01 Απριλίου 2016

ΧΑΛΙΑ! ΑΚΟΜΑ ΔΙΨΗΦΙΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Οκτώ μονάδες μπροστά η ΝΔ

Προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 24,5% έναντι 16,5% του ΣΥΡΙΖΑ - Ανοίγει κι' άλλο η ψαλίδα

Με 8 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Στα τέλη του Φεβρουαρίου, η διαφορά των δύο κομμάτων διαμορφωνόταν στο 6,5%.

Εξώδικο στον Μουζάλα στέλνει ο δήμαρχος Χίου

Εξώδικο στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στέλνει ο δήμαρχος Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του astraparis.gr ο Μανώλης Βουρνούς, επιδιώκει με το εξώδικο να εντείνει την πίεση προς την κυβέρνηση για την τήρηση των συμφωνηθέντων με την παραχώρηση του δημοτικού ακινήτου της ΒΙΑΛ, για την δημιουργία του hot spot.

Άδωνις σε Τσίπρα: "Με ποια κριτήρια προσλήφθηκε ο Φαμπρ; Δεν υπήρχαν καταξιωμένοι Έλληνες;"

Τα πυρά του προς τον Αλέξη Τσίπρα για "διεθνοποίηση" των ελληνικών φορέων Πολιτισμού που προτάσσει ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ.  Αριστείδης Μπαλτάς, εξαπολύει ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μέσω ερώτησής του.

Π@πα κ@λο τους πάει τους "αλληλέγγυους" ΣΥΡΙΖΑίους ο αγρότης στην Ειδομένη

Σε ένα νέο επεισόδιο πρωταγωνίστησε σήμερα ο αγρότης της Ειδομένης. Ο Λάζαρος Ούλης ημέρα απομάκρυνε αλληλέγγυους που προσπαθούσαν να μοιράσουν ρούχα στους πρόσφυγες. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Το νέο video clip της Ριάνα είναι άκρως αποκαλυπτικό [εικόνες & βίντεο]

Μπορεί να αναστάτωσε όλο τον πλανήτη με το αισθησιακό video clip της με τον πρώην της Drake για το τραγούδι «Work», ωστόσο η Ριάνα δεν σταμάτησε εκεί.

ΒΙΝΤΕΟ-Θύελλα αντιδράσεων από τους καλλιτέχνες για τον Φαμπρ - Ζητούν παραίτηση Μπαλτά

Την οργή των Ελλήνων καλλιτεχνών έχει προκαλέσει ο  νέος διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ, ο Βέλγος Γιαν Φαμπρ. Ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, κάνει λόγο για αφελληνισμό του φεστιβάλ αντιδρώντας στην απόφαση του κ. Φαμπρ να παραμερίσει την εγχώρια καλλιτεχνική παραγωγή από τον προγραμματισμό του παραστάσεων.

Ψηφοφορία προσφυγικό: Καταψήφισε η Κατριβάνου, «παρών» δήλωσε η Τασία

Διαφοροποιήσεις από την κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το άρθρο 60 δύο βουλευτών της συμπολίτευσης

Καταψηφίζοντας το άρθρο  που ορίζει το χρόνο εξέτασης των αιτήσεων χορήγησης ασύλου επισημοποίησε την διαφωνία της με τις προωθούμενες διατάξεις για το προσφυγικό η κυρία Βασιλική Κατριβάνου.

ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ! Ιωάννινα: Γυρνάνε στον Πειραιά τους λάθρο

«Ούτε μία νέα άφιξη στον καταυλισμό του Κατσικά, πριν διασφαλιστούν πλήρως οι συνθήκες υγιεινής του χώρου», λέει ο δήμαρχος Ιωαννιτών

Αναχώρησαν τελικά μετά τις 5 το απόγευμα από το κέντρο στον Κατσικά, τα 4 λεωφορεία με τους περίπου 210 πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι έφτασαν στον καταυλισμό αργά χθες στο βράδυ και ζητούσαν επίμονα να επιστρέψουν στον Πειραιά.

Μπαλτάς: Ο Γιαν Φαμπρ, είναι καλλιτεχνική προσωπικότητα διαμετρήματος.... ΨΩΛΗΣ

Οχι μόνο δεν πτοείται από τις σχεδόν πάνδημες αντιδράσεις για τον διορισμό του Γιαν Φαμπρ στο «Ελληνικό Φεστιβάλ» και τις αμφιλεγόμενες καλλιτεχνικές του ανησυχίες, αλλά τον αποθεώνει, ο αρμόδιος υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς.

ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ! Η Σαουδική Αραβία προωθεί τη θανατική ποινή για τους gay

Φόβοι ότι το συγκεκριμένο μέτρο θα χρησιμεύσει για νέα δίωξη της ηγεσίας προς τους πολιτικούς αντιπάλους της

Την ποινή του θανάτου για τους gay προωθεί η ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, επεκτείνοντας τις κυρώσεις εναντίον των ανθρώπων που σχετίζονται με άτομα του ίδιου φύλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Θεοδωράκης: Στέλνουν «πρόσφυγες» σε ξενοδοχεία των ΑΝΕΛ...

Βαριες καταγγελίες από τον επικεφαλής του Ποταμιού -Τι είπε για το hot spot της Χίου

Σε σοβαρότατες καταγγελίες για αυθαιρεσίες από την κυβέρνηση προέβη ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής, αποκαλύπτοντας ότι πρόσφυγες στέλνονται κατά προτεραιότητα σε ξενοδοχεία πολιτευτών των ΑΝΕΛ, ενώ παρέθεσε στοιχεία για το hot spot της Χίου που ανέλαβε μια εταιρεία από την Αργυρούπολη έναντι 854 χιλιάδων ευρώ

ΒΙΝΤΕΟ-Βάρεσε διάλυση το κέντρο κράτησης Χίου - «Δραπέτευσαν» άλλοι 300 και η Αστυνομία απλά τους ακολουθούσε - Κατέλαβαν την προβλήτα του λιμανιού

Σκηνικό διάλυσης του Κέντρου κράτησης της Χίου επικρατεί από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι τώρα με τις αρχές να είναι σε ρόλο παρατηρητή αφού έχουν εντολή να μην επέμβουν.

Σταϊκούρας: Αύξησαν κατά 55% τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς ιδιώτες

«Αυξημένες κατά 55% σε σχέση με το 2014 οι οφειλές προς τον ιδιωτικό τομέα», σημειώνει ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της ΝΔ

Ο αστυνομικός που έγινε viral παίζοντας... κουτσό - ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό στις ΗΠΑ να παίζει κουτσό με ένα άστεγο κοριτσάκι.

Η Παλμύρα πριν και μετά -Μνημεία 2.000 χρόνων έγιναν κομμάτια από το ISIS [εικόνες & βίντεο]

Την έκταση της καταστροφής που άφησε πίσω του Ισλαμικό Κράτος στην Παλμύρα αποκαλύπτουν φωτογραφίες που αποτυπώνουν το πριν και το μετά της ιστορικής πόλης.

Οι εικόνες δείχνουν πως μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς κατεδαφίστηκαν χωρίς οίκτο από φανατικούς τζιχαντιστές.

Το βίντεο για το Πολεμικό Ναυτικό που "σπάει ταμεία"

Το βίντεο για το Πολεμικό Ναυτικό μόλις …κυκλοφόρησε αλλά ήδη “σπάει ταμεία”. Αποτυπώνει αυτό που κάθε μέρα τα πληρώματα των πλοίων του Ελληνικού Στόλου κάνουν κάθε μέρα στο Αιγαίο, αλλά και στις θάλασσες όλου του πλανήτη. Διασφαλίζουν την ελληνική κυριαρχία, προωθούν τα εθνικά συμφέροντα.

Γιατροί: Xάνονται ζωές εξαιτίας του Πολάκη

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών καταγγέλει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ότι χρησιμοποιεί τα social media «για να παραπλανά τους πολίτες» - Τον καλεί να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα της  δημόσιας υγείας

Σε τουρκική εταιρεία η μεταφορά των μεταναστών από τη Λέσβο στην Τουρκία

Στο διαγωνισμό είχαν καταθέσει προσφορές τρεις εταιρείες από τη γειτονική χώρα και μία από τον Πειραιά

Επικυρώθηκε ο διαγωνισμός που διενεργούσε η FRONTEX για τη μεταφορά-επαναπροώθηση των μεταναστών από το νησί της Λέσβου στο Δικελί της Τουρκίας.

Έξαλλη η Ζωή που παρεμβαίνει ο Τσίπρας στη δικαιοσύνη.... και όχι αυτή

«Oδυνηρή και λυπηρή συγκυρία κατά την οποία προσγειώνονται στη Βουλή όπως και παλιότερα τροπολογίες άσχετες, αντισυνταγματικές και κείμενες εκτός κάθε νομοθετικού, δημοκρατικού και συνταγματικού πλαισίου. Καταργούνται με αντισυνταγματικές τροποποιήσεις και τροπολογίες της τελευταίας στιγμής οι Ανεξάρτητες Αρχές που είναι εγγυητικές θεσμικές λειτουργίες για τη Δημοκρατία».

Στη Ρόδο ο Αμπράμοβιτς για να αγοράσει το «CAPSIS»

Βρίσκεται στη Ρόδο από χθες το απόγευμα ο Ρώσος μεγιστάνας Roman Abramovich (φίλος της Ρόδου και θαυμαστής της από παλιά), συνοδευόμενος από την σύζυγό του Darya Alexandrovna και το επιτελείο του, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του «Eclipse», η οποία έχει αγκυροβολήσει στον κόλπο της Ιξιάς.

ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ; Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Προτεραιότητα της πολιτείας να σεβαστεί την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης

Είναι αναγκαία προτεραιότητα της πολιτείας  να αναγνωρίσει και να σεβαστεί την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, λαμβάνοντας τις απαραίτητες  νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αυτοτέλεια και την θωράκιση της, αναφέρει σε παρέμβασή η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, σε παρέμβασή της.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΓΙΓΑΣ ΠΡΙΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΠΟ@ΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΕΤΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! Κάνει πίσω ο Φάμπρ! Προσπαθούν να σώσουν τα προσχήματα βάζοντας ελληνικές εκδηλώσεις!

Μετά την κατακραυγή κυρίως από τον καλλιτεχνικό κόσμο, όχι μόνο για τον διορισμό του Βέλγου Γιαν Φάμπρ ως Διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών αλλά και γιατί δεν υπήρχαν ελληνικές εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου, σήμερα με μια ανακοίνωση το ΔΣ του Ελληνικού Φεστιβάλ Α.Ε. προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα.

ΝΔ: Τα 10 ψέματα του Τσίπρα που δεν ειπώθηκαν Πρωταπριλιά

Τα 10 ψέματα του Αλέξη Τσίπρα που όμως δεν ειπώθηκαν ΠρωταπριλιάΜε αφορμή την σημερινή ημέρα της πρωταπριλιάς η Νέα Δημοκρατία εύχεται καλό μήνα και υπενθυμίζει τα «10 ψέματα του Αλέξη Τσίπρα που, όμως, δεν ειπώθηκαν Πρωταπριλιά».

ΠΑΙΖΕΙ, ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ! Με υπογραφή “Αλέξης Τσίπρας” το ποδοσφαιρικό Grexit! Στηρίζει τον Κοντονή

Στην τελική ευθεία για το ποδοσφαιρικό “Grexit” με την “υπογραφή” Αλέξης Τσίπρας οδηγείται η χώρα,  όπως φάνηκε από τη συνάντηση που είχε σήμερα, Παρασκευή, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

ΒΙΝΤΕΟ-Στη Λήμνο η μοναδική εκκλησία στον κόσμο χωρίς σκεπή

Στην κορυφή ενός βουνού στη Λήμνο βρίσκεται ένα γραφικό ξωκλήσι, που είναι μοναδικό στον κόσμο για την αρχιτεκτονική του και ρίσκεται κάτω από μια σπηλιά και δεν έχει στέγη.

Εξωκκλήσι κοντά στο χωριό Ζεματά (περιοχή Θάνος, περ. 4. χλμ. από τη Μύρινα). Κατάλοιπο ενός από τα πολλά μετόχια του νησιού, είναι γνωστό από το...

Πέθανε ο Χανς-Ντίτριχ Γκένσερ-Ήταν μεγάλος φιλέλληνας

Η είδηση του θανάτου του Χανς-Ντίτριχ Γκένσερ, την Πέμπτη το βράδυ από ανακοπή, σκόρπισε θλίψη στο εσωτερικό της Γερμανίας και όχι μόνο.

Ταραχές με πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα φοβάται ο ΟΗΕ

Οι -μεγάλης κλίμακας- εξαναγκαστικές επιστροφές προσφύγων από την Τουρκία στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο Συρία μαρτυρούν τα θανάσιμα λάθη στη συμφωνία για τους πρόσφυγες, που υπέγραψαν η Τουρκία και η Ευρωπαϊκή Ένωση, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, επισημαίνει, σε ανακοίνωσή της, σήμερα η Διεθνής Αμνηστία.

ΑΠΑΠΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"! Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί για κατοχή πλαστών εγγράφων

Οι δύο από τους συλληφθέντες είχαν προμηθευτεί έναντι αμοιβής από τον τρίτο τα έγγραφά τους

Τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν εχθές στη Μυτιλήνη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος, έπειτα από έρευνα που προηγήθηκε για τον εντοπισμό τους.

ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ! Έλληνες καλλιτέχνες εναντίον Μπαλτά: Ζήτησαν την άμεση διακοπή της σύμβασης Φαμπρ-ΦΩΤΟ

Έλληνες καλλιτέχνες, ηθοποιοί, χορευτές, σκηνοθέτες, μουσικοί, έδωσαν νωρίτερα ραντεβού στο θέατρο Σφενδόνη με αντικείμενο τη μορφή που θα λάβουν οι αντιδράσεις στην ανάληψη από τον Γιαν Φαμπρ της διεύθυνσης του Φεστιβάλ Αθηνών.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΡΙΖΑ-Ζημιές - μαμούθ 7,5 δισ. ευρώ το 2015 για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Οι δραματικές οικονομικές επιπτώσεις και η γενικότερη πολιτική ανατραχή, επηρέασαν τις ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες έκλεισαν τη χρονιά με άσχημα αποτελέσματα. Σύμφωνα με την ανάλυση 199 ισολογισμών από την ΒΕΤΑ ΑΧΕΠΕΥ, οι εισηγμένες εταιρείες εμφάνισαν ζημιές 7,5 δισ. ευρώ, με τον κύκλο εργασιών να καταγράφει πτώση 4,7% στα 65,978 δισ. ευρώ.

«Γυράδικο» στο Μιλγουόκι ανοίγει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Με την επωνυμία «Gyro Step» και σπεσιαλιτέ το «Αντετοκεμπάπ»

Την ώρα που ολόκληρος ο κόσμος του ΝΒΑ μιλάει για τα κατορθώματά του στο παρκέ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει τη φήμη και τη δημοφιλία του, αναδεικνύοντας και το... επιχειρηματικό του ταλέντο!

Ρε τον μπαγάσα τον ΣΥΡΙΖΑίο! Σε όλα μέσα έπεσε...

Να εδώ ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τριανταφυλλίδης εξηγεί τι γλιτώσαμε με το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα:

Φρ.Φραγκούλης στο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ: Τι λες μωρή αδερφή! Βουλωσέ το (VIDEO)


Έκρηξη του Επίτμου Α/ΓΕΣ Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου κατά του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ.

ΑΛΑΝΙ! Με φραπεδιά, χυμένος στα υπουργικά έδρανα της Βουλής

Βαριεστημένος στα υπουργικά έδρανα απεικονίζεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης με ένα ποτήρι φραπέ μπροστά του

Τον τελευταίο καιρό οι αντιπρόσωποι του Έθνους δεν παύουν να μας εκπλήσσουν με τις εμφανίσεις και πολλές φορές τη συμπεριφορά τους στη Βουλή.

ΜΑΛ@ΚΑ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! Καμμένος: Το Πάσχα η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από το μνημόνιο

Το Πάσχα η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από το μνημόνιο, δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου.

Πάτρα: ΖΩΑ βίασαν μέρα-μεσημέρι 15χρονο κορίτσι

Δράστες δύο 44χρονοι τους οποίους αναγνώρισε το κορίτσι - Ο ένας ήταν, μάλιστα, γνωστός της

Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας την ανατριχιαστική καταγγελία που έκανε μια ανήλικη μαθήτρια ηλικίας μόλις 15 χρόνων, ότι ένας 44χρονος γνωστός της και ένας ακόμη άγνωστός της άνδρας την παρέσυραν μέρα-μεσημέρι σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Πάτρα και τη βίασαν!

ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΓΙΑ ΕΠΟ-Αποχωρεί ο Δήμος Πειραιά από το Λιμάνι: Εκτός ελέγχου η κατάσταση

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στον Πειραιά οπου παραμένουν περισσότεροι από 5.350 πρόσφυγες και μετανάστες στον υπαίθριο καταυλισμό.

Εκοψαν διαφήμιση μόδας γιατί το μοντέλο έμοιαζε με... παιδί και ήταν πολύ σ@ξι [εικόνες]

Χιλιάδες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η διαφημιστική καμπάνια ενός βρετανικού brand, στην οποία το μοντέλο που παίρνει σ@ξι πόζες, μοιάζει με...παιδί.

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα της Google που ξεγέλασε τους πάντες - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια ακόμη καινοτομία προχώρησε η Google, καθώς μετά το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό, δημιούργησε και το πρώτο ποδήλατο χωρίς αναβάτη.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ 'ΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! Βαρουφάκης στον Economist : Ο Τσίπρας καταρρέει

Την πρόβλεψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει από τα υψηλά ποσοστά του 40% στο 4% «όπως πάει», διατυπώνει σε συνέντευξή του στον Economist ο Γιάνης Βαρυφάκης.

Ομιλία Σαμαρά σε διεθνές συνέδριο στο Χονγκ Κονγκ

Ο πρώην πρωθυπουργός θα λάβει μέρος στο 19ο ετήσιο Ασιατικό Επιχειρηματικό Συνέδριο στο οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 2.800 προσωπικότητες που προέρχονται από τον χώρο της πολιτικής και της οικονομίας σε όλον τον κόσμο

ΛάθροΖΩΑ προκάλεσαν ζημιές στα λεωφορεία που τους μετέφεραν στα Ιωάννινα-Αρνούνται να μπούνε στις σκηνές

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά Ιωαννίνων, καθώς οι 210 πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι έφθασαν αργά χθες το βράδυ, αρνούνται να μείνουν στις σκηνές.

Νέο επεισόδιο στην Ειδομένη με τη σύζυγο του αγρότη

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στην Ειδομένη, όταν η σύζυγος του αγρότη, ο οποίος μπήκε χθες με το τρακτέρ του στον καταυλισμό, δεν επέτρεψε σε ΜΚΟ να ξεφορτώσει 14 τόνους ξύλα στο χωράφι της.

Λάθρο έσπασαν τα συρματοπλέγματα και έφυγαν από το hot spot της Χίου-Πάνε στην πόλη-Απούσα η Αστυνομία

Και τραμπούκο στον δημοσιογράφο που τραβούσε βίντεο...

Εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες έφυγαν μαζικά από το hot spot της ΒΙΑΛ πριν από λίγο και κατευθύνονται προς την πόλη της Χίου, μέσω του κεντρικού επαρχιακού δρόμου.

Μητσοτάκης για Φαμπρ: Ο Τσίπρας αποδέχτηκε τον αφελληνισμό του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών-Τασούλας: Γραικύλος και ελληνόφοβος ο Μπαλτάς

«Ο πρωθυπουργός αποδέχτηκε τον αφελληνισμό ενός κατεξοχήν εθνικού, πνευματικού, αλλά και τουριστικού προϊόντος, έστω και με όρους εξευτελιστικής ποσόστωσης».

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ; 3.000 Έλληνες εκατομμυριούχοι έφυγαν από την χώρα το 2015

Σε σύνολο 55.000 εκατομμυριούχων που είχαμε πέρυσι στην πατρίδα μας, το 5% από αυτούς, έφυγαν κακήν κακώς αναζητώντας ασφαλέστερους προορισμούς κυρίως στις ΗΠΑ και την Βρετανία

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΡΩΑΣ! Τσιφτετέλι... μύθος από άνδρα – Κάνει το γύρο του internet και έγινε viral

Τον τραβούσαν βίντεο μέχρι και μέλη της ορχήστρας!

Είναι ο άνθρωπος που τις τελευταίες ώρες έχει τρελάνει το internet με το τσιφτετέλι του να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Άνδρας πήρε...

ΣΚΙΤΣΟ-Όταν μια γάτα υπέπιπτε σε λεκτικό ατόπημα και γαύγιζε... οι Φαραώ κλ@ναν μέντες

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Οι κάτοικοι της Ειδομένης θα κάνουν αύριο πορεία -«Η αλληλεγγύη έγινε αγανάκτηση, να εκκενωθεί ο καταυλισμός»

Κινητοποίηση θα πραγματοποιήσουν αύριο το πρωί κάτοικοι της Ειδομένης διαμαρτυρόμενοι για την μη εκκένωση του καταυλισμού, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Προσπάθησαν να διασχίσουν με τζιπ τον Πηνειό -Βούλιαξε το αμάξι, σώθηκαν τελευταία στιγμή [εικόνες]

Από βέβαιο πνιγμό γλίτωσε χθες ένα νεαρό ζευγάρι στην Καλαμπάκα που προσπάθησε να διασχίσει τον Πηνειό με το τζιπ του.
Το ζευγάρι στις 06:30 μμ προσπάθησε να διασχίσει το ποτάμι στο ύψος της γέφυρας Διάβας καθώς ο οδηγός έκρινε ότι η στάθμη του νερού δεν είναι πολύ υψηλή.

Μόλις προχώρησε όμως λίγα μέτρα η στάθμη ανέβηκε επικίνδυνα και νερά άρχισαν να μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Την τελευταία στιγμή οι δύο επιβάτες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν ανοίγωντας τις πόρτες και κολυμπώντας μέχρι τα ρηχά.

Πηγή φωτο: ekalampaka.gr