04 Απριλίου 2016

ΦΩΤΟ-Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο Μπομπολιστάν

Για όσους αναρωτιούνται πως το ΕΘΝΟΣ έγινε η νέα ναυαρχίδα του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπει "Συνωμοσία ΔΝΤ" και "εκβιασμό Μέρκελ"

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του Μαξίμου πρέπει να φύγουν

Άμεση ήταν απάντηση της ΝΔ στους κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου που σχολίασαν τα επτά ερωτήματα που έθεσε στον Πρωθυπουργό.

ΒΙΝΤΕΟ-Έξαλλη με την Αθήνα δηλώνει η Λαγκάρντ

Η Λαγκάρντ θεωρεί πως ελληνικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν προϊόν υποκλοπής για να στραφούν κατά στελεχών του ΔΝΤ

Εξοργισμένη με την Ελλάδα είναι η επικεφαλής του ΔΝΤ με την κυβέρνηση της Ελλάδας, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA στην Ουάσινγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου.

Κόντρα Φίλη - Βορίδη για την παρουσία κληρικών στα σχολεία

Κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και στον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη υπήρξε στην Βουλή με αφορμή την απαγόρευση του υπουργείου  της παρουσίας κληρικών στις σχολικές αίθουσες

Βίντεο: Πάλι ξύλο στον Πειραιά-Ένα βήμα πριν την έκρηξη και το απόλυτο χάος το λιμάνι

Συγκρούσεις προσφύγων και μεταναστών την ώρα του βραδινού - Δύο τραυματίες - Ένα μικρό αγόρι δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι

Ένταση για ακόμη μια φορά επικράτησε κατά το βραδινό συσσίτιο εθελοντικών οργανώσεων σε πρόσφυγες και μετανάστες στην πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ!

Οι μουσουλμάνοι μετανάστες έκαναν γυαλιά καρφιά εκκλησάκι που υπήρχε δίπλα στο

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Κάθε επίκαιρη ερώτηση και...κώλυμα στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ πιο σύντομη απ' ότι αναμενόταν αναμένεται να είναι η σημερινή συνεδρίαση της βουλής, καθώς αναβλήθηκε η συζήτηση 15 επικαίρων ερωτήσεων.

Μηνύσεις κατά των ΜΑΤ στην Χίο - BINTEO

Η οικογένεια της Βιέρας – Ρούλας Δημοπούλου θα υποβάλλει μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπεύθυνου φορέα και για το σοβαρό τραυματισμό της ίδιας και τον ξυλοδαρμό του γιου της Γιώργου από τα ΜΑΤ, στα επεισόδια που έγιναν στην Χίο το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης μεταφοράς και στέγασης  170 παράτυπων μεταναστών από τις εγκαταστάσεις κράτησης της ΒΙΑΛ .

Σπρωξίδια στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων – Διεκόπη η συνεδρίαση - ΒΙΝΤΕΟ

Στο δημοτικό συμβούλιο μεταφέρθηκε η κόντρα των καταστηματαρχών του Ενετικού Λιμένα και της δημοτικής αρχής που "άναψε" από την απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων (ΔΛΤΧ) να μειώσει κατά  23% τον παραχωρούμενο χώρο, στον οποίο αναπτύσσουν οι καταστηματάρχες τα τραπεζοκαθίσματά τους στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΔΙΑ; Αλεξιάδης: Η συμφωνία προβλέπει αυξήσεις φόρων... Αυτά ψηφίσατε

«Το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης είναι σαφές. Η συμφωνία του καλοκαιριού προβλέπει αυξήσεις φορολογικών επιβαρύνσεων» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης επιβεβαιώνοντας παλαιότερη δήλωσή του – αν και επιχείρησε να την διαψεύσει – πως για τα φορολογικά «τελείωσαν τα άσχημα και έρχονται τα χειρότερα».

ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο ΤΣΑΚΙΛΩΤΑΣ! Τι… δεν συζητήθηκε στο πρώτο ραντεβού όπου ο υπουργός περίμενε «με το δάχτυλο στην σκανδάλη» την Ντέλια-Ψάχνουν μέτρα 2 δις


Καμία αναφορά στα Wikileaks από τον υπουργό, που υποτίθεται ότι περίμενε «με το δάχτυλο στην σκανδάλη» την Ντέλια Βελκουλέσκου - «Εξπρές» η πρώτη συνάντηση Τσακαλώτου με τους εκπροσώπους των δανειστών

Μέσα σε μία ώρα ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση-εξπρές των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γιώργου Χουλιαράκη με τους εκπροσώπους των δανειστών, όπως αναφέρει το newmoney.gr, που διεξήχθη υπό τη «σκιά» των αποκαλύψεων του Wikileaks για το ρόλο του ΔΝΤ και τη διαπραγματευτική του τακτική.

Πηδιόντουσαν και τους έβλεπε όλος ο κόσμος σε live streaming (ΒΙΝΤΕΟ)

Επέλεξαν μια ερημική τοποθεσία στην κορυφή ενός λόφου για τις ερωτικές τους περιπτύξεις αλλά δεν παρατήρησαν την κάμερα που υπήρχε στο σημείο. Δεν μπορούσαν να φανταστούν πως θα τους έβλεπαν σε όλο τον κόσμο μέσω live streaming.

Η NASA μας «συστήνει» ξανά τη Γη -Υπέροχες φωτογραφίες, για πρώτη φορά στη δημοσιότητα [εικόνες]

Από το 1999, το ASTER, ένα όργανο της NASA, φωτογραφίζει τον πλανήτη μας από το διάστημα.

Ολα αυτά τα χρόνια, έχει απαθανατίσει το 99 της επιφάνειας της Γης. Μέχρι τώρα, η πλειονότητα των δεδομένων που συλλέγει και των φωτογραφιών που βγάζει, ήταν «κρυμμένα» από τα μάτια του κοινού.

Οι τελευταίες στιγμές της 8χρονης Cherish - Τη βίασε και τη σκότωσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας αποκάλυψε τον ένοχο του φριχτού βιασμού και της δολοφονίας της 8χρονης Cherish Perrywinkle. Ο Donald Smith την παρέσυρε ενώ βρισκόταν για ψώνια με τη μητέρα της.

Λάθρο στην Ειδομένη: Δεν τους άρεσε το φαί και λεηλάτησαν την αποθήκη του ΟΗΕ....

Λεηλασίες για τρόφιμα στην Ειδομένη -Κατέστρεψαν αποθήκη του ΟΗΕ

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Ειδομένη με χιλιάδες πρόσφυγες να συνεχίζουν τις επεισοδιακές διαμαρτυρίες για τα κλειστά σύνορα και να προκαλούν επεισόδια βίας.

ΝΔ για WikiLeaks: «7 ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει ο Τσίπρας»... και φυσικά ο Τσίπρας δεν απάντησε κανένα

Επτά ερωτήματα θέτει η Νέα Δημοκρατία στον πρωθυπουργό, μετά από τις εξελίξεις που αφορούν το ΔΝΤ.

«Οι τελευταίοι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του πρωθυπουργού και της παρέας του Μαξίμου, θυμίζουν όλο και περισσότερο το ολέθριο για τη χώρα 2015. Τότε που ο κ. Τσίπρας οδήγησε τη χώρα: Στο κλείσιμο των τραπεζών, στα capital controls, στον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ, στην κατάρρευση της οικονομίας και τελικά στο 3ο επώδυνο Μνημόνιο», σημειώνει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ διέταξε ΕΔΕ για το ξύλο των ΜΑΤ σε κατοίκους της Χίου [βίντεο]

Την διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για την άγρια επίθεση ανδρών των ΜΑΤ κατά κατοίκων της Χίου το βράδυ της Κυριακής, διέταξε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ.

«Σχετικά με βίντεο που προβάλλεται στα ΜΜΕ και απεικονίζει ενέργειες αστυνομικών εναντίον πολιτών της Χίου, διατάχθηκε ΕΔΕ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Κεγκέρογλου: Θες ψυχίατρο-Αλεξιάδης; Ευχαριστώ για τις ιατρικές συμβουλές σας

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή, ανάμεσα στον Βασίλη Κεγκέρογλου και τον Τρύφωνα Αλεξιάδη, με τον πρώτο φωνάζει κάποια στιγμή στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών «Θες ψυχίατρο»!

ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ! Ελβετία: Οι μουσουλμάνοι μαθητές δεν θα χαιρετούν διά χειραψίας γυναίκες καθηγήτριες!

Οι μουσουλμάνοι μαθητές της κοινότητας Τερβίλ στην περιοχή της Βασιλείας στη βόρεια Ελβετία απαλλάχθηκαν από την υποχρέωση να σφίγγουν το χέρι του γυναικείου διδακτικού προσωπικού, μια απόφαση που προκάλεσε οργή και έκπληξη.

Ελλάδα: Δόσεις πάνω από 10 δισ. ευρώ για Ιούνιο-Ιούλιο-ΓΡΑΦΗΜΑ

Το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των δανείων φανερώνει το πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα

Με μεγάλες αποπληρωμές δανείων βρίσκεται αντιμέτωπη η Ελλάδα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ύψους πάνω από 10 δισ. ευρώ, γεγονός που, όπως αναφέρεται και στη συνομιλία Τόμσεν - Βελκουλέσκου, μπορεί να πυροδοτήσει πιστωτικό γεγονός αν η Αθήνα δεν ολοκληρώσει την αξιολόγηση και δεν λάβει τη δόση από τους δανειστές.

Βούλτεψη: Ακολουθούν γκεμπελικές μεθόδους

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την αποκάλυψη του διαλόγου Τόμσεν-Βελκουλέσκου εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Παπασταύρου: Δεν υπήρξα ποτέ κάτοχος offshore εταιρειών στον Παναμά... απλά τις άνοιξα

Μετά από τις αποκαλύψεις των Panama Papers, ο Σταύρος Παπασταύρος απαντά ότι δεν υπήρξε ποτέ κάτοχος offshore εταιρειών ή λογαριασμών.

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» Θάνου-Τσατάνη - Η επιστολή του σούργελου

Ελεγκτής και ελεγχόμενη μετρούν τις επόμενες κινήσεις τους. Ο λόγος για την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Β. Θάνου και την εισαγγελέα Εφετών, Γ. Τσατάνη, η οποία δεν προσήλθε σήμερα ενώπιον της κ. Θάνου για να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της πειθαρχικής έρευνας σε βάρος της για την υπόθεση Βγενόπουλου.

Ποτάμι: Σε εταιρεία-«φάντασμα» η κατασκευή του hotspot στη Χίο

Τρεις βουλευτές ρωτούν αν είναι αληθές ότι δόθηκαν συνολικά 1.277.167 ευρώ για την κατασκευή κέντρου υποδοχής στη Χίο σε εταιρεία, η οποία δεν διαθέτει ιστοσελίδα και δεν έχει τηρήσει την υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών της τα τελευταία τρία χρόνια

Το συγκλονιστικό «μήνυμα» της Ασπασίας που την πυροβόλησε ο πατέρας της

«Στα 17 μου, με πυροβόλησε ο πατέρας μου δύο φορές στο κεφάλι...», ξεκινά η συγκινητική ανάρτηση

Ήταν Αύγουστος του 2013 όταν η νεαρή Ασπασία δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την πυροβόλησε για να εκδικηθεί τη σύζυγό του που τον είχε εγκαταλείψει.

Γελάει ο πλανήτης με δήλωση Τούρκου υπουργού: Είμαστε καλύτεροι από τη NASA

Ο Τούρκος υπουργός Δασών και Υδάτινων Πόρων Βεϊσέλ Έρογλου αμφισβήτησε μελέτη της NASA για την ξηρασία στην Ανατολική Μεσόγειο - Πώς αιτιολόγησε την άποψή του ότι οι σχετικές μελέτες της χώρας του είναι πιο ακριβείς;

ΒΙΝΤΕΟ-Διπλός κατάσκοπος αφηγείται λεπτομέρειες της προδοσίας του σε βίντεο της Στάζι!

Ο βρετανός διπλός πράκτορας Κιμ Φίλμπι αφηγείται λεπτομέρειες της προδοσίας του και μιλάει για την ευκολία με την οποία κατάφερνε να διοχετεύει απόρρητες πληροφορίες στους σοβιετικούς χειριστές του σε ένα βίντεο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και μεταδόθηκε σήμερα από το BBC.

εφαγαν φρικη με την κ@λοτουμπα! Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κατά Σκουρλέτη για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ προέκυψε σήμερα, καθώς ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας εξέφρασε και επίσημα τις αντιρρήσεις του για την υπογραφή της οικοδομικής άδειας.

ΚΛ@ΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Γέμισε ΜΑΤ το Hilton μετά το αίτημα Λαγκάρντ για ασφάλεια της ομάδας του ΔΝΤ

15 κλούβες στη Βασ.Σοφίας! - Η συγκέντρωση που βρίσκεται σε εξέλιξη έξω από το χώρο των συνομιλιών του οικονομικού επιτελείου με τους δανειστές και η αποστροφή της Κριστίν Λαγκάρντ που ζήτησε να διασφαλιστεί η προσωπική ασφάλεια της ομάδας του ΔΝΤ αύξησαν τα αστυνομικά μέτρα

Οι Ευρωπαίοι είμαστε 2% Νεάντερταλ... ΜΟ γιατί στην Ελλάδα είναι πάνω από 50%

Ο κορυφαίος παλαιογενετιστής, Σουηδός καθηγητής Σβάντε Πεέμπο, αύριο θα μιλήσει στο Φεστιβάλ Επιστήμης της Αθήνας στην Τεχνόπολη για τον... Νεάντερνταλ μέσα μας.

Μάλια κουβάρια και Οσμή εσωκομματικής κόντρας έχει η ιστορία των σκουπιδιών στην Κύπρο ;


Εδω ο καβγάς
Μεγάλος καβγάς ξέσπασε στο twitter μεταξύ του Νικόλα Παπαδόπουλου και του Αβέρωφ Νεοφύτου με αφορμή τα όσα ο Δήμαρχος Πάφου, Φ. Φαίδωνος καταλόγισε στον Τάσσο Παπαδόπουλο αναφορικά με το θέμα που έχει ξεσπάσει αναφορικά με το ΧΥΤΥ – ΧΥΤΑ.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρος του ΔΗΣΥ του οποίου είναι στέλεχος ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, σε δηλώσεις του είπε πως το κόμμα «δεν υιοθετεί ούτε υπονοούμενα ούτε δηλώσεις από οποιονδήποτε εκστομίζονται και σε οιονδήποτε αναφέρονται».  Δεν πρέπει τόνισε να φτάσουμε «στο σημείο να σπιλώνουμε συνειδήσεις και να στήνουμε λαϊκά δικαστήρια με υποθέσεις και εικασίες».  Χρειάζεται επεσήμανε αυτοσυγκράτηση και περισσότερο όταν υποθέσεις γίνονται για τεθνεώτες. Ο κ. Νεοφύτου κάλεσε του πάντες, εννοώντας προφανώς τον κ. Φαίδωνος «να μη φύγουν από το τεκμήριο της αθωότητας και πάνε στο τεκμήριο της λάσπης και της ενοχής».

Στο ίδιο πλάισιο Ο Άντρος Κυπριανού είπε ότι κάποιοι από την Κύπρο μετέφεραν στον Φώτη  Μπόμπολα, συμβουλή προς τον αδελφό του Λεωνίδα, να «δώσει» στους Κύπριους ανακριτές «ένα – δύο στελέχη του ΑΚΕΛ, ότι τάχα είχε σχέση μαζί τους» ώστε να γλιτώσει και να μετατραπεί από κατηγορούμενος σε μάρτυρα κατηγορίας.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! Ρουμπάτης για Wikileaks: Μόνο με εντολή εισαγγελέα οι παρακολουθήσεις

Σε έμμεση, πλην σαφή διάψευση της εμπλοκής της σε πιθανή υποκλοπή της συνομιλίας ανάμεσα στον Πολ Τόμσεν και την Ντέλια Βελκουλέσκου προχώρησε η ΕΥΠ, μετά τις αποκαλύψεις Wikileaks.

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας έχει πει τα μεγαλύτερα ψέματα από την μεταπολίτευση και μετά

«Είμαστε σε μια καλή πολιτική συγκυρία για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά σε μια πολύ προβληματική συγκυρία για τον τόπο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ

Σφοδρή κριτική άσκησε σήμερα στο πρόσωπο του πρωθυπουργού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού για την ηλεκτρονική πλατφόρμα δράσης «Συμμετέχω στη Ν.Δ.».

ΒΙΝΤΕΟ-Σαν Φρανσίσκο: «Κινηματογραφική» καταδίωξη... τσιουάουα

Ένας μικροσκοπικός «ταραξίας» προκάλεσε αναστάτωση εχθές το πρωί στη γέφυρα Μπέι Μπριτζ της Βόρειας Καλιφόρνια, τρέχοντας σαν αστραπή ανάμεσα στα αμάξια και ξαφνιάζοντας τους οδηγούς που προσπαθούσαν να φτάσουν στο Σαν Φρανσίσκο για την κυριακάτικη βόλτα τους.

Ένταση οδηγού με λάθρο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε, πριν από λίγο, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, λίγο πριν από τη στροφή για Ευζώνους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οδηγός -ο οποίος, όπως δήλωσε, διαμένει στην περιοχή- προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από τα πλαϊνά του δρόμου που έχουν αποκλείσει οι πρόσφυγες λάθρο.

ΝΔ: Η κυβέρνηση να σταματήσει τη "φάμπρικα" των απευθείας αναθέσεων

«Η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά και δεν απαντά στις σοβαρές καταγγελίες κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για το κύμα των αδιαφανών απευθείας αναθέσεων, που υλοποιούνται κυρίως από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τόσο για μισθώσεις ιδιωτικών εγκαταστάσεων, εκτάσεων και αγρών, όσο και για υπηρεσίες εστίασης, σίτισης και καθαριότητας» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της και συνεχίζει:

ΚΑΦΡΟΙ! Οι συγγενείς του 6χρονου επιτέθηκαν σε τηλεοπτικό συνεργείο στο ΠΑΓΝΗ

Επεισόδιο ανάμεσα σε τηλεοπτικό συνεργείο και σε συγγενείς του 6χρονου αγοριού από τα Λιβάδια που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο χώρο του νοσοκομείου.

Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ τύφλα στο μεθύσι σε καταγώγια με κλαρίνα -Η Ελληνίδα σύντροφός του [βίντεο & εικόνες]

Μπορεί να τον είχαμε συνηθίσει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες δράσης που καθήλωναν, αλλά τα τελευταία χρόνια, όπως φαίνεται, ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ δεν πρωταγωνιστεί πουθενά αλλού παρά σε ρουμανικά καταγώγια, όπου πίνει μπίρες, διασκεδάζει με κλαρίνα και ψάχνει για πληρωμένο σεξ.

Ο Πολάκης όρισε μόνος του επιτροπές εξετάσεων ειδικευόμενων και έγραψε στα παπάρια του το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας

Ο αναπληρωτής υπουργός δεν έλαβε υπόψη το νόμο και όρισε ο ίδιος τα νέα μέλη των Επιτροπών εξέτασης για τους ειδικευόμενους γιατρούς - Σε μια νύχτα αντικαταστάθηκαν τα περισσότερα μέλη των επιτροπών χωρίς κανένα επιστημονικό λόγο, τονίζουν οι εκπρόσωποι των Συντονιστών Διευθυντών του ΕΣΥ

"Δεν ανήκουμε στη Δύση" λέει ο Ερντογάν - Δεν του αρέσει η Δυτική Δημοκρατία

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέρριψε σήμερα «κάθε μάθημα περί Δημοκρατίας» εκ μέρους των χωρών της Δύσης αναφορικά με την ελευθερία του Τύπου στην Τουρκία, μετά τις επικρίσεις που διατύπωσε την περασμένη εβδομάδα επί αυτού του ζητήματος ο Αμερικανός ομόλογός του Μπαράκ Ομπάμα.

Μητσοτάκης: "Η προσπάθεια για να χτίσουμε τη ΝΔ από την αρχή έχει ξεκινήσει"-Πόσοι ψήφισαν

Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, ευχαρίστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι «η προσπάθεια για να χτίσουμε τη Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει ξεκινήσει και υλοποιείται καθημερινά».

Panamas Papers: Η Κομισιόν στηρίζει Επίτροπο-Δεν παραιτείται ο Ισλανδός-Στελέχη από 7 κόμματα της Βραζιλίας συνδέονται με offshore εταιρείες

Ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας Σίγκμουντουρ Ντάβιντ Γκουνλάουγκσον απέκλεισε την Δευτέρα, το ενδεχόμενο να υποβάλει την παραίτησή του μετά την εμπλοκή του στο διεθνές σκάνδαλο Panama Prees και την αποκάλυψη ότι είχε κρύψει περιουσιακά στοιχεία σε έναν φορολογικό παράδεισο.

Ανασφάλιστοι! «Ελευθέρας» στους λάθρο αλλά κριτήρια, μέχρι και ιατρικά(;;) στα γίδια

Μακριά από τις προεκλογικές υποσχέσεις της κυβέρνησης - Κριτήρια εισοδηματικά και κοινωνικά για την συμμετοχή στην φαρμακευτική δαπάνη

Δωρεάν νοσηλεία των ανασφάλιστων πολιτών στο ΕΣΥ και συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη με εισοδηματικά, κοινωνικά και κλινικά (ιατρικά) κριτήρια προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση για την πρόσβαση των ανασφάλιστων στις δημόσιες δομές υγείας όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Στη μονάδα εμφραγμάτων του ΝΙΜΤΣ ο Μουζάλας

Εισήχθη αιφνιδιαστικά το πρωί της Δευτέρας - Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ένιωσε έντονη αδιαθεσία και υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων - Η κατάστασή του είναι σταθερή

Οι 2 Έλληνες ερευνητές που θα βραβεύσει ο Μπάρακ Ομπάμα

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα βραβεύει 105 ερευνητές στα πλαίσια των ετήσιων Προεδρικών Βραβείων για Νέους επιστήμονες και Μηχανικούς. Είναι η μεγαλύτερη τιμή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ προς τους επιστήμονες που βρίσκονται στα πρώτα στάδια της ανεξάρτητης ερευνητικής τους πορείας. Ανάμεσα στους 105 διακριθέντες είναι και 2 ελληνικής καταγωγής ερευνητές.

Ετσι γίνονται οι υποκλοπές -Το ειδικό λογισμικό και το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ

Η αποκάλυψη από τον ιστότοπο Wikileaks τηλεφωνικής συνομιλίας του Πολ Τόμσεν με την επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα Ντέλια Βελκουλέσκου και την υπεύθυνη της τεχνικής ομάδας του Ταμείου, Ιβα Πέτροβα, έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα των υποκλοπών συνομιλιών μέσω κινητών τηλεφώνων ή μέσω τηλεδιάσκεψης με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Το viral βίντεο με τον διαρρήκτη που προσπαθεί να κρυφτεί με παιδικό πάπλωμα

To γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με ένα διαρρήκτη που χρησιμοποίησε ένα... πάπλωμα για να μην γίνει αντιληπτός από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Τόσα θα πληρώσουμε για 6 μήνες στα τρολάκια του Μαξίμου

Φυσικά το παρακάτω κονδύλι δεν είναι για "ειδικό" ο οποίος θα παίρνει περισσότερα από τον ΓΓ αφού και χωρίς αυτόν, εξασφαλίζονταν ως τώρα η "διαλειτουργικότητα πληροφοριακών συστημάτων"... προφανώς είναι για τα διάφορα ανώνυμα τρολ που συντηρεί το Μαξίμου για να προπαγανδίζουν την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ

Αρκετά ευρώ αναμένεται να κοστίσει η έλλειψη ειδικού συνεργάτη του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με τα δίκτυα και τις τεχνολογίες πληροφορικής του κεντρικού επιτελείου της κυβέρνησης.

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! O Λάκης καλεί τη Λαγκάρντ να μαζέψει τους καουμπόϊδες εκτελεστές της αλλά να στείλει τα λεφτά

Ο Λάκης Λαζόπουλος μοιράζει σανό στα γίδια αλλά δεν ξεχνάει ποιος έχει τα λεφτά:

Ταξιδεύω προς Πάρο. Είμαι μέσα στο Blue Star Dilos, με τους ηθοποιούς από την παράσταση «Θεέ μου, τι σου κάναμε«, και πάμε για ένα διήμερο συζητήσεων και χαλάρωσης μετά από ένα σκληρό χειμώνα. Nυσταγμένοι αλλά ορεξάτοι.

ΒΙΝΤΕΟ-«Μέλη» ΜΚΟ αποτρέπουν τους λάθρο να φύγουν από τον Πειραιά- Οδηγός λεωφορείου που μεταφέρει πρόσφυγες καταγγέλλει μέλος ΜΚΟ

«Άκαρπες» οι προσπάθειες των Λιμενικών να απομακρύνουν τους μετανάστες από το λιμάνι - Καλούν από τα μεγάφωνα τους πρόσφυγες να ξεστήσουν τις σκηνές και να εγκαταλείψουν τους χώρους της πύλης Ε2

ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΟΤΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ! Ξυδάκης: Πραξικόπημα ο Τόμσεν - Ιταμή η απάντηση Λαγκάρντ - Να ζητήσουν συγγνώμη!

Σκληρή γλώσσα για την στάση του ΔΝΤ και τα όσα αποκαλύφθηκαν από τα έγγραφα του Wikileaks χρησιμοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο.

ΑΛΕΞΗ ΚΕΡΔΑΜΕ! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Θέμα χρόνου και πάλι η απειλή του Grexit, υποστηρίζουν Ευρωπαίοι-Απογειώθηκαν τα ελληνικά ομόλογα

Επιστροφή του φόβου για Grexit προβλέπουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, εάν η αξιολόγηση του τρέχοντος προγράμματος παραταθεί μέχρι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.