23 Απριλίου 2016

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 24-04-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση)

ΦΩΤΟ: Η τρόικα στην πισίνα του Χίλτον – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ στους ΣΥΡΙΖΑίους υπουργούς

Παρασκήνιο από τις ημέρες και τις νύχτες που γράφουν ιστορία

"Ζωή και κότα" περνούν τα μέλη του κουαρτέτου, όταν έρχονται στην Αθήνα! Μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να είχε υποδεχτεί πριν κάτι μήνες τους δανειστές με την προειδοποίηση ότι "θα τους ταράξει στην νομιμότητα", τελικά όμως τους "τάραξε" στην… πολυτέλεια, προσφέροντας τους μεγάλες ανέσεις στο Χίλτον.

Θράκη: Έφοδος του εισαγγελέα σε μειονοτικό σύλλογο

Έφοδο στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) έκανε η Αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφερίες η Αστυνομία ερέυνησε δυο τμήματα του Συλλόγο στην Κομοτηνή.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Τραγωδία στο Κιλκίς: Ανθυπασπιστής βρέθηκε απαγχονισμένος

Θρήνος στο Κιλκίς για τον ανθυπασπιστή που βρέθηκε απαγχωνισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Φάπες Θεοχάρη σε Ζαχαριάδη στο Twitter για 3ο Μνημόνιο και πλεονάσματα

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, και τον Χάρη Θεοχάρη, σχετικά με τα μέτρα του 3ου Μνημονίου και τα πρωτογενή πλεονάσματα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ! Δρίτσας-Τόσκας έχουν διαφορά 30.000 λάθρο

Τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας αδυνατούν να συνεννοηθούν και να αποτυπώσουν με ακρίβεια την πραγματική κατάσταση

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εισέλθει στην Ελλάδα τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες αλλά τα αρμόδια υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας αδυνατούν να συνεννοηθούν και να αποτυπώσουν με ακρίβεια την πραγματική κατάσταση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΜΑΥΡΟΥΚΟΣ! Το απίστευτο αυτο-καλάθι που χάρισε τη νίκη στον ΑΡΗ!

Ένα από τα πιο απίστευτα περιστατικά έλαβαν χώρα σε αγώνα μπάσκετ στο Ζηρίνειο. Το χρονόμετρο έδειχνε ότι απέμεναν 5 δευτερόλεπτα για το τέλος της παράτασης στον 2ο προημιτελικό μεταξύ της Κηφισιάς και του Άρη.

Από το ναρκωτικό των φτωχών πέθανε ο Prince-Θα τον κληρονομήσει η ναρκομανής, πρώην π@ρνη αδελφή του;

περβολική ποσότητα χαπιών Perecocet φαίνεται πως είχε καταναλώσει ο Prince μετά από μια συναυλία στην Ατλάντα, επτά ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Μάλιστα, αυτή η ποσότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, οδήγησε τον 57χρονο «πρίγκιπα» να μπει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

ΦΩΤΟ-Ποιος διορίστηκε με πρόταση Σκουρλέτη στο ΔΣ του ΛΑΓΗΕ;

Την Παρασκευή, 4 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση του ΛΑΓΗΕ* για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου μετά τη λήξη της θητείας του απερχόμενου. Σύμφωνα με την απόφαση της Συνέλευσης, μετά από την εισήγηση του μοναδικού μετόχου, δηλαδή της κυβέρνησης...

ΚΛΑΙΩ! Δείτε το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης του Ζαχαριάδη στο Twitter

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, δημιούργησε μέσω Twitter ένα poll προτίμησης ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας να απαντούν μόνο γυναίκες. Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που τον τρολάρουν:

Η φράση Μητσοτάκη που χειροκροτήθηκε: Να αλλάξουμε την προτίμηση των γυναικών προς τον Τσίπρα

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα το συνέδριο της ΝΔ και μια φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε εκδήλωση της γραμματείας γυναικείων θεμάτων, προκάλεσε αίσθηση.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις με τον Καμμένο στο Twitter

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter επιτέθηκε κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, τονίζοντας ότι “ήθελα να ήξερα πώς αισθάνονται όλοι αυτοί που τον ψήφισαν”.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΛΟ! Κατάληψη ΣΥΡΙΖΑίων κοπριτών στο ξενοδοχείο City Plaza -Τι λέει η ιδιοκτήτρια που απειλούν

Μια περίεργη ιστορία διαδραματίζεται γύρω από το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο City Plaza, στο κέντρο της Αθήνας, που από χθες, Παρασκευή, τελεί υπό κατάληψη από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες, που θέλει να μετατρέψει το κτίριο σε χώρο στέγασης προσφύγων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Φίρμα έγινε η αστυνομικός που έδειξε στο facebook τις θηλές της – Της ζητούν να ποζάρει γυμνή!

​Περιζήτητη είναι στο Μεξικό η αστυνομικός, η οποία απολύθηκε πρόσφατα εξαιτίας μιας τόπλες φωτογραφίας που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook εν ώρα υπηρεσίας!

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΩΛΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΦΡΟΥ! Φρίκη στις ΗΠΑ, πίτμπουλ κατασπάραξε τρίχρονο παιδί

Κατά τ' άλλα εμάς μας ενοχλούν τα τσίρκο και έχουμε απαγορεύσει την ύπαρξή τους στην Ελλάδα.. τι να τα κάνουμε άλλωστε όταν έχουμε κυβέρνηση τσίρκο

Ένα πίτμπουλ 44 κιλών που μοιραζόταν το κρεβάτι (!) μαζί με μια τριμελή οικογένεια δάγκωσε και σκότωσε το τρίχρονο παιδί τους

Οργή για την απεργία στα ΜΜΕ που καλύπτει τον Τσίπρα

Ενώ η κυβέρνηση περνά διπλό μνημόνιο-λαιμητόμο, η ΠΟΕΣΥ θέλει να φιμώσει τα Μέσα Ενημέρωσης μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη προσφέροντας υπηρεσίες στο Μέγαρο Μαξίμου

To χωριό που μηνύει την… κυβέρνηση!


Διορία μέχρι… τη Μεγάλη Δευτέρα δίνει η Ειδομένη και οι κάτοικοί της στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ειδάλλως θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη με μηνυτήρια αναφορά που αυτή τη φορά θα έχει συγκεκριμένο αποδέκτη! Στις αρχές του μήνα ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης είχε καταθέσει μήνυση  κατά παντός υπευθύνου για παρακώλυση συγκοινωνιών, διατάραξη κοινής ειρήνης και σωρεία άλλων αδικημάτων.

Αντίσταση Τώρα!

Για πρώτη φορά θα συμφωνήσουμε με την Ντόρα την Εξερευνήτρια η οποία σε πρόσφατη εκπομπή διαπληκτίστηκε με τηλεθεατή για την κυβέρνηση και του είπε μέσες άκρες «εσύ δεν ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; Πλήρωσε τώρα γι’ αυτό».

Εγκρίθηκε το νέο καταστατικό της ΝΔ-Βολεύτηκαν όλοι αφού τα μέλη της ΠΕ γίνονται 300

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της δεύτερης ημέρας του 10ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ. Περισσότερες από 100 τροπολογίες είχαν κατατεθεί για το νέο καταστατικό. Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Αυτή ηταν η Γκεστάπο - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Σαν σήμερα, τον Απρίλιο του 1933 ιδρύθηκε η Γκεστάπο απο τον Χέρμαν Γκέρινγκ. Γκεστάπο, (συντομογραφία του Geheime Staatspolizei, «μυστική κρατική αστυνομία») λεγόταν η κρατική μυστική αστυνομία της ναζιστικής Γερμανίας.

ΠΙΝΑΚΑΣ-Βρούτσης: Σε ελεύθερη πτώση η ελκυστικότητα της Ελλάδας σαν προορισμός Γερμανών και Βρετανών τουριστών

"Αρνητικα νεα για τ τουρισμό τ 2016!Ανεβαινουν Ισπανια Ιταλία σε ελκυστικότητα με τ Ελλάδα σε ελεύθερη πτώση. (ΣΕΤΕ)" έγραψε στο Twitter ο Γιάννης Βρούτσης αναδημοσιεύοντας τον παρακάτω πίνακα που δημοσίευσε και ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης:

Τελικά ποτέ δε θα γλιτώσουμε από καραγκιόζηδες....

[Να υποθέσω ότι και ο ογκόλιθος Ευριπίδης θα είναι υποψήφιος... μην πάει χαμένο τέτοιο κεφάλαιο που του πληρώναμε διακοπές στο Four Seasons μετά της συζύγου... τελικά μόνο ο Αντώναρος θα μείνει στην απ' έξω]

Έθεσε υποψηφιότητα για την Πολιτική Επιτροπή ο Σάκης Ιωαννίδης

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο οποίος τον Φεβρουάριο...

ΦΩΤΟ-Να εδώ οι ΣΥΡΙΖΑίοι ΞΕψηφίζουν ότι ψήφισαν πριν 4 μήνες

Τόσο οργανωμένοι που αλλάζουν τις διατάξεις για τη φορολογία κινο, τζοκερ κλπ τις οποίες ψήφισαν μόλις πριν 4 μήνες:

ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ! Μπανγκλαντές: Τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη για τη δολοφονία άθεου καθηγητή

Το Ισλαμικό Κράτος δηλώνει ότι ενήργησε εξαιτίας «των απόψεων του καθηγητή υπέρ του αθεϊσμού»,

Βίντεο: Ο πρώτος Αμερικανός νίντζα στην Ιαπωνία εν δράσει

Για περίπου 1.600 δολάρια το μήνα, εκτός των μπόνους, ο Ο'Νιλ επιδίδεται σε σειρά ανάποδων εναέριων κλωτσιών ποζάροντας για τους τουρίστες

Ο 29χρονος Κρις Ο'Νιλ αποτελεί μια σπάνια περίπτωση εργαζομένου καθώς είναι ο πρώτος επί πληρωμή νίντζα στην Ιαπωνία.

Βίντεο: Δείτε ψάρι να αρπάζει το χέρι νεαρού ψαρά

Ευτυχώς αυτό το είδος δεν έχει δόντια

Μια κίνηση ρίσκου έκανε ένας νεαρός ψαράς σε πρόσφατο ταξί του με σκάφος.

Φιλάνθρωπα κλεφτρόνια με λεφτά άλλων: Τριπλό ντου κουκουλοφόρων σε σούπερ μάρκετ στο Βύρωνα

Άρπαξαν τρόφιμα τα οποία μοίρασαν στη συνέχεια σε περαστικούς στην πλατεία Αγίου Λαζάρου

Την επανεμφάνισή τους έκαναν οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ», οι νεαροί δηλαδή που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπαίνουν σε σούπερ μάρκετ και αρπάζουν τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια μοιράζουν σε απλούς πολίτες.

Πέντε ελληνικά ερευνητικά κέντρα στα 50 κορυφαία της Ευρώπης

Πέντε ελληνικά ερευνητικά κέντρα βρίσκονται μεταξύ των 50 κορυφαίων της Ευρώπης για τις επιδόσεις τους στο πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020».

Ειδικότερα στη λίστα του «Horizon 2020 Monitoring Report» με τα 50 κορυφαία ερευνητικά κέντρα στην Ευρώπη βρίσκονται:

Σ. Χόκινγκ: Πιθανόν «πύλες» για άλλα σύμπαντα οι μαύρες τρύπες

Οι μαύρες τρύπες δεν είναι τελικά τόσο… μαύρες ενώ, παρόλο που εγκλωβίζουν ακόμη και το φως, ενδεχομένως αφήνουν κάποια δίοδο διαφυγής – η οποία μάλιστα πιθανόν να οδηγεί και σε κάποιο άλλο σύμπαν.

Η… υποδοχή που επεφύλαξε ο Άδωνις στον Φίλη

Υπερασπιζόμενος την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά και επισημαίνοντας πως η παράταξη πρέπει να κάνει ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, με ουσιαστικές καταστατικές αλλαγές και να αλλάξει την νοοτροπία των Ελλήνων, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο της ΝΔ, «έβαλε» κατά του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.

Nεο σοκ: Στις ελληνικές καλένδες η αξιοποίηση του Γκολφ Αφάντου

«Φρένο» στην αξιοποίηση του Γκόλφ Αφάντου, στο «παρά πέντε» της ολοκλήρωσης της διαδικασίας έγκρισης του νέου ειδικού χωροταξικού σχεδίου (ΕΣΧΑΔΑ) για το ακίνητο, έθεσε προχθες, με μια πρωτοφανή απόφαση, το Υπουργείο Πολιτισμού, παρότι εδώ και δύο χρόνια εκκρεμεί η ολοκλήρωση της συμφωνίας αγοράς από δύο επενδυτές.

Αντιεξουσιαστές «πολιόρκησαν» το σπίτι του Ρουπακιά

Πορεία έξω από το σπίτι του Γιώργου Ρουπακιά στον Ταύρο έκαναν 200 περίπου άτομα από τον ακραίο αριστερό χώρο.

Βρετανία: Με περιουσία πάνω από 500 εκατ. ευρώ οι 10 πλουσιότεροι νεαροί αθλητές

Το 1/5 εξ αυτών ανήκουν στον Γουέιν Ρούνει της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα συγκεκριμένα νούμερα… ζαλίζουν. Για παράδειγμα το άθροισμα τους, αν ήταν διαθέσιμο προς εκμετάλλευση για την ελληνική οικονομία, προφανώς και θα είχαν αποφευχθεί ορισμένα από τα επώδυνα μέτρα που θα μας κάνουν να βάλουμε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη (αν έχει μείνει και τίποτα για να δώσουμε).

Το twitter «θάβει» την Όλγα Γεροβασίλη – Την… έκαψε το eurogroup

«Πετύχαμε τους στόχους μας στο #Eurogroup: Αξιολόγηση στη βάση των ελληνικών προτάσεων, χωρίς υποχρέωση για νομοθέτηση των προληπτικών μέτρων», έγραψε η κυβερνητική εκπρόσωπος στον προσωπικό της λογαριασμό.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ ΑΜΑΣΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΑΥΤΑ;

Δείτε το βίντεο της ημέρας με την παλαιότερη δήλωση του πρωθυπουργού για τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι...

Τρόμου στην Αθήνα-Άπλυτοι σπάνε ανεξέλεγκτα - Από θαύμα γλίτωσε αστυνομικός που του έκαψαν τη μηχανή

- H Αστυνομία θεωρεί πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα στον αντιεξουσιαστικό χώρο
- Τη νύχτα, ομάδα αντιεξουσιαστών με καλυμμένα τα πρόσωπα έκαναν γυαλιά καρφιά τον σταθμό του Ηλεκτρικού στα Πετράλωνα
- Λίγο αργότερα αντιεξουσιαστές άρχισαν να πετούν μπουκάλια και τραπέζια σε δύο αστυνομικούς της ομάδας Ζ
- Δύο νεαροί συνελήφθησαν την ώρα που προσπαθούσαν να τοποθετήσουν εμπρηστικό μηχανισμό σε ΑΤΜ τράπεζας

Πόσο ανήθικοι είναι οι ΣΥΡΙΖΑίοι; Λίγο ή πολύ;

Ακόμη και η κοροϊδία έχει τα όριά της. Εκεί που υποσχόταν ότι θα σκίσει τα μνημόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας έφερε ακόμη δύο μνημονιάρες σε πακέτο μίας!

Πόσο θα φτάσει ο λογαριασμός για τους Έλληνες; Εννέα –ολόκληρα- δισεκατομμύρια ευρώ! Δεν μας έφταναν δηλαδή τα 5,4 δισ. ευρώ που ο Τσακαλώτος και οι άλλοι... σκληροί διαπραγματευτές συμφώνησαν να συγκεντρωθούν από αύξηση φορολογίας, μείωση συντάξεων και έμμεσους φόρους, ήρθε και νέα φοροκαταιγίδα!

Αποκάλυψη! Έρχεται νέο κεντρώο κόμμα με Αλ.Παπαδόπουλο - Χ.Θεοχάρη και πρόταγμα την ανάγκη άμεσων μεταρρυθμίσεων

Νέο κόμμα στο χώρο του κέντρου είναι στα σκαριά και οι συζητήσεις μεταξύ των στελεχών που παίρνουν μέρος είναι πολύ προχωρημένες.
Οι πιο αισιόδοξοι εκτιμούν μάλιστα,ότι η ίδρυση του νέου κόμματος θα είναι εφικτό να ανακοινωθεί σε περίπου ένα μήνα.

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. αναρχοάπλυτοι εμπρηστές ΑΤΜ -Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πατησίων

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες της 21-4-2016 στην περιοχή των Πατησίων, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 19 και 21 ετών, για εμπρησμό, έκρηξη, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, απόπειρα διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τι θα γίνει με τα «κόκκινα» δάνεια -Ποια θα γλιτώσουν από τα funds ως το 2018

Πολύ κοντά σε συμφωνία για τους όρους και τις προϋποθέσεις της απελευθέρωσης της αγοράς των «κόκκινων» δανείων βρίσκονται Αθήνα και δανειστές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η προστατευτική ομπρέλα θα καλύψει και επαγγελματικά δάνεια που συνδέονται με την πρώτη κατοικία.

Κυριάκος «έριξε άκυρο» στον Φίλη για τη συναίνεση: «Τα ξεκαθαρίσαμαε αυτά»

Δεν άκουσα τη φράση του υπ. Παιδείας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναζητήσει συναινέσεις με δυνάμεις του συντηρητικού χώρου

Αρνητική  απάντηση στον Νίκο Φίλη έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα περί συναινέσεων που θα βοηθήσουν τη χώρα.

ΣΤΑ 4 Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ! Ο Καμμένος τώρα λέει ότι οι καλύτερες ημέρες έρχονται... μόλις σφίξουν οι ζέστες

Ενώ την... Πρωταπριλιά έλεγε ότι «πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, η Ελλάδα θα βγει από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε»

Στο... καλοκαίρι παραπέμπει πλέον ο Πάνος Καμμένος στις καλύτερες ημέρες για τη χώρα μετά και τη συμφωνία για το πακέτο προληπτικών μέτρων 3,6 δισ. ευρώ που ανεβάζει το συνολικό λογαριασμό για τον ελληνικό λαό στα 9 δισ. προκειμένου να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση του τρίτου Μνημονίου που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η… γυναικοκρατία του Κυριάκου

Ενωτικός και σαφής στις προτάσεις του, ήταν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία που άνοιξε την πρώτη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου.

ΣΥΡΙΖΑίος παρακινεί σε συνέχιση της απεργίας των ΜΜΕ... για να «ηρεμήσει το νευρικό του σύστημα»

«Απαιτείστε να συνεχιστεί η απεργία στα ΜΜΕ για να ηρεμήσει το νευρικό σας σύστημα», έγραψε στο Facebook o επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης
Τη δόξα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, φαίνεται πως ζήλεψαν αρκετοί στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά τη Θεανώ Φωτίου, αλλά και μια σειρά άλλων στελεχών που θεωρούν πως οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία, τη σκυτάλη πήρε ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Τάσος Πολιτίδης με αναρτήσεις του στο facebook.

ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΦΟΥ! Καμπανάκι κινδύνου από τα φορολογικά έσοδα -«Τρύπα» 233 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο

Αν μείνει κανείς στο ότι το πρωτογενές πλεόνασμα του Κρατικού Προϋπολογισμού είναι περίπου 1,6 δισ. πάνω από τον στόχο, είναι σαν να κρύβει το κεφάλι του στην… άμμο, καθώς η ανάλογη υποεκτέλεση του Προϋπολογισμού στο σκέλος των δαπανών αποτυπώνει καλύτερα την εικόνα.

Σκάνδαλο VW: Αποζημίωση 4.400 ευρώ σε κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου στις ΗΠΑ

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό κατέληξε η VW με τις αρχές των ΗΠΑ στον απόηχο του σκανδάλου Dieselgate. H αυτοκινητοβιομηχανία δεσμεύθηκε είτε να πάρει πίσω τα οχήματα, είτε να τα επιδιορθώσει, είτε να καταβάλει αποζημίωση

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ! 52 στους 100 Κύπριους πιστεύουν ότι το μνημόνιο τους ωφέλησε

Μόλις το 25% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι η τριετής μνημονιακή προσαρμογή έβλαψε την οικονομία και την κοινωνία της μεγαλονήσου\

Θετική επίδραση είχε η εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών στην κυπριακή οικονομία όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η πλειοψηφία των Κυπρίων. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΡΙΚ» το 52% των Κυπρίων θεωρούν ότι το μνημόνιο ωφέλησε ενώ μόλις το 25% εκτιμά ότι έβλαψε την οικονομία και την κοινωνία της μεγαλονήσου.

Όλγα: Σε ένα χρόνο διέλυσαν ότι φτιάξαμε το 2012-4-Ντόρα: Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα

Ολγα Κεφαλογιάννη: Η ΝΔ να γίνει και πάλι ο εκφραστής της μεσαίας τάξης

Επίθεση στην κυβέρνηση με σκληρή γλώσσα εξαπέλυσε μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών! "Βροχή" οι μπουνιές (VIDEO)

Η Έβερτον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μονομαχήσουν το απόγευμα (19:15) στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, ωστόσο η μάχη μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Πάλι φάπς από Σόιμπλε ο Αλέξης: Δεν χρειάζεται η ελάφρυνση χρέους

Δεν χάνει ευκαιρία να μιλά ενάντια στην προοπτική της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Θερμή χειραψία: Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Θεοδωράκης (ΦΩΤΟ)

Στο 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έδωσε το «παρών» ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, για να ανταποδώσει την χάρη που του έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όταν παραβρέθηκε στο Συνέδριο του Ποταμιού.

Κατηγορείται αστυνομικός ΖΩΟ στη Θεσσαλονίκη για κακοποίηση της κόρης του!


Συνελήφθη 47χρονος αστυνομικός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 47χρονος τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.