαπανών μετακίνησης των μελών του προεδρείου της Βουλής, των βουλευτών και των υπαλλήλων του κοινοβουλίου προβλέπει πρόσφατη απόφαση του κ. Νίκου Βούτση.

Η… προφητεία του Ερντογάν για την αιματοχυσία των Βρυξελλών

Πριν από μόλις τέσσερις ημέρες ήταν που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε μιλήσει για τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες!

Πρόκληση θυμάτων για να αλλάξει ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής

Αυτή τη φορά οι τρομοκράτες ισλαμιστές κτύπησαν την καρδιά της Ευρώπης. Τα πολλαπλά κτυπήματα που κατάφεραν στις Βρυξέλλες ήταν καίρια και αποδεικνύουν ότι έχουν επιχειρησιακή δυνατότητα, πολύ μεγαλύτερη από αυτή που αναμενόταν. Ιδιαίτερα αν ο σχεδιασμός έγινε μετά τη σύλληψη του Αμπντεσλάμ την περασμένη εβδομάδα. δεν αποκλείεται, αλλά με βάση τη λογική, το πιθανότερο είναι ότι ο σχεδιασμός είχε προηγηθεί και ίσως να επισπεύσθηκε η εκτέλεσή του. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, οι βαρύτατες συνέπειες είναι ίδιες και αφορούν ολόκληρη την Ευρώπη, όχι μόνο το Βέλγιο, που άλλωστε γι’ αυτό επιλέχθηκε ως στόχος. Χωρίς να αποκλείεται επίσης το ενδεχόμενο στις Βρυξέλλες να βρισκόταν ή και να βρίσκεται το επιχειρησιακό κέντρο των τρομοκρατών ισλαμιστών για ολόκληρη τη Γηραιά Ήπειρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Βρυξέλλες: Έφοδος της αστυνομίας στην τουρκική συνοικία

Έφοδο σε συνοικία με τουρκικής καταγωγής κατοίκους έκανε η Βελγική αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα cumhuriyet.

Επικαλούμενη πληροφορίες που δημοσιεύει η βελγική εφημερίδα De Morgensunn, η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει ότι έγινε έφοδος της αστυνομίας στην περιοχή Schaerbeek, η οποία κατοικείται κυρίως από Τούρκους και έχουν γίνει συλλήψεις.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ! Αραβόφωνο δελτίο για πρόσφυγες και μετανάστες έβγαλε η ΕΡΤ-Τους ενημερώνει για τον καιρό στο Αιγαίο για να ξέρουν πότε να έρθουν

Που τις έχουν τις τηλεοράσεις ρε μπαγλαμάδες όλοι αυτοί στην Ειδομένη και τον Πειραιά;

Με χρηστικές πληροφορίες για τους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα

Αραβόφωνο δελτίο με χρηστικές πληροφορίες για τους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα έβγαλε η ΕΡΤ.

Εκκενώθηκε πυρηνικό εργοστάσιο στο Βέλγιο -Τρομοκράτες παρακολουθούσαν πυρηνικό ερευνητή

Νέα δεδομένα για την επίθεση στις Βρυξέλλες έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά το διπλό πολύνεκρο χτύπημα.

Guardian: Γιατί οι βομβιστές έβαλαν στο στόχαστρο το Βέλγιο

Το Βέλγιο φαίνεται ως μία απίθανη τοποθεσία, για το επίκεντρο της ευρωπαϊκής εξτρεμιστικής βίας. Ομως, υπάρχουν καλοί λόγοι για τη συγκέντρωση ριζοσπαστικής δραστηριότητας σε αυτή τη μικρή χώρα, γράφει ο Guardian.

Φεύγει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ αφού τα hotspot είναι πλέον ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ και διαφωνεί!

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ αναστέλλει δραστηριότητές της στα ελληνικά νησιά - «Με τη νέα συμφωνία τα hot spots στα νησιά μετατρέπονται σε δομές κράτησης», αναφέρει η εκπρόσωπος τύπου του οργανισμού - Η πολιτική του ΟΗΕ είναι ενάντια στην υποχρεωτική κράτηση, τονίζει

Ποιος πολύ… πρώην, προσπαθεί να «τρουπώσει» στη ΝΔ;

«Άμα τρουπώσω, τρούπωσα…» έλεγε ο Κώστας Βουτσάς στην αξέχαστη ελληνική ταινία: «Ένα έξυπνο έξυπνο… μούτρο»!

Κάπως έτσι προσπαθεί να τρουπώσει και ο πρώην αθλητής, πρώην προπονητής, πρώην...

Αξιωματούχοι: Βαλίτσα βόμβα προκάλεσε τη μια έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Σε βαλίτσα βρισκόταν τουλάχιστον η μία από τις δύο βόμβες που εξερράγησαν στο πρωί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. 

Ζαγοράκης-Γραμματικάκης με τους 50 Έλληνες μαθητές που εγκλωβίστηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο

Εγκλωβισμένοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά απολύτως ασφαλείς, βρίσκονται από νωρίς το πρωί 50 μαθητές από πέντε σχολεία της ακριτικής Ελλάδας, καθώς τα μέτρα ασφαλείας στη βελγική πρωτεύουσα έπειτα από το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και στο μετρό είναι δρακόντεια.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ! Πρόγραμμα υποτροφιών σε πρόσφυγες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επιστολή του πρύτανη Θ. Δημόπουλου στην Ένωση Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων

Την ένταξη φοιτητών και ακαδημαϊκών προσφύγων στο ακαδημαϊκό/επιστημονικό περιβάλλον της Ελλάδας, καθώς και άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προτείνει με επιστολή του στην Ένωση Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων (European Universities Association - EUA) ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Θ. Δημόπουλος.

ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ! Τα σκίτσα που πλημμύρισαν τα social media μετά τις επιθέσεις των Βρυξελλών -Ο Τεν Τεν κλαίει [εικόνες]

Aπό τη στιγμή που έγινε γνωστό το τριπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες τα social media έχουν πλημμυρίσει με μηνύματα και σκίτσα συμπαράστασης.

Τροπολογία για την παραμονή του «golden boy» Κορεάτη στο υπουργείο Οικονομικών

Οργισμένη αντίδραση από την αντιπολίτευση - Γ. Βρούτσης: είστε ανίκανοι… ώρα να τα μαζεύετε - Χ. Θεοχάρης: πληρώνετε με 15.000 ευρώ το μήνα τον κ. Κίμ;

Τροπολογία για την παράταση της παραμονής του Κορεάτη συμβούλου  Γκλεν Κιμ στο υπουργείο Οικονομικών και την επέκταση των αρμοδιοτήτων του κατέθεσε η κυβέρνηση στην Βουλή.

Τραμπ: Αυτό που συνέβη στις Βρυξέλλες είναι... ψίχουλα μπροστά σε ό,τι θα συμβεί»

Με μια κυνική δήλωση ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Βρυξέλλες: Δείτε τους τρομοκράτες δευτερόλεπτα πριν το μακελειό

Φωτογραφία από το κλειστό κύκλωμα του αεροδρομίου - Δείτε τους δύο ύποπτους που κατηγορούνται ότι αιματοκύλησαν το αεροδρόμιο Ζάβεντεμ στη βελγική πρωτεύουσα - Γεμάτη καρφιά μία από τις βόμβες που πυροδότησαν στο αεροδρόμιο για να έχουν περισσότερα θύματα

Χόρεψε τσιφτετέλι και «τρέλανε» τους άνδρες στο τηλεοπτικό πλατό η…(ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την Κατερίνα Στικούδη και την Τραϊάνα Ανανία που «τρέλαναν» το τηλεοπτικό κοινό και τον ανδρικό πληθυσμό στην εκπομπή «Στην Υγεία Μας Ρε Παιδιά», ήρθε η σειρά άλλης μια γυναίκας – φωτιά να μας «ξεσηκώσει» με το σέξι κούνημα της.

Ελληνικής καταγωγής το μεγαλύτερο αστέρι του fitness στο Instagram

Οι New York Times κάνουν ένα αφιέρωμα στην ελληνικής καταγωγής «βασίλισσα» της γυμναστικής και πολυβραβευμένη personal trainer Kayla Itsines ή όπως την αποκαλούν στο άρθρο με τίτλο «Η Kayla Itsines κερδίζει οπαδούς στο Instagram, με ένα ποστάρισμα με κοιλιακούς τη φορά». Έχει τουλάχιστον 4,6 εκατομμύρια ακολούθους στο  Instagram και σύμφωνα με τους NY Times είναι το μεγαλύτερο αστέρι του fitness στο Instagram.

Βίντεο: Είναι αυτός ο πιο απίστευτος τρόπος για να παρακάμψεις την κίνηση;

Ο Ουκρανός οδηγός βρήκε τη λύση στην... όπισθεν

Ποιος δεν έχει βρεθεί κολλημένος στην κίνηση ενώ βιάζεται να πάει στη δουλειά του ή σε κάποια άλλη υποχρέωση; Ποιος δεν έχει σκεφτεί να κάνει κάτι ριζοσπαστικό προκειμένου με κάποιο μαγικό τρόπο να παρακάμψει τα προπορευόμενα αυτοκίνητα και να βρεθεί πρώτος στην ουρά;

Ισλαμοφασίστας κότα πέταξε τη ζώνη με τα εκρηκτικά και το βαλε στα πόδια-Αυτοί είναι οι δυο ύποπτοι που καταζητούνται-Έρευνες σε σπίτια

Η βελγική αστυνομία εντόπισε μία πεταμένη ζώνη με εκρηκτικά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και ετοιμάζεται να κάνει ελεγχόμενη έκρηξη, μετέδωσε το βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο VTM.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ! Νέο λάθος σε επίσημο έγγραφο του Τσίπρα

«Θα σας παρακαλούσα όπως διευρενήσετε την δυνατότητα αναβολής λίγων ημερών...» αντί για το σωστό διερευνήσετε, γράφει ο πρωθυπουργός στην επιστολή με την οποία ζητά από τον πρόεδρο της Βουλής να αναβληθεί η αποψινή συζήτηση για την Δικαιοσύνη

Ηράκλειο: Παιδόφιλο ζώο από το Μπαγκλαντές έδειχνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικα!

Ο καταζητούμενος αλλοδαπός έδειχνε φωτογραφίες με γυμνούς άνδρες και γυναίκες σε μικρά παιδιά τα οποία ειδοποίησαν τους γονείς τους για την σεξουαλική παρενόχληση

34 οι νεκροί-Η συνομιλία πιλότου με τον πύργο ελέγχου λίγο μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών - ΒΙΝΤΕΟ

Τη συνομιλία ενός πιλότου με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου των Βρυξελλών λίγα λεπτά μετά τη διπλή έκρηξη το πρωί αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του Reuters Matthew Keys.

Απόλυτη φρίκη - Νέο βίντεο με νεκρούς μέσα από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Ενα νέο βίντεο, που δημοσιεύτηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο RTL, δείχνει δευτερόλεπτα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα την κατάσταση μέσα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Συνεχίζονται οι συλλήψεις λάθρο στη Μυτιλήνη

Συνεχίζονται οι συλλήψεις Πακιστανών μεταναστών, στη Μυτιλήνη, οι οποίοι χρησιμοποιώντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προσπαθούν να φύγουν και μάλιστα αεροπορικώς για την Αθήνα.

Βίντεο: Τα δάκρυα της Μογκερίνι για το μακελειό στις Βρυξέλλες

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της είδησης για τα «τυφλά» χτυπήματα στο Βέλγιο, ενώ παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου στο Αμάν

Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες-Πανηγυρίζουν στο twitter οι τζιχαντιστές

Την ευθύνη για τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες ανέλαβε το ISIS, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Θα δακρύζουμε για το προσφυγικό ή θα εξοντώσουμε το τέρας;


Του Φώτη Σαραντόπουλου

Το τέρας που προκάλεσε τις εκρήξεις στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι, είναι το ίδιο που δολοφονεί εκατοντάδες χιλιάδες αθώους στην Μέση Ανατολή και την Αφρική. Λέγεται Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Θα περιορίσουμε τις ελευθερίες μας, για να αποφύγουμε νέα χτυπήματα (που μειώνονται αλλά δεν αποφεύγονται, όπως απέδειξε το σημερινό);

Μητσοτάκης: Οφείλουμε να διαφυλάξουμε τις αξίες της Ευρώπης - ΒΙΝΤΕΟ

«Η πάταξη της τρομοκρατίας και των τρομοκρατών είναι ζωτική ανάγκη και προτεραιότητα όλων των ευρωπαϊκών κρατών», αναφέρει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Αθωώθηκε η καθηγήτρια που μήνυσε ο Κασιδιάρης

Αθώα κρίθηκε  η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Μαίρη Μαυρή - Βαβαγιάννη, η οποία κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά από μήνυση του νυν βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Η ΑΥΓΗ ΤΩΝ 1000 ΦΥΛΛΩΝ! Δραγασάκης: Tο 2014 οι τράπεζες έδωσαν διαφήμιση 1,5 εκατ. ευρώ σε δημοσιογραφικό συγκρότημα

Θετικός ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης σε επέκταση της δημοσιοποίησης διαφημιστικών δαπανών σε ΔΕΚΟ και τράπεζες

Κρατικοί φορείς και ΔΕΚΟ παίρνουν σειρά μετά τις τράπεζες για την υποχρεωτική δημοσιοποίηση αναλυτικών καταλόγων με τα ποσά που διαθέτουν για την διαφημιστική τους προβολή.

Στους δρόμους των Βρυξελλών οι ειδικές δυνάμεις της CGSU: «Εμείς πιάνουμε πάντα τους τρομοκράτες ζωντανούς» [εικόνες & βίντεο]

Η επίλεκτη ομάδα των ειδικών δυνάμεων της ομοσπονδιακής αστυνομίας του Βελγίου σαρώνει τους δρόμους των Βρυξελλών αναζητώντας τρομοκράτες ή συνεργάτες τους.

ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ! Μέρκελ και Τσίπρας μιλούσαν στο τηλέφωνο όταν έμαθαν για το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες

Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το προσφυγικό.

Μαθητές από την Ευρυτανία στις Βρυξέλλες-Βρίσκονται μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο

Ασφαλείς είναι μαθητές και οι συνοδοί από το Λύκειο Ραπτόπουλου Ευρυτανίας που βρίσκονται στις Βρυξέλλες από την Κυριακή.

Αναβάλλεται η συζήτηση στη Βουλή

Μετά τις εξελίξεις στο Βέλγιο ελήφθη η απόφαση για αναβολή της συζήτησης σχετικά με τη Δικαιοσύνη στην ελληνική Βουλή.