12 Απριλίου 2016

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Τροπολογία… για να κάνουν την Περιστέρα καθηγήτρια

Η κυβέρνηση απέσυρε από το νομοσχέδιο για την έρευνα τη φωτογραφική διάταξη για τον Γιώργο Σταθάκη, αλλά άφησε εκείνη για την Περιστέρα Μπαζιάνα, καταγγέλλει ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Επεισόδια στον Κατσικά -Πιάστηκαν στα χέρια οι μετανάστες [εικόνες]

Επεισόδια, σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στον Κατσικά Ιωαννίνων όταν έφτασε το πρώτο από τα 6 λεωφορεία με πρόσφυγες από το Κουτσόχερο της Λάρισας.

Ο Αρκάς "αποκαλύπτει" πότε θα κλείσει η αξιολόγηση!

Δεν είναι μόνο οι αρμόδιοι υπουργοί που κάνουν εκτιμήσεις για το πότε θα κλείσει η αξιολόγηση... αλλά και ο Αρκάς!
Δείτε το ξεκαρδιστικό σκίτσο με την "πρόβλεψή" του!

ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ! Βρετανία: Διαπόμπευσαν τρεις Έλληνες τουρίστες σαν παιδόφιλους!

Τους περικύκλωσαν οι ντόπιοι, τους πήραν τα κινητά και τους... έκραξαν στο Facebook - Γιατί οι κάτοικοι στο Σάουθεντ του Έσσεξ πέρασαν τους Έλληνες τουρίστες για «παιδόφιλους»
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν τρεις Έλληνες στην παραλιακή πόλη Σάουθεντ στο Έσσεξ στην Βρετανία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου οι τρεις άντρες βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην πόλη, που αποτελεί δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της ευρύτερης περιοχής και φωτογράφιζαν τα συντριβάνια της παραλίας, όταν ξαφνικά εξαγριωμένοι κάτοικοι περικύκλωσαν τους Έλληνες, δεν τους άφηναν να κινηθούν και «κατάσχεσαν» τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ιβάν Σαββίδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Αν είστε κατά των επενδύσεων, να στραφείτε στον Μαρξ

«Μας καλέσατε να μιλήσουμε για επενδύσεις. Ας μην μας καλούσατε» είπε στις Αννέτα Καβαδία και Μαρία Τριανταφύλλου του κυβερνώντος κόμματος

Ένταση μεταξύ του κ. Ιβάν Σαββίδη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκλήθηκε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή, όπου κλήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να μιλήσει για τις προοπτικές επενδύσεων στην Ελλάδα από ομογενείς.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Δρίτσας: Τροποποιημένη προς όφελος του Δημοσίου η πώληση του ΟΛΠ

Στις αλλαγές στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση από τον Σεπτέμβριο, αναφορικά με τη διαδικασία πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΟΛΠ, αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, ασκώντας παράλληλα κριτική στην αντιπολίτευση για τις αντιδράσεις της στην όλη διαδικασία της ιδιωτικοποίησης.

Τα πρακτικά της «δίκης» και καταδίκης των δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΣΗΕΑ τα πρακτικά της επίμαχης διαδικασίας «δίκης» των δημοσιογράφων από το Πειθαρχικό Συμβούλιο, αποκαλύπτοντας το σκεπτικό των κατηγοριών εναντίον τους, τις απολογίες τους και την τελική απόφαση του οργάνου.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έστειλε μήνυμα... φωτιά σε «λαγουδάκι»

Η «καυτή» Ράσελ Μπους είχε παρακολουθήσει και το πρόσφατο παιχνίδι των Καβαλίερς

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το απευθείας μήνυμα που έστειλε ο διάσημος άσος των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ΛεμπρόνΤζέιμς, σε μοντέλο-λαγουδάκι, το οποίο είχε «ανεβάσει» μία άκρως προκλητική φωτογραφία στο instagram.

Η διαπίστωση του Τσακαλώτου που προκάλεσε τα… γέλια των δημοσιογράφων

Μια συγκεκριμένη φράση που χρησιμοποίησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για να υπερασπιστεί την προοδευτικότητα του φορολογικού νομοσχεδίου προκάλεσε το γέλιο των δημοσιογράφων στην αίθουσα Τύπου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του υπουργού οικονομικών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΙΩΣΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ Η ΤΡΟΪΚΑ! «Λάβαρο αντίστασης» σηκώνει τώρα η κυβέρνηση κατά των θεσμών

Οπως αναμένονταν, μετά το «ναυάγιο» της διαπραγμάτευσης με το κουαρτέτο, η κυβέρνηση επιδιώκει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και σηκώνει το «λάβαρο της αντίστασης» κατά των θεσμών.

Μέρκελ βάζει «φρένο» στον Ερντογάν: Εχουμε ελευθερία λόγου στη Γερμανία

Η Ανγκελα Μέρκελ προσπάθησε να βάλει ένα «φρένο» στον Ταγίπ Ερντογάν και το τουρκικό αίτημα για τη δίωξη του Γερμανού κωμικού που έγραψε ένα παρατραβηγμένα σατιρικό ποίημα για τον Τούρκο πρόεδρο.

Ψαλίδι Κυριάκου 5% στις αμοιβές των «γαλάζιων» βουλευτών

Η οικονομική εξυγίανση του κόμματος της ΝΔ ξεκινά πρώτα από τους «γαλάζιους» βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος, που από την επόμενη είσπραξη της βουλευτικής τους αποζημιώσεως θα την δουν να είναι μικρότερη ακόμη κατά 5%.

Βουλή: Στην εφορία ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ βουλευτές που αρνούνται να πληρώσουν τα δάνειά τους αλλά η Βουλή συνεχίζει να χορηγεί άτοκα δάνεια

Με τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής επιχειρείται η αντιμετώπιση περίπου 30 «μπαταχτσήδων» πρώην βουλευτών που αρνούνται να πληρώσουν τα άτοκα δάνεια που έλαβαν από τα ταμεία του κοινοβουλίου. Υπενθυμίζεται ότι ένα από τα αρκετά προνόμια των μελών της εθνικής αντιπροσωπείας είναι η λήψη άτοκων δανείων από το ταμείο αρωγής βουλευτών.

ΔΝΤ: Η κατάθεση των δύο νομοσχεδίων είναι μονομερής ενέργεια

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΔΝΤ, στο άκουσμα της πρόθεσης της κυβέρνησης, να κατατεθούν τα δύο νομοσχέδια που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αξιωματούχος του ΔΝΤ, που επικαλείται το Star, χαρακτήριζε ως "μονομερή" αυτή την ενέργεια.

ΝΔ: Θεωρίες παιγνίων αλά Βαρουφάκη από Τσακαλώτο, Κατρούγκαλο, Σταθάκη

«Η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος την συνέντευξη Τύπου των κ.κ. Τσακαλώτου, Κατρούγκαλου και Σταθάκη για την διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.

Βίντεο: Υπάλληλος εστιατορίου βουτάει το κεφάλι της σε κουβά με ωμά κοτόπουλα!

Ένας πελάτης που περνούσε βιντεοσκόπησε τη στιγμή

Μπορεί η βλακεία να μην έχει όρια, όμως ακριβώς το ίδιο αποδεικνύεται και με την ανευθυνότητα μιας υπαλλήλου στο εστιατόριο Wingstop, στο Θόρντον του Κολοράντο, η οποία βούτηξε το κεφάλι της σε ένα κιβώτιο με ωμά κοτόπουλα που προορίζονταν για τους πελάτες του καταστήματος.

ΣΤΑ 4 ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Στροφή 180 μοιρών από Κοντονή – Το Κύπελλο θα διεξαχθεί κανονικά!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση της αντιπροσωπείας των FIFA/UEFA με τον υφυπουργό Αθλητισμού και την ΕΠΟ και όπως όλα δείχνουν το Grexit αποφεύχθηκε.

Βίντεο: Βρετανός ευρωβουλευτής, ψεκασμένος μουσουλμάνος, αφιέρωσε ένα... παλλόμενο πέος στον Φερχόφσταντ

Καλά του έκανε το Φερχοφσταντ μπας και καταλάβουν οι φιλελέδες ότι με τέτοιους παπάρες δεν μπορείς να συνεννοηθείς

Χειρονομία... πεζοδρομίου στο Ευρωκοινοβούλιο - Δείτε πως αντέδρασε το μέλος των Συντηρητικών στην ομιλία του Γκι Φερχόφσταντ

ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! Φοιτητές Θεολογίας ικετεύουν με δάκρυα να ακυρωθεί το ταξίδι του Πάπα στη Λέσβο

Ανοησίες ταλιμπανοχριστιανών λές και είναι ο Πάπας τόσο μεγάλη προσωπικότητα που πρέπει να μας τρομάζει! Έλεος ρε αστείοι! Αγνοήστε τον και μη δείχνετε ότι σας φοβίζει η παρουσία του!

Ο Φοιτητικός Σύλλογος του «οσίου Πορφυρίου», ο σύλλογος των φοιτητών της θεολογικής σχολής του ΑΠΘ, με επιστολή του δηλώνει την αντίθεση του στην άφιξη του «αιρετικού» Πάπα στη χώρα μας.

Συγκλονιστικό βίντεο και φωτογραφίες μέσα από το Ελληνικό

Δείτε πώς ζουν 6.000 μετανάστες στο πρώην αεροδρόμιο]

Εικόνες ντροπής, εικόνες που προκαλούν σοκ. Εικόνες που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έρχονται από το Ελληνικό, εκεί όπου 6.000 άνθρωποι στοιβάζονται σε συνθήκες που η λέξη «άθλιες» δεν αρκεί για να τις περιγράψει.

Χατζηδάκης: Μεγάλο το κόστος που προκαλεί στην οικονομία η Ειδομένη

Πρόβλημα στη μεταφορά εμπορευμάτων διαπιστώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Απαντήσεις για τον πολυήμερο αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής της Ειδομένης και το πολλαπλό κόστος που προκαλεί στην ελληνική οικονομία ζητά από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη με ερώτησή του στη Βουλή ο  Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

Ειδομένη: 15 προσαγωγές άπλυτων που δεν ανήκαν σε καμία ΜΚΟ!

Κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, αφού χρειάστηκε πρώτα να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές στα επεισόδια της Κυριακής - Κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για οπλοφορία, μόνο ένας, Γερμανός υπήκοος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι

Βίντεο: «Πατριωτικό καθήκον» η γυμναστική στο Τουρκμενιστάν, αλλιώς…

Οι πολίτες υποχρεώνονται να κάνουν άσκηση διαφορετικά θα χάσουν τη δουλειά τους - Μήνας Εθνικής Υγείας ο Απρίλιος
Γυναίκες, άνδρες, φορώντας ομοιόμορφη αθλητική περιβολή ακολουθούν εντολές και προσπαθούν να εκτελέσουν τις γυμναστικές ασκήσεις όσο πιο πιστά μπορούν, ενώ η κάμερα καταγράφει την προσπάθειά τους…

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Ο Καμμένος φτιάχνει ΤΑΙΠΕΔ Ενόπλων Δυνάμεων για να βρει έσοδα από Αραβες

«ΤΑΙΠΕΔ» Ενόπλων Δυνάμεων φτιάχνει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για να βρει έσοδα από Άραβες και Ισραηλινούς, καθώς και από την ενοικίαση αναξιοποίητων ακινήτων.

ΚΛΑΜΑ! Μοιραράκη: Στουρνάρα παίξε μπάλα, γιατί αυτοί είναι… άχρηστοι! (βίντεο)

Οταν ο Γιάννης Στουρνάρας κλήθηκε νυχτιάτικα στο «Hilton» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, έπεσε πάνω στη «βασίλισσα της μπουχάρας», τη Δέσποινα Μοιραράκη.

Να ετοιμαζόμαστε μήπως για πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία;

Εντός 24 μόλις ωρών η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία (THK) πραγματοποίησε ρεκόρ (!) υπερπτήσεων σε κατοικημένα νησιά, καταγράφοντας τέσσερις υπερπτήσεις στις Οινούσσες και μία στην Λέσβο. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουν σημειωθεί τρεις υπερπτήσεις στις Οινούσσες με χρονική διαφορά δύο περίπου ωρών. Η ΤHK συμπεριφέρεται σαν να προετοιμάζει την πρόκληση αεροπορικής εμπλοκής καθώς… δίνει χρόνο στα ελληνικά μαχητικά να προσεγγίσουν στην περιοχή, έχοντας γνωστοποιήσει και επιβεβαιώσει κατ’ επανάληψη τον χώρο της προκλητικής υπέρπτησης.

Σοκαριστικό: Σκοτώθηκε βγάζοντας σέλφι -Την πάτησε το τρένο! [εικόνες]

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Forshan, στη Νότια Κίνα: Μια έφηβη κοπέλα σκοτώθηκε όταν κυριολεκτικά την χτύπησε τρένο, γιατί πόζαρε πάνω στις ράγες για μια σέλφι φωτογραφία.

Ύφεση 0,6% φέτος "βλέπει" για την Ελλάδα το ΔΝΤ

Βαθύτερη ύφεση σε σχέση με το 2015 αναμένει φέτος το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την ελληνική οικονομία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιεύει, στο πλαίσιο της έκθεσής του για την παγκόσμια οικονομία.

Χαστούκι από τον ΕΚΤ: Στη γραμμή του ΔΝΤ για τα μέτρα!

Η ΕΚΤ αδειάζει ουσιαστικά την ελληνική κυβέρνηση καθώς στηρίζει τη θέση του ΔΝΤ για σκληρά μέτρα στην Ελλάδα.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του Μπενουά Κερέ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΚΤ.

ΦΩΤΟ-Το ξαναδιόρισε ο Χουλιαράκης το γκ@μενάκι

Γνωστό εδώ και μήνες το love story της Κυβέρνησης μεταξύ Χουλιαράκη και Κιντώνη η οποία είχε πάρει αποστάσεις από την κυβέρνηση μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος. Τώρα ήρθε η ώρα να ξαναδιοριστεί η κυρία....

ΒΙΝΤΕΟ-Τι Ειδομένη και μαλ@κίες... σαν τη Βενεζουέλα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει

Αυτοί θα έφτιαχναν τράπεζα και θα μας δάνειζαν αντί για τους βρυκόλακες της τρόικα:

17 ώρες μέσα σε ένα αεροπλάνο -Αυτές είναι οι μεγαλύτερες σε διάρκεια πτήσεις στον κόσμο [χάρτες]

Το να ταξιδεύεις με αεροπλάνο είναι πλέον κάτι κοινό για τους περισσότερους ανθρώπους. Πόσο όμως είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει διαρκέσει μία πτήση σου;

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤO TWITTER! Ποιος κάλεσε εκτάκτως τον Στουρνάρα στο Χίλτον;

Ξημερώματα Δευτέρας και το τηλέφωνο του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα χτυπά. «Έλα στο Χίλτον, γρήγορα, σε χρειαζόμαστε», φέρεται να ήταν η επωδός των κυβερνητικών στελεχών που είδαν τα «σκούρα» με το ζήτημα των κόκκινων δανείων στις διαπραγματεύσεις με το Κουαρτέτο.

Η όμορφη αστυνομικός που έκλεψε τις καρδιές των μικρών Πομάκων στην ακριτική Μύκη

Είναι από τις πρωτοβουλίες που πρέπει να γίνονται γνωστές. Στα Πομακοχώρια της Ξάνθης σε πείσμα όλων αυτών που "βλέπουν" κόντρες και πάθη κατά περιόδους υπάρχουν άνθρωποι που υπηρετούν στο δημόσιο και παράγουν ωφέλιμο έργο.

Χρόνια πολλά 90άρη ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ σβήνει σήμερα 90 κεράκια και για τα γενέθλιά του καμαρώνει η ΠΑΕ, η οποία εξηγεί μέσω FACEBOOK πώς αναγνωρίστηκε και επίσημα ο "δικέφαλος του Βορρά".
Στο ποστ αναφέρονται ονομαστικά οι ιδρυτές του.

ΑΡΧΟΝΤΑΣ! Δρίτσας: Δεν ξεκολλάω απ'την καρέκλα όσο κι αν μου ζαλίζετε τα παπάρια

Για ΟΛΠ είπε: «Αναλάβαμε τις ευθύνες, δεν θα τις διαχειριστούμε όμως άνευ όρων»... ποιες ευθύνες ανέλαβε δεν ξεκαθάρισε το γαϊδούρι

«Κάθε τρεις ημέρες μπαίνει στο στόχαστρο και ένας υπουργός και ζητείται παραίτησή του. Δεν με αγγίζει αυτό. Είμαστε στη θέση αυτή όσο έχουμε την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού και δεν θα μείνουμε στιγμή παραπάνω αν διαπιστώσουμε ότι δεν μπορούμε να φέρουμε σε πέρας το έργο μας. Ως κυβέρνηση δεν θα το βάλουμε στα πόδια, γι' αυτό παραμένουμε» δήλωσε ο Θοδωρής Δρίτσας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα προς τους διαπιστευμένους συντάκτες του ναυτιλιακού ρεπορτάζ.

PASXALINO DVRO TSIPRA->Φοροκαταιγίδα στα εισοδήματα έως 27.000 ευρώ

Σκληρά είναι τα παζάρια που γίνονται και στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων για τα φορολογικά που θα πλήξουν εκατομμύρια Ελληνες.

Η Αθήνα επέμενε στην κόκκινη γραμμή των 9.100 ευρώ ενώ το ΔΝΤ επιχειρούσε να κατεβάσει τον πήχυ αισθητά χαμηλότερα, στα 8.182 ευρώ μέσω της μείωσης της έκπτωσης φόρου από τα 2.100 ευρώ σήμερα, στα 1.800 ευρώ.

Ο Χάρης Βαρθακούρης «αδειάζει» τον αδελφό του: Οταν φέρεις όνομα βαρύ πρέπει να σκέφτεσαι [εικόνες]

Ενδοοικογενειακές διαφωνίες στην οικογένεια Βαρθακούρη προκάλεσε το Your Face Sounds Familiar και συγκεκριμένα η τελευταία εμφάνιση του Βαλάντη.

Μπακογιάννη: Δεν υπάρχει κράτος – ΒΙΝΤΕΟ

Η πολιτική αντιπαράθεση για το προσφυγικό, με αφορμή τα επεισόδια στην Ειδομένη, συνεχίστηκε και σε συνέδριο που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Κουμουτσάκος: Ένα ξαναπαιγμένο έργο που επαναλαμβάνεται ως φάρσα

«Είναι σαφής η θέση μας: Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Αυτό το παιχνίδι δεν θα το παίξουμε» απάντησε, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm 97,8 ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία αν βρεθούμε στο ίδιο σημείο με τη διαπραγμάτευση του 2015 και προκύψει μία ψηφοφορία στη Βουλή όπου η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να περάσει μόνη της τα μέτρα.

Η τούμπα της τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έπεσε καθώς τραγουδούσε πάνω στη σκηνή.

Η Έλενα Μπάση έκανε βήματα προς τα πίσω και ξαφνικά έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο πάτωμα!

Αντώνης Πανούτσος: Σοβιετοποίηση

Τη δεκαετία του ’50 το ΚΚΕ άρχισε την πολιτική της άλωσης. Από φυσιολατρικούς συλλόγους μέχρι επαγγελματικά σωματεία, ό,τι συγκέντρωνε κόσμο «αλωνόταν» από τα μέλη του ΚΚΕ που ψήφιζαν en bloc διοικήσεις που υποστήριζαν τις θέσεις του κόμματος.

Κάθειρξη 8 ετών στον Τομπούλογλου για το φακελάκι των 25.000 ευρώ-Τι πρόστιμο του επιβλήθηκε;

Την ετυμηγορία του για την περιβόητη υπόθεση με το «φακελάκι» των 25.000 ευρώ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με «πρωταγωνιστή» τον τότε πρόεδρο του νοσοκομείου, Χάρη Τομπολούγλου, ανακοίνωσε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έπειτα από μακρά αποδεικτική διαδικασία.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΟΛΑ! Αποσύρθηκε το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας για την ιδιωτική εκπαίδευση

Αποσύρθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία της ιδιωτικής εκπαίδευσης και για ερευνητικά θέματα.

Φαήλος Κρανιδιώτης: Μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος στο κόμμα του Καρατζαφέρη

Πρόταση να αναλάβει την αντιπροεδρία του νέου κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη απέρριψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος.

ΓΑΤΑΚΙ ΠΑΠΠΑ! Μόνο τρία εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για κάθε τηλεοπτική άδεια και είχαν προυπολογίσει 350 εκ

[ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ από την ειδησεογραφία της 29ης Απρ. 2015: Τα συνολικά έσοδα από τις δύο αυτές κινήσεις έχουν εκτιμηθεί στα 400 εκατομμύρια ευρώ - συγκεκριμένα, στον προϋπολογισμό προβλέπονται έσοδα 350 εκατομμυρίων από τις τηλεοπτικές άδειες και 50 εκατομμυρίων ευρώ από τη φορολόγηση των τηλεοπτικών διαφημίσεων.]

Στα τρία εκατομμύρια ευρώ ορίστηκε σήμερα η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας για καθεμία από τις τέσσερις άδειες ιδιωτικών καναλιών, με βάση την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπέγραψαν ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ! Λάρισα: 382 πρόσφυγες αρνούνται να κατέβουν από τα λεωφορεία

Στην άρνηση των προσφύγων να παραμείνουν στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας στο Κουτσόχερο, στο πρώην στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου», «σκοντάφτει» για μία ακόμη φορά ο σχεδιασμός μεταφοράς τους σε ανοιχτές δομές που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα.

Πάγκαλος: Στην Ελλάδα οι 25ρηδες έχουν μεταπτυχιακά, ο πρωθυπουργός ξέρει μόνο από καταλήψεις

Για τις σπουδές του Αλέξη Τσίπρα, τις διαπραγματεύσεις αλλά και για τον ρόλο των αλληλέγγυων στην Ειδομένη μίλησε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα των σπουδών του Αλέξη Τσίπρα. Είπε χαρακτηριστικά:

ΣΤΑ 4 ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ! Τα βρήκαν Σκουρλέτης – κουαρτέτο για τον ΑΔΜΗΕ: Πωλείται το 49% της ΔΕΗ

Να και μια συνάντηση με τους δανειστές που κατέληξε σε συμφωνία. Μπορεί Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης να έφυγαν, τα ξημερώματα από το ξενοδοχείο Χίλτον με άδεια χέρια, δεν συνέβη το ίδιο και με τον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη που είδε το κουαρτέτο το πρωί της Τρίτης (12.04.2016).

Σάλος με τον ανθέλληνα Κυρίτση που συγρκίνει τα σύνορα με τη γραμμή του οφσάιντ

Με όρους ποδοσφαίρου απάντησε ο κατάπτυστος Κυρίτσης στην ξεφτίλα του ότι οι Σκοπιανοί μπήκαν σε ελληνικό έδαφος και πυροβολούσαν τους λάθρο. Ο καραγκιόζης από το ανθελληνικό παρεάκι που μας διοικεί συνέκρινε τη γράμμή των συνόρων με την γραμμή του οφσάιντ στο ποδόσφαιρο προκειμένου να υποβαθμίζει ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως κάνουν με τα περισσότερα θέματα δυστυχώς.

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ; Απέσυραν διάταξη με την οποία προσπάθησαν να ξεπλύνουν το φαγοπότι Σταθάκη

Και εδώ τίθεται το μέγα ζήτημα: αν όπως αποφάσισε η επιτροπή πόθεν έσχες, με τις ψήφους των δικαστών, είναι όλα καλά με τον Σταθάκη, γιατί προσπάθησαν να τον αθωώσουν και με νόμο;

Άρον-άρον έσπευσε η κυβέρνηση να αποσύρει τη διάταξη που «έσβηνε» τις αστικές και ποινικές ευθύνες για υπόθεση του Πανεπιστημίου Κρήτης στην οποία εμπλέκεται και ο σημερινός υπ. Οικονομίας

Αρον-άρον σπεύδει η κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο-σκάνδαλο που επιχειρεί να διαγράψει δια νόμου τις αστικές και ποινικές ευθύνες της υπόθεσης κακοδιαχείρισης κονδυλίων του Πανεπιστημίου Κρήτης στην οποία εμπλέκεται και ο κ. Γιώργος Σταθάκης.

Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή. Από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια.

Αυτό είναι εάν απόφθεγμα που οι Κύπριοι αδελφοί μας , και ειδικά αυτοί που υπηρετούν θεσμούς, πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ όψη.

Με μια επιχειρηματική υπόθεση που μόλις τώρα άρχισε η ουσιαστική διερεύνηση της, κάποιοι προσπαθούν να χτίσουν πολιτικές προοπτικές και καριέρες , και στο βωμό αυτόν καταγγέλλουν ανώνυμες απειλές, βομβιστικές επιθέσεις, πιθανόν άμεσα και αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην όμορφη Μεγαλόνησο

Βρούτσης-Σταϊκούρας εναντίον της κοροϊδίας της κυβέρνησης με τις δαπάνες για την ανθρωπιστική κρίση

Με ανακοίνωσή του, ο συντονιστής οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, κατηγόρησε την κυβέρνηση για "έλλειψη σχεδιασμού", ενώ σχετικά με την προέλευση του ποσού που δαπανήθηκε για την ανθρωπιστική κρίση, δήλωσε πως  ΣΥΡΙΖΑ επρόκειτο "μόλις για 108.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 38.000.000 ευρώ [η κυβέρνηση] τα άντλησε από το αποθεματικό του Κρατικού Προϋπολογισμού".

Διώξεις για κακοδιαχείριση κρατικών επιχορηγήσεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Βαρύτατη ποινική δίωξη σε βάρος της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ (μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου και του Διευθυντή του) κατά τα έτη 2011-2013, ασκήθηκε από την εισαγγελία Διαφθοράς, μετά την ολοκλήρωση ποινικής έρευνας που διενεργήθηκε με εντολή της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου.