05 Μαΐου 2016

H κόρη του Μπεμπέτο παίζει μεγάλη μπάλα! (pics)

Τον Μπεμπέτο λογικά θα τον θυμάστε είτε με την φανέλα της «Σελεσάο», είτε με αυτή της Λα Κορούνια. Τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την εντυπωσιακή κόρη του!

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Τσίπρας εξηγεί γιατί ο Σαμαράς δεν έκλεισε την αξιολόγηση με το μέιλ Χαρδούβελη

Ταυτόχρονα απαντάει και στην απορία που κατατρώει και τον Νίκο Χατζηνικολάου που λέει "αφού έδιναν στον Σαμαρά συμφωνία με 1 δις γιατί δεν την πήρε"... "μην προχωρήσετε σε διαπραγματεύσεις και αποφάσεις που θα δεσμεύουν την επόμενη κυβέρνηση χωρίς τη συναίνεση του πρώτου κόμματος (στις δημοσκοπήσεις εννοεί)...

ΣΚΑΣΤΕ ΓΙΔΙΑ! ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! H Ειδομένη κοστίζει ήδη 4 εκατ. € στη Θεσσαλονίκη

Έφτασαν ήδη τα 4 εκατ. ευρώ οι ζημιές για τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, από την επιβάρυνση στις μεταφορές, εξαιτίας του αποκλεισμού της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτοαποθέωση Φίλη: Το ολοήμερο αναβαθμίζεται με πλούσιο πρόγραμμα

«Τα δύο τρία των σχολείων τελειώνουν στις 12:15. Το ένα τρίτο στις 14:00. Τώρα θα πηγαίνουν όλα στη 13:15», τόνισε

Ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης υποστήριξε σε δηλώσεις του πως η κατάσταση στα ολοήμερα σχολεία θα αλλάξει προς το καλύτερο, εκτιμώντας πως αναβαθμίζεται και μάλιστα εμπλουτίζεται το πρόγραμμα, με τη διατήρηση των ειδικών μαθημάτων.

Βίντεο: Γυναίκα τρέπει σε φυγή τον επίδοξο βιαστή της

Προσπάθησε να της κατεβάσει το φόρεμα και να της αρπάξει το στήθος, όμως εκείνη αντέδρασε και αφού τον ψέκασε με σπρέι στο πρόσωπο, άρχισε να τον χτυπά και με τα δύο της χέρια

Το Μαξίμου... πανηγυρίζει επειδή κατέθεσε το ασφαλιστικό-φορολογικό

Πανηγυρικούς τόνους χρησιμοποιεί το Μέγαρο Μαξίμου για το γεγονός ότι κατέθεσε το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή.

Αφού χαρακτηρίζει το εν λόγω ν/σ ως «μεταρρύθμιση» υποστηρίζει ότι διασφαλίζει τις συντάξεις και τους πιο αδύναμους, ότι κατανέμει δίκαια τα φορολογικά βάρη και υποστηρίζει ότι είναι πολύ καλύτερα από τις συμφωνίες της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Το ΠΑΜΕ αιφνιδίασε το Μαξίμου - Εσπασε το αστυνομικό μπλόκο και διαδηλώνει [εικόνες&βίντεο]

Περίπου 200 μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που θα ψηφιστεί στη Βουλή την Κυριακή.

Χορεύουν Ικαριώτικο στη Βενεζουέλα - ΒΙΝΤΕΟ

Στη Βενεζουέλα οι Έλληνες της διασποράς τιμούν με κάθε τρόπο τα έθιμα και τις παραδόσεις της πατρίδας τους.

Μάλιστα, στη Βαλένθια υπάρχει ένα ελληνικό σχολείο, το οποίο ονομάζεται Colegio Grieco Valencia, όπου οι μαθητές διδάσκονται παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.

Απίστευτο: Κάτω από τα €8.900 το αφορολόγητο παρά τις δεσμεύσεις

του Κωστη Πλάντζου

​Έτοιμοι να αλλάξουν -πριν καν ψηφιστεί- το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, εμφανίζονται τώρα στην κυβέρνηση. Κυβερνητικές πηγές αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για να κατατεθεί πριν ψηφιστεί και τροπολογία που θα μειώνει ακόμα περισσότερο το ύψος του αφορολογήτου ορίου για μισθωτούς και συνταξιού​χ​ους.

Νέο… σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ – Τί «καρφώνει» η ΝΔ

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όμως όπως καταγγέλλει ο Μακάριος Λαζαρίδης, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΝΔ, με αιχμηρό tweet του, μπορεί η κυβέρνηση να καρατόμησε τη διοίκηση του Οργανισμού, όμως κράτησε στο συμβούλιο την...

ΣΥΝΕΡΓΟΣ Η ΕΣΗΕΑ! Ψηφίζουν ασφαλιστικό-λαιμητόμο με κλειστά μίντια τρεις μέρες

Η Ένωση Συντακτών «συνεργός» απίστευτης απόφασης να περάσουν τον πιο σκληρό νόμο της δεκαετίας χωρίς ενημέρωση και χωρίς καμία κριτική από διαφορετικές φωνές

Την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει άρον-άρον με διαδικασίες εξπρές το νόμο-τερατούργημα του Γιώργου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό που αλλάζει επί τα χείρω τα δεδομένα για εκατομμύρια Έλληνες, οι συνδικαλιστές δημοσιογράφοι έσπευσαν να προσφέρουν χείρα βοηθείας στο Μέγαρο Μαξίμου επιβάλλοντας τριήμερο σιωπητήριο στα Μέσα Ενημέρωσης!

Οι γυναίκες της Νοτίου Αφρικής διαδηλώνουν γυμνόστηθες εναντίον των βιασμών

Λίγο νωρίτερα είχαν δημοσιεύσει λίστα με ονόματα βιαστών σε πανεπιστημιούπολη

Ένα κρύο πρωινό μία ομάδα διαδηλωτών – πολλοί από αυτούς γυμνόστηθοι- συγκεντρώθηκαν στο πανεπιστήμιο Rhodes, στο Grahamstown της Νότιας Αφρικής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ! Καλιφόρνια: Πέταξαν έξω από εστιατόριο μουσουλμάνες που φορούσαν μαντίλα

Επτά νεαρές μουσουλμάνες βγήκαν για φαγητό σε παραθαλάσσιο εστιατόριο στην πόλη Laguna Beach της Καλιφόρνια - Πώς μια βραδινή έξοδος για διασκέδαση κατέληξε στις αίθουσες του δικαστηρίου

Βίντεο: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στα Χανιά

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι γη και ουρανός ενώθηκαν στα βόρεια της πόλης

Η αλλαγή του καιρού και το χειμωνιάτικο σκηνικό προκάλεσε ένα εντυπωσιακό φαινόμενο στα Χανιά, ίσως για τελευταία φορά πριν μπει για τα καλά το καλοκαίρι.

Κόντρα Μπαλαούρα-Χριστοφιλοπούλου στην Επιτροπή της βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίδραση του προέδρου της Επιτροπής της Βουλής, Μάκη Μπαλαούρα προκάλεσαν όσα ανέφερε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία στην ομιλία της επιτέθηκε στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο και έκανε λόγο για «μνημόσυνα».

«Μάλλον με μπέρδεψαν με άλλον» λέει ο γιατρός που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες

Πρόκειται για τον διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού της Νίκαιας - Οι δράστες ήταν δύο, άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου του και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στο δεξί μηρό

Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο ποζάρουν με την Κατερίνα Στικούδη

Η δημοφιλής τραγουδίστρια φόρεσε ένα σέξι κόκκινο κορμάκι και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τους δύο αθλητές

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούμπο, φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό Down Town, μαζί με την Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια φόρεσε το κόκκινο κορμάκι της και πόζαρε μαζί με τους δύο αθλητές που γράφουν ιστορία στο μπάσκετ.

«Κόλαφος» το κατηγορητήριο για τους γονείς της μικρής Μαρίας: «Μόνη, αβοήθητη και εκτεθειμένη»

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο βρίσκονται οι γονείς της ηλικίας 3,5 ετών Μαρίας – Ειρήνης Πρίντεζη, που θα βρεθούν αύριο ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου.

Η πασχαλινή χάρη που ζήτησε ο Τσίπρας αλλά δεν… σεβάστηκε ο Φλαμπουράρης

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να πέρασε τις διακοπές του Πάσχα χαλαρά και ξέγνοιαστα τόσο με την οικογένεια του, όσο και με το μισό Υπουργικό Συμβούλιο, ωστόσο για να συμβεί αυτό προϋπόθεση ήταν να μην γίνει καμία συζήτηση που να αφορά την πολιτική και τα οικονομικά.

ΦΩΤΟ-Αντιπροσωπεία της ΝΔ τίμησε τα θύματα της Marfin-Κυριάκος: Οι οικογένειες περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη

Φόρο τιμής στα τραγικά θύματα, εργαζόμενους της Marfin που έχασαν τη ζωή τους, στις 5 Μαΐου του 2010, απέδωσε αντιπροσωπεία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Κουμουτσάκος: Έντονη ανησυχία για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο

Την αυξημένη τουρκική προκλητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο Αιγαίο, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, επισημαίνοντας ότι οι αλλεπάλληλες τουρκικές προκλήσεις, συνιστούν αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Άδωνις για υποκλοπή ΣΥΡΙΖΑ: «ΝΑ έρθει η ΕΥΠ στη Βουλή-Δίνουν την εντύπωση κυβέρνησης απατεώνων»-ΝΔ: Διασύρετε τη χώρα η κυβέρνηση

«Είχαμε το πρωτοφανές γεγονός να φύγει η τρόικα στις Βρυξέλλες για να συσκεφτεί και να ξαναγυρίσει το ίδιο βράδυ» είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η αναφορά του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου στη Βουλή ότι οι διάλογοι των υψηλόβαθμων στελεχών του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν – Βάλια Βαλκουλέσκου αποτελούν προϊόν υποκλοπής που διέπραξε η ελληνική κυβέρνηση.

Συντάξεις πείνας το «όραμα» Κατρούγκαλου - Μελέτη-σοκ για το Ασφαλιστικό

«Μαύρη» ή μάλλον «κατάμαυρη» είναι η μελέτη του υπουργείου Εργασίας που συνοδεύει το νομοσχέδιο του Ασφαλιστικού.

Επί της ουσίας επιχειρεί να πείσει για το «δίκαιον» και το «αναλογικόν» του νέου συστήματος "πατώντας" στην παραδοχή ότι οι νέες συντάξεις θα καλύπτουν τις εύλογες (!) δαπάνες διαβίωσης κι ότι οι μισθοί με βάση τις οποίες θα υπολογίζονται αυτές οι συντάξεις διαμορφώνονται γύρω στα 1.000 ευρώ, αποδεχόμενο έτσι τη βαλκανοποίηση μισθών- συντάξεων.

Κίνηση δημοσιογράφων: Ζητούν να αλλάξουν όλα σε ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ

Τη βαθιά τους ανησυχία για την κατάσταση που διαμορφώνεται σήμερα στα ΜΜΕ αλλά και στο δημοσιογραφικό συνδικαλισμό εκφράζουν με παρέμβαση τους δημοσιογράφοι από όλο το φάσμα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με ένα «πρώτο κύμα» άνω των 200 υπογραφών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΦΩΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ): Η κυβέρνηση έδωσε στα wikileaks τη συνομιλία Τόμσεν-Βελκουλέσκου

Λίγο αργότερα έκανε την κλασική διευκρίνηση: Το χαλκείο της Συγγρού παραποίησε τις δηλώσεις μου

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στη Βουλή παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τη διαρροή των WiKi Leaks με τη συνομιλία Τόμσεν-Βελκουλέσκου,

Τα capital controls της Χούντας Παπαδόπουλου κράτησαν 10 μέρες ενώ της χούντας Τσίπρα θα κρατήσουν μερικά χρόνια

Η άγνωστη διαταγή για απαγόρευση ανάληψης καταθέσεων, αγοράς χρυσών λιρών και ξένου συναλλάγματος, τη μέρα του πραξικοπήματος (ηχητικό)

Πριν από περίπου πενήντα χρόνια και με την οικονομία σε χειρότερη κατάσταση από σήμερα οι συνταγματάρχες έκλεισαν και τις τράπεζες.

Ποιος οδηγός της Formula 1 κερδίζει τα περισσότερα χρήματα και ποιοι παίρνουν... ψίχουλα;

Είναι γνωστό πως γύρω από τη Formula 1 «τζιράρονται» εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο. Κάτι οι χορηγοί, κάτι τα τηλεοπτικά δικαιώματα, κάτι οι διαφημίσεις και το σακούλι γεμίζει με πολύ χρήμα.

Ο μεγαλύτερος μύθος για τους Βίκινγκς που όλοι τον έχουμε πιστέψει αλλά δεν ισχύει

Υπάρχει ένας αρκετά διαδεδομένος μύθος για τους Βίκινγκς που όλοι τον έχουμε πιστέψει και θεωρούμε ότι είναι αλήθεια. Όχι, ο Λόκι, ο Θορ, η Βαλχάλα και ότι αφορά την Νορβηγική μυθολογία δεν αλλάζει, απλά αυτό που δεν ισχύει είναι τα περίφημα κράνη τους με κέρατα τα οποία υποτίθεται ότι φορούσαν.

ΦΩΤΟ-Έλεος ρε Μουρούτη! Μα να δέρνεις τον βλάκα του ΣΥΡΙΖΑ

Στο γνωστό βλάκα του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη έριξε μερικές φάπες ο Γιώργος Μουρούτης με συνέπεια να τον κάνει να εξαφανιστεί από το Twitter.

Οι πασχαλινές… αμαρτίες του Τσίπρα: Πετσούλες, παϊδάκια, κοκορέτσι και σπανακόπιτα ξετρέλαναν τον πρωθυπουργό

Ο Αλέξης Τσίπρας εκμεταλλεύθηκε την αργία του Πάσχα και πήγε μια μίνι εκδρομή με την Περιστέρα και τα παιδιά του στην Αίγινα.

Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης εκεί είχε και παρέα, τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον πατρικό του φίλο Αλέκο Φλαμπουράρη και το ζεύγος Θ. Δρίτσα και Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς στη Βουλή! Ο Μπαλαούρας δεν ήθελε να μιλήσει ο Βρούτσης για τη Marfin

Άγριος καβγάς ξέσπασε στην επιτροπή που συζητά το ασφαλιστικό μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση και του προεδρεύοντος, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα.
Η ένταση ξεκίνησε όταν ο κύριος Βρούτσης ζήτησε το λόγο για να καταδικάσει εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις δολοφονικές επιθέσεις στην Marfin.

Ο διάλογος

Βίντεο: Η σφοδρή μάχη με τους τζιχαντιστές που κόστισε τη ζωή στον Αμερικανό στρατιώτη

Δόθηκε στον «Guardian» από ένα μέλος των Κούρδων μαχητών πεσμεργκά, οι οποίοι μάχονται κατά του Ισλαμικού Κράτους

Ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται καρέ-καρέ η μάχη μεταξύ τζιχαντιστών και αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στο Ιράκ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας Αμερικανός στρατιώτης, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Πυροβόλησαν τον διοικητή του νοσοκομείου της Νίκαιας

Του έστησαν ενέδρα στη Λεωφόρο Κηφισού - Οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα - Ο συνεπιβάτης τον τραυμάτισε στο δεξί μηρό

Ενέδρα στον διοικητή του νοσοκομείου Νίκαιας έστησαν δύο άγνωστοι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Καταυλισμός προσφύγων στους πρόποδες του Ολύμπου -Οι Γεζίντι που ζουν εκεί [εικόνες]

Ασφαλές καταφύγιο στην «αγκαλιά» του βουνού των θεών, στο κέντρο φιλοξενίας της Πέτρας Ολύμπου, βρήκαν Κούρδοι Γεζίντι από το βόρειο Ιράκ και τη Συρία, που είχαν εγκλωβιστεί στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ, μετά το κλείσιμο των συνόρων.

Οι πιθανές διαδρομές που μπορεί να πήρε η μικρή Μαρία - ΒΙΝΤΕΟ

Η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" έδειξε τις πιθανές διαδρομές που μπορεί να ακολούθησε η μικρή Μαρία.

Το κοριτσάκι που εντοπίστηκε στη λεωφόρο Καβάλας σε απόσταση περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων από το σημείο από όπου χάθηκε, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Παίδων", όπου θα παραμείνει έως ότου η εισαγγελέας Ανηλίκων αποφανθεί για την επιστροφή του στο σπίτι του.

Επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση για τα ολοήμερα σχολεία – ΒΙΝΤΕΟ

«Η κυβέρνηση με τις αποφάσεις της απαξιώνει στην πράξη το χρήσιμο και δημιουργικό θεσμό του ολοήμερου σχολείου» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κυβέρνηση φέρνει άρον άρον στη Βουλή το Ασφαλιστικό -Τρέχει να προλάβει το Eurogroup

Η κυβέρνηση μπορεί να υποστηρίζει πως δεν κάνει πίσω στις απαιτήσεις των δανειστών, ωστόσο καίγεται να έχει κάτι να τους παρουσιάσει τη Δευτέρα στο έκτακτο Eurogroup, γι' αυτό και φέρνει άρον άρον μέσα στο Σαββατοκύριακο στη Βουλή το Ασφαλιστικό.

Η Γεωργία Βασιλειάδου, Μπελούτσι δεν γίνεται

Δημήτρης Μαρκόπουλος

Άλλο επικοινωνία, άλλο επαναστατική γυμναστική κι άλλο διακυβέρνηση μιας χώρας.

Κι επειδή από τα πρώτα δύο έχουμε εισπράξει μεγάλες δόσεις εδώ και 17 μήνες, πολύ φοβάμαι πως στο τρίτο η κυβέρνηση Τσίπρα δεν τα πάει και τόσο καλά.

Απόκοσμη φωτογραφία από ανεμοστρόβιλο στην Ντακότα

Οι πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες (από χιλιάδες) που έχουν επιλεγεί μέχρι τώρα από το National Geographic 

Το National Geographic καλεί φωτογράφους από όλα τα μήκη και πλάτη της γης για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για την φωτογραφία της χρονιάς.

Θαύμα! Τα 5,5 δισ. ευρώ δεν αφορούν εμάς!

Βασίλης Στεφανακίδης

Είναι αλήθεια πως ώρες-ώρες, με υπερβαίνει η ευκολία και η άνεση με την οποία οι Συριζαίοι μας πλασάρουν ως τελειωμένη τη συμφωνία της αξιολόγησης αλλά οι ανερυθρίαστοι ισχυρισμοί τους, πως από τα μέτρα των 5,5 δισ. που θα μας επιβάλλουν δεν πρόκειται να θιγούν  ούτε οι μισθοί ούτε οι συντάξεις και άρα ούτε το βιοτικό μας επίπεδο!

Βίντεο: Γκολ με χτύπημα... σκορπιός αλά Χιγκίτα από πιτσιρικά στη Βραζιλία

Αν και αμυντικός, ο παίχτης της ομάδας Κ14 της Γκρέμιο πέτυχε ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ

Μέχρι σήμερα ξέραμε την «απόκρουση σκορπιό» χάρη στον Ρενέ Χιγκίτα. Ήταν το 1995 όταν ο Κολομβιανός τερματοφύλακας είχε εντυπωσιάσει με την απίστευτη απόκρουσή του σε φιλικό της Κολομβίας με την Αγγλία στο "Γουέμπλεϊ".

Χριστός Ανέστη

Του Νίκου Ρωμανού

Πέρασε και η Ανάσταση...
Στην αρχή την περιμέναμε διπλή.
Έτσι μας την είχε υποσχεθεί ο Αλέξης.
Τελικά ούτε το καθιερωμένο Χριστός Ανέστη δεν ακούσαμε από τα  χείλη του...

Αυγή-Ριζοσπάστης 9-1

Εφαρμόζοντας τον νόμο Δραγασάκη, οι τράπεζες έδωσαν στη δημοσιότητα τις διαφημιστικές τους δαπάνες και συγκεκριμένα τα ποσά που έδωσαν σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ 8% ΤΟΥ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΓΙΔΙΑ! «Κόφτη» έως και 40% στις επικουρικές βάζει ο Κατρούγκαλος και καταργεί το ΕΚΑΣ 120.000 μικροσυνταξιούχων

Της Μαίρης Λαμπαδίτη

Θέσπιση «κόφτη» ώστε οι επικουρικές συντάξεις να μην μειώνονται πάνω από 40% προβλέπεται στις νομοτεχνικές βελτιώσεις του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό που αναμένεται να καταθέσει ο υπουργός εργασίας κ. Γ. Κατρούγκαλος στη διαρκή κοινοβουλευτική επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων η οποία συνεδριάζει σήμερα και αύριο.

Νέα ένταση με πρόσφυγες και μετανάστες στην Ειδομένη

Εκατό άτομα επιχείρησαν να στήσουν σκηνή κοντά στον φράχτη στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ

Νέα ένταση με πρόσφυγες και μετανάστες επικράτησε σήμερα στην Ειδομένη όταν ομάδα περίπου 100 άτομα επιχείρησαν να στήσουν σκηνή κοντά στον φράχτη στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ.

"Θα υπάρξουν αντιδράσεις για τις αλλαγές στα ολοήμερα σχολεία" - ΒΙΝΤΕΟ

«Η δασκαλική ομοσπονδία έχει διατυπώσει την αντίθεση της στα δημιουργήματα, στα νομοθετήματα του κυρίου Φίλη. Θα υπάρξουν αντιδράσεις», δήλωσε ο Σταύρος Πετράκης, αντιπρόεδρος Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star και της Πόπης Τσαπανίδου.

Με ή χωρίς έρπη, η υπογραφή θα πέσει

Γρηγόρης Τζιοβάρας

Δεν χρειάζεται κανείς να διαθέτει κληρονομικό χάρισμα στη μαντική για να διαγνώσει ότι οδηγούμαστε προς μια νέα βαριά σε περιεχόμενο μέτρων συμφωνία με τους εταίρους και δανειστές.

Όπως επίσης ότι είναι μάλλον αδιάφορο το πως θα ονομαστούν τα υπό αίρεση επιπλέον μέτρα τα οποία φορτωθήκατε ίσως και ως αποτέλεσμα της υποτιθέμενης σκληρής διαπραγμάτευσης.

Βίντεο: Στιγμές τρόμου σε πτήση της Etihad από σφοδρές αναταράξεις

Τραυματίστηκαν συνολικά 31 επιβάτες και μέλη του πληρώματος - Στο βίντεο οι επιβάτες εμφανίζονται να προσεύχονται με τα χέρια στον αέρα καθώς το αεροσκάφος, ένα Airbus A330-200, συγκλονίζεται από τις αναταράξεις

Δέκα ροτβάιλερ είχε ο ιδιοκτήτης των σκύλων που δολοφόνησαν τον 5χρονο

Πληθαίνουν οι φήμες ότι ο 72χρονος ήταν εκτροφέας - Αγωνιούν οι περιοίκοι για την τύχη των έξι σκυλιών που παραμένουν στο σπίτι του

Νέα στοιχεία για τη δράση του 72χρονου ιδιοκτήτη των δύο ροτβάιλερ που ανήμερα το Πάσχα κατακρεούργησαν έναν 5χρονο στην Κοζάνη.

Ο Κορκίδης αισθάνθηκε την ψ@λιά Τσίπρα... αυτή που έγλειφε στο Μαξίμου: Τα 15 πρόσθετα φορολογικά & ασφαλιστικά μέτρα [λίστα]

Ρε τομάρι δεν τα ήξερες όταν πήγαινες στο Μαξίμου και κατέβαζες τα παντελόνια προτείνοντας αύξηση εργοδοτικών εισφορών; Κοπρόσκυλο είσαι και ΠΕ της ΝΔ...

Βαρύ και μάλλον απλήρωτο λογαριασμό με πρόσθετα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα, που θα εφαρμοστούν σταδιακά μέχρι το 2019, φέρνει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ) Βασίλη Κορκίδη.

Νάντια Χαλαμανδάρη: Εγκυος στο παιδί του πρίγκιπα της Ισπανίας η Ελληνίδα δημοσιογράφος [εικόνες]

Η ιστορία τους έχει απασχολήσει τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ πρόσφατα ξεκίνησαν να παίρνουν φωτιά και στην Ελλάδα, έπειτα από την κοινή εμφάνισή τους στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα.

Το βίντεο των Μαρτύρων του Ιεχωβά εναντίον των ομοφυλοφίλων [βίντεο]

Ενα ακραία ομοφοβικό βίντεο animation εμπνευσμένο από την Pixar δημιούργησαν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, προκειμένου να δείξουν στα παιδιά τους ότι είναι λάθος οι ομόφυλες επιλογές και να πείσουν ομοφυλόφιλους να αλλάξουν την, κατά τους ίδιους, «αμαρτωλή» ζωή τους.

Η ώρα της συντήρησης για το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου -Αυτοψία στο πλοίο «Παναγιώτης» [εικόνες]

Αυτοψία στο «κουφάρι» του πλοίου «Παναγιώτης» που στολίζει την ξακουστή παραλία του «Ναυαγίου» στη Ζάκυνθο, θα πραγματοποιήσει το Τμήμα Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

ΦΩΤΟ-6 χρόνια για το έγκλημα της Marfin-Ντόρα-Άδωνις-Θεοδωράκης δεν ξεχνούν

[Στη φώτο ο αλληλέγγυος κρυφοΣΥΡΙΖΑίος Πέτρος Κωνσταντίνου έξω από τη φλεγόμενη Μαρφιν για τα θύματα της οποίας πανηγύριζαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι... ]

Στην τραγωδία που είχε σημειωθεί το 2010 στη Marfin αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια.

Aπό το «παράθυρο» ο Δημήτρης Χασάπης και πάλι στο υπουργείο Παιδείας

[Δεν έχουν ιδεολογία τα λαμόγια που κυνηγάνε μόνο το χρήμα! Ο ΣΥΡΙΖΑίος ήταν αξιολογητής κολεγίων και στο ΔΣ ιδιωτικού σχολείου....]

Ο πρώην γενικός γραμματέας επανέρχεται ως πρόεδρος επιστημονικών συμβουλίων

Επανέρχεται στο υπουργείο Παιδείας ως πρόεδρος επιστημονικών συμβουλίων ο πρώην γενικός γραμματέας Δημήτρης Χασάπης, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει αξιολογητής κολεγίων και μέλος Δ.Σ. Ιδιωτικού σχολείου.

Χωρίς συμφωνία στο Eurogroup: ΔΝΤ & Γερμανία επιμένουν για προληπτικά μέτρα

Η επίσημη ανακοίνωση για το Eurogroup της Δευτέρας αναφέρει πως τα μέτρα που θα λάβει η Ελλάδα θα είναι πακέτο με την ελάφρυνση του χρέους, προκειμένου να κλειδώσει η συμφωνία και να εκταμιευτεί η δόση, ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται πως θα είναι τόσο απλά.