24 Μαρτίου 2016

Παρέλαση 25 Μαρτίου: Οι καθηγήτριες που εντυπωσίασαν! ΦΩΤΟ

Έχει γίνει παράδοση πια και στην μαθητική παρέλαση ένα από τα θέματα που τραβούν το βλέμμα είναι οι καθηγήτριες που συνοδεύουν τους μαθητές την ώρα της παρέλασης.

ΕΠΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ! Σε όλα μέσα πέφτει ο μπαγάσας

Έχει ψηφίσει μέχρι τώρα ίσα με 10 ασφαλιστικά:

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Politico: Οι Βέλγοι ανέκριναν 1 ώρα μέσα σε 4 ημέρες τον Αμπντεσλάμ -Επειδή ήταν κουρασμένος!

Μόλις μία ώρα ανέκριναν τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ οι βελγικές αρχές από την ημέρα της σύλληψής τους μέχρι το μακελειό της Τρίτης, όπως αναφέρει το Politico, επικαλούμενο τον δικηγόρο του τρομοκράτη και δύο πηγές, εξοικειωμένες με την έρευνα.

Τζιουλιάνι: Θεωρώ την Χίλαρι Κλίντον ιδρυτικό μέλος του ISIS!

Μια καταγγελία-σοκ εξαπέλυσε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζιουλιάνι κατά της Χίλαρι Κλίντον: Κατηγόρησε την υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ότι ευθύνεται έμμεσα για την εμφάνιση του Ισλαμικού Κράτους.

Η απάντηση της ΕΕ στους τζιχαντιστές: Θα «ανοίγουν» Skype, email και social media

Κοινό αγώνα για το «άνοιγμα» του Διαδικτύου προανήγγειλε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος - Απαραίτητη η συνεργασία κι η ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες

Σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί ο αγώνας κατά του Ισλαμικού Κράτους έπειτα από το μακελειό στις Βρυξέλλες, πραγματοποιήθηκε έκτακτο συμβούλιο των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών στο Βέλγιο.

Μυτιλήνη: Πάλι επεισόδια και μια προσαγωγή-Με 17 αστυνομικούς της Frontex ενισχύεται το hot spot της Μόριας

Ένα C -130 του ολλανδικού στρατού που μετέφερε 17 αστυνομικούς της Frontex μαζί με εξοπλισμό καταγραφής για το χοτ σποτ της Μόριας Λέσβου προσγειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης ετοιμάζει η κυβέρνηση

Στην πιο λεπτή φάση διαχείρισης της έκρυθμης κατάστασης στον καταυλισμό της Ειδομένης περνά η κυβέρνηση, με στόχο την εκκένωσή της.

«Προτεραιότητά μας είναι να αδειάσει η Ειδομένη» επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Συντονιστικού για το προσφυγικό Γιώργος Κυρίτσης.

Δείτε πώς θα είναι το πρώτο «ευρωπαϊκό χωριό» στη Σελήνη

Η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία σκοπεύει να ανοίξει την πόρτα στην επόμενη μέρα της εξερεύνησης του διαστήματος

Το διάστημα αποτελεί το «τελευταίο σύνορο». Μία ατάκα που χρησιμοποιήθηκε ως σύνθημα στη γνωστή σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Trek, αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία καταστρώνει πλάνα για την κατασκευή ενός «χωριού» στη Σελήνη.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ! ! Αφαιρούνται μετάλλια Ρώσων από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012

Έξι Ρώσοι αθλητές του στίβου αναμένεται να επιστρέψουν τα μετάλλια που είχαν κατακτήσει σε διεθνείς διοργανώσεις μετά από σχετική απόφαση του CAS.

Αυτό είναι το 44χρονο ΖΩΟ που βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 12 Φεβρουαρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

"Πρότυπο μαθητή στο καθολικό σχολείο των Βρυξελλών ο βομβιστής Ναζίμ Λασραουί"

Πρότυπο μαθητή χαρακτήρισε τον Ναζίμ Λασραουί, ο οποίος σύμφωνα με τις βελγικές αρχές είναι ένας από τους δράστες των επιθέσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, η διευθύντρια του καθολικού σχολείου στο οποίο είχε φοιτήσει.

6 χρόνια φυλακή για τον σταρ του αγγλικού ποδοσφαίρου

Ποινή φυλάκισης 6 χρόνων επιβλήθηκε στον πρώην άσο της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, που κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια σε ανήλικη.

Ποια πολιτικός «κυκλοφορεί» με παραδοσιακή στολή (ΦΩΤΟ)

Μας έχει συνηθίσει σε ανατροπές!

Ο λόγος για την Φωτεινή Πιπιλή η οποία επέλεξε να «κυκλοφορεί» διαδικτυακά με παραδοσιακή στολή λόγω της 25ης Μαρτίου. Μάλιστα όπως σχολίασε η ίδια:

ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ! Τρεις συλλήψεις για κατοχή πλαστών εγγράφων στη Λέσβο

Με 25 πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα και τέσσερα πλαστά δελτία ασύλου τα οποία φέρονται ότι σκόπευαν να πουλήσουν σε παράνομους μετανάστες, αποβιβάστηκαν σ στο λιμάνι της Μυτιλήνης, τρεις αλλοδαποί, ένας Αφγανός, ένας Πακιστανός και μια Ρουμάνα.

Μητσοτάκης: Η ιδιωτική ασφάλιση τρίτος πυλώνας για το ασφαλιστικό

Συνάντηση με τους εκπροσώπους εταιρειών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας είχε  ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ΝΔ κατακεραυνώνει τον Φίλη για το «ανιστόρητο» μήνυμά του για την 25η Μαρτίου

«Ο Υπουργός Παιδείας στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου οφείλει να σέβεται την ελληνική διαχρονία. Ο Υπουργός Παιδείας συγχέει ανιστόρητα το Ελληνικό Κράτος, που πράγματι δημιουργήθηκε με την Επανάσταση, με το Ελληνικό Έθνος», έγραψε στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με τις αναφορές του Υπουργού Παιδείας για «καινούργιο Έθνος», στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου.

ΜΟΝΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΝΙΚΗΣΕΙ! ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αποχαιρέτησαν τον Κρόιφ! (Φωτογραφίες-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτησαν τον Γιόχαν Κρόιφ, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τον χαμό του Ολλανδού επιθετικού, ο οποίος ήταν ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το φιάσκο Κοντονή

Η ματαίωση της σημερινής συνάντησης για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το φιάσκο Κοντονή έφερε και αντιδράσεις από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΟΘΟΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΦΙΛΗΣ! Το μήνυμα του ΚΚΕ για την 25η Μαρτίου

ΟΚ! Λένε κι ένα κάρο μαλ@κίες αλλά τουλάχιστον λένε εναντίον ποιων έγινε η Επανάσταση του 1821...

«Το νόημα της 25ης Μαρτίου δεν είναι η παγίδα της «εθνικής ομοψυχίας. Έχει σύγχρονο περιεχόμενο» επισημαίνει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου.

Δήμαρχος Ειδομένης: Ελληνες παρακινούν τους πρόσφυγες σε διαμαρτυρίες - Δεν αντέχουμε άλλο

Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη ο οποίος χρησιμοποίησε δραματικούς τόνους για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη.

«Η Ειδομένη είναι καζάνι έτοιμη να εκραγεί» παραδέχθηκε μιλώντας στον Real fm.

ΦΩΤΟ-ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΧΥΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ! Το tweet του Πρωθυπουργού για το αραβόφωνο δελτίο της ΕΡΤ

Την πρωτοβουλία της ΕΡΤ και του Αθηναϊκού Πρακτορείου για τη μετάδοση ειδήσεων στην αραβική γλώσσα με χρήσιμες πληροφορίες για τους πρόσφυγες χαιρέτισε μέσω του twitter ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! ΤΑ "ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ" ΕΓΙΝΑΝ "ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ! "Περιμένουν «απόβαση» άλλων 30.000 μεταναστών σε 20 μέρες... και προσλαμβάνουν κομματόσκυλα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Συντονιστικού για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης, έθεσε ως προτεραιότητα τη μεταφορά των προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα - Παραδέχτηκε ότι η Ευρώπη δεν έχει στείλει ακόμα κανέναν παρατηρητή για το άσυλο

Υποπτοι 11 υπάλληλοι σε πυρηνικό σταθμό του Βελγίου-Τους απαγορεύτηκε η είσοδος στις εγκαταστάσεις

Οι πληροφορίες πως οι τζιχαντιστές που αιματοκύλησαν τις Βρυξέλλες είχαν βάλει στόχο τα πυρηνικά του Βελγίου έχουν προκαλέσει τρόμο σε όλη την Ευρώπη.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ Ή ΟΧ; Και 3η αυτοκτονία σήμερα

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και έσπευσαν άντρες της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Λίγη ώρα μετά την αυτοκτονία που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Χανιά ένας ακόμα άνθρωπος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΡΟΥΤΣΗ! Τέλος οι επικουρικές συνδικαλιστικές συντάξεις των εργατοπατέρων και με την σφραγίδα του ΣτΕ

Συνταγματική η περικοπή των συντάξεων των εργατοπατέρων που έγινε από 1.1.2013

Τέλος οι επικουρικές συνδικαλιστικές συντάξεις των εργατοπατέρων και με την σφραγίδα του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο έκρινε ότι είναι συνταγματική, σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και με διεθνείς νομοθετικούς κανόνες, η διακοπή τους που έγινε από την 1η Ιανουαρίου 2013 με το νόμο 4093/2012 και απόφαση του τότε υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Μαραντόνα για Κρόιφ: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, κοκαλιάρη»

Με ανάρτησή του στο Facebook και μια φωτογραφία τους από την Μπαρτσελόνα, ο Μαραντόνα είπε αντίο στον Κρόιφ
Ο Μαραντόνα αποχαιρέτησε με έναν μοναδικό τρόπο τον Γιόχαν Κρόιφ, γράφοντας στα αγγλικά, στα ισπανικά και στα ιταλικά «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, κοκαλιάρη…», στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο τζιχαντιστής που προσηλύτισε τους μακελάρηδες των Βρυξελλών και του Παρισιού

Πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και το Παρίσι φέρεται να κρύβεται ο γενειοφόρος τζιχαντιστής με το ψευδώνυμο "Άγιος Βασίλης", όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι ο 42χρονος, Χαλίντ Ζερκάνι, ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος προσηλυτιστής τζιχαντιστών στο Βέλγιο, είχε συνδέσμους με τον Ναζίμ Λαχράουι.

Θυελλώδεις άνεμοι έριξαν τον τεράστιο μεταλλικό Σταυρό στον Σκινέ Χανίων [εικόνες]

Μέχρι και τον τεράστιο Σταυρό στον Σκινέ σήκωσαν οι θυελλώδεις άνεμοι, που χθες ολόκληρη την ημέρα χτυπούσαν αλύπητα τον νομό Χανίων προκαλώντας τεράστια προβλήματα και ζημιές.

Βαρουφάκης: Εγώ πάντως είχα στείλει επιστολή παραίτησης από τον Απρίλιο

Την αποκάλυψη πως είχε προχωρήσει τον Απρίλιο σε σύνταξη επιστολής παραίτησης προχώρησε ο Γιάνης Βαρουφάκης. σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Financial Times. Αφορμή για αυτή την κίνηση ήταν η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ανασυντάξει την ομάδα διαπραγμάτευσης.

«Έπιασαν» τη Madonna για παράβαση αλά... Λιάπης!

Είχε βάλει παρανόμως πινακίδες, έτσι ώστε να μπορεί να παρκάρει ακριβώς έξω από το σπίτι της
Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πόσο πολύτιμη μπορεί να είναι μια θέση πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης. Έτσι λοιπόν και η Madonna, «καπάρωσε» τη θέση που τη βόλευε στο δρόμο μπροστά από το υπερπολυτελές διαμέρισμα της στο Upper East Side της Νέας Υόρκης.

Το ISIS καλεί τους μαχητές του σε τζιχάντ «κατά των απίστων»

Σοκαριστικό είναι το νέο βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το ISIS, μέσω του οποίου καλεί σε Τζιχάντ.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Ισλαμικό Κράτος ανέφερε ότι το Βέλγιο λάμβανε μέρος στον συνασπισμό που πολεμά τους τζιχαντιστές στη Μέση Ανατολή.

ΜΑΛ@ΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Πανταζής: Θυμάμαι χάσαμε ένα παιδάκι με την Αντζελα, αν ήταν δύο ή τρία δεν το θυμάμαι [βίντεο]

Την δική του εκδοχή για την σχέση του με την Αντζελα Δημητρίου και τις 4 φορές που έμεινε έγκυος μαζί του, έδωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Έλληνας δημοσιογράφος μιλά για τον εθισμό του στην κοκαΐνη

Την καρδιά του άνοιξε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος σε περιοδικό μιλώντας ακόμα και για τον εθισμό του στην κοκαΐνη που όπως είπε κράτησε περίπου δύο χρόνια.

Ο λόγος για τον...

Τουρισμό κάνουν οι Τούρκοι αστυνομικοί στη Χίο

«Τουρισμό» φαίνεται ότι κάνουν προς το παρόν στη Χίο οι έξι Τούρκοι παρατηρητές που έφτασαν στο νησί την Κυριακή.

Οι αξιωματούχοι από την Τουρκία μεταβαίνουν καθημερινά στο hotspot της ΒΙΑΛ, το οποίο έχει γεμίσει ασφυκτικά και βρίσκεται στα όρια της χωρητικότητάς του, με τις αρχές να εκτιμούν ότι αν συνεχιστει αμείωτη η ροή των προσφύγων θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα.

Τον δικηγόρο των... επωνύμων έχει ο Αμπντεσλάμ

Σε καλά χέρια βρίσκεται ο πιο διάσημος καταζητούμενος τρομοκράτης, λένε τα βελγικά ΜΜΕ

Σε σταρ του Βελγίου αναδεικνύεται ο δικηγόρος του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος μετά την σύλληψη του Γαλλομαροκινού τρομοκράτη, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ.

ΒΙΝΤΕΟ-«Περνάνε έξω απ'το σχολείο και στέλνουν φιλιά στα παιδιά μας, σφυρίζουν στις γυναίκες μας, δεν αντέχουμε άλλο»

Παράσταση κατοίκων Χέρσου στο Δ.Σ. Κιλκίς... μέχρι και για χασικλήδες λάθρο στην πλατεία του χωριού κάνουν λόγο:

Απίστευτο θέαμα: Η NASA καταγράφει για πρώτη φορά την έκρηξη άστρου [εικόνες & βίντεο]

Η NASA μέσα από ένα μοναδικό βίντεο μας δείχνει για πρώτη φορά την έκρηξη ενός άστρου.

Η έκρηξη που καταγράφηκε από το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ διήρκεσε 20 λεπτά και όπως αναφέρουν επιστήμονες το συγκεκριμένο υλικό μπορεί να βοηθήσει να αντιληφθούμε πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν.

ΒΙΝΤΕΟ-Τασία: Για όλα φταίνε οι πολίτες που αντιδρούν!

Οι κοινωνίες αντιδρούν στα πάντα! Δεν θέλουν ΟΚΑΝΑ,ανοιχτά κέντρα κράτησης,χωματερές,δεν θέλουν τίποτα!

Αυτή είναι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης όπως αποκρυσταλλώθηκε σε δήλωση της Τ. Χριστοδουλόπουλου για την ελληνική κοινωνία.

Ανακάλυψη: Χάθηκε το κρανίο του Σαίξπηρ;

Μια αναπάντεχη ανακάλυψη έκαναν οι αρχαιολόγοι που ερεύνησαν τον τάφο του Σαίξπηρ.

Οι εμπειρογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πιθανότητα το κρανίο του να έχει κλαπεί από κυνηγούς τροπαίων πάνω από 200 χρόνια πριν.

Καμουφλάρεται υπό το φόβο των ομογενών και κάνει τον θεολόγο ο Φίλης στη Νέα Υόρκη

Και... θεολόγος έγινε ο υπουργός Παιδείας σε ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης «Θεοί και θνητοί στον Όλυμπο»

Και... θεολόγος έγινε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, σε ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης «Θεοί και θνητοί στον Όλυμπο».

ΜΑ ΠΩΣ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ! Αθώος ο Κάρατζιτς για γενοκτονία σε Σερβία και Βοσνία

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 24 Μαρτίου, το δικαστήριο της Χάγης, μετά από μία εξαιρετικά μακρά διαδικασία, κατέληξε στην απόφαση για την τύχη του πρώην ηγέτη της Βοσνίας. Παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα, αθωώθηκε για την κατηγορία της γενοκτονίας.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΝΟΜΠΕΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ! Δήμαρχος Χίου: Μειωμένες κατά 60% οι αφίξεις τουριστών το φετινό καλοκαίρι

Μειωμένες κατά 60% και πλέον θα είναι το φετινό καλοκαίρι οι αφίξεις τουριστών από ευρωπαϊκές χώρες στη Χίο, όπως είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο δήμαρχος της πρωτεύουσας του νησιού, Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος έκανε λόγο για «δραματική μείωση» στις αεροπορικές πτήσεις από το εξωτερικό.

Κι άλλα αυτοκτονία στο Χαλάνδρι... αλλά δε γαμ@εται, κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Νεκρός στο υπόγειο του εστιατορίου του στο Χαλάνδρι βρέθηκε γνωστός επιχειρηματίας που δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Είμαι καλά» -Το sms Βρετανού μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ, λίγο πριν μπει στο μετρό και σκοτωθεί

Είναι από τις τραγικές ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, με τους 31 νεκρούς και τους εκατοντάδες τραυματίες.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΡΙΖΑ! Κανένα ελληνικό έργο στο πακέτο Γιούνκερ!

Απούσα η Ελλάδα από επενδυτικό πρόγραμμα 300 δισ. ευρώ

Την ώρα που η Ευρώπη μοιράζει χρήματα, η Ελλάδα για ακόμη μια φορά θα… κρατάει ομπρέλα καθώς κυριαρχεί η εκκωφαντική απουσία ελληνικών έργων από το πακέτο Γιούνκερ την ίδια στιγμή που 22 από τις 28 χώρες της ΕΕ έχουν κινητοποιήσει μέχρι τώρα 71,1 δισ. ευρώ.

ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πάνε τους λάθρο ΣΥΡΙΖΑίοι-Θα κατασκηνώσουν στην Αριστοτέλους

Κρατούν αυτοσχέδια πανό που γράφουν «Open the borders» και «je suis Bruxelles»Στην οδό Ν. Μοναστηρίου βρίσκονται αυτήν την ώρα η ομάδα των 100 περίπου προσφύγων που έφυγαν νωρίτερα από τα Διαβατά και κατευθύνονται προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η απάντηση της ΝΔ στο Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

«Κάθε λογικός άνθρωπος, κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερο αδυνατεί να καταλάβει τις ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στην ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Βέλγιο: Παραιτήθηκαν οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης

Ωστόσο οι παραιτήσεις τους για το μακελειό στις Βρυξέλλες δεν έγιναν δεκτές από τον πρωθυπουργό Σαρλ Μισέλ

Την παραίτησή τους υπέβαλαν τρεις ημέρες μετά την επίθεση στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης του Βελγίου, οι καθ' ύλην δηλαδή αρμόδιοι για την πρόληψη τρομοκρατικών χτυπημάτων.

Φωτογραφίες-σοκ: Βίδες, καρφιά και μεταλλικά κομμάτια χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες

Επιβεβαιώνεται ότι ήθελαν να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από τα ευρήματα στα σώματα των εκατοντάδων τραυματιών που έπεσαν θύματα των τρομοκρατών στην επίθεση στις Βρυξέλλες την περασμένη Τρίτη.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Νέα αυτοκτονία στην Κρήτη - Συγκλονίζει ο τρόπος που έβαλε τέλος στη ζωή του

Για την ώρα παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της απόφασης που τον οδήγησαν

Νέα υπόθεση αυτοχειρίας συγκλονίζει την Κρήτη καθώς πριν από λίγη ώρα ένας άνδρας ηλικίας 73 ετών αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του.