27 Απριλίου 2016

ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ! Έβγαλε πάλι μάτι το λάθος του Μαξίμου

Συνήθως οι επίσημες ανακοινώσεις του πρωθυπουργικού γραφείου, περνούν από… κόσκινο για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Ωστόσο, στο Μαξίμου φαίνεται πως την ορθογραφία την θεωρούν… ψηλά γράμματα, καθώς επίσημη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, είχε τέσσερις φορές το ίδιο ορθογραφικό λάθος. Μάλιστα, τα συνεχόμενη λάθη έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται εάν το πρωθυπουργικό επιτελείο θα πρέπει να προσλάβει διορθωτή για τα κείμενα που συντάσσονται.

Τι κάνει η Χίλαρι Κλίντον στο αεροσκάφος των οργίων του Dan Bilzerian;

H υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ νοίκιασε για την προεκλογική της εκστρατεία το αεροπλάνο όπου ο διάσημος playboy κάνει Σόδομα και Γόμορα

Εκανε γκάφα ή όχι; Ο χρόνος θα δείξει για την Χίλαρι Κλίντον η οποία νοίκιασε για την προεκλογική της εκστρατεία το αεροπλάνο των οργίων που ανήκει στον Dan Bilzerian.

Με το «Παναγία Τήνου» φωτογραφίζεται ο Βουλγαράκης (ΦΩΤΟ)

Σαλπάρει…ο Γιώργος Βουλγαράκης για Κρήτη και δεν θα μπορούσε αφού βρέθηκε στο   λιμάνι του Πειραιά να μην βγάλει φωτογραφία με το πλοίο που απασχολεί την ειδησεογραφία το τελευταίο διάστημα, το «Παναγία Τήνου».

Ανατροπή στη συγκινητική ιστορία του πρόσφυγα που έγινε από ζητιάνος, επιχειρηματίας

Πουλούσε στιλό στους δρόμους της Βηρυτού με το κοριτσάκι του αγκαλιά και μέσα σε λίγους μήνες απέκτησε τρεις επιχειρήσεις - Τώρα όμως τα πράγματα δεν δείχνουν και τόσο καλά για αυτόν

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου Σακελλαρίδη – Τζίμα (ΦΩΤΟ)

Happy end θα έχει το love story της Ράνιας Τζίμα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Η μεταξύ τους αντιπάθεια που ξεκίνησε από μια τηλεοπτική κόντρα (το καλοκαίρι του 2014) μετατράπηκε εν καιρώ σε μεγάλο έρωτα, ο οποίος λίαν συντόμως θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, αλλά και τον πολιτικό γάμο τους, τον οποίο αποφάσισαν να επισπεύσουν λόγω εγκυμοσύνης.

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ! Ο διευθυντής του Τσίπρα στα Holmes -Πήγε να ρωτήσει για προγράμματα και τιμές

Η ώρα να γυμναστεί αποφάσισε πως ήρθε ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού (και προσωπικός του φίλος) Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Το Twitter σχολιάζει και ετοιμάζεται ξανά για Grexit: "Η δραχμή είναι νηστήσιμη;"

Η εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις έφερε ξανά στην επικαιρότητα τη συζήτηση για Grexit. Και οι χρήστες του Twitter ήδη ετοιμάζονται για αυτό.

ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Τούρκοι είπαν σε ελληνικά F-16 ότι έκαναν παραβίαση στο Αιγαίο!

Απανωτές είναι σήμερα οι τουρκικές προκλήσεις. Οι Τούρκοι δεν σταμάτησαν στην υπέρπτηση πάνω από τη Ρω την ώρα που ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ βρισκόταν στο νησί.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΓΑΠ! Χωρίς δελτίο ειδήσεων το Mega!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Mega, καθώς το δελτίο ειδήσεων δεν θα "βγει" σήμερα.

"Σφαλιάρα" Τσίπρα από την Ουάσινγκτον - Στηρίζει απόλυτα το ΔΝΤ - Reuters: Το Ταμείο θα μείνει εκτός του ελληνικού προγράμματος

- Για πρώτη φορά η Ουάσινγκτον στέκεται στο πλευρό του ΔΝΤ και αδειάζει Αθήνα
- Αμερικανός αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στήριξε απόλυτα τις εξωφρενικές απαιτήσεις του ΔΝΤ
- Χαρακτήρισε ξεπερασμένο το ελληνικό πρόγραμμα και πως πρέπει να αναμορφωθεί
- Κριτική και στους ευρωπαίους δανειστές καλώντας τους να λάβουν μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους

ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ->Καμμένος: Αυτά είναι τα πεπραγμένα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Στοιχεία για τα πεπραγμένα της Nατοϊκής δύναμης στο Αιγαίο έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕ! Καθηγητής του ΑΠΘ παραπέμπεται σε δίκη για απάτη

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπεται καθηγητής του ΑΠΘ, κατηγορούμενος για απάτη που αποκαλύφθηκε σε βάρος του Ιδρύματος.

Φανατική θαυμάστρια των σειρών CSI βοήθησε την αστυνομία να διαλευκάνει δολοφονία

Μια φύλακας πάρκου στην Σεβίλλη και οπαδός της τηλεοπτικής σειράς CSI των εγκληματολογικών εργαστηρίων, βοήθησε την τοπική αστυνομία να επιλύσει τον γρίφο πίσω από έναν βιασμό μετά φόνου.

Κλαίνε για το αγγελιόσημο τα γίδια αφού πολέμησαν σαν τα σκυλιά τον Σαμαρά που τους έδινε παρατάσεις

Δείτε τι γράφουν οι δημοσιογράφοι σε επιστολή τους προς τους τροϊκανούς... αφού αυτοί τους φταίνε και όχι ο Τσίπρας που το καταργεί!

Αυτά που απέκρυψε ο Κατρούγκαλος από την Τρόικα για την περίθαλψη στα ΜΜΕ

Ανοικτή Επιστολή του Νίκου Καρούτζου (ΓΓ ΕΔΟΕΑΠ) και Άντζυ Σταθάτου (ΤΥΠ ΕΔΟΕΑΠ) προς τους εκπροσώπους των Θεσμών

Αξιότιμοι κύριοι,

Το ΔΝΤ αμφισβητεί τα στοιχεία της Eurostat για την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Το "ξέσπασμα" του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ φέρνει στο προσκήνιο την ανοικτή κόντρα μεταξύ της Κομισιόν και του ΔΝΤ. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 Θανάση Τσίτσα, ο λόγος είναι ότι ο Πολ Τόμσεν και το επιτελείο του αμφισβητεί ευθέως τα στοιχεία που έδωσε η EUROSTAT, με βάση τα οποία δίνεται μία καλύτερη εικόνα της ελληνικής οικονομίας σε σχέση με τις αρνητικές προβλέψεις του ΔΝΤ.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ ήταν τελικά... νταβάς

Στα «δίχτυα» της αστυνομίας έπεσε 64χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ, που βρισκόταν ως καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές, κατηγορούμενος από αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, για προώθηση γνωστών μοντέλων από Ελλάδα και εξωτερικό σε ερωτικό γραφείο της Γαλλίας.

Η απίστευτη ευχετήρια κάρτα του Μεϊμαράκη (ΦΩΤΟ)

Εξέπληξε η ευχετήρια κάρτα που απέστειλε με email ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Οι εμπνευστές της κάρτας χρησιμοποίησαν το emoticon με το…

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΤΟ ΒΥΘΙΣΕ! Δρίτσας: Πιθανή η δολιοφθορά στο «Παναγία Τήνου»

Το ενδεχόμενο δολιοφθοράς αφήνει ανοικτό με επίσημη ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την εισροή υδάτων στο πλοίο «Παναγία Τήνου» που χθες βυθιζόταν στο λιμάνι του Πειραιά.

Spiegel: Η Ευρώπη έχει τώρα πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθεί από το σόου του Τσίπρα

Οι ημέρες αυτές ζωντανεύουν ξανά μνήμες του καλοκαιριού του 2015 και αυτό δεν είναι καλό. Ομως, αυτή τη φορά, η Ευρώπη έχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά προβλήματα από ότι η Ελλάδα, γράφει το Spiegel.

ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ! Κοζάνη: Αναχωρούν για Θεσσαλονίκη 229 Σύροι προσφυγές -Με δάκρυα τους αποχαιρέτησαν οι κάτοικοι

Αναχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης από την Κοζάνη οι πρόσφυγες που διέμεναν στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης.

Οι 229 Σύροι πρόσφυγες θα μεταφερθούν σε καταυλισμό που έχει δημιουργηθεί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ντοκουμέντο από τη διάσωση ναυτικών στη Λέσβο – ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Πολεμική Αεροπορία βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης μελών του πληρώματος του φορτηγού πλοίου «Nova Cura» που έχει προσαράξει ένα ναυτικό μίλι βόρεια της Λέσβου.

Ομάδα Αλήθειας: Σειρά έχει τώρα ο έρπης στον Τσίπρα, αν δεν κάνω λάθος...

Με τις διαπραγματεύσεις να έχουν μπλοκάρει, τους δανειστές να δείχνουν ανένδοτοι και την ελληνική κυβέρνηση να μη μπορεί να διαχειριστεί τις εξελίξεις, η πλατφόρμα Ομάδα Αλήθειας, η οποία πρόσκειται στη ΝΔ, δίνει τη δική της εκδοχή.

Γνωστός ξένος δημοσιογράφος θαυμάζει τον Άδωνι και… δεν τον κρύβει

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης έχει τον τρόπο να έλκει θαυμαστές. Θέλετε, ο στόμφος με τον οποίο μιλάει, η ακρίβεια των λόγων του, οι γνώσεις του στην Ιστορία ή και όλα αυτά μαζί; Σε κάθε περίπτωση ο Άδωνις φαίνεται πως έχει το δικό του «fan club».

Στα παρασκήνια της διαπραγμάτευσης

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Πριν λίγες μέρες, που βρισκόμουν για πολλοστή φορά στο Χίλτον προκειμένου να καλύψω τις συζητήσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές, έτυχε δίπλα σε δύο κορυφαίους υπουργούς να στέκεται στο λόμπι ένα γκρουπ Κινέζων τουριστών φορτωμένο με βαλίτσες και δίπλα τους εμείς οι δημοσιογράφοι που τρέξαμε να μιλήσουμε με τους υπουργούς για να μάθουμε τι διεμήφθη με τους δανειστές.

Η στιγμή που Κούρδοι ανατινάσσουν στον αέρα τζιχαντιστές - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα θωρακισμένο όχημα με μεταλλικές πλάκες αυξάνει ταχύτητητα σε ενα σκονισμένο δρόμο. Οι βαριά οπλισμένοι άνδρες παίρνουν θέση. Τότε ξαφνικά ακούγεται ενας δυνατός θόρυβος, το όχημα έχει χτυπηθεί.

Διέγραψε τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαλισιώβα ο ΠΣΑΤ για ανάρτηση στο Facebook

Την απόφαση να διαγράψει τον αθλητικό συντάκτη Δημήτρη Μαλισσιώβα για ανάρτηση και σχόλια στο Facebook πήρε ο ΠΣΑΤ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου:

Στη φυλακή 22χρονη που παρενοχλούσε ερωτικά επί τρία χρόνια οδηγό λεωφορείου

Η 22χρονη καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση, έπειτα από επανειλημμένες παραβιάσεις των ασφαλιστικών μέτρων που είχε ζητήσει να εκδοθούν εις βάρος της το «θύμα» της

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Πατέρας συνελήφθη επειδή έδειρε Αλβανό διαρρήκτη!

Μαζί με το γιο του, «έπιασαν στα πράσα» τον αλλοδαπό κλέφτη - Τον ξυλοκόπησαν άγρια, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο - Εκεί, ο διαρρήκτης συνελήφθη, αλλά έκανε μήνυση κι έτσι συνελήφθη και ο πατέρας!

ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ; Γιατί οι Βρυξέλλες αντιμετωπίζουν τον Τσίπρα με διπλή γλώσσα Γιούνκερ-Ρέγκλινγκ

Ο Γιούνκερ χαρακτηρίζει παράλογη και αντισυνταγματική την απαίτηση για λήψη προληπτικών μέτρων 3,6 δισ. ευρώ, την ώρα που ο Κλάους Ρέγκλινγκ υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει καν πρόοδος, που να δικαιολογεί τη σύγκληση Eurogroup

WSJ: Παράδοση ή εκλογές οι επιλογές του Τσίπρα-FT: Τα δυο μεγάλα αγκάθια στη διαπραγμάτευση με Ελλάδα

Για εκλογές τον Μάιο επειδή η Ελλάδα ξεμένει από μετρητά τον Ιούνιο μιλάει ο ανταποκριτής της αμερικανικής εφημερίδας - «Chicken game» ανάμεσα σε Ελλάδα - ΔΝΤ - Γερμανία
Μόνο δύο είναι οι επιλογές που έχει μπροστά του ο Αλέξης Τσίπρας μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις, τη μη διεξαγωγή Eurogroup και το εκκωφαντικό «όχι» για σύγκληση Συνόδου Κορυφής, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Αυτό είναι το 50χρονο ΖΩΟ που συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών [εικόνες]

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 50χρονου, ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκων.

ΝΔ: Παραιτηθείτε πριν φουσκώσετε κι άλλο το λογαριασμό

Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε εκ νέου την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και εκλογές

Την παραίτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ζήτησε εκ νέου η ΝΔ, με τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Κουμουτσάκο να επισημαίνει πως είναι το μόνο που του έχει απομείνει.

Ανδραβίδα: 66χρονος Γάλλος φωτογράφιζε την 117 ΠΜ - Είχε ταξιδέψει σε Ιράκ και Αλγερία

Σενάριο κατασκοπικής ταινίας θύμιζαν τα όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί της Μ. Δευτέρας στην περιοχή της Ανδραβίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ένας Γάλλος υπήκοος ηλικίας 66 ετών συνελήφθη από αστυνομικούς έξω από την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας και την 117 ΠΜ να φωτογραφίζει εγκαταστάσεις και αεροσκάφη, παρά την απαγόρευση που υπαγορεύει η νομοθεσία της χώρας μας και οι σχετικές πινακίδες έξω από τη μονάδα.

H Τουρκία θέλει να ελέγχει τα σύνορα με drones-Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα;

Η Τουρκία έχει αποφασίσει να αναπτύξει την τοπική της αμυντική βιομηχανία, ενισχύοντας τη με συστήματα υψηλής τεχνολογίας που θα την βοηθήσουν να ελέγχει καλύτερα δύσκολα προσβάσιμες περιοχές και όχι μόνο, χωρίς να απομακρύνεται από το έδαφος της. Πώς θα γίνει αυτό;

ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΑ! «Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου», λέει η Αιγύπτια παρουσιάστρια που έστειλε στο… διάολο τον Ιταλό φοιτητή

«Να πάει στο διάολο» είχε πει η Ράνια Γιασέν για τον δολοφονηθέντα Τζούλιο Ρετζένι

Σάλο είχε προκαλέσει η φράση της Αιγύπτιας παρουσιάστριας Ράνια Γιασέν «να πάει στο διάολο» αναφερόμενη στον Ιταλό φοιτητή, Τζούλιο Ρετζένι, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Κάιρο κι οι συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν διαλευκανθεί.

Εντυπωσιακή πτήση drone πάνω από το «Παναγιά Τήνου»

Μέχρι αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί μερικώς η κλίση που πήρε το πρωί της Τρίτης έπειτα από μεγάλη εισροή υδάτων

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από πτήση drone πάνω από το μισοβυθισμένο πλοίο «Παναγία Τήνου» που βρίσκεται δεμένο στην προβλήτα Ε4 στο λιμάνι του Πειραιά.

Τουρκικά μαχητικά πάνω από τη νήσο Ρω

Πρόκληση της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης - Δύο τουρκικά F-16 πέταξαν 27.500 πόδια πάνω από τη Ρω

ΝΔ: Να δώσει πειστικές απαντήσεις ο Μπαλτάς για την Αφάντου - Κινδυνεύει με ματαίωση η επένδυση

Συγκεκριμένες και πειστικές απαντήσεις για την αιφνιδιαστική απόφαση να χαρακτηρισεί αρχαιολογική έκταση μία ζώνη 10.000 στρεμμάτων στο γκολφ της Αφάντου Ρόδου ζητά από τον υπουργό Πολιτισμού η Νέα Δημοκρατία.

ΤΑ'ΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ! Βίντεο-σοκ: Οικιακή βοηθός ουρεί στον χυμό που ετοιμάζει για το αφεντικό της

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο από το Κουβέιτ. Οικιακή βοηθός ουρεί και ρίχνει τα ούρα στοn χυμό που σερβίρει ως πρωινό στο αφεντικό της.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, σύντροφοι!

Του Σάκη Μουμτζή

Η πολιτική πρόβλεψη είναι η κατάληξη μιας σειράς λογικών επεξεργασιών γεγονότων, πληροφοριών κι εκτιμήσεων. Προϋποθέτει βέβαια πως το συλλογικό υποκείμενο που καθορίζει τις εξελίξεις, λειτουργεί μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια κοινώς αποδεκτά και κυρίως πως αποδέχεται την ομαλή διαδοχή των καταστάσεων.

ΑΓΓΛΟΙ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; Ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ ήταν κοινός «μαυραγορίτης» και «φοροφυγάς»

Μαυραγορίτης, τοκογλύφος, φοροφυγάς – αυτές οι λέξεις σίγουρα δεν είναι οι πρώτες που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Αλλά θα επρεπε!

Αυτό υποστηρίζει μια ομάδα ακαδημαϊκών, οι οποίοι αποδεικνύουν τώρα ότι ο κορυφαιος θεατρικός συγγραφέας ήταν ένας στυγνός επιχειρηματίας που πλούτισε εμπορευόμενος δημητριακά κατά τη διάρκεια μιας περιόδου λιμού.

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Αυτοί οι αμόρφωτοι σας αξίζουν για κυβερνήτες γίδια!

Ο γνωστός ηλίθιος ΣΥΡΙΖΑίος Καραμέρος που είναι και αμόρφωτος... θέλει και να το παίξει έξυπνος γράφοντας το fact σαν...

Δανία: Έβαλαν πινακίδες για να δείξουν στους πρόσφυγες... την έξοδο

Μια πόλη στη Δανία με πληθυσμό 13.000 κατοίκους, που φιλοξενεί 1.200 πρόσφυγες, βρήκε τον «τρόπο» να τους διώξει

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν κάτοικοι στην πόλη Thisted, στο βόρειο τμήμα της Δανίας, για να δείξουν ότι δεν θέλουν τους πρόσφυγες. Στις 22 Απριλίου εμφανίστηκαν στους δρόμους της πόλης πινακίδες που έδειχναν με τόξα την κατεύθυνση και την απόσταση για το Ιράκ και την Συρία.

ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ ΑΛΕΞΗ! Ρέγκλινγκ: Χωρίς μέτρα δεν θα εκταμιεύσουμε δόση -Πρέπει να υπάρξει πρόοδος για να συγκληθεί Eurogroup

Το Eurogroup θα συγκληθεί μόλις υπάρξει επαρκής πρόοδος, διαμήνυσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο πρακτορείο Bloomberg.

ΠΣΟΦΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ! Παπακωνσταντίνου: Είμαι σε κακή οικονομική κατάσταση -Επαγγελματικά επιζητώ να ισορροπήσω

Επίθεση στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών (επί κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου) Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, αποκάλυψε το ποιος αποφάσισε τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Τέλος τα «Καλημερούδια» - Δεν ξαναβγαίνει η εκπομπή στον αέρα του MEGA [βίντεο]

Τα οικονομικά προβλήματα στο κανάλι του MEGA άρχισαν πλέον να επηρεάζουν και το καθημερινό πρόγραμμα. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, λίγο πριν από το τέλος της σημερινής εκπομπής (27/4) «Καλημερούδια», αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές κάνοντας μια μικρή αναφορά στα ζητήματα των τελευταίων ημερών, τα οποία έφεραν το τέλος της εκπομπής.

Βραζιλία: Δείτε την πληθωρική σύζυγο του υπουργού Τουρισμού που... κολάζει

Ο νέος υπουργός Τουρισμού της Βραζιλίας δεν εντυπωσιάζει με τις πολιτικές του θέσεις αλλά με τις καμπύλες της συζύγου του

Ο Αλεσάντρο Τειχέιρα, ο νέος υπουργός Τουρισμού της Βραζιλίας θα μπορούσε να είχε χαθεί στην λήθη της παγκόσμιας ιστορίας, αν δεν είχε προβλέψει να κρατηθεί στον αφρό των ημερών έχοντας δίπλα του ένα ακαταμάχητο σωσίβιο: την πληθωρική και εντυπωσιακών αναλογιών γυναίκα του.

Σκίτσο-Δεν κρύβεται άλλο το καράβι που βουλιάζει

Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ! «Αινιγματική» ανάρτηση Γεννηματά στο Twitter - Προαναγγέλλει συγκυβέρνηση;

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε τροφή στα σενάρια για συμμετοχή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην κυβέρνηση
Σαν «βόμβα»... έσκασε η αινιγματική η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά στο Twitter, δίνοντας τροφή στα σενάρια για συμμετοχή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) στην κυβέρνηση.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ! ΤτΕ: Σε χαμηλό δυόμισι ετών οι καταθέσεις τον Μάρτιο

Οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών μειώθηκαν κατά 210 εκατ. ευρώ ή κατά 0,17% σε μηνιαία βάση, και διαμορφώθηκαν στα 121,47 δισ. ευρώ που είναι και το κατώτερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2013

«Καυτός» Ιούλιος με υποχρεώσεις 3,5 δισ. ευρώ αλλά με άδεια ταμεία

Τα μηνύματα είχαν έρθει από τον Φεβρουάριο μέσω του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου από το βήμα της Βουλής. «Αν η αξιολόγηση πάει για τον Μάιο ή τον Ιούνιο καήκαμε» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας και πλέον ο Ιούλιος σημειώνεται με έντονες παρατηρήσεις καθώς θα πρέπει να αποπληρωθούν 3,5 δισ. ευρώ.

Μητσοτάκης: Κύριε Τσίπρα, παραιτηθείτε τώρα -Τα μέτρα «κάβα» είναι το τίμημα της αναξιοπιστίας σας

Κατά μέτωπο επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Κύπρια ΧΑυγίτισσα υποψήφια βουλευτής στη σύζυγο του εραστή της: Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι

[Βλαμμένο ούγκανο. Το πηδούσε ο άλλος και είχε πιστέψει ότι θα χωρίσει τη γυναίκα του για να την παντρευτεί...]

Διαβάστε τα sms που αντάλλαξαν 

Η παρενόχληση από την υποψήφια βουλευτή άρχισε μετά την διακοπή της ερωτικής σχέσης που είχε συνάψει με παντρεμένο άντρα, ο οποίος έκανε και τη καταγγελία μαζί με τη σύζυγο του