17 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Ευτυχώς ο Αλέξης (δοξασμένο το όνομά του) έφερε εθνική ανεξαρτησία

Ο άνθρωπος που τα έλεγε αυτά, πήρε τον ΦΠΑ στα σουβλάκια στο 13%, τον πήγε στο 23% και τώρα θα τον ανεβάσει στο 24%:

ΦΩΤΟ-Ενθουσιασμός Ελλήνων με την καλύτερη κυβέρνηση ever

Από τη σημερινή δημοσκόπηση της Κάππα Research:

ΚΛΑΜΑ! Στα πρόσθετα μέτρα για πρώτη φορά, δέσμευση-"βόμβα" πώλησης του 51% της ΔΕΗ

Πουλήστε άμεσα το 51% της ΔΕΗ, "τρέξτε" ΕΥΔΑΠ, ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ
Από τους Χάρη Φλουδόπουλο και Δημήτρη Δελεβέγκο

Ένα πακέτο 27 αποκρατικοποιήσεων που έχουν βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι δανειστές –και στο οποίο περιλαμβάνονται νέες απαιτήσεις και επίσπευση πωλήσεων που είναι σε... "ύπνωση"– βρίσκεται πίσω από την εμπλοκή και την αποτυχία να κλείσει η αξιολόγηση.

Έλληνες τρακάρουν με... βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας

Σημεία των καιρών: Η Βουλγαρία στην πρώτη θέση των ατυχημάτων που συμβαίνουν στην Ελλάδα από οχήματα με ξένες πινακίδες - Αυξήθηκαν το 2015 τα ατυχήματα από οχήματα με ελληνικές πινακίδες στο εξωτερικό

ΟΚ! ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΛΑΪΝ ΜΑΪΝ! Δειτε το Σοβιετικό αεροσκάφος που θα κατέστρεφε αμερικανικά πυρηνικά υποβρύχια - ΒΙΝΤΕΟ

Η ιστορία έχει δείξει πως κατά τη διάρκεια του Ψυχρού πολέμου η Σοβιετική Ένωση και οι ΗΠΑ προσπαθούσαν συνεχώς να ελέγχουν ο ένας τις στρατιωτικές δυνάμεις του άλλου. Η προσπάθεια κάθε χώρας να αποτελειώσει την άλλη, οδήγησε στη δημιουργία πραγματικά παράξενου στρατιωτικού υλικού.

Απίστευτη… σκουπομαχία μεταξύ ηλικιωμένων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάμικτα -είναι αλήθεια- συναισθήματα προκαλεί το βίντεο με δύο ηλικιωμένους να τσακώνονται στη μέση του δρόμου. Τίποτα το περίεργο, αφού καθημερινά πολλοί άνθρωποι τσακώνονται με κάθε τρόπο.

Ανέκδοτο μπόμπα... για Θεοδωράκη

Μπα σε καλό σου ρε Χριστίνα γελάσαμε πάλι

Μια συνομιλία της με τον Σταύρο Θεοδωράκη, που δείχνει πολλά, αποκάλυψε η Χριστίνα Ταχιάου, πρώην βουλευτής και στέλεχος του Ποταμιού.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΙ ΕΔΩ! Βίντεο: Άγριες μάχες μεταξύ λάθρο και διαδηλωτών στο Παρίσι

Επιτίθενται με βία ο ένας στον άλλον, κρατώντας σιδερόβεργες και ξύλα - Έγιναν κοντά σε σταθμό του μετρό και σε έναν πρόχειρο καταυλισμό μεταναστών

Απίστευτες σκηνές μεταξύ μεταναστών και διαδηλωτών εκτυλίχθηκαν την περασμένη Πέμπτη στο κέντρο του Παρισιού.

Μαλέλης για την διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ: Υπάρχει εντολή από τον ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

«Θα πρέπει να ντρέπεται κανείς για την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα όταν διαβάζει το σκεπτικό της απόφασης διαγραφής μου από την ΕΣΗΕΑ» ανέφερε ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Μαυρωτάς για Μπέτυ: Θα έπρεπε να είναι οργισμένη με τους συντάκτες του νόμου που την εκθέτουν

«Οργισμένη δηλώνει η κ. Μπαζιάνα επειδή θεώρησα φωτογραφική τη διάταξη που υπάρχει στο άρθρο 33 παρ. 7.», έγραψε στο facebook

Στην Μπέτυ Μπαζιάνα και στις οργισμένες δηλώσεις που έκανε απάντησε ο  βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς με αναρτήσεις που έκανε την Κυριακή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΝΙΚΑΜΕ ΓΙΔΙΑ! Σοκ από το νέο ασφαλιστικό Κατρούγκαλου: Σύνταξη 600 ευρώ για 40 χρόνια δουλειάς

Τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις για το ύψος των συντάξεων, επιβεβαιώνει το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση.

ΑΛΕΞΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ! Επιβεβαιώνει το Μαξίμου τη λήψη προληπτικών μέτρων 3 δις

Καταπληκτικό: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τα μέτρα, άλλος θα τα εφαρμόσει και θα πληρώσει τον λογαριασμό! - Πρόσθετα μέτρα έφερε η «σκληρή» διαπραγμάτευση

Επιβεβαιώνει η κυβέρνηση την πρόταση των δανειστών για την ψήφιση τώρα προληπτικών μέτρων που θα εφαρμοστούν σε περίπτωση που δεν επιτευχθούν οι στόχοι το 2018. Στόχος είναι να βρεθεί ένα πακέτο που όλες οι πλευρές θα μπορέσουν να υποστηρίξουν με αξιοπρέπεια, επισημαίνει το Μέγαρο Μαξίμου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Άγιο Όρος: Φωτό

Στον Άγιο Όρος βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο τραγουδιστής που έχει πει στο παρελθόν ότι έχει πίστη και ότι είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο γι΄αυτόν που δεν μπορεί να το αναλύσει σε μια κουβέντα λίγων λεπτών, είχε την δυνατότητα να απολαύσει την μαγεία την ησυχία αλλά και την θετική ενέργεια που δίνει στον επισκέπτη του ο ιερός αυτός τόπος της Ελλάδας.

ΣτΕ: Μουσουλμανικές σπουδές στην Θεολογική Σχολή ΑΠΘ-Κόπηκε η άρον-άρον διδασκαλία Ρώσικων που προωθούσε το Υπ. στο ΕΚΠΑ

Κόπηκε η διδασκαλία της Ρωσικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο, που ήθελε επειγόντως το υπουργείο Παιδείας

Άρον άρον το υπουργείο Παιδείας, χωρίς να υπάρχει η στοιχειώδης υποδομή, προσπάθησε να μετονομάσει το Τμήμα Σλαβικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε Τμήμα...

Αυστηρή Αμερικανική προειδοποίηση στο Μαξίμου για Ρωσική διείσδυση

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνει η Αμερικάνικη Πρεσβεία για την προκήρυξη του Διεθνούς Διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Οι Αμερικανοί είναι ανήσυχοι για το ενδεχόμενο να περάσουν τηλεοπτικά κανάλια στα χέρια επιχειρηματιών με ύποπτη διαδρομή που συνδέονται με Ρώσους ολιγάρχες.

Πόλεμος νεύρων ΗΠΑ και Σ.Αραβίας για την 11η Σεπτεμβρίου

Οι οικογένειες των θυμάτων θέλουν να ασκηθεί δίωξη στη Σαουδική Αραβία για χρηματοδότηση των τρομοκρατών, την ώρα που οι Σαουδάραβες απειλούν να αποσύρουν 750 δισ δολάρια από την αμερικανική οικονομία αν αυτό προχωρήσει

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΥΡΙΖΑ->Μισή ώρα μπροστά τα ρολόγια στη Βενεζουέλα-Για αντιμετώπιση προβλήματος ενέργειας

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο προχωρά, όπως είχε πει, με την αλλαγή ώρας.

Τα ρολόγια στη χώρα θα μετατοπιστούν κατά τριάντα λεπτά μπροστά, ώστε να μειωθούν οι απώλειες από την ενεργειακή κρίση στη χώρα.

Είχε αθωώσει τον Μαρινάκη η δικαστής του Koriopolis!

Η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Ελένη Κοτσομύτη που ανέβαλε το Koriopolis για τον Οκτώβριο και δεν έχει... ιδέα από ποδόσφαιρο, είχε δικάσει πέρσι τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης!

Τα "ηχηρά" λουκέτα στα χρόνια των μνημονίων

Σε χιλιάδες ανέρχονται οι επιχειρήσεις που κατέρρευσαν στη διάρκεια των έξι χρόνων της κρίσης, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και αρκετές ιστορικές και άλλοτε «ισχυρές» εταιρείες.

Τσακυράκης: Ο Ζουράρις απεχθής περίπτωση που διαλαλεί τεράστιες σαχλαμάρες

Κανονικά "στολίζει" τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι ο καθηγητής Σταύρος Τσακυράκης, στέλεχος του Ποταμιού που άνοιξε πρόσφατα μέτωπο εναντίον της προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Θάνου.

Απίστευτη φάρσα: Επεισαν την αδερφή τους ότι τα ζόμπι κατέλαβαν την πόλη τους!

Την περασμένη εβδομάδα τρία αδέρφια από τις ΗΠΑ αποφάσισαν να κάνουν στην έφηβη αδερφή τους μια φάρσα και να καταγράψουν τις αντιδράσεις της σε ένα βίντεο. Τώρα, όμως, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι εικόνες που κατέγραψαν κάνουν τον γύρο του κόσμου, αφού το βιντεάκι τους έγινε viral και ήδη μετρά περισσότερες 17 εκατομμύρια προβολές στο YouTube!

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ μετά το Συνέδριο: Η Κεντρική Επιτροπή δεν θα είναι όργανο βολεμένων-Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ [λίστα]

Στον ενεργότερο ρόλο της Κεντρικής Επιτροπής, με στόχο να μην είναι ένα όργανο «βολεμένων, αλλά να συνεδριάζει τακτικά και να παίρνει αποφάσεις για το μέλλον της Οργάνωσης» αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Οργάνωσης της Νεολαίας της Ν.Δ. Βασίλης Γεωργιάδης.

Σκληρή επίθεση Θεοδωράκη στον Θεοχάρη: Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Θεοχάρης πυροβολεί ...το κόμμα του

Σκληρή απάντηση έδωσε το Ποτάμι στον βουλευτή του κόμματος Χάρη Θεοχάρη ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αποστασιοποιηθεί από το κόμμα και επικρίνει όλες τις επιλογές της ηγεσίας.

Οι Γερμανοί αντίθετοι στη δίωξη του κωμικού που σατίρισε τον Ερντογάν

Τα δύο τρίτα των Γερμανών αντιτίθενται στην απόφαση της Καγκελαρίου Μέρκελ να επιτρέψει σε εισαγγελείς να ασκήσουν δίωξη σε βάρος ενός Γερμανού κωμικού που χλεύασε τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δείχνει μια δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Επιστολή Οννεδιτών προς Κυριάκο για 40αρηδες του περιβάλοντός του που... απαιτούσαν το 30% της ΟΝΝΕΔ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες  η επιστολή θα έχει μέσα σαφείς αιχμές εναντίον του περιβάλλοντος του Κ. Μητσοτάκη ‘καταγγέλοντας κάποιους σαραντάρηδες από την κομματική αυλή του Προέδρου που απαιτούσαν να επιβάλουν το 30% στη νέα Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και 30% στους Οννεδίτες που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του κόμματος.

‘Κατά παράβαση κάθε καταστατικής διαδικασίας και αλλοιώνοντας τη βούληση της ‘γαλάζιας νεολαίας‘‘, όπως λένε και μάλιστα, πέρα από τις εγεγγραμένες λίστες που έστελναν, προωθούσαν και μαζικά sms με τους ανθρώπους της επιλογής τους.

Όπως υποστηρίζουν,  κάποιοι, ήθελαν 'αντικαταστατικά' να αλλοιώσουν τη βούληση της νεολαίας στις συνεδριακές διαδικασίες, επειδή δεν είχαν τον έλεγχο.
Κάτι που προφανώς δεν έγινε ανεκτό από τους Οννεδίτες.
Είναι σαφές πως πρόκειται για ένα ευρύτερο σχέδιο των ....σαραντάρηδων:
Είτε για να ελέγξουν την ΟΝΝΕΔ, είτε να την...καταργήσουν.
 
‘Όταν δε μπορείς να ελέγξεις μια διαδικασία, τότε προσπαθείς να την απαξιώσεις ή ακόμη και να την καταργήσεις‘ όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι είναι οι κυλιόμενες σκάλες στο Μετρό της Πιονγκγιανγκ!

Ελευθερία και χαρούμενα πρόσωπα... το όνειρο των ΣΥΡΙΖΑίων:

Απίστευτες εικόνες: Mε Drone πάνω από τα ερείπια του σεισμού στην Ιαπωνία[βίντεο]

Εντύπωση προκαλεί το βίντεο από τις εκτεταμένες καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι ισχυροί σεισμοί στην επαρχία Κουμαμότο, στο νησί Κιούσου της Ιαπωνίας.

Είσαι σίγουρος ότι βλέπεις καλά; Η οφθαλμαπάτη που τρελαίνει κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ακόμα οφθαλμαπάτη έρχεται να προκαλέσει τις αισθήσεις και συγκεκριμένα την όραση των χρηστών του διαδικτύου.

Οργισμένη η Μπέτυ σύμφωνα με Χατζηνικολάου: Αν θέλουν να "χτυπήσουν" τον Τσίπρα, ας το κάνουν απευθείας!

Προφανώς είναι οργισμένη επειδή δεν έχει ούτε τα 2 χρόνια προυπηρεσίας, όπου έριξαν το όριο από τα 5 που ήταν, προκειμένου να την κάνουν μόνιμη καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο... έτσι μπορεί να χρειαστεί να ξανατρέχει στη βλαχουριά της Κοζάνης όπου αναγκάστηκε να πάει 5-6 φορές το περασμένο εξάμηνο, συνοδεία περιπολικού από τη Θεσσαλονίκη...

Τη δική της, οργισμένη, απάντηση στο θέμα με τη "φωτογραφική" διάταξη που κατήγγειλε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, έδωσε η Μπέτυ Μπαζιάνα. Η σύντροφος του πρωθυπουργού διαμηνύει πως δεν θα δεχτεί να γίνει βορά πολιτικής χυδαιότητας.

Άδωνις: Κότα λειράτη ο Πολάκης - Πολάκης: Ας πάει ο γκεμπελίσκος στον εισαγγελέα - Τι του ανταπάντησε ο Άδωνις

Το κορυφαίο βέβαια είναι πως αποκαλεί γυρολόγο τον Άδωνι ο Πολάκης που ήταν Κνίτης στο ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούσε

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας που κάνει λόγο για ωμή παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στους πίνακες των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Φέρνουν τα σκληρά μέτρα από το «παράθυρο»

Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την εκτίμηση που έκαναν στο iefimerida πηγές με γνώση των διαπραγματεύσεων, σημειώνοντας ότι η Αθήνα κινδυνεύει να συνθλιβεί στις Συμπληγάδες ΔΝΤ- Βερολίνου και να χάσει σε όλα τα μέτωπα ήτοι και να υποχρεωθεί να πάρει πρόσθετα μέτρα και να μην πάρει τα προσδοκώμενα στο Χρέος.

Κυριάκος για το συνέδριο της ΝΔ: "Οξυγόνο για την Ελλάδα μας" - ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του συνθήματος του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος, «Οξυγόνο για την Ελλάδα μας», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με κόκκινο σορτσάκι και αθλητικά ο Πάγκαλος στη λίμνη Βουλιαγμένης [εικόνες]

Φορώντας κόκκινο σορτσάκι και μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, ο Θεόδωρος Πάγκαλος βρέθηκε γι'άλλη μια φορά στη λίμνη Βουλιαγμένης.

Σε τραγική κατάσταση το μνημείο της επικής μάχης του υψώματος 731 - ΦΩΤΟ

Μία από τις πιο σημαντικές μάχες του Ελληνικού Στρατού, αυτή του υψώματος 731, δεν αντιπροσωπεύεται επάξια από την κατάσταση όπου βρίσκεται το μνημείοπου στήθηκε στο σημείο για να μας τη θυμίζει.

“Τελειώνουν” υπουργούς στα υπόγεια του Μαξίμου: Ποιοι είναι στη "μαύρη" λίστα, ποιοι μένουν και ποιοι θέλουν να πάνε σπίτι τους!

- Σε σαρωτικό ανασχηματισμό θα προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας αν αποφύγει τις εκλογές
- Δρίτσας, Φίλης, Κουρουμπλής, Πολάκης και Σταθάκης δεν μπορούν να κοιμούνται... ήσυχοι
- Ο νέος ρόλος της Ολγας Γεροβασίλη και τον Γιάννη Μουζάλα
- Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νίκος Τόσκας ακούγεται πως θέλουν να εγκαταλείψουν το... καράβι

Η απάντηση του Θεοδωράκη στον Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Θετικά εμφανίστηκε να ανταποκρίνεται ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣKAI και στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, στην πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, για συνεργασία των δύο κομμάτων, με στόχο την υλοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για τη χώρα.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Ή ΟΧΙ; Σκουριές: Διαμαρτυρία κατά της εξόρυξης χρυσού – Ένταση και επέμβαση των ΜΑΤ (ΦΩΤΟ)

Τεταμένη η κατάσταση στο Κόμβο Μεγάλης Παναγιάς στη Χαλκιδική, μετά από επέμβαση των ΜΑΤ, ώστε να απομακρύνουν διαμαρτυρόμενους που είχαν κλείσει τον δρόμο.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Ξαφνικός θάνατος 32χρονου Ινδού μηχανικού του Noor1-Αδιευκρίνιστα τα αίτια

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα ακριβή αίτια θανάτου 32χρονου Ινδού, μέλους του πληρώματος του πλοίου Noor 1, που είχε εντοπιστεί με δύο τόνους ηρωίνης τον Ιούνιο του 2014 στην Ελευσίνα.

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Άμεση και αιχμηρή ήταν η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, απο το Γραφείο Τύπου της ΝΔ όπου υπογραμμίζεται πως, «όσο πιο μακροσκελείς είναι οι ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου τόσα περισσότερα ψέματα, τόσες περισσότερες διαστρεβλώσεις, τόσα περισσότερα παιδαριώδη επιχειρήματα περιέχουν. Εκθέτουν και τους εμπνευστές και τους συντάκτες τους.

Γράμμα στον υπουργό Πολάκη από έναν γιατρό

Toυ Μενέλαου Παπακωνσταντίνου

Ο 25χρονος γιατρός, που καθυβρίζεται από τον ίδιο του τον υπουργο  είναι αυτός που σηκώνει το βάρος ολόκληρου του συστήματος υγείας. Από την αμυχή ενός επισκέπτη μέχρι τον απαιτητικό τραυματισμό ενός κτηνοτρόφου, παλεύοντας με τις συνθήκες και τις ελλείψεις. Με την πρόσβαση σε παρακλινικές εξετάσεις πρακτικώς απούσα, ωθούμε την φαντασία και την ευρηματικότητα μας σε νέα σύνορα καθημερινά για να διαγνώσουμε και να θεραπεύουμε σωστά.

ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ! «Κεραυνός» από την Ryanair, σταματά τις πτήσεις προς Ελλάδα δύο μήνες νωρίτερα

Στην απόφαση να τερματίσει, κατά δύο μήνες νωρίτερα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων στη χώρα μας «εξαναγκάζεται να προχωρήσει» η Ryanair, σύμφωνα με όσα λέει ο εμπορικός διευθυντής της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλών ναύλων κ. Ντέιβιντ Ο’ Μπράιεν, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής». Ρόλο σε αυτή την εξέλιξη παίζει και η πρόθεση της κυβέρνησης να επιβάλει νέους φόρους στο τουριστικό προϊόν, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση.

ΈΛΛΗΝΕΣ; ΑΠΑΠΑΠΑ! Απάτη με εισιτήρια στο μετρό -Υπάλληλοι τα έβγαζαν ακατάλληλα και τα πουλούσαν μετά

Ισχυρές ενδείξεις, για τη δράση κυκλώματος επίορκων υπαλλήλων στο μετρό προκύπτουν από το πόρισμα εσωτερικού ελέγχου, τον οποίο διέταξε η ΣΤΑΣΥ.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Νεφελούδης: Σε εξέλιξη η έρευνά μας για την υπόθεση της "Ηλεκτρονικής"

«Ελέγχεται και θα συζητήσουμε με την ηγεσία του δικηγορικού συλλόγου για ποιό λόγο έγινε τόσο γρήγορα και αδειοδοτήθηκε για να γίνει τόσο γρήγορα η διαδικασία», ανέφερε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ανδρέας Νεφελούδης, για τη διαδικασία πτώχευσης της "Ηλεκτρονικής Αθηνών".

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΠΑΝΑΝΕΣ! ΟΥΓΚ! Απεργούν οι Γάλλοι για την κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών!!!

Σε 24ωρη απεργία και σε διαδηλώσεις σε όλους τους δρόμους προχώρησαν καθηγητές και καθηγήτριες στην Γαλλία, για να διαμαρτυρηθούν απέναντι στις αλλαγές που έρχονται στη παιδεία και προωθούν την αντικατάσταση των Αρχαίων Ελληνικών και τα Λατινικών, με «Γλώσσες και πολιτισμοί της αρχαιότητας».

ΠΗΡΑΝ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΦΙΛΗΣ-ΛΙΑΚΟΣ-Τέσσερα χρόνια γυμνάσιο και δύο λύκειο προτείνει το υπουργείο Παιδείας

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, Αντώνης Λιάκος, υποστηρίζει ότι έτσι η εκπαίδευση θα γίνει περισσότερο ερευνητική και θα χορηγούνται αξιόπιστοι τίτλοι σπουδών

Τέσσερα χρόνια Γυμνάσιο και δύο Λύκειο  πρότεινε ο Αντώνης Λιάκος, πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία. Με αυτό το σύστημα θεωρεί ότι θα εξασφαλιστεί ένας κορμός εκπαίδευσης στο Γυμνάσιο και το Λύκειο θα γίνει περισσότερο ερευνητικό με δυνατότητα επιλογής ομάδων μαθημάτων.

Η Μέρκελ ως... Σαλώμη χορεύει για τον Ερντογάν

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το σκίτσο του Αυστριακού σκιτσογράφου Μπερντ Έρτλ, το οποίο απεικονίζει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ως Σαλώμη να χορεύει μπροστά στον Τούρκο Πρόδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την κεφαλή του Γερμανού κωμικού Γιανς Μπέμερμαν επί πίνακι.

ΒΑΛΕ ΒΑΓΕΝΑ ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ! Εντολή... ανασχηματισμού στον Τσίπρα - Τον θέλουν πολίτες, τον θέλουν κι... υπουργοί!

- Ανασχηματισμό θέλουν οι πολίτες σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
- Το 33,8% απαντά θετικά στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού και "μάλλον" ναι το 21,4%
- Όλα δείχνουν πως έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα
- Ποιοι αλλάζουν υπουργείο και ποιοι επιθυμούν να πάνε... σπίτι τους
- Για ποιον υπουργό οι φωνές του Τσίπρα ακούγονταν μέχρι την... Ηρώδου Αττικού!
- Διαψεύδει το Μαξίμου τα δημοσιεύματα παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα

Σήμα κινδύνου από το ΚΕΕΛΠΝΟ για την Ειδομένη -Προειδοποιεί τους πρόσφυγες για τους κινδύνους

Για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών, λόγω των άθλιων συνθηκών υγιεινής στον καταυλισμό της Ειδομένης, προειδοποιεί το ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΠΙΝΑΚΑΣ! Άτιμη διαπλοκή! Βαράει όλη μέρα τον ΣΥΡΙΖΑ!

Συνεχίζεται ο πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ από τα βοθροκάναλα όπως τα λέει ο χοιροβοσκός Πολάκης και πανηγυρίζουν οι χαχόλοι... Το αποδεικνύουν άλλωστε και τα νούμερα:

ΒΙΝΤΕΟ-LOL ρε καραγκιόζηδες ΣΥΡΙΖΑίοι με την πολυπολιτισμικότητά σας

Ότι και να πεις για τον ιμάμη τους, είναι λίγο:

ΦΩΤΟ: Κράξιμο στον Δένδια για τις κουλτούρες στο Twitter

Προφανώς δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει ο Νίκος Δένδιας το Σαββατόβραδο και είπε να εντυπωσιάσει με μια κουλτούρα κενή περιεχομένου... αποτέλεσμα να φάει άγριο κράξιμο κυρίως από ψηφοφόρους της ΝΔ τόσο για το "Απολύτως σωστή και αναγκαία η στροφή της ΝΔ στο Κέντρο από την ηγεσία της" όσο και για το...

Top 10 μεταμφιέσεων του Πάνου Καμμένου …χωρίς ίχνος photoshop

1)Καμμένος - παπάς 

Oι βασικές διαφορές μεταξύ Ορθοδόξου Εκκλησίας και Καθολικισμού

Από την παρουσίαση των διαφορών της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του Παπισμού διαπιστώνει κανείς τις μεγάλες δογματικές διαφορές, πού υπάρχουν μεταξύ μας.

Οι υπουργοί κοιμούνται τον ύπνο του... Δικαίου-Μια απεργία με την οποία δεν ασχολείται κανείς!

Η πρόεδρος στην έδρα φωνάζει το όνομα του διαδίκου και ο δικηγόρος μπροστά της λέει «παρίσταται διά του υπογράφοντος». «Και;» τον ρωτάει η πρόεδρος. «Και ζητώ αναβολή, γιατί είμαι ψυχοπαθής», απαντά εκείνος και γυρνά την πλάτη του και φεύγει.

Α. Γεωργιάδης: Να παρέμβει ο εισαγγελέας για τους διορισμούς γιατρών

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το δημοσίευμα του Βήματος που κάνει λόγο για ωμή παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στους πίνακες των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Αλλάζουν όλα στη ΝΔ- Ριζοσπαστικές προτάσεις Μητσοτάκη στο Συνέδριο

Ρηξικέλευθες αλλαγές στην καταστατική και οργανωτική λειτουργία του κόμματος προκείμενου η Ν.Δ. να καταστεί ένα κόμμα πιο σύγχρονο,  στα πρότυπα των ευρωπαϊκών, σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.