09 Απριλίου 2016

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 10-04-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΒΙΝΤΕΟ-Πειραιάς: Λαθρομεταναστάκια πήραν στο κυνήγι εθελοντές

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά, όταν η «Παρέα», ομάδα προσφοράς κι αλληλεγγύης, μοίρασε παιδικά καρότσια και σακίδια στην πύλη Ε2. Όπως αναφέρει η ομάδα αυτή στη σελίδα της στο facebook νωρίτερα μοίρασε 1.000 σακίδια στις δομές φιλοξενίας του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό και στη συνέχεια μέλη της συνέχισαν τη διανομή στο λιμάνι του Πειραιά.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Βούλα Πατουλίδου: «Προφανώς ο Μάικλ Τζάκσον έμοιασε σε μένα»!

Η ανατρεπτική απάντηση στα σχόλια για τη "νέα" της μύτη...

«Η μύτη φαίνεται πολύ. Εμένα, συγγνώμη, μου άρεσε με την προηγούμενη μύτη. Θεωρώ ότι εδώ είναι λίγο σαν τον Μάικλ Τζάκσον!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό για την Βούλα Πατουλίδου, σχολιάζοντας τις πλαστικές της επεμβάσεις.

Bίντεο: Χόρεψαν ποντιακά στο ΝΒΑ!

Στον αγώνα Φιλαδέλφεια - Νέα Υόρκη η λύρα έκλεψε την παράσταση

Συνήθως σε κάθε διακοπή ενός αγώνα του NBA (τάιμ άουτ ή ανάπαυλα ημιχρόνου) υπάρχουν διάφορα χάπενινγκς που έχουν να κάνουν με τις εκρηκτικές τσιρλίντερς ή διαγωνισμούς στους οποίους μετέχουν οι θεατές.

ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΤΟΙΟΙ; Από τη Λέρο, με πλαστό διαβατήριο, είχε περάσει μακελάρης των Βρυξελλών [εικόνες]

Εναν από τους τρομοκράτες που σκόρπισε τον θάνατο στο μετρό των Βρυξελλών συνέλαβαν, μαζί με τον Μοχάμεντ Αμπρινί, οι βελγικές Αρχές.

Ο Οσάμα Κραγιέμ, ο οποίος δεν ανατινάχτηκε μέσα στο μετρό, είχε περάσει από την Λέρο τον Σεπτέμβριο του 2015, για να μεταβεί στην Ευρώπη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΟΚ και στο Ουζμπεκιστάν... με ομάδα Τάε Κβον Ντο!

Ο ΠΑΟΚ έχει συνδέσμους οπαδών του (εκτός φυσικά από την Ελλάδα) σε όλον τον κόσμο: από την Αυστραλία μέχρι τη Σουηδία και από τις ΗΠΑ μέχρι τη Ρωσία.

Πλέον απλώνεται παντού και σε άλλα επίπεδα!

Αγρίνιο: Εισβολή φοιτητών λίγο πριν μιλήσει η Ράνια Αντωνοπούλου - Υπό κατάληψη η αίθουσα (Φωτό)!

Σε κατάληψη της αίθουσας του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο προχώρησαν φοιτητές πανεπιστημιακών τμημάτων της πόλης...

Stratfor: Ο ρόλος της Χεζμπολάχ στη Συρία - Δορυφορικές Εικόνες

Το αμερικανικό think tank Stratfor έχει συλλέξει πληροφορίες από διπλωματικές πηγές και από πηγές εντός της Χεζμπολάχ σχετικά με την παρακολούθηση και τη δημιουργία βάσεων της Χεζμπολάχ στη Συρία.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με τον Πετράν: Απαίτησε σοφέρ για να βγει στο TV100! - `Δεν μου περίσσευαν για ταξί!`

Αρχισυντάκτης στον τηλεοπτικό σταθμό TV100, στη Θεσσαλονίκη, “καρφώνει” τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε σε εκπομπή που ήταν καλεσμένος, καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να στείλουν... σοφέρ για να τον μεταφέρει στο κανάλι!

ΒΙΝΤΕΟ-Νίκολας Κέιτζ... μαινόμενος: Έκανε κεφαλοκλείδωμα σε γνωστό τραγουδιστή!

Ο διάσημος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ «πλακώθηκε» με τον αστέρα της heavy metal, Βινς Νέιλ

Σε κατάσταση αμόκ «συνέλαβε» ο φακός της κάμερας το γνωστό αστέρα του Χόλιγουντ, Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο έξω από μεγάλο καζίνο στο Λας Βέγκας, όταν επιτέθηκε στον τραγουδιστή Βινς Νέιλ.

Συνεργάτες Σαμαρά για Γεροβασίλη: Οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν για τις αθλιότητές τους

Επίθεση στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την δήλωσή της για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που εμπλέκει ανθρώπους από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά με τη λίστα Λαγκάρντ, εξαπέλυσαν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

«Η σημερινή δήλωση της κ. Γεροβασίλη που έσπευσε να υιοθετήσει σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, είναι όχι μόνο ψευδής, όπως το δημοσίευμα, αλλά και χυδαία» ανέφεραν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και συμπλήρωναν:

«Δείχνει  την απελπισία στην οποία έχει περιέλθει η "γνωστή" ομάδα του Mαξίμου, ενόψει των ευθυνών της για  το κατάντημα της χώρας. Όμως οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν για τις αθλιότητές τους!»

Γεροβασίλη: Προκλητική η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Με αφορμή το δημοσίευμα των "Παραπολιτικών", η Όλγα Γεροβασίλη καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις.

"Σημερινά δημοσιεύματα συνδέουν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου, έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα.
Όσο οι αποκαλύψεις, που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο περισσότερο η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προκλητικότερη. Περιμένουμε, επιτέλους, από τον κ. Μητσοτάκη και την ΝΔ, μια ξεκάθαρη τοποθέτηση", αναφέρει στη δήλωσή της.

Ο Μοχάμεντ Αμπρινί παραδέχθηκε ότι είναι ο "άνδρας με το καπέλο"

Το γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα του Βελγίου ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος για τις επιθέσεις στο Παρίσι Μοχάμεντ Αμπρινί παραδέχθηκε ότι είναι «ο άνδρας με το καπέλο» που εθεάθη ενώ συνόδευε τους δύο βομβιστές αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Ο έρωτας τους γεννήθηκε στα έδρανα της Βουλής! Πλέον... συζούν

Γνωρίστηκαν στη Βουλή. Η συνεργασία τους οδήγησε σε στενή φιλία που τελικά εξελίχθηκε σε έρωτα.

Ο λόγος για τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας...

ΠΑΛΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ "ΟΠΛΑ"!Λάρισα: Πρωτοφανείς εικόνες από την κατάληψη της εθνικής οδού - Πως αποχώρησαν οι λάθρο... (Φωτό)!

Η φωτογραφία με το αυτοκίνητο που έχει φρενάρει μπροστά από μικρά παιδιά στην εθνική οδό Λάρισας - Τρικάλων, κάνει το γύρο του διαδικτύου...

Αίσιο τέλος είχε η διαμαρτυρία των Σύρων προσφύγων οι οποίοι από χθες το απόγευμα είχαν κλείσει την Εθνική Οδό Λάρισας -Τρικάλων, στο ύψος του 17ου χλμ., ζητώντας να μεταφερθούν σε άλλο καταυλισμό από αυτόν του Κουτσόχερου - στον οποίο φιλοξενούνταν μέχρι χθες - λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν με τους Αφγανούς μετανάστες.

Αυστρία: Απαλλοτριώνεται το σπίτι του Αδόλφου Χίτλερ

Σκοπός είναι να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να γίνει άνδρο των νεοναζί - Μάχη με τους ιδιοκτήτες για το κτίριο στην πόλη Μπραουνάου
Για πολλά χρόνια, η αυστριακή κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ζήτημα το οποίο έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, τόσο εντός της χώρας, όσο και εκτός, επιφέροντας επικριτικά σχόλια, κυρίως από τις αντιφασιστικές οργανώσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Ειδομένη: Ξεσηκώνουν πάλι τους ηλίθιους να περάσουν τα σύνορα

Σε συναγερμό οι αστυνομικές αρχές - Συνεχίζονται τα ύποπτα παιχνίδια αλληλέγγυων και ΜΚΟ στην πλάτη των λάθρο

Σε συναγερμό βρίσκονται εκ νέου οι αστυνομικές αρχές στην Ειδομένη, καθώς, για μια ακόμα φορά, ο πρόχειρος καταυλισμός που έχει στηθεί στην περιοχή, «πλημμύρισε» από χαρτιά με μηνύματα γραμμένα στα αραβικά, που καλούν εκ νέου τους πρόσφυγες και ΛΑΘΡΟμετανάστες να περάσουν τα σύνορα.

Παντελής Παντελίδης: Σοκαριστικές εικόνες μέσα από το τζιπ του! ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από το τζιπ του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι ατάκες του Δρίτσα για το λιμάνι που δεν θα ιδιωτικοποιούσε

Ο Δρίτσας έκανε πολιτική καρίερα στον Πειραιά φωνάζοντας ότι δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί το λιμάνι. Σήμερα o ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει με την Cosco και ο Δρίτσας παραμένει υπουργός σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια η χώρα είχε άλλες προοπτικές

Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια η Ελλάδα του Α. Σαμαρά δανειζόταν από τις αγορές για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια με επιτόκιο, πολύ κάτω από 5%...

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ! Στη φυλακή βάζουν οι Τούρκοι τους ΛΑΘΡΟμετανάστες από την Ελλάδα [βίντεο]

Στη φυλακή του Πεχλιβανκόι έχουν καταλήξει οι 325 μετανάστες που επαναπροωθήθηκαν την Παρασκευή στην Τουρκία από την Λέσβο, περιμένοντας να μάθουν τη μοίρα τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Η βλαμμένη Πάνια τράκαρε μέσα στο πλατό με το αυτοκίνητο που δίνει δώρο! Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν!

Σοκαρισμένοι οι συνεργάτες της βγήκαν από το αυτοκίνητο! Έτρεχαν να γλιτώσουν οι τεχνικοί!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στο πλατό του ΑΝΝΙΤΑgr το απόγευμα του Σαββάτου! Το αυτοκίνητο που έδινε δώρο η Αννίτα Πάνια παραλίγο να είχε άδοξο τέλος, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκαν οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πλατό!

Δέχεται μειώσεις συντάξεων και «τα ρίχνει» στο ΔΝΤ ο Κατρούγκαλος

Στο τραπέζι σενάριο για μείωση έως και 40% στις επικουρικές - Υπό αίρεση η «κόκκινη γραμμή» των 1.400 ευρώ - Συμφωνία με τους δανειστές για τα ποσοστά αναπλήρωσης - Σε εξέλιξη η συνάντηση για τα «κόκκινα» δάνεια - Ακολουθεί αυτή για τα δημοσιονομικά

Κρύβονται η μάνα και ο γιος της που κάνουν «απίστευτο σ@ξ μαζί» -Απειλούνται με φυλάκιση

Κρύβονται, πλέον, η Βρετανή μητέρα και ο βιολογικός γιος της που έχουν σεξουαλικές σχέσεις και δήλωσαν ότι θα ήθελαν να κάνουν και παιδί.

Ο λόγος για την 51χρονη Κιμ Γουέστ και τον 32χρονο γιο της Μπεν Φορντ, που ζουν στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ και χθες είπαν ότι σκοπεύουν να παντρευτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν και παιδί.

Η 28χρονη που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε μαθητή της

Στη σύλληψη της 28χρονης καθηγήτριας Kylie Modisette προχώρησαν οι αρχές. Παραδέχτηκε ότι έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε παλιό μαθητή της.

Ο πεθερός αδερφού Σαμαρά απαντά σε μαλ@κίες ΣΥΡΙΖΑίων-Μαρινάκη: Μηδενικός ο λογαριασμός, σε άλλη τράπεζα όταν εργαζόμουν στην Αφρική

Πάλι μαλ@κίες γράφει ο κοντοπίθαρος τσάτσος του Μαρινάκη

Οργισμένη απάντηση σε δημοσίευμα που εμπλέκει τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ για έναν μηδενικό λογαριασμό που διατηρούσε ο ίδιος ως επιχειρηματίας του εξωτερικού δίνει ο Γιάννης Παγίδας.

Spiegel: Δεν ήθελε να ξέρει για offshore στον Παναμά ο Σόιμπλε;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού Spiegel, το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας αγνόησε επανειλημμένα πληροφοριοδότη που ήθελε να αποκαλύψει ύποπτες γερμανικές συναλλαγές μέσω offshore στον Παναμά!

Ειδομένη: Οι Σκοπιανοί άνοιξαν τα σύνορα... για να μας στείλουν πίσω 25 λάθρο (Βίντεο)!

Εκρηκτική η κατάσταση στην Ειδομένη με τους πρόσφυγες αντί να μειώνονται, να αυξάνονται - Οι κάτοικοι του χωριού αγοράζουν όπλα...

Οι μέρες περνούν και τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο στην Ειδομένη. Παρά τις προσπάθειες για εκκένωση ή έστω αποσυμφόρηση της περιοχής, πρόσφυγες και μετανάστες αρνούνται να φύγουν και επιμένουν να ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες αρνούμενοι να απομακρυνθούν από τα σύνορα.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΑ! ΝΔ: Ο Τσίπρας υπέγραψε ιδιωτικοποίηση, ο Σπίρτζης ζητά να μην… γίνονται

Ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των ιδιωτικοποίησεων εξέδωσε η ΝΔ αναφέροντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε ιδιωτικοποίηση, ο Σπίρτζης ζητά από το ΤΑΙΠΕΔ να μη γίνονται».

Πόσα λεφτά πήρε η Άντζελα Δημητρίου για την διαφήμιση; (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός με τη διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου για γνωστό κατάστημα παιχνιδιών. Αντιδράσεις στα social media, από καλλιτέχνες, γέλια, ακόμη και απόσυρση για σεξιστικούς λόγους ζητήθηκε!

Ποιο τραγούδι του Παντελίδη σαρώνει μετά τον θάνατό του; - BINTEO

Μπορεί ο Παντελής Παντελίδης να έφυγε εντελώς αναπάντεχα, μπορεί να μην βρίσκεται πια κοντά στους θαυμαστές του, ωστόσο αυτοί συνεχίζουν να τον αποθεώνουν, εκτοξεύοντας στα ύψη των μουσικών charts τα τραγούδια του.

ΔΗΛΩΝΕ ΑΝΤΟΚΟΜΦΟΡΜΙΣΤΗΣ σαν τους ΣΥΡΙΖΑίους! Φιλόλογος σε Λύκειο ο "Μητσάρας" έβγαινε ραντεβού με μαθήτρια


Ένα 6μηνάκι στέρηση μισθού ο "Μητσάρας" και συνεχίζει να λέει στους μαθητές "χθες βράδυ έσκισα ένα γκομ@νάκι"

Έλεγε στην τάξη σεξουαλικά υπονοούμενα («το βράδυ ξέσκισα μια τίγρη»), αυτομαστιγωνόταν με τη ζώνη του κατά τη διάρκεια του μαθήματος, αυτοαποκαλείτο «Μητσάρας»

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ ΣΥΡΙΖΑ! Ο Μαδούρο «κλείνει» τα air condition και τα πιστολάκια μαλλιών

Το μέτρο περιλαμβάνεται στο σχέδιο των 60 ημερών προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος γενικευμένου μπλακ άουτ στη χώρα

Πριν από δύο ημέρες ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο ανακοίνωσε ότι για τις επόμενες 60 ημέρες τα καταστήματα θα μένουν κλείστά κάθε Παρασκευή με στόχο να αποφευχθούν τα μπλακ άουτ.

Ελεύθεροι με νόμο ΣΥΡΙΖΑ 2 συλληφθέντες για το σπάσιμο των γραφείων του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Οι παρακρατικοί του Ρουβίκωνα με το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούν ελεύθεροι να σπάνε να καταστρέφουν και να θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές εργαζομένων. Στην επίθεση το πρωί της Παρασκευής στο «Πρώτο Θέμα» συμμετείχαν 11 μέλη της οργάνωσης με έξι μηχανάκια. Δύο από αυτούς συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα στη Νέα Φιλαδέλφεια να πίνουν αμέριμνοι τον καφέ τους.

Βορίδης για προσφυγικό: Σε εγκληματικές ενέργειες, δεν μπορεί η αστυνομία να μένει θεατής

«Αν υπάρχει ένας αφερέγγυος λόγος αυτή τη στιγμή είναι ο λόγος του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως αυτά τα υπέροχα, όπου και 5,5 δισ. θα εξοικονομήσουμε και το 80% θα πληρώσει λιγότερα είναι …όνειρο. Αυτό μόλις το κάνουν θα βγάλουμε το καπέλο» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης μιλώντας στον Real Fm 97,8.

«Ραντεβού με τους Στρατηγούς»: Το βιβλίο που φέρνει νέα στοιχεία στο φως για την εισβολή στην Κύπρο

Σημαντικές μαρτυρίες και στοιχεία αποκαλύπτονται για την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο στο βιβλίο "Ραντεβού με τους Στρατηγούς" της ανταποκρίτριας του ΚΥΠΕ και του ΡΙΚ στην Κωνσταντινούπολη Άννας Ανδρέου.

Πρόκειται για συνεντεύξεις με Τούρκους αξιωματικούς του τουρκικού στρατού που πολέμησαν στην Κύπρο το 1974 αλλά και φωτογραφικό υλικό το οποίο για πρώτη φορά δημοσιεύεται.

Λάρισα: Έπεσε το σαγόνι του υπαλλήλου του ΟΣΕ όταν "πρόσφυγες" πήγαν να αγοράσουν εισιτήριο!

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι όταν κλήθηκαν να δώσουν ρέστα για εισιτήριο από χαρτονόμισμα των 500 ευρώ...

Τον Δημήτρη Μάρδα και τα λόγια του περί… επενδύσεων από μετανάστες, έφεραν στο μυαλό τους, υπάλληλοι στα γκισέ του ΟΣΕ Λάρισας, όταν προχθές κλήθηκαν να εκδώσουν εισιτήρια Σύρων προσφύγων και να τους δώσουν ρέστα από 500ευρο.

Σοβαρές αιχμές Χρυσόγονου για «WikiLeaks» και για τα «νταούλια στις αγορές»

Την αντίθεσή του στα προϊόντα υποκλοπής, τα οποία προσπαθούν κάποιοι να τα αξιοποιήσουν σε δίκες και ποινικές διαδικασίες, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής, και συνταγματολόγος, Κώστας Χρυσόγονος.

Ο Τέρης Χρυσός μίλησε επιτέλους για την πραγματική του σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Η εκ βαθέων εξομολόγηση του τραγουδιστή...

Το είπε και το έκανε ο Τέρης Χρυσός. Τήρησε την υπόσχεσή του και μίλησε χθες, 8 Απριλίου, για όλα και κυρίως για την πραγματική σχέση που τον συνδέει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο μικρόφωνο της εκπομπής "Σπίτι μου σπιτάκι μου", ο Τέρης Χρυσός εξομολογήθηκε για...

Deutsche Welle: Ειδομένη, η πρώτη φαβέλα της Ευρώπης

Με τις φαβέλες, τις παραγκουπόλεις της Βραζιλίας, παρομοιάζει η Deutsche Welle την Ειδομένη.

Κάθε πρωί, 3-4 λεωφορεία φτάνουν στην Ειδομένη. Αρχικά, παρκάρουν στον δρόμο που οδηγεί στον καταυλισμό και περιμένουν. Το απόγευμα, φεύγουν συνήθως άδεια. Αν μεταφέρουν λίγους επιβάτες, είναι συχνά οικογένειες που ελπίζουν να βρουν καλύτερες συνθήκες στα κέντρα προσφύγων, αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα, με τίτλο «Ειδομένη, η πρώτη φαβέλα της Ευρώπης».

Εμείς του ΝΑΙ... #jesuisPortosalté

Τρεις ημέρες πριν από το δημοψήφισμα, ο Νίκος Φίλης είχε μια συζήτηση με τους συναδέλφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ηταν τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και επομένως ό,τι έλεγε απηχούσε την κεντρική γραμμή της κυβέρνησης. Σε κάποια στιγμή και ενώ οι συνάδελφοι ευλόγως ρωτούσαν τι θα κάνει η κυβέρνηση αν επικρατήσει το «Οχι», ο κ. Φίλης είπε επί λέξει την εξής φράση: «Αν το “Οχι” στο δημοψήφισμα συναντήσει ένα “Οχι” από τους εταίρους, τότε οι εξελίξεις στη χώρα θα είναι μονόδρομος».

Έβαλαν γυναίκες λιμενικούς να μοιράζουν τα φυλλάδια με το «σας αγαπάμε» στους ΛΑΘΡΟμετανάστες

Ξεκίνησε το Σάββατο η επιχείρηση του Λιμενικού για τη διανομή των φυλλαδίων στους πρόσφυγες και μετανάστες στο οποίο περιλαμβάνεται το... ακλόνητο επιχείρημα «σας αγαπάμε» της κυβέρνησης για να πείσει τους 4.600 που βρίσκονται στον υπαίθριο καταυλισμό του λιμανιού να αποχωρήσουν από εκεί.

Μια δωρεά από τη Μαρέβα… στους μετανάστες!

Η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα και η συνεργάτιδά της, Δήμητρα Κολοτούρα είναι στο πλευρό των προσφύγων, στις γυναίκες και στα παιδιά των hotspots.

Αποζημίωση «μαμούθ» για την κόρη του Πολ Γουόκερ -Θα πάρει 10,1 εκατ. δολάρια

Σε διακανονισμό της τάξεως του 10,1 εκατ. δολαρίων κατέληξε η κόρη του Πολ Γουόκερ, με τους εκπροσώπους της οικογένειας του ανθρώπου που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του ιδίου, αλλά και του πατέρα της, το 2013.

ΒΙΝΤΕΟ-Έπος: Ο Καμπουράκης λέει τον Στ. Παππά ότι οι ΑΝΕΛ είναι κόμμα αρχών κι αυτός ξεκαρδίζεται στα γέλια

Ρεσιτάλ ειλικρίνειας έδωσε σήμερα ο μπαμπάς του Νίκου Παππά, Στέλιος.

Συγκεκριμένα ο ίδιος βρέθηκε στην πρωϊνή εκπομπή των Οικονομέα – Καμπουράκη και όταν η συζήτησηπήγε στα κόμματα «αρχών» τον ρώτησαν αν οι ΑΝ.ΕΛ. είναι τέτοιο.

Ακόμα γελάει ο Μουρούτης με τη ξεφτίλα τους

Έβγαλαν ανακοίνωση για να ωραιοποιήσουν τα νέα μέτρα (παρότι τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ λένε ότι δεν θα έρθουν νέα μέτρα) που έρχονται και τι έκαναν οι αθεόφοβοι:

“Άνθρακες” οι καταγγελίες Καμμένου για τις δημοσκοπήσεις του ΠΑΜΑΚ

Η “ΜτΚ” αποκάλυψε το πόρισμα της ΕΔΕ

Ανυπόστατες αποδείχθηκαν οι καταγγελίες περί στημένων δημοσκοπήσεων από τη Μονάδα Ερευνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τις οποίες είχε κάνει την επομένη των εκλογών του περασμένου Σεπτεμβρίου ο Πάνος Καμμένος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Πήγε στην Ειδομένη εθελοντής... αλλά έφυγε «ρατσιστής»

Φρίκαρε ο παππούς που πήγε να μοιράσει τρόφιμα και ρούχα και τους άρχισε στα γαμ@σταυρίδια :))

Εκπληκτικό βίντεο: Δείτε πως οι αρχές της Ιαπωνίας αφυπνίζουν για τσουνάμι

Καθώς η Ιαπωνική κυβέρνηση βλέπει ότι οι πολίτες έχουν εφησυχάσει σχετικά με τους κινδύνους ενός τσουνάμι, δημοσιοποίησε ένα animation με εντυπωσιακές εικόνες

Μητσοτάκης: Αυτή η ανίκανη παρέα που διοικεί τον τόπο πρέπει να φύγει

"Αυτή η ανίκανη παρέα που διοικεί τον τόπο πρέπει να φύγει το γρηγορότερο δυνατό. Με εκλογές". δηλώνει  Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης.

Ο Αρκάς «ξαναχτύπησε» – Τι λέει… το πρόβατο; (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο αγαπημένος σκιτσογράφος  Αρκάς «ξαναχτύπησε»! Επίκαιρος και καυστικός όπως πάντα σχολιάζει πολιτικές και κοινωνικές πτυχές της καθημερινότητας!

«Πρόβατα», «τρως κουτόχορτο», «φάε σανό» κλπ κλπ κλπ. Αυτές είναι μερικές φράσεις που πολλοί χρησιμοποιούν για να «στολίσουν» κάποιον ο οποίος θεωρείται γενικά αφελής και εύπιστος.

«Έφυγε» ο Γιάννης Αγγέλου

Ήταν εκ των στενότερων συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Αγγέλου, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ο Πούτιν σε ρόλο μεταφραστή γερμανικών - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν σταματά ποτέ να εντυπωσιάζει τον κόσμο, καθώς παρουσιάζει ένα ένα τα κρυμμένα ταλέντα του.