30 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-«Καυτό» μοντέλο γδύνεται για πρώτη φορά με θεαματικά αποτελέσματα!

Άλλη μια υποσχόμενη παρουσία από τον χώρο του μόντελινγκ έκανε την εμφάνισή της και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο! Η 29χρονη Ρίαν Σάγκντεν (Rhian Sugden) από τη Βρετανία, μετά την τελευταία της τόπλες φωτογράφηση το 2006, επανήλθε με καινούργιες πόζες πιο καυτές και φυσικά πιο ώριμες!

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΚΛΑΜΑ! ΝΔ: Πάλι ψέμματα ο Τσίπρας! Ο Μαυρίκος 4 μέρες πριν συλληφθεί υπέγραψε συμφωνία με την ΕΡΤ!

«Για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να ψεύδεται και να εξαπατά τη Βουλή και τον ελληνικό λαό, επιβεβαιώνοντας ότι έχει μηδενική αξιοπιστία» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

ΣΟΚ! Ο Λεβέντης τηλεφώνησε στον ΓΑΠ... για να του ρωτήσει αν έβγαλε εκείνο τον καρκίνο που του μοίραζε το 90

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Παπανδρέου είχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων «θέμα της συνομιλίας των δύο ανδρών ήταν το αίτημα της Ένωσης Κεντρώων για...

ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ! Πανελλαδικά θα εκπέμπει το κανάλι Καρατζαφέρη... επειδή το Telecity ήταν κάποτε σε ένα φαξ που είχε τα πανελλαδικά κανάλια!

Έτοιμο τηλεοπτικό σταθμό θα έχει το κόμμα ΕΘΝΟΣ, αν τελικά συγκροτηθεί.

Πρόκειται για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ TV (πρώην Telecity) του Γιώργου Καρατζαφέρη, το οποίο εκπέμπει σε όλη τη χώρα, χωρίς άδεια, με απόφαση του ΕΣΡ, που αναγνώρισε μετά την παρέλευση πολλών ετών πως έχει το δικαίωμα εκπομπής.

Βρέθηκε η Ιερά Μονή της Αγίας Σκέπης στο Βόσπορο

Εχεί οικοδομηθεί από τον βυζαντινό αυτοκράτορα, Μανουήλ Κομνηνό

Μία μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη και συνάμα υψίστης θρησκευτικής αξίας, παρουσίασαν οι τουρκικές αρχές, αποκαλύπτοντας πως ανακάλυψαν την Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης στην περιοχή του Βοσπόρου, την οποία είχε οικοδομήσει πριν 800 χρόνια ο βυζαντινός αυτοκράτορας, Μανουήλ Κομνηνός.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ! Λευκός Οίκος: Πιθανό τετ α τετ Ομπάμα-Ερντογάν -Ισως ο Αμερικανός πρόεδρος βρει λίγο χρόνο

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να δώσει το παρών στη Σύνοδο για την Πυρηνική Ασφάλεια αλλά και στα εγκαίνια τζαμιού, με τη συνάντησή του με τον Μπάρακ Ομπάμα να είναι ακόμη αβέβαιη.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ! Από τη Βουλή στη... φυλακή ο Διαμαντίδης [εικόνες]

Το ανθρώπινο πρόσωπο του, εκτός παρκέ και μπάσκετ, δείχνει τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Στην αντεπίθεση η Τσατάνη ζητά την εξαίρεση της Θάνου: Δεν έχω καταλάβει γιατί με εγκαλεί

Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (η οποία κοινοποιείται και στον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο) κατέθεσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Εισαγγελέως Εφετών, Γεωργίας Τσατάνη, Θέμης Σοφός.

Θεσσαλονίκη: 10 χρόνια σε γυναίκα που εξέδιδε την ανήλικη κόρη της φίλης της

Στον 75χρονο συγκατηγορούμενο επιβλήθηκε έξι χρόνια εξαγοράσιμη ποινή, προς 10 ευρώ την ημέρα

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για μία γυναίκα 41 ετών, η οποία εξέδιδε την ανήλικη κόρη της φίλης σε 75χρονο άνδρα, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο, ώστε να εκβιάζει και να αποσπά χρήματα από τον γηραιό άνδρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Εξεγείρουν τους λάθρο οι άπλυτοι ΣΥΡΙΖΑίοι-Πορεία στην Αθήνα όπου έκαψαν σημαία της ΕΕ-Ένταση και στη Μυτιλήνη

Έκαψαν σημαία της ΕΕ έξω από τα γραφεία της Κομισιόν - Οι περίπου 2.000 διαδηλωτές ξεκίνησαν από τον Πειραιά φωνάζοντας συνθήματα κατά του κλεισίματος των συνόρων - Ένταση και στη Μόρια της Λέσβου

Σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, συλλογικότητες, πρόσφυγες καιμετανάστες που ανέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρόμενοι για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο. Νωρίτερα είχε λάβει χώρα μεγάλη διαδήλωση στην Ομόνοια. 

Στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής οι μουσουλμάνοι στις ελληνικές φυλακές - ΒΙΝΤΕΟ

Στο στόχαστρο της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής βρίσκονται οι περισσότερες φυλακές της χώρας καθώς τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται ανησυχητικά περιστατικά βίας και ύποπτες ομαδοποιήσεις μουσουλμάνων κρατουμένων.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο Σταλίνας διαρρέει ότι θα μειώσει το διόδια...

«Ανάσα» για τους ιδιοκτήτες ΙΧ ετοιμάζει ο υπουργός Υποδομών Χ.Σπίρτζης που προανήγγειλε πως βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη συζητήσεις με τις κοινοπραξίες και μίλησε για έργο δύο φάσεων, με ένα ενιαίο, ηλεκτρονικό, αναλογικό σύστημα χρέωσης, που οδηγήσουν σε μειώσεις των διοδίων.

ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗΣ! Αθώος ο Σταθάκης για το 1,8εκ που έκρυψε... έδωσε δικές του εξηγήσεις χωρίς να ανοίξουν λογαριασμοί και παπαριές...

Είχε ξεχάσει να τα δηλώσει- Οι έρευνες περιορίστηκαν στα στοιχεία που προσκόμισε ο υπουργός και δεν επεκτάθηκαν σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών

Στο αρχείο αποφάσισε να θέσει την υπόθεση του κ. Γιώργου Σταθάκη με τα ξεχασμένα 1.800.000 ευρώ και τα αδήλωτα 36 ακίνητα η Επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής, μόλις μία ημέρα μετά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ; Απόρριψη αιτήματος άρσης περιοριστικών όρων για Βαγγέλη Μαρινάκη

Μακριά από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο θα πρέπει να παραμείνει ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

"Όχι" είπε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας στο αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη να αρθούν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί για υπόθεση που αφορά παράνομες πράξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

ΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"; Συνέλαβαν στο Περιστέρι 3 Πακιστανούς -Πουλούσαν πλαστά έγγραφα σε πρόσφυγες για 500 ευρώ

Συνελήφθησαν στο Περιστέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, τρεις υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 39, 41 και 45 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για πλαστογραφία και κατοχή κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Παππάς 81 ετών στην Κρήτη κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 19χρονη

Υπόθεση ασέλγειας σε βάρος νεαρής 19 ετών, στην οποία εμπλέκεται ένας ηλικιωμένος ιερέας 81 ετών, απασχολεί από το μεσημέρι της Τετάρτης τις αστυνομικές αρχές των Χανίων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΕΚ-Η τρολιά της ημέρας: Ο Τσίπρας απειλεί Κυριάκο με τη Siemens ενώ Τσακαλώτος-Φίλης υπέγραψαν μαζί της διακανονισμό!!

κυβέρνηση θα συστήσει επιτροπή εμπειρογνωμόνων και πολιτικών στελεχών για την επαναδιαπραγμάτευση του συμβιβασμού με τη Siemens" ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας ενώ οι υπουργοί του έχουν υπογράψει τον συμβιβασμό και συνεχώς υπογράφουν συμφωνίες με τη Siemens!! 

Όπως είπε ο Πρωθυπουργός η Siemens συμφώνησε να πληρώσει 200 εκατ. ευρώ όταν οι ζημίες από το σκάνδαλο είχαν υπολογιστεί στα 2 δισ. ευρώ, ενώ αποκρύπτει πως οι υπουργοί του έχουν ήδη συμφωνήσει με τη Siemens από πέρσι τον Μάρτιο! 

ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! Οι Αμερικανοί λένε «ναι» στα βασανιστήρια υπόπτων τρομοκρατίας

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters οι πολίτες θεωρούν «δικαιολογημένους» τους βασανισμούς

Τη στιγμή που η σκιά της τρομοκρατικής απειλής έχει σκεπάσει τις χώρες της Δύσης που ζουν με τον φόβο ενός νέου «χτυπήματος», δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου ειδήσεων Reuters αποκαλύπτει τη θέση των Αμερικανών πολιτών απέναντι στους βασανισμούς υπόπτων τρομοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Το DNA έδειξε οτι οδηγούσε ο Παντελίδης-Απίστευτη σούρα με 1,8 gr/lt-Ξεφτίλα η οικογένειά του που επέμενε να φορτώνει στις βλαμμένες το ατύχημα

Η ποσότητα αλκοόλ άγγιζε το 1,8 γραμμάρια ανά λίτρο στο αίμα του τραγουδιστή - Μπροστά καθόταν η Φρόσω και πίσω η Μίνα

Εξελίξεις και σήμερα στην υπόθεση του τροχαίου της 18ης Φεβρουαρίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο κοσμαγάπητος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν σοβαρά η Μίνα Αρναούτη και ελαφρότερα η Φρόσω Κυριάκου.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! 500 εκατ. ευρώ (!) κατέβαλε στα δημόσια Ταμεία ο ΟΠΑΠ μόνο για το 2015 – Σημαντική αύξηση κερδών

Να θυμίσουμε ότι τα κέρδη του δημοσίου τη χρονιά πριν την πλήρη ιδωτικοποίηση ήταν κοντά 200 εκ €

Σημαντική αύξηση κερδών της τάξης του 8,1% στα 210,7 εκατ. ευρώ, εμφάνισε το 2015 ο ΟΠΑΠ. Παράλληλα, τα καθαρά έσοδα από παιχνίδια του ομίλου αυξήθηκαν κατά 1,9% την εξεταζόμενη περίοδο στα 625,4 εκατ. ευρώ έναντι 613,5 εκατ. ευρώ το 2014.

Φρίκη Καμμένου επειδή τον έκανε ρόμπα η Γκουτζαμάνη

Την απάντηση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη σχολίασε με δεικτικό τρόπο ο Πάνος Καμμένος, εμπλέκοντας στην μεταξύ τους κόντρα, τον Εισαγγελέα Νίκο Ορνεράκη.

Ο ISIS καλεί τους μαχητές του να επιτεθούν στο αεροδρόμιο της Κολωνίας - ΦΩΤΟ

Ο ISIS καλεί τους μαχητές του να επιτεθούν στο αεροδρόμιο της Κολωνίας, με νεό προπαγανδιστικό – φωτογραφικό υλικό.

«Kάντε αυτό που έκαναν τα αδέλφια σας στο Βέλγιο», λένε οι τζιχαντιστές .

ΒΙΝΤΕΟ-Ειδομένη ΛΑΘΡΟ: Τους λένε να κάνουν επεισόδια για να ανοίξουν τα σύνορα! Έτσι τους δουλεύουν για δήθεν εναλλακτικές διαδρομές

Κλειστή παραμένει για 12η ημέρα η σιδηροδρομική γραμμή στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, όπου επικρατεί αυτή την ώρα ηρεμία. Περίπου τριάντα άνθρωποι κάθονται πάνω στη γραμμή, συζητούν και ακούν μουσική.

Μega : O Ψυχάρης “καρφώνει” τον ιδιοκτήτη της “Stoiximan.gr” Δημήτρη Μάρη

Συναρπαστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο Mega, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η πλευρά Ψυχάρη στον ιδιοκτήτη της (με προσωρινή άδεια) στοιχηματικής εταιρείας “Stoiximan” Δημήτρη Μάρη, με αφορμή ανακοίνωση του περί του επιχειρηματικού πλάνου “σωτηρίας του Mega” από την πλευρά Φιλιπόππουλου.

"Πόλεμος" Κωνσταντινόπουλου - Κωνσταντινέα στα social media

Φουντώνει η κόντρα του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντόπουλου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, δίνοντας συνέχεια στο μεταξύ του θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη βουλή.

Ευρωπαϊκό κράξιμο για την τροπολογία της κυβέρνησης σχετικά με την ιδιωτική εκπαίδευση

Η τροπολογία που προωθεί η κυβέρνηση για τα ιδιωτικά σχολεία πλήττει την ελευθερία της εκπαίδευσης και οδηγεί εκατοντάδες στην ανεργία, τονίζει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εθνικών Ομοσπονδιών Ανεξάρτητων Σχολείων (ECNAIS).

Υπερθέαμα αεροπορικών επιδείξεων στην Τανάγρα – ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το ακροβατικό Σμήνος της Βρετανικής Αεροπορίας «Red Arrows» πραγματοποίησε επιδείξεις στο αεροδρόμιο της Τανάγρας. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ"; Θεσσαλονίκη: Οφειλές 35 εκατομμυρίων στην Εταιρεία Υδρευσης και Αποχέτευσης - Θα αποσυνδέσουν 30.000 "ρολόγια"

Με πωλήσεις και κέρδη προ φόρων κοντά στα επίπεδα του 2014 έκλεισε τη χρήση 2015 η Εταιρεία 'Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, επιδεικνύοντας σταθερότητα στα οικονομικά της αποτελέσματα, παρά τις μεγάλες εκπτώσεις που παρέχει σε καταναλωτές στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, την ουσιαστική απάλειψη των τόκων στα χρέη των πελατών της και τη μείωση στην κατανάλωση νερού τον τελευταίο χρόνο.

Δεν αναγνωρίζεται η Τουρκία ως «ασφαλής τρίτη χώρα»-Ξεθαψαν τον Βουδούρη απ'τα σκουπίδια

Μέχρι αύριο κατατίθεται στη Βουλή το σχέδιο νόμου για το προσφυγικό. Σχέδιο νόμου που θα περιέχει ρυθμιστικές διατάξεις στα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας υπηρεσίας ασύλου, της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης καθώς και προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2013/32/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου «σχετικά με τις κοινές διαδικασίες για τη χορήγηση και ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας (αναδιατύπωση)».

Το ζεύγος Κλούνεϊ ανοίγει το σπίτι του υπέρ της Χίλαρι– Δείπνο με εισιτήριο 33.400 δολάρια [εικόνες]

Δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθούν Δημοκρατικό πολιτικό να συγκεντρώσει χρήματα. Ο Κλούνεϊ το είχε κάνει και για τον Μπαράκ Ομπάμα.

ΚΛ@ΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ! Απορρίπτει η κυβέρνηση την πρόταση της ΝΔ για εξεταστική-ΝΔ: Φοβούνται τους σκελετούς στην ντουλάπα-ΟΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΔ

Αρνητικοί εμφανίζονται από την κυβέρνηση στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να συσταθεί εξεταστική επιτροπή, για τα capital controls.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΛΥΤΟΙ! ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: Ποιος έδωσε εντολή να μεταφερθούν πρόσφυγες σιδηροδέσμιοι στο νοσοκομείο;

Τη μεταφορά δυο μεταναστών ή προσφύγων από το hot spot της Μόριας στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για εξετάσεις, «με αστυνομική συνοδεία και δεμένους με χειροπέδες» καταγγέλλει η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο. "Αναρωτιόμαστε με ποιανού εντολή μεταφέρθηκαν με αστυνομική συνοδεία και σιδηροδέσμιοι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι στο νοσοκομείο;" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Κορυφαίο στέλεχος της βελγικής αστυνομίας μεθυσμένος σε έκτακτη συνάντηση την ημέρα των επιθέσεων

Οι βελγικές αρχές ασφαλείας έχουν βρεθεί στο στόχαστρο, μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Και η αλήθεια είναι πως δεν κάνουν πολλά για να αποφύγουν τις επικρίσεις.

Μουσάς από τη φυλακή: Ο Φράγκου ήταν συνεργάτης του Τσίπρα και φίλος του Παππά

Την θέση του εξέφρασε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Παναγιώτης Μουσάς, ο οποίος έχει προφυλακιστεί ως κατηγορούμενος για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών κάνοντας παράλληλα και καταγγελίες για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά.

Σκληρή απάντηση Κουτζαμάνη στις πίπες Καμμένου για Siemens, Υποβρύχια και Βγενόπουλο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη απαντάει στις αναφορές του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής για τις υποθέσεις Siemens, Υποβρυχίων και Βγενόπουλου.

Το «απαγορευτικό» του ΑΝΤ1 που θα προκαλέσει… πόλεμο!

Κίνηση που κανείς δεν την περίμενε και που θα προκαλέσει πρόβλημα στους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά ενδεχομένως και στον ίδιο, καθώς η τακτική που θέλει να ακολουθήσει είναι –δυστυχώς- έξω από τη λογική που ακολουθείται στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Mπανανόφλουδα challenge: H νέα τρέλα του διαδικτύου

Από μικρές γρατσουνιές στα πόδια μέχρι και χτυπήματα στο κεφάλι έχει η νέα μόδα που έχει καταλύσει το internet

Η νέα μόδα που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο λέγεται «banana peel challenge» και θέλει νεαρά αγόρια και κορίτσια να γλιστρούν πάνω σε μία μπανανόφλουδα.

Βελγικά ΜΜΕ: Οι βομβιστές των Βρυξελλών είχαν τα σχέδια του σπιτιού και του γραφείου του πρωθυπουργού

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου ίσως να ήταν πιθανός στόχος των τζιχαντιστών που έκαναν το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες.

Οι βομβιστές που αιματοκύλισαν το μετρό και το αεροδρόμιο της πόλης είχαν κάνει έρευνα στο διαδίκτυο για πληροφορίες που αφορούν το γραφείο αλλά και το σπίτι του Σαρλ Μισέλ, σύμφωνα με το BBC.

Γιατί βγήκε «εκτός λειτουργίας» ο σερβιτόρος της Βουλής (ΦΩΤΟ)

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή με αντικείμενο τη Δικαιοσύνη.

Το παραδεχόμαστε. Εξαντλητικό το…

«Βράζει» η Αίγυπτος με την προσβολή του Μέσι!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αίγυπτο η δήλωση του Λίονελ Μέσι, όπου προτίθεται να δωρίσει στην χώρα ένα ζευγάρι παπούτσια του για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΠΕΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Το Associated Press είχε επίσημη συνεργασία με τους ναζί!

Το πασίγνωστο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press είχε επίσημη συνεργασία με το καθεστώς του Χίτλερ τη δεκαετία του 1930, δίνοντας στις εφημερίδες των ΗΠΑ υλικό κατευθείαν παραγόμενο και επιλεγμένο από το υπουργείο προπαγάνδας των ναζί!

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ! «Όχι» της Βουλής στην άρση ασυλίας Σταθάκη για το φαγοπότι στον παν/μιο Κρήτης

Την απόρριψη των αιτημάτων άρσης ασυλίας για τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη και τον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, αποφάσισε σήμερα σε συνεδρίαση της η Βουλή.

Σ'ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΟΣ! Ο Αλέξης παίζει καλό ποδόσφαιρο και να… η απόδειξη! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν πήγε το χέρι μου να τον ψηφίσω»!

Συνέντευξη στην εκπομπή «Με το καλημέρα» παραχώρησε ο Σπύρος Σπαντίδας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εποχή που έπαιζε μπάλα με τον Αλέξη Τσίπρα το 2000, ωστόσο, τόνισε πως δεν τον ψήφισε.

Ποιος κανονισμός της Βουλής; Εδώ μιλάει ο Αλέξης!

Σχεδόν το διπλάσιο από ότι προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής διήρκησε η πρωτολογία του πρωθυπουργού, με την οποία άνοιξε η προ ημερήσιας συζήτηση για την Δικαιοσύνη.

ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Φωτογράφιζε την Πόρσε στο γκαράζ της Βουλής για να πει πως είναι των άλλων και ήταν δικού της βουλευτή

Η πόρσε του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρη Καβάδελλα έγινε για άλλη μια φορά αντικείμενο σχολιασμού.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου επίσης βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, βλέποντας την πόρσε παρκαρισμένη στο πάρκινγκ της Βούλης, έβγαλε φωτογραφία πόζαροντας δίπλα της.

Το Der Spiegel κάνει πλάκα στον Μάρδα για τους πρόσφυγες επενδυτές

Με τίτλο «όποιος έχει χρήματα μπορεί να μείνει» η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Der Spiegel αναφέρεται στην πρόταση του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα για τους πρόσφυγες-επενδυτές, επισημαίνοντας ότι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες συνωστίζονται στην Ελλάδα και η κυβέρνηση Τσίπρα θέλει τώρα να κερδίσει χρήματα από αυτούς.

ΟΣΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ! Εφτιαξαν σχολείο για τα προσφυγόπουλα στα Διαβατά -Φοιτούν 240 παιδιά [εικόνες]

Κάθε μέρα στις 9:30 χτυπά το κουδούνι στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας και Αιτούντων Μετεγκατάστασης στα Διαβατά.

Δεν φαίνεται, ωστόσο, κάτι τέτοιο να είναι απαραίτητο, αφού τα παιδιά, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, που διαμένουν στο κέντρο συγκεντρώνονται πολύ νωρίτερα στον χώρο, που λειτουργεί σαν ένα άτυπο σχολείο για την καθημερινή δημιουργική απασχόλησή τους.

Ιάπωνες μαθητές... τερμάτισαν το παιχνίδι με το σχοινάκι [βίντεο]

Πολλά παιδιά παίζουν σχοινάκι, πολλά τα καταφέρνουν καλά, άλλα όχι...

Ομως στην Ιαπωνία οι μαθητές ενός σχολείου πέρασαν το παιχνίδι με το σχοινάκι σε άλλο επίπεδο.

Τρελό γέλιο στο Twitter με τον σαλτιμπάγκο Καμμένο: Του βγάλανε μέχρι και κ@λοτουμπόμετρο

Ο “δεν κάνω πίσω” Πάνος Καμμένος τελικά... οπισθοχώρησε και στο Twitter τον “γλεντούν”!

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη δικαιοσύνη, ο υπουργός Άμυνας, που μέχρι χθες απαιτούσε την παραίτηση Μουζάλα επειδή αποκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονίά”, το “μάζεψε” λέγοντας πως ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έκανε απλώς ένα “λεκτικό λάθος”.

Βίντεο: Δημοσιογράφος πήρε... υπνάκο σε τηλεοπτικό «παράθυρο»

Ο Μπράιαν Γουίντχορστ φαίνεται ότι δεν άντεξε τον λόγο της παρουσιάστριας

Ποιος δεν έχει να περιγράψει μια περίπτωση κατά την οποία τον πήρε ο ύπνος στη δουλειά του είτε λόγω κόπωσης είτε γιατί ξενύχτησε βλέποντας την αγαπημένη του σειρά.

Πρώην παίκτρια του «Big Brother» έκανε πρόταση γάμου (λέμε τώρα) στον αεροπειρατή της Κύπρου

H Κύπρια πρώην παίκτρια του reality «Big Brother» Φραντζέσκα Μελά, φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από την αεροπειρατεία που έκανε ο 59χρονος Αιγύπτιος για την πρώην σύζυγο του.