18 Απριλίου 2016

Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τις βιολογικές ανάγκες των λάθρο... λικνίζεται σα χανουμάκι μαζί τους

Η Ζωή Λιβανίου επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες στο κέντρο φιλοξενίας στη Ριτσώνα

Οι φωτογραφίες με την βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στη Ριτσώνα Χαλκίδας, έχουν γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο και σχολιάζονται ποικιλότροπα.

Ποια λιτότητα; Ο Τσίπρας την «εξαφάνισε» με ένα tweet (ΦΩΤΟ)

Ένα μήνυμα που… προκαλεί ανήρτησε μέσω Twitter o Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν.

"Είναι τελειωμένος"! Ξεσηκωμός στην Ειδομένη για τον σοβαρά τραυματισμένο πρόσφυγα! Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες - ΒΙΝΤΕΟ

Διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης ο 40χρονος Σύρος πρόσφυγας, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά το μεσημέρι στον καταυλισμό της Ειδομένης.

Καβγάς στην Κίνα με όπλα... τεράστιες μπουλντόζες [βίντεο]

Μια διαφωνία μεταξύ εργατών δυο συνεργείων κατασκευής δρόμων σε μια πόλη της βόρειας Κίνας, σύντομα μετατράπηκε σε μια απίστευτη οδομαχία μεταξύ τεράστιων μηχανημάτων εκσκαφής και μπουλντόζων.

ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο Πολάκης έβαλε χέρι του και στους διορισμούς νοσηλευτών

Δείτε το έγγραφο - ντοκουμέντο του ΚΕΕΛΠΝΟ - Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ακολούθησε παράτυπη διαδικασία και στο διαγωνισμό για το διορισμό 400 νοσηλευτών - Μήνυση για τους διορισμούς γιατρών στις ΜΕΘ από τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Ερώτηση της ΝΔ προς τον Ξανθό
Πρωτοφανής υπουργική «παρέμβαση» διά χειρός κ. Παύλου Πoλάκη και στη διαδικασία για την πρόσληψη των νοσηλευτών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΕΣΥ, εκτός από εκείνη που αποκαλύφθηκε ότι έγινε στους υποψήφιους γιατρούς των ΜΕΘ, προκύπτει από πρωτοκολλημένο έγγραφο τουΚΕΕΛΠΝΟ.

Επική διαπραγμάτευση με την πλάτη στον τοίχο, ταμεία μισοάδεια και κατεβασμένα παντελόνια

Στο μαρτύριο της σταγόνας παγιδεύεται μέρα με τη μέρα η ελληνική οικονομία, καθώς μπορεί όλοι να μιλάνε για συμφωνία, ωστόσο είναι, πλέον, προφανές ότι αυτή δεν μπορεί να επιτευχθεί υπό τους όρους που θέτει η Αθήνα αλλά το ΔΝΤ και το Βερολίνο.

Βαρβιτσιώτης: Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν συλληφθέντες που διευκόλυναν λαθρομετανάστες

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή των υπόθεση «στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ  που εμφανίζονται στο πλευρό ανθρώπων που συνελήφθηκαν γιατί διευκόλυναν την παράνομη είσοδο αλλοδαπών».

ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ! Ο εκπρόσωπος του Πούτιν έβγαλε πέρυσι τα 4πλάσια από τον Ρώσο πρόεδρο

Ακούγεται παράδοξο, αλλά αυτό δείχνουν οι φορολογικές δηλώσεις του. Ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, έβγαλε πέρυσι τα τετραπλάσια σε σύγκριση με το «αφεντικό» του.

Σοκ - Γυναίκα πηδά από τον τρίτο όροφο για να γλιτώσει από τις φλόγες – ΒΙΝΤΕΟ

Μια 47χρονη στην Ισπανία σώθηκε από θαύμα όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα της. Η γυναίκα φορώντας μόνο τα εσώρουχα της, βγήκε από το παράθυρο και πήδηξε στο κενό.

ΑΠΑΠΑ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ! Τα πρακτικά της ΕΣΗΕΑ απλώς… εξαφανίστηκαν - Επιστολή σοκ με βαριά υπονοούμενα του μέλους του ΔΣ, Χρ. Μαζανίτη

Ο κ. Μαζανίτης στην επιστολή του εγείρει ερωτηματικά για ύπαρξη δόλου και καλεί το ΔΣ να λάβει άμεσα θέση επιφυλασσόμενος και για νομικές ενέργειες

Ερώτηση της ΝΔ προς τον Ξανθό για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. κ. Χρήστος Κέλλας, με ερώτηση που κατέθεσε προς το υπουργό Υγείας, μεταξύ άλλων τον ρωτά, αν αληθεύουν οι καταγγελίες των υποψηφίων γιατρών για την παραποίηση στοιχείων στο διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ

Αυτά είναι τα μέλη της εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ

Από τον ΣΥΡΙΖΑ θα μετέχουν έντεκα βουλευτές - Η Νέα Δημοκρατία θα εκπροσωπηθεί από πέντε - Από ένας για τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής

Σε Σώμα αναμένεται να συγκροτηθεί αύριο η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που θα διερευνήσει τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων των πολιτικών κομμάτων καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης  από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.

Μαρία Αντουανέτα: Σπίρτζης και Τσακαλώτος φταίνε... εγώ μόνο ταξίδια κάνω

...Μαρία Αντουανέτα την χαρακτήρισε η εμπορικός διευθυντής της εταιρείας - Τι απαντά η υπουργός Τουρισμού

Στα υπουργεία Οικονομικών και Mεταφορών παραπέμπει η Ελ. Κουντουρά τη Ryanair, απαντώντας στον εμπορικό της διευθυντή κ. Ντέιβιντ Ο' Μπράιεν, ο οποίος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα» ανέφερε ότι η ιρλανδική εταιρεία low cost προτίθεται να τερματίσει νωρίτερα το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων στη χώρα μας, μετά τα νέα φορολογικά βάρη στο τουριστικό προϊόν και την παραδειγματική αγνόηση των προτάσεων της εταιρείας από το 2014 και μετά.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΑΜΑΡΑΣ; ΑΔΩΝΙΣ; ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΞΕΡΩΓΩ; Μουζάλας: Δεν ελέγξαμε το χάος στην Ειδομένη-Εισέβαλαν ΜΚΟ που έκαναν κακό

Στην παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κατάφερε να ελέγξει το χάος στην Ειδομένη, με αποτέλεσμα να «εισβάλουν» μη κυβερνητικές οργανώσεις οι οποίες έκαναν κακό, προχώρησε ο Γιάννης Μουζάλας.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ! Τούρκικο CN-235 πετούσε 3 ώρες στον ελληνικό εναέριο χώρο

Σε επικίνδυνο μέρος θέλει να μετατρέψει η Άγκυρα το Αιγαίο. Εικοσιέξι φορές σήμερα τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο, χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι θέτουν σε κίνδυνο ό,τι άλλο αεροσκάφος πετάει στην περιοχή.

Θρίλερ στον Κορυδαλλό! Ετοίμαζαν μαζική απόδραση βαρυποινίτες - Είχαν κρύψει χιλιάδες ευρώ σε κελιά

- Αστυνομικοί έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή τα κελιά συγκεκριμένης πτέρυγας
- Ανακάλυψαν αυτοσχέδια μαχαίρια σε ειδικές κρυψώνες στους τοίχους και ραμμένα σε ρούχα
- Τα είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι οι κρατούμενοι με υλικά που είχαν βρει είτε στα μαγειρεία είτε από εξαρτήματα των κρεβατιών τους
- Κατασχέθηκαν πάνω από 45 μαχαίρια, 40 κινητά τηλέφωνα και μεγάλο χρηματικό ποσό

Φρίκη! Τη βίασαν πάνω από 2.000 φορές σε φυλακή αντρών

Την κόλαση στη γη έζησε η Mary στη φυλακή Boggo Road Prison μετά τη σύλληψή της για κλοπή αυτοκινήτου. Αποκάλυψε ότι τη βίασαν πάνω από 2.000 φορές, ενώ προσπάθησε 3 φορές να αποδράσει για να γλιτώσει από την κακοποίηση.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΣΥΡΙΖΑ, ΑΦΟΥ! Frontex: Μεγάλη μείωση των αφίξεων των προσφύγων στην Ελλάδα τον Μάρτιο

Η συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας, σε συνδυασμό με την απόφαση της ΠΓΔΜ να κλείσει τα σύνορά της με την Ελλάδα και με τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, έφεραν αξιοσημείωτη μείωση στον αριθμό προσφύγων που έφτασαν στα νησιά τον Μάρτιο.

Διαδηλωτές διαλύουν τα κιτς «μνημεία» στα Σκόπια


Στο στόχαστρο διαδηλωτών της αντιπολίτευσης στα Σκόπια, βρέθηκε η λεγομένη «Αψίδα της Μακεδονίας» που κατασκεύασε η κυβέρνηση Γκρούεφσκι στο πλαίσιο «αρχαιο-μακεδονοποίησης» της σλαβικής πλειοψηφίας του πληθυσμού. Η αποθέωσης του κιτς ουσιαστικά, μια και πρόκειται για μια κατασκευή με σκελετό από σίδηρο και γυψοσανίδα- φέρει στις όψεις της τον 16ακτονο Ήλιο της Βεργίνας και παραστάσεις αλυτρωτικού περιεχομένου, κατά παράβαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας με την Ελλάδα

ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ! Παραιτήθηκε ο Παπαμιμίκος από τη ΝΔ

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος ο οποίος παραιτήθηκε κι από μέλος της ΝΔ.

Μετά από το αλαλούμ για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ και τις πληροφορίες για κύκλο διαγραφών, ο κ. Παπαμιμίκος υπέβαλε την παραίτησή του.

Μήνυση από Λοβέρδο, Κεγκέρογλου και Χριστοφιλοπούλου για τους παράνομους διορισμούς γιατρών

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στο Υπουργείο Υγείας κατέθεσαν τρεις Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Εύη Χριστοφιλοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Βασίλης Κεγκέρογλου) σχετικά με τον διορισμό γιατρών στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

Η Θάνου στην προσωπική της ιστοσελίδα... του Αρείου Πάγου: Είμαι φανταστική, είμαι τέλεια και πολεμάω τη διαπλοκή

Απάντηση εφ' όλης της ύλης έδωσε πριν από λίγο με τρισέλιδη ανακοίνωση που εξέδωσε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου σχετικά με τα κρίσιμα ζητήματα που ανέκυψαν τους τελευταίους μήνες στην Δικαιοσύνη.

ΒΙΝΤΕΟ-Συρία : Δημοσιογράφος τραυματίζεται σε ζωντανή μετάδοση σε βομβαρδισμό

Προσοχή σκληρές εικόνες - Θραύσματα τον «χτυπούν» στο πρόσωπο - Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Ανατριχιαστικές είναι οι στιγμές που κατέγραψε τηλεοπτική κάμερα την ώρα που δημοσιογράφος κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στη Συρία.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Καταγγελίες για παρατυπίες με... εντολή υπουργού και στο ΕΚΑΒ

Με υπουργικές αποφάσεις και αδιαφανή κριτήρια μετατάξεις και αποσπάσεις- Αποδυναμώνεται πλήρως ο ΟργανισμόςΜετά τις καταγγελίες και την ερώτηση στη Βουλή για τις παρεμβάσεις του υπουργείου Υγείας στον διαγωνισμό για την πρόσληψη 100 εντατικολόγων γιατρών, νέες καταγγελίες με ανάλογο περιεχόμενο έρχονται τώρα στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά για το ΕΚΑΒ.

Ληστής βρήκε τον μάστορά του στο πρόσωπο μιας γυναίκας – ΒΙΝΤΕΟ

Τον μάστορα του στο πρόσωπο μιας γυναίκας βρήκε ένας ένοπλος ληστής στη Νορμανδία. Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε την εισβολή του κακοποιού σε ένα κατάστημα τη στιγμή που η ιδιοκτήτρια κρατούσε στην αγκαλιά της ένα βρέφος λίγων μηνών.

Αυτοκίνητο ή σκάφος; Το πρώτο γιοτ της Mercedes Benz κόβει την ανάσα [εικόνες]

Αν μοιράζεστε το ίδιο πάθος για τα σκάφη και τα αυτοκίνητα τότε σίγουρα θα σας αρέσει το παρακάτω σούπερ σκάφος, το οποίο είναι «διασταύρωση» των δύο μεγάλων σας αδυναμιών.

«Πανστρατιά» υπέρ του Μητσοτάκη για τη διάλυση της ΟΝΝΕΔ

Υπέρ της κίνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαλύσει την ΟΝΝΕΔ τάχθηκαν μέσω social media κορυφαία στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δήλωσή του γνωστοποίησε ότι δεν αναγνωρίζει τους συνέδρους που προέκυψαν από το συνέδριο ενώ προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα προανήγγειλε τη διάλυση της νεολαίας του κόμματος και την επανίδρυση της. αναφέροντας χαρακτηριστικά:

ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Η 21η Απριλίου ημερομηνία σταθμός για την κυβέρνηση

- Από αύριο ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις αλλά μόνο με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς - Από... Τετάρτη το ΔΝΤ
- Η Πέμπτη 21 Απριλίου κρίσιμη μέρα για την αξιολόγηση και τα... νέα μέτρα
- Ελλάδα και Θεσμοί περιμένουν την έκθεση της Eurostat για την πορεία του προϋπολογισμού
- Η Αθήνα περιμένει πως θα διαπιστωθεί πλεόνασμα 0,2% ή 0,3%
- Το ΔΝΤ έχει προβλέψει πρωτογενές έλλειμμα 0,5%
- Οι δανειστές ζητούν πρόσθετα μέτρα περίπου 3 δισ. προληπτικού χαρακτήρα
- Η κυβέρνηση δηλώνει πως το αν θα δεχτεί τη ρήτρα μέτρων θα εξαρτηθεί από το θέμα του χρέους

Βουλή: Μετά το Πάσχα ο έλεγχος του πόθεν έσχες Τσίπρα-Στο αρχείο η υποθεση Χαρδούβελη

Σύμφωνα με «τα Νέα» ο κ. Τσίπρας δεν δήλωσε μεταβίβαση μετοχών της εταιρείας «Αγνάντι» που κατείχε από κοινού με τον Νίκο Παππά και ακόμη ένα πρόσωπο, συνολικής αξίας 33.000 ευρώ

Να αναβάλουν την συζήτηση της υπόθεσης των «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για μετά το Πάσχα έλαβαν τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Ο Ψυχάρης προειδοποιεί τον Τσίπρα – Υπάρχουν και ανεξάρτητοι δικαστές

Του Σταύρου Ψυχάρη
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που οι τρεις εξουσίες (Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική) συγκρούονται. Συνήθως αιτία είναι η προσπάθεια της μιας εκ των τριών να επιβληθεί∙ κατά κανόνα η εκτελεστική εξουσία (δηλαδή η Κυβέρνηση) επιχειρεί να καθυποτάξει τη Δικαιοσύνη.

ΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΧΑΡΗΣ "ΚΥΚΛΟΥΣ"! Κύκλοι Θεοχάρη: Κοστίζει ακριβά η διγλωσσία στο Ποτάμι

Συνεργάτες του βουλευτή Χάρη Θεοχάρη σημειώνουν πως στη συνέντευξη του στο Έθνος της Κυριακής επεσήμανε το πόσο ακριβά κόστισε στο Ποτάμι η διγλωσσία.

Ειδομένη: ΛΑΘΡΟμετανάστες καταγγέλουν ό,τι περιπολικό τραυμάτισε Σύρο

Η ΕΛΑΣ λέει ότι χτύπησε πέφτοντας από σκαλωσιά μπροστά στο αστυνομικό όχημα - Εχει μεταφερθεί στο «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης
Ενα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Ειδομένης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ -κατά πληροφορίες- παρέσυρε και τραυμάτισε έναν μετανάστη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο μετανάστης έπεσε από μια σκαλωσιά μπροστά στο περιπολικό και δεν σημειώθηκε παράσυρση του πρόσφυγα από το αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ.

Ο Έλληνας πρόεδρος των Chicago Bears

Ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας Ted Phillips βρίσκεται στο τιμόνι των Chicago Bears και είναι μέλος του συλλόγου από το 1984. Είναι μόλις ο τέταρτος πρόεδρος στην 90χρονη ιστορία της ομάδας.

ΒΙΝΤΕΟ-Αργολίδα: Η αντεπίθεση της ''μαύρης χήρας'' για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα!

Η στυγερή δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου συγκλόνισε τη χώρα - Η χήρα που οδηγήθηκε στις φυλακές άνοιξε το στόμα της και πέρασε στην αντεπίθεση...

Ψηφιακό βίντεο αναπαριστά σε real time τη βύθιση του «Τιτανικού»

Η ιστορία του ναυαγίου του Τιτανικού είναι γνωστή σε όλους, ωστόσο μία ψηφιακή αναπαράσταση που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει λεπτό προς λεπτό τι ακολούθησε από την πρόσκρουση του πλοίου στο παγόβουνο έως τη στιγμή που χάθηκε στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού.

Η μάχη της Βιέννης (1683) - η πλημμυρίδα του Ισλάμ ανακόπτεται

Κατά τη διάρκεια του 15ου εως τον 17ο αιώνα η ΝΑ Ευρώπη ζούσε υπό την συνεχή επέκταση και θηριωδία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Οι αιμοσταγείς βασιβουζούκοι, οι ορδές των Τατάρων, ακόμα και τα τακτικά σώματα του στρατού άφηναν στο πέρασμά τους κατεστραμμένες ολόλαμπρες χριστιανικές πόλεις και ακμάζοντα χωριά. Η αντίσταση των Βαλκανικών χωρών είχε ήδη καμφθεί και τα τουρκικά ασκέρια πλησίασαν ακόμα και στην καρδιά της ίδιας της Ευρώπης, στην Βιέννη το 1529.

ΒΙΝΤΕΟ-Η επικότερη όλων των δεσμεύσεων ΣΥΡΙΖΑ

Φυσικά η υπόθεση της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έδειξε ότι και αυτή πήγε στα σκουπίδια, όσο κι αν ο καραγκιόζης Νεφελούδης λέει ότι ερευνά την πτώχευση...

Την έσωσε ένας αστυνομικός πριν κάνει το άλμα του θανάτου - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή που κατέγραψε η κάμερα από την προσπάθεια ενός αστυνομικού να αποτρέψει την πτώση μίας γυναίκας από γέφυρα στο Τεννεσί.

Γλέντησαν τα ΕΚΑΜ μέσα στη νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού-Πάλι κλαίνε ότι έφαγαν φάπες οι φλωρούμπες των ΠτΦ

Εισέβαλαν σε κελιά ποινικών και αντιεξουσιαστών κρατουμένων - Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς

Αιφνιδιαστική έφοδος της ΕΚΑΜ και ανδρών της Ασφάλειας (περισσότεροι από 100 αστυνομικοί), παρουσία δύο εισαγγελέων έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΒΙΝΤΕΟ-Το "κράτος" ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά: Άπλυτοι αλληλέγγυοι δίνουν εντολές σε λιμενικούς

ΜΚΟ θέλουν να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες στο λιμάνι - Εμπόδισαν λεωφορεία να φύγουν για τον Σκαραμαγκά 

Το απόλυτο χάος επικρατεί για ακόμη μια φορά στο λιμάνι του Πειραιά, με αλληλέγγυους και λιμενικούς να «τσακώνονται» για το πως θα διεξάγεται η διαδικασία αποσυμφόρησης του.

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΘΑ ΚΑΡΠΑΖΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝ/ΜΙΑ; Το tweet του Μητσοτάκη που τελειώνει την ΟΝΝΕΔ: Μηχανισμοί του παρελθόντος δεν έχουν θέση στη ΝΔ

«Οι εικόνες απαξίωσης της ΟΝΝΕΔ δεν τιμούν την ιστορία της», έγραψε στο Twitter, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «μηχανισμοί του παρελθόντος δεν έχουν θέση στη ΝΔ. Προχωράμε σε επανίδρυση».

Η νέα ζωή του Σαΐφ Καντάφι: Παντρεύτηκε, απέκτησε παιδί και ζωγραφίζει

Παρότι ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι, ένας από τους γιους του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, καταδικάστηκε ερήμην του από δικαστήριο της χώρας, για εγκλήματα πολέμου που σχετίζονται με την εξέγερση του 2011, ο 44χρονος πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος του καθεστώτος απολαμβάνει την ιδιότυπη ελευθερία του.

Σκουπίδια και μίζες στην Κύπρο από ελληνικές εταιρείες του Μπόμπολα

Φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό της Κύπρου έχει βάλει η κατάθεση του Θεοφάνη Λώλου, ιδιοκτήτη της ελληνικής εταιρείας ENVIROPLAN, η οποία για χρόνια είναι σύμβουλος της κυπριακής κυβέρνησης σε θέματα διαχείρισης απορριμάτων.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας: Πότε θα γίνουν ημιτελικοί και τελικός (έγγραφο)

Την Παρασκευή το βράδυ δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου, με τον τελικό της διοργάνωσης να μετατίθεται για το Σάββατο μετά το Πάσχα (7/5).

ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ; Αυτιάς: Οι δραματικές αλλαγές στη ζωή μας από το μνημόνιο της Αριστεράς

[Γιωργάκη από την ΤιΒι αλλιώς μας τα λες όμως; Όταν βλέπεις ΣΥΡΙΖΑίο τρέχει το σάλιο απ' την τηλεόραση... και που'σαι πάρε καμιά απ' αυτές τις ωραίες συνεντεύξεις που έπαιρνες απ΄τον Αλέξη... μας έχουν λείψει ο τσαχπινιές σας και οι ασίστ σου...]

Τι φέρνει το μνημόνιο της Αριστεράς –Στο βωμό των φόρων ένας-δύο μισθοί και συντάξεις
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ
Η ζωή μας αλλάζει και πάλι…Στην ίδια ρότα των φόρων και των περικοπών των συντάξεων. Ανατρέπονται πάλι προς το χειρότερο όλες οι συνθήκες της ζωής μας. Έχουν συμφωνήσει σε όλα, πλην δανείων, επικουρικών, ΦΠΑ και αφορολόγητου.

Ο Αρκάς εξηγεί πόσο βαριά είναι η φορολογία φέτος [εικόνα]

Τα αβάσταχτα μέτρα που θα πλήξουν την ζωή όλων των Ελλήνων απασχολούν και τον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά.

Ανελέητο κυνήγι λάθρο στην Ευρώπη από πολιτοφύλακες

Στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης αυτόκλητοι φύλακες του νόμου περιφρουρούν τα σύνορα συλλαμβάνοντας πρόσφυγες. Οι ακροδεξιοί πολιτοφύλακες έχουν συνήθως διασυνδέσεις με την αστυνομία και τις τοπικές αρχές.

Δήλωση Μητσοτάκη «τελειώνει» την ΟΝΝΕΔ μετά το αλαλούμ στις εκλογές-Προαναγγέλλει διαγραφές

Ξεκάθαρη θέση πήρε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για το αλαλούμ στην εκλογική διαδικασία της ΟΝΝΕΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «γαλάζιο» στρατόπεδο, ένας κύκλος διαγραφών είναι προ των πυλών -μάλιστα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει εντός της ημέρας- και θα αγγίξει και την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, αλλά και του κόμματος.

Με δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει πως...

Το Συμβούλιο Εφετών αποφασίζει για την έκδοση του νεοΣΥΡΙΖΑίου Μπόμπολα


Καταλάβατε γιατί εδώ και εβδομάδες το ΕΘΝΟΣ τα δίνει όλα υπερ του Τσίπρα;

Συζητήθηκε σήμερα ενώπιον του συμβουλίου Εφετών, το αίτημα των κυπριακών αρχών για έκδοση του Λ. Μπόμπολα στη Κύπρο, προκειμένου να δικαστεί για σειρά αδικημάτων που του καταλογίζουν οι αρχές της Μεγαλονήσου.

«Διαπραγμάτευση» για… κλάματα: Κατάφεραν μέχρι και να συσπειρώσουν τους δανειστές!

H Κομισιόν, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ συμφώνησαν στην Ουάσιγκτον σε κοινούς στόχους αναφορικά με την ελληνική διαπραγμάτευση, μετέδωσε η Sueddeutsche Zeitung, χωρίς να επικαλείται τις πηγές της.