29 Απριλίου 2016

ΣΤΑ 4 ΛΕΜΕ ΡΕ! Ο Καμμένος επέστρεψε στην Αθήνα με το αεροπλάνο της Μέρκελ :))))

«Κόκκινο» πανί είναι για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι Γερμανοί καθώς τους καταλογίζουν εμμονή στις πολιτικές λιτότητας που έχουν γονατίσει την Ελλάδα.

Πολλές φορές ο Πάνος Καμμένος έχει χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα για Μέρκελ και Σόιμπλε ωστόσο φαίνεται πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν λέει όχι στις… γερμανικές ανέσεις.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ! Βίντεο ντοκουμέντο από Οινούσσες: Η κανονιοφόρος «Κραταιός» εκδιώκει την τουρκική ακταιωρό-Τι λέει ο ψαράς;

ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!

Οι Τούρκοι απειλούσαν να συλλάβουν Έλληνες ψαράδες που βρίσκονταν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων!

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού «Κραταιός» εκδιώκει ακταιωρό της τουρκικής ακτοφυλακής από τα ελληνικά χωρικά ύδατα δίνει στη δημοσιότητα το www.protothema.gr.

ΒΙΝΤΕΟΞΕΦΤΙΛΑΣ! Όταν ο Αλέξης αποθέωνε τον Τσάβες... της Βενζουέλας που σήμερα ζει μέρες αναρχίας

Θυμηθείτε: Η Μεγάλη συνεισφορά του Ουγκο Τσαβες , μας λεει ο Αλεξης Τσιπρας

ΜΠΑ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ; Κομισιόν: Το ελληνικό ζήτημα πρέπει να λυθεί σε επίπεδο Eurogroup και όχι Ευρωπαίων ηγετών

«Χρειάζεται μόνον μια επιπλέον εγγύηση» και συμφωνήσαμε, λέει ο πρόεδρος του Eurogroup - Δεν υπάρχει συμφωνία στον προληπτικό μηχανισμό και στο χρέος, σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αννίκα Μπράιντχαρτ

Η Βενεζουέλα "αιμορραγεί" αλλά δείτε πόσα δις έχει η κόρη του!

"Το να είσαι πλούσιος είναι κακό" είχε πει κάποτε ο πρώην πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες. Ένα δημοσίευμα, ωστόσο, υποστηρίζει πως η 35χρονη κόρη του, Maria Gabriela Chavez, είναι η πλουσιότερη γυναίκα της χώρας!

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ! Π. Πολάκης: Δεν ζητήσαμε να παραιτηθεί από την περιουσία του πατέρα του

Στο θέμα που έχει προκύψει μετά την απόφαση για αντικατάσταση του διοικητή του ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρθηκε σήμερα με δήλωση του από τα Χανιά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Οι 10 εντολές «φωτιά» του Τόμσεν

Περικοπές δαπανών που αποσκοπούν στη μόνιμη μείωση του μεγέθους του κράτους, με στόχευση το σύνολο του δημόσιου τομέα, περιλαμβάνει ο κατάλογος των δανειστών για τα «προληπτικά μέτρα» ύψους 3,6 δισ. ευρώ και τα οποία όπως προέκυψε από το άτυπο Eurogroup στο Άμστερνταμ, θα λαμβάνονται αυτομάτως στην περίπτωση απόκλισης από τους στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα το 2017 και 2018.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΥΡΟΥΚΑ! Ουάσινγκτον: Η αφίσα με την ξανθιά μαζορέτα που προκάλεσε σάλο

Δείτε το πόστερ που χαρακτηρίστηκε ως σεξιστικό και το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον αναγκάστηκε να το αποσύρει άρον-άρον
Mετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε, το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον αναγκάστηκε να αποσύρει άρον - άρον την σεξιστική, όπως την χαρακτήρισαν πολλοί, αφίσα που απεικόνιζε μαζορέτες της ομάδας.

Σαμαράς: Είχαν πει ότι το Πάσχα θα έρθει η απογείωση… αλλά δεν τη βλέπουμε – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πύλο βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε το κάστρο για να ενημερωθεί για την εξέλιξη των έργων πουπραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης.

Η παράνομη σχέση της Νταϊάνα με Σέρβο τενίστα, ενώ ήταν παντρεμένη [εικόνες]

Δεσμό με την πριγκίπισσα ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πρίγκηπα Κάρολο ισχυρίζεται πως είχε ο Σέρβος τενίστας Slobodan Živojinović.

Βίντεο: Άγριες συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στην Πίζ

Οι διαδηλωτές αμφισβητούσαν τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματτέο Ρέντσι, ο οποίος αναμενόταν να λάβει μέρος σε σημερινή εκδήλωση - Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε και ένας διαδηλωτής προσήχθη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα

ΦΩΤΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Τούρκοι υποχρέωσαν Έλληνα καπετάνιο να αλλάξει σημαία-Απείλησαν να συλλάβουν Έλληνα ψαρά στις Οινούσσες!

Απίστευτη πρόκληση από τουρκικό περιπολικό στο Αιγαίο το οποίο υποχρέωσε σκάφος στο οποίο επέβαιναν Ροδίτες σε έλεγχο, ανοιχτά του ακρωτηρίου Αλωπός, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, το σκάφος κινούνταν σε τουρκικά χωρικά ύδατα.

Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε πώς μοτοσικλετιστής γλιτώνει από βέβαιο θάνατο

Η νταλίκα έχει χάσει τον έλεγχο όμως αυτός διατηρεί τον δικό του αυτοέλεγχο και κάνει το σάλτο (όχι «μορτάλε» στην περίπτωσή του...)

Όταν δεν είναι η ώρα σου να φύγεις για τον άλλο κόσμο τότε όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος (και τα γρήγορα αντανακλαστικά βοηθούν...) συνωμοτούν για να σε κρατήσουν στη ζωή.

MA HTAN TOY KINHMATOΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"! Θεσσαλονίκη: Επιχειρήσεις με ανασφάλιστους εργαζόμενους δεν έκοβαν αποδείξεις - Τι διαπίστωσαν οι ελεγκτές...

Πλήθος παραβάσεων τόσο ασφαλιστικών όσο και φορολογικών διαπιστώθηκαν σε ελέγχους της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ερευνών & Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) Θεσσαλονίκης.

Αυτό είναι το αγγούρι ΣΥΡΙΖΑ με τις αυξήσεις των έμμεσων φόρων για έσοδα €1,8 δις και τις αλλαγές στα κόκκινα δάνεια

Το 3οπακέτο μέτρων με τις αυξήσεις των έμμεσων φόρων, που θα υποχρεώσουν τους πολίτες να βάλουν βαθιά το χέρι σε μια, ενδεχομένως… άδεια τσέπη, θα υποχρεωθεί να δημοσιεύσει ή ακόμα και να ψηφίσει η κυβέρνηση, μέχρι τις 9 Μαΐου,  ημέρα διεξαγωγής του νέου Eurogroup.

Οι μυστηριώδεις κρατήρες στην Αργολίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Από ψηλά αποτελούν ένα επιβλητικό και απόκοσμο θέαμα. Απολαύστε μια πτήση πάνω από τους κρατήρες των Διδύμων Αργολίδας:

Οι επιστήμονες εικάζουν ότι πρόκειται για κατακρήμνιση σπηλαίων. Η απόλυτη σιωπή που επικρατεί στο εσωτερικό τους «σπάει» μόνο από τα τιτιβίσματα πουλιών που ακούγονται με αντήχηση λόγω του κυκλικού σχήματος των κρατήρων.

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο

του Νικόλα Γιάννου
(nggiannou@yahoo.gr)
Προέδρου της ΜΑΚΙ Πετρούπολης
Μέλους του ΔΙ.Ε.ΣΥ.

                     Η πατρίδα μας μέρα με την μέρα πέφτει όλο και περισσότερο σε αδιέξοδο. Το τρίτο μνημόνιο έχει πέσει βαρύ πάνω σε μια κοινωνία που δεν αντέχει άλλους φόρους, Το μεταναστευτικό έχει φτάσει στα άκρα. Οι μετανάστες και οι πρόφυγες πλέον κλείνουν με το έτσι θέλω δρόμους, καταλαμβάνουν λιμάνια κοκ. Η εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό είναι στην χειρότερη της κατάσταση εδω και χρόνια. Η χώρα με λίγα λόγια μέρα με την μέρα διαλύεται. Και ποιά είναι η απάντηση της κυβέρνησης σε όλα αυτά; "Γιατί, οι άλλοι τα έκαναν καλύτερα;"

Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση στον γενικό διευθυντή της Παρτιζάν

Στη δημοσιότητα έδωσε η Παρτιζάν το βίντεο με την επίθεση τριών ανδρών στον γενικό διευθυντή της ομάδας Μίλος Βαζούρα και στην συνοδεία του.

Τσίπρας-Καμμένος ξεκινησαν διακοπές με κρουαζιέρα στο Πόρτο Ύδρα-Στην Αθήνα ο Κυριάκος το Πάσχα

Αναχώρησαν με το σκάφος «Julestoo» από την μαρίνα Βουλιαγμένης με προορισμό πολυτελή κατοικία στο Πόρτο Ύδρα

Mίνι διακοπές στο Πόρτο Ύδρα κάνουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

ΝΔ για καρατόμηση Γιαννόπουλου: Μήπως ο υπουργός επιδιώκει τη μετατροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ σε ΜΚΟ;

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας, αναφορικά με τις εξελίξεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ και την απομάκρυνση του Θανάση Γιαννόπουλου, σημείωσε «διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις».

Eurostat: Οριακή αύξηση ανεργίας στην Ελλάδα τον Ιανουάριο

Στο 24,4% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2016, έναντι 24,3% το Δεκέμβριο του 2015 και από 25,7% τον Ιανουάριο του 2015, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat.

Τραγωδία στη Νορβηγία – 13 νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου

Πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα συνέβη στη Νορβηγία, μετά από συντριβή  ελικοπτέρου σε μικρό νησί στα ανοιχτά των δυτικών ακτών της χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΣΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ->Οινούσσες: 4 υπερπτήσεις σε χαμηλό ύψος Μεγάλη Παρασκευή

Ευθέως διεκδικεί η Τουρκία τις Οινούσσες. Πιο φανερό δεν μπορεί να γίνει καθώς, μετά από όλες τις προκλήσεις το τελευταίο διάστημα σήμερα Μεγάλη Παρασκευή έστειλε αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου να πετάξει σε εξαιρετικά χαμηλό ύψος πάνω από τα σπίτια του νησιού, τέσσερις φορές!

Δεν φαντάζεστε πόση τηλεθέαση έκανε στο νεανικό κοινό ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ!

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ!

Η διαχρονική μίνι σειρά "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης. Σκηνοθετημένη από τον κορυφαίο δημιουργό Φράvκo Τζεφιρέλι, η σειρά έχει αναγνωριστεί ως μια από τις σπουδαιότερες θρησκευτικές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης. Αυτό αποδεικνύεται και από τα νούμερα τηλεθέασης που και φέτος ήταν πολύ υψηλά.

Γ. Κώτσηρας: Το ασφαλιστικό είναι ένα νομικό και πολιτικό «έκτρωμα»

«Το ασφαλιστικό σχέδιο, όπως παρουσιάστηκε προ μηνών ως προσχέδιο και επιβεβαιώθηκε ως νομοσχέδιο προ ημερών, είναι ένα νομικό και πολιτικό “έκτρωμα”» δηλώνει ο δικηγόρος και Δρ. της Νομικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Κώτσηρας, και Αν. Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας.

Η απαγορευμένη ταινία - πείραμα. Ο Έλληνας σκηνοθέτης που βιντεοσκοπούσε εν αγνοία του πρωταγωνιστή

Το πρωτοφανές κινηματογραφικό πείραμα. Ο σκηνοθέτης που γύρισε ταινία εν αγνοία του "πρωταγωνιστή"! Τον κατέγραφαν να κάνει έρωτα και τον ανέκριναν ηθοποιοί που πίστευε ότι ήταν αστυνομικοί. Θα γινόταν ακόμη και εικονική εκτέλεση

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΦΟΥ Η ΚΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Σχολικές κοπάνες με τις «ευλογίες» Φίλη

Πώς θα λειτουργεί το «ηλεκτρονικό» απουσιολόγιο!

Το φαινόμενο των μαζικών απουσιών των μαθητών πριν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, προκειμένου να διαβάσουν για τις εξετάσεις και όχι να παρακολουθήσουν το σχολείο τους, υποβοηθείται, όπως φαίνεται εφέτος, και από το υπουργείο Παιδείας.

ΝΑΚΟΥΦΙΣΗ Σ'ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Και ο εκβιαστής Ραγκούσης κάνει κόμμα

Θα μας σώσει ο άνθρωπος που έβαλε τον Γκιόλια και τον Παπαγιάννη να εκβιάζουν blogger

Μια νέα πολιτική κίνηση με το όνομα «Με την Επόμενη Ελλάδα» παρουσιάζει την Τετάρτη 4 Μαΐου ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στην πρόσκληση που απευθύνει στα ΜΜΕ αναφέρει:

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ! Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της συντρόφου πασίγνωστου δικηγόρου

ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Άγνωστες πτυχές από το μακρινό παρελθόν της όταν ήταν μοντέλο... μέχρι που είδε τη σαπίλα και άλλαξε γρήγορα δουλειά
Φωτογραφίες από τη δουλειά της Τζούλιας Παπαδοπούλου ως μοντέλο, αλλά και από τη ζωή της, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Secret των Παραπολιτικών. Η Τζούλια είναι η σύντροφος του γνωστού δικηγόρου...

Ρόδος: Αυτή είναι η θαλαμηγός Ρώσου μεγιστάνα με 7 καταστρώματα και 6 πισίνες - Έδεσε και εντυπωσιάζει (Φωτό)!

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός Ocean Victory μήκους 140 μέτρων κοσμεί από τη Μεγάλη Δευτέρα το τουριστικό λιμάνι του νησιού, κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών που σπεύδουν να την απαθανατίσουν...

Χανιά: Το νηστίσιμο δείπνο της Ντόρας Μπακογιάννη - Ο θρύλος στο απέναντι τραπέζι που έκλεψε την παράσταση (Φωτό)!

Ντόρα Μπακογιάννη και Χρήστος Μαρκογιαννάκης δείπνησαν στο ίδιο τραπέζι - Σε απέναντι τραπέζι καθόταν ένας άνθρωπος που χειροκροτήθηκε κατά την άφιξή του...

O Γιαννόπουλος προσφεύγει στη δικαιοσύνη για την εκδίωξή του από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο υπουργός δεν είναι στο «ακαταδίωκτο» είπε ο Θανάσης Γιαννόπουλος και δήλωσε: «Θα χρησιμοποιηθούν όλα τα ένδικα μέσα, τα οποία προβλέπει η διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις»

Ο Μπέζος της Amazon έβγαλε 6 δισ. δολάρια σε 20 λεπτά!

Όπως επισημαίνουν αμερικανικά ΜΜΕ, κατάφερε να βάλει στον κουμπαρά του άλλα έξι δισεκατομμύρια δολάρια σε 20 λεπτά της ώρας από την αύξηση της τιμής των μετοχών του

Έβγαλε έξι δισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε 20 λεπτά.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ψάχνει σε σχολεία για 13χρονες παρθένες -Τις θέλει για σκλάβες του σ@ξ

Δεν έχουν τέλος τα απαράδεκτα έθιμα που ξεπερνούν κάθε φαντασία στην Βόρειο Κορέα. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «ξαναχτυπά» και αυτή τη φορά δεν ασχολείται με τα πυρηνικά του εργοστάσια, αλλά επισκέπτεται σχολεία για έναν απίστευτο λόγο.

Όσοι βγουν στη σύνταξη τα επόμενα 45 χρόνια θα έχουν μόνο περικοπές – Νέες επιβαρύνσεις και έκτακτες εισφορές

Το ποσό των 5,7 δισ. ζητάει το νέο Ασφαλιστικό από όλους, τη στιγμή που οι κυβερνητικοί παράγοντες διατείνονται ότι όλα τα μέτρα κοστίζουν 5,4 δισ.! Κι όμως, από τους επίσημους πίνακες του Ασφαλιστικού, όπως δόθηκε στη δημοσιότητα, προκύπτει ότι «το νέο Ασφαλιστικό ζητάει το ποσό των 5,7 δισ. ευρώ από όλους!».

Από γραμματέας του ΠΑΣΟΚ… πρόεδρος στη ΝΔ!

Είναι γνωστό πως το πολιτικό σκηνικό στη χώρα είναι ρευστό και αυτό επιτρέπει τις μετακινήσεις ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία.

ΦΩΤΟ-Ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Η Βενεζουέλα δεν έχει χρήματα να τυπώσει χαρτονομίσματα!


[Όπως ακριβώς τα είχε προβλέψει ο γίγαντας Παπαδημούλης]

Ενα βήμα πριν την αναρχία βρίσκεται η κατάσταση στη Βενεζουέλα, όπου δεν ξεμένουν απλά από τρόφιμα, νερό και... ρεύμα αλλά και από χαρτονομίσματα.

Με άλλα λόγια η Βενεζουέλα πλέον έχει φθάσει στο σημείο να μην έχει χρήματα για να κόψει χρήματα.

ΣΚΙΤΣΟ-Ο Μινώταυρος Ιμαλαϊων του Πάκη

Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ Ψ@ΛΙΑ ΓΙΔΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΤΣΙΠΡΑ! Βαρύς ο λογαριασμός των εισφορών για τους αγρότες-ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

[Στο σημείο αυτό δείτε την κάρτα πιο κάτω για να θυμηθείτε πως ψήφισαν οι αγρότες το Σεπτέμβριο]

Ολική ανατροπή στις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών. Οι αυξήσεις θα είναι σταδιακές και αναδρομικές αφού ξεκινούν από το δεύτερο εξάμηνο του 2015 και φθάνουν μέχρι το 2022, όταν πλέον κάθε αγρότης θα πληρώνει για σύνταξη και υγεία το 26,95% του εισοδήματός του.

Παραλειπόμενα Συνεδρίου Ν.Δ. «Εκτός των θυρών» ...

Μία από τις εντυπωσιακές παρασυνεδριακές κινήσεις στα πλαίσια των εσωκομματικών ζυμώσεων της Ν.Δ. ήταν η συνεύρεση σε ταβέρνα του Δήμου Ραφήνας, που παρέθεσε ο κύριος Βορίδης προς τιμήν του κυρίου Κόλλια, προς υποστήριξη της υποψηφιότητας του στην Πολιτική Επιτροπή. Το πολιτικό αισθαντανέ βέβαια δεν επετεύχθη, διότι....

Η «βόμβα» Πρετεντέρη για το μαύρο στο Mega και ο καβγάς Οικονομέα, Χασαπόπουλου, Τάκη

«Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι καθοριστικές. Έως τις 12 Μαΐου θα...»

Μια περιπετειώδης Γενική Συνέλευση, στην οποία η φωνή που ακούστηκε πιο δυνατά ήταν αυτή του Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ υπήρξε και σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Γιώργο Οικονομέα και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, πραγματοποιήθηκε στο Mega στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η απεργία της ΠΟΕΣΥ, σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Στα δικαστήρια πάει ο Άδωνις τον ψεκασμένο Παπαχριστόπουλο

Έντονη ήταν η τηλεοπτική αντιπαράθεση του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, με τον κ. Γεωργιάδη να προαναγγέλλει την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ! "3 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ"! Η "υπόσχεση" του Πολάκη στο Ποτάμι

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απάντησε στην ανακοίνωση του Ποταμιού σχετικά με την αποπομπή του Γιαννόπουλου και τη λίστα των υποψηφίων για πρόσληψη στις ΜΕΘ.

Ως επιτυχία της εμφανίζει η κυβέρνηση τα 5,4+3,6 δισ. μέτρα

Ο ΣΥΡΙΖΑίος Σπύρος Γκουτζάνης τα γράφει οπότε φαντάζεστε πόσο έχουν τρομάξει

Ασφυκτικό κλίμα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος

Ως επιτυχία επιχειρεί να εμφανίσει η κυβέρνηση τον καθορισμό ημερομηνίας για την συνεδρίαση του Eurogroup στις 9 Μαΐου, το οποίο αν όλα πάνε καλά θα επισφραγίσει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης με την λήψη μέτρων 5,4+3,6 δισ. ευρώ.

Πιέσεις των Η.Π.Α. για νέα ελληνική ταυτότητα το 2017-Αλλάζουν υποχρεωτικά οι ταυτότητες το 2017-Το μικροτσίπ και τα άλλα χαρακτηριστικά τους

Σχεδόν βέβαιο μοιάζει το ενδεχόμενο εκσυγχρονισμού των ελληνικών ταυτοτήτων έως το 2017, έπειτα από «πιέσεις» που ασκεί η Ουάσινγκτον.

Η Ουάσιγκτον πιέζει «αφόρητα» σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ για τον εκσυγχρονισμό των αστυνομικών ταυτοτήτων στην Ελλάδα.

Ποιος θέλει να ρίξει την κυβέρνηση;

Του Γιάννη Παντελάκη

«Θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση της αριστεράς, αλλά δεν θα τα καταφέρουν!». Μοιάζει παράταιρο να ακούγεται κάτι τέτοιο, αλλά ακόμα ακούγεται.  Στελέχη και δημοσιογραφικά παρακολουθήματά του ΣΥΡΙΖΑ, προβάλλουν έντονα τα τελευταία εικοσιτετράωρα το επιχείρημα ότι ξένα κέντρα προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο τα κέντρα αυτά -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς- είναι κατά βάση το ΔΝΤ και συμπληρωματικά μερικοί από τους Ευρωπαίους δανειστές. Τα κέντρα κατά καιρούς αλλάζουν, δεν είναι πάντα τα ίδια. Αυτό που δεν αλλάζει, είναι η πρόθεση, να πέσει αυτή η κυβέρνηση, λένε. Και το δραματοποιούν ανάλογα. Επικαλούνται περιπτώσεις άσχετες και ανόμοιες (Αλλιέντε) για να δώσουν μια επίφαση αλήθειας.

Κλοπές και καταστροφές σε καλλιέργειες στη Χίο από λάθρο - Κλείνουν το δρόμο οι κάτοικοι

Εξαιρετικώς επικίνδυνα φαινόμενα εκδηλώνονται στα νησιά όπου παραμένουν εγκλωβισμένοι χιλιάδες μετανάστες για περισσότερο από ένα μήνα. Μετά την εξέγερση εντός του hotspot στη Μόρια της Λέσβου, στη Χίο σημειώθηκαν κλοπές ενώ ομάδα κατοίκων έχει αποκλείσει τον δρόμο προς την εγκατάσταση.

ΠΑΡΤΕ ΓΙΔΙΑ ΔΥ! Έρχονται μειώσεις μισθών και απολύσεις στο Δημόσιο

Τα 3,6 δισ. του νέου πακέτου μέτρων περιλαμβάνουν μόνο περικοπές και στο στόχαστρο μπαίνει κατά κύριο λόγο το Δημόσιο. Οι δανειστές δεν δέχονται σε καμία περίπτωση να υπάρξουν επιπλέον φόροι, δέχονται μόνο, όπως άλλωστε απαιτούν εδώ και χρόνια να υπάρξει μόνο κατάργηση, πλήρης μάλιστα, των φοροαπαλλαγών, και αυτή τη φορά να υπάρξει, αν χρειαστεί, με το πρόσθετο πακέτο μέτρων δραστική μείωση των δαπανών.

Γερμανικός Τύπος: Ο Τσίπρας παραμένει Τσίπρας - Η Μέρκελ του έριξε χυλόπιτα

Αρθρογράφοι επισημαίνουν ότι η Ευρώπη μπορεί να ζήσει κάτι σαν déjà-vu αυτό το καλοκαίρι

Οι τελευταίες κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης έδωσαν νέα τροφή στους ξένους αρθρογράφους, ενώ ή πλειονότητα των δημοσιευμάτων κάνει λόγο για «ολική επαναφορά» του ελληνικού δράματος.

Η μυσταγωγική τελετή αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα

Το Άγιο Φως συμβολίζει για τους Χριστιανούς τη νίκη του Χριστού και της ζωής απέναντι στο θάνατο.

Η μυσταγωγική τελετή που γίνεται το Μεγάλο Σάββατο επιτάσσει ο Ορθόδοξος Πατριάρχης να εισέρχεται στον Ιερό Κουβούκλιο και ηγείται της τελετής αφής τους Αγίου Φωτός.

Μπείτε στα κόκπιτ των πιο εντυπωσιακών στρατιωτικών αεροσκαφών!

Στο Εθνικό Μουσείο της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ντέιτον του Οχάιο, βρίσκονται τα πιο εμβληματικά αεροσκαφη στην ιστορία της ΠΑ των ΗΠΑ.

Πογέτ κάνει ρόμπα τον Μελισσανίδη: «Είμαι απλήρωτος από την ΑΕΚ - Μην πάτε για δουλειά στην Ελλάδα»

Νέα επίθεση προς την ΑΕΚ εξαπέλυσε ο Γκουστάβο Πογέτ στέλνοντας μάλιστα και ένα μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο, να αποφύγει την εργασία στην Ελλάδα.