30 Απριλίου 2016

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Υγεία σε όλους εμάς τους δεξιούς και τις ευχές του Λεβέντη για τα ζώα...
  και μακάρι να ξεβρωμίσουμε γρήγορα

Δείτε πόσα λεφτά «πετιούνται» στο Hilton για να πέφτουν στα 4 οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ

Η “κόκκινη” γραμμή του Αλέξη Τσίπρα να μην… πατάει το πόδι της η τρόικα στα υπουργεία και οι διαπραγματεύσεις να γίνονται σε ξενοδοχεία, κοστίζει… αρκετά στον ελληνικό λαό.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Με τιμές αρχηγού κράτους η υποδοχή του Αγίου Φωτός στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Απόδοση τιμών έγινε από άγημα και από τα τρία σώματα στρατού και τέσσερις εύζωνες - Σε 17 προορισμούς θα μεταφερθεί το Άγιο Φως με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες πτήσεις της Aegean και της Olympic Air

BINTEO-Σοκάρει η εικόνα του συζύγου της διάσημης nail artist! Χτυπημένος παντού!

Σοκαρισμένοι και με τα σημάδια από την επίθεση που δέχτηκαν από τους αδίστακτους ληστές να είναι εμφανή στα πρόσωπά τους, η Τέτα Καμπουρέλη και ο σύζυγός της Βασίλης Γκουρούσης περιέγραψαν τις στιγμές τρόμου που βίωσαν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στο σπίτι τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Μοναδική ομορφιά: Δείτε τον ψηλότερο καταρράκτη του κόσμου

Πέφτει από ύψος πάνω από 979 μέτρα και βρίσκεται στην Βενεζουέλα

Αν και η Βενεζουέλα βρίσκεται στην επικαιρότητα για πολύ διαφορετικούς (όσο και αναμενόμενους...) λόγους, υπάρχουν και άλλα πράγματα στην χώρα που αξίζουν να έρθουν στο φως της δημοσιότητας.

Αρχιμανδρίτης… θαυμαστής της Κουντουρά;

Με κατάνυξη παρακολούθησε η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά την περιφορά του Επιταφίου, στο κέντρο της Αθήνας, που τελέστηκε χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Θ'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΚΩΤΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Για νίκη της ελπίδας και της αισιοδοξίας έκανε λόγο ο Αμανατίδης κατά την παραλαβή του Αγίου Φωτός

Για νίκη της ελπίδας και της αισιοδοξίας έκανε λόγο ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης κατά την παραλαβή του Αγίου Φωτός, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας, από τα χέρια του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ στο Ναό της Αναστάσεως.

ΠΑΨΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ'ΝΑΙ! Τσίπρας: Αν επιμείνουν στα προληπτικά μέτρα, θέλουν να μας πάνε στη δραχμή

Ο φόβος για τις προθέσεις των δανειστών και την πιθανότητα εξόδου της χώρας από το ευρώ, εκφράστηκε στη σύσκεψη που είχε ο Πρωθυπουργός με υπουργούς την Μ. Δευτέρα.

Από τα έδρανα της Βουλής σε μια ρομαντική απόδραση στο Σαρωνικό (ΦΩΤΟ)

Όσοι τους ήθελαν εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι αποδείχθηκε πως είχαν δίκιο. Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα έδρανα της Βουλής και φαίνεται πως έχει μέλλον.

Η εφημερίδα Realnews, δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες της πάντα κομψής και άκρως εντυπωσιακής βουλευτού της ΝΔ...

Με μαύρες σημαίες βγήκαν στους δρόμους στη Χίο-Οργή λαού για την «παύση» του ρουκετοπόλεμου

Με μαύρες σημαίες στα κάγκελα των δύο ενοριών, του Αγίου Μάρκου και της Παναγίας Ερειθιανής, και συνθήματα κατά της δημοτικής αρχής βρήκε τον Βροντάδο το φετινό Πάσχα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με τον Θανάση για σουβλάκια στο Παγκράτι (ΦΩΤΟ)

Τι κι αν είναι σταρ του NBA; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει αλλάξει χαρακτήρα. Και παρόλο που θα μπορούσε να περνά τις διακοπές του σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, εκείνος επιμένει... ελληνικά!

Άδωνις: Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν έκαναν διακοπές Σαμαράς-Βενιζέλος;

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζει με νόημα τη μίνι απόδραση του Τσίπρα με τον Καμμένο στο Πόρτο Ύδρα

Τη μίνι απόδραση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του κυβερνητικού του εταίρου, Πάνου Καμμένου στο Πόρτο Ύδρα σχολιάζει στο Τwitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον Παπακωνσταντίνου να «δώσει» τον Βενιζέλο

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέγγισαν τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου για να «καρφώσει» τον Ευ. Βενιζέλο, «φωτογραφίζει» ο Βηματοδότης.

Συγκλονίζει η συμπαράσταση των αντίπαλων οπαδών - ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες που πιθανότατα δεν θα δούμε ποτέ στα ελληνικά γήπεδα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γκόου Αχέντ Ίγκλις με τη Μπρέντα για τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης οι οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν να....

«Κρυφές» μειώσεις στις συντάξεις

Πέντε ρήτρες που οδηγούν σε μειώσεις τις καταβαλλόμενες αλλά και τις μελλοντικές συντάξεις «κρύβει» το ασφαλιστικό. Με πέντε διαφορετικούς τρόπους θα μειώνονται αυτόματα κύριες και επικουρικές, αλλά και τα μερίσματα του Δημοσίου καθώς και το εφάπαξ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News».

Βίντεο: Απίστευτη σύλληψη ληστών στην Χιλή

Η κάμερα που βρίσκεται πάνω σε ένα αστυνομικό καταγράφει όλη σκηνή που θυμίζει έντονα κινηματογραφική ταινία

Το απίστευτο βίντεο καταγράφει την σκηνή της καταδίωξης και της σύλληψης τριών νεαρών σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Χιλή. Η τελική πράξη του «δράματος» έγινε όταν το αυτοκίνητο των ληστών παγιδεύτηκε ανάμεσα σε άλλα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να μην έχει την δυνατότητα να διαφύγει.

Αφγανά ΖΩΑ βίασαν 18χρονο ομοεθνή τους στο κέντρο της Αθήνας

Το περιστατικό έγινε στο Πεδίον του Άρεως το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας

Δύο μετανάστες, υπήκοοι Αφγανιστάν συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Κυψέλης, κατηγορούμενοι για βιασμό. Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 21 ετών, οι οποίοι την Μεγάλη Δευτέρα βίασαν έναν 18 χρονο ομοεθνή τους στο Πεδίον του Άρεως.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΟΣΟ ΛΑΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ! Τουρκικό σκάφος παρενόχλησε τη Θεία Λειτουργία στο νησάκι Παναγιά! ΦΩΤΟ

Ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος, με τον Δήμαρχο του συμπλέγματος, συνοδεία λιμενικών και στρατιωτικών τέλεσαν στο αμφισβητούμενο από τους Τούρκους νησάκι Παναγιά τη λειτουργία της Ανάστασης  - Τουρκικό σκάφος τους απείλησε όμως το αψήφησαν

Ποιο κανάλι πληρώνουμε 180 εκ/έτος για να κάνει τηλεθέαση 0% στο νεανικό κοινό;

"Τερματίστηκε" το ενδιαφέρον του κοινού ηλικίας 15-44 για τον συγκεκριμένο σταθμό!

Έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης η...

Οταν πήρε φωτιά το μαλλί της Δήμητρας Λιάνη από λαμπάδα υπουργού – Μπροστά στον Ανδρέα

Τα παραλειπόμενα από την Ανάσταση πολιτικών είναι πολλά, διαχρονικά και σπαρταριστά. Ενα άγνωστο στους πολλούς περιστατικό, συνέβη πριν από είκοσι περίπου χρόνια.

ΦΩΤΟ-Ο Άδωνις καρφώνει τον φασισμό που κρύβει ο Πολάκης

Μια ανάρτηση του γνωστού κομμουνιστή Παύλου Πολάκη δημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter. Ο Πολάκης απαντώντας σε ΣΥΡΙΖΑίο που ονειρεύεται καρατόμηση της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ, επειδή τολμάει και καταγγέλλει τις παρανομίες του υφυπουργού, βγάζει από μέσα του όλο τον κομμουνιστή φασίστα και λέει:

Το βίντεο με τις κατάρες του Αμβρόσιου στον Φίλη

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρσι τον Φεβρουάριο ο Αμβρόσιος δεν προλάβαινε να σκουπίζει τα σάλια του για την εθνικά υπερήφανη διαπραγμάτευση Τσίπρα....

Αντιδράσεις στους άθεους ΣΥΡΙΖΑίους προκαλεί το θέμα με την χθεσινοβραδινή επίθεση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου, από την κεντρική πλατεία του Αιγίου, προς τον Υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, και στους άθεους που θα έτρωγαν κρέας την Μεγάλη Παρασκευή, ενώ μόνο μία ΣΥΡΙΖΑία που κατα λάθος βρέθηκε στην εκκλησία αντέδρασε φωνάζοντας ότι αυτό δεν είναι κήρυγμα αγάπης.

Οξύτατη ήταν η απάντηση του Αμβρόσιου, ο οποίος συνέχισε στον ίδιο τόνο.

Το έθιμο της Πασχαλινής Λαμπάδας: Πως προέκυψε, από πότε χρονολογείται και τι συμβολίζει

Το έθιμο της Πασχαλινής λαμπάδας, είναι ένα από τα πιο γνωστά και ενδεχομένως και από τα πιο αγαπημένα, καθώς στο μυαλό όλων μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με ευχάριστες παιδικές αναμνήσεις.

Απίστευτο τατουάζ από Σουηδό με τον Φραντσέσκο Τότι (ΦΩΤΟ)


Ένας οπαδός της Ρόμα “έφτιαξε” στην πλάτη του ένα τεράστιο τατουάζ του Φραντσέσκο Τότι και μόλις ο καπιτάνο των “τζιαλορόσι” το είδε στο διαδίκτυο, τον προσκάλεσε στο προπονητικό κέντρο του ιταλικού συλλόγου για να τον συναντήσει...

Ολυμπιονίκης παλαιστής εναντίον επτά αστυνομικών! Μπουνιά, γκλοπιά και αίματα (VIDEO)

Απίστευτο σκηνικό στο Κίεβο, με τον Ουκρανό Ολυμπιονίκη της πάλης, Βιατσεσλάβ Ολίνιουκ να τα... βάζει με επτά αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον συλλάβουν.

Το δημοσίευμα της “Daily Mail” αναφέρει πως ο Ολίνιουκ γιόρτασε τα 5οά γενέθλια του και οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν επειδή φέρεται να οδηγούσε μεθυσμένος.

Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ: Ο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ νέος Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ

Ιδρυτής των Γιατρών του κόσμου (καλά αυτοί πόσους "ιδρυτές" έχουν;) αλλά πάνω απ' όλα ΣΥΡΙΖΑίος και μάλιστα του 4% ο κύριος που έγινε γνωστός από την υπογραφή με άλλα σούργελα κειμένου με τίτλο για γίδια:

Η τυχαία συνάντηση Σαμαρά με Πάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Τυχαία συνάντηση είχαν πριν λίγη ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στην Καλαμάτα.

Die Zeit: Τσίπρας και Βαρουφάκης κόλλησαν την Ελλάδα στον τοίχο

Ο Έλληνας πρωθυπουργός χρησιμοποιεί την εξουσία για να προσπαθήσει να διευρύνει την επιρροή του, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Die Zeit.

ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ-Κρύβονται από Επιταφίους και Ανάσταση οι Συριζαίοι βουλευτές

Σιωπηρή «γραμμή» από το Μαξίμου να αποφεύγουν τον πολύ κόσμο - Τρέμουν την «κατηγορία» πως εξαπάτησαν τους πολίτες και κατέστρεψαν τη χώρα

Από τον αρχικό αριστερό ενθουσιασμό και την εύνοια των Ελλήνων ψηφοφόρων στην απότομη και ενδεχομένως οδυνηρή -για τους ίδιους- προσγείωση στην πραγματικότητα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια έκανε γραφεία πάνω απ΄το εστιατόριο ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ για να μας θυμίζει την ιδεολογία της

Στα Εξάρχεια στέγασε το νέο κόμμα της «Πλεύση Ελευθερίας» η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το κόμμα της βρήκαν στέγη σε ένα κλασικό κτίριο στην οδό Ιπποκράτους, στη Νεάπολη Εξαρχείων, πάνω ακριβώς από το εστιατόριο «Κονσερβοκούτι», όπου μαζεύεται αρκετή νεολαία.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ευχή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ανάσταση

«Οι ευχές έχουν περισσότερη αξία όταν συνοδεύονται από πράξεις».

Αυτό επισημαίνει στο μήνυμά του για την Ανάσταση, που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του στο Twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει την ευχή να κάνουμε ως λαός ένα νέο ξεκίνημα με στέρεες προσδοκίες, πραγματικές ελπίδες, με οδηγό την αλήθεια και την ενότητα.

Δείτε γυναίκα να θηλάζει το μωρό της και ένα ορφανό ελαφάκι ταυτόχρονα!

«Θηλάζω ελαφάκια γιατί για εμένα είναι σαν παιδιά μου», λέει η Roshini Bishnoi μέλος της φυλής Bishnoi εξηγώντας την παράδοση που κρατάει εδώ και 550 χρόνια

ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! "Αόρατα" μαχητικά στην αυλή της Ρωσίας-ΒΙΝΤΕΟ

ΗΠΑ: Ηχηρό μήνυμα στη Ρωσία - F22 και στην Βαλτική

 Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ προσγείωσε δύο προηγμένα μαχητικά της στη Λιθουανία για πρώτη φορά στις 27 Απριλίου σε μια επίδειξη υποστήριξης σε μια περιοχή που ανησυχεί για τη ρωσική επιθετικότητα η οποία εκδηλώθηκε στην Ουκρανία.

ΗΡΩΑΣ! ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ! Με Τσακαλώτο διακοπές στην Αίγινα ο Τσίπρας

Στην Αίγινα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί...

ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ! Μήνυμα Α/ΓΕΑ από την αναχαίτιση: Στεκόμαστε όρθιοι στις επάλξεις - ΦΩΤΟ

Την ώρα που η τουρκική προκλητικότητα χτυπούσε κόκκινο, την Μεγάλη Παρασκευή, ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας έστελνε το δικό του μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, από μονάδα αναχαίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας, πλαισιωμένος από πιλότους.

ΦΩΤΟ-Ποιος είπε ότι ο Τσίπρας δεν έχει σχέδιο;

 Ολόκληρο διάγραμμα έχει, όχι ότι κι ότι:

Καλό Πάσχα σύντροφοι...

Κωστής Πλάντζος

Από το καλό στο καλύτερο τα πηγαίνει η κυβέρνηση. Και αν δεν ήταν οι «Κασσάνδρες» και η παγκόσμια συνομωσία να την υπονομεύουν διαρκώς, θα τα είχε πάει ασφαλώς πολύ καλύτερα.
Ίσως αυτό να συνέβαινε σε μια άλλη διάσταση, στο  παράλληλο σύμπαν, στο οποίο κινείται η κυβέρνηση. Αν και «αριστεροί», προφανώς διατηρούν μια μεταφυσική αντίληψη των πραγμάτων. «Υπαρκτό» είναι ότι νομίζουν.

«Συριζόλ», της Φλαμπουράρης & Παππάς ΑΕ

Η διακυβέρνηση της χώρας έχει δοθεί σε ανώριμα παιδιά: ευτυχισμένα μες στην άγνοιά τους, ανοργάνωτα, χωρίς καμία μεταξύ τους συνοχή. Που έχουν ξεκινήσει εκδρομή δίχως να ξέρουν πού θα πάνε καν

Τί μέγεθος είχε ο Σταυρός του Χριστού και πώς ανακαλύφθηκε;

Ο Άγιος Κωνσταντίνος έστειλε την μητέρα του, την Ελένη, στα Ιεροσόλυμα για να ανακαλύψει σε ποιο σημείο βρισκότανε ο Τάφος του Κυρίου και ο Τίμιος Σταυρός Του, γιατί οι Εβραίοι είχαν ρίξει επάνω τους χώματα και τα είχαν θάψει για να εξαφανιστεί κάθε ίχνος από την ιστορία
του Χριστού…

ΣΚΙΤΣΟ ΑΡΚΑ-Δε θέλω να σας χαλάσω το εορταστικό κλίμα αλλά 1-2 μηνάκια σας έμειναν

Γιατί μετά έρχεται αυτό που λέει ο Αρκάς:
Οι κλασικοί συγγραφείς ακόμα και σήμερα μας διδάσκουν για την αγάπη, την πολιτική, την ιστορία και τους θρύλους. Η ιστοσελίδα της γνωστής βρετανικής εφημερίδας «The Telegraph» επέλεξε τα 15 καλύτερα «κλασσικά» βιβλία όλων των εποχών. Ανάμεσά τους η...

ΒΙΝΤΕΟ-Το Τop 20 των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ

Έπος! Δείτε τα 20 καλύτερα γίδια όπως τα διάλεξαν τα παιδιά της Ομάδας Αλήθειας:

Ντόρα: Ανεβάζουν ξανά την παράσταση που είδαμε πέρσι το καλοκαίρι


Όταν προσφέραμε την εθνική συνεννόηση ο κ. Τσίπρας επέλεξε τον κ. Καμμένο” λέει η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην «Αγορά» και τον δημοσιογράφο Θάνο Τριανταφύλλου, υπογραμμίζοντας πως “η κυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει εάν τελικά θα ολοκληρώσει την αξιολόγηση ή θα επιλέξει τη φυγή από τις ευθύνες”. 
Ξεκαθαρίζει πως “η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει μέτρα που οδηγούν στην μείωση των εσόδων του κράτους και στην απόλυτη εξόντωση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας”.  
Αναφορικά με την επόμενη ημέρα του συνεδρίου, η τομεάρχης εξωτερικών και άμυνας,  επισημαίνει πως η πρόσφατη ιστορία της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει ότι  “όταν στρεφόταν στον εαυτό της τότε η ΝΔ έχανε τις εκλογές” και λέει πως “ θα χρειαστεί προσπάθεια για να αφήσουμε πίσω παλιές πρακτικές υπόγειων διαδρομών και καμαρίλας, και ήσσονος προσπάθειας,


Ολόκληρη η συνέντευξη 

Πυροβολισμοί και άγριο ξύλο στο σπίτι της Τέτας Καμπουρέλη!

Αδίστακτοι κακοποιοί έσπειραν τον τρόμο ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής - Πώς ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο -  «Σας παρακαλώ. Μη μας σκοτώσετε. Μην πειράξετε το παιδί μου», φώναζε έντρομη

Παπαμιμίκος: Οι αυλικοί του Κυριάκου θέλουν ένα κόμμα-παραμάγαζο


Δεν έκρυψα ποτέ ότι έχω κάνει αρκετά λάθη - μόνο όποιος δε δουλεύει δεν κάνει - δεν κρύβω όμως ούτε ότι από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι κάποιους ενοχλεί το γεγονός πως ένας 33χρονος από τη Λάρισα έγινε Γραμματέας της ΝΔ”, λέει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” ο πρώην γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.  “Κατάλαβα σχετικά γρήγορα ότι ήθελαν να με τελειώσουν γιατί τους χαλούσα τη σούπα, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Δούλεψα, και όπως εκλέχθηκα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ το 2010 κόντρα στα συστήματα, έτσι αναγκάστηκαν να ανεχτούν να συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων και κάποιος που δε γεννήθηκε πορφυρογέννητος”, συνεχίζει στο ίδιο πλαίσιο. 
Αναφορικά με το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, υπογραμμίζει πως “‘εχει Πρόεδρο, έχει μέλη και δε χρειάζεται εξωγενείς παρεμβάσεις από κανένα”, σημειώνοντας με νόημα ό,τι “κάποιοι ίσως ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα για το γεγονός ότι δεν τους έβγαιναν τα νούμερα. Αν κάποιοι είχαν πάρει το 30% στην Κεντρική Επιτροπή που ζητούσαν, τότε σήμερα θα μιλούσαμε για το καλύτερο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που έγινε ποτέ”, τονίζει χαρακτηριστικά. 

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 1-05-2016

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως λόγω Πάσχα:

Χίος: Κάτοικοι έδειραν αλληλέγγυους ΜΚΟ

Επεισόδιο με ξυλοδαρμούς και προπηλακισμούς σε βάρος εργαζομένων μη κυβερνητικής οργάνωσης που πήγαιναν στο hot spot της ΒΙΑΛ, στη Χίο, σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στο μπλόκο του Χαλκειούς.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται viral τρολάροντας το ζεύγος Ομπάμα [βίντεο]

Αυτό είναι Βρετανικό χιούμορ! Ένα βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το παλάτι, έχει γίνει viral σε όλο τον πλανήτη.

Η μοναδική πρώτη Ανάσταση στη Χίο -Το άλμα του παπά από το ιερό [βίντεο]

Το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης εστάλη από τη Χίο και τον ιερό ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας.

Ο πατέρας Χριστόφορος, όπως αποτελεί πλέον...

Και όμως η Δαμασκός έχει ακόμα νυχτερινή ζωή - Δείτε πώς διασκεδάζουν στην Συρία

Μόλις 1,5 χλμ μακριά από τα πεδία μάχης στην Δαμασκό, μεταξύ των στρατευμάτων της κυβέρνησης Άσαντ και ανταρτών, νεαρές και νεαροί Σύριοι ξενυχτάνε πίνοντας, καπνίζοντας, χορεύοντας και συζητώντας για τα πάντα εκτός τον πόλεμο.

Αγρίνιο: Εντυπωσίασαν και φέτος τα χαλκούνια - ΒΙΝΤΕΟ

Αναβίωσε και φέτος το έθιμο των χαλκουνιών στο Αγρίνιο μετά την σύναξη των επιταφίων στην πλατεία Δημοκρατίας.

Το ξεχωριστό αυτό έθιμο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, και όπως κάθε χρόνο εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους που από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί για να απολαύσουν το φαντασμαγορικό αυτό θέαμα.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΕΤΑΕΙ! Άδεια η Βαρβάκειος, αρνητικό ρεκόρ πωλήσεων στα μαγαζιά της Ερμού

«Ποια Ανάσταση, εμείς ζούμε τον απόλυτο...Γολγοθά», λένε καταστηματάρχες

Σε κατάσταση δραματική και σκηνικό με...άδεια ταμεία παραπέμπει και σήμερα η Βαρβάκειος Αγορά αλλά και η εμπορική κίνηση των καταστημάτων της Ερμού.

Κένυα: Στην πυρά το μεγαλύτερο φορτίο ελεφαντοστού στην ιστορία

Πάνω από 105 τόνοι ελεφαντοστού από 6.000 παράνομα σκοτωμένους ελέφαντες θα καεί από τις αρχές της χώρας

Σε μία συμβολική κίνηση, η κυβέρνηση της Κένυα θα κάψει σε ειδική τελετή στο Ναϊρόμπι τόνους ελεφαντοστού που έχει συγκεντρώσει τον τελευταίο καιρό από το παράνομο κυνήγι ελεφάντων.

Συγκινητική ιστορία: Κουβάλησε στην πλάτη τον ανάπηρο αδελφό του επί 178 χιλιόμετρα

Ο 16χρονος Χάντερ κουβάλησε τον 9χρονο Μπράντεν για έξι ολόκληρες ημέρες στην πλάτη του σε έναν αγώνα για την ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες