28 Απριλίου 2016

Ρόμπα κάνει ο Άδωνις τον Παππά: Τι θα πεις φέτος στη γυναίκα σου;

Με αφορμή την είδηση ότι το Άγιο Φως θα έρθει από τα Ιεροσόλυμα με τον Πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ο Άδωνις Γεωργιάδης θυμίζει στον Νίκο Παππά ένα παλαιότερό του tweet από την εποχή της ανέμελης αντιπολίτευσης το 2012:

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Καρατόμησαν τον Γιαννόπουλο που καταγγέλλει τον "αναιδή τρόπο" του Πολάκη

Να θυμίσουμε ότι ο Γιαννόπουλος είναι ψεκασμένος και διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ μετά από πρόταση Καμμένου!

Tέλος ο Γιαννόπουλος από το ΚΕΕΛΠΝΟ - Τον έπαυσε το υπουργείο Υγείας

Την παύση του Θανάση Γιαννόπουλου από τη θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ και την αντικατάστασή του ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Η απάντηση του Κουμουτσάκου στον Παππά

Στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ταυτίζεται με το ΔΝΤ, απάντησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΒΙΝΤΕΟ- Επικός Άδωνις σε Πολάκη: Συνέχισε έτσι και η φυλακή είναι κοντά

"Ο κ. Πολάκης, ένας ανάξιος υπουργός, αποφάσισε να παραβιάσει τη νομιμότητα και να ακυρωθεί τελικά ο διαγωνισμός για την πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών στις ΜΕΘ" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

ΞΥΔΑΚΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Η «πρώτη φορά» αριστερή κυβέρνηση φέρνει το Αγιο Φως με το πρωθυπουργικό Embraer

Με το αεροσκάφος Embraer-209 της Πολεμικής Αεροπορίας θα γίνει η μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, λίγες ώρες πριν από την Ανάσταση.

Σπύρος Ρέβης: Θα γονατίσω στα δικαστήρια όσους με διασύρουν!

Ο μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών, μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, «ξεσπάει» για την εμπλοκή του ονόματός του στο «ροζ» σκάνδαλο που συγκλονίζει την Αθήνα - Ζητά 1.000.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση και διασυρμό
Ρόλο-«κλειδί» σε κύκλωμα μαστροπών, που προωθούσε στα κρεβάτια πλούσιων πελατών «καυτά» κορίτσια πολυτελείας, και εξαρθρώθηκε από τις Αρχές, φέρεται να είχε πασίγνωστος Έλληνας μάνατζερ με μεγάλο όνομα στο χώρο της σόουμπιζ.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-Ενα βήμα πιο κοντά στους ευρωσοσιαλιστές ο Τσίπρας: Πάει στη συνάντηση της Ρώμης

Ενα βήμα πιο κοντά στους Ευρωπαίους σοσιαλιστές έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Οπως έκανε γνωστό το Μέγαρο Μαξίμου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός...

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση των άπλυτων στο ΑΤ Εξαρχείων

Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών γίνεται ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με βόμβες μολότοφ την περασμένη Κυριακή στο ΑΤ Εξαρχείων στην οδό Καλλιδρομίου, ενώ την συνοδεύουν με βίντεο.

ΟΤΑΝ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ η κυβέρνηση ανακαλύπτει τη διαπλοκή -Προκαταλαμβάνει την Εξεταστική για δάνεια κομμάτων-ΜΜΕ

Με ένα non paper, ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να ενημερώσει για τις πρώτες ενέργειες που έκανε και θα κάνει η συσταθείσα Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ. Μιλά και πάλι για την διαπλοκή και καταγγέλλει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τράπεζες και ΜΜΕ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ειδομένη: Νταλικέρηδες μοίρασαν έκαναν το μνημόσυνο της κλειστής σιδηροδρομικής γραμμής - Αρνούνται να φύγουν οι περισσότεροι λάθρο!

Πρόσφυγες και μετανάστες σκίζουν τα φυλλάδια που τους μοιράζουν για να φύγουν από την Ειδομένη - Κλειστή για 40η ημέρα η σιδηροδρομική γραμμή...

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΤΙ ΖΟΥΜΕ! Ελληνίδες μετανάστριες στη Βουλγαρία

Στη Βουλγαρία αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν για να βρουν δουλειά, γυναίκες που έμειναν άνεργες, όταν το εργοστάσιο στο οποίο εργάζονταν έκλεισε και μεταφέρθηκε στη γειτονική χώρα.

Η κυβέρνηση στρώνει το χαλί των πλειστηριασμών στα «κοράκια» των funds

Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας των ακινήτων που κατάσχονται στο ΣτΕ - Εκπρόσωποι «distress funds» είναι ήδη στην Αθήνα και έχουν απλώσει τα... δίχτυα τους για τα «κόκκινα» δάνεια

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! "Μάχες" στους δρόμους για ένα κομμάτι ψωμί στη Βενεζουέλα

Στο χάος έχει βυθιστεί η Βενεζουέλα λόγω των ελλείψεων βασικών αγαθών αλλά και της τραγικής οικονομικής κατάστασης της χώρας.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΝΝΟΕΙ-Ολα είναι στον αέρα, αλλά ο Τσίπρας «βλέπει» σύντομα θετικές εξελίξεις

Ενεση αισιοδοξίας στο εσωτερικό κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, παρότι οι εξελίξεις δεν είναι ευοίωνες.

Ολα είναι στον «αέρα»: Οι θεσμοί αποχώρησαν από την Ελλάδα, η αξιολόγηση ακόμη εκκρεμεί, η «Ανάσταση» για την ελληνική οικονομία δεν ήρθε, οι Ευρωπαίοι αρνήθηκαν το αίτημα Τσίπρα για σύγκληση Συνόδου Κορυφής, το Eurogroup που ζήτησε εναλλακτικά δεν έχει ορισθεί ακόμη. Ομως ο Ελληνας Πρωθυπουργός βλέπει σύντομα θετικές εξελίξεις.

Ο Μηταφίδης για το επεισόδιο στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης: Ένας ακροδεξιός μας επιτέθηκε, όλοι οι άλλοι ήταν ευχαριστημένοι - ΒΙΝΤΕΟ

Για «τραμπούκικη επίθεση» έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης αναφορικά με τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης. Παρών στο επεισόδιο ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης.

ΠΣΟΦΟΣ! Τουρκία: Πτώση κατά 13% στις αφίξεις τουριστών

Oι τρομοκρατικές επιθέσεις σε διάφορα σημεία της χώρας έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στον τουρισμό της

Οι συνεχείς αναταραχές και οι τρομοκρατικές ενέργειες στην Τουρκία, φαίνεται ότι οδηγούν σε σημαντική μείωση των τουριστών που φθάνουν στην χώρα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Τουρισμού της Τουρκίας, μέσα στον Μάρτιο οι αφίξεις μειώθηκαν κατά 13% συγκρινόμενες με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Επεισόδια στη Γαλλία κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας στη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά της εργασιακής μεταρρύθμισης στη χώρα. Χιλιάδες μισθωτοί και φοιτητές έχουν βγει στους δρόμους, έπειτα από κάλεσμα επτά συνδικάτων.

Βίντεο-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Τζιχαντιστής καταγράφει το θάνατό του σε μάχη με τους Κούρδους!

Κόντρα στην προπαγάνδα περί της «πολεμικής μηχανής» του ISIS, οι τρομοκράτες καταγράφονται εδώ πανικόβλητοι στο πεδίο της μάχης, να μην μπορούν να εκτοξεύσουν πυραύλους και να μην βρίσκουν ούτε τα πυρομαχικά τους!

Αφοί Καρυπίδη: Ανακάλεσε την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99

Tην αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 ανακάλεσε η εταιρεία Αφοί Καρυπίδης που εκμεταλλεύεται αλυσίδα supermarkets με 139 καταστήματα στη Βόρεια Ελλάδα.

Δείτε τις χώρες με τις περισσότερες και τις λιγότερες ελευθερίες στον πλανήτη

Το Τουβαλού είναι ψηλότερα από την Ελλάδα - Σύμφωνα με μετρήσεις δέκα χώρες στον κόσμο, κατατάσσονται σε αυτές που δεν έχουν καμία ελευθερία, ενώ η Κύπρος είναι από τις πιο ελεύθερες χώρες στον πλανήτη

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Έχουν περάσει περίπου 39 χρόνια από την πρώτη προβολή της Μεγάλη Εβδομάδα χωρίς «Ιησού από τη Ναζαρέτ» δεν γίνεται. Η μεγάλη θρησκευτική παραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1977 συνεχίζει να καθηλώνει το κοινό και να μεγαλώνει γενιές και γενιές. Τριάντα εννιά χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της σίγουρα θα αναρωτιέστε πώς να είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της.

Russia Today: Ο Τζιχάντι Τζον είχε κάνει φυλακή στη Θεσσαλονίκη

Ο Τζιχάντι Τζον είχε περάσει στην Καστοριά, πληρώνοντας λαθρεμπόρους και από κει μέσω ταξί έφτασε στη Θεσσαλονίκη όπου και συνελήφθη μαζί με το συνεργό του

ΣΙΓΑ ΡΕ ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΕ! ΚΑΤΟ@ΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! Πολάκης: Αν δεν παραιτηθούν θα τους παύσω- Επίθεση της αντιπολίτευσης

Ρεσιτάλ αυθαιρεσίας από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας - Τώρα απειλεί με παύση μέσω facebook το ΔΣ του οργανισμού που αρνήθηκε να δεχτεί την ωμή παρέμβασή του στο διαγωνισμό για τους νοσηλευτές

Συνελήφθη ο βασικός αυτουργός των σεξιστικών επιθέσεων εναντίον γυναικών στην Κολωνία

Ένας νεαρός άνδρας ηλικίας 19 ετών, που φέρεται να είναι ένας από τους «βασικούς αυτουργούς» των σεξουαλικών επιθέσεων που διαπράχθηκαν εναντίον γυναικών τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία (δυτική Γερμανία) συνελήφθη στην Ελβετία, γνωστοποίησε η γερμανική αστυνομία.

ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ-> Βρετανία: Ο Λίβινγκστον απομακρύνθηκε από τους Εργατικούς μετά το σχόλιο για τον Χίτλερ

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία -και ιδίως στους κόλπους του κόμματος των Εργατικών- μετά την δήλωση του Κεν Λίβινγκστον ότι «ο Χίτλερ υποστήριζε τον Σιωνισμό». Η φράση αυτή προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στην βρετανική κοινή γνώμη, υποχρεώνοντας το Εργατικό Κόμμα να τον απομακρύνει από τις τάξεις του. Μάλιστα, ένας εκπρόσωπος του κόμματος δήλωσε ότι η απομάκρυνσή του συνοδεύεται από μία έρευνα για τον λόγο που έφερε το κόμμα σε τόσο δυσχερή θέση.

Ακόμα προσπαθούν να ανοίξουν την σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη…

Η προσπάθεια για το άνοιγμα της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, η οποία παραμένει για 40 ημέρες κλειστή ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση του συμβουλίου προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής τυπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κύπρος: Μόνο με γεώτρηση θα ξέρουμε αν υπάρχει φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ

Χωρίς να γίνει γεώτρηση στα τρία τεμάχια της κυπριακής ΑΟΖ, που αδειοδοτήθηκαν πρόσφατα, δεν μπορεί να είναι βέβαιο ότι υπάρχει φυσικό αέριο, δήλωσε ο Κύπριος υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης.

Σε αναμονή για νέο ένταλμα σύλληψης του Λεωνίδα Μπόμπολα

Νέο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης αναμένεται να εκδώσει μέσα στην ημέρα η Κυπριακή Αστυνομία σε βάρος του Λεωνίδα Μπόμπολα, όσον αφορά τις υποθέσεις με τα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Εικόνες φρίκης στο Σχιστό με το παζάρι των "ψυχών" -ΦΩΤΟ

Μόνο ντροπή προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του enikos.gr στο παράνομο παζάρι του Σχιστού, εκεί όπου δεκάδες ζώα παραμένουν για ώρες στοιβαγμένα μέσα σε άθλια κλουβιά, χωρίς τροφή και νερό, μέχρι να βρεθεί ο αγοραστής τους.

Συγκινητικό βίντεο: Δείτε πώς συγχρονίζονται οι καρδιές ανθρώπων και των σκύλων τους

Αν χρειαζόταν επιστημονική επιβεβαίωση ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, το βίντεο που γύρισε η γνωστή εταιρία παραγωγής τροφών για τα συμπαθή τετράποδα, η Pedigree, αποδεικνύει με τον πιο αδιάψευστο τρόπο του λόγου το αληθές.

ΑΠΑΠΑ! ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ; Έβαλαν στο μάτι τα αποθεματικά της ΕΡΤ

Τα χρήματα είναι πολλά και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο ιδιαίτερα χρήσιμα, καθώς λέγεται ότι ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Λογικό λοιπόν που η κυβέρνηση τα θέλει ξανά, όπως είχε γίνει και πριν από έναν χρόνο…!

Το «γαλάζιο» συνέδριο σε αριθμούς (Γράφημα)

Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ήταν … καινοτόμο για τα μέχρι σήμερα δεδομένα του κόμματος. Αυτό προκύπτει από το γράφημα που ανέβασε στο Twitter ο βουλευτής του κόμματος, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

TON EXOYN JEFTILISEI TON KAMMENO! Οι Τούρκοι “έδιωξαν” από τις Οινούσσες ελληνικό αλιευτικό

Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο. Σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παρενόχλησαν ελληνικό αλιευτικό στις Οινούσσες το οποίο βρίσκεται εντός ελληνικών υδάτων.  Στην περιοχή έσπευσε πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώμαατος το οποίο ζήτησε από το αλιευτικό να απομακρυνθεί.

Πυρκαγιά στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο

Πυρκαγιά ξέσπασε στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο. Στο σημείο επιχειρούν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 11 πυροσβέστες.

ΓΡΑΦΗΜΑ-Φάτε επιτυχίες Τσίπρα αφού δεν σας άρεσε ο Σαμαράς γίδια

Μείον 40 δις οι καταθέσεις από τη μέρα που προκηρύχθηκαν οι εκλογές τον Δεκέμβριο του 2014:

Το καταραμένο χωριό της Ισπανίας -Μόνο ο Πάπας μπορεί να άρει την κατάρα [εικόνες]

Ένα μικρο χωριό στην Ισπανία, μόλις 62 κατοίκων, το «Trasmoz», κουβαλά μια κατάρα από το 1511, τόσο δυνατή που μόνο ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας μπορεί να καταργήσει.

Η... επίκαιρη, πασχαλινή πρόβλεψη του Αρκά για την πορεία της διαπραγμάτευσης [εικόνα]

Δεν σταματά να προσφέρει άφθονο γέλιο με το χιούμορ στις λεζάντες του και τα σκίτσα από το πενάκι του ο Αρκάς.

ΦΩΤΟ-Απλά μπράβο σε Βρούτση και Άδωνι που λένε αυτό που πρέπει να φωνάξει η ΝΔ!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΤΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ! Και δεν μιλάμε για φόρους και χαράτσια αυτά πάει στο διάολο ας τα πληρώσουμε αλλά...

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Στα ελληνικά χωρικά ύδατα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής

Δύο σκάφη της τουρκική ακτοφυλακής πέρασαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα κοντά στις Οινούσσες, σύμφωνα με το MEGA. Εκεί, βρίσκεται η κανονιοφόρος του ελληνικού πολεμικού ναυτικού και τους ζήτησε αμέσως να απομακρυνθούν.

Ζωή Κω/λου: Το ξετσίπωτο αλισβερίσι του Αλέξη Τσίπρα

Για άλλη μία φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή της στην ισπανική εφημερίδα Diagonal. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής κατηγορεί την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου «που αναδείχθηκε από τις σκηνοθετημένες με τους δανειστές εκλογές του Σεπτεμβρίου, εφαρμόζοντας το Μνημόνιο σαν να ήταν ιερό Ευαγγέλιο».

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ 9 ΔΙΣ! Πρόοδο βλέπουν πλέον οι Θεσμοί - "Ψίθυροι" για ψήφιση των μέτρων... πλαγίως! Σε αναμμένα κάρβουνα το Μαξίμου για το Eurogroup

Από το φερέφωνο του Τσίπρα το newsit.gr του Ευαγγελάτου:

- Δεν προκύπτει ακόμη κάτι για την νέα τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τουσκ
- Η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί διακαώς να γίνει γνωστό... χθες το πότε τελικά (και αν) θα γίνει το Eurogroup
- Στους "συμμάχους" ο Πιερ Μοσκοβισί που συμφωνεί με την ελληνική πρόταση
- Τι είπε σε ευρωβουλευτές για την... σφραγίδα του υπουργού Οικονομικών στο νέο πακέτο προληπτικών μέτρων
- Ποιες σκέψεις γίνονται για... παράκαμψη της Βουλής ακόμη και με ΠΝΠ!
- Επιστρέφουν στις έδρες τους οι Θεσμοί που μιλούν για πρόοδο και βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

Παπαδημούλης επιβεβαιώνει τον Άδωνι: Καθυστέρηση στην αξιολόγηση ή εμπλοκή ανεβάζει τον λογαριασμό


[Άρα και η μέχρι τώρα καθυστέρηση ανέβασε το λογαριασμό στα 9 δις... όπως λέει ο Άδωνις... άρα αν το Δεκέμβριο του 2014 είχατε αφήσει τον Σαμαρά να πάρει τα μέτρα 1 δις του μέιλ Χαρδούβελη δεν θα χρειάζονταν άλλα μέτρα και θα είχαμε βγει από τα μνημόνια... καταλάβατε γίδια;]

«Αν καθυστερήσει η ολοκλήρωση της αξιολόγησης ή υπάρξει εμπλοκή και πάμε σε θρίλερ, τότε κάθε μέρα που περνά ο λογαριασμός θα ανεβαίνει» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Τέλος στη στάση εργασίας των δημοσιογράφων του MEGA – Κατεβλήθη το δώρο Πάσχα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αναστέλλει την κηρυχθείσα 4ωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό MEGΑ και στην ιστοσελίδα «megatv.com», καθώς σήμερα έγινε η καταβολή του δώρου του Πάσχα.

Γεωργιάδης: Η τρόικα δεν θέλει φόρους αλλά κάνει το χατίρι του Τσίπρα!

Την άποψη ότι η αύξηση των φόρων δεν είναι έργο της τρόικας αλλά υποχώρηση σε πρόταση του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1.

«Πάνε ανάποδα στο δικό τους πρόγραμμα και πάνε ανάποδα γιατί λέει ο Τσίπρας “κύριοι εδώ έχουμε δημοκρατία, ο ελληνικός λαός έβγαλε εμένα εγώ είμαι αριστερός και θέλω να αυξήσω τους φόρους γιατί αυτό κάνουμε εμείς οι αριστεροί”» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Κουμουτσάκος: Σκοπεύει ο Τσίπρας να διαγράψει και τη "συνιστώσα των 53" μαζί με τον Τσακαλώτο;

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν - το ζουν καθημερινά - ότι  η ελληνική οικονομία βυθίζεται» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στα όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ! Συρία: Τζιχαντιστές σταυρώνουν και πυροβολούν εξ επαφής σε δημόσια θέα

Προειδοποιούν το πλήθος που παρακολουθεί ότι όποιος τολμήσει να τους κατασκοπεύσει θα έχει την ίδια τύχη
Οι φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους δεν έχουν τέλος καθώς οι φωτογραφίες από την δημόσια εκτέλεση δύο ανδρών κόβουν την ανάσα και άλλη μια φορά προκαλούν σοκ.

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο κράξιμο σε βουλευτές και ΣΥΡΙΖΑίους στη Θεσσαλονίκη-Έκρηξη όταν ο Μηταφίδης γελούσε με τα παράπονα του κόσμου!

Ένταση επικράτησε σήμερα στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης όταν πολίτες και έμποροι αντιλήφθηκαν την παρουσία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τους Τάσο Κουράκη και Τριαντάφυλλο Μηταφίδη.

Tο σχέδιο των Podemos για να οδηγήσουν σε «αυτοκτονία» τους Σοσιαλιστές

Μία νέα εξέλιξη στην ισπανική Αριστερά έρχεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στον ηγέτη των Σοσιαλιστών Πέδρο Σάντσεζ, που έφτασε κοντά στο να γίνει πρωθυπουργός

Στα καμένα της Ιεράπετρας ο Πλακιωτάκης -Τι ζήτησε από τον Κουρουμπλή

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, μαζί με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας και τοπικά στελέχη, επισκέφθηκε σήμερα την πληγείσα από τη τελευταία πυρκαγιά.

Γέλιο με το πάρτι κρεατοφαγίας των ηλίθιων τη Μ. Παρασκευή -Η ανακοίνωση εστιατορίου όπου θα πήγαιναν

Σάλο έχει προκαλέσει το κάλεσμα της Ενωσης Αθέων για τη διοργάνωση συνεστιάσεων κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή σε όλη την Ελλάδα.

Στη σχετική ανάρτηση της Ενωσης στο Facebook αναφερόταν ότι στη Θεσσαλονίκη η συνεστίαση θα γίνει στο εστιατόριο «Ελιά-Λεμόνι».