07 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕΓΑΛΕ ΚΡΑΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ! Η γυναίκα που «στόλισε» τον Λαφαζάνη!

Σύντομο επεισόδιο με μια πολίτη είχε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στο μπλόκο της ΛΑΕ. Η γυναίκα καταφέρθηκε με υβριστικά σχόλια κατά του κ. Λαφαζάνη, αλλά επενέβηκαν οι ψυχραιμότεροι οι οποίοι την απομάκρυναν και το επεισόδιο έληξε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΖΙΚΑ! Βουλευτής της Έ.Κ. έχασε το...δρόμο προς το βήμα της Βουλής

Ένα αστείο περιστατικό σημειώθηκε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό. «Πρωταγωνίστρια» ήταν η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία την ώρα που ανέβαινε στο βήμα της βουλής για την ομιλία της, “έχασε το δρόμο” και κατευθύνθηκε προς το προεδρείο.

Γελάει κι ο Δένδιας μαζί τους: Δεν είδα κανέναν βουλευτή των ΑΝΕΛ στον κατάλογο των ομιλητών - Σας στηρίζουν ακόμα; - ΒΙΝΤΕΟ

Την επισήμανση ότι δεν υπάρχει κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ στον κατάλογο των ομιλητών έκανε ο Νίκος Δένδιας. "Είδα την κ. Κουντουρά, αλλά δεν είδα κανέναν βουλευτή των ΑΝΕΛ στον κατάλογο των ομιλητών. Σας στηρίζουν ακόμα ή διεκόπη ο αρραβών ενόψει των δυσκολιών;" είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ->Πήραν δεσμεύσειςχαχαχαχα και αποχώρησαν οι ένστολοι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!

Μετά από πολλές ώρες κατάληψης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, οι ένστολοι αποχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου. Βεβαίως για να γίνει αυτό δόθηκαν εγγυήσεις από το υπουργείο Εργασίας σχετικά με τα "καυτά" ζητήματα του ασφαλιστικού.

Το «γαλάζιο» σύνθημα Θεοχάρη που… ανοίγει πόρτες

Δεν πέρασε απαρατήρητη η ομιλία του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Χάρη Θεοχάρη στη συζήτηση για το ασφαλιστικό και αυτό γιατί  σε τουλάχιστον δύο σημεία του λόγου του χρησιμοποίησε το σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στην κυβέρνηση «πρέπει να φύγετε άμεσα».

ΣΤ'ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΑΣ! ΠΣΟΦΑ ΜΑΛ@ΚΑ! O pitsirikos κλείνει το blog του μετά από 11 χρόνια

Σταματά τη λειτουργία του ένας από τους πιο προβεβλημένους ΠΑΣΟΚο-ΣΥΡΙΖΑίους διαδικτυακούς σχολιαστές, ο γνωστός αλήτης πιτσιρίκος, όπως ανακοίνωσε σήμερα μέσω του blog του «pitsirikos.net».

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Τσίπρας αποκαλύπτει γιατί έκλεισε τον Εθνικό Κήπο

Φυσικά όχι επειδή φοβάται μη πεταχτούν τίποτα πολίτες από μέσα και τον κράξουν όπως λένε τα χαλκεία της Συγγρού, αλλά επειδή...

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Έβαλε «βύσμα» ο Τσακαλώτος για να κάνει 6 μήνες στρατό

Μία απίστευτη ιστορία από το... στρατιωτικό παρελθόν του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα. Το αίτημα για μειωμένη θητεία και η... πληρωμένη απάντηση του (θείου του) στρατηγού Τσακαλώτου!

Βερολίνο: Διαδηλώσεις εναντίον των μεταναστών στον σιδηροδρομικό σταθμό

«Κανένας μουσουλμάνος σε γερμανικό έδαφος» ήταν το κεντρικό σύνθημα χιλιάδων ατόμων που ανήκουν στον χώρο της ακροδεξιάς, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου για να διαμαρτυρηθούν για την είσοδο των προσφύγων και των μεταναστών στην Γερμανία.

ΗΠΑ: Σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες μαθητριών λυκείου

Την ειδική υπηρεσία εντοπισμού ηλεκτρονικού εγκλήματος ενεργοποίησε η αστυνομία της Βοστόνης, προκειμένου να εντοπίσει το διαχειριστή ενός ηλεκτρονικού χώρου αποθήκευσης δεδομένων, στον ιστότοπο Dropbox, όπου εντοπίστηκαν γυμνές φωτογραφίες τουλάχιστον 50 μαθητριών του Duxbury High School!

Νέα επίθεση από άγρια σκυλιά σε αγρότη στη Λάρισα -Τον δάγκωσαν σε όλο του το σώμα [εικόνες]

Από θαύμα γλίτωσαν την τελευταία στιγμή δύο αγρότες από τον Τύρναβο, μετά από επίθεση που δέχθηκαν από σκυλιά.

Λαφαζάνης: Βλέπω ελικόπτερα και δεν ξέρω ποιος βρικόλακας θα πρωτομπεί (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μπορεί το έκτρωμα να ψηφιστεί αλλά κάτω από την κατακραυγή θα μείνει στα χαρτιά και η κυβέρνηση αυτή δεν έχει μέλλον» τόνισε μιλώντας στο paraskhnio.gr και τον Μάνο Μεϊμαράκη ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος συμμετέχει στο αποψινό συλλαλητήριο.

Κατοικήσιμοι, πιθανότατα, οι τρεις νέοι πλανήτες που ανακάλυψαν Βέλγοι αστρονόμοι

Βέλγοι και Αμερικανοί ερευνητές εντόπισαν στο διάστημα τρεις νέους πλανήτες, οι οποίοι θεωρητικά τουλάχιστον, είναι κατοικήσιμοι.

Ο δήμος Καλλιθέας αντιδρά στην παραχώρηση Ολυμπιακών Ακινήτων στο υπ. Δικαιοσύνης

Άμεση ήταν η αντίδραση του δήμου Καλλιθέας στην τροπολογία παραχώρησης σημαντικών κτιριακών εγκαταστάσεων των πρώην Ολυμπιακών Ακινήτων στην παραλιακή ζώνη της Καλλιθέας.

ΠΑΡΤΕ ΓΙΔΙΑ! Τσακαλώτος: Τον Γενάρη λέγαμε για αφορολόγητο 12.000€ και όχι τον Σεπτέμβρη που μας ξαναψήφισαν τα γίδια

Και για τα 9.600 πότε έδινες έκτακτες συνεντεύξεις τύπου και διαβεβαίωνες ότι είναι κόκκινη γραμμή; Το 1516; 

«Ανάμεσα στον Γενάρη και τον Σεπτέμβρη μάλλον πήγε μία μύγα τσε τσε στη Συγγρού» είπε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση και πρόσθεσε:

ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΡΕΜΑΛΙΑ! ΣΥΡΙΖΑ: Σε εμάς οφείλεται η άνοδος του Σάντερς!

Κι όμως, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διατείνονται... ταπεινά, πως η άνοδος του Μπέρνι Σάντερς, υποψήφιου για το χρίσμα των Δημοκρατικών, οφείλεται στον... ΣΥΡΙΖΑ!

ΒΙΝΤΕΟ-Βρούτσης σε Τσακαλώτο: Να φύγετε από την κυβέρνηση το ταχύτερο-Λοβέρδος: Άντε γειά

Απάντηση στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Τον πούλο και το 25% των εσόδων ΤΑΙΠΕΔ που θα πήγαινε στο ασφαλιστικό

Παρά την υποτιθέμενη αλλαγή που ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ότι κατάφερε να περάσει η ελληνική κυβέρνηση πέρυσι τον Ιούλιο στο νέο Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας σύμφωνα με την οποία το 25% των εσόδων του θα πηγαίνουν...

ΜΟΝΟ ΤΑ ®ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ! ΠΑΜΕ και αγρότες... στους δρόμους κατά του ασφαλιστικού - Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

- Σε εξέλιξη πορεία στο κέντρο την ώρα που συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό
- Κλειστές είναι οι οδοί Πανεπσιτημίου, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας
- Δημήτρης Κουτσούμπας: Εργατιά - αγροτιά, μια φωνή, μια γροθιά
- Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

Αποκηρύσσει ο Καραμανλής τον Τσίπρα μέσω Ρουσόπουλου

Η σκωπτική απάντηση του Θεόδωρου Ρουσόπουλου στο ερώτημα της δημοσιογράφου των «ΝΕΩΝ» για το αν υπάρχει πράγματι φλερτ της καραμανλικής πτέρυγας με τον Αλέξη Τσίπρα στέλνει καθαρό μήνυμα σε πολλαπλούς αποδέκτες ότι η όποια «συμβίωση» μεταξύ Παναγή Κυριακού και Μεγάρου Μαξίμου έχει οδηγηθεί στο τέλος της.

"Μαύρα μαντάτα" πριν το Eurogroup! Ανένδοτος ο Σόιμπλε για το ελληνικό χρέος! Ξανά για χρεοκοπία μιλούν τα γερμανικά ΜΜΕ

- Στο επίκεντρο ξανά το ζήτημα της Ελλάδας, με το Spiegel να τονίζει πως το ελληνικό χρέος διχάζει Γερμανία και Γαλλία
- "Βλέπει" αποτυχία του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας με Σαπέν και Σόιμπλε να διαφωνούν και να μην κάνουν πίσω
- Πως ερμηνεύεται το αίτημα του ΔΝΤ για μείωση του χρέους
- Τι σημαίνει το "όχι" του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στα προληπτικά μέτρα που απαιτεί η ομάδα της Κριστίν Λαγκάρντ
- Σε παρόμοιο κλίμα... απαισιοδοξίας και η γερμανική Welt που παρουσιάζει τα διλήμματα της Άνγκελα Μέρκελ

Ο Μητσοτάκης κάλεσε... επτάκις τον Μεϊμαράκη αλλά... ο Βαγγέλας κάνει τον δύσκολο

Στο χειρότερο σημείο φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις μεταξύ του... νυν και του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσεγγίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, χωρίς -όπως φαίνεται- αντίκρισμα.

Παραμένουν οι ένστολοι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - Επαφές με Τόσκα, Κατρούγκαλο (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί από το πρωί έχουν καταλάβει τον χώρο της εισόδου των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό.

Κάπως έτσι φτιάχνεις ένα hoax (απάτη) στο διαδίκτυο !!

Απίστευτη «είδηση» από την Ειδομένη: Σουηδέζα κάνει σεξ με πρόσφυγες για να μην βιάζουν
Θα θυμάστε, φαντάζομαι, την ετυμηγορία του Πάνου Καμμένου, περί των Σουηδών και των γυναικών τους. Σε μια επίδειξη… «βαρβατίλας και ανδρισμού», όπως ένας «βαρβάτος άνδρας» τα οριοθετεί αυτά, απάντησε στην κριτική του τότε υπουργού Οικονομικών της Σουηδίας προς την οικονομία της Κύπρου με το «επικό» twwet:

Η σ@ξι φίλη της Μελάνια Τραμπ αγωνίζεται για να την κάνει «Πρώτη Κυρία»

Γερός άσος στο μανίκι του Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύεται η τρίτη σύζυγος του, Μελάνια, η οποία επιστρατεύει τις πιο σέξι φίλες της για να διατυμπανίσουν τις αρετές και τα προσόντα της καθιστώντας την στα μάτια των Αμερικανών ως την ιδανική «Πρώτη Κυρία».

Irina Shayk: Το καυτό video της καλλονής που κόβει την ανάσα!

Το κορίτσι του Bradley Cooper τα κατάφερε και πάλι! Η Irina Shayk έβαλε “φωτιά” στο διαδίκτυο με ένα video που θα συζητηθεί. Βλέπεις η σέξι καλλονή ξέρει να προκαλεί τον αντρικό πληθυσμό με κάθε ανάρτησή της στο Instagram.

Πάντως σ'αυτό το ΒΙΝΤΕΟ δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι πιο καραγκιόζης

Ο Κατρούγκαλος που έλεγε ότι δεν θα κόψει το ΕΚΑΣ κι ας περιλαμβάνονταν στο μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου η περικοπή του ή ο...

ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕ! Ο ανεκδιήγητος Φίλης «έκοψε» τα 1500 ευρώ ως έπαινο αριστείας στους φοιτητές

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης «κόβει» τον έπαινο αριστείας στους αριστούχους των πανεπιστημιακών σχολών.

Οι εκατοντάδες νέοι ανέμεναν τον έπαινο για τις άριστες επιδόσεις τους που συνοδευόταν από το ποσό των 1500 ευρώ. Τα χρήματα αυτά δίνονται μέσω του ΙΚΥ αλλά φέτος, όπως και πέρυσι δεν δόθηκαν.

ΡΕ ΑΪ ΠΣΟΦΑ ΜΑΛ@ΚΑ! Με δάκρυα στα μάτια αποχωρίστηκε τα ροτβάιλερ ο 72χρονος - ΒΙΝΤΕΟ

Με εισαγγελική παραγγελία απομακρύνθηκαν από το σπίτι του 72χρονου, το μεσημέρι της Παρασκευής, τα έξι ροτβάιλερ και μεταφέρθηκαν μαζί με τα άλλα δύο στο κυνοκομείο της Κοζάνης.

Σταϊκούρας: Τα πέντε ψέματα της κυβέρνησης για την οικονομία

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Σταϊκούρας κατηγορώντας της ότι κατασκευάζει μια εικονική πραγματικότητα εγκλωβισμένη μεταξύ «αριστερής ιδεοληψίας» και  εξουσίας.

Βίντεο: «Άρρωστος» πόντος από τον Κύργιο

Αν και ηττήθηκε από τον Κέι Νισικόρι στα προημιτελικά του Masters 100, ο Νικ Κύργιος κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα

Ο Κέι Νισικόρι είναι στα ημιτελικά του Masters 100, αλλά ο Νικ Κύργιος κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα.

Κανένας ψεκασμένος δεν θα μιλήσει για το ασφαλιστικό! Μόνο θα ψηφίσουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ξεβράκωτοι και στα 4

Την αποχή επέλεξε η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ κατά την συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Τσακαλώτος: Ειρωνείες στην κριτική ότι «κρύβεται»-Κουβέντα για το ξεβράκωμα με το αφορολόγητο στα 8.600

Mε ειρωνικό τρόπο απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην κριτική που δέχεται από την αντιπολίτευση ότι «κρύβεται».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών είπε αρχικά: «Θέλω να αρχίσω με μία κριτική που ήρθε στα αυτιά μου ότι κρύβομαι.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι της ΕΣΗΕΑ απλά προειδοποιούν τους βουλευτές-δημοσιογράφους-Καμία σκέψη για διαγραφή τους

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές-δημοσιογράφους όλων των πολιτικών κομμάτων στη Βουλή απέστειλε η ΕΣΗΕΑ, με αφορμή το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο.

Το ΤΕΕ διαγράφει Τσίπρα, Βούτση, Φωτίου, Σπίρτζη, Φάμελλο, Φλαμπουράρη-Γιατροί, δικηγόροι και οικονομολόγοι θα κάνουν το ίδιο με τα μέλη τους βουλευτές

«Οι βουλευτές-μηχανικοί που τυχόν ψηφίσουν το ασφαλιστικό θα παραπεμθούν στο πειθαρχικό με εισήγηση διαγραφής» τονίζεται σε ανακοίνωσή του - Οικονομικό επιμελητήριο: Θα κληθείτε να λογοδοτήσετε για την ψήφο σας - Την επόμενη Πέμπτη η συνεδρίαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών - Αναμένεται αντίστοιχη κίνηση από δικηγορικούς συλλόγους

ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ! Χίος: Αποχώρησε η Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής - Δεν καταγράφονται πλέον οι μετανάστες

Την απόφαση να αποχωρήσει από το κέντρο κράτησης της ΒΙ.ΑΛ. έλαβαν τα στελέχη της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής με την αιτιολογία ότι η απουσία του κράτους σε συνδυασμό με την υπερπληρότητα που επικρατεί στο κέντρο εδώ κι ένα μήνα, δημιουργούν ακατάλληλες συνθήκες για την καταγραφή και την ταυτοποίηση προσφύγων και μεταναστών.

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΝΔ: Ως δικηγόρος ο Κατρούγκαλος είχε προσφύγει στο ΣτΕ για το ΕΦΑΠΑΞ

Το 2014 είχε προσφύγει στο ΣτεΕ ζητώντας να ακυρωθεί η υπουργική απόφαση περί ανασχεδιασμού του τρόπου υπολογισμού του ΕΦΑΠΑΞ

Την έκθεση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου προκαλεί έγγραφο που κατέθεσε η ΝΔ στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Συγκλονιστικό βίντεο: «Νίντζα» διασώστης αποσόβησε αυτοκτονία γυναίκας

Κρεμάστηκε από το περβάζι του έβδομου ορόφου και με κίνηση... νίντζα κλώτσησε δύο φορές τη γυναίκα και την έσπρωξε εντός του διαμερίσματός της, βάζοντας ένα τέλος στο θρίλερ που εξελισσόταν

Βίντεο: Φανταρίνες στο Καζακστάν χορεύουν συγχρονισμένα για την ημέρα υπεράσπισης της πατρίδας

Οι γυναίκες έφτιαξαν αυτό το βίντεο για να ευχαριστήσουν τους άντρες στρατιώτες, με αφορμή την εορταστική αυριανή ημέρα υπεράσπισης της πατρίδας
Επιτέλους λίγη... χαλαρότητα στο στρατό! Φανταρίνες στο Καζακστάν χορεύουν σε απόλυτο συγχρονισμό, φορώντας τη στρατιωτική στολή και προσφέρουν ένα υπέροχο θέαμα που θα ζήλευαν μέχρι και επαγγελματίες.

Ειδομένη: Πρώτο θέμα στα Σκόπια οι νέες προσπάθειες προσφύγων και μεταναστών να περάσουν τα κλειστά σύνορα!

Μπορεί τα σύνορα στην Ειδομένη να παραμένουν κλειστά για πρόσφυγες και μετανάστες, οι προσπάθειες όμως πολλών εκ των εγκλωβισμένων και άλλων που καταφθάνουν από τα ενδότερα, να περάσουν στα Σκόπια...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Βρούτση: Εισφορά 27% στις αγροτικές επιδοτήσεις σχεδιάζει η κυβέρνηση!

Μείζον θέμα προκύπτει για τον αγροτικό κόσμο - Ενώ διέψευδε δημοσίως ο υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλος προ διμήνου τη ρύθμιση, τώρα τη φέρνει από το παράθυρο στην τροπολογία 421, παρ. 4

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ! Σαντορινιός (ΣΥΡΙΖΑ): Το ασφαλιστικό προκαλεί την αντίδραση των βολεμένων

Προκαλεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που όλη η κοινωνία έχει ξεσηκωθεί για το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου

Την αντίδραση των «βολεμένων» προκαλεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριο Σαντορινιό ο οποίος υποστήριξε ότι η συνδικαλιστική ηγεσία του ΤΕΕ που προανήγγειλε διαγραφή όσων μηχανικών-κυβερνητικών βουλευτών  ψηφίσουν το νομοσχέδιο είναι «ευνοημένοι υπάλληλοι της ΝΔ».

ΜΗ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ! Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΧΕΙ Π@ΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Μες στη νύχτα πήγε στο 29% και 33% ο συντελεστής για ομόρρυθμες – ετερόρρυθμες εταιρείες

Μια δυσάρεστη έκπληξη κρύβει η τροπολογία για το αφορολόγητο για εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους επαγγελματίες.

Ο φορολογικός συντελεστής για τις ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρείες, από το 26% που είναι σήμερα για όσες εταιρείες έχουν κέρδη έως 50.000 ευρώ αυξάνεται αισθητά στο 29%.

Στη φυλακή ο Τούρκος δημοσιογράφος που γλίτωσε από… δολοφονία!

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκαν δύο Τούρκοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες για αποκάλυψη κρατικών μυστικών, λίγες ώρες αφότου ένοπλος αποπειράθηκε να δολοφονήσει έναν εξ αυτών κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη Κωνσταντινούπολη.

Δήμαρχος προτιμά το υψηλό πρόστιμο παρά να φιλοξενήσει πρόσφυγες. Ζητά συρματοπλέγματα και φράχτες

Είναι δήμαρχος σε έναν πολύ πλούσιο δήμο στην Ελβετία και προτιμάει να πληρώσει 260.000 ευρώ παρά να δεχθεί στον δήμο του 10 πρόσφυγες που ζητούν άσυλο. Ο ίδιος όπως γράφει το aftodioikisi.gr, μάλιστα δηλώνει ότι η χώρα του πρέπει να κλείσει τα σύνορα με συρματοπλέγματα.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΝΤΙΛΑ ΣΤΗ ΓΥΝΝΑΙΚΑ ΤΟΥ-Ποιος είναι ο Σαντίκ Καν, ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου

Εξελέγη με ποσοστό 56,8% - Τον ονομάζουν «Μπάρακ Ομπάμα του Λονδίνου» - «Οι πολίτες επέλεξαν την ελπίδα αντί για τον φόβο και την ενότητα αντί της διάσπασης», είπε ο Καν αμέσως μετά τη νίκη του

Ο Κατρούγκαλος πανηγυρίζει γιατί βάζει χαράτσι σε όλους

«Όλοι θα έχουν επιβάρυνση επι τους πραγματικού τους εισοδήματος 20% για σύνταξη και 7% για φαρμακευτική περίθαλψη» είπε από το βήμα της Βουλής - Παραδέχθηκε ότι έρχονται επιβαρύνσεις για τη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού

Συνεργάτες της Αυγής αποχωρούν και καταγγέλλουν: Δεν νιώθουμε πολιτική εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ

«Πιστεύω ότι ο κορμός της πολιτικής τους είναι λάθος« γράφει ο επιμελητής των Ενθεμάτων, Στρατής Μπουρνάζος

Με ένα κείμενο-φωτιά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης ανακοίνωσε η συντακτική ομάδα των «Ενθεμάτων», του ένθετου στην Αυγή της Κυριακής, ότι διακόπτει τη συνεργασία της με την εφημερίδα.

Στη δημοσιότητα η βάση δεδομένων των Panama Papers

Από την προσεχή Δευτέρα θα έχει όποιος το επιθυμεί τη δυνατότητα να δει ποιοι πολιτικοί, ποιοι επιχειρηματίες και ποια δημόσια πρόσωπα διατηρούν μυστικές εικονικές εταιρείες σε παράκτιες περιοχές και το όνομά τους βρίσκεται στα Panama Papers.

ΓΙΔΙΑ δικηγόροι έκραξαν ΣΥΡΙΖΑίο κι αυτός τους έγαψε στην παπάρα του: Δεν μας ενδιαφέρουν οι δικηγόροι, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ

["Εμείς σας ψηφίσαμε και μας προδώσατε" του φώναζαν οι ΜΑΛ@ΚΕΣ που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν και τους επιστήμονες!! Καλά σας κάνουν ρε τσογλάνια γιατί εμάς μας καταστρέψατε εσείς που τους ψηφίσατε... τώρα είναι αργά για δάκρυα... σκάστε και βάλτε βαζελίνη]

«Ντροπή σας» είπαν οι δικηγόροι στον βουλευτή Λάππα - Έξαλλοι του φώναζαν πως τους καταδικάζει να ζήσουν με 100 ευρώ το μήνα