01 Μαΐου 2016

Γελάει το twitter... με τους Τσίπρα-Καμμένο στη φρεγάτα

Πήρε... φωτιά το twitter ανήμερα του Πάσχα, μόλις κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο στη φρεγάτα «Ανδρίας».

Οταν ο υμνητής του Τσίπρα, Αμβρόσιος ήταν Ταγματάρχης Χωροφυλακής-Εξυμνούσε τους "βασανιστές" της χούντας

[Τους δημοσιοκάφρους τους ενοχλεί και τα θυμούνται αυτα μόνο όταν κάποιος βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ... πέρσι που ο ίδιος εξυμνούσε τον Τσίπρα τον "λεβέντη" δεν είδαμε να θυμούνται ότι "εξυμνούσε τους βασανιστές της χούντας"]

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, που προκάλεσε ανήμερα της Μ. Παρασκευής με τις κατάρες που εξαπέλυσε κατά του υπ. Παιδείας και όσων τρώνε κρέας, έχει μακρά προϊστορία και σχετικά προσφατη ιστορία... πέρσι ας πούμε που εξυμνούσε τον Τσίπρα.

Άγριο δούλεμα στον Ν. Παππά για την υποδοχή του Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους και τη γυναίκα του

Ενα παλιό tweet – από το 2012 – του Νίκου Παππά, ανέσυραν χρήστες των social media για να επικρίνουν την κυβέρνηση.

Ο νυν υπουργός Επικρατείας, είχε σχολιάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ειρωνικά το γεγονός ότι το άγιο φως έρχεται στην Αθήνα με τιμές αρχηγού κράτους.

Αυτό είναι το drone τουρκικής κατασκευής - ΒΙΝΤΕΟ

Το κατασκευασμένο από Τούρκους μηχανικούς μη επανδρωμένο αεροσκάφος, σε δοκιμή που έγινε χτες πυροδότησε ένα έξυπνο πυρομαχικό με κεφαλή τύπου MAM-L . To κατασκευασμένο από την Kale-Baykar τακτικής τάξεως μη επανδρωμένο αεροσκάφος, εκτέλεσε βολή με πυρομαχικό της Roketsan στο πεδίο βολής Ικονίου, πετυχαίνοντας τον στόχο από απόσταση 8 χλμ.

Βαγγέλης Περρής: Τα Καλημερούδια, η ΕΡΤ και η διαπλοκή...

«Η κατάπτυστη εκπομπή "Καλημερούδια" του προδοτικού Mega σταμάτησε πλέον να μεταδίδεται»!

Μέσα από τη στήλη του autocue, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο Βαγγέλης Περρής όταν έφτασε στο γράμμα 'Κ", έγραψε για τα "Καλημερούδια":

Βίντεο: Στη θάλασσα έριξαν φέτος τις ρουκέτες στο Βροντάδο της Χίου

Έπειτα από πολλά χρόνια το έθιμο του ρουκετοπόλεμου μεταξύ των ενοριών του Αγίου Μάρκου και της Παναγιάς της Ερειθιανής ματαιώθηκε

Φωτιά στην εξέδρα του ιερέα από τα βεγγαλικά στη Σύρο – ΒΙΝΤΕΟ

Διέκοψε τη Θεία Λειτουργία ο ιερέας του ναού της Αναλήψεως στην Σύρο όταν πήρε φωτιά από τα βεγγαλικά η εξέδρα από όπου έψελνε το Χριστός Ανέστη. Την ίδια ώρα απτόητοι οι πιστοί, κυρίως νεαροί, συνέχισαν να πετούν τις κροτίδες. Δείτε το βίντεο του STAR.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Τσίπρας: Τα δύσκολα είναι πίσω μας - ΒΙΝΤΕΟ

Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός λίγο πριν το κρίσιμο Eurogroup της μεθεπόμενης Δευτέρας, στο οποίο είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα της κυβέρνησης και όχι μόνο.

Οι ευχές του πρωθυπουργού του Καναδά για το Ορθόδοξο Πάσχα

«Η Σοφί κι εγώ ευχόμαστε σε όλους ένα πολύ χαρούμενο Πάσχα», ανέφερε στο μήνυμά του ο Τζάστιν Τριντό

Τις δικές του ευχές έστειλε σε όλο τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, σε ανακοίνωση για το Πάσχα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ! Οι βόλτες του Νίκου Χατζηνικολάου στα σοκάκια της Μυκόνου

Βρίσκεται οικογενειακώς στο κοσμοπολίτικο κυκλαδονήσι για τις διακοπές του Πάσχα...

Στην Μύκονο περνά τις διακοπές του Πάσχα ο Νίκος Χατζηνικολάου μαζί με την οικογένειά του. Η κάμερα του Mykonos Live Tv εντόπισε τον δημοσιογράφο μαζί με την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, πιασμένους χέρι-χέρι να βολτάρουν στα Ματογιάννια, έχοντας μαζί τους και τα παιδιά τους.

Τραγωδία στην Κοζάνη: Ροτβάιλερ σκότωσαν 5χρονο αγοράκι!

Ενώ γιόρταζε μαζί με την μητέρα του το Πάσχα σε ένα φιλικό σπίτι, στην περιοχή του Αργίλου

Μια απίστευτη τραγωδία με θύμα ένα αγοράκι ηλικίας πέντε ετών εκτυλίχθηκε σήμερα στην Κοζάνη.

Τι πιστεύουν οι Ιάπωνες για τους Ευρωπαίους -Με τι συνδέουν την Ελλάδα [εικόνα]

Τυχαία έπειτα από έρευνα στο Google σχετικά με τις αναζητήσεις των Ιαπώνων, ο καθηγητής Ιαπωνικής Ιστορίας και Ασιατικών σπουδών στο Rutgers University Nick Kapur, δημιούργησε έναν χάρτη διαφορετικό από τους άλλους.

Ανάσταση στο νησάκι Παναγιά στη σκιά των τουρκικών προκλήσεων - ΒΙΝΤΕΟ

Ανάσταση στο νησάκι «Παναγιά» έκαναν οι ακρίτες τον Οινουσσών στη σκιά των τουρκικών προκλήσεων. Ο Μητροπολίτης Χίου χοροστάτησε στη λειτουργία ενώ συνοδευόμενος από τον στρατιωτική διοικητή Χίου παρέδωσε την ελληνική σημαία στη φρουρά του φυλακίου.

Παρίσι: Γυμνόστηθες ακτιβίστριες «εισέβαλαν» σε συγκέντρωση της Λεπέν


Τα μέλη της οργάνωσης Femen έφεραν σύνθημα στο στήθος «Το τέλος του Εθνικού Μετώπου» - «Αισχρές στρίγγλες» τις χαρακτήρισε η Λεπέν

Μία απρόσμενη παρέμβαση σημειώθηκε νωρίτερα σε συγκέντρωση υποστηρικτών του Εθνικού Μετώπου της Μαρί Λεπέν στο Παρίσι, όταν ομάδα γυμνόστηθων ακτιβιστριών διέκοψε την εκδήλωση.

Βίντεο: Η στιγμή του βομβαρδισμού που σκότωσε τον τελευταίο παιδίατρο στο Χαλέπι

Ο μοναδικός παιδίατρος του νοσοκομείου Αλ Κουντς στο Χαλέπι βγαίνει από την μονάδα εντατικής θεραπείας και κατευθύνεται σε άλλο θάλαμο λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει τη νυχτερινή βάρδιά του. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ένας εκκωφαντικός ήχος συγκλονίζει την περιοχή και το κτίριο μετατρέπεται σε συντρίμμια έπειτα από αεροπορική επιδρομή…

ΤΙ; ΔΗΛ. ΕΙΠΕ ΜΑΛ@ΚΙΑ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ; Οι πρόσφυγες έκαναν Πάσχα στο λιμάνι του Πειραιά [εικόνες]

Μπορεί η κυβέρνηση να έλεγε πως μέχρι το Πάσχα θα έχει αδειάσει ο καταυλισμός των προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά, ωστόσο, η εικόνα παραμένει η ίδια στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Ο Χουτ άρπαξε τον Φελαϊνί από τα μαλλιά στο μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας – ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρές μάχες και χτυπήματα εκτός φάσης έχουν σημαδέψει μέχρι τώρα το ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λέστερ στο Ολντ Τράφορντ.

Πάσχα στην Ελλάδα 1947 - Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο

Στα βρετανικά αρχεία του Bristish Pathe βρίσκεται ενα σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο για τον εορτασμό του Πασχα στην Ελλάδα, έτος 1947. Το βίντεο τραβήχτηκε κατα την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα και θα δείτε πλάνα απο στρατιώτες, στρατόπεδα, σουβλισμα αρνιών και τσούγκρισμα αυγών.

ΣΚΙΤΣΟ-Πάσχα με τον ΣΥΡΙΖΑίο γείτονα

Τους έκαψε το σπίτι... αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να το σώσει ο ΣΥΡΙΖΑίος:

U;emowQ Σοκ και δέος κάθε Φαρισαίος Συριζαίος

Θέµος Αναστασιάδης

Οπως έλεγε ο Γεώργιος Παπανδρέου, «τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες». Οπως έκαναν κι αυτοί

Το καλύτερο παράδειγμα για το τι έπαθε ο Ελληνας που θύμωσε σαν τον αγά και έκοψε τα πόδια του είναι αυτή η συμπαθής κυρία ΣΥΡΙΖΑ Πολυτελείας, που είχε ένα ξενοδοχείο παρατημένο. Μόλις άκουσε ότι οι επαγγελματίες υπερασπιστές των προσφυγομεταναστών επίταξαν ένα... τουριστικό οίκημα για να τους φιλοξενήσουν, το επικρότησε! Οταν κατάλαβε ότι επρόκειτο για το δικό της, ήταν ήδη πολύ αργά. Οι ποικιλώνυμες συμμορίες ήταν ήδη μέσα και έβγαζαν και μεροκάματο από τους κατατρεγμένους που μάζεψε η μοιραία Τασία στη χώρα μας.

Νησίδα Παναγιά - Ο αξιωματικός που έφτιαξε το φυλάκιο γράφει για τους Τούρκους

Μια προσωπική εμπειρία για το Φυλάκιο Παναγιά

Γράφει ο Χρήστος Καπούτσης

Η νησίδα ΠΑΝΑΓΙΑ των Οινουσών, είναι ο τελευταίος αιγαιοπελαγίτικος βράχος, το έσχατο σύνορο της Ελληνικής Επικράτειας, στα θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία.

Alithos! Το ελληνικό Πάσχα του Τομ Χανκς με τη Νία Βαρντάλος!

Ο Τομ Χανκς είναι έτσι κι αλλιώς μυημένος στα ελληνικά έθιμα, αφού η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνική καταγωγή. Σε αυτή την εξίσωση αν βάλουμε και τη Νία Βαρντάλος, τότε το Πάσχα είναι... γαλανόλευκο!

Los Angeles Times: Θαυματουργή εικόνα προσελκύει χιλιάδες πιστών σε ορθόδοξη εκκλησία στο Ιλινόι

Χιλιάδες πιστών στις ΗΠΑ σπεύδουν σε ορθόδοξη εκκλησία στο Ιλινόι προκειμένου να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι Los Angeles Times.

Απίστευτη τραγωδία – Μητέρα και 4χρονη κόρη νεκρές από αναμμένο καντήλι! (ΦΩΤΟ)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια μητέρα και το 4χρονο παιδί της, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα τους στον Άγιο Δημήτριο που όπως όλα δείχνουν προκλήθηκε από αναμμένο καντηλάκι!

ΠΑΟΚ και στη... σούβλα (VIDEO)

Άμα αγαπάς την ομάδα σου, δεν την ξεχνάς ούτε την ώρα που σουβλίζεις τον οβελία την Κυριακή του Πάσχα.

BINTEO-ΠΩΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΨΕΙ ΣΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΣΟΥ; Τσίπρας στο τσούγκρισμα: Δεν σπάει το αβγό μου, να το πάρει μαζί του ο Ευκλείδης

Εύθυμη διάθεση είχε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στη φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού «Αδρίας», κάνοντας μάλιστα αστεία και για την ανθεκτικότητα του αβγού του, στο παραδοσιακό τσούγκρισμα.

ΝΔ: Ανησυχία για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

«Απαιτείται νηφαλιότητα, ψυχραιμία και άμεση διπλωματική δραστηριότητα για την ενημέρωση εταίρων και συμμάχων», τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη

Επίθεση στα ντους των φυλακών δέχθηκε ο παιδόφιλος Άνταμ Τζόνσον

Ο άλλοτε διεθνής εξτρέμ της Βρετανίας εκτίει ποινή φυλάκισης έξι ετών για ασέλγεια εις βάρος ενός 15χρονου κοριτσιού

Άσχημα δείχνουν τα πράγματα για τον πρώην άσο της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης έξι ετών για ασέλγεια εις βάρος ενός 15χρονου κοριτσιού.

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση στη Τουρκία

Ένας νεκρός αστυνομικός και τουλάχιστον 9 τραυματίες συνάδελφοί του, καθώς και ακόμα 4 τραυματίες περαστικοί, είναι ο απολογισμός της επίθεσης με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε νωρίτερα μπροστά στο αρχηγείο της αστυνομίας στην πόλη Γκαζίαντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Η μαντινάδα του Παπαδημούλη στον Κυριάκο και η αοάντηση Μουρούτη

Πολιτική χροιά είχαν οι ευχές του Δημήτρη Παπαδημούλη στο twitter. Με ειδική αφιέρωση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «τραγούδησε» μια μαντινάδα για να του απαντήσει με τον ίδιο τρόπο ο Γιώργος Μουρούτης.

«Πρώτη φορά»... άφαντοι οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ από την Ανάσταση

Το «σύνθημα» το έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μένοντας μακριά από τα βλέμματα των πολιτών και των ΜΜΕ - Πήραν «γραμμή» βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη, που έλαμψαν διά της απουσίας τους από τις εκκλησίες κατά την αναστάσιμη ακολουθία

ΣΥΡΙΖΑίος με κατεβασμένα τα βρακιά στους Ευρωπαίους: «Όποιος μας παρακαλέσει αρκετά μπορεί να μπει στην κυβέρνηση»

Αποδέχονται το μνημόνιο-κάβα για να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην εξουσία - Θα ψηφίσουν μηχανισμό αυτόματου «φρένου δαπανών» - Κυβερνητικός παράγοντας για τα περί οικουμενικής: «Όποιος μας παρακαλέσει αρκετά μπορεί να μπει στην κυβέρνηση»!

ΦΩΤΟ-Άδωνις: Ούτε για καφενείο δεν είναι

Ένα διάλογο μεταξύ Φωτίου και Πολάκη δημοσίευσε ο Άδωνις στο Twitter για να δείξει το επίπεδο όσων μας κυβερνούν:

ΦΩΤΟ-Από τις κορυφαίες επιτυχίες Τσίρπα

Το ξεχαρβάλωμα της ελληνικής βιομηχανίας:

ΦΩΤΟ-Πάντως στο Μαξίμου θα ψήσουν καλά!

Ο Καρανίκας είναι ειδικός:

Βρούτσης κατά Τσίπρα: Ούτε μια ευχή για το Πάσχα

Πυρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει μέσω twitter o βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Aγρια επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη για την Εργατική Πρωτομαγιά -Ενας νεκρός [εικόνες & βίντεο]

Επεισόδια ξέσπασαν στην Κωνσταντινούπολη, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να φτάσουν στην πλατεία Ταξίμ, στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά, με αποτέλεσμα να χάσει ένας άνθρωπος τη ζωή του.

ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ; ΑΙΣΧΟΣ! Ο Τσίπρας πάνω στη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας» -Μαζί με τον Καμμένο [εικόνες]

Τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας» επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός το πρωί της Κυριακής του Πάσχα.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη φρεγάτα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο, όπου...

ΩΡΑΙΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ! ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! Το Κουβέιτ απέλασε 40.000 αλλοδαπούς μέσα σε 16 μήνες

Οι αρχές του Κουβέιτ απέλασαν 41.000 αλλοδαπούς κατά τη διάρκεια των τελευταίων 16 μηνών, κατά κύριο λόγο για παράτυπη διανομή στο πλούσιο πετρελαιοεξαγωγικό εμιράτο του Κόλπου, σύμφωνα με μια εφημερίδα της χώρας.

Αυτή η ευρωπαϊκή χώρα θέλει να πάρει 10.000 πρόσφυγες, αλλά σχεδόν κανείς δεν θέλει να πάει εκεί

Πολλά κράτη δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμα να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για το πλάνο μετεγκατάστασης προσφύγων, ενώ το όλο σχέδιο κινείται με ρυθμούς... χελώνας.

Spiegel: Το μεγάλο «λάφυρο» του Ερντογάν-Η Ευρώπη στα μαχαίρια για τη βίζα

Οι Βρυξέλλες είναι πιθανό να ανοίξουν την πόρτα για ταξίδια δίχως βίζα, στην Ευρώπη, για τους Τούρκους πολίτες, ακόμη κι αν η Αγκυρα δεν πληρεί όλους τους όρους. Πολλοί στην Ευρώπη ανησυχούν ότι αυτό ίσως να πυροδοτήσει ένα νέο κύμα προσφύγων, από την ίδια την Τουρκία, γράφει το Spiegel.

Το Λιμενικό διέψευσε ότι τουρκικό σκάφος εμπόδισε τη Θεία Λειτουργία στην Παναγιά Οινουσσών-Ο Δρίτσας συγχαίρει που φυλάνε την Ελλάδα όταν οι πολιτική ηγεσία κάνει διακοπές

Τα δημοσιεύματα για νέα πρόκληση της Τουρκίας στη νήσο Παναγιά Οινουσσών διέψευσε το Λιμενικό.

Το αρχηγείο του Σώματος διέψευσε τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προσπάθησε να εμποδίσει την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στη νήσο Παναγιά Οινουσσών, με απειλές από μεγάφωνα και προσεγγίζοντας τη νήσο.

Βενεζουέλα: Δεν έχουν ρεύμα και ο μαλ@κας ΣΥΡΙΖΑίος υπόσχεται αύξηση κατώτατου μισθού... στα 13,5$

Αυτά γουστάρουν τώρα οι ΣΥΡΙΖΑίοι... να μας πάνε δραχμή να έχουμε πληθωρισμό 200% και να δίνουν κάθε χρόνο αύξηση 30% για να ταϊζουν σανό τα γίδια

«Μόνο ένας πρόεδρος όπως ο Νικολάς Μαδούρο, γιος του Ούγκο Τσάβες», θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, είπε ο πρόεδρος της χώρας, ανακοινώνοντας ότι ο κατώτερος μισθός αυξάνεται κατά 30%

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΔΙΑ! Μείωση 30% στις συντάξεις και αυξημένες εισφορές από το νέο ασφαλιστικό

«Ασφαλιστική φοροκαταιγίδα» σε συνδυασμό με την…«κατάργηση» των συντάξεων άνω των 1.300 ευρώ επιφέρει η κατ’ επίφασιν «ασφαλιστική μεταρρύθμιση»του νομοσχεδίου Κατρούγκαλου.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΦΩΤΟ-Δείτε την κατάνυξη των υπουργών ΣΥΡΙΖΑ στα Ιεροσόλυμα

Ο Γιάννης Αμανατίδης και η Όλγα Γεροβασίλη εκπροσώπησαν την κυβέρνηση στην παραλαβή του Αγίου Φωτός 

Με το πρωθυπουργικό σκάφος ταξίδεψαν σήμερα Μεγάλο Σάββατο δύο υπουργοί της κυβέρνησης προκειμένου να να συνοδέψουν το Άγιο Φως στην Αθήνα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!

Καλό Πάσχα σε όλους... όπως λέει και ο γίγαντας Γιώργος Παπανδρέου:

Εδώ όλη η ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ... τον Μάιο



Έχουν και χιούμορ οι πο@στηδες... που νομιμοποίησαν ακόμα και αναδρομικά τις offshore των Καμμένων της κυβέρνησης



Σε όλα μέσα έπεσε ο μπαγάσας με το ΟΧΙ... τίποτα απ' αυτά που ψήφισαν οι ΝΑΙ στο δημοψήφισμα δεν έγινε


Το μίσος τους για τους "μενουμευρωπαίους" αποκάλυψε ο Κυρίτσης που θέλει να τους φορολογήσει περισσότερο


Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνει τι λέει ο αμόρφωτος που βάζει διαλυτικά στο Αντρέι...



Εξετάσεις για να νομιμοποιήσει τα λαμόγια που διορίστηκαν με πλαστό πτυχίο ετοιμάζει ο Φίλης




Ούτε αυτή το ξέρει πια.... εξάλλου το 2015 είναι πολύ μακρινό


Αφού την ψήφισε ο Καμμένος καταγγέλλει ως αντισυνταγματική και εγκληματική την αύξηση ΦΠΑ στα νησιά









Τα ξεπούλησαν όλα για 99 χρόνια...






Πόσο αστεία ακούγονται όλα αυτά πλέον...






Ωραίες εποχές στην αντιπολίτευση... έλεγε και καμιά μαλ@κία ανέξοδη ο Αλέξης


Τώρα που βρέχει ψ@λές φόρων εξαφανίστηκε... θα κάνει βόλτες με ελικόπτερο στα νησιά


Όχι μόνο το κατάργησαν αλλά το ζητάνε πίσω αναδρομικά από 90.000 χαμηλοσυνταξιούχους


Τελικά παρέδωσε τα ελληνικά νησιά... φαντάζομαι στους Γερμανούς όπως εννοούσε




Πέφτουμε απ' τα σύννεφα με το ότι ο Τσίπρας κάλυπτε τη σεξουαλική παρενόχληση γυναικών από το ρεμάλι Πρέσβη της Βενεζουέλας για να μη ζημιωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η Μπολιβαριανή Επανάσταση μη χέσ@!



Όταν γίνει κυβέρνηση θα τα διορθώσει όλα...


Αυταπάτη ήταν το ότι δεν υπήρχαν περιθώρια για αυταπάτες...

Προσπαθούν τα παιδιά να πείσουν ότι όλα πάνε καλά...


Έληξε η απεργία των συμβολαιογράφων και ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί



Τελικά το θέλουμε ή δεν το θέλουμε το ΔΝΤ;





Δεν υπέγραψε μνημόνιο


Δεν υπέγραψε κόφτη


Δεν υπέγραψε αύξηση ΦΠΑ στα νησιά


Περαστικά σας γίδια




Ψηφίστηκε και το ασφαλιστικο-φορολογικό και σώθηκε η χώρα