31 Μαρτίου 2016

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ !!!! ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ;

Δεν έχει μείνει ούτε κότα ούτε κόκκορας! Που έγινε αυτό στο

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Του έκανε «lap dance», της έκανε... μούτρα!

Το βίντεο με την αποτυχημένη «οικιακή έκδοση» του αισθησιακού χορού έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από ενάμισι εκατομμύριο views

Αποτελεί μια κοινή φαντασίωση μεταξύ των ανδρών, την οποία πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρού φύλλου έχουν προσπαθήσει να υλοποιήσουν, είτε με τις συζύγους τους είτε με άλλες πρόθυμες εθελόντριες.

Ψέμματα Καμμένου-ΧΑ για Σαμαρά: Η φωνή στο ηχητικό της ΧΑ δεν είναι του Σαμαρά-Ο Ορνεράκης δεν είναι κουμπάρος του

Διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι ο εισαγγελέας Νίκος Ορνεράκης είναι κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά, άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος στη διένεξή του με την Ευτέρπη Γκουτζαμάνη.

ΗΠΑ: «Τιμωρός» με drone έπιασε επ' αυτοφόρω ιερόδουλη με πελάτη

Η 27χρονη Αμάντα Ζόλικοφερ και ο 75χρονος Ντάγκλας Μπλάνσετ, πιάστηκαν «στα πράσσα» ή μάλλον στο αυτοκίνητο του πελάτη, από το drone το οποίο είχε υπό τον έλεγχό του ο «τιμωρός» από την Οκλαχόμα

Συνελήφθη ο Τούρκος τζιχαντιστής που εκτέλεσε τον Ρώσο πιλότο

Συνελήφθη ο Τούρκος τζιχαντιστής, Alparslan Çelik, ο οποίος εκτέλεσε τον Όλεγκ Πεσκόφ, τον Ρώσο πιλότο του μαχητικού αεροσκάφους που κατερρίφθη στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας.

Λάθρομετανάστες τηλεφωνούσαν από τις βάρκες σε τυχαία τηλέφωνα στη Ρώμη -Το σήκωσε ένας συνταξιούχος και τους έσωσε

Ένας συνταξιούχος Ιταλός έσωσε εκατοντάδες μετανάστες που κινδύνευαν στη Μεσόγειο όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο άνδρα που του ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.

Διακινητές υπόσχονται να περάσουν τους πρόσφυγες από μυστικά περάσματα - ΒΙΝΤΕΟ

Εκρηκτική παραμένει η κατάσταση στην Ειδομένη με τους πρόσφυγες να αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους να περάσουν τα σύνορα.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ! Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη άλλαξε δικηγόρο-Κάνανε και κανάλι στο youtube μπας βγάλουν κανα φράγκο

Λίγες ημέρες μετά τα αποτελέσματα της αιματολογική και τοξικολογική εξέταση που έγιναν στον άτυχο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και έδειξαν μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, η οικογένεια αποφάσισε να αλλάξει δικηγόρο.

Εκνευρίστηκε ο καντινιέρης που όργωσε το χωράφι με τις σκηνές στην Ειδομένη – ΒΙΝΤΕΟ


Σύμφωνα με τον Σρόιτερ δεν μπορεί να ορίζει το χωράφι του επειδή κάποτε είχε καντίνα! ΟΚ... λογικό

Φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε από τη ζωντανή σύνδεση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA ο καντινιέρης-αγρότης που το πρωί όργωσε με τρακτέρ το χωράφι του στην Ειδομένη ενώ στο σημείο βρίσκονταν μικρά παιδιά με σοβαρό κίνδυνο να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

ΜΑΓΚΕΣ! Οι σωματοφύλακες του Ερντογάν χτύπησαν διαδηλωτές και ρεπόρτερ στην Ουάσιγκτον - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι σωματοφύλακες του Ταγίπ Ερντογάν, πιάστηκαν στα χέρια με διαδηλωτές που αποκαλούσαν με συνθήματα «τρομοκράτη» τον πρόεδρο της Τουρκίας.

Η ΝΔ θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για εξεταστική επιτροπή

Η Νέα Δημοκρατία θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία ζητά...

Νέα διαδήλωση των φυλακισμένων λάθρο στο hotspot της Χίου [εικόνες&βίντεο]

Ξέσπασαν και πάλι με νέα διαδήλωσή τους το μεσημέρι τις Πέμπτης, εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο hot spot της ΒΙΑΛ, στο Χαλκειός της Χίου.

Το πάγιο αίτημά τους ήταν να μην τους στείλουν πίσω στην Τουρκία και να τους δώσουν την ελευθερία για την μετακίνησή τους.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ; Αντισυνταγματικός ο νόμος Μπαλτά για την επιλογή των διευθυντών στα σχολεία: «Είναι αντίθετος στην αρχή της αξιοκρατίας»

Σε σωρεία διατάξεων του Συντάγματος προσκρούει ο νέος τρόπος επιλογής των διευθυντών σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  που έγινε με το νόμο 4327/2015 επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, όταν υπουργός Παιδείας ήταν  Αριστείδης Μπαλτάς

ΚΛΑΜΑ! Γκρίνιαζαν επί ώρες στο Μουζάλα... αλλά στο τέλος είπαν ότι θα ψηφίσουν δαγκωτό

Προβληματισμός και γκρίνιες στα…σημεία από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία και ενημέρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, επιστρέφοντας από τη Γενεύη.

Φωτογραφίες: Διαμαρτυρίες και πανό από τους πρόσφυγες στην Ειδομένη

«Ευρώπη ακόμη θρηνείς το θάνατο του μικρού Άλαν. Τώρα πεθαίνουμε εδώ. Αργοπεθαίνουμε...», ανέγραφε ένα από τα πολλά πανό που αναρτήθηκαν

Νέες κινητοποιήσεις και αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Ειδομένη, καθώς οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται ακόμη εκεί, ανάρτησαν πανό με συνθήματα και μηνύματα τόσο προς τις ελληνικές αρχές, όσο και προς τους Ευρωπαίους.

Τουρκία: 23 τραυματίες και 6 νεκροί αστυνομικοί από έκρηξη-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τον βομβιστή να παρκάρει το αυτοκίνητο βόμβα

Πληροφορίες για τουλάχιστον 7 τραυματίες και 3 νεκρούς, ύστερα από την έκρηξη, που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, όταν αυτοκίνητο εξερράγη διπλα σε αστυνομικό λεωφορείο στο Ντιγιάρμπακιρ στην νοτιοανατολική Τουρκία, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Russian Today, επικαλούμενο τοπικά Μέσα.

ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κάνει pole dancing και γίνεται viral [βίντεο]

Χορεύει επαγγελματικά pole dancing και όταν έμεινε έγκυος δεν το έβαλε κάτω.

Η Αυστραλή επαγγελματίας και δύο φορές πρωταθλήτρια της χώρας Jill Maclean, ανέβασε βίντεο που την δείχνει να χορεύει τον αγαπημένο της χορό και έγινε viral, αποσπώντας θετικά αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια. Είναι 7 μηνών έγκυος.

Υπουργός άδειασε υπουργό στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας! - Αποκαλυπτικοί διάλογοι!

Ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, το πρωτο μέρος της ακρόασης του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλος για θέματα σχετικά με παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, με το επόμενο «ραντεβού» να καθορίζεται για την ερχόμενη Τρίτη.

Η συνεδρίαση σημαδεύτηκε από υψηλούς τόνους και «καυτές» ερωτήσεις και σχολιασμούς που υπέβαλλαν στους δύο υπουργούς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, από τη ΝΔ ο Μάκης Βορίδης, από την Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Κασιδιάρης και από την Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως και από τις «επιθετικές» απαντήσεις που έδωσαν οι δύο υπουργοί και κυρίως ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε προσπάθεια παρέμβασης ή επηρεασμού δικαστικού λειτουργού. Ο κ. Παρασκευόπουλος άδειασε πολλές φορές τον αναπληρωτή του!

Περιπλανηθείτε στα πειράματα του CERN – Μέσα από απίθανο, διαδραστικό 3D βίντεο

Λίγο έξω από την Γενεύη, στα σύνορα Ελβετίας και Γαλλίας, βρίσκεται το μεγαλύτερο κέντρο πυρηνικών ερευνών στον κόσμο. Το CERN αποτελεί πόλο έλξης για τους περισσότερους επιστήμονες, έχοντας εντυπωσιάσει όλο τον πλανήτη.

Τα έργα που επιλέχθηκαν για ενταχθούν στο «πακέτο Γιούνκερ»

Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης διευκρίνισε, μιλώντας στη Βουλή, ότι προεπιλέχθηκαν 42 έργα για ένταξη στο «πακέτο Γιούνκερ» εκ των οποίων τα 18 είναι εξ ολοκλήρου ιδιωτικά

Όπως ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου, 42 έργα, συνολικού ύψους 5,6 δισ. ευρώ, έχει επιλέξει η Ελλάδα, για να ενταχθούν στο σχέδιο Γιούνκερ,

Αποκάλυψη-βόμβα από Προβόπουλο: Το ΔΝΤ προειδοποιούσε για χρέος 800% του ΑΕΠ από το 2008

Από τον Μάιο του 2008, ο Μπομπ Τράα, πρώην επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα, είχε συντάξει έκθεση για την ελληνική οικονομία, στην οποία προειδοποιούσε ότι το χρέος κάθε μορφής του ελληνικού κράτους ήταν πάνω από το 800% του ΑΕΠ.

Βορίδης: Σε 15 μήνες ο Τσίπρας μετέτρεψε την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα

«Σε 15 μήνες κατόρθωσε ο κ. Τσίπρας να μετατρέψει την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Βρυξέλλες: 50 υποστηρικτές των τζιχαντιστών εργάζονται στο αεροδρόμιο!

Οι βελγικές αρχές έχουν κατηγορηθεί για σοβαρά κενά και λάθη που οδήγησαν στις πολύνεκρες επιθέσεις στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και το μετρό των Βρυξελλών. Οι επικριτές των αρμοδίων υπηρεσιών τους καταλογίζουν σειρά σφαλμάτων που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αποτρέποντας με αυτό τον τρόπο τα τρομοκρατικά «χτυπήματα» στην καρδιά της βελγικής πρωτεύουσας.

Βενιζέλος: Οι 7 κραυγαλέες αντιφάσεις από Παπαγγελόπουλο-Παρασκευόπουλο

Για κραυγαλέες αντιφάσεις των υπουργών Δικαιοσύνης και Καταπολέμησης της Διαφθοράς κ.κ. Παρασκευόπουλου και Παπαγγελόπουλου κάνει λόγο η πλευρά του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Αποζημίωση 300.000 ευρώ για τον Κύπριο που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Μύκονο και είναι ακόμα σε κώμα

Ο Βαγγέλης Πέππος βρίσκεται επτά μήνες μετά σε κωματώδη κατάσταση - Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να μεταφερθεί σε ειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στην Ιερουσαλήμ
Αποζημίωση που αγγίζει τις 300.000 ευρώ και μηνιαία καταβολή 1000 ευρώ για τουλάχιστον δύο χρόνια θα λάβει η οικογένεια του 32χρονου Κύπριου που τον περασμένο Σεπτέμβριο ξυλοκοπήθηκε άγρια από υπάλληλο σεκιούριτι έξω από κλαμπ της Μυκόνου.

Αθωώθηκε ο Σέρβος υπερεθνικιστής Σέσελι από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης

Έκπληξη προκάλεσε στη Σερβία αλλά και στις γειτονικές χώρες η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης για τον Σέρβο υπερεθνικιστή ηγέτη Βόισλαβ Σέσελι. Σε συνέντευξη Τύπου ο ίδιος ο Σέσελι έδειξε ότι δεν αιφνιδιάστηκε χαρακτηρίζοντας την αθώωση του ως «τη μόνη δυνατή ετυμηγορία».

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΡΕ ΦΕΡΕΦΩΝΟ! Μώραλης: Τα πράγματα στο λιμάνι του Πειραιά έχουν ξεφύγει εδώ και πάρα πολύ καιρό

«Είναι κοινή διαπίστωση όλων, και νομίζω και των εκπροσώπων της κυβέρνησης και των αρμοδίων υπουργών του Λιμενικού και του προέδρου του ΟΛΠ, ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά».

Η πρώην σύζυγος του ηγέτη του ISIS μιλά για το γάμο και το χωρισμό τους [εικόνες]

Μια πρώην σύζυγος του αρχηγού της τζιχανιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγντάντι, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, δήλωσε ότι θέλει να εγκατασταθεί στην Ευρώπη για να ζήσει εκεί "ελεύθερη", σε συνέντευξή της που δημοσιεύει σήμερα η σουηδική εφημερίδα Expressen, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε στον Λίβανο.

Γιατροί του Κόσμου: Fight Club κάθε βράδυ το λιμάνι του Πειραιά

«Δώστε προτεραιότητα στο λιμάνι πριν είναι αργά...» η δραματική έκκληση του επικεφαλής της οργάνωσης Νικήτα Κανάκη«Καθε βραδυ έχουμε fight club στους καταυλισμούς προσφύγων».

Το σ@ξι ατύχημα της Γωγώς Μαστροκώστα on air (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα… σ@ξι ατύχημα είχε η Γωγώ Μαστροκώστα την ώρα που έμπαινε στο πλατό του «The 2Night Show».
Η Γωγώ Μαστροκώστα επέλεξε να φορέσει ένα λευκό αέρινο μακρύ φόρεμα με άνοιγμα στο πλάι, το οποίο σήκωσε καθώς έμπαινε στο στούντιο.

Δείτε το βίντεο:

Δημόσιο: Αυτό είναι το νέο σύστημα για προαγωγές – Πως θα κατατάσσονται οι δημόσιοι υπάλληλοι

Το νέο σύστημα βαθμολογικής διάρθρωσης θέσεων και προαγωγών στο Δημόσιο θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Όλοι ανεξαιρέτως οι υπάλληλοι παραμένουν στον εισαγωγικό βαθμό δύο χρόνια. Η διετία θα είναι δοκιμαστική υπηρεσία, εκτός από τους αποφοίτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Αντιδράσεις για τη μητέρα που φωτογραφήθηκε να θηλάζει ταυτόχρονα τις δύο κόρες της

Υποστηρίζει ότι ο ταυτόχρονος θηλασμός βοηθά τα δύο κορίτσια, 1 και 3 χρονών, να αντιληφθούν το δέσιμο που τις ενώνει
Bροχή επικριτικών σχολίων δέχτηκε η Τσέλσι Κρέιγκ, μία μητέρα από το Τέξας, η οποία φωτογραφήθηκε θηλάζοντας ταυτόχρονα τις δυο κόρες της, ηλικίας ενός και τριών ετών. Η ίδια θεώρησε ότι με αυτό τον τρόπο βοηθά τα κορίτσια να νιώθουν το δεσμό που τις ενώνει ενώ η ίδια εξοικονομεί χρόνο.

Φόρος στη χρήση Internet; Και πολύ άργησε... Μπουτάν και Πακιστάν τον εφαρμόζουν ήδη

Του Γιάννη Γορανίτη

Μέσα στον ορυμαγδό φημών για την επιβολή νέων φόρων, ξεχωρίσαμε το «μαργαριτάρι» της επιβολής ενός νέου χαρατσιού στη χρήση Internet. Η πρώτη αντίδραση στο άκουσμα της είδησης ήταν να διπλοτσεκάρουμε αν πρόκειται για κάποιο hoax –μία από τις γνωστές διαδικτυακές φάρσες που συχνά πυκνά ξεκινούν από κάποιο σατιρικό site και λαμβάνουν διαστάσεις πραγματικής είδησης.

Η Αρχαία Ολυμπία όπως σίγουρα δεν την έχετε ξαναδεί -Από ψηλά, με drone [βίντεο]

Εδώ βρίσκεται το στάδιο και παρακάτω το ιερό του Δία της Ήρας, η παλαίστρα και άλλοι ναοί.

Μία ξενάγηση από ψηλά στην αρχαία Ολυμπία, το ιερό της αρχαίας Ελλάδας, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Απίστευτος φασισμός και ασυδοσία σε νομοσχέδιο του Καμμένου...δεν δίνει στοιχεία σε εισαγγελέα, δεν δημοσιεύει αποφάσεις...

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις... ότι στη ΜΟΜΑ προσθέτει ένα "Κ" (που μάλλον θα σημαίνει Καμμένος) και την κάνει ΜΟΜΚΑ μάλλον είναι το λιγότερο... τα σοβαρά είναι:
-Επειδή ο Καμμένος θεωρεί ότι οι αξιωματικοί τα ξύνουν, θα τους βρίσκει δουλειά (ΜΟΜΚΑ) ανάλογα με τα κέφια του
- ιδρύει διεύθυνση ανεξάρτητη (να ξεπουλήσει κι αυτός κι όχι μόνο το ΤΑΙΠΕΔ) για την αξιοποίηση της περιουσίας (sic) των ΕΝ ΔΥν στην οποία θα δώσει και τα ακίνητα των Ταμείων που αρέσουν στον ίδιο... Προσέξτε όμως:

Η νέα Πάμελα Αντερσον κόβει την ανάσα με το κόκκινο μαγιό της [εικόνες]

Δεν είναι τόσο ιδιαίτερη όσο η Πάμελα Αντερσον, αλλά είναι το νέο πρόσωπο της τηλεοπτικής επιτυχίας Baywatch. Το μοντέλο Kelly Rohrbach βάζει τα δυνατά της για να ανταποκριθεί στην ομορφιά και την φήμη της διάσημης προκατόχου της.

ΝΔ για την αθώωση Σταθάκη: Ήθελε και διαφάνεια ο Τσίπρας

Ανακοίνωση με αιχμές εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την χθεσινή απόφαση για την αθώωση του κ. Σταθάκη αναφορικά με το πόθεν έσχες του 2011, στο οποίο είχε ξεχάσει να δηλώσει εισόδημα 1,8 εκατομμυρίου καθώς και 39 ακίνητα.

Τι παθαίνει ένας βομβιστής του ISIS, όταν αιχμαλωτίζεται στο Ιράκ [εικόνες]

Ο βομβιστής – καμικάζι του ISIS, είχε σκοπό να ανατιναχθεί και μαζί του να πάρει όσους περισσότερους Ιρακινούς στρατιώτες μπορούσε. Δεν πρόλαβε όμως να πατήσει το κουμπί…

ΟΛΑ ΟΚ! Η Αντριάννα "ξεταράχτηκε", πήρε πίσω τα εξώδικα και γύρισε στην ΕΡΤ

Ταράχτηκε, αντάλλαξαν εξώδικα, υπήρξε ένταση αλλά τελικά η κρίση ξεπεράστηκε στη σχέση και τη συνεργασία της Αντριάννας Παρασκευοπούλου με την κρατική τηλεόραση.

«Γέφυρες» Σκουρλέτη στην Eldorado Gold για να συνεχιστεί η επένδυση στις Σκουριές

«Γέφυρες» προς την Eldorado Cold, έριξε ο Πάνος Σκουρλέτης προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να συνεχιστεί η επένδυση στα Μεταλλεία Σκουριών.

Η Κύπρος βγήκε και επισήμως από το Μνημόνιο -Η ανακοίνωση του ESM

Η Κύπρος ολοκλήρωσε σήμερα με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας, αναφέρει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) με ανακοίνωσή του.

ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! Αποστόλου: Νέο πρόστιμο 167 εκατ. ευρώ από την ΕΕ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Νέο πρόστιμο, ύψους 167 εκατομμυρίων ευρώ, καταλογίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μπγιάλα, σχετικά με τις άδειες πρόχειρων καταλυμάτων που αφορούν μετακινούμενους κτηνοτρόφους.

Χρυσό, ναρκωτικά, αυτοκίνητα, μετρητά: Τι κατέσχεσαν στα τελωνεία

Χρυσό, ναρκωτικά, τσιγάρα, αλκοολούχα ποτά, αλλά και μετρητά κατέσχεσαν οι τελωνειακές αρχές από την 1η Φεβρουαρίου έως και τις 15 Μαρτίου, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου.

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ! ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κατέθεσαν πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ

Απίστευτη φωτοβολίδα! Αφού μόνο τους τραπεζίτες μπορούν να κατηγορήσουν ενώ θα κλ@σουν τα παπάρια σε όσους τα πήραν εφόσον πληρώνουν τις δόσεις; 

Οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ κατέθεσαν πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

"ΠΣΟΦΟ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Οριστικό τέλος στην επιδότηση μισθολογικού κόστους σε επιχειρήσεις στην παραμεθόριο

Οριστικό τέλος στην  επιδότηση του μισθολογικού κόστους επιχειρήσεων σε παραμεθόριες και μειονεκτικές περιοχές βάζει το υπουργείο Ανάπτυξης και μόνο για τις ΜμΕ θα εξεταστεί η δυνατότητα να υπαχθούν στον κανονισμό De Minimis ώστε να λάβουν αναδρομικά μέρος των οφειλόμενων επιδοτήσεων.

ΝΤΑΞ'! Οπλοστάσιο «μαμούθ» σε δυο σπίτια στο Ηράκλειο

Ολόκληρο... στρατό θα μπορούσε να εξοπλίσει το οπλοστάσιο που βρέθηκε στα σπίτια δυο Ελλήνων σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου, όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.! Μεταξύ άλλων, περιλάμβανε υποπολυβόλα, πολεμικά όπλα, χειροβομβίδες, εκρηκτικά και χιλιάδες σφαίρες!

ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! Παππάς: Είχαμε ενημερώσει τον λαό για τη συμφωνία πριν τις εκλογές

«Οποιοσδήποτε επιθυμεί να αλλάξει τη συμφωνία θα πρέπει πρώτον να βγει να το υποστηρίξει δημόσια», σημείωσε ακόμη αναφορικά με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης

ΡΕ ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ! Μείωση των αμυντικών δαπανών ζητά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Ελλάδα

Ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών του ΕΚ απέκλεισε χαλάρωση των στόχων και κούρεμα του χρέους - Εκτίμησε, ωστόσο, ότι η αξιολόγηση θα κλείσει σύντομα

Να γίνουν κινήσεις για περιορισμό των αμυντικών δαπανών κάλεσε την ελληνική πλευρά ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι.

Κομισιόν: Τη Δευτέρα 500 πρόσφυγες επιστρέφουν από την Ελλάδα στην Τουρκία

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επιβεβαίωσε σήμερα ότι την ερχόμενη Δευτέρα 4 Απριλίου, στο πλαίσιο της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό, αναμένεται να αναχωρήσουν από την Ελλάδα με προορισμό την Τουρκία περίπου πεντακόσιοι μετανάστες.

Αντιδρούν οι Ελληνες καλλιτέχνες στο πρόγραμμα του Γιαν Φαμπρ - Αύριο συνάντηση για το θέμα

Ελληνες καλλιτέχνες κατά του «φαμπροκρατούμενου», όπως λένε, Ελληνικού Φεστιβάλ. Αύριο θα συγκεντρωθούν για να συζητήσουν στο Θέατρο Σφενδόνη στις 13.00, στην Ακρόπολη.

Ο υπ. Δικαιοσύνης πήρε αποστάσεις από τους χειρισμούς Παπαγγελόπουλου με την εισαγγελέα Τσατάνη

Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής η εξέταση των κ.κ. Παπαγγελοπούλου και Παρασκευόπουλου μετά το αίτημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για το θέμα της υπόθεσης Τσατάνη.