24 Απριλίου 2016

Πότε και από τι θα πεθάνετε – Απίστευτος προσομοιωτής με βάση δεδομένων από τον ΠΟΥ!

Σίγουρα έχετε δει στο παρελθόν διάφορες διαδικτυακές εφαρμογές για το “πότε θα πεθάνετε” ή και για το “πώς θα πεθάνετε”, αλλά καμία από αυτές δεν βασιζόταν φυσικά σε χειροπιαστά, επιστημονικά κριτήρια.

ΦΩΤΟ-Ρε μαλ@κα μου δεν μπορεί να'ναι τόσο ηλίθιοι!

Κι όμως είναι... γιαυτό και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ! Ο άλλος λέει θα κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής και έτσι θα έχει...

Η νέα ψευδαίσθηση που τρέλανε το facebook! Εσύ τι βλέπεις;

Με πάνω από 25.000 προβολές και 9.000 σχόλια, αυτή η οπτική ψευδαίσθηση έχει κάνει χαμό στο facebook. Οι περισσότεροι έμειναν άναυδοι όταν είδαν τι κρύβεται στην ασπρόμαυρη εικόνα.

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΛΑΘΡΟ! Αυστρία: Νίκη του ακροδεξιού υποψηφίου στον α' γύρο των προεδρικών εκλογών

O υποψήφιος του ακροδεξιού και αντιμεταναστευτικού Κόμματος των Ελευθέρων επικράτεί κατά πολύ έναντι των ανθυποψηφίων του στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία μετά την καταμέτρηση, αλλά και τα exit polls.

Θρίλερ στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Υπάρχει σκληρός δίσκος με τους τραμπουκισμούς στον φοιτητή – Ποιος τον εξαφάνισε

- Προς το παρόν δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας για κανέναν κατηγορούμενο
- Τουλάχιστον 7 κλειστές ομάδες από εθελοντές ερευνητές έχουν δημιουργηθεί στο Facebook και αναζητούν την αλήθεια
- Μία ομάδα έχει στην κατοχή της φωτογραφικό υλικό λίγα λεπτά μετά τον εντοπισμό του πτώματα του Βαγγέλη Γιακουμάκη
- Από έρευνες οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει άλλο ένα σκληρό δίσκο όχι όμως με το επίμαχο υλικό

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝ' ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ! Άναψαν τα αίματα στις γαλάζιες κάλπες – Ένταση και καταγγελίες

Σκηνικό έντασης επικράτησε λίγο πριν από τη λήξη της διαδικασίας της ψηφοφορίας για τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας όταν περίπου 50 άτομα, άρχισαν να φωνάζουν ζητώντας να υπάρξει καταμέτρηση μέσω ανοιχτών διαδικασιών.

Το μικρό αγοράκι κόλλησε με το κεφάλι του στα κάγκελα - Δείτε με ποιο κόλπο απεγκλωβίστηκε!

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε την συγκλονιστική στιγμή που ένα μικρό αγοράκι κόλλησε με το κεφάλι του στα κάγκελα. Η μητέρα του αγοριού άρπαξε αμέσως την κάμερα, προκειμένου να καταγράψει τις προσπάθειες του πατέρα του για να το απεγκλωβίσει.

ΨΟΦΑ ΜΑΛ@ΚΑ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ! Αναδρομική καταβολή υπερωριών από το Δημόσιο για το 2016


[Η φώτο ενδεικτική της καταναγαστικής εργασίας στο δημόσιο: Τσάντα από ψώνια πρώτη μούρη (ποιος θα τολμήσει να ρωτήσει τι και πως) και καπουτσίνο και φραπέ σε απόσταση βολής...]

Ικανοποιείται το αίτημα της  Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., για αναδρομική ισχύ των αποφάσεων που αφορούν αποζημιώσεις υπαλλήλων για υπερωρίες

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΥΡΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΦΡΟΥ! Μαραθώνιος Λονδίνου: Κλέψαν τα νερά οι κάφροι-Επικό τρακάρισμα αθλητριών

Ένας από τους μεγαλύτερους σε συμμετοχή μαραθώνιους πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Λονδίνο με την βασιλική οικογένεια να δίνει το παρόν. Ωστόσο, άλλο ήταν το γεγονός με το οποίο ασχολήθηκαν τα διεθνή μέσα.

Το twitter «γλεντάει» την πρώην ΣΥΡΙΖαία ιδιοκτήτρια του City Plaza

Απολαυστικά tweets για την αντίδραση της κυρίας Αλίκης Παπαχελά, που υποστήριξε, την κατάληψη ξενοδοχείου από αλληλέγγυους και μετά συνειδητοποίησε ότι είναι το δικό της...

Τα παρασκήνια του Washington Group

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Παρασκευή 15 Απριλίου, αργά το απόγευμα στο κεντρικό κτίριο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον και ενώ οι προγραμματισμένες συναντήσεις τελείωναν, οι πιο σημαντικοί παίκτες της ευρωπαϊκής οικονομίας βρέθηκαν υπό άκρα μυστικότητα για να συζητήσουν, για άλλη μία φορά, για την Ελλάδα. Επρεπε να πάρουν μια απόφαση που θα έδινε λύση στο αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των θεσμών αλλά και που ενδεχομένως να έχει μεγάλο πολιτικό κόστος στην ελληνική κυβέρνηση.

Οι 25 πρώτες προτάσεις του προγράμματος της ΝΔ -Τι λέει για οικονομία, φορολογία, Δημόσιο, Υγεία, Παιδεία

Τις πρώτες 25 προτάσεις του προγράμματός της έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ μετά τη λήξη των εργασιών του 10ου τακτικού της συνεδρίου.

Βάζει φωτιές στα… φιλέ! (ΦΩΤΟ)

Τα τελευταία χρόνια το γυναικείο βόλεϊ έχει ομορφύνει… επικίνδυνα. Οι σέξι παρουσίες στο βόλεϊ γυναικών αμέτρητες… Ωστόσο, η Σεβαστή Χορμόβα που αγωνίζεται στον Γαλαξία καθηλώνει τους οπαδούς της ομάδας της αλλά και τους αντίπαλους!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Καμμένος: Γιατί φεύγει για Βοστώνη μετά το Πάσχα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα Τζούλη αλλά και τη μητέρα του, Πολύτιμη θα ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συγκεκριμένα θα βρεθούν στη Βοστώνη όπου θα δώσουν το “παρών” στην...

Bild: Η Ανγκελα Μέρκελ χρωστάει στο κόμμα της 9.500 ευρώ

Το ποσό των 9.500 ευρώ εμφανίζεται να χρωστά η Ανγκελα Μέρκελ στο CDU, το κόμμα του οποίου ηγείται.

Δημοσίευμα της Bild αναφέρει ότι πρόκειται για οφειλές που έχει απέναντι στο κόμμα, από τις εισφορές που όφειλε, δίχως όμως να φέρει η ίδια ευθύνη.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Τέλος οι συντάξεις άνω των 1.800 ευρώ -Οι μεγάλοι χαμένοι του νέου Ασφαλιστικού

Μαχαίρι στις συντάξεις φέρνει το νέο Ασφαλιστικό που αναμένεται να ψηφιστεί μετά το Πάσχα. Οι μειώσεις που θα φέρει το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης φθάνουν το 30% για τις κύριες συντάξεις και το 40% για τις επικουρικές.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΣΥΡΙΖΑίος ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ! HΠΑ: Ο Μπέρνι Σάντερς δήλωσε ότι χάνει γιατί «οι φτωχοί δεν ψηφίζουν»

Για τον γερουσιαστή του Βερμόντ, η αποτυχία του απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον για το χρίσμα των Δημοκρατικών, προέρχεται κυρίως από το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι της λαϊκής τάξης στην Αμερική δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν.

Δείτε το αποτέλεσμα διαδικτυακής ψηφοφορίας για την βίζα στους Τούρκους από την εφημερίδα «Le Figaro»

Διαδικτυακή ψηφοφορία για την απελευθέρωση της διαδικασίας έκδοσης βίζα για τους Τούρκους πολίτες, που προβλέπεται στη συμφωνία Ε.Ε – Τουρκίας για το προσφυγικό, διοργανώνει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας. «Le Figaro». Μέχρι στιγμής, έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 55.000 αναγνώστες και...

Πυρκαγιά σε χώρο σίτισης προσφύγων στη Χίο [βίντεο]

Πυρκαγιά μικρής έκτασης ξέσπασε στο Soli Cafe στη Χίο, ένας χώρος όπου σιτίζονται καθημερινά εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου.

Video: Οι οπαδοί της Παρτίζαν ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στον ΠΑΟΚ

Στο παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι σήκωσαν πανό για τα 90 χρόνια του Δικεφάλου

Τους ενώνουν τα ασπρόμαυρα χρώματα και εδώ και χρόνια είναι γνωστό ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Παρτίζαν έχουν αδερφικές σχέσεις…

Αυτή ειναι η πιο απομονωμένη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ - ΦΩΤΟ

Στα βάθη του Αρκτικού Κύκλου στη Γροιλανδία, βρίσκεται μία από τις πιο απομονωμένες, και ενδεχομένως μια απο τις πιο σημαντικές, αεροπορικές βάσεις των ΗΠΑ.

Βίντεο Σοκ: Ο διάσημος μουσικός Πάπα Ουέμπα πέθανε πάνω στη σκηνή

Ένα σοκαριστικό τέλος είχε η ζωή του Κογκολέζου καλλιτέχνη Πάπα Ουέμπα, του επονομαζόμενου και «βασιλιά της ρούμπα», καθώς κατέρρευσε επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Αμπιτζάν της Ακτής Ελεφαντοστού.

Προειδοποιούν οι Γάλλοι για νεκρούς στους καταυλισμούς

Σοκ προκάλεσαν στα μέλη της γαλλικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας τα όσα είδαν στους καταυλισμούς και τους χώρους φιλοξενίας προσφύγων στην Ελλάδα.

Η ντροπή του νησιού του Ελ Γκρέκο και του Κορνάρου

Του Κωνσταντίνου Ν. Φουντουλάκη

Ανήκω σε μια γενιά που που έλκει την καταγωγή της από τους Κομητάδες στα Σφακιά, που μεγάλωσε στο Νησί και έφυγε για να σπουδάσει στα 17-18 χωρίς πραγματικά να επιστρέψει ποτέ. Πολλοί από μας δε διατηρήσαμε ούτε την προφορά ούτε σημαντική επαφή με τα πολιτιστικά του νησιού, αυτό όμως δεν αλλάζει την κληρονομιά μας.

Έξαλλη, μεθυσμένη γιατρός επιτίθεται σε ταξιτζή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral, δείχνει μία νεαρή γιατρό να επιτίθεται εναντίον ενός οδηγού ταξί στους δρόμους του Μαϊάμι! Η γυναίκα φαίνεται... φανερά μεθυσμένη να σπάει το ταξί, με το περιστατικό να γίνεται και η αιτία απόλυσής της!

Λιοντάρι τα έβαλε με ένα κοπάδι από βουβάλια - Ποιος κέρδισε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα 20 εκατ. views έχει αγγίξει ένα βίντεο που ανέβηκε πριν δύο χρόνια στο Youtube. Στο βίντεο που διαρκεί 1.17 δευτερόλεπτα θα δείτε την επική μάχη ενός λιονταριού με ένα κοπάδι από βουβάλια.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ! Δυο κόρες πρώην υπουργών στη μάχη της Πολιτικής Επιτροπής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που θα ολοκληρώσει τις εργασίες του 10ου συνεδρίου της παράταξης.

ΑΝΑΡΧΙΑ! Μέρα – μεσημέρι επίθεση άπλυτων με μολότοφ στα Εξάρχεια! Έκαψαν το ΑΤ και έσπασαν αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Στόχος το Αστυνομικό Τμήμα - Ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Μια ομάδα κουκουλοφόρων πέρασαν τρέχοντας μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και πέταξαν μολότοφ και καπνογόνα.

Κίνα: Σε επίπεδα-ρεκόρ το χρέος – Άγγιξε το 237% του ΑΕΠ

Διαμορφώθηκε στα 163 τρισ. γουάν (περί των 25 τρισ. δολ.) στο α' τρίμηνο

Εντυπωσιακή άνοδο έχει σημειώσει το χρέος της Κίνας, το οποίο άγγιξε στο α' τρίμηνο του 2016 το 237% του ΑΕΠ, ενισχύοντας τις ανησυχίες είτε για ξέσπασμα χρηματοπιστωτικής κρίσης στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, είτε για συνέχιση της αδύναμης πορεία της.

ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΔΩΝΙ! Συνέδριο ΝΔ: Η αγκαλιά του Άδωνι στον Σάκη Ιωαννίδη

[Καλά κάνει ο Άδωνις παρότι ο συγκεκριμένος μόνο που δεν τον έβρισε όταν ο Άδωνις τον έκραξε για τις αγκαλιές με τον Λαζόπουλο. Καλά κάνει γιατί εμείς μπορούμε να τους κράζουμε (μπας και στρώσουν) αλλά ο Άδωνις είναι αντιπρόεδρος για ΟΛΟΥΣ τους ΝΔίτες]

Μία απρόσμενη αγκαλιά δέχτηκε ο Σάκης Ιωαννίδης από τον Άδωνι Γεωργιάδη στο περιθώριο της τρίτης ημέρας του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο τρολάρισμα στην Νορβηγίδα υπουργό που βούτηξε στη Λέσβο με high-tech στολή για να... ζήσει το προσφυγικό - ΒΙΝΤΕΟ

Από μια άποψη είναι καλύτερη από τους δικούς μας (Μουζάλα-Κουράκη κ.λπ) που πιάστηκαν χέρι-χέρι... στην παραλία

Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου και η υπουργός Μετανάστευσης της Νορβηγίας Σιλβί Λιστχάου, έχει προκαλέσει θύελλα από σχόλια. Κυρίως αρνητικά...

ΒΙΝΤΕΟ-Όλη η ομιλία Κυριάκου: Να φύγει μία ώρα αρχύτερα ο κ. Τσίπρας και η παρέα του - ΒΙΝΤΕΟ

Για νέα αρχή την οποία σηματοδοτεί το 10ο Συνέδριο της ΝΔ έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στη ομιλία του με την οποία έκλεισαν οι εργασίες του Συνεδρίου. Επεσήμανε ότι η νέα ιστορική αποστολή της ΝΔ είναι η ανόρθωση της Ελλάδας.

Ο «δολοφόνος» του Ρώσου πιλότου στέλνει επιστολή στην Ρωσία

Ο Αλπαρσλάν Τσελίκ συνελήφθη στις 30 Μαρτίου για την δολοφονία του Ρώσου πιλότου του Σουκχόι που κατερρίφθη από τουρκικά μαχητικά τον Νοέμβριο του 2015

Η Τουρκία απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα σε Έλληνα φωτορεπόρτερ

Ο Γιώργος Μουτάφης ο οποίος εργάζεται ως φωτορεπόρτερ για την Bild αναγκάστηκε  να επιστρέψει με την πρώτη σημερινή πτήση στην Αθήνα

Την είσοδο, στην Τουρκία, σε Έλληνα φωτορεπόρτερ που εργάζεται για λογαριασμό της Bild απαγόρεψε σήμερα η γειτονική χώρα.

«Κράτος εν κράτει» ο Πολάκης: Δείτε τα ντοκουμέντα της ωμής παρέμβασης στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ντοκουμέντα για την παράνομη διαδρομή των αιτιάσεων Πολάκη και οι απαιτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για την επικύρωση των αποτελεσμάτων που έβγαλε, καθώς και το «casus belli» σε περίπτωση ακύρωσης του διαγωνισμού για τη στελέχωση των ΜΕΘ, παρουσιάζει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ». Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΚΕΕΛΝΟ κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ την περασμένη Τετάρτη, είπε «ούτε να σκέφτεσαι. Τέτοια απόφαση είναι casus belli».

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ; ΑΑΑ! ΓΚΑΛΟΠ ΑΥΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ! Βαρόμετρο Public Issue: 6 στους 10 Έλληνες δεν θέλουν εκλογές

Έξι στους δέκα Έλληνες δεν θέλουν εκλογές σύμφωνα με το μηνιαίο Πολιτικό Βαρόμετρο που δημοσιεύει της Public Issue που δημοσιεύει η εφημερίδα Αυγή.

ΚΛΑΜΑ! «Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες»... μέχρι που κατέλαβαν το ξενοδοχείο της!

Κλάμα προκαλούν τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα για τη βλαμμένη ΣΥΡΙΖΑία που υποστήριζε την προσέλευση των λάθρο... μέχρι που κατέλαβαν το ξενοδοχείο της. Δείτε και γελάστε:

Αλληθώρισαν και τα ανήλικα: Με το στήθος έξω πασίγνωστη τραγουδίστρια (φωτό)

Ένα αυτόγραφο θέλησε να πάρει από πασίγνωστη τραγουδίστρια ένας πιτσιρικάς και ήρθε τετ-α-τετ με… το στήθος της! Το μαύρο μίνι με το αβυσσαλέο ντεκολτέ με το οποίο εμφανίστηκε η...

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΣΥΡΙΖΑία στήριζε την κατάληψη... μέχρι που κατάλαβε ότι το ξενοδοχείο είναι δικό της

Γράψαμε χθες για τις καταγγελίες ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου το οποίο έχουν καταλάβει νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι αριστεριστές και άρχισαν να το γεμίζουν με λάθρο...

Συνέδριο ΝΔ: Χαμός στην άφιξη του Άδωνι Γεωργιάδη! (ΦΩΤΟ)

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, οι οπαδοί και οι σύνεδροι του κόμματος κατά την άφιξή του στο εκθεσιακό κέντρο του 10ου Συνεδρίου της "γαλάζιας" παράταξης.

Συνέδριο ΝΔ: Φυσικά ήταν παρούσα και η κούκλα Έλλη Παπαγγελή! (ΦΩΤΟ)

Πολλές παρουσίες και πάλι στην τρίτη μέρα του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο μία από αυτές ξεχώρισε και έκλεψε... τις εντυπώσεις. Ο λόγος για την Έλλη Παπαγγελή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πρόστιμο 7.000 ευρώ στον Πάγκαλο -Για την επίθεση που δέχθηκε με γιαούρτια!

Πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, της τάξεως των 7.000 ευρώ, για τα όσα είπε μετά από την επίθεση που είχε δεχθεί με γιαούρτια, τον Μάρτιο του 2011.

Αποκλειστικό: ο Παπαμιμίκος πατάει ...πλήκτρα στο συνέδριο! Φωτό

ΘλΜπορεί να παραιτήθηκε απο γραμματέας και απ την πολιτική επιτροπή της ΝΔ, αλλά ο Αντρέας Παπαμιμίκος δεν έμεινε αμέτοχος στις σημερινές εκλογές για τη νέα Πολιτική Επιτροπή. 

ΦΑΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΔΙΑ! Τον έστησαν οι Θεσμοί, την "έπεσε" στον καναπέ! Ο υπουργός και η "πριβέ" πισίνα του Hilton

Ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, φαίνεται πως πέρασε... δύσκολες ώρες στο Hilton, κατά την διάρκεια των πρόσφατων διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης και των Θεσμών. Η πισίνα, το... μαντιλάκι και οι Βορειοευρωπαίοι τουρίστες!

Αρμαγεδδών ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο ο αυτόματος μηχανισμός – Θα κοπούν τα πάντα εάν η κυβέρνηση δεν πετύχει τους στόχους

- Ο μηχανισμός αυτόματης συμμόρφωσης θα περιλαμβάνει σκληρά μέτρα με περικοπές ή αυξήσεις φόρων
- Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας θα είναι πιθανότατα η νέα συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με το κουαρτέτο
- Ο Αλέξης Τσίπρας και το οικονομικό επιτελείο δέχεται τα προληπτικά μέτρα να αφορούν στο Δημόσιο
- Η κυβέρνηση ωστόσο αρνείται στη συμφωνία να υπάρχει αναλυτική περιγραφή των μέτρων

ΣΟΚ! Μουζάλας: Δεν έχει «κόλλα» η καρέκλα αλλά ο κ@@ος του Καμμένου

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μπαίνοντας στην πολιτική τον αιφνιδίασαν, καθώς δεν ήταν υποψιασμένος, παραδέχθηκε ο Γιάννης Μουζάλας.

Μητσοτάκης: Να φύγει μία ώρα αρχύτερα ο Τσίπρας και η παρέα του

Κατά μέτωπον επίθεση στην κυβέρνηση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, η αυλαία του οποίου πέφτει σήμερα.

Επίθεση Σαμαρά σε ΣΥΡΙΖΑ: Είναι σαν να παίζουν με τα σπίρτα σε μια αποθήκη γεμάτη καύσιμα

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμάρας υπεραμύνθηκε της διακυβέρνησης του με ομιλία του στο 10 Συνέδριο της ΝΔ σήμερα Κυριακή και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Γαλλικό Πρακτορείο: Δεκάδες πρόσφυγες πέρασαν παράνομα από την Ελλάδα στην ΠΓΔΜ το Σάββατο

Αρκετές δεκάδες πρόσφυγες κατάφεραν να περάσουν παράνομα από την Ελλάδα στην ΠΓΔΜ το Σάββατο, παρά το γεγονός ότι τα σύνορα παραμένουν κλειστά, σύμφωνα με φωτογράφο του AFP.

Τρελό ξύλο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (VIDEO)

Τα παιχνίδια του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου δυστυχώς έχουν συχνά τέτοιες σκηνές βίας!

Το τέλος του αγώνα μεταξύ του Αχιλλέα Τριανδρίας και του Φοίνικα Πολίχνης για την ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν επεισοδιακό!