07 Απριλίου 2016

ΦΩΤΟ-Έχουμε καλά νέα για ΣΥΡΙΖΑ και Πάκη: Τέλειωσε ο πόλεμος στη Συρία...

Μέχρι τώρα ο Τσίπρας, η Τασία, οι ΣΥΡΙΖΑίοι και η ουρά τους ο Πάκης, μας λέγανε ότι για το 1 εκ που μάζεψαν στην Ελλάδα τους τελευταίους 15 μήνες δεν φταίει η ανοιχτή πρόσκληση Τασίας-ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο πόλεμος στη Συρία...

Έπεισόδια στην Ειδομένη με τους λάθρο να βάζουν μπροστά γυναικόπαιδα-Λάθρο έχουν στήσει μπο@ρδέλο-Οι κάτοικοι αγοράζουν όπλα

Με εμπροσθοφυλακή παιδιά και γυναίκες οι πρόσφυγες πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία ζητώντας το άνοιγμα των συνόρων

Ένταση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στην Ειδομένη, όπου οι πρόσφυγες πραγματοποίησαν μία ακόμα συγκέντρωση με αίτημα το άνοιγμα των συνόρων.

ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΜΕ! Έκρυψαν (ν)τροπολογία για τον Φωτόπουλο στην κύρωση συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Νέα Ζηλανδία!

Την «πατέντα» των βουλευτικών «ντροπολογιών» που κατήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πριν από μια εβδομάδα χρησιμοποίησε η κυβέρνηση για να φέρει χαριστική ρύθμιση για τον γνωστό συνδικαλιστή Νίκο Φωτόπουλο.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 4%! Επιτέθηκαν με πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κύμης - Αλιβερίου - ΦΩΤΟ

Στόχος επίθεσης έγιναν πριν λίγες μέρες τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κύμης - Αλιβερίου στη Νότια Εύβοια...

Άγνωστοι φορώντας κουκούλες πέταξαν πέτρες στην είσοδο και εξαφανίστηκαν. Η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Κύμης - Αλιβερίου ανακοίνωσε ότι:

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ! Λαγκάρντ: Το ασφαλιστικό πάει στα βράχια

Το ελληνικό χρέος είναι πολύ υψηλό, τόνισε και ζήτησε (αντί «κουρέματος») μείωση των επιτοκίων, επέκταση του χρόνου αποπληρωμής και μεταρρυθμίσεις

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Λάθρο απειλούσε να αυτοκτονήσει... στο Κολονάκι

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας όταν μετανάστης απείλησε ότι θα αυτοπυρποληθεί.

Πέθανε ο πραγματικός τελευταίος των Μοϊκανών [εικόνες]

Ο Joe Medicine Crow, μυθική φιγούρα της φυλής Apsaalooke, επονομαζόμενος και « Crow » από τους αποίκους της Αμερικής, πέθανε σε ηλικία 102 ετών έχοντας ζήσει μια ζωή ανάμεσα σε δύο πολιτισμούς και τρεις αιώνες.

Γατάκια Τούρκοι αποθέωσαν τον Διαμαντίδη (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα αποσυρθεί από τη δράση το καλοκαίρι, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να τον αποθεώνουν σε κάθε παιχνίδι.

Σκωτία: Μοναχός-τέρας βίαζε και κακοποιούσε τους ανήλικους μαθητές του

Καθολικό σχολείο-κολαστήριο, λειτουργούσε υπό καθεστώς τρόμου από έναν Ιρλανδό μοναχό, ο οποίος κακοποιούσε και ασελγούσε στους ανήλικους μαθητές του

Ένοχο έκρινε το δικαστήριο έναν 82χρονο καθολικό μοναχό από το ανατολικό Λόδιαν της Σκωτίας, για σωρεία περιστατικών που περιλαμβάνουν κακοποίηση παντός είδους σε καθολικό σχολείο της περιοχής.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Διατηρούσε σχέση με τον ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟ μαθητή της για να του βάζει καλύτερους βαθμούς

Μια 36χρονη καθηγήτρια από την Γιούτα των ΗΠΑ, παραδέχθηκε ότι διατηρούσε σχέση με έναν από τους μαθητές της, υποστηρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο τον βοηθούσε να παίρνει καλύτερους βαθμούς.

Αρνήθηκαν να κατέβουν από τα λεωφορεία οι πρόσφυγες στα Ιωάννινα - ΒΙΝΤΕΟ

Το μεσημέρι της Πέμπτης 3 λεωφορεία με 170  πρόσφυγες, έφτασαν από την Ελευθερούπολη Καβάλας στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων.

Γνωστός Ελληνας φωτογράφος αποκάλυψε μέσω facebook πως είναι ομοφυλόφιλος

«Είμαι ομοφυλόφιλος!» - Μια θαρραλέα αποκάλυψη έκανε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο γνωστός φωτογράφος Κώστας Μούντριχας...

Μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο και συγκεκριμένα στη διαδικτυακή του φίλη Σταυρούλα..., έγραψε δημόσια τα εξής:

ΒΙΝΤΕΟ-Η άλλη έβαλε φίδι στον κόλπο της αλλά ο άλλος με τη γλυκοπατάτα στον κ@λο τηνν ξεπέρασε...

Εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί το βίντεο από την Αφρική, που δημοσιεύει η βρετανική ταμπλόιτ εφημερίδα «dailystar», το οποίο δείχνει μια γυναίκα να υποβάλλεται σε εγχείρηση για να της αφαιρεθεί ένα φίδι που έχει μπει μέσα της! Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το μικροσκοπικό φιδάκι δεν έχει μπει στην κοιλιά της υποτιθέμενης ασθενούς, αλλά στα… γεννητικά της όργανα!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! Σύσταση Ειδικού Λογαριασμού για την αρωγή των λάθρο

Tροπολογία σχετικά με τη σύσταση Ειδικού Λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος, για την αρωγή των προσφύγων κατέθεσε η κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ-Εξέγερση λάθρο στη Σάμο! Απείλησαν με μαχαίρια τους αστυνομικούς και έφυγαν από το hot spot - Κατάληψη στο λιμάνι

- Απειλούσαν με μαχαίρια και γυαλιά για να τους ανοίξουν τις πόρτες του Κέντρου
- Εκεί ήταν μόνο δύο αστυνομικοί για 560 μετανάστες
- Μετά από διαπραγματεύσεις οι αστυνομικοί άνοιξαν τις πόρτες και οι μετανάστες έφυγαν με προορισμό το λιμάνι για να μπουν σε πλοίο
- Μέχρι αυτή την ώρα προσπαθούν να τους πείσουν να επιστρέψουν στο κέντρο μεταναστών αλλά... χωρίς αποτέλεσμα

Τρόμος σε σχολική παράσταση! 2 μαθητές με κομμένο λαιμό στο "Sweeney Todd"

Πανικός κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης "Sweeney Todd" που ανέβασε σχολείο στη Νέα Ζηλανδία. Δύο 16χρονοι τραυματίστηκαν από το ξυράφι που χρησιμοποιήθηκε στην παράσταση.

Ξέρουν τους υποκινητές των επεισοδίων στον Πειραιά αλλά δεν τους συλλαμβάνουν...

Στο "μικροσκόπιο" του λιμενικού έχει μπει την τελευταία εβδομάδα μια ομάδα προσφύγων και ΛΑΘΡΟμεταναστών, που ξεσηκώνουν τους ομοεθνείς τους πυροδοτώντας εντάσεις και μικροεπεισόδια στις πύλες του λιμανιού του Πειραιά.

ΣΚΙΤΣΟ-Θα μπορούσε να είναι φυλλάδιο ΜΚΟ στο Πειραιά

Εκπληκτικό σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Πειραιάς: Συνεργεία καθαρισμού απολυμαίνουν τη χαβούζα που άφησαν πίσω τους οι λάθρο

- Μαζεύουν τα υπάρχοντάς τους πρόσφυγες και ΛΑΘΡΟμετανάστες από την πύλη Ε3 αλλά οι περισσότεροι πηγαίνουν σε άλλες πύλες του λιμανιού του Πειραιά
- Κάποιοι ελάχιστοι επιβιβάζονται στα πούλμαν για camp στην Κατερίνη

Δείτε πόσα δίνει ο Καμμένος στους στρατιωτικούς που έκανε φιλιππινέζες των λάθρο

Διαταγή του ΓΕΣ που έφθασε στις Μονάδες, τις καλεί να καταβάλλουν οδοιπορικά 3 ημερών στους στρατιωτικούς, σύμφωνα με τις καταστάσεις που έχουν συνταχθεί για όσους εμπλέκονται στην λειτουργία των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων.

Το «άλλο» πρόσωπο του Σόιμπλε. Το βραβείο και η δωρεά του για τους Σύρους πρόσφυγες

Προς βοήθεια των Σύρων προσφύγων θα δωρίσει το ποσό του βραβείου του για την εξισορρόπηση του γερμανικού προϋπολογισμού ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για την ταφή των μουσουλμάνων

Στην παραχώρηση έκτασης 20 στρεμμάτων στο διαδημοτικό κοιμητήριο Σχιστού, για τον ενταφιασμό μουσουλμάνων, συναίνεσε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος που συνεδρίασε σήμερα υπό το Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

ΤΟ ΓΙΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ-ΣΥΡΙΖΑ; Ιταλία: Σάλος με τηλεοπτική εμφάνιση του γιου του αρχιμαφιόζου της Κόζα Νόστρα

«Δεν ξέρω τι είναι η μαφία, ποτέ δεν αναρωτήθηκα. Αγαπώ τον πατέρα μου, δεν τον κρίνω», δήλωσε ο γιος του Τοτό Ριίνα, Σάλβο - Τι είπε για τους νεκρούς δικαστές, θύματα της μαφίας

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η τηλεοπτική εμφάνιση του γιου του ηγέτη της σικελικής μαφίας, της περίφημης Κόζα Νόστρα, στον κρατικό σταθμό Rai1.

Τον συνέλαβαν μετά από ραντεβού με τον Αχιλλέα Μπέο! Έπιασαν τον ραδιοφωνικό παραγωγό με προσημειωμένα λεφτά!

Στην σύλληψη του ραδιοφωνικού παραγωγού, προχώρησαν το πρωί άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα, έπειτα από συνάντηση με τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο!

Έγκλημα πάθους έξω από το Αττικό Νοσοκομείο

Μαχαίρωσε τη σύζυγό του 16 φορές στο θώρακα έπειτα από καβγά - Σύμφωνα με πληροφορίες, την παρακολουθούσε και την τραυμάτισε θανάσιμα, όταν εκείνη αρνήθηκε να τον ακολουθήσει

Με 16 μαχαιριές στο θώρακα έδωσε τέλος στη ζωή της συζύγου του ένας 56χρονος άνδρας, έξω από το Αττικό Νοσοκομείο.

ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ! ΣΟΥ'ΡΧΟΝΤΑΙ 225 ΛΑΘΡΟ! Δήμαρχος Λέρου: Εξαπατήθηκα από την κυβέρνηση–Θα εμποδίσουμε να έρθουν μετανάστες από άλλες περιοχές

Χίος: 225 Σύροι μετανάστες αναχώρησαν οικειοθελώς για τη Λέρο... και κλάμα ο δήμρχος που ήταν υποψήφιος των ψεκασμένων του Καμμένου 

Με δυναμικές κινητοποιήσεις απειλεί ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας για το προσφυγικό, καθώς δήλωσε ότι νιώθει εξαπατημένος από την κυβέρνηση.

«Εξαπατήθηκα. Ξεκάθαρα σας το δηλώνω. Υπάρχουν δεσμεύσεις σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Υπάρχουν αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων δυστυχώς που δεν έχουν γίνει σεβαστές. Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα αλλά δεν πρέπει να μεταφερθεί το ζήτημα στα νησιά μας καθώς θα έχει τρομερή συνέπεια στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας» δήλωσε.

Τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής (λέμε τώρα) Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του προσεχούς καλοκαιριού για να πάρει μεγάλη μεταγραφή, με την Τσέλσι να φημολογείται ότι θα δώσει 40 εκατ.ευρώ για να τον πάρει στο Λονδίνο.

Το site «Football Leaks» αποκάλυψε πάντως όλα τα ποσά του συμβολαίου του παίκτη με την Ρόμα.

ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ; ΘΑ ΔΕΙΡΟΥΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ";Associated press: Διορία δύο εβδομάδων στους πρόσφυγες στον Πειραιά

Δύο εβδομάδες διορία προκειμένου να μετακινηθούν εθελοντικά στα κέντρα φιλοξενίας, έχουν δώσει οι ελληνικές αρχές στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται στον Πειραιά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press.

Βίντεο: Δείτε την τρομακτική κατάληξη καταδίωξης στις Η.Π.Α

Το αυτοκίνητό του στην προσπάθεια να ξεφύγει ανετράπη και γύρισε τούμπα

Οδηγός αυτοκινήτου, στο Μιζούρι των ΗΠΑ, προσπάθησε να γλιτώσει από τον έλεγχο της αστυνομίας αναπτύσσοντας ταχύτητα, για να ξεφύγει.

ΚΛΑΜΑ! Ο Αριστερός Αλμοδοβάρ στα Panama papers -Σοκ στην Ισπανία [εικόνες]

Ο καραγκιόζης που γύρισε και ταινία για την οικονομική κρίση και στηρίζει Podemos και τις άπλυτες που κέρδισαν τις δημαρχίες σε Μαδρίτη, Βαρκελώνη

O Οσκαρικός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδοβάρ ματαίωσε την πρεμιέρα και την διαφημιστική εκστρατεία για την νέα του ταινία «Τζουλιέτα» από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο ίδιος και ο αδελφός του Agustín, παραγωγός ταινιών, βρίσκονται στην λίστα των Panama papers.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ! Οι Παρασκευές θα θεωρούνται αργία στη Βενεζουέλα... για να μην πάθουν μπλακ άουτ

O πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, σκοπεύει να μετατρέψει κάθε Παρασκευή του Απριλίου και του Μαΐου σε μέρα αργίας, προκειμένου να συμβάλει με αυτόν τον τρόπο στην εξοικονόμηση της ενέργειας, εν μέσω ενεργειακής κρίσης.

Νέο ΒΙΝΤΕΟ με τον βομβιστή των Βρυξελλών που καταζητείται

Η εισαγγελία του Βελγίου έδωσε στη δημοσιότητα νέο βίντεο με τον δράστη με το καπέλο της βομβιστικής επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ 'ΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ! Φωτογραφίες: Τους συνέλαβαν επειδή ζωγράφισαν την ελληνική σημαία

Μετά από ανώνυμη καταγγελία, άντρες της αστυνομίας συνέλαβαν τους έξι νεαρούς και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό ΤμήμαΓια φθορά ξένης περιουσίας, κατηγορείται στην Ηγουμενίτσα μια ομάδα νέων που ζωγράφισαν την ελληνική σημαία επιφάνεια παλαιού υδραγωγείου, στην περιοχή Αμπέλια.

Σαμαράς: Οι λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ αποσταθεροποίησαν τη χώρα

«Ματαιώνουν την αλλαγή, καταργούν τις μεταρρυθμίσεις, εκτροχιάζουν την οικονομία. Και τα κάνουν αυτά με ψεύτικες υποσχέσεις και τερατώδη ψέματα» είπε ο τέως πρωθυπουργός

Σε συνέδριο επενδυτών στο Χονγκ Κονγκ μίλησε σήμερα ο τέως πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που η Ελλάδα έφτασε στη σημερινή κατάσταση, όταν ουσιαστικά, επί κυβερνήσεώς του, είχε «αγγίξει» την έξοδο από το υφεσιακό σπιράλ και την κρίση.

Βίντεο-σοκ: Τεχνικός υπέστη ηλεκτροπληξία σε πυλώνα στην Αγγλία

Σκληρές εικόνες - Χτυπήθηκε από τεράστιες ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος για πάνω από δέκα δευτερόλεπτα

Τραγικό εργατικό ατύχημα κατέγραψε ο φακός της κάμερας ενός περαστικού σε πόλη της Αγγλίας, όταν ένας τεχνικός υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ πραγματοποιούσε εργασίες σε πυλώνα ρεύματος, σε ύψος αρκετών δεκάδων μέτρων.

Ο θεολόγος «παρέδιδε» μαθήματα σεξουαλικής παρενόχλησης... απολύθηκε και ζητάει να επανέλθει

Απολύθηκε αλλά τώρα ζητάει να επανέλθει γιατί «έχει πάρει δάνειο, πάσχει από την καρδιά του και η μητέρα του είναι άρρωστη»!

«Δεν είχε τον Θεό του» ο αμετανόητος θεολόγος καθηγητής Λυκείου της Λακωνίας. Ψιθύριζε στο αυτί των μαθητριών του άσεμνες φράσεις, άγγιζε τα γεννητικά τους όργανα, τους έστελνε πρόστυχα εικονομηνύματα, τις χάιδευε και τους μιλούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Σουηδία: Αφγανό ΖΩΟ βίασε ανήλικη σε ψυχιατρική κλινική-Δείτε ξεφτίλα τιμωρία που του επέβαλλαν

Ενα περιστατικό βιασμού ανήλικης μέσα σε ψυχιατρική κλινική της Σουηδία, συγκλονίζει τη χώρα.

Ο Αφγανός μετανάστης  Ali Bahmani, είχε φθάσει στην Σουηδία το περασμένο Φθινόπωρο χωρίς διαβατήριο ή άλλα έγγραφα δηλώνοντας ότι είναι 16 ετών και για άγνωστους λόγους νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική ανηλίκων στη Στοκχόλμη. Εκεί, τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα, βίασε μια 15χρονη ψυχικά ασθενή.

ΣΚΑΣΕ ΜΑΡΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Ακρίτα σε ΕΣΗΕΑ: Πείτε μου πότε θα με διαγράψετε, μην περιμένω καραούλι

Η ΣΥΡΙΖΑία Έλενα Ακρίτα σχολιάζει με το δικό της τρόπο τη διαγραφή δημοσιογράφων απο την ΕΣΗΕΑ και αναρωτιέται πότε θα έρθει η ώρα της... αφού προηγουμένως τους ψήφισε παντού και προφανώς ακόμα και στην ΕΣΗΕΑ... 
Σε ανάρτηση της στο Facebook απευθυνόμενη προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο, επισημαίνει ότι την περίοδο του δημοψηφίσματος αρθρογράφησε υπέρ του ΟΧΙ και αναρωτιέται πότε θα προχωρήσουν στη διαγραφή της από την ΕΣΗΕΑ.

Επίσκεψη Μητσοτάκη σε φιλοκυβερνητικό βαρόνο του Στοιχήματος

Αν και Φιλελεύθερος ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να έχει μελετήσει και Τρότσκι, τον «πατέρα» του διαβόητου «εισοδισμού».

«Εισοδισμός» – για όσους δεν το γνωρίζουν-  λέγεται η μέθοδος με την οποία κάποιος ή κάποιοι, με προσχηματικό τρόπο διεισδύουν σε μια εχθρική ή γενικότερα αντίπαλη παράταξη και αλλοιώνουν ή αχρήστευαν εκ των ένδον, το κέντρο αυτό των αποφάσεων ή της αντίπαλης δύναμης.

Στην Κομισιόν στέλνει το Ποτάμι την αθλιότητα της ΕΣΗΕΑ

O ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μ Κύρκος επισημαίνει ότι το συνδικαλιστικό όργανο των Eλλήνων δημοσιογράφων, η ΕΣΗΕΑ, επέβαλλε ποινές σε μέλη της για αντιδεοντολογική συμπεριφορά κατά την κάλυψη του δημοψηφίσματος του Ιουλίου 2015 που κυμαίνονται από επίπληξη μέχρι προσωρινή διαγραφή.

ΜΑΛ@ΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Παππάς που ζητάει δανεικά: Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα για το ΔΝΤ

«Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα για το ΔΝΤ» δήλωσε το μέλος της Κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Παππάς ενώ ο Τσακαλώτος ετοιμάζεται να μας τσακίσει στους φόρους για να πάρει τη δόση!

ΘΑ ΤΟΝΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! M. Draghi: Η απόφαση για δημοψήφισμα οδήγησε στα capital controls

Παρόλο που αποσοβήθηκαν οι καταστροφικές εξελίξεις που θα είχε μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, το συγκεκριμένο επεισόδιο που διαδραματίστηκε το καλοκαίρι του 2015 επιβεβαίωσε την ανάγκη να ολοκληρωθεί η νομισματική ένωση, αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΚΤ στο ετήσιο σημείωμα της Τράπεζας για το 2015.

Τα πιο φαντασμαγορικά μέρη του πλανήτη όπως πραγματικά είναι -Πριν το photoshop [εικόνες]

Για να βγάλει κάποιος μια καλή φωτογραφία δεν είναι εύκολη υπόθεση πόσο μάλλον μια πολύ καλή. Τότε είναι που επιστρατεύεται το Photoshop και γίνονται θαύματα.

Δείτε πώς εξαφανίζεται ένα AC-130 κατά την διάρκεια νυχτερινού ανεφοδιασμού! ΒΙΝΤΕΟ

Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε από ενα KC-135 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ από την 340ή μοίρα εναέριου ανεφοδιασμού (Expeditionary Air Refuelling Squadron) , καθώς ανεφοδιάζει ένα Lockheed AC-130W πάνω από το Ιράκ κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής επιχείρησης στα πλαίσια της Operation Inherent Resolve.

ΒΙΝΤΕΟ-Αλέξη τώρα που αποκάλυψες το ρόλο του ΔΝΤ μη σταματάς!

Προχώρα το σχέδιο όπως το έχεις στο μυαλό σου και...

«Γλεντάει» το Twitter με τη διαφήμιση της Λαίδης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο έμεινε για το Πάσχα, και όπως είναι λογικό η γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών… δημιούργησε μια διαφήμιση με την Άντζελα Δημητρίου.

ΤΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Κρύβουν τους λάθρο σε άλλη προβλήτα ενόψει Πάσχα...

Οι περισσότεροι μετανάστες φεύγουν από την πύλη Ε3 και πάνε στην Ε1 - Ελάχιστοι φεύγουν για Ημαθία - Ορισμένοι επιστρέφουν στο κέντρο της Αθήνας

Σε απίστευτους χειρισμούς φαίνεται ότι προχωρά η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει την εκρηκτική κατάσταση στον καταυλισμό του Πειραιά καθώς αδειάζει τον χώρο μπροστά από τον επιβατικο σταθμό Ε3 μόνο και μόνο για να τον μετακινήσει λίγες εκατοντάδες μέτρα παρακάτω στον χώρο μπροστά στην πύλη Ε1.

Panama Papers: Αυτοί είναι οι 26 άνθρωποι του αθλητισμού που εμπλέκονται στο σκάνδαλο

Συνολικά 26 άνθρωποι του αθλητισμού βρέθηκαν στα αρχεία των Panama Papers, στο νέο σκάνδαλο φοροδιαφυγής παγκοσμίως που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες. Εκτός από τα ηχηρά ονόματα της πολιτικής ηγεσίας σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν και 26, τα οποία από διάφορες θέσεις σχετίζονται με τον αθλητισμό.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΟΧΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Βίντεο από την επίθεση άπλυτων με μπογιές σε εφορία της Θεσσαλονίκης

Βίντεο από την επίθεση που πραγματοποιήσε σε εφορία της Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα η η οργάνωση  «Δαμόκλειος Σπάθη».

Η "συμβολική παρέμβαση" όπως αναφέρουν στο βίντεο πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου το πρωί στη ΣΤ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης. Τα μέλης της ομάδας είχαν προκαλέσει υλικές ζημιές στο χώρο και έριξαν μπογιές στους τοίχους. 

Βιεϊρίνια: Έχω όλα τα δόντια μου… - ΦΩΤΟ

Το γύρο του διαδικτύου έκανε η εικόνα του Αντελίνο Βιεϊρίνια, να χάνει ένα από τα δόντια του κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της Βόλφσμπουργκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά από σύγκρουση που είχε με τον Τόνι Κρόοζ.

Λάθρο στην πορεία της ΑΔΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη [εικόνες & βίντεο]

Στην πορεία της ΑΔΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη για το Ασφαλιστικό συμμετείχε και μία ομάδα προσφύγων από το κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών με αίτημά τους να ανοίξουν τα σύνορα.