16 Απριλίου 2016

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 17-04-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

Το αδιέξοδο και το σχέδιο διαφυγής του Αλέξη…

Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές. Είχε προηγηθεί η συμφωνία του Ιουλίου του 2015 ανάμεσα στην Ελλάδα και την τρόικα των δανειστών ( κουαρτέτο πλέον). Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξελέγη ως η καταλληλότερη να διαχειριστεί το μνημόνιο της.

Είχα από τότε αμφιβολία αν θα ήταν δυνατό η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να εφαρμόσει όλα όσα της ζήτησαν να ψηφίσει οι δανειστές.

Μάχη αστυνομικού με ληστές – Πυροβολισμοί και τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας σε γραφεία χρηματαποστολής στη Φορταλέζα της Βραζιλίας, όπου δύο άνδρες προσπάθησαν να μπουν μέσα με σκοπό να ληστέψουν.

Ο Πάπας “ευλόγησε” τους λάθρο κι οι Τούρκοι τον Καμμένο-Νέα παραβίαση στις Οινούσσες

“Ευλόγησον” στη Λέσβο με τους Τούρκους να μην καταλαβαίνουν τίποτα. Συνεχίζουν σαν “δαιμονισμένοι” να προκαλούν, περιφρονώντας τους πάντες και τα πάντα και επιδιώκοντας την κλιμάκωση.


Εξαλλη η Ανιστον: Eπιασε στα πράσα τον άνδρα της να μιλά με την πρώην του [εικόνες]

Ο μήνας του μέλιτος φαίνεται πως τελείωσε για την Τζένιφερ Άνιστον και τον Τσάστιν Θερού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Radar Online» η ηθοποιός έπιασε τον σύζυγό της να μιλά κρυφά με την πρώην του ονόματι Χάιντι Μπίβενς και ετών 39.

Αυτά είναι τα σποτάκια της Ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το όνομα «Πλεύση Ελευθερίας» θα πορευθεί στον πολιτική σκηνή της χώρας το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

ΑΚΟΜΑ ΔΙΨΗΦΙΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ! Δημοσκόπηση Κάπα Research: Προβάδισμα ΜΟΝΟ 4,4% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 4,4% έχει η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Ακόμη μια δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 4,4% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στο...

Υπουργός πήγε φορτσάτος να χώσει την τρόικα 3 μέτρα κάτω απ'το χώμα... αλλά «έφαγε πόρτα»

Τι κι αν πήγε ορεξάτος και φρεσκοκουρεμένος στο Χίλτον τη Δευτέρα για να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς... Κατέληξε να πίνει μπίρες στο Βυζαντινό, καθώς η παρουσία του κρίθηκε... περιττή. 

Ο λόγος για τον υπουργό...

Τρομερό βίντεο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη! 2012 vs 2016

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πέτυχε ένα σπουδαίο τρίποντο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμποράλ Κούτσα, ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό της πλούσιας καριέρας του.

Στο Twitter υποδέχτηκαν τον Πάπα και «έντυσαν» τον Καμμένο #PopeFrancis

Η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στη Μυτιλήνη έγινε πρώτο hashtag στο Twitter με τον Πάνο Καμμένο, που έκανε θραύση με τη χακί στολή, να έχει την τιμητική του, ντυμένος... όπως αρμόζει στην περίσταση!

Βίντεο: Δείτε τον Τριντό να αποστομώνει είρωνα δημοσιογράφο

Όταν ένας δημοσιογράφος υπονόησε ότι δεν θα μπορούσε φυσικά να γνωρίζει (πόσο μάλλον να εξηγήσει) πώς λειτουργούν οι κβαντικοί υπολογιστές, ο Καναδός πρωθυπουργός τον... έστειλε αδιάβαστο

Spiegel: Οπαδοί του ISIS δύο οδηγοί ευρωβουλευτών (;)

Το γερμανικό περιοδικό αναφέρει ότι στην κατοχή δύο οδηγών που χρησιμοποιούσαν οι υπηρεσίες για τη μετακίνηση ευρωβουλευτών βρέθηκε προπαγανδιστικό υλικό της ISIS

Χέλμουτ Κολ: Η Ευρώπη δεν μπορεί να απορροφήσει εκατομμύρια πρόσφυγες

Ανησυχία για την προσφυγική κρίση εξέφρασε ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Κολ, εκφράζοντας την άποψη ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να απορροφήσει εκατομμύρια πρόσφυγες.

«Ανταρσία» ZDF ενάντια στη Μέρκελ για τον κωμικό που προσέβαλε του Ερντογάν

"Θα τον συνοδεύσουμε μέχρι τα κορυφαία δικαστήρια", δήλωσε στο περιοδικό Der Spiegel ο γενικός διευθυντής της ZDF Τόμας Μπέλουτ για τον Γιαν Μπέμερμαν - Ο Ερντογάν ζήτησε από τη Γερμανία να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του, κάτι που στήριξε η Άγγελα Μέρκελ

ΡΟΜΠΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Φαμπρ: "Μέτριοι εθνικιστές οι Έλληνες καλλιτέχνες"

Έπεσαν οι μάσκες! Ο εκλεκτός του καταθληπτικού Μπαλτά έλεγε ότι δεν προλάβαινε να εξετάσει τις ελληνικές προτάσεις και γιαυτό το Φεσιβάλ θα αποτελούνταν κατά 80% από δικά του έργα... σήμερα αποκαλύπτεται ο πραγματικός λόγος: "Εθνικιστές και μέτριοι οι Έλληνες καλλιτέχνες"... προφανώς αναφέρεται στους Λαζόπουλους...

Ο πολυσυζητημένος Βέλγος σκηνοθέτης, Γιαν Φαμπρ, για τον οποίο ξέσπασε σάλος στη χώρα μας, όταν ως επικεφαλής των φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, αναγκάστηκε να παραιτηθεί, μετά από μαζικές αντιδράσεις Ελλήνων καλλιτεχνών, ενάντια στις επιλογές του, χτύπησε ξανά.

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ! Πήρε και 10 λάθρο μαζί του ο Ποντίφικας - ΒΙΝΤΕΟ

Δέκα τυχεροί πρόσφυγες ταξιδεύουν μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο για το Βατικανό.

Πρόκειται για τρεις οικογένειες προσφύγων που επελέγησαν με κλήρωση και ειδοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή για την αναχώρησή τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Επτά από τις δέκα καλύτερες φάσεις των Μπακς φέτος ανήκουν στον Αντετοκούμπο!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά επτά από τις καλύτερες φάσεις της χρονιάς για τους Μιλγουόκι Μπακς ανήκουν στον Γιάννη Αντετοκούμπο!

Έτρεξαν πριν προλάβει να τα δει ο Πάπας!

Επιπλέον δουλειά περίμενε τους δημοτικούς υπαλλήλους στην Λέσβο, πριν την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου, σήμερα το πρωί.

Έρχεται χαράτσι στο ίντερνετ! - Θα πληρώνουν όλοι... εκτός απ'το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΧΑΧΑΧΑ

Μόνο στον αέρα που αναπνέουμε δεν θα επιβληθεί φόρος, όπως φαίνεται. Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται χαράτσι και στο ίντερνετ!

ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΚΩΤΙ Ο ΟΛΑΝΤ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Διαβάστε με τι τον εκβίασε ο Τσίπρας

Αίσθηση προκαλεί αποκάλυψη που αφορά στον «εκβιασμό» του Έλληνα πρωθυπουργού στον Φρανσουά Ολάντ, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά με την αξιολόγηση.

ΦΩΤΟ-Ο τρολ Πάπας γλεντάει το μπο@ρδέλο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μία... ιντερνετική γκάφα υπέπεσε η ΕΡΤ, αφού μοιράστηκε στο λογαριασμό της ένας tweet υποτίθεται από τον λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου. Τελικά αποδείχθηκε πως ο λογαριασμός ήταν... "μαϊμού", με τους διαχειριστές του να μην χάνουν την ευκαιρία να... γλεντήσουν τη Δημόσια Τηλεόραση!

Οι προσαγωγές και η διαδήλωση των αλλοδαπών στο λιμάνι της Μυτιλήνης - ΦΩΤΟ

Δύο γυναίκες και ένας άνδρας προσήχθησαν από αστυνομικούς στο τμήμα του λιμανιού της Μυτιλήνης, μετά από την προσπάθειά τους να πλησιάσουν τους τρεις θρησκευτικούς ηγέτες, για να τους δείξουν το πανό που κρατούσαν.

«Τρικυμία» στο Διαδίκτυο από την «Πλεύση» της Ζωής

Δείτε χαρακτηριστικά tweets - Η επίσημη πρώτη του νέου κόμματος θα γίνει την προσεχή Τρίτη, με ομιλία της τέως προέδρου της Βουλής στο θέατρο Χυτήριο
Εκρηκτικής υποδοχής έτυχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αναγγελία της ίδρυσης νέου κόμματος από την τέως πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΠΑΝΤΩΣ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ! Λεηλάτησαν τον τάφο του Παντελίδη!

Αφού ως γνωστόν τα λουλούδια που πουλάνε τα γυφτάκια τα έχουν όλα αγορασμένα από ανθοπωλεία...

Άγνωστοι δεν δίστασαν να μπουν στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης και να αρπάξουν ότι είχε αφήσει ο κόσμος στο τάφο του Παντελή Παντελίδη!

Πόσα θα πληρώνατε για ένα αυτόγραφο του Γιάνη Βαρουφάκη – Δείτε πόσο πωλείται στο e-bay!

Πόσα θα πληρώνατε για να αποκτήσετε ένα αυτόγραφο του Γιάνη Βαρουφάκη;

Εξήντα εννέα δολάρια το πουλάει το e-bay. Στο διαδικτυακό «παζάρι» πωλούνται ευχητήριες κάρτες και αυτόγραφα των...

ΜΟΝΟ ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ! Όλοι κατά Φίλη: Διαλύει την ιδιωτική εκπαίδευση-Κλείνει τα μισά Νηπιαγωγεία

Καθηγητές δημόσιων σχολείων θα «βγάζουν» τα θέματα και θα επιτηρούν τις απολυτήριες εξετάσεις στα ιδιωτικά σχολεία - Ετοιμάζεται να καταργήσει τα μισά νηπιαγωγεία της χώρας

Συνεχίζεται η «βεντέτα» που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη και των ιδιωτικών σχολείων.


ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ... ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Από οδηγός στα τρόλεϊ... αρχιφύλακας στην Ακρόπολη

Για λόγους ασφαλείας και υπό το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος, η ιματιοθήκη του αρχαιολογικού χώρου δεν αποδέχεται πλέον προς φύλαξη ογκώδεις αποσκευές επισκεπτών - Επιτρέπονται μόνο μικρά σακίδια ή τσάντες χειρός

«Αιχμές» Θεοδωράκη για χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βενεζουέλα

Αιχμές για τις πηγές χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ άφησε χθες, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη συγκρότηση Εξεταστικής επιτροπής, που θα διερευνήσει τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Η αποφυλάκιση δεκάδων ποινικών με καλάσνικοφ προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ

Η αποφυλάκιση μέχρι τα τέλη Ιουνίου περίπου 800 ελλήνων και αλλοδαπών ποινικών, οι περισσότεροι από τους οποίους είχαν εμπλακεί σε συμμορίες ληστών με Καλάσνικοφ, επιδρομές σε σπίτια και άλλες περιπτώσεις την περίοδο 2009-11 προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ.

Ιδεοληψίες με το αζημίωτο

Είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν την κυβέρνηση ιδεοληπτική. Της κάνουν μεγάλη χάρη. Για να είναι κάποιος έστω ιδεοληπτικός, χρειάζεται να έχει κάποια ιδεολογία. Τούτοι εδώ δεν έχουν καν ιδέα για το τι κάνουν και τι καταστρέφουν. Απλώς αναμασούν παρωχημένα τσιτάτα στα τηλεκαφενεία. Αυτό έμαθαν στα ακαδημαϊκά καφενεία, που λέγονται συνελεύσεις φοιτητών, και στα κανονικά καφενεία (όπου έχουν ξοδέψει όλη τη ζωή τους μετρώντας τις πληγές του καπιταλισμού και περιμένοντας σαν τους χιλιαστές κάποτε αυτός να πεθάνει), κι αυτό κάνουν.

ΒΙΝΤΕΟ-Έληξε το πανηγύρι της επίσκεψης του Πάπα με τους στημένους θεατρινισμούς των μουσουλμάνων λάθρο που ζητάγανε την ευλογία του

Στη Λέσβο έφτασε ο Πάπας Φραγκίσκος, σε μία ιστορική επίσκεψη, με στόχο την ανάδειξη της προσφυγικής κρίσης. O Ποντίφικας συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ετοιμάζουν 4.000 θέσεις για τους πρόσφυγες στον Σκαραμαγκά -Για να αδειάσουν τον Πειραιά

Τη μεταφορά τους στο κέντρο φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά, όπου οι δυνάμεις του στρατού εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για την τοποθέτηση οικίσκων και κατασκευής αποχέτευσης, αναμένουν περισσότεροι από 3.700 μετανάστες και πρόσφυγες που διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά.

ΦΩΤΟ-Νέα γκάφα του παραμάγαζου του ΣΥΡΙΖΑ: Αναδημοσίευσαν μήνυμα από Πάπα... τρόλ

Διαδικτυακή γκάφα για την ΕΡΤ καθώς έκανε retweet λογαριασμό τρολ με το όνομα του Πάπα Φραγκίσκου.

«Hello Greece! I'm so happy being here» έλεγε το μήνυμα που αναρτήθηκε σε έναν λογαριασμό στο Twitter, που έχει το όνομα του Πάπα Φραγκίσκου.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι Ιησουίτες, οι Ναϊτες και το Όπους Ντέι φταίνε που η ΕΡΤ δεν μετέδωσε το πρώτο μήνυμα του Πάπα


Δεν μεταδόθηκε το πρώτο μήνυμα του Πάπα στη Λέσβο -Πώς δικαιολογεί το λάθος η ΕΡΤ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της κατ'ιδίαν συνάντησης που είχε ο Πάπας Φραγκίσκος με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε αίθουσα του αερολιμένα Μυτιλήνης.

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ε καλά δεν θα παραιτηθώ μόνο για τον ΦΠΑ 24%... πρέπει να σκοτεινιάσει κι ο ουρανός από σμήνη ακρίδων

Διευκρινίσεις για τη στάση που θα κρατήσει, σε περίπτωση που αποφασιστεί να αυξηθεί ο ΦΠΑ στο 24%, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.

Φάπες και από Λιου: Oι Ελληνες έχουν κάνει ήδη πολλά και πρέπει να κάνουν περισσότερα…

Να βρεθεί μία λύση προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος ζήτησε ο Τζακ Λιου από όλες τις πλευρές της διαπραγμάτευσης, ώστε να μην υπάρξει νέα κρίση.

ΕΟΠΥΥ: Παρέλαβαν χρέη 900 εκ και δείτε που τα πήγαν!

Σε τουλάχιστον 3 δισ. ευρώ ανέρχονται τα χρέη του ΕΣΥ και του ΕΟΠΥΥ προς τους παρόχους υγείας. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, ο ΕΟΠΥΥ χρωστάει 1,8 δισ. ευρώ και τα νοσοκομεία χρωστάνε 1,2 δισ. ευρώ. Στα ποσά αυτά δεν περιλαμβάνονται οικονομικές αξιώσεις των...

ΣΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ-Ένα μικρό δείγμα πολιτισμού που φέρνουν οι λάθρο στην Ελλάδα

Εδώ που τα λέμε το χρειάζονταν η Ελλάδα και η Ευρώπη γιατί πολύ είχαν ξεφύγει τα «πο@τανάκια»:

Ανέκδοτο... κολοσσός

Η δασκάλα λέει στα παιδάκια, ότι στο σημερινό μάθημα θα μάθουν τι σημαίνει "κολοσσός".

-Μήπως κανένα παιδάκι ξέρει τι θα πει "κολοσσός";
Δύσκολη η ερώτηση, 3 παιδάκια σηκώνουν το χέρι όμως: η Αννούλα, ο Γιαννάκης και .....ο κλασικός Τοτός.

Οπότε λέει η δασκάλα: -πες μας Αννούλα.

Το… παγερό βλέμμα του Παπαγγελόπουλου!

Τα περίεργα της Βουλής… Έχασε το μόνιμο χαμόγελο του!

Στο καφενείο της Βουλής συνέβαιναν ορισμένα αξιοπερίεργα πράγματα. Δεν ήταν μόνο το στενό μαρκάρισμα που έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης στον Σπ. Λυκούδη του Ποταμιού, ήταν και η κουβεντούλα που έπιασε σε μια γωνιά του καφενείου της Βουλής η Λιάνα Κανέλλη με τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, υπεύθυνο για θέματα κατά της Διαφθοράς Δ. Παπαγγελόπουλο.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΡΤ: Ο Πάπας μιλούσε και κανείς δεν άκουσε τι είπε

Oι πρώτες δηλώσεις του Ποντίφικα από το νησί δεν μπόρεσαν να ακουστούν εξαιτίας τεχνικού προβλήματος της ΕΡΤ

Μπορεί το πρωί του Σαββάτου όλα τα φώτα της δημοσιότητας να ήταν στραμμένα στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Λέσβο, όπου ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη, ωστόσο, οι πρώτες δηλώσεις του Ποντίφικα από το νησί δεν μπόρεσαν να ακουστούν εξαιτίας τεχνικού προβλήματος της ΕΡΤ!

Η μεθόδευση του πρωθυπουργού έγινε μπούμερανγκ

Μέχρι και το ΣΥΡΙΖΙσκυλο ο Σπύρος Γκουτζάνης τα γράφει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

«Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» σχολίαζαν στη ΝΔ για τον πρωθυπουργό-  Εκλογές ξαναζήτησε ο Μητσοτάκης - Επιμονή του πρωθυπουργού στους υψηλούς τόνους

                  Ήταν σαφές ότι η πρόθεση του πρωθυπουργού δεν ήταν μόνο η σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, που αποφασίστηκε ομόφωνα από την Βουλή χθες. Άλλωστε η συζήτηση θα μπορούσε να γίνει σε επίπεδο εισηγητών κομμάτων. Στόχος του Αλέξη Τσίπρα που τον έδειξε από την πρώτη φράση της ομιλίας του ήταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο προκάλεσε σε μία εφ' όλης της ύλης προσωπική αντιπαράθεση.

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, ΕΤΣΙ; Φωτίου: «Εγώ θα έλεγα χειρότερα από τον Πολάκη»

Την στήριξή της στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξέφρασε με δηλώσεις της το πρωί του Σαββάτου και η Θεανώ Φωτίου.

Μετά την άρνηση επί της ουσίας του πρωθυπουργού να καταδικάσει τις δηλώσεις Πολάκη, παρά το γεγονός ότι δύο φορές τον προσκάλεσε να το κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες στη Βουλή, σήμερα και η κα. Φωτίου με τον τρόπο της στήριξε τον Παύλο Πολάκη.

Βίντεο: Κατέγραψε τον άντρα της με την ερωμένη του στο κρεβάτι

Μια απατημένη σύζυγος στην Κίνα αντιμετώπισε αρκετά ψύχραιμα το γεγονός ότι ο άντρας της βρέθηκε στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα

Εννέα νεκροί και 760 τραυματίες από τον νέο ισχυρό σεισμό στην Ιαπωνία

Τουλάχιστον 200.000 σπίτια έχουν μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση στη νομαρχία Κουμαμότο, η οποία επλήγη από τη νέα δόνηση

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 760 τραυματίστηκαν εξαιτίας του νέου ισχυρού σεισμού που ταρακούνησε τη νήσο Κιούσου της Ιαπωνίας, που είχε ήδη πληγεί από σεισμό την Πέμπτη, μετέδωσε η ιαπωνική δημόσια τηλεόραση NHK.

Πέταξε πάνω από το Άγιον Όρος το γατάκι ο Πάπας

Πάνω από το Άγιον Όρος πέταξε ο Πάπας Φραγκίσκος, με το αεροσκάφος που τον μεταφέρει στην Λέσβο.

Το αεροσκάφος τύπου Α320 απογειώθηκε στις 7:17 τοπική ώρα από τη Ρώμη και η προσγείωση στη Λέσβο είναι 10:04 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με το flightradar24.com.

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ; Η κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου τσάκισε τα ελληνικά κοιτάσματα! Από τα 20 οικόπεδα υπάρχει ενδιαφέρον μόνο για 3

- H πτώση των τιμών του πετρελαίου βοηθά τα ελληνικά νοικοκυριά αλλά όχι την ελληνική οικονομία
- Προσφορές για εκμετάλλευση υδρογονανθράκων υπήρξαν μόνο για τρία οικόπεδα στην Ελλάδα
- Πρόκειται για δύο στο βόρειο Αιγαίο στο όριο με την Αλβανία και ένα στο κεντρικό Ιόνιο προς δυτική Ελλάδα
- Ειδικοί εκτιμούν πως θα χρειαστούν 7-8 χρόνια για να φανούν τα αποτελέσματα για τα αναμενόμενα έσοδα

Βίντεο: Εξερράγη το ηφαίστειο Άσο στην Ιαπωνία εξαιτίας των σεισμών

Η τέφρα να είναι ορατή σε ύψος περίπου 100 μέτρων - Η ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία διατήρησε το επίπεδο συναγερμού στο δεύτερο επίπεδο της πενταβάθμιας κλίμακας

Πόσα πήρε η Τσιτσιολίνα για ένα τριήμερο στην Ελλάδα; – (video)

H Τσιτσιολίνα, η βασίλισσα του αισθησιασμού, θα είναι στην Ελλάδα για τρεις μέρες για να παρευρεθεί στο «Erotic Art» Festival, όπου αναμένεται να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.
Θα απορείτε όμως πόσα πήρε για να μας κάνει την τιμή να μας επισκεφθεί για τον εν λόγω event.

«Κρυάδα» από τον Σόιμπλε στον Τσακαλώτο

Στη φωτογραφία ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών με τον Κορεάτη Κιμ, λίγο πριν από τη συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του

Συνάντηση με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, είχαν στην Ουάσινγκτον ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Σταθάκης. Οι δύο υπουργοί επισήμαναν στον κ. Σαπέν την ανάγκη να ολοκληρωθεί γρήγορα η αξιολόγηση. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησαν τις καλές τους υπηρεσίες προκειμένου να βρεθεί λύση στο «τρίγωνο ΔΝΤ  - Γερμανία - Ελλάδα».

Σουηδία: Λ΄΄αθρο έκαναν... Πειραιά το Μπράνμπεργκ!

Περίπου 60 άτομα, διαφορετικής εθνικότητας, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και να προχωρήσει σε μία σύλληψη

Επεισόδια ανάλογα με εκείνα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον Πειραιά, με μάχες ανάμεσα σε διαφορετικής εθνικότητας πρόσφυγες, σημειώθηκαν την Παρασκευή στο προσφυγικό κέντρο του Μπράνμπεργκ, στη Σουηδία.

Το παρασκήνιο της παραίτησης του Δούρου

Προδιαγεγραμμένο εξαρχής ήταν ότι μετά το φιάσκο με την υπόθεση Γιαν Φαμπρ, ο οποίος παραιτήθηκε πριν καν αναλάβει τα καθήκοντά του στο Ελληνικό Φεστιβάλ, κάποιος στο υπουργείο Πολιτισμού θα έφευγε. Το θέμα ήταν ποιος; Ο υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς, ή ο διευθυντής του γραφείου του Παναγιώτης Δούρος;