03 Απριλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Αλήτες των ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ βαράνε με μένος, γυναίκες στη Χίο

Σοκαριστικό βίντεο -Τρεις κάτοικοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο από την απίστευτη βιαιότητα με την οποία χτυπούσαν τα ΜΑΤ κυρίως γυναίκες-Προφανώς και έχουν εντολές να βαράνε αλύπητα τους Έλληνες και να ανέχονται τα πάντα από τους λαθρομετανάστες...

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στη Χίο καθώς λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές μεταξύ κατοίκων και διμοιρίας των ΜΑΤ.

Ποιος είναι το μεγάλο «καρφί» του ΣΥΡΙΖΑ;

Το «καρφί» του ΣΥΡΙΖΑ έχει αυτό το παρατσούκλι για τι μεταφέρει όλα «μα όλα»… όσα λέγονται σε εσωκομματικές συζητήσεις.

Ο λόγος για τον...

ΞΕΦΤΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Hotspots: Τι αποζημίωση θα πάρουν οι στρατιωτικοί που κάνουν υπηρεσίες

Η συμμετοχή των στρατιωτικών που υπηρετούν σε μονάδας που υποστηρίζουν τη λειτουργία των "Hotspots"  όπως συνήθως αποκαλούνται τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, είναι μεγάλη.

ΡΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΔΑΝΟ! Βαρουφάκης: “Ο Τόμσεν μου είχε προτείνει διαγραφή χρέους 54 δισ.”

O Γιάνης Βαρουφάκης, υπουργός Οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα, από τον Ιανουάριο του 2015 έως και τον Ιούλιο του ίδιο χρόνου, κάνει μέσω άρθρο του στο Spiegel νέες αποκαλύψεις.

Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον βάζουν δύσκολα στην Αθήνα

«Ακόμη μας χωρίζει απόσταση από μία συμφωνία», ήταν το μήνυμα που πήρε η ελληνική πλευρά κατά τη διάρκεια της τελευταίας τηλεδιάσκεψης του Euroworking Group (EWG), που διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα, ενώ το ίδιο μήνυμα εκφράστηκε λίγο πιο έντονα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ). Και όλοι οι θεσμοί ανέφεραν μια πολύ εκτεταμένη λίστα από θέματα που παραμένουν ακόμη ανοιχτά.

«Αποκαλύψεις» Wikileaks: Καπνός χωρίς φωτιά

Της Μιράντας Ξαφά*

Η αντίδραση της κυβέρνησης Τσίπρα στη διαρροή, μέσω Wikileaks, συζητήσεων μεταξύ στελεχών του ΔΝΤ δείχνει είτε αδυναμία κατανόησης των επισημάνσεων του ΔΝΤ, είτε εσκεμμένη προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής κρίσης με στόχο είτε την απομάκρυνση του «κακού» ΔΝΤ από το Ελληνικό πρόγραμμα, είτε την αναζήτηση αφορμής για εκλογές. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο πλουσιότερος… συνταξιούχος του κόσμου

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση εδώ και περίπου 15 χρόνια, όμως την σύνταξη του θα την ζήλευαν πολλοί ακόμα και από τους εν ενεργεία παίκτες.

Ο...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ! Εκατοντάδες ΞΕΝΟΙ αστυνομικοί της Frontex στη Λέσβο εν μέσω αβεβαιότητας για τις επαναπροωθήσεις

Κλίμα προσπάθειας αλλά και αβεβαιότητας επικρατεί στη Λέσβο, λιγότερες από 24 ώρες προτού τεθεί σε εφαρμογή η συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας για επαναπροώθηση των προσφύγων και μεταναστών από την Ελλάδα στη γείτονα χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΖΑ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ! Ειδομένη: Μοίρασαν μουχλιασμένο φαγητό! Εντονες διαμαρτυρίες λάθρο

Έκρυθμη η κατάσταση και σήμερα στην Ειδομένη. Νωρίτερα κατά την ώρα του φαγητού οι πρόσφυγες ξεκίνησαν έντονη διαμαρτυρία όταν αντίκρισαν μούχλα στην επιφάνεια των μερίδων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ειδομένη: Λάθρο τραμπουκίζουν νταλικέρα-Κυνήγησαν την Μουράντ-Κλέβουν τα καρβουνάκια για τους αργιλέδες

Έδιωξαν σηκωτή τη Νάντια Μουράντ που την έστειλε ο Τσίπρας να τους πει να φύγουν από την Ειδομένη και να πάνε σε καταυλισμούς...

Καζάνι που βράζει παραμένει η Ειδομένη. Πρόσφυγες κρατούν και σήμερα κλειστή την Εθνική Οδό προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις από τους οδηγούς.

Μπακογιάννη: Δεν είναι βαρίδια

Οι δύο  πρώην πρωθυπουργοί πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς δεν είναι βαρίδια για το κόμμα ξεκαθάρισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σκότωσε δύο ανθρώπους σε τροχαίο και αυτή «πανηγυρίζε» που έγινε θέμα στις ειδήσεις

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η επιλογής μιας 18χρονης, η οποία είχε προκαλέσει το θάνατο δύο ανθρώπων σε τροχαίο δυστύχημα, να γράψει στο Facebook όχι για το τροχαίο αυτό καθ' αυτό ή να ζητήσει συγγνώμη αλλά ότι «είμαι σε όλες τις ειδήσεις. Άσχημο τροχαίο, δύο σκοτώθηκαν».

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Αρνούνται να μετακινηθούν στα κέντρα φιλοξενίας οι λάθρο του Πειραιά

Αρνούνται να μετακινηθούν από το λιμάνι του Πειραιά στα κέντρα φιλοξενείας οι μετανάστες και οι πρόσφυγες.

Παρά το γεγονός ότι σήμερα έφθασαν τρία πούλμαν προκειμένου να μεταφέρουν κάποια άτομα στο κέντρο φιλοξενίας στον Ελαιώνα, δεν επιβιβάσθηκε κανένας σε αυτά.

ΝΔ: Οι κρυφοί στόχοι του Τσίπρα – Γιατί «σήκωσε» αντάρτικο κατά του ΔΝΤ

Για «κρυφούς στόχους» κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία την κυβέρνηση και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα, σε σχέση με την «έκρηξη» αναφορικά με τις διαρροές των Wikileaks.

ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ->Η Βελκουλέσκου «απολογήθηκε» στους θεσμούς – Στη γωνία η εκπρόσωπος του ΔΝΤ

Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τη Δευτέρα... η μόνη περίπτωση θα ήταν να είχε ήδη ανακοινώσει ο Τσίπρας "εμείς με αυτούς δεν ξανασυζητάμε"... αλλιώς οι ανορθόγραφες επιστολές στην Λαγκάρντ είναι σανός για τα γίδια
Διαβάστε τι φαντασιώνονται να γελάσετε:

Στην Αθήνα βρίσκονται ήδη οι εκπρόσωποι του κουαρτέτου για να συνεχίσουν την διαπραγμάτευση με την Αθήνα. Ωστόσο, η πορεία των διαπραγματεύσεων, όπως διαμηνύει η ελληνική πλευρά, επηρεάζεται από τις αποκαλύψεις των WikiLeaks.

ΒΙΝΤΕΟ-16χρονος πρόσφυγας προσπάθησε και καλά να αυτοπυρποληθεί στο Πολύκαστρο

16χρονος πρόσφυγας θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του και προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί στο Πολύκαστρο του Κιλκίς .

Ακόμα ψηφίζουν οι ΝΔίτες λόγω της μεγάλης συμμετοχής

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης στις εσωκομματικές της ΝΔ προκειμένου να εκλεγούν τα μέλη του συνεδρίου του κόμματος, αλλά και οι πρόεδροι και τα διοικητικά συμβούλια των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, παρατείνεται η ψηφοφορία.

Απόρρητη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ: Ποιοι θέλουν νεκρό τον Ρουπακιά

Η αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, του καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο ο Τσίπρας αγαπούσε το ΔΝΤ

Την έκθεση του ΔΝΤ που ζητούσε κούρεμα 30% του ελληνικού χρέους χρησιμοποιούσε στην επιχειρηματολογίας του ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να πείσει για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα!

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Διώχνουν στην Τουρκία "πρόσφυγες"... απ'το Κονγκό

Άγνωστο πόσοι και ποιοι θα τους ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες καθώς μετανάστες υποβάλουν μαζικά αιτήματα χορήγησης ασύλου - Εμπόδια και από την τουρκική πλευρά για την εφαρμογή της συμφωνίας

ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΔ! Επιμένει ο Θεοδωράκης για προσλήψεις «ημετέρων» δημοσιογράφων και διαγωνισμούς για hotspots [PDF]

Επανέρχεται στις καταγγελίες που έκανε από το βήμα της Βουλής τν Παρασκευή, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, για προσλήψεις «ημετέρων» δημοσιογράφων σε κρατικές θέσεις και στην κατασκευή hotspots.

Μπαμπάς μέσω… skype o Βαρουφάκης – Τι αποκαλύπτει για τη νύχτα στο κελί!

Δύο ξεχωριστές ιστορίες αφηγήθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στο ένθετο περιοδικό της βρετανικής εφημερίδας Telegraph.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Αμερικανοί πράκτορες προσπαθούν να εξηγήσουν στα ΖΩΑ του Ερντογάν, ότι.... «εδώ είναι Αμερική»

Κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων κατά του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Μπορεί ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μην είναι συνηθισμένος να ακούει κριτική εναντίον του και να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να φιμώσει την ελευθερία έκφρασης στη χώρα του, αλλά όταν προσπαθεί να πράξει κάτι ανάλογο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έρχεται αντιμέτωπος ακόμα και με άνδρες των μυστικών υπηρεσιών.

Ισραηλινός αεροπόρος κόντεψε να χάσει το μάτι του σε άσκηση στην Ανδραβίδα

 Στο μάτι τραυματίστηκε Ισραηλινός που συμμετέχει στην άσκηση "Ηνίοχος 2016" που διεξάγεται στη χώρα μας από τη Δευτέρα 4 έως και την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016.

ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ! Χίος: Έκτακτη σύσκεψη-Αιτήσεις παροχής ασύλου καταθέτουν μαζικά οι λάθρο

Νέα πίεση στα νησιά δημιουργεί η τακτική που ακολουθείται από τις 20 Μαρτίου Αιτήσεις παροχής ασύλου καταθέτουν οι πρόσφυγες στην Χίο με την βοήθεια ομάδας της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ.

Die Welt: Ποια πλευρά εξυπηρετούν πραγματικά οι «διαρροές» της WikiLeaks

Το ποιος έκανε και με ποια στόχευση τη διαρροή της υποκλαπείσας συνομιλίας μεταξύ Τόμσεν κα Βελκουλέσκου μπορεί να παραμείνει γρίφος για μεγάλο διάστημα, επισημαίνεται σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Die Welt.

ΘΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΠΑΠΑΡΙΑ! Ο Άντιτς ζητάει 25 εκατ. δολάρια από την αστυνομία της Νέας Υόρκης!

Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ κατέθεσε αγωγή κατά της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, κατηγορώντας την για λανθασμένη σύλληψη, παράνομη φυλάκιση, επίθεση, ξυλοδαρμό, αμέλεια, παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων και κακοδικία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΨΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΕΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ! Πανούσης: Πάμε για αναδιάταξη συνόρων με το προσφυγικό- Νέα Γιάλτα σε Αιγαίο-Ευρώπη

Τον κίνδυνο αναδιάταξης των συνόρων με αφορμή το προσφυγικό, επέσεισε ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης.

«Πάμε σε αναδιάταξη των συνόρων, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εγώ πιστεύω ότι σιγά σιγά το Αιγαίο γίνεται μια ελεύθερη ζώνη, στην Ευρώπη γίνεται ένας εποικισμός και πάμε σε μια νέα Γιάλτα. Ας ελπίσουμε ότι ξέρουμε τι κάνουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά (σ.σ. στο 1:23' του πρώτου βίντεο).

Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΙ Η ΡΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΣΑ! Τι κάνει η Ρένα Δούρου στην κουζίνα μεσημέρι Κυριακής [εικόνα]

Μια... άλλη της πλευρά θέλησε να μοιραστεί η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με τους διαδικτυακούς της... φίλους. Την πλευρά της... μαγείρισσας!

Το μυστικό ραντεβού Τσίπρα-Ιερώνυμου και ο τριπλός «αφορισμός»

Την δυσαρέσκειά του για στελέχη της κυβέρνησης εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια ενός μυστικού ραντεβού που είχαν οι δυο τους στην Αρχιεπισκοπή.

Δεν έχουν προηγούμενο οι ατάκες της ηθοποιού! «Μάθανε πως πηδ..., μας στείλανε και πέη» - «Πάγωσε» η Αννίτα!

«Τι μου έμελλε να πάθω στα γεράματα, να δω τσουτσούδες να...»

Δεν έχουν προηγούμενο οι ατάκες της Πηνελόπης Πιτσούλη στην Αννίτα Πάνια για το θέαμα του Γιαν Φαμπρ με τα ...παλλόμενα πέη. Η ηθοποιός σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή ξεκίνησε φουριόζα τα σχόλια... «παγώνοντας» στιγμές στιγμες την παρουσιάστρια με τις λέξεις που χρησιμοποιούσε στον τηλεοπτικό αέρα...

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ! Πρωταγωνιστής σε «ροζ» βίντεο επικριτής του Πούτιν, πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας

Ο Μιχαήλ Κασιάνοφ καταγράφηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με την ερωμένη του - Για «εγκληματική ενέργεια» κάνει λόγο η 39χρονη

Πρωταγωνιστής σε ερωτικό βίντεο έγινε, εν αγνοία του, ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, Μιχαήλ Κασιάνοφ, ο οποίος καταγράφηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με μία 39χρονη γυναίκα.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο κόσμος με τη δημοσκόπηση του ΣΥΡΙΖΑ: Τους ξέφυγε η αλήθεια και δείτε που πήγαν μόνοι τους τον ΣΥΡΙΖΑ

Τρελό γέλιο προκαλεί η δημοσκόπηση του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιεύει η ΑΥΓΗ και έκανε γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος ανύπαρκτης δημοσκοπικά εταιρίας.

ΑΠΑΠΑ! ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΔΗΛ.! Βαρουφάκης: Η Ελλάδα είναι στη χειρότερη θέση που ήταν ποτέ-Πίστευα ότι ο Τσίπρας θα ντραπεί και θα ζητήσει βοήθεια αλλά...

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ μιλά για τους πρώτους μήνες της χαράς που έγιναν μήνες τρόμου - Για τον Σόιμπλε λέει ότι «η άποψη του για την Ελλάδα είναι ότι πρόκειται για παράπλευρη απώλεια»

Για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε για άλλη μια φορά ο Γιάνης Βαρουφάκης επιλέγοντας το περιοδικό της βρετανικής εφημερίδας Telegraph.

ΚΑΙ; ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΗ ΕΚΘΕΣΗ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΜΕ 6 ΑΔΕΙΕΣ; Τηλεοπτικές άδειες: Ο Τσίπρας θέλει έξι!

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για την απόφαση της κυβέρνησης να δώσει μόνο τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Αν και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου υπερασπίστηκε σθεναρά τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τις επιλογές του, τώρα φαίνεται να το... ξανασκέφτεται για τις τέσσερις άδειες.

ΝΔ για ΔΝΤ: Μας ξαναοδηγούν σε ολέθριο 2015

«Με τους επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς της η κυβέρνηση οδηγεί και πάλι τη χώρα σε ασφυξία, όπως έκανε το ολέθριο 2015», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της σχετικά με το θέμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

"Φρόσω και Μίνα είχαν πιεί σχεδόν όσο ο Παντελίδης" αναφέρουν πληροφορίες

Μια νέα παράμετρος στην υπόθεση του δυστυχήματος όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, υψηλής περιεκτικότητας αλκοόλ βρέθηκε και στα δείγματα αίµατος που ελήφθησαν από τα δύο κορίτσια που επέβαιναν µαζί του στο αυτοκίνητο, τη Φρόσω Κυριακού και την Μίνα Αρναούτη.

Οδηγός παρέσυρε Μουσουλμάνα σε αντι-ισλαμιστική διαδήλωση στις Βρυξέλλες -Σκληρό βίντεο

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει αυτοκίνητο να χτυπά μία Μουσουλμάνα, κατά τη διάρκεια αντι-ισλαμιστικής διαδήλωσης στο Μόλενμπεκ των Βρυξελλών.

«Κρυφό» χρέος 14,52 δισ. – «Βόμβα» στον προϋπολογισμό

Με δισεκατομμύρια ευρώ επιβαρύνονται οι Έλληνες φορολογούμενοι για να καλυφθούν τα χρέη κρατικών επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών.

Πρόκειται για δάνεια που έχουν αντλήσει δεκάδες φορείς με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου.

«Υποχρεωτικά» POS για 200.000 επιχειρήσεις αλλιώς πρόστιμο!

Με το βλέμμα στην άμεση πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά και στην παροχή κινήτρων σε καταναλωτές, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες έρχεται τις επόμενες ημέρες στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

NBA: Αντετοκούνμπο και Ομπαμα “μέτρησαν” τα χέρια τους (ΦΩΤΟ)

Οι Μπακς δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες από τη συνάντηση που είχαν -προ ημερών- με τον Μπαρακ Ομπάμα, εκεί όπου ξεχωρίζει το... αντάμωμα του προέδρου των ΗΠΑ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Ερντογάν απαντά στον Ομπάμα: Λυπάμαι για τα σχόλιά του

Τη λύπη του, για τις δηλώσεις του Μπαράκ Ομπάμα, για την πορεία της ελευθερίας του Τύπου στην Τουρκία, εξέφρασε ο Ταγίπ Ερντογάν.

ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ "ΟΠΛΟ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Πορεία λάθρο-άπλυτων στα Γιάννενα-Ακόμα έχουν κλειστή την ΠΑΘΕ

Με βασικό σύνθημα να ανοίξουν τα σύνορα, εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες από το κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά πραγματοποιούν αυτήν ώρα ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας μέσα στο προάστιο Κατσικά, υπό τη διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Χειρουργός έραψε το χέρι ασθενούς στο στομάχι του για να το σώσει [εικόνα]

Ενας χειρουργός στη Βραζιλία έραψε το χέρι ασθενούς στο στομάχι του, μετά από το εργατικό ατύχημα που είχε.

Ο 42χρονος Κάρλος Μαριότι χειριζόταν μηχάνημα σε εργοστάσιο, όταν το χέρι του εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό, ακρωτηριάζοντας δύο δάχτυλά του.

Στον προθάλαμο της Εισαγγελίας 50 στελέχη εισπρακτικών

Σε επιχείρηση «σκούπα» προχωρά η Δικαιοσύνη στο ομιχλώδες τοπίο των εισπρακτικών εταιρειών. Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες οι μέθοδοι και οι πιέσεις που ασκούνται προκειμένου δανειολήπτες αλλά και μικροοφειλέτες του «πλαστικού» χρήματος να αναγκαστούν να πληρώσουν, και φυσικά οι συγκεκριμένες εταιρείες να λάβουν την προμήθειά τους, έχουν πάρει διαστάσεις σοβαρών ποινικών αδικημάτων.

ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ-> Γ. Κυρίτσης: "Περιμένουμε βία" - Χαοτική η κατάσταση στα κέντρα φιλοξενίας

Μια μέρα πριν την έναρξη της εφαρμογής της συμφωνίας και των επαναπροωθήσεων προσφύγων προς την Τουρκία με βάση τη συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Άγκυρας, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έχουν καταστεί σημεία πιθανής ανάφλεξης, αν ληφθεί υπόψιν και η απόδραση 800 προσφύγων από το κέντρο κράτησης στη Χίο.

ΦΩΤΟ-Στήνει κρεμάλες ο παλαιοΠΑΣΟΚος Στέλιος... και βέβαια βρήκε ποιον "προδότη" θα κρεμάσει πρώτο

Ο άνθρωπος που αφού έβγαλε εκατομμύρια από την ΕΡΤ παρουσιάζοντας κλεμμένα ρεπορτάζ σαν δικές του έρευνες και τώρα τσεπώνει μόνο 250.000€ το χρόνο στην Ευρωβουλή, τα έβαλε με τους οικονομικούς δολοφόνους του λαού και φυσικά ξέρει ποιος είναι ο "δωσίλογος συνεργάτης τους"...

Ο αριθμός 7: ιερός και συμβολικός ή πολυχρησιμοποιημένος;

Οι δοξασίες αναφορικά με το τι σημαίνει ο αριθμός 7, κυριάρχησαν στους περισσότερους λαούς της αρχαιότητας και ο απόηχός τους φτάνει ως τις μέρες μας ερεθίζοντας το νου και του σημερινού ανθρώπου.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις κουρδίζει τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ: Να φύγει ο Παππάς για να μπορείτε να λέτε κι εσείς ελεύθερα τη γνώμη σας

Αφού τους ξεφτίλισε τους έδειξε και τη συμπάθειά του: Εγώ σας καταλαβαίνω, αυτή τη δουλειά σας είπαν να κάνετε και την κάνετε... τους είπε με λίγα λόγια:

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Με λάθος το γράμμα που έστειλε ο Τσίπρας στη Langarde

Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά με τόσους αμόρφωτους που έχουν μαζέψει στο Μαξίμου:

Οταν ο Άκης μεταφέρθηκε βράδυ στα επείγοντα -Η επέμβαση, το 20λεπτο τηλεφώνημα στην Σταμάτη

Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι, για καταρράκτη, υποβλήθηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Νιγηρία: Συνελήφθη ο υπαρχηγός της Μπόκο Χαράμ

«Οι ημέρες της Μπόκο Χαράμ είναι μετρημένες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού - Αποτέλεσμα της συνεργασίας των υπηρεσιών ασφαλείας

Λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο ο ηγέτης της Μπόκο Χαράμ, Αμπουμπακάρ Σεκάου, προαναγγέλλει την απόσυρσή του οι νιγηριανές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του υπαρχηγού της εξτρεμιστικής οργάνωσης.