21 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Βίτσας εξηγεί πως προσπαθούν να τη σκαπολάρουν

«Η κυβέρνηση θα μιλάει για φοροελαφρύνσεις και θα βάζει μέτρα» λέει ο χαλβάς...

Γελάει ο Άδωνις με το email με το οποίο ζητούν τα αποθεματικά των νοσοκομείων

Μέσω του λογαριασμoύ του στο twitter o αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει το email, σύμφωνα με το οποίο, δόθηκε εντολή από τον γενικό διευθυντή Οικονομικών υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας για μεταφορά όλων των ταμειακών διαθεσίμων των νοσοκομείων, στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Τουρίστριες… παρενοχλήθηκαν από χταπόδια (ΦΩΤΟ)

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν όταν τρεις φίλες τουρίστριες, την ώρα που κολυμπούσαν σε μια ακτή της Χαβάη, βρέθηκαν μπροστά στους… οικοδεσπότες της θάλασσας. Η τουρίστρια και φωτογράφος Jessica Bacerra, απαθανάτισε την στιγμή που χταπόδια άρχισαν να τυλίγονται γύρω από το σώμα της με τις φίλες της να καταγράφουν την σκηνή.

Ραγδαίες εξελίξεις στο Mega – «Μπλοκάρουν» την Τρέμη

Τετράωρη στάση εργασίας για τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού Mega κήρυξε η ΕΣΗΕΑ. Η στάση ξεκινά από τις 18:00 ως τις 22:00 κάτι που σημαίνει ότι δεν θα «βγει» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σοκαριστικό βίντεο! Άγριος ξυλοδαρμός καθηγητή από μαθητές (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκάρουν οι εικόνες από σχολική τάξη στην Κίνα που κάνουν τον γύρο του κόσμου. Η επιθετική συμπεριφορά του καθηγητή που έπιασε από τον λαιμό έναν μαθητή οδήγησε σε... σύρραξη μέσα στην τάξη.

Τι έγραψε η αμερικανική πρεσβεία για την διάκριση της Τζένιφερ Άνιστον

Πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας για το 2016 και η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Facebook για να τιμήσει την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό.

ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΜΕ ΜΕΪΛ! Ο Τσίπρας "ανακοινώνει" την συμφωνία στο Twitter!

Την ώρα που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Θεσμών, ένα tweet του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ανάβει "φωτιές", αφού ήδη κάνει λόγο για την... επόμενη μέρα!

Τούνελ από το Μεξικό στην Καλιφόρνια για διακίνηση - Κατέσχεσαν 8 τόνους ναρκωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Άφωνοι έμειναν οι αξιωματικοί που ανακάλυψαν το πιο μακρύ τούνελ για διακίνηση ναρκωτικών. Η μεγαλύτερη σήραγγα ναρκωτικών ξεκινούσε από το Μεξικό και κατέληγε στην Καλιφόρνια.

Διώχνουν Αφγανούς από το Ελληνικό μετά το θάνατο της 17χρονης

200 άτομα μεταφέρονται προς τα κέντρα φιλοξενίας της Μαλακάσας - Πρόκειται για μετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι έμεναν στον χώρο των αφίξεων
Μετά τον τραγικό θάνατο της 17χρονης και τις προειδοποιήσεις του ΙΣΑ για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο Ελληνικό, πανικόβλητη η Κυβέρνηση άρχισε να διώχνει πρόσφυγες και μετανάστες από το κέντρο φιλοξενίας.

Έκοψε τα χέρια του 17χρονου που βίασε το 7 μηνών αγγελούδι του

Τον νόμο στα χέρια του πήρε ένας πατέρας στην Ινδία. Εκδικήθηκε τον 17χρονο που βίασε το 7 μηνών αγγελούδι του.

Κομισιόν: Η Τουρκία δεν πληροί ούτε τους μισούς όρους για τις βίζες

Μόλις 35 από τις 72 προϋποθέσεις που της έχει θέσει η ΕΕ έχει καλύψει η Άγκυρα

Μόλις 10 μέρες προτού λήξει η προθεσμία, μέσα στην οποία η Τουρκία πρέπει να καλύψει τις προϋποθέσεις για την άρση των περιορισμών της βίζας για τους πολίτες της, οι Βρυξέλλες διαπιστώνουν ότι η Άγκυρα έχει ικανοποιήσει λιγότερους από τους μισούς όρους.

Εντυπωσιακό βίντεο: Δείτε την μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα στην Κίνα από ψηλά

Πρόκειται να δοθεί στην κυκλοφορία την 1η Μαΐου

Την μεγαλύτερη και ψηλότερη κρεμαστή γέφυρα που έχει χτιστεί ποτέ στην Κίνα καταγράφει από ψηλά ένα βίντεο που τραβήχτηκε από drone, προκαλώντας δέος με το μέγεθος της επιβλητικής κατασκευής.

Ο Τσακαλώτος για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ και η ατάκα για τα μνημόνια [βίντεο]

Ο ΠΑΟΚ χθες γιόρτασε τα 90α γενέθλια του και σε μια πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση, στο βίντεο της γιορτής «έπαιξε» και δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Στο απόλυτο κενό

Χθες το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή προέβλεψε ότι "η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έξοδο απ’ την κρίση". Πρόκειται για εξαιρετικά αισιόδοξη πρόβλεψη. Εκτός κι αν εκείνος γνωρίζει κάτι περισσότερο από εμάς τους κοινούς θνητούς (π.χ. ότι θα έρθουν ελικόπτερα που θα ρίξουν δωρεάν δισεκατομμύρια ευρώ από τον αέρα). Πολύ απλά, διότι μια τέτοια εξέλιξη ανήκει στη σφαίρα του απίθανου. Ή του φανταστικού.

Νεκρός ο Prince!

- Ο διάσημος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών
- Βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του στη Μινεσότα
- Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου του
- Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Prince, Yvette Noel-Schure

ΝΔ: Η κυβέρνηση στήνει πανηγύρι προπαγάνδας την ώρα που οι πολίτες γονατίζουν από φόρους

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος,  έκανε την ακόλουθη δήλωση, μετά τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για το πλεόνασμα 2015 που αποτύπωσε η έκθεση της Eurostat.

Ο ανασχηματισμός που ετοιμάζει ο Τσίπρας - Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν

Το χαρτί του ανασχηματισμού αναμένεται να «τραβήξει» σύντομα ο Πρωθυπουργός, υπό την προϋπόθεση ότι θα κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές και η αξιολόγηση.

Βενεζουέλα: Μετά το ηλεκτρικό ρεύμα, τέλος και οι μπίρες

Αν οι διακοπές και οι περιορισμοί στην ηλεκτροδότηση είναι κάτι που μπορούν να αντέξουν στον ένα ή στον άλλο βαθμό οι κάτοικοι της Βενεζουέλας, οι διακοπές στο νερό οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο πλήγμα: τον περιορισμό της παραγωγής μπίρας.

ΕΓΓΡΑΦΟ! Δείτε πόσο θα μας στοιχίζουν τα 2 κομματόσκυλα προπαγανδιστές λαθρομετανάστευσης του Παππά

Τροπολογία για την σύσταση Ειδικής Υπηρεσίας επικοινωνιακού σχεδιασμού των προσφύγων κατέθεσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με κόστος άνω 100.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη τροπολογία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έκανε λόγο για ακόμα μια ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση με στόχο το «βόλεμα ημέτερων».

Δείτε το βίντεο-σοκ για τους βιασμούς στα αμερικανικά πανεπιστήμια

Μία στις πέντε γυναίκες που θα φοιτήσει σε Αμερικανικό κολέγιο θα πέσει θύμα βιασμού, αναφέρει το βίντεο

«Γροθιά στο στομάχι» είναι το μήνυμα που στέλνει ένα σποτ, το οποίο κυκλοφόρησε στο πλαίσιο μιας εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τους βιασμούς των νεαρών γυναικών που λαμβάνουν χώρα στα αμερικανικά πανεπιστήμια.

Σφάχτηκαν τα ζώα και στη Δράμα – Τραυματίστηκε 2χρονο αγοράκι

Άγρια επεισόδια μεταξύ προσφύγων σημειώθηκαν στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας που βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ανάμεσα σε δύο πρόσφυγες, ένας 36χρονος από τη Συρία μαχαίρωσε στη θωρακική χώρα έναν 25χρονο ομοεθνή του.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Βρούτσης: Νομιμοποιούν με... εργόσημο τους λάθρο

«Με την πληρωμή εργοσήμου η κυβέρνηση δίνει άδειες παραμονής σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κι άλλες χώρες» κατήγγειλε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟ->Ποινική δίωξη σε Γιαννακόπουλο για τις ύβρεις σε Σπανούλη [βίντεο]

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα έγιναν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της κανονικής περιόδου της σεζόν 2014.15 στο κλειστό του ΟΑΚΑ στην Basket League.

O Snoop Dog διαφημίζει την Ελλάδα -Η Ακρόπολη, από το μπαλκόνι του Electra Palace, εξώφυλλο στο CD του [εικόνα]

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί το νέο CD του Snoop Dog «Late Nights», στο εξώφυλλο του οποίου πρωταγωνιστεί η Ελλάδα!

Πέθανε ο γηραιότερος σκύλος του κόσμου σε ηλικία 30 ετών

Ο ιδιοκτήτης της πιστεύει ότι η Μάγκι ήταν πάνω από 200 ετών, σε ανθρώπινα χρόνια

Η Μάγκι, ένα χαριτωμένο Κέλπι που πιστεύεται πως ήταν ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο, πέθανε στις αρχές της εβδομάδας, όπως επιβεβαίωσε στην εφημερίδα The Weekly Times o ιδιοκτήτης της, ένας παραγωγός γαλακτοκομικών προϊόντων από τη Βικτόρια της Αυστραλίας.

Τασούλας: Σοβιετικού τύπου οι συνεταιρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ

Αναχρονιστικό και «σοβιετικού» τύπου χαρακτήρισε το μοντέλο του αγροτικού συνεταιρισμού που θεσπίζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας με ομιλία του στη Βουλή.

Αμυράς σε ΣΥΡΙΖΑίους: Πολλά καφεδάκια πίνετε... - ΒΙΝΤΕΟ

"Είπε ο κ. Φάμελλος ότι δεν τιμώ την κοινοβουλευτική διαδικασία γιατί μετά από επτά-οκτώ ώρες νίκησε η ανάγκη μου να πάω στην τουαλέτα παρά να τον ακούσω, διότι δεν φημίζεται και για τα ωραία που λέει, για να με κρατήσει" είπε ο Γιώργος Αμυράς απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα υπέγραψαν όλα; Άτακτη κυβερνητική υποχώρηση για να επέλθει συμφωνία

Στο «παρά πέντε» του Eurogroup και δίχως να είναι γνωστό, προς το παρόν, σε ποιες υποχωρήσεις προχώρησε η ελληνική πλευρά, φαίνεται αίφνης ότι έκλεισαν ή βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν όλα τα ανοιχτά ζητήματα στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές -ήτοι, τα «κόκκινα δάνεια», το ασφαλιστικό, αλλά και το φορολογικό!

Σουηδία: Ύψωσαν τη ναζιστική σημαία σε δημαρχείο για τα γενέθλια του Χίτλερ

Αποσύρθηκε μόλις έγινε αντιληπτή από υπάλληλο του δημαρχείου στην πόλη Βετλάντα - Φρικτή προσβολή στα θύματα του ναζισμού, χαρακτήρισαν το περιστατικό οι πολίτες
Οι κάτοικοι της μικρής πόλης Βετλάντα στην Σουηδία ξύπνησαν βλέποντας μία διαφορετική σημαία να ανεμίζει στο δημαρχείο της πόλης…

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΝΙΚΕΣ! Ξαφνικά,μεταφέρουν τα αποθεματικά των νοσοκομείων στην Τράπεζα της Ελλάδος


Με διαδικασίες εξπρές η κυβέρνηση μαζεύει τα αποθεματικά των ταμείων των νοσοκομείων και τα μεταφέρει στην Τράπεζα της Ελλάδας, προκειμένου να καλύψει άλλες ανάγκες του κράτους.

BINTEO-ΦΩΤΟ-Η τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία

Μία φλόγα ανάβει, ένα μήνυμα ξεκινά, μια ελπίδα γεννιέται για παγκόσμια ειρήνη και συναδέλφωση. Με αφετηρία τον Ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας η ανθρωπότητα καλείται να επαναπροσδιορίσει τις πανανθρώπινες αξίες καλούμενη συνάμα, να απαιτήσει την πραγμάτωσή τους.

Ο Μητσοτάκης «καρφώνει» τον Κατρούγκαλο: Μας εκθέτεις!

Μετά την κατακραυγή και τον σάλο που δημιουργήθηκε για την ειδική ρύθμιση στο νομοσχέδιο του ασφαλιστικού που εξαιρούσε τους βουλευτές που είχαν εκλεγεί μέχρι το 2012 και δικαιούνται να πάρουν σύνταξη, η κυβέρνηση έκανε όπισθεν ολοταχώς.

Βίντεο: Δείτε έναν Ρώσο να ψαρεύει σε ποτάμι με δόλωμα το... πέος του

Ένα αστείο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο επέλεξε ένας Ρώσος ψαράς να πιάσει έναν μεγάλο θύμαλλο, αφήνοντας τις πετονιές του στην άκρη και βουτώντας ολόγυμνος σε ένα παγωμένο ποτάμι για να πιάσει τελικά το ψάρι με το... πέος του.

Ο μαλ@κας τησ ημέρας! Τι έγινε όταν βγήκε σε καταιγίδα με αλουμινένιο σκεύος στο κεφάλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορώνα γράμματα έπαιξε τη ζωή του ένας Αμερικανός φοιτητής. Αποφάσισε πως ήταν καλή ιδέα να βγει έξω σε καταιγίδα με ένα αλουμινένιο σκεύος ως αυτοσχέδια ομπρέλα.

Τα 30 δισ. δολάρια «αγγίζει» η περιουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Μεταξύ των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου συγκαταλέγεται η Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ ΙΙ, η οποία σήμερα κλείνει τα ενενήντα της χρόνια. Η Βασίλισσα Ελισσάβετ έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει, αφού δεν είναι μόνο το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη θητεία στον βρετανικό θρόνο, αλλά έχει και μία περιουσία που αγγίζει τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια.

Βίντεο: Βοηθός καθηγητή χτυπά με μανία 14χρονο μαθητή

Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε σε Γυμνάσιο στην περιοχή Bay View στο Μιλγουόκι, όπου ένας βοηθητικός υπάλληλος του σχολείου, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να συμμορφώσει με την δύναμη της γροθιάς τον μαθητή που προφανώς είχε ξεκινήσει έναν διαπληκτισμό με τον καθηγητή του.

Βέλγιο: ο τρομοκράτης που ανατινάχθηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών δούλευε εκεί 5 χρόνια

Ενας από τους βομβιστές αυτοκτονίας που ανατινάχθηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, Zaventem, στις 22 Μαρτίου, είχε εργαστεί σε αυτό για χρονικό διάστημα έως και πέντε έτη, ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι του Βελγίου VTM.

O Γιάγια Τουρέ έχει την πιο ακριβή συλλογή αυτοκινήτων στην Premier League

Αναδείχθηκε στον Ολυμπιακό, εξελίχθηκε σε ηγέτης της Μπαρτσελόνα και τα τελευταία χρόνια μεγαλουργεί στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι, κατακτώντας επί σειρά ετών τον τίτλο του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Ιβοριανό Γιάγια Τουρέ, ο οποίος απέκτησε συνήθειες... Άγγλου λόρδου, δημιουργώντας μία πανάκριβη συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων, η οποία, πλέον, υπερβαίνει σε αξία το 1,3 εκατ. ευρώ!

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Παττακός για το πραξικόπημα, την επίσκεψη Νίξον και τους εξόριστους

Από τη mixanitouxronou.gr:

«Εγώ είμαι ο μυστράκιας», λέει ο Στ. Παττακός ο οποίος μιλάει για τον Νίξον, τα βασανιστήρια, που ακόμη τα αρνείται, και το περίφημο μυστρί που κρατούσε στις δημόσιες εμφανίσεις του (Vid)

ΒΙΝΤΕΟ-Γιατί ο χρόνος είναι μια από τις σημαντικότερες εφευρέσεις της ανθρωπότητας

Στο παρελθόν ο άνθρωπος μετρούσε το χρόνο με τη κίνηση του ήλιου, της σελήνης, των πλανητών και των άστρων. Υπήρχαν ηλιακά ρολόγια ακόμα και ρολόγια νερού. Το μεγαλύτερο άλμα στη μέτρηση του χρόνου έκανε ο Γαλιλαίος, όταν κοιτώντας ένα ταλαντευόμενο πολυέλαιο παρατήρησε, ότι στη σταθερή κίνησή του υπάρχει η δυνατότητα για την ακριβέστερη μέτρηση του χρόνου.


Εμφύλιος για 3 δισ. στην οικογένεια Γουλανδρή

[ΦΩΤΟ-Ο Βασίλης Γουλανδρής, με απαράμιλλο στυλ, ποζάρει χαλαρός πάνω στη θαλαμηγό του]

Ο πόλεμος για τους χαμένους πίνακες, η εικονική πώληση, η εμπλοκή της Ντόντας Βορίδη και η δικαστική έρευνα στην Ελβετία

Μέσα στις αναρίθμητες σελίδες που απαρτίζουν το πολύκροτο σκάνδαλο των Panama Papers, η εμφάνιση του ονόματος του αείμνηστου εφοπλιστή και συλλέκτη Βασίλη Γουλανδρή ξεδιπλώνει το θρίλερ μυστηρίου μιας αμύθητης περιουσίας που τροφοδοτείται από δικαστικό σασπένς, ενδοοικογενειακές ίντριγκες και χρυσούς κληρονόμους.

Προβληματισμένα τα πρόβατα της χώρας από την ξαφνική αύξηση της τροφής τους

Ο πρόσφατος διπλασιασμός της τροφής τους έχει προκαλέσει σκεπτικισμό μεταξύ των ελληνικών προβάτων

Προβληματισμένα εμφανίζονται τα αμνοερίφια της χώρας από την ξαφνική απόφαση των κτηνοτρόφων να αυξήσουν την τροφή τους, αναφέρουν πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.

Οικονομολόγοι κατά Κατρούγκαλου: Να ανακαλέσει όσα είπε για τους λογιστές για τα οικογενειακά επιδόματα

Επίθεση στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, ο οποίος δήλωσε πως οι λογιστές που απέχουν από την υποβολή δηλώσεων φταίνε για την πληρωμή του 50% και όχι του συνόλου των οικογενειακών επιδομάτων, εξαπέλυσαν οι οικονομολόγοι του νομού Θεσσαλονίκης.

ΕΤΣΙ ΓΙΔΙΑ! ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΚΙΖΕΙ! Τους «ξέχασαν» στο Δρομοκαΐτειο: Πέντε μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι

Σχεδόν πέντε μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου "Δρομοκαΐτειο" με τις συνθήκες διαβίωσής τους να είναι άθλιες και τους ίδιους να παλεύουν να επιβιώσουν ζητώντας δανεικά και τρόφιμα από φίλους και συγγενείς.

Προεδρείο… ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική επιτροπή!

Τα πολιτικά παιχνίδια ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση των όρων των δανείων που χορηγήθηκαν προς τα κόμματα και τα ΜΜΕ, καθώς στη σύνθεση του προεδρείου δεν υπάρχει κανένας βουλευτής της αντιπολίτευσης!

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ! ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΓΙΔΙΑ! Βούτσης: Να μην μειωθούν οι συντάξεις των βουλευτών με το νέο Ασφαλιστικό-Κόντρα με Κεγκέρογλου

- Το πρωί ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναγκάστηκε να αποσύρει την εξαίρεση των βουλευτών από τις μειώσεις συντάξεων
- Ο σάλος που προκλήθηκε από την απόφαση εξαίρεσης ήταν μεγάλος τόσο στον πολιτικό κόσμο, όσο και στους πολίτες!
- Ωστόσο ο Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι δεν πρέπει να μειωθούν οι συντάξεις των βουλευτών γιατί «δεν έχουν που την κεφαλή κλίναι»

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! 12 αστυνομικοί για τους μετανάστες στο Ελληνικό και μόνο δύο αστυνομικοί για όλη τη Νοτιοανατολική Αττική!

Την ώρα που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκινο και δεν υπάρχουν περιπολικά και δυνάμεις ούτε για απλές περιπολίες, στο Ελληνικό εκτελούν υπηρεσία 12 αστυνομικοί από τα τμήματα Ασφαλείας και Αστυνομικά τμήματα Νοτιοανατολικής Αττικής με 6 περιπολικά

ΑΙΣΧΟΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΓΑΠ! Time: Αυτά είναι τα 100 άτομα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη

Πολυβραβευμένοι ηθοποιοί, πρωτοπόροι της τεχνολογίας, μουσικοί που κυριαρχούν στα charts, θρησκευτικοί ηγέτες και πολιτικοί που ελέγχουν τη μοίρα των χωρών τους... Η φετινή λίστα του περιοδικού Time με τα 100 άτομα που ασκούν την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη είναι εδώ και περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις, αλλά και ονόματα που εμφανίζονται σταθερά σε αυτήν τα τελευταία χρόνια.

ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ! Τώρα κάνουν υπερπτήσεις ακόμη και οι Σκοπιανοί!

Με ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ παραδέχεται ότι δύο ελικόπτερα της ΠΓΔΜ μπήκαν χώρις άδεια στην περιοχή των Ευζώνων και ανενόχλητα παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο!

Με επίσημη ανακοίνωση, το ΓΕΕΘΑ παραδέχεται δύο υπερπτήσεις από στρατιωτικά ελικόπτερα των Σκοπίων τα οποία πέταξαν άνωθεν ελληνικού εδάφους στην περιοχή των Ευζώνων.

ΚΛΑΜΑ! Διαβάστε ποιος θα εκφωνήσει επικήδειο στην κηδεία Αρσένη!!!

Στις 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Γεράσιμο Αρσένη.

ΓΙΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΞΕ Η ΕΛΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Ο πατέρας της Ελενας Κουντουρά έγραφε τραγούδια για τη χούντα [εικόνες]

Αλέξανδρος Κουντουράς ήταν αξιωματικός του ελληνικού Στρατού Ξηράς και πατέρας της σημερινής υπουργού Πολιτισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Ελενας Κουντουρά.