27 Μαρτίου 2016

ΦΩΤΟ-Γελάει ο κόσμος με τους αμόρφωτους της ΕΡΤ! Ανακάλυψαν νέο Νομό!

Θέμα συζήτησης έγινε και πάλι η ΕΡΤ μετά τη νέα γκάφα στην οποία υπέπεσε στο δελτίο ειδήσεων το Σάββατο και συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ για το προσφυγικό.

Η ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων μπέρδεψε την...

Ειδομένη-Οργισμένοι οι λάθρο με τις τρολιές που ακούνε και πιστεύουν ότι θα ανοίξουν τα σύνορα

[Στη φώτο βλέπεται ένα σύγχρονο όπλο... ένα μωρό στον αέρα...]

Οργή, αγανάκτηση, απόγνωση. Αυτά είναι τα συναισθήματα που επικρατούν μεταξύ των προσφύγων στην Ειδομένη, και όχι μόνο, μετά τη νέα απάτη περί ανοίγματος των συνόρων, φήμες που διαδόθηκαν το Σάββατο και είχαν σαν αποτέλεσμα πολλοί πρόσφυγες να εγκαταλείψουν την Κυριακή τα κέντρα φιλοξενίας όπου έμεναν και να επιστρέψουν στα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Έκααν σημαία "το 85% δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση" στη δημοσκόπηση της “Αυγής” οι “53” του ΣΥΡΙΖΑ

Σημαία έκανε τη δημοσκόπηση της «Αυγής» η Κίνηση των 53 στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα κάποια προβεβλημένα στελέχη της Κίνησης που βλέπουν με καχυποψία την κυβέρνηση έλεγαν ότι αφού το 85% του κόσμου δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση και το 86% είναι αντίθετο σε νέο μνημόνιο το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ! Επιστολή-καταγγελία ρίχνει σκιές (λέμε τώρα) στο Συνέδριο της ΝΔ- Ποιοι υπογράφουν

Σε καταγγελίες για παραβίαση του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο των διεργασιών για το Συνέδριο της παράταξης, προχωρούν με ανοιχτή επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη δέκα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.

Φάρος Ηραίον, το στολίδι του Κορινθιακού -Τον εξερευνούμε με εκπληκτικό βίντεο από drone [βίντεο]

Στη βόρεια είσοδο του όρμου της Κορίνθου υπάρχει ένας φάρος, στολίδι για ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Πρόκειται για το φάρο στην  Άκρα Μελαγκάβι, γνωστόν και ως «Φάρος Ηραίον» (από τον αρχαίο ναό της Ηρας που βρίσκεται κοντά του).

Η ΟΛΓΑ ΕΚΛ@ΣΕ ΜΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ->Γεροβασίλη: Πολιτικό το πρόβλημα της ΝΔ, δεν έχω διένεξη με Κουμουτσάκο

Λέει πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει το πρόβλημα αυτό «να εμφανιστεί ως προσωπική της διένεξη με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ»

Πολιτικό πρόβλημα συνιστά για τη Νέα Δημοκρατία το ζήτημα πιθανής εμπλοκής της με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό δημοσιογράφους, σύμφωνα με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Το σύνδρομο των Ερυθρών Ταξιαρχιών

Ένα από τα εμπειρότερα στελέχη των ξένων μυστικών υπηρεσιών τρέμει στην κυριολεξία να μην επαναληφθεί στο Βέλγιο το λεγόμενο σύνδρομο των Ερυθρών Ταξιαρχιών.

Τι είχε συμβεί τότε στην Ιταλία:

Κόκκινος συναγερμός στις Ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας – Ελέγχονται και ΜΚΟ

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΥΠ και τις ξένες μυστικές υπηρεσίες, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα των Βρυξελλών.

Τα κλιμάκια των ξένων υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, επιχειρούν να εντοπίσουν πυρήνες τζιχαντιστών ανάμεσα στους πρόσφυγες που έχουν κατακλύσει το τελευταίο διάστημα τη χώρα μας.

Οδοιπορικό στο μυστικό πέρασμα στα Σκόπια! - Βίντεο

Διακινητές έχουν βρει μυστικά περάσματα για να περνούν στα Σκόπια μικρές ομάδες προσφύγων!
 Απεσταλμένος δημοσιογράφος της ιταλικής τηλεόρασης Rai επιχείρησε να περάσει παράνομα τα σκοπιανά σύνορα νύχτα.

Στη διαδρομή συνάντησε μία ομάδα φοβισμένων προσφύγων, που έψαχναν το δρόμο προς τα “απαγορευμένα” σύνορα, αλλά είχα πάρει αντίθετη κατεύθυνση. Προς Ελλάδα!
Ο ρεπόρτερ συνεχίζει να περπατά και φθάνει στο σημείο που τελειώνει ο φράχτης. Με ένα μεγάλο διασκελισμό, βρίσκεται στο έδαφος της πΓΔΜ!

Δείτε το συγκλονιστικό οδοιπορικό του Ιταλού δημοσιογράφου.

Το τραπέζι Μητσοτάκη και η ηχηρή απουσία!

Στην ταβέρνα η «Κακαβιά του Νίκου» ήταν και το δεύτερο κάλεσμα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε βουλευτές του το μεσημέρι της Τετάρτης.

Εσπασε το φράγμα Σπαρμού στον Ολυμπο -Καταστράφηκαν καλλιέργειες, το νερό ξήλωσε και δρόμους [εικόνες]

Χιλιάδες κυβικά νερού ξεχύθηκαν στον κάμπο καταστρέφοντας δρόμους και χωράφια με καλλιέργειες όταν το μεσημέρι της Κυριακής έσπασε το φράγμα του ταμιευτήρα Σπαρμού στον Όλυμπο.

«Ο Παπαμιχαήλ έβριζε πολύ την Αλίκη, είχε συχνά εκρήξεις»!

«Μπορεί να τον έπιανε και να έλεγε το ένα, το άλλο…».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» παραχώρησε ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος αρκετών μεγάλων ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου μίλησε μεταξύ άλλων για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ανέφερε, μάλιστα, ένα περιστατικό, όπου ο Παπαμιχαήλ έβριζε την Αλίκη, τονίζοντας ότι γενικά είχε εκρήξεις.

CBS: Ιρακινοί και Σύροι έδωσαν «μάχη» σήμερα με άλλους μετανάστες στην Ειδομένη

Στα επεισόδια που έγιναν σήμερα στην Ειδομένη και στο γεγονός ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες μοιράστηκαν στα δυο, αναφέρεται δημοσίευμα του αμερικανικού CBS.

Αυτοί δημιουργούν τα προβλήματα στην Ειδομένη και γιαυτό δεν τους κατονομάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Του Βασίλη Βενιζέλου

Το liberal.gr μίλησε το απόγευμα της Κυριακής 27 Μαρτίου με τον ανώτατο αξιωματούχο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), ο οποίος έχει πλήρη γνώση για όλα τα τεκταινόμενα στον καταυλισμό προσφύγων της Ειδομένης.

ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΑΝΕΛ κατά Φίλη: Προκλητικός και ανιστόρητος

Με αφορμή το μήνυμα Φίλη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο Δημήτρης Καμμένος δηλώνει ότι ο υπουργός Παιδείας «αλλοιώνει την Ιστορία και -γιατί όχι;- πολύ σύντομα θα εκδίδει νέα βιβλία στα σχολεία με προσωπικές ιστορικές του εκτιμήσεις για το πώς εξελίχθηκαν τα ιστορικά γεγονότα»

Στρατιωτική σχολή παρέλασε για πρώτη φορά μετά από 90 χρόνια στην Αθήνα - ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη φορά μετά από 90 χρόνια συμμετείχαν στη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας οι σπουδαστές της συγκεκριμένης στρατιωτικής Σχολής.

Βρυξέλλες: Η αδερφή του τζιχαντιστή-δημοσιογράφου είχε προειδοποιήσει την αστυνομία

Και ο δήμαρχος των Βρυξελλών είχε πει στις αρχές ότι ο Σεφού ήταν επικίνδυνος και πως θα έπρεπε να βρίσκεται υπό κράτηση!

Οργή και τεράστια ερωτηματικά προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με τους δράστες των φονικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες και τη δράση των βελγικών αστυνομικών αρχών, οι οποίες κατηγορούνται ότι καθυστέρησαν να κινηθούν.

Κτήνος! "Δασκάλα" κλώτσησε στην πλάτη ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες - Εξοργιστικό βίντεο

Σοκάρει βίντεο που δείχνει δασκάλα σε σχολείο της Τζόρτζια των ΗΠΑ να χτυπά με το γόνατό της τετράχρονο παιδί με ειδικές ανάγκες. Τι άνθρωποι...

Τούρκοι (λένε ότι) σταμάτησαν πέντε βάρκες με 350 μετανάστες πριν φθάσουν Μυτιλήνη

Η τουρκική ακτοφυλακή εντόπισε σήμερα πέντε πλοιάρια που μετέφεραν 350 μετανάστες οι οποίοι προσπαθούσαν να φτάσουν στη Λέσβο, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dogan.

Δείτε ποιες εταιρείες έχουν αξία πάνω από το χρηματιστήριο της κάθε χώρας - Ποια "τρώει" την Ελλάδα

Η Bank of America Merrill Lynch βρήκε έναν τρόπο για να απεικονίσει την πραγματική αξία κάποιων εταιρειών συγκρίνοντας την με αυτή των χρηματιστηρίων ορισμένων χωρών.

Έτσι, εταιρείες όπως η...

Ηρεμία, μετά την ένταση στην Ειδομένη

Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στον καταυλισμό της Ειδομένης, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας- ΠΓΔΜ, όπου νωρίτερα είχε προκληθεί ένταση ύστερα από φήμες ότι επρόκειτο να ανοίξουν τα σύνορα.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! Πακιστάν: Βομβιστική επίθεση με 65 νεκρούς και 300 τραυματίες

Bομβιστής ανατινάχθηκε δίπλα από τις κούνιες όπου έπαιζαν παιδιά - Παρακλάδι των Ταλιμπάν ανέλαβε την ευθύνη
Στους 65 ανέρχονται οι νεκροί ενώ τουλάχιστον 300 άνθρωποι τραυματίστηκαν, κυρίως γυναίκες και μικρά παιδιά, από την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο δημόσιο Πάρκο Γκουσλάν-ε-Ικμπάλ της Λαχόρης.

«Ο Γκλέτσος το γλεντάει με την όπισθεν»!

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας καλλιτέχνης έκανε αυτή τη δήλωση;

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά παραχώρησε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος ρωτήθηκε για τους ομοφυλόφιλους και είπε την δική του άποψη για το θέμα.

Ποιος Έλληνας πρώην υπουργός Άμυνας εγκωμιάζει την Τουρκία;

Συμμετείχε σε σύνοδο στην Τουρκία ζήτησε την πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, αν και όπως είπε γνωρίζει ότι υπάρχει πολύ ισχυρή αντίθεση στην Ελλάδα,.

Εγκώμια για την Τουρκία έπλεξε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας...

ΒΙΝΤΕΟ-Χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση με ιστορικό ρεκόρ για την Ελλάδα ο Γκολομέεβ

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (NCAA), σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο τελευταίο 50άρι

ΒΙΝΤΕΟ-Ακροδεξιοί και αστυνομία μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το κέντρο των Βρυξελλών

Άγριες συγκρούσεις και συμπλοκές μεταξύ της αστυνομίας και ακροδεξιών οργανώσεων σημειώθηκαν στο κέντρο των Βρυξελλών, λίγα μόλις 24ωρα μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην πρωτεύουσα του Βελγίου και έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αγρια συμπλοκή l;auro στα Διαβατά -30 πιάστηκαν στα χέρια για τη φόρτιση ενός κινητού

Η απίστευτη ταλαιπωρία που έχουν υποστεί κάνει την οργή να ξεχειλίζει με την πρώτη ευκαιρία. Οπως σήμερα στα Διαβατά όπου 30 άτομα πιάστηκαν στα χέρια για το ποιος θα φορτίσει πρώτος το κινητό του.

Γεωργιάδης για δηλώσεις Μάρδα: "Να γελάσει ή να κλάψει κανείς"

Με έντονο τρόπο αποδοκίμασε τις δηλώσεις του κ. Μάρδα για τις επενδύσεις από πρόσφυγες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ τόνισε πως «δεν ξέρω αν κάποιος πρέπει να γελάσει ή να κλάψει με τη συγκεκριμένη δήλωση» και επεσήμανε πως αν κάποιος έχει τέτοιο ποσό δεν θα έχει έρθει με τα πόδια από τη Συρία στην Ελλάδα.

Γεμάτο αίμα το αρχαίο θέατρο της Παλμύρας- Τι κατέγραψε ρώσικο drone [εικόνες & βίντεο]

Πάνω από την αρχαία πόλη της Παλμύρας, την οποία κατείχαν μέχρι πριν λίγες ώρες οι Τζιχαντιστές, πέταξε ένα ρώσικο drone και οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Πριν λίγες ώρες οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις πήραν ξανά στα χέρια τους την ιστορική πόλη της Παλμύρας, την οποία είχε καταλάβει το ISIS τον Μάιο του 2015.

ΗΠΑ- Περπατάς και μιλάς στο τηλέφωνο; Κινδυνεύεις με φυλάκιση

Το να οδηγείς και να στέλνεις μήνυμα στο κινητό σου ή να μιλάς στο τηλέφωνο, είναι παράνομο και υπάρχουν τσουχτερά πρόστιμα από την τροχαία. Όμως, το κινητό μπορεί να αποσπάσει και την προσοχή των πεζών και να βάλει σε κίνδυνο τους ίδιους και τους γύρω τους.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! Η κυβέρνηση άλλαξε τα φώτα και στην ανασκαφή της Αμφίπολης-Επί Ξυδάκη ακυρώθηκε μέχρι κι ο έλεγχος των οστών!

Ούτε ένα φωτάκι δεν έχει μείνει αναμμένο στην Αμφίπολη. Η ανασκαφή του ταφικού μνημείου που το 2013 έκανε τον κόσμο να κρατήσει την ανάσα του, σήμερα δεν έχει, καν, ηλεκτροδοτηθεί. Παρότι θα έπρεπε να έχει φτάσει ως τον Λόφο Καστά καλώδιο της ΔΕΗ, καμία απαλλοτρίωση ιδιοκτησιών από όπου θα περάσει δεν έγινε. Επομένως, το έργο δεν μπορεί να προχωρήσει παρά μόνο με πολύ μεγάλες δυσκολίες.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ; Ποιοι και γιατί θα πληρώσουν περισσότερο ΕΝΦΙΑ το 2016

Αντιμέτωποι με διψήφιες ποσοστιαίες αυξήσεις και στον ΕΝΦΙΑ κινδυνεύουν να βρεθούν εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων. Προκειμένου να καλύψει το δημοσιονομικό κενό που θα προκληθεί μέσα στο 2016 από τη μείωση των τιμών ζώνης, το υπουργείο Οικονομικών θα υποχρεωθεί από τους δανειστές να αυξήσει τους συντελεστές υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ.

Άτιμη κρίση! Πασίγνωστος πολιτικός βγάζει στο σφυρί τη βίλα του στη Σύρο!

Έτοιμος να  πουλήσει την πολυτελή βίλα του στα Τρία Λαγγόνια της Σύρου εμφανίζεται σύμφωνα με δημοσίευμα πασίγνωστος πολιτικός και πρώην υπουργός.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real News ο κ.....

Η σοκαριστική στιγμή που 23χρονη πέφτει με το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ 4ου ορόφου (ΒΙΝΤΕΟ)

Από θαύμα γλίτωσε μια 23χρονη που έπεσε με το αυτοκίνητο από τον τέταρτο όροφο πάρκινγκ στο Μέριλαντ.

Σερβιτόρα παίζει με το κινητό της και βάζει μπουρλότο σε εστιατόριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κακή συνήθεια είναι να γράφουμε μηνύματα στο κινητό την ίδια ώρα που περπατάμε. Στο παρακάτω βίντεο θα καταλάβετε πως μπορεί  να οδηγήσει σε ιδιαίτερα… εκρηκτικές καταστάσεις.

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έχει βαφτίσει 39 κορίτσια;

«Τα περισσότερα έχουν μεγαλώσει, το μικρότερο είναι 12 χρονών».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» παραχώρησε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει βαφτίσει 39 κορίτσια...

Ξεκινούν οι άδειες για τον Τσοχατζόπουλο!

Περάσανε τα χρόνια και για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος σε λίγο καιρό θα αρχίσει να βγαίνει με άδειες από τον Κορυδαλλό και πιθανόν από το...

Η Μπέσσυ Αργυράκη εργάζεται πλέον ως…- (video)

Η Μπέσσυ Αργυράκη μας «έκρυβε» για πολύ καιρό το επάγγελμα που την «έκλεψε» από το τραγούδι….

Η γλυκιά τραγουδίστρια που κάποτε μας «παρέδωσε» Μαθήματα Σολφέζ μίλησε στην εκπομπή «Καλημερούδια» και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου για την εποχή που «άφησε» στην άκρη το τραγούδι εξαιτίας κάποιων προσωπικών υποθέσεων και έπειτα ξεκίνησε μια νέα καριέρα ως….

ΒΙΝΤΕΟ-Ο πρώην υπουργός καμαρώνει για την τραγουδίστρια κόρη!

Η νεαρή καλλιτέχνης που πριν από λίγο καιρό παρουσίασε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, εμφανίστηκε σε μπαρ του Κιάτου και τραγούδησε με κέφι το  «Αυτή η νύχτα μένει».

Γελάει το Twitter πάλι με τον νομπελίστα Μάρδα που θα βλέπει λάθρο επενδυτές

Για Νόμπελ Οικονομίας «προτείνουν» οι χρήστες του Twitter τον Δημήτρη Μάρδα, έπειτα από τη δήλωσή του για τους πρόσφυγες- επενδυτές.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών ανέφερε για τους πρόσφυγες και μετανάστες ότι «εάν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής».

ΒΙΝΤΕΟ-Πρώην συνεργάτης του περιπτερά… ξεσκεπάζει την υποκρισία του

«Πήρε πόδι» χωρίς να το καταλάβει! Πρώην συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη τον καρφώνει για την κακή συνεργασία τους! Δείτε τι αποκάλυψε!

Τραγικό τέλος για την αγνοουμένη σολίστ- Βρέθηκε νεκρή στο Λυκαβηττό με κομμένες τις φλέβες

Νεκρή βρέθηκε η σολίστ Ελισάβετ Σέφερ, η οποία αγνοούταν εδώ και οκτώ μέρες.

Το πτώμα της βρέθηκε από περαστικό στο Λυκαβηττό, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Διευκρινίσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος για το θέμα με τις επιστροφές των «500ευρων»

Αν κάποιοι θα ήθελαν να γίνει η χώρα ένα πλυντήριο χρημάτων και μονοπάτι διέλευσης και νομιμοποίησης παράνομων χρημάτων, πλανώνται πλάνην οικτράν, αναφέρουν οι πηγές της ΤτΕ

Το καλάθι με τα δισεκατομμύρια του Δημήτρη Μάρδα...

Λοιπόν τέρμα η αβεβαιότητα με την αξιολόγηση. Εγώ προσωπικά είμαι πλέον πολύ ήσυχος ότι όλα θα πάνε καλά. Και ξέρετε γιατί. Διότι φαίνεται πως ανέλαβε δράση ο Δημήτρης Μάρδας να βρει χρήματα.

Η Αιντχόφεν “μπλόκαρε” αυτούς που κορόιδευαν ζητιάνους στη Μαδρίτη

Η ολλανδική ομάδα αναγνώρισε 6 από τους οπαδούς της που βρέθηκαν στη Μαδρίτη -πριν το ματς με την Ατλέτικο για το Champions league- και εθεάθησαν να ταπεινώνουν ζητιάνους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη αποκαλύπτει: «Το άτομο που οδηγούσε το τζιπ ήταν...»

Σε ποια λεπτομέρεια κρύβεται όλη η αλήθεια για το δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον τραγουδιστή;

Σαράντα μέρες μετά το μοιραίο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη κι ενώ η οικογένειά του και οι φίλοι του είναι βυθισμένοι στη θλίψη, ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης λύνει τη σιωπή του στην εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου". Λίγο πριν βγει στη δημοσιότητα το πόρισμα για το δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου, ο κ. Καϊμακάμης απαντά σε όλα...

ΒΙΝΤΕΟ-Ειδομένη: Σε δύο «παρατάξεις» οι πρόσφυγες μετά τις φήμες για άνοιγμα των συνόρων-Η ΕΛΑΣ απέκλεισε τους ΣΥΡΙΖΑίους «αλληλέγγυους»

Σε δύο ομάδες έχουν χωριστεί οι πρόσφυγες στον καταυλισμό της Ειδομένης, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ μετά την έντονη φημολογία ότι ανοίγουν τα σύνορα.

Σάλος από άρθρο της Sun - Αναγκάστηκε η εφημερίδα να κάνει διόρθωση

Η βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα The Sun υποχρεώθηκε να δημοσιεύσει χθες Σάββατο μια επανόρθωση, κατόπιν απαίτησης του βρετανικού ρυθμιστικού φορέα του Τύπου, διότι είχε γράψει τον περασμένο Νοέμβριο, επικαλούμενη μια δημοσκόπηση, ότι «ο ένας Βρετανός μουσουλμάνος στους πέντε» τρέφει αισθήματα συμπάθειας προς τους τζιχαντιστές.

ΝΔ: Η κυβέρνηση αντί να αναβαθμίσει τη Δημόσια εκπαίδευση υποβαθμίζει την ιδιωτική

Επίθεση στην κυβέρνηση για τις παρεμβάσεις της στο χώρο της εκπαίδευσης εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας ότι τώρα έχει βάλει στο στόχαστρο την ιδιωτική εκπαίδευση την οποία επιχειρεί να υποβαθμίσει:

Τιμήθηκε στο Ροστόφ ο Ιβάν Σαββίδης σε εκδήλωση για την 25η Μαρτίου

Μεγάλη εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου έγινε στο Σπίτι Παραδοσιακής Τέχνης του Ροστόφ, παρουσία δεκάδων Ελλήνων της διασποράς και των τοπικών Αρχών.

Η «Μπέμπα» του Δραγασάκη και η μυστική συνάντηση

Απαρατήρητος ήθελε να περάσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης αλλά δεν τα κατάφερε παρότι έκανε… φιλότιμες προσπάθειες.