02 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Τελικά ο Αλέξης φρόντισε για «διαρκή Σταύρωση χωρίς Ανάσταση»

Όπως ακριβώς είπε στο Πασχαλινό μήνυμά του...

ΦΩΤΟ-Αυτά τα αμόρφωτα κοπρόσκυλα στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ....

Ελληνικό δημόσιο φίλε! Ότι πιο αμόρφωτο και ακοινώνητο υπάρχει σε όλο τον γαλαξία... οι διακοπές εμπορικών δραστηριοτήτων αναφέρονται ως...

Η ανοησία επαναλαμβάνεται, η Ιστορία ποτέ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

​​Είμαστε στη φάση όπου, όπως το έθεσε τόσο χαριτωμένα (όπως πάντα άλλωστε) ο Τσακαλώτος, «καιγόμαστε». Παρά την εμφανή έλλειψη της χάρης που της προσέδιδε άλλοτε ο Γ. Βαρουφάκης, η κυβέρνηση επανέλαβε τον εαυτό της: άφησε τον χρόνο να περάσει, ώστε στο τέλος να καταφύγει στην πολιτική διαπραγμάτευση. (Σαν να λέμε: δεν προβιβάζομαι στις εξετάσεις και πιάνω στο ψηστήρι τον καθηγητή...).

Ελληνίδες καλλονές των 90s

Πλούσια βιομηχανία μοντέλων και τη δεκαετία του 90 με όλες να έχουν κάνει γυμνές φωτογραφίσεις. Δείτε τις 10 καλύτερες ελληνίδες της εποχής:

Βίντεο σοκ: Κοριτσάκι δύο ετών πέφτει από το παράθυρο λεωφορείου

Προσγειώθηκε στην άσφαλτο με το κεφάλι και την πλάτη, ενώ ακριβώς δίπλα περνούσε ένα μικρού κυβισμού μηχανάκι

Τύχη βουνό είχε ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών στην Κίνα, όταν έπεσε από παράθυρο λεωφορείου στη μέση του δρόμου, σε απόσταση ελάχιστων εκατοστών από τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν.

Το ρεσάλτο του μύθου

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Η ​​απελπισία των ανθρώπων που πιστεύουν σε μια δυναμική, εξωστρεφή Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης είναι μεγάλη. Οι πιο παλιοί θλίβονται βαθιά γιατί βλέπουν τον τόπο να «μικραίνει» και τα αυτονόητα δεκαετιών να υποχωρούν. Ειδικά η γενιά που έχτισε μετά τον πόλεμο την Ελλάδα απελπίζεται με όσα βιώνει σήμερα. Οι πιο μικροί φεύγουν ή προσπαθούν να φύγουν στο εξωτερικό. Ακόμη και όσοι «το παλεύουν» εδώ και πάνε καλά νιώθουν να τους πνίγει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να τους τραβάει προς τα κάτω ο ολοένα και χαμηλότερος κοινός παρονομαστής.

Τα σταγονίδια του ολοκληρωτισμού

Η​​ ανιστόρητη δημοκρατία της μεταπολίτευσης καλλιέργησε την ψευδαίσθηση πως ο μόνος κίνδυνος που αντιμετωπίζει είναι τα άρματα μάχης. Τα πραξικοπήματα γίνονται συνήθως νύχτα και κάνουν θόρυβο, αφού την επομένη το πρωί στο ραδιόφωνο μεταδίδονται μόνον εμβατήρια. Αφήστε και το άλλο μεγάλο ταμπού, ότι οι δικτατορίες είναι απαραιτήτως δεξιές, ενώ τις άλλες που δεν είναι δεξιές ακόμη κι αν είναι δικτατορίες δεν τις λέμε έτσι.

ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ! Βίντεο: Δείτε πώς υποδέχθηκαν οι Κουβανοί το πρώτο αμερικανικό κρουαζιερόπλοιο μετά από 40 χρόνια

Πολλοί Αμερικανοί κουβανικής καταγωγής ανάμεσα στους 704 ταξιδιώτες που έγραψαν ιστορία

Με πλήθος κόσμου, πανηγυρισμούς, πολύχρωμα αυτοκίνητα και σημαίες της Κούβας, υποδέχθηκαν οι Κουβανοί το πρώτο αμερικανικό κρουαζιερόπλοιο που κατέπλευσε στο λιμάνι της Αβάνας, μετά από σχεδόν 40 χρόνια.

Ανώμαλη προσγείωση από τις Βρυξέλλες: Δεν ξέρουμε τίποτα για επταμερή συνάντηση

Κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνουν από τις Βρυξέλλες τα όσα γράφτηκαν για επταμερή συνάντηση πριν από το κρίσιμο Eurogroup της επόμενης Δευτέρας

ΦΩΤΟ-Άδωνις για Βαρουφάκη: Εις υγεία των κορόϊδων

Οδηγίες του Βαρουφάκη προς αποφυγή της λιτότητας και γεμισμα της προσωπικής τσέπης, από ξένη εφημερίδα, αναδημοσίευσε ο Άδωνις  Γεωργιάδης στο Twitter. Δείτε τι λέει το απόκομμα:

Οι Ειδικές Δυνάμεις από 11 χώρες μάχονται για την κορυφή -Μεταξύ αυτών και τα ΕΚΑΜ [εικόνες]

Για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στο Αμμάν της Ιορδανίας ο ετήσιος «Warrior Competition», ένας διεθνής διαγωνισμός μεταξύ σωμάτων ειδικών δυνάμεων από 11 διαφορετικές χώρες.

Τα 10 πρώτα αυτοκίνητα σε πωλήσεις στην Ευρώπη

Το πρώτο τρίμηνο του 2016 είναι ένα αξιόπιστο δείγμα γραφής για το πώς κινείται η αγορά αυτοκινήτου στη Γηραιά Ήπειρο. Οι συνολικές πωλήσεις το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου ανήλθαν σε 3,93 εκατ. αυτοκίνητα, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 8,1% σε σχέση με το 2015.

Με όπλα στα χέρια πόζαρε το ΖΩΟ ο Άγγλος που βίαζε τα παιδιά του στην Κρήτη

Ο 56χρονος παιδόφιλος καταδικάστηκε πρόσφατα σε 20ετή κάθειρξη για σεξουαλικά εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος των ίδιων του των παιδιών - Ζούσε σαν βασιλιάς στην Κρήτη λαμβάνοντας επιδόματα από την Βρετανία

Μανία με τα όπλα φαίνεται πως είχε ο Άγγλος παιδόφιλος που καταδικάστηκε πρόσφατα σε 20ετή κάθειρξη για σεξουαλικά εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος των ίδιων του των παιδιών στην Κρήτη.

Βίντεο: Άγριο ξύλο στο ντέρμπι Σαχτάρ-Ντιναμό Κιέβου

Απίστευτες εικόνες στο ντέρμπι της Ουκρανίας με τους παίκτες να πιάνονται στα χέρια δέκα λεπτά πριν τη λήξη του ματς

Από άγριο ξύλο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Σαχτάρ Ντόνετσκ και της Ντιναμό Κιέβου σημαδεύτηκε το ντέρμπι κορυφής της Ουκρανίας.

Πέρυσι Πάσχα με το λαό, φέτος κρυμμένοι μεσοπέλαγα

Οφθαλμοφανή τα αποτελέσματα της πολιτικής ενός έτους - Τρέμουν την οργή του κόσμου για τα νέα μνημόνια και τους φόρους
Στις 12 Απριλίου του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, γιόρτασαν το Πάσχα δίπλα στους Έλληνες πολίτες. Τότε βέβαια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε μόνο 2,5 μήνες ζωής, δεν είχε υπογράψει κανένα μνημόνιο και ήταν όλα τελεία και ιδανικά για τους υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Από τότε, όμως, μεσολάβησε, η «περήφανη» 17ωρη διαπραγμάτευση, το τρίτο μνημόνιο και τώρα ήρθε και το τέταρτο με τα μέτρα ύψους εννέα δισ. ευρώ!

Το ταξίδι Βενιζέλου στις ΗΠΑ και η μεταφορά του Επιταφίου από τον Τομ Χανκς -Τι περιγράφει ο ίδιος

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πραγματοποιεί ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο και στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ και επέλεξε με ανάρτησή του να περιγράψει τα όσα είδε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τι του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση εκτός του επιστημονικού μέρους;

Ο παπάς έφυγε από την Ανάσταση! -Το έθιμο της «λαμπρατζίας» που τον εξόργισε

Η μεγάλη οχλαγωγία, που προκάλεσε το έθιμο της «λαμπρατζίας» στην κοινότητα Κισσόνεργας της Πάφου , ήταν η αιτία να διακόψει ο ιερέας Ανδρέας Παναγή την ακολουθία της Αναστάσεως και να μεταβεί στον μικρό ναό του Αγίου Κόνωνα για να συνεχίσει. Έτσι, οι περισσότεροι κάτοικοι της κοινότητας άκουσαν το «Χρηστός Ανέστη» από το ραδιόφωνο!

3χρονο αγόρι κάνει drift και «σπάει» το διαδίκτυο [βίντεο]

Απίστευτο βίντεο δείχνει 3χρονο αγοράκι να κάνει drift με μία κόκκινη BMW και οι ελιγμοί του έχουν... σπάσει το διαδίκτυο.

«Ελλείψεις» στη φύλαξη των συνόρων από την Ελλάδα διαπίστωσε η Κομισιόν

«Εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες ελλείψεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν και χρειάζεται να αναληφθούν συγκεκριμένες δράσεις», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου, Μίνα Αντρέεβα

«Πρόβατα επί σφαγή» στο Eurogroup της 9ης Μαΐου

Οι ατέρμονες διαπραγματεύσεις στο «Χίλτον», μετά και την αποτυχία του διαβήματος για έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, έφεραν τη χώρα για άλλη μία φορά σε δεινή θέση.

Η κυβέρνηση θα κάνει Πάσχα αναζητώντας έναν εύσχημο τρόπο αναδίπλωσης που θα τη βγάλει από το αδιέξοδο με το έκτακτο Εurogroup στις 9 Μαΐου ώστε να εκτονωθεί έγκαιρα η πίεση που ασκεί το νέο αδιέξοδο στην αξιολόγηση.

Παραλίγο να μαλλιοτραβηχτούν σε καλλιστεία -Της πήραν το στέμμα από τα χέρια [βίντεο]

Μετά την γκάφα του διάσημου κωμικού Steve Harvey που ανακοίνωσε την λάθος υποψήφια ως νικήτρια των καλλιστείων Miss Universe, τώρα ήρθε η σειρά της Βραζιλίας όπου έγινε κάτι αντίστοιχο.

Βίντεο: Μία φανταστική πτήση με hoverboard και το ρεκόρ Γκίνες

Ο Φράνκι Ζαπάτα έσπασε το ρεκόρ πετώντας 2.252 μέτρα με το όχημα του μέλλοντοςΤο μέλλον είναι εδώ...
Τα ατομικά ιπτάμενα οχήματα δεν είναι πλέον επιστημονική φαντασία. Υπάρχουν, βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο, εξελίσσονται και σύντομα θα τεθούν στη διάθεση του ανθρώπου, προκειμένου να διευκολυνθεί στις μετακινήσεις του, αν και το ταξίδι θα εμπεριέχει και μία δόση κινδύνου.

Βίντεο: «Νταής» βρίσκει τον... μάστορά του στην αυλή του σχολείου του

Το «θύμα» αποφάσισε αυτή τη φορά να αντιδράσει

Η σχολική αυλή αποτελεί συχνά μια μικρογραφία της κοινωνίας, με τους μαθητές που είναι κάπως διαφορετικοί λόγω εμφάνισης, χρώματος ή θρησκείας να γίνονται συχνά στόχος πειραγμάτων και επιθετικής συμπεριφοράς.

ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο τώρα κόβει και τον... ύπνο

Έθεσε σε εφαρμογή το μέτρο της αλλαγής ώρας κατά μισή ώρα μπροστά προκειμένου να μην σκοτεινιάζει τόσο νωρίς

Μισή ώρα από τον ύπνο τους έχασαν από την Κυριακή οι κάτοικοι της Βενεζουέλας καθώς η κυβέρνηση του Νίκολας Μαδούρο έβαλε σε εφαρμογή το μέτρο αλλαγής της ώρας προκειμένου να εξοικονομήσει ηλεκτρικό ρεύμα.

Βρέθηκε ο καλύτερος ορειβάτης στον κόσμο, 16 χρόνια μετά το θάνατό του από χιονοστιβάδα

Η αποστολή με το τραγικό τέλος για τον Άλεξ Λόουι και τον καμεραμάν του τον Οκτώβριο του 1999 και ο συγκλονιστικός εντοπισμός τους

Πέρασαν σχεδόν 16 χρόνια από την ημέρα που ο διάσημος ορειβάτης Άλεξ Λόουι και ο καμεραμάν που τον ακολουθούσε σε όλες τις δραστηριότητές του, Ντέιβιντ Μπρίτζες, χάθηκαν στην κορυφή Σισαπάνγκμα του Θιβέτ, μετά από πτώση χιονοστιβάδας.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ! Τραγουδιστής με το μικρόφωνο στο χέρι βουτά στα παγωμένα νερά της Μυκόνου μαζί με τουρίστρια [βίντεο]

Η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο ανήμερα το Πάσχα στο «Yefsi», στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου.

Οι υπεύθυνοι του γνωστού εστιατορίου είχαν ετοιμάσει μια σειρά από γεύσεις και εκπλήξεις. Το μενού περιλάμβανε λαχταριστά παραδοσιακά πιάτα αλλά και πιο ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις.

Φωτογραφίες: Εκκένωσαν σταθμό του μετρό από εκατοντάδες μετανάστες στο Παρίσι

Τον περασμένο μήνα είχαν σημειωθεί εκεί άγρια επεισόδια μεταξύ μεταναστών και αγνώστων που τους επιτέθηκαν, με σκοπό να τους απομακρύνουν από την περιοχή

ΒΙΝΤΕΟ-Βρέθηκε η μικρή Μαρία-Υπό κράτηση οι γονείς της! "Ξέρω ποιος την πήρε" λέει ο παππούς της - Τι είπε το κοριτσάκι στις δύο γυναίκες που το βρήκαν στο Χαϊδάρι

- Οι γονείς κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς και παραμέληση ανηλίκου
- Το κοριτσάκι αναμένεται να διανυκτερεύσει απόψε σε νοσοκομείο της Αττικής
- "Με άφησαν να φύγω" φέρεται να είπε η μικρή Μαρία στις δυο γυναίκες που μαζί με έναν λιμενικό τη βρήκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Χαϊδάρι
- "Το παιδί το πήρε χέρι – Ξέρω περίπου ποιος είναι" κατήγγειλε ο Γιώργος Πρίντεζης, παππούς του κοριτσιού
- "Έχω διαφορές με κάποιον, πιστεύω πως αυτός είναι" τόνισε
- Το παιδί είναι τρομαγμένο δήλωσε στο newsit.gr αστυνομική πηγή
- Τη βρήκαν στη λεωφόρο Καβάλας στο ύψος του Χαΐδαρίου κοντά στην περιοχή της Αφαίας, σχεδόν 4 χλμ από το σημείο απ’ όπου εξαφανίστηκε ανήμερα το Πάσχα
- Όλο το χρονικό της υπόθεσης

Σε resort κρυμμένοι από την πλέμπα οι Φίλης-Τσκαλώτος

Απόλαυσε τον καφέ του μακριά από τυχόν... δυσάρεστες συναντήσεις

Στην Αρκαδία πέρασε τις ημέρες του Πάσχα ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Ελεύθερος ο κάφρος με τα ροτβάιλερ-Τι είπε στον εισαγγελέα-Σοκάρουν οι μαρτυρίες των αυτοπτών για την φονική επίθεση των ροτβάιλερ στον 5χρονο - ΒΙΝΤΕΟ

Ελεύθερος  αφού του απαγγέλθηκε η κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας αφέθηκε ο 72χρονος ιδιοκτήτης των δύο ροτβάιλερ, τα οποία επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα 5χρονο αγοράκι σε χώρο ιδιοκτησίας του, στον Άργιλο Κοζάνης.

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από μετανάστες στη Σουηδία

Οι πέντε δράστες παραμένουν υπό κράτηση και η Αστυνομία της Σουηδίας συνεχίζει τις έρευνες και τις ανακρίσεις για την υπόθεση

Για μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από μετανάστες που ζητούν άσυλο στην Ευρώπη γράφουν σήμερα διεθνή ΜΜΕ.

Βίντεο: Άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών στην τουρκική Βουλή

Μπουκάλια νερού και μπουνιές εκτοξεύονται στον αέρα - Αφορμή η συζήτηση για την άρση ασυλίας βουλευτών

Νέο επεισόδιο βίας ξέσπασε στην τουρκική εθνοσυνέλευση με τους βουλευτές να «παίζουν» ξύλο με συναδέλφους τους, σε μία δυσάρεστη επανάληψη όσων σημειώθηκαν προ ημερών και πάλι στο κοινοβούλιο της Τουρκίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΟΚ: «Ένα γκολ, ένα πρωτάθλημα…»

Το ιστορικό γκολ του Νέτο Γκουερίνο στον αγώνα με την ΑΕΚ στις 2/5/1976 που χάρισε τον πρώτο τίτλο στον Δικέφαλο του Βορρά

Ήταν 2 Μαΐου 1976. Ο ΠΑΟΚ υποδέχονταν την ΑΕΚ στην κατάμεστη Τούμπα και γνώριζε πως με νίκη θα κατακτούσε και μαθηματικά το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Welt am Sonntag: Στο Μαξίμου πίνουν πρωινό καφέ για να αποφύγουν την χρεοκοπία

Όλα θυμίζουν καλοκαίρι του 2015 με την χρεοκοπία να χτυπά και πάλι την πόρτα, αναφέρει μεταξύ άλλων στο δημοσίευμά της

«Πρωινός καφές για τη αποτροπή χρεοκοπίας» είναι ο τίτλος ανταπόκρισης της εφημερίδας Welt am Sonntag από την Αθήνα, στην οποία επισημαίνεται:

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν -Νέες παραβιάσεις από δύο ακταιωρούς

Δυο Τουρκικές ακταιωροί μπαινόβγαιναν σήμερα στα ελληνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή των Οινουσών, κοντά στην νησίδα «Παναγιά», επί δυο ώρες, λίγες μόνο μέρες μετά το ανησυχητικό επεισόδιο στην ίδια περιοχή μεταξύ τουρκικής ακταιωρού και ελληνικού ψαράδικου.

Φωτιά σε Ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Αυστραλία [εικόνες]

Πυρκαγιά ξέσπασε στην εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στη Βικτώρια της Αυστραλίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Άγριο κράξιμο σε Γεροβασίλη που φέρνει μέτρα 9 δισ. και... καταγγέλλει το νεοφιλελευθερισμό

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του διαδικτύου αντέδρασαν με επικριτικά σχόλια για την αντίφαση πράξεων και δηλώσεων της κυβερνητικής εκπροσώπου

Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει μέτρα 9 δισ. ευρώ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη καταγγέλλει... τον νεοφιλελευθερισμό.

Ολική επαναφορά για πρώην υπουργό – Για που την υπολογίζει ο Τσίπρας

Την επαναφορά της στην κεντρική πολιτική σκηνή –και μάλιστα σε περίοπτη θέση– δρομολογεί η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ανασχηματισμό που σχεδιάζει ο Τσίπρας –αν φτάσει μέχρι εκεί– θα κάνει άνοιγμα στη …

Πέθανε ο "καλαμποκάνθρωπος" του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε το Μεγάλο Σάββατο, σε ηλικία 93 χρονών, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δικηγόρος και τέως αντιεισαγγελέας εφετών Νικόλαος Αθανασόπουλος.
Γεννήθηκε το 1923 στο Νεοχώρι Μεγαλουπόλεως Αρκαδίας, σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή Πατρών και εν συνεχεία στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπηρέτησε στο δικαστικό σώμα μέχρι τον βαθμό του αντεισαγγελέα εφετών.

Αποκαλύφθηκε ο δημιουργός του Bitcoin - ΒΙΝΤΕΟ

Σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC και μεταδόθηκε σήμερα, ένας Αυστραλός επιχειρηματίας επιβεβαίωσε ότι είναι ο δημιουργός του εικονικού νομίσματος Bitcoin.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Μουρούτης με το δίδυμο της συμφοράς

Ο ένας κοιτάει σα γκαβός την οθόνη του υπολογιστή μέσα στο πλοίο του ΠΝ κι ο άλλος έχει βγει από χθές από...

ΓΡΑΦΗΜΑ-Ο λόγος που δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση

Η Μιράντα Ξαφά εξηγεί πως ο λόγος δεν είναι ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι πολιτικές τα ΔΝΤ και όλες οι δικαιολογίες! Το πρόβλημα είναι ο λαός... ένας λαός που πιστεύει στη λαμογιά και το εύκολο κέρδος:

ΦΕΚ-Σκουπίζουν τα αποθεματικά των Ταμείων για να διορίζουν κομματόσκυλα...

και μάλιστα αναδρομικά, όπως καταγγέλλει ο πρώην βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙού και πρώην σύμβουλος του Βαρτζόπουλου επί Σαμαρά, Παναγιώτης Καρκατσούλης*. Δείτε το ΦΕΚ με το οποίο διορίζουν...

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ! Ανάστατοι οι κάτοικοι στη Λέσβο από τις κλοπές μεταναστών

Αρκετοί  έχουν αφεθεί ελεύθεροι από το hot spot επειδή έχει παρέλθει το 25ήμερο χωρίς να έχει εξεταστεί το αίτημά τους για άσυλο

Ανησυχία προκαλεί στις αστυνομικές αρχές το φαινόμενο των επανειλημμένων κρουσμάτων κλοπών που φέρονται να έχουν διαπράξει Bορειοαφρικανοί μετανάστες στη βόρεια πλευρά της Μυτιλήνης.

ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ! Οι φόροι απειλούν τον ελληνικό τουρισμό

H υπερφορολόγηση πλήττει την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού.

Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης ,με αφορμή τη γενική συνέλευση του συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαιου , η χώρα μας έχει δημιουργήσει μια σειρά φορολογικών αντικινήτρων τόσο για τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων όσο και για την προσέλκυση σχετικών επενδύσεων.

Νεοζηλανδός κατέρριψε το ρεκόρ Freediving - BINTEO

Ο Νεοζηλανδός William Trubridge κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ Freediving κάνοντας βουτιά στα 122 μέτρα με μια… ανάσα

Ο Νεοζηλανδός κατέρριψε το προηγούμενο, δικό του ρεκόρ, κρατώντας την αναπνοή του για 4 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα, βουτώντας στην Blue Hole στις Μπαχάμες.

ΜΑΛ@ΚΑΣ Κρητικός σε Θεοδωράκη: Δεν σε ψήφισα, ψήφισα τον αναποδιάρη

Ενα χιουμοριστικό, όσο και χαρακτηριστικό διάλογο είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης με Κρητικό κατά την πασχαλινή βόλτα του στο Καστέλι Κισσάμου.

Βίντεο: Ουγγρικό μαχητικό πετάει δίπλα-δίπλα με αεροπλάνο της British Airways

Οι πιλότοι δεν επικοινώνησαν με τους Ούγγρους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και σήμανε συναγερμός

Στιγμές τρόμου πέρασε μια επιβάτις πτήσης της British Airways όταν είδε από το παράθυρο του Boeing 777 της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας ένα μαχητικό αεροσκάφος να πετάει σε απόσταση αναπνοής.

Ποιος είναι ο Αγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος που γιορτάζει σήμερα -Μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία

Το όνομά του, από τα πλέον λαοφιλή στον ελληνικό πληθυσμό, από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Αγίους σε όλον το χριστιανικό -και όχι μόνο- κόσμο.

Στην ορθόδοξη χριστιανική παράδοση, συνολικά πενήντα έξι μορφές με το όνομα Γεώργιος κοσμούν το εορτολόγιό της, με γνωστότερο όλων τον Γεώργιο το Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρο, που ανήκει στη χορεία των μεγαλομαρτύρων της Εκκλησίας.

Τό σαπούνι τοῦ βουλευτῆ Ζεϊμπέκ, o Xίτλερ, οι εβραίοι και ο εθνοκτόνος ρατσισμός του ΣΥΡΙΖΑ

Τα δύο μπουμπούκια του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη - Εκτός από ανθέλληνες, είναι και αρνητές του Ολοκαυτώματος...
Ἀρκετοί, κυρίως στήν Ξάνθη, ἀσχολήθηκαν μέ τό τί εἶχε πεῖ στή Γλαύκη τόν Αὔγουστο τοῦ 2014 (φωτό) ὁ τουρκομουφτής Ξάνθης Ἀχμέτ Μετέ κατά τοῦ Ἰσραήλ καί τῶν Ἑβραίων, καί τά ὁποῖα ἀναγκάστηκε νά ἀνασκευάσει μετά τήν ἀποκάλυψή τους ἀπό τήν ἐφημερίδα "Παραπολιτικά" (19-3-2016) καί τήν ἀντίδραση τοῦ Κεντρικοῦ Ἰσραηλιτικοῦ Συμβουλίου.

ΠΣΟΦΟ ΓΙΔΙΑ! Φορο-ανατροπές και «φουσκώνει» ξανά ο λογαριασμός

Οι αλλαγές στη φορολογία εισοδημάτων δημιουργεί φορολογούμενους πολλών ταχυτήτων, σύμφωνα με τελευταία πρόταση της κυβέρνησης προς τους δανειστές.


Οι νέες αλλαγές που έγιναν για να καταλήξουμε σε συμφωνία στο πακέτο των μεταβολών στη φορολογία εισοδήματος ύψους 1,8 δισ. ευρώ, αναμένεται να ενσωματωθούν στο κείμενο του φορολογικού νομοσχεδίου που έχει κατατεθεί ήδη στη Βουλή. Ομως αυτές οι αλλαγές φέρνουν φορο-ανατροπές, με φορολογούμενους που έχουν ίδια εισοδήματα να πληρώνουν διαφορετικούς φόρους.

Στάχτες έγινε ορθόδοξη εκκλησία στο Μανχάταν! ΒΙΝΤΕΟ

Στάχτες έγινε σερβική ορθόδοξη εκκλησία στο Μανχάταν ανήμερα του Πάσχα. Η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα και χρειάστηκαν 170 πυροσβέστες για να την σβήσουν!