14 Απριλίου 2016

ΧΑΛΙΑ! ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΙ! Δημοσκόπηση Pulse: Εκλογές ζητούν οι πολίτες - Μπροστά με 6% η ΝΔ

Το 47% θέλει πρόωρες εκλογές - «Κεφάλι» ΝΔ με 18 μονάδες και στην παράσταση νίκης

Εντυπωσιακή ανατροπή της διάθεσης της κοινής γνώμης υπέρ της απομνάκρυνσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και της διενέργειας πρόωρων εκλογών, καταγράφει δημοσκόπηση  δημοσκόπηση της Pulse που έγινε για λογαριασμό του Action24. 

Σφάχτηκαν τα ζώα στη «φαβέλα» του Πειραιά-Εκρηκτική η κατάσταση στη χώρα - ΒΙΝΤΕΟ

Αφγανός μαχαίρωσε συμπατριώτη του στο στήθος, έπειτα από συμπλοκή τους για τη σειρά προτεραιότητας στο συσσίτιο

Νέα συμπλοκή σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς ένας Αφγανός μαχαιρώθηκε από συμπατριώτη του.

Ανοιχτή επιστολή στον Ομπάμα έστειλε η... Τσιτσιολίνα

Η σταρ του ερωτικού κινηματογράφου ζητά από τον Αμερικανό πρόεδρο να της επιτρέψει την είσοδο στις ΗΠΑ

Μία ημέρα πριν την έναρξη του μεγαλύτερου φεστιβάλ με θέμα τον ερωτισμό, το Erotic Art Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στο Tae Kwon Do από τις 15 έως τις 18 Απριλίου, η επίτιμη καλεσμένη, Ιλόνα Στάλερ, «ξεγυμνώνεται» μπροστά στον… Ομπάμα.

ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΣΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Διπλό σοκ από δανειστές- Λαγκάρντ: Ελάφρυνση χρέους δεν σημαίνει κούρεμα

Κάνανε εχθρός τους τη Λαγκάρντ που ήταν η μόνη που ζητούσε κούρεμα...

Την μια ψυχρολουσία πίσω από την άλλη αντιμετωπίζει η κυβέρνηση από τους δανειστές.

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας περιόδευε σε Παρίσι, Στρασβούργο και Βρυξέλλες, έχοντας συναντήσει Ολάντ και Σουλτς και δήλωνε ότι δεν χρειάζονται νέα μέτρα, οι Κριστίν Λαγκάρντ και Γερούν Ντάισελμπλουμ έριξαν βόμβες σε σχέση με την διαπραγμάτευση.

Γκρίνιες υπουργών για Καμμένο: Προτίμησε αύξηση του ΦΠΑ αντί περικοπών σε δαπάνες Αμυνας

Η κυβερνητική επιλογή της αύξησης του ΦΠΑ αντί της περικοπής των αμυντικών δαπανών που προβλέπει ο ψηφισμένος Προϋπολογισμός, δεν πέρασε ασχολίαστη από κυβερνητικά στελέχη που πιέζουν για πιο "αριστερές" επιλογές. Κάθε άλλο.

Πυρκαγιά στον καταυλισμό προσφύγων στο Κουτσόχερο -Μια ελαφρά τραυματίας

Φωτιά ξέσπασε στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στο Κουτσόχερο από άγνωστη μέχρις στιγμή αιτία, με 25χρονη Αφγανή να τραυματίζεται ελαφρά στο χέρι.

ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ; ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η εν κρυπτώ πτώχευση της Ηλεκτρονικής-Έπρεπε να γίνει διαβούλευση με τους εργαζόμενους!!!!

Μιλάμε για απίστευτους μαλ@κες! Δηλ. θα γινόταν διαβούλευση με τους εργαζόμενους και θα συμφωνούσαν πχ. να κλείσει; Ή ήταν υποχρεωμένος ο επιχειρηματίας να συνεχίσει να χώνει απ'την τσέπη του για να συντηρεί μια εταιρία χωρίς προοπτική; Ο άνθρωπος ξεχρέωσε τους εργαζόμενους και έκλεισε την εταιρία του γιατί δεν τον συνέφερε... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ;

Σε ανακοίνωση του το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει ως «απαράδεκτη ενέργεια την διοίκησης της εταιρείας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, να προχωρήσει εν κρυπτώ και χωρίς καμία διαβούλευση με τους εργαζόμενους σε πτώχευση της επιχείρησης, πετώντας ουσιαστικά στο δρόμο 450 εργαζόμενους».

Γυναίκα ποδοσφαιριστή προτιμάει αυτή τη… στάση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ταμάρα Γκόρο σύζυγος του Ιεζεκήλ Γκαράι πρόσφατα γέννησε το πρώτο τους παιδί και η νεαρή μητέρα θέλει να ξαναφτιάξει το κορμί που είχε και πριν τη γέννα. Σκοπός του συζύγου ήταν φυσικά να της βρει και ένα έξτρα κίνητρο και φαίνεται τελικά ότι τα κατάφερε…Τι καλύτερο από το να βρίσκεται επάνω στον άντρα της με την γνωστή… στάση.

ΑΠΑΠΑΠΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ; Καταγγέλλουν παραποίηση στοιχείων σε διαγωνισμό από το υπουργικό γραφείο

Σάλος έχει προκληθεί τόσο στο υπουργείο Υγείας όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην επιλογή ιατρών για τη κάλυψη 100 θέσεων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Αυξημένης Φροντίδας.

Νέα φρίκη των τζιχαντιστών – Εκτελούν ομήρους που ικετεύουν για τη ζωή τους – ΦΩΤΟ

Σε ένα νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ISIS, οι τζιχαντιστές προχωρούν σε εκτελέσεις ομήρων που ικετεύουν για τη ζωή τους.

Επανέρχεται ο Πολάκης και αποκαλεί «σκυλιά» τους επικριτές του

«Τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρά. Αντέχουμε και θα σας νικήσουμε». Με αυτόν τον τρόπο, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, δίνοντας συνέχεια σε όσα είπε στην κομματική εκδήλωση στο Μαρούσι.

Πάνο καβάλα το ελικόπτερο πάνε Βρυξέλλες! Ο Γερμανοτσολιάς πίνει μπύρες με τον εχθρό!

Στιγμές χαλάρωσης στις Βρυξέλλες για τον Έλληνα πρωθυπουργό με την συνοδεία μπύρας και παρέα τον ισχυρό άνδρα του ομίλου που εκδίδει την... BILD

Μία ιδιαίτερη και μάλλον απρόσμενη παρέα επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης κατά την διάρκεια της παρουσίας του στις Βρυξέλλες.

Η φαιδρή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον Υπουργό της Τρούμπας

Έσπασε κάθε ρεκόρ φαιδρότητας η (καθυστερημένη) απογευματινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τις αθλιότητες του υπουργού της Τρούμπας Πολάκη εις βάρος του δημοσιογραφικού κλάδου.

«Κυβίστηση» συριζαίου: Απείλησε με παραίτηση για τον ΦΠΑ και το πήρε πίσω!

Η πρώτη αντίδραση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση του συντελεστή Φ.Π.Α. από το 23% στο 24% ήρθε «φαινομενικά» από τα Τρίκαλα.

Aπίστευτο: Μετέδωσε ζωντανά στο Ίντερνετ τον βιασμό της φίλης της!

Μία 18χρονη νεαρή από το Οχάιο παρέσυρε την 17χρονη φίλη της σε ένα σπίτι όπου την βίασε ένας γνωστός της την ίδια στιγμή που η ίδια μετέδιδε ζωντανά στο διαδίκτυο την όλη πράξη

Βίντεο: Οπαδοί της Ντόρτμουντ και της Λίβερπουλ τραγουδούν μαζί «You'll never walk alone»

Οι οπαδοί των δυο ομάδων συναντήθηκαν σε ένα δρόμο του Liverpool και τραγούδησαν από κοινού το κομμάτι που τους ενώνει

Υπάρχουν αυτοί που πηγαίνουν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και ψάχνουν να βγάλουν τα ψυχολογικά της εβδομάδας, με φωνές, βρισίδια προς το διαιτητή, «καντήλια» προς τον πρόεδρο γιατί δεν πήρε τον τάδε παίκτη, ανεξαιρέτως του πως πάει η ομάδα τους και ίσως και συμπλοκές με τους οπαδούς των αντιπάλων επειδή... είναι απλά αντίπαλοι!

Θυμάστε τον μακελάρη της Φθιώτιδας που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια; Αφέθηκε ελεύθερος μέσα σε 5 χρόνια!

Εξοργισμένοι είναι οι συγγενείς των θυμάτων, που δεν πιστεύουν ότι αποφυλακίστηκε ο "μακελάρης", που τον Αύγουστο του 2010, συγκλόνισε το πανελλήνιο σκορπώντας το θάνατο στο Αχλάδι της Ανατολικής Φθιώτιδας.

ΚΛΑΜΑ! Ζουράρις: Εμείς οι αριστεροί το ρουσφέτι το ονομάζουμε ηθικό πλεονέκτημα

Τι είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στα καταγγελλόμενα από τον Γ.Μαυρωτά για τη σύζυγο του Αλ.Τσίπρα και την αναβάθμισή της σε καθηγήτρια ΑΕΙ

Η αντίληψη της Αριστεράς για το τι εστί ρουσφέτι αναπτύχθηκε στην επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής όπου συζητείται νομοσχέδιο στο οποίο εντοπίζεται διάταξη που αφορά και την σύζυγο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα.

Ο Θ. Μιχόπουλος επέστρεψε στο Μαξίμου ; Κυβερνητικές διαρροές για γέλια

Η προπαγάνδα με άρωμα Βενεζουέλας (για πολλά γέλια) μέσα από κυβερνητικούς κύκλους και τα γνωστά ροζ παπαγαλάκια των ΜΜΕ συνεχίζεται και σήμερα.

Ο "ΗΝΙΟΧΟΣ" μέσα από τα μάτια των Αμερικανών πιλότων -ΦΩΤΟ

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από τους Αμερικανούς χειριστές που συμμετείχαν στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2016.

ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 5,4 ΔΙΣ ΚΑΙ 1% ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ! Τσίπρας στο Twitter: Η Ελλάδα δεν χρειάζεται πρόσθετα μέτρα

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συμμερίζεται τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης για άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, με αναρτήσεις του στο twitter, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Μάρτιν Σουλτς.

Το νέο συλλεκτικό νόμισμα των 5 ευρώ που ετοιμάζουν οι Γερμανοί - ΦΩΤΟ

Η Γερμανία βγάζει σε κυκλοφορία ένα νέο νόμισμα, το οποίο έχει την αξία των 5 ευρώ και θα απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε συλλέκτες, ωστόσο η χρήση του θα επιτρέπεται στη χώρα και για πληρωμές, όπως ανακοίνωσε η Bundesbank.

Το μπράβο του Άδωνι στον Βαρεμένο για τον Πολάκη

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Βαρεμένο για τα όσα είπε στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη στο Realfm 97,8, σχετικά με τη στάση του Παύλου Πολάκη, έδωσε οΆδωνις Γεωργιάδης.

ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Μετά τη... νίλα ο στρατηγός Πάνος πήγε Οινούσσες

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας βρίσκεται σε πολεμική ετοιμότητα.Νωρίς το πρωί διέταξε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη να ενεργοποιήσει τη Δύναμη «Δ» και να προχωρήσει σε αιφνιδιαστική άσκηση ετοιμότητας τόσο στο βόρειο τομέα (λόγω Σκοπίων μεταναστών και Ειδομένης) αλλά και στην περιοχή της Χίου και των Οινουσσών όπου ενεργοποιήθηκε το σύστημα αεράμυνας.

Για άσκηση βίας κατήγγειλε ομάδα φοιτητών η πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

Ένταση επικράτησε στη σημερινή συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών με ομάδα φοιτητών από τμήματα που βρίσκονται στο Αγρίνιο.

Ηθοποιός έστειλε δώρο... χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε συμπρωταγωνιστές του

Ο Τζάρεντ Λέτο δεν αστειευόταν καθόλου όταν είπε ότι θα έκανε τα πάντα για να μπει «στο πετσί του ρόλου» του Τζόκερ

Ο Τζάρεντ Λέτο δεν αστειευόταν καθόλου όταν είπε ότι θα έκανε τα πάντα για να μπει «στο πετσί του ρόλου» που κλήθηκε να ερμηνεύσει στην πολυαναμενόμενη ταινία Suicide Squad, o οποίος δεν είναι άλλος από τον γνωστό «παρανοϊκό κακό» του κινηματογράφου, τον Τζόκερ.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕΙ! «Διαρρέουν» ότι και ο Σουλτς συμφώνησε σε όλα με τον Τσίπρα

Μετά τον Ολάντ, ο πρωθυπουργός είδε και τον πρόεδρο της Ευρωβουλής πίσω από κλειστές πόρτες, δίχως να ακολουθήσουν δηλώσεις - Από το Μαξίμου λένε πως κοινός τόπος ήταν ότι δεν χρειάζονται νέα μέτρα, πως η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει άμεσα και να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος

Πολάκης: «Μου έχει σκοτίσει τον έρωτα…»-Χριστοφιλοπούλου: «Θαυμάστε τον!»

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης είχε μόλις ολοκληρώσει την απάντησή του στην Εύη Χριστοφιλοπούλου και πήγε να καθίσει στη θέση του. Νομίζοντας όμως ότι είχε κλείσει το μικρόφωνό του,  ακούστηκε να λέει: «Μου έχει σκοτίσει τον έρωτα…».

Δένδιας: «Μπάτε σκύλοι, αλέστε» είναι το νέο αμυντικό δόγμα της κυβέρνησης

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας​ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας με αφορμή τις συνεχείς παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Κ. Φωτάκης: Δεν φταίω εγώ, φταίει η κοπέλα που κάνει τις αναρτήσεις!

Με μια απίστευτη δικαιολογία ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κώστας Φωτάκης έσπευσε να «αθωώσει» τον εαυτό του για την περίφημη διάταξη, με την οποία τελικά (και) ο ίδιος θα απαλλάσσονταν από την υπόθεση με την κακοδιαχείριση των κονδυλίων του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Οι εκπαιδευτικοί αγνοούν τον Φίλη -Θα διαμαρτυρηθούν την Παρασκευή έξω από το υπουργείο

Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την πραγματοποίηση των αυριανών στάσεων εργασίας και της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας τους, έξω από το υπουργείο Παιδείας, στις 11:30.

Η Τασία στον Αθανασίου: Προσαρμοστείτε στην ελληνική κίτρινη πραγματικότητα – ΒΙΝΤΕΟ

Κιτρινισμός σύμφωνα με την Τασία, οι αποκαλύψεις για το πόθεν έσχες Τσίπρα, Σταθάκη, Φλαμπουράρη, για τις τροπολογίες ρουσφέτια και για τους διορισμούς όλων των ρεμπελόσκυλων στο δημόσιο...

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου ρώτησε τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αν «ήρθε κανείς και σας είπε ότι έκανα σε συγκεκριμένη υπόθεση παρέμβαση».

Λύθηκε το μυστήριο με τον Χουλιαράκη

Πολλά ερωτηματικά δημιούργησε η απουσία του Γιώργου Χουλιαράκη από πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφόρησε είναι ότι αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης διαφώνησε επί της ουσίας στα φορολογικά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ! Εγνατία: λάθρο με πέτρες και καδρόνια κατά αστυνομικών

Τουλάχιστον 27 προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και δύο Ισπανών αλλέγγυων - Ένταση και μέσα στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά Ιωαννίνων, με πρόσφυγες να επιτίθενται με πέτρες σε στρατιώτες

Ομάδα αναρχοάπλυτων αλληλέγγυων κρατούν όμηρο τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Διαμαρτύρονται για τις 27 προσαγωγές προσφύγων και εθελοντών νωρίτερα κατά την επέμβαση της αστυνομίας στην Εγνατία Οδό

Υπό κατάληψη βρίσκεται από τις τρεις το μεσημέρι το δημαρχείο Ιωαννίνων, σύμφωνα με το thestival.gr.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ! Σπύρος Μεταξάς - Κώστας Λαναράς: Οι Έλληνες «ράφτες» των... Panana Papers

Ο δικηγόρος των offshore και ο πρώην τραπεζίτης της HSBC που κινούσαν τα νήματα από τη Γενεύη και θεωρούνται εξπέρ στο να διοχετεύουν ποσά των πελατών τους σε υπεράκτιες εταιρείες

Το βράδυ της Κυριακής, όταν άρχισαν να δημοσιεύονται τα περίφημα «Panama Papers», δεν χρειάστηκε να περάσει πολλή ώρα για να πάρουν «φωτιά» κάποια συγκεκριμένα τηλέφωνα στην κατά τα άλλα ήσυχη πόλη της Γενεύης.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί με παραίτηση εάν αυξηθεί ο ΦΠΑ

Από τα Τρίκαλα ήρθε η πρώτη αντίδραση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα σενάρια για αύξηση του συντελεστή Φ.Π.Α. από το 23% στο 24%.

ΠΙΝΑΚΑΣ-Βρούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να κάνει ιστορικό ρεκόρ ανεργίας

"ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ!Η χειρότερη επίδοση όλων τ εποχών!Εγγεγραμμένοι ανέργοι 1.081.064 Φεβ/ριος2016 #fygete " έγραψε στο Twitter ο Γιάννης Βρούτσης και δημοσίευσε τον παρακάτω πίνακα που το αποδεικνύει:

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟ-Ανακάλυψη-«μυστήριο» με τη νεκρόπολη στο Φαληρικό Δέλτα-Η σχέση με το "Κυλώνειο άγος"

Ογδόντα νεκροί, σε παράταξη, με σιδηρά δεσμά στα χέρια παραπέμπουν στις εξεγέρσεις της Αρχαίας Αθήνας επί Κύκλωνα και Μεγακλή

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τα ευρήματα στο Φαληρικό Δέλτα. Η αρχαιολογική σκαπάνη φέρνει στο φως ένα πολυάνδριο. Οι 80 νεκροί είναι τοποθετημένοι σε παράταξη και φέρουν σιδηρά δεσμά στα χέρια.

ΒΙΝΤΕΟ-Τώρα τα χαράτσια μπαίνουν αβέρτα για να πληρώνεται το σόι του

Διαμαρτυρία ράπερ και νεολαίων ΣΥΡΙΖΑ... επί χούντας Σαμαρά:

Οι 14 σταρ με τις οποίες ήταν ζευγάρι ο Μπραντ Πιτ-ΟΛΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ εκτός Τζολί και Ανιστον [εικόνες]

Ο Μπραντ Πιτ μπορεί να είναι τώρα παντρεμένος και πατέρας έξι παιδιών, αλλά κάποτε ήταν εργένης και μάλιστα από τους πιο hot του Χόλιγουντ. Ή μάλλον ολόκληρου του κόσμου.

Καθόλη τη διάρκεια του '80 και του '90 άλλαζε φίλες με συχνότητα αντίστοιχη εκείνης με την οποία οι γυναίκες αλλάζουν μαλλί!

Χαμός στο Twitter με τον περίγελο των Τούρκων που πήγε στο ΥΠΕΘΑ με στολή παραλλαγής και διέταξε άσκηση

Το Twitter πήρε «φωτιά» από τα σχόλια για τον υπουργό ΆμυναςΜε στολή παραλλαγής εμφανίστηκε την Πέμπτη στο ΥΠΕΘΑ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Πάνος Καμμένος και διέταξε άσκηση «πολεμικής ετοιμότητας» ενάντια στην προκλητικότητα Τουρκίας και Σκοπίων στην Ειδομένη!

Επική απάντηση του δημοσιογράφου στον χοιροβοσκό Πολάκη

Στα όσα είπε ο κ. Πολάκης απάντησε ο δημοσιογράφος, τον οποίο απειλεί, κ. Αιμίλιος Νεγκής.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook:

ΒΙΝΤΕΟ-Λάθρο επιτέθηκαν με πέτρες σε στρατιώτες στον Κατσικά-Τα έκαναν γυαλιά - καρφιά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ειδομένης

Έκρυθμη είναι η κατάσταση και στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά, μετά την επέμβαση της αστυνομίας στην Εγνατία για την απομάκρυνση των προσφύγων.

Η Αλβανία μετέτρεψε τις ορθόδοξες εκκλησίες σε... πασαρέλες

Δόθηκε άδειες σε πρακτορεία μοντέλων να πραγματοποιήσουν φωτογράφιση νυφικών σε ορθόδοξους ναούς

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού της Αλβανίας, να παραχωρήσει άδεια σε πρακτορείο μοντέλων να πραγματοποιήσει φωτογράφιση νυφικών σε ορθόδοξους ναούς, που εξακολουθούν να παραμένουν στην ιδιοκτησία του κράτους.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του γιου του κτήνους που βίαζε τα παιδιά του στην Κρήτη

«Έπρεπε να καταδικαστούν σε ισόβια και η μητέρα και ο πατέρας. Μας έκαναν τόσο μεγάλο κακό που καμιά ποινή δε μπορεί να τους τιμωρήσει».

Νέο επεισόδιο με Πολάκη στη Bουλή: Μου έχει σκοτίσει τον έρωτα...

Κάλυψη στον Παύλο Πολάκη για τις απίστευτες εκφράσεις που χρησιμοποίησε εναντίον δημοσιογράφου, τον οποίο όπως είπε "θα έπρεπε να τον πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη", παρείχε ο Ανδρέας Ξανθός.

ΒΙΝΤΕΟ-Μόνο η Αραμπατζή πήγε… διαβασμένη για τον Πολλάκη! Τον δικαιολόγησε η Γεροβασίλη

Δεν υπήρξε ούτε ένας βουλευτής να πει κάτι στον Πολλάκη για το βίντεο. Παρόλο που ο Πολλάκης απάντησε σε 10 επίκαιρες ερωτήσεις κανένας δεν τον ρώτησε για το βίντεο, πράγμα που σημαίνει ότι στην πλειοψηφία τους είναι αδιάβαστοι. Ωστόσο, μόνο η Φωτεινή Αραμπατζή έθεσε το ζήτημα.

Πρώην λογογράφος του Τσίπρα: Πώς μεθοδεύουν το Grexit

Η περυσινή αλλαγή της διαρρύθμισης των επίπλων στο γραφείο του Πρωθυπουργού με τη μετακίνηση του βάρους 94 κιλών δρύινου γραφείου του κ. Τσίπρα στο ανατολικό τμήμα της μακρόστενης αίθουσας με την ξύλινη επένδυση στους τοίχους, δεν έγινε τυχαία. Περιέχει συμβολισμούς. Το "Ιερό Βήμα" βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα των Ναών, αλλά και στην Ανατολή (Ρωσία, Κίνα και Ιράν) προστρέχει ο Αλέξης Τσίπρας για να οικοδομήσει μια «πολύπλευρη» εξωτερική πολιτική και να επιτύχει την εξασθένιση της «εξάρτησης» της χώρας (και των Πρωθυπουργών της...) από τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μπόμπιρας κυνηγάει αστυνομικούς για να σώσει τους γονείς του και γίνεται viral [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου κάνει εδώ και λίγες ώρες το βίντεο με ένα μικρούλη από την Κίνα ο οποίος είχε το θάρρος να υψώσει το ανάστημά του στους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, ο μικρός κρατά ένα σωλήνα στα χέρια του και φωνάζει προς τους αστυνομικούς για να «προστατέψει» τους γονείς του.