23 Μαρτίου 2016

ΦΩΤΟ-Γελάει πάλι ο Άδωνις με τον Τσίπρα

Με ένα σαρκαστικό μήνυμα στο twitter, σχολίασε το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον γ.γ τουΝΑΤΟ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Γνωστή Βρετανίδα τραγουδίστρια έβγαλε στη… φόρα ρετρό γυμνές πόζες! (ΦΩΤΟ)

Όλοι θυμούνται το νεανικό γυναικείο συγκρότημα στη Βρετανία που στις αρχές της δεκαετίας του 90 έκανε θραύση με τα τραγούδια του. Ο λόγος για τις περίφημες « spice girls» που έμειναν στην ιστορία μεταξύ άλλων και για τις χορευτικές επιδόσεις τους επί σκηνής.

Βίντεο – ντοκουμέντο από τις Βρυξέλλες: Σκληρές εικόνες με τους τραυματίες στο αεροδρόμιο

Η επίθεση των τρομοκρατών στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Η ΝΔ καταρρίπτει το παραμύθι του πρωτογενούς πλεονάσματος: Θριαμβολογούν αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική

«Η Κυβέρνηση θριαμβολογεί για τα αποτελέσματα της πορείας εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική», τόνισαν μεταξύ άλλων σε δηλώσεις τους οι  Χρήστος Σταϊκούρας,  Χρίστος Δήμας και ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής, Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, σχετικά με τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού την περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2016.

ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ! Περιστατικό λεϊσμανίασης σε 5χρονο προσφυγόπουλο στον Πειραιά

Η υγεία του εξελίσσεται καλά - Η ασθένεια μεταδίδεται από μολυσμένα σκυλιά στον άνθρωπο

Περιστατικό λεϊσμανίασης έχει καταγραφεί στους χώρους παραμονής των προσφύγων στον Πειραιά.

ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Νεκρός ο τζιχαντιστής με το καπέλο Ναζίμ Λαχράουι;

Πληροφορίες ότι μετά τον Ιμπραήμ Ελ Μπακράουι, ο δεύτερος βομβιστής αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών ταυτοποιήθηκε ότι είναι ο Ναζίμ Λαχράουι

Νέα στοιχεία που επικαλείται η βελγική εφημερίδα «De Standaard» ανατρέπουν όσα ήταν μέχρι σήμερα γνωστά για τους δράστες του μακελειού στις Βρυξέλλες.

Διμοιρίες των ΜΑΤ πηγαίνουν προς Κιλκίς - Φοβούνται επεισόδια στην Ειδομένη και είπαν να τους τις βρέξουν πρώτοι

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο στην Ειδομένη, με τους πρόσφυγες να έχουν να αντιμετωπίσουν το κρύο, τη βροχή και τώρα και την πείνα, αφού λόγω της έντασης, υπάρχει πρόβλημα ακόμα και με την τροφοδοσία τους από τις ΜΚΟ.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ! ΛΑΘΡΟ στη Λέσβο απειλούν πως θα πέσουν στη θάλασσα, αν απελαθούν [βίντεο]

Σε κατάσταση απελπισίας βρίσκονται οι πρόσφυγες λάθρο στη Λέσβο, μετά τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, με αρκετούς να απειλούν να πέσουν στην θάλασσα, αν αποφασίσουν να τους απελάσουν.

Γκάφα ολκής στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απ’ τα κορυφαία λάθη της χρονιάς έγινε σήμερα στο μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1. Πολλοί θα νομίζουν ότι είναι προϊόν μοντάζ, όμως συνέβη στα αλήθεια.

Ο στρατός της Συρίας ανακτά τον έλεγχο της Παλμύρας

Στα 850 μέτρα έξω από την πόλη - Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους αντιστέκονται, εκτοξεύοντας ρουκέτες

Θέμα χρόνου, ενδεχομένως και ωρών, θεωρείται η ανακατάληψη της ιστορικής πόλης Παλμύρα από το στρατό της Συρίας, απομακρύνοντας τις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους που κρατούσαν για μεγάλο διάστημα την περιοχή.

Ερντογάν: Είχαμε πιάσει στην Τουρκία έναν από τους βομβιστές των Βρυξελλών τον Ιούνιο

Ενας από τους δράστες του τρομοκρατικού χτυπήματος στις Βρυξέλλες είχε συλληφθεί στην Τουρκία τον περασμένο Ιούνιο, αποκάλυψε ο Ερντογάν.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Γ@ΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ! Ανησυχία για τα δικαιώματα των γκέι και τρανς προσφύγων στην Ελλάδα

Η ανακοίνωση του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών κάνει λόγο για πρόσφατο περιστατικό με τρανς γυναίκα που φέρεται να υπέστη κακοποίηση στη δομή φιλοξενίας όπου βρέθηκε

Έντονη ανησυχία για την κατάσταση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ προσφύγων (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφί, τρανς και ίντερσεξ) στη χώρα μας εξέφρασε με ανακοίνωσή του το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), ένας αναγνωρισμένος σύλλογος για τα δικαιωμάτων της τρανς κοινότητας.

Να πληρώσουν παρά να λογοδοτήσουν προτιμούν καταθέτες της «λίστας Μπόργιανς»

Τη δυνατότητα να πληρώσουν, αντί να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, επιλέγουν φορολογούμενοι που περιλαμβάνονται στη «λίστα Μπόργιανς» και που έχουν κληθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς σε εξηγήσεις.

Σφοδρή αντίδραση για το νέο “χαράτσι” που θέλουν να επιβάλουν στα κινητά

Την αντίθεσή της σε ενδεχόμενη αύξηση του ειδικού τέλους κινητής τηλεφωνίας διατυπώνει η Ένωση Εταιρειων Κινητης Τηλεφωνιας, επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα αντιπαραγωγικό μέτρο, που θα επιβαρύνει περαιτέρω τον τελικό καταναλωτή και θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις επενδύσεις των παρόχων για την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς της χώρας.

Αθωώθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το αδίκημα της απιστίας

Επικυρώθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών που είχε επιβληθεί στον τέως νομάρχη Θεσσαλονίκης

Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών που είχε επιβληθεί στον τέως νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη για παράβαση καθήκοντος κατά την χρονική περίοδο 2008- 2009, ενώ τον αθώωσε από την κατηγορία της απιστίας.

ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΜΕ! Απαγόρευση συναθροίσεων στη Θεσσαλονίκη επειδή η κατάσταση μύριζε… «μπαρούτι»!

Επικίνδυνα φαίνεται πως θα ήταν τα πράγματα αύριο το απόγευμα αφού η «εθνικοπατριωτικού» τύπου συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Λαγκαδά με πορεία προς το ΥΜΑΘ και το τουρκικό προξενείο γρήγορα βρήκε απάντηση.

ΝΔ: «Δεν υπάρχει ελπίδα με την Αριστερά. Μόνο χειρότερα»

«Με τις σημερινές δηλώσεις του, ο κ. Κουτεντάκης, επανέφερε τη χώρα στις 19 Μαΐου 2015, όταν ο κ. Βαρουφάκης σε συνέντευξή του δήλωνε "προτιμώ να δώσω συντάξεις, παρά τη δόση του ΔΝΤ". Τη δραματική συνέχεια τη ζήσαμε» τονίζει σε σχετική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής.

Ενα κίτρινο χαλί πάνω από την Αθήνα -Η αφρικανική σκόνη «σκέπασε» και την Ακρόπολη [εικόνες]

Και ξαφνικά ο ουρανός στην Ελλάδα έγινε κίτρινος.

Η μεταφορά σκόνης από την Αφρική έχει μετατρέψει τον ελλαδικό ουρανό σε ένα κιτρινοκόκκινο καμβά, ο οποίος έχει εξαφανίσει τον ορίζοντα.

Λάθρο έκλεισαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς

Mια ομάδα προσφύγων λάθρο, από αυτούς που νωρίτερα είχαν προχωρήσει σε αποκλεισμό της αερογέφυρας Πολυκάστρου Κιλκίς, έκλεισε και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού, ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα

Σε κλείσιμο και της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς προχώρησαν πρόσφυγες λάθρο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κλειστά σύνορα.

ΡΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Η Πολωνία δεν δέχεται κανέναν λάθρο στη χώρα – Τινάζει στον αέρα τη συμφωνία!

Η Πολωνία δεν μπορεί να δεχθεί τους πρόσφυγες ή τους μετανάστες που της αναλογούν αυτή τη στιγμή ξεκαθάρισε η πρωθυπουργός της Πολωνίας, Μπεάτα Σίντλο μια ημέρα μετά τις βομβιστικές επιθέσεις συγκλόνισαν Βρυξέλλες.

«Διχασμένοι» οι λάθρο στον Πειραιά: Άλλοι θέλουν να γυρίσουν στην πατρίδα τους και άλλοι φοβούνται πως θα τους εκτελέσουν...

Από το Σάββατο, δικηγόροι, με τη βοήθεια μεταφραστών, θα παρέχουν ενημέρωση, σε όσους ενδιαφέρονται, για το ποια έγγραφα απαιτούνται, προκειμένου να επιστρέψουν στις χώρες τους

Ερυθρός Σταυρός: Η ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πρόσφυγες σε αριθμούς [λίστα]

Εντυπωσιακή αύξηση των ιατρικών περιστατικών στη μονάδα του Ερυθρού Σταυρού που βρίσκεται στην Ειδομένη γνωστοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Γ.Γ. Εμπορίου: Αυτές είναι οι επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων σε Βουλγαρία-Κύπρο

Φυσικά τα λαμόγια για να παραπληροφορήσουν μιλάνε για "ελληνικές εταιρίες με υποκαταστήματα στη Βουλγαρία" ενώ το θέμα είναι πόσες έφυγαν τελείως από την Ελλάδα και δραστριοποιούνται από τη Βουλγαρία

Στοιχεία με τον αριθμό των επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία διαβιβάστηκαν στη Βουλή με έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και έχουν προέλευση την ελληνική πρεσβεία στη Βουλγαρία.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Τάε Κβον Ντο ο αδερφός του καταζητούμενου τρομοκράτη των Βρυξελλών [εικόνες]

Ο αδερφός του νούμερο ένα δημόσιου κίνδυνου του Βελγίου είναι πρωταθλητής του Τάε Κβον Ντο, όπως γράφει η Daily Mail, η οποία τονίζει ότι ο νεαρός αθλητής ντρέπεται για τον αδερφό του.

Η κόρη της Κιμ Μπάσιτζερ γυμνή ξανά στο Instagram [εικόνες]

Η 20χρονη κόρη διάσημου ηθοποιού και διάσημης «σεξοβόμβας» μαμάς, έριξε το Instagram με την ημίγυμνη φωτογραφία της που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Αυτή τη φορά, καλημέρισε τους θαυμαστές της με μια φωτογραφία της όπου φορά μόνο εσώρουχα και δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία τους.

ΦΩΤΟ-«Τα 'θελε ο κ@λος των Βρυξελλιωτών» αποφάνθηκαν τα λαμόγια της δημοσιογραφίας Νικόλας και Μάκης

Τα γνωστά λαμόγια της δημοσιογραφίας με τα πούρα και τα τζιπ έσπευσαν να βάλουν το γνωστό "αλλά" μετά τις και καλά καταδίκες των τρομοκρατικών πράξεων στις Βρυξέλλες. Το γνωστό "αλλά" που λέει ότι φταίει η Ευρώπη και ειδικά η Ευρωπαϊκή Ένωση για το καφριλίκι των μουσουλμάνων να ανατινάζονται ανάμεσα σε αθώους πολίτες. Μάλιστα ο Νικόλας προέτρεπε όσους τον έκραζαν να...

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ ΜΠΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ! Σε ποιό κανάλι θα μάθουμε για το σ@ξ;

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν οτι χρειάζονται, ειδικά για την κυβέρνηση, εντατικά μαθήματα γεωγραφίας και ιστορίας όμως στις τηλεοράσεις μας έρχεται η ιστορία του σ@ξ!

Την σειρά θα προβάλλει η...

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΦΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΟΛΓΑΣ ΚΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΤΡΑΒΟΧΕΙΡΟΦΡΕΝΑΚΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! Μειώθηκαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο

Μείωση κατά 4,7% κατέγραψαν τον μήνα Ιανουάριο 2016 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 161 εκατ. ευρώ, έναντι 169 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2015.
ΤτΕ: Μειώθηκαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο - Πτώση 7,8% στις αφίξεις

"Εξαφανίστηκε" η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου - ΦΩΤΟ

Αποπνικτική είναι σήμερα η ατμόσφαιρα σε όλη την Ελλάδα, λόγω της μεταφοράς σκόνης από την Αφρική. Έντονο είναι το φαινόμενο και στην πόλη της Ναυπάκτου, με την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου να έχει “εξαφανιστεί”, ενώ στην περιοχή επικρατούν και ισχυροί άνεμοι.

Η ιστορία της γυναίκας - σύμβολο του μακελειού στις Βρυξέλλες

Η Ινδή αεροσυνοδός Nidhi Chaphekar της Jet-Airways,μητέρα δύο παιδιών έγινε η «φωτογραφία» της φρίκης αλλά και της ανθρώπινης αντοχής απέναντι στην τρομοκρατία - Μια γυναίκα απο το Πέρου το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα της επίθεσης - Δείτε φωτογραφίες

Σώτη Τριανταφύλλου! Η ανοιχτή κοινωνία αυτοκαταστρέφεται


Γάλλος, Βέλγος, Βρετανός είναι αυτός που υπογράφει το Σύνταγμα της χώρας του και υπακούει στους νόμους και όχι όποιος έχει γαλλικά ή βρετανικά χαρτιά

Της Σώτης Τριανταφύλλου

Η χθεσινή σφαγή στις Βρυξέλλες, η αναμενόμενη που απεδείχθη αναπόφευκτη, είναι ένα ακόμα επεισόδιο ενός πολέμου που έχει κηρυχθεί μονομερώς: από την πλευρά της η Δύση πασχίζει, αδέξια, να βρει ειρηνικές λύσεις. Όπως έχουμε επαναλάβει πολλές φορές στον δημόσιο διάλογο, η επίθεση αυτή εναντίον της Δύσης έχει μια σειρά αιτίες: μερικές σχετίζονται με τη φύση του Ισλάμ, άλλες με το πώς η δυτική κοινωνία απέτυχε στην ένταξη, πολύ περισσότερο στην αφομοίωση, των μουσουλμάνων μεταναστών. Προσετέθη η αμερικανική και ευρωπαϊκή στρατηγική στο διεθνές πεδίο (συμμαχίες με ισλαμικές χώρες, επεμβάσεις σε άλλες) που ενέτεινε το ιστορικό μίσος σε μια συγκυρία εκβαρβαρισμού του Ισλάμ.

ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΙ Η ΑΥΓΗ! Public Issue: Καταρρέει η εικόνα Τσίπρα-Απειλή οι πρόσφυγες, λένε οι Ελληνες -Μια δημοσκόπηση-σοκ για όλα τα θέματα [γραφήματα]

Απογοητευμένοι τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την αντιπολίτευση δηλώνουν οι πολίτες που ρωτήθηκαν από την Public Issue, σε πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα.

Το σημείωμα-διαθήκη που άφησε πίσω του ο μακελάρης των Βρυξελλών -«Δεν ξέρω τι να κάνω, όλοι με κυνηγούν...»

Ο Ιμπραχίμ Ελ Μπακράουι έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους δύο βομβιστές αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, επιβεβαίωσε σήμερα το μεσημέρι ο γενικός εισαγγελέας του Βελγίου σε σχετική συνέντευξη Τύπου.

ΚΛΑΙΩ! ΥΠΟΙΚ: «Το ΔΝΤ μας λέει "αν ζορίζεστε καθυστερήστε την πληρωμή μισθών- συντάξεων"»

Χωρίς περιστροφές και χωρίς διπλωματική γλώσσα, η κυβέρνηση δια στόματος του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους τεχνοκράτες του ΔΝΤ, κατηγορώντας το όχι απλώς για «τρικλοποδιές» αλλά για ιδεοληψία και χρήση λανθασμένων στοιχείων.

ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ! Ελάτε να το πάρετε! Οι Γάλλοι δεν επιστρέφουν το δαχτυλίδι της Ζαν ντ' Αρκ στους Αγγλους [εικόνες]

Οι Γάλλοι αγοραστές απορρίπτουν το βρετανικό αίτημα να επιστρέψουν το δαχτυλίδι λίγες μέρες αφότου το αγόρασαν, επειδή δεν διαθέτουν την ειδική άδεια εξαγωγής του, από το βρετανικό κράτος.

ΝΑΙ! ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟ@ΡΗΜΑ! Το συντονιστικό για το προσφυγικό εξηγεί γιατί σήμερα ο πρόσφυγες ήταν λιγότεροι

Στους 49.085 υπολογίζονται οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.

Άνεμοι ταχύτητας 150 χλμ/ώρα στο Λασίθι – Ακυρώθηκαν πτήσεις

Προβλήματα έχουν προκαλέσει στην ανατολική Κρήτη οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι που πνέουν, από χθες το βράδυ, στο νησί.

ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ! Τώρα ο Φίλης μίλησε (δις) για «γενοκτονία των Ποντίων» στο Ground Zero

Αν και πριν από μερικούς μήνες υποστήριζε ότι  «αναγνωρίζουμε τον πόνο των Ποντίων, αλλά δεν πρόκειται για γενοκτονία»

Όχι μια αλλά δύο φορές επανέλαβε τη φράση «γενοκτονία των Ποντίων» ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στη Νέα Υόρκη αν και ήταν ο ίδιος που στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου είχε προκαλέσει σάλο και μεγάλες αντιδράσεις με την τοποθέτησή του σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «αναγνωρίζουμε τον πόνο των Ποντίων, αλλά δεν πρόκειται για γενοκτονία».

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ! Σάλος με δηλώσεις Σαπέν: Ανεύθυνοι και χαζοί οι Βέλγοι

Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν προκάλεσε θύελλα στη Γαλλία και στο Βέλγιο όταν μίλησε για την υποτιθέμενη «βλακεία» των βελγικών αρχών απέναντι στις μειονότητες.

Ανακοινώσεις Βέλγου εισαγγελέα: Δύο αδέρφια αιματοκύλισαν τις Βρυξέλλες

Οι Ιμπραήμ και Χαλίντ Ελ-Μπακραουί αναγνωρίστηκαν από τις βελγικές αρχές - Είχαν συλληφθεί στο παρελθόν - Στο μετρό ανατινάχτηκε ο Χαλίντ, ενώ στο αεροδρόμιο ο Ιμπραήμ - Οι Αρχές βρήκαν 15 κιλά εκρηκτικών στο διαμέρισμα των αδελφών βομβιστών αυτοκτονίας

Δύο αδέρφια, ο Ιμπραήμ και ο Χαλίντ Ελ-Μπακραουί, γνωστοί και μη εξαιρετέοι στις Αρχές, αναγνωρίστηκαν ως οι βομβιστές αυτοκτονίας που σκόρπισαν το θάνατο χθες στις Βρυξέλλες.

ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΠΟΛΑΚΗ! Η συνέντευξη του πατέρα της 4χρονης Μελίνας - Τι λέει για την υπόθεση - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης, ο οποίος μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη για την μεγάλη απώλεια της κόρης του.

ΚΑΦΕΝΕΙΟ "Η ΕΛΛΑΣ" ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ! Δεν ήταν τα δύο αδέρφια στη φώτο-Ο ένας ανατινάχτηκε στο μετρό κι ο άλλος στο αεροδρόμιο

Να ανατρέψει όλα τα δεδομένα έρχεται ένα δημοσίευμα που αναφέρει πως οι αδερφοί Μπακράουι έκαναν χωριστά τις επιθέσεις αυτοκτονίας και σε διαφορετικά σημεία.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Τρίκαλα: Σοκ σε σχολείο - Πατέρας μαθητή προσπάθησε να αυτοκτονήσει στην αυλή!

Στο χειρουργείο ο πατέρας του μαθητή που προσπάθησε να αυτοκτονήσει στην αυλή του σχολείου...
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 07:00 το πρωί, όταν στο προαύλιο του 1ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων, ένας άνδρας 40 χρονών περίπου, ο οποίος είναι πατέρας μαθητή του σχολείου, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, καρφώνοντας στο λαιμό του ένα μαχαίρι.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Όχι μόνο δεν καταργείται ο ΕΝΦΙΑ αλλά αυξάνεται: Με ποια επιπλέον μέτρα θα καλυφθεί το κενό των 1,7 δισ. ευρώ

Όλα τα σενάρια για τα μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα έχει βάλει στο τραπέζι η διαπραγματευτική ομάδα του οικονομικού επιτελείου.

Σε μια προσπάθεια να πληρωθεί λογαριασμός 1,7 δισ. ευρώ από τα μέτρα αυτά έχουν μπει στο φορολογικό στόχαστρο ό,τι κινείται και ό,τι δεν κινείται.

Το ΑΠΕ μοιράζει άλλη ποικιλία σανού απ' το Μαξίμου! Ο ένας λέει πως οι τούρκοι κυνηγάνε τους διακινητές στα παράλιά τους κι ο άλλος παίρνει το ΝΑΤΟ τηλέφωνο επειδή δεν τους κυνηγάνε!

Μπέρδεψαν τα μπούτια τους με την προπαγάνδα... λείπει κι ο Gabriel που έκανε καλά τη δουλειά του...

Κρυφτούλι διακινητών με τις τουρκικές Αρχές - Ανθρωποκυνηγητό στα παράλια της Τουρκίας

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι τουρκικές Αρχές στις περιοχές του Δικελί, απέναντι από την πόλη της Μυτιλήνης, και στη χερσόνησο της Ερυθραίας απέναντι από τη Χίο.

Ισραηλινός υπουργός γελάει με τους Βέλγους και τις σοκολάτες τους

Ο Ισραηλινός υπουργός Γιζραέλ Κατζ, μια μέρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, τα έβαλε όχι με τους τρομοκράτες, αλλά με τη... σοκολάτα!

Τι ξέφυγε on air στον Καμπουράκη για το μέλλον του Mega (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου οι μέτοχοι;

Δεν θα μπορούσε να αποχαιρετήσει τους δημοσιογράφους του Mega ο Βασίλης Λεβέντης δίχως να ρωτήσει για το φλέγον ζήτημα του καναλιού, την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. «Εσείς πώς πάτε εδώ; Ήθελα να μάθω τα νέα σας. Το κανάλι εδώ θα μείνει;», ρώτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. «Ναι, θα μείνει. Μια χαρά είμαστε», αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Οικονομέας.

ΕΡΤ: Συνεχίζει να μοιράζει σαν… μαρουλόφυλλα τα ευρώ, το δίδυμο Τσακνή – Ταγματάρχη (έγγραφο)

Η διοίκηση της ΕΡΤ με τις μηδενικές τηλεθεάσεις, συνεχίζει με προκλητικό τρόπο να υπογράφει και να μοιράζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για παραγωγές, αμφιβόλου ποιότητας και ανταποδοτικότητας.

Ειδομένη: Οργισμένοι οι λάθρο-Επέστρεψε μια ΜΚΟ να τους ταϊσει για μεσημέρι

[Ήθελα να ξερα που και πως μπορουν να ενταχθούν στην κοινωνία μας οι φάτσες αριστερά...]

Η πείνα και η κακοκαιρία είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί των οργισμένων προσφύγων λάθρο, την ώρα που εκφράζονται φόβοι για τη σίτισή τους, τις επόμενες μέρες...

ALERT! ΕΣΦΙΞΕ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ! «Η βόμβα έσκασε 800 μέτρα μακριά από το σπίτι μου» - ΒΙΝΤΕΟ

«Τη στιγμή της επίθεσης ήμουν σε μια απόσταση 800 μέτρων από το σταθμό Μπάαλμπεκ, διότι εκεί είναι το σπίτι μου» σχολίασε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, περιγράφοντας την εμπειρία που βίωσε στις Βρυξέλλες, χθες το πρωί από τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν και σκόρπισαν τον πανικό σε όλο τον κόσμο.