08 Μαΐου 2016

Απίστευτο βίντεο: Δείτε την μανία που ένας ταύρος χτυπά τον παίκτη στο ροντέο

Το τεράστιο ζώο έχει βάλει στο «μάτι» έναν συγκεκριμένο άνθρωπο στο ροντέο ο οποίος περνάει εξαιρετικά δύσκολες στιγμές

Απίστευτο τρολάρισμα του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση με το αριστερό Quiz

To ΠΑΣΟΚ μέσω twitter αποφάσισε κυριολεκτικά να τρολάρει την κυβέρνηση που αποφάσισε μέχρι και το κλείσιμο του Εθνικού Κήπου για τρεις ημέρες, φοβούμενη τυχόν επεισόδια.
Μέσω Twitter το ΠΑΣΟΚ τρολάρει κυριολεκτικά την κυβέρνηση με ένα Αριστερό Quiz.

Αποσύρεται τελικά η διάταξη έκπτωσης φόρου για εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ

Την απόσυρση του άρθρου για τη μείωση του φόρου από μισθωτή εργασία και συντάξεις για εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ, (παράγραφος 2 του άρθρου 114), ανακοίνωσε στην Ολομέλεια, όπου διεξάγεται η συζήτηση για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Βίντεο σοκ: Ιδιοκτήτης καταστήματος πυροβολεί ληστή

Ο συγκεκριμένος «επισκέπτης» είχε κλέψει αρκετές φορές το κατάστημα μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε

Ανεπανάληπτος Αρκάς -Σκίτσο «κέντημα» για τη Γιορτή της Μητέρας

Γιορτή της Μητέρας σήμερα και ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τις μανούλες. Με το δικό του, πάντα, ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο.

ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ! Συρία: Τζιχαντιστές πετούν ομοφυλόφιλο από οικοδομή ύψους 30 μέτρων

Θηριωδίες δίχως τέλος -Οι άνδρες του ISIS δίνουν εντολή το πτώμα του άνδρα να λιθοβοληθεί
Οι θηριωδίες των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους δεν έχουν τέλος. Πριν από λίγες ώρες διέρρευσαν φωτογραφίες από την εκτέλεση ενός άνδρα που ήταν ομοφυλόφιλος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ ΑΠΟ ΜΑΤ ΣΥΡΙΖΑ! Άφησαν τους άπλυτους και συνέλαβαν... ασθενοφόρο

Υπό την κατακραυγή του κόσμου στην πλατεία Συντάγματος αναγκάσθηκαν τα ΜΑΤ να ανοίξουν τον δρόμο για να περάσει ασθενοφόρο. Λίγο μάλιστα έλειψε η άρνηση των αστυνομικών να πυροδοτήσει νέα ένταση με τους διαδηλωτές.

Φόρος σε ό,τι κινείται για 1,8 δισ. ευρώ: Σοκ από τον κατάλογο των έμμεσων φόρων, μπαίνουν παντού

Την ώρα που τα πρωτοκλασσάτα κυβερνητικά στελέχη επιμένουν να διατυμπανίζουν ότι μέσω της διαπραγμάτευσης προστατεύτηκαν οι ασθενέστεροι και μοιράστηκαν τα βάρη δικαιότερα, το κείμενο του Επικαιροποιημένου Μνημονίου αποκαλύπτει ότι είναι προ των πυλών μια απίστευτη καταιγίδα έμμεσων φόρων, από την οποία δεν γλιτώνει κανείς.

Ρώσοι στο πλευρό των Ελλήνων διαδηλωτών στο Σύνταγμα - ΦΩΤΟ

Ρώσοι πολίτες που ζουν στην Ελλάδα συμμετείχαν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στο πλευρό των Ελλήνων διαδηλωτών.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ και πέτρες - Με δακρυγόνα «απάντησε» η αστυνομία

Ανέβηκε το θερμόμετρο και στη Θεσσαλονίκη, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Εγνατία.

Χτύπησαν με δακρυγόνα το μπλοκ των συντρόφων της ΛΑΕ- Τέσσερις τραυματίες

Με άγρια καταστολή αντιμετωπίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ ακόμα και τους πρώην συνοδοιπόρους τους, τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας

ΠΑΝΟΥΛΗ ΒΓΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΡΕΧΕΙΣ! Κόντρα του Καμμένου με την Βούλτεψη στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή, όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη διέκοψε την ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Ο Δρίτσας έδωσε πάλι τη θάλασσα στον Ριμπολόβλεφ-30.000 ευρώ το πρόστιμο για όποιο γίδι τολμήσει να πλησιάσουν!

Υπηρέτες των Ρώσων ολιγαρχών οι αριστεροί κυβερνώντες - Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση της απαγόρευσης διέλευσης όλων των σκαφών γύρω από το θρυλικό νησί του Ωνάση - 30.000 ευρώ το πρόστιμο για όσους τολμήσουν να πλησιάσουν!

Οι ξάπλες γύφτων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ με τα πόδια πάνω στους καναπέδες της Βουλής [εικόνες]

Πριν λίγο καιρό ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης που εθεάθησαν να απλώνουν τα πόδια τους και να ξεκουράζονται στους καναπέδες στους διαδρόμους της Βουλής. Σήμερα ήταν η σειρά δυο γυναικών υπουργών...

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! Έδειραν γνωστό δημοσιογράφο

Επεισόδια εκτελίσσονται αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή, όπου σχεδόν όλες οι κοινωνικές ομάδες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας διαδήλωναν ειρηνικά κατά του νέου Ασφαλιστικού-Φορολογικού που φέρνει η κυβέρνηση.

Στον εισαγγελέα το θέμα των 200 κλειστών ΜΕΘ

Κλειστές παραμένουν 200 κλίνες στις μονάδες εντατικής θεραπείας με τον ιατρικό σύλλογο να προσφεύγει στην Εισαγγελία  του Αρείου Πάγου με αναφορά. Η τελευταία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αθηνών η οποία θα αποφασίσει αν θα διατάξει προκαταρκτική έρευνα.

Κυριάκος: Είσαι ψεύτης κ. Τσίπρα-Eκλογές για να μπει τέλος στο διασυρμό της χώρας

Δεν ξέρετε τη γλώσσα της αλήθειας κ. Τσίπρα - Έχετε ταυτιστεί με την πολιτική εξαπάτηση - Ρήτρα προσωπικής αναξιοπιστίας το πακέτο των 3,6 δισ. ευρώ - Ο Τσακαλώτος δεν είχε την τσίπα να παραιτηθεί για τη μείωση του αφορολόγητου

ΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 50.000 ΛΑΘΡΟ ΕΔΩ! Καμία απόρριψη ασύλου-Κανείς δεν επιστρέφει στην Τουρκία

Από τις 20 Μαρτίου όταν ξεκίνησε τυπικά η συμφωνία με την Τουρκία δεν έχει εξεταστεί ούτε μία αίτηση ασύλου παρά το γεγονός ότι ο νόμος αναφέρει πως η διαδικασία πρέπει να ολοκληρώνεται εντός 25 ημερών, αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».

16 αλήθειες σε 16 ψέματα - ΒΙΝΤΕΟ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

1. "Οι προηγούμενοι είχαν μία και μόνη απάντηση κάθε φορά που ετίθετο το ζήτημα ότι το ασφαλιστικό σύστημα είναι στο κόκκινο και η απάντηση ήταν: Οριζόντια περικοπή όλων των συντάξεων"

Bild: Ωρολογιακή βόμβα η Ελλάδα

Για ωρολογιακή βόμβα πριν το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία σχολιάζει το περιεχόμενο της επιστολής του Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τους Ευρωπαίους ομολόγους του, και στην γενική απεργία που έχει παραλύσει την χώρα.

Χρονια πολλά στις πιο sexy μαμάδες! (pics)

Αφού λοιπόν τους ευχηθούμε χρόνια πολλά, πάμε να αρχίσουμε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Μεσολόγγι: Η 15χρονη τσιγγάνα έκλεβε ηλικιωμένους πουλώντας... αγάπη

Η 15χρονη είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές

Άνδρες προχωρημένης ηλικίας διάλεγε για να ξαφρίσει μια ανήλικη τσιγγάνα στο Μεσολόγγι, κάνοντάς τους… επιθέσεις αγάπης! Όσο επιδιδόταν σε τρυφερούς εναγκαλισμούς, όμως, κατάφερνε να βάζει «χέρι» και στις τσέπες τους!

Πάτρα: Επεισόδια κομμουνιστοσυμμοριτών από ανοιχτό κατάστημα - Ένταση με ναυτικό που ήθελε να ψωνίσει (Βίντεο)!

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στο κέντρο της Πάτρας, όταν οικογένεια που ήθελε να κάνει τις αγορές της σε ένα κατάστημα...

Μέχρι κι η Κανέλλη με τη Φιλιππινέζα και το τζιπ στην Εκάλη τους τη λέει: Μπερδέψατε τον Τσε με την μύγα τσε-τσε -ΒΙΝΤΕΟ

«Μπερδέψατε τον Τσε με την μύγα τσε-τσε» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη απευθυνόμενη στους βουλευτές της κυβέρνησης μιλώντας στη Βουλή. «Έρχεστε εδώ και το παίζετε σωτήρες, αριστεροί που δεν σας καταλαβαίνει κανένας» πρόσθεσε.

ΣΟΚ! Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ απειλούν με διαγραφή τους βουλευτές-φαρμακοποιούς

Στη δημοσιοποίηση των ονομάτων και την παραπομπή τους για διαγραφή, όσων βουλευτών φαρμακοποιών ψηφίσουν το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο θα προχωρήσει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΜΕ! Ο Παρασκευόπουλος πρώτα «κατέλαβε» τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του beach volley και μετά ανακοίνωσε... διάλογο!

Ως νέος «Αττίλας» ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος αφού «κατέλαβε» για 20 χρόνια τμήμα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Beach Volley στο Παλαιό Φάληρο για να το μετατρέψει σε δικαστικές αίθουσες, έρχεται μετά και λέει προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν είχαν καμία ενημέρωση, ότι θα υπάρξει διάλογος για τον τρόπο χρήσης του ακινήτου, έτσι ώστε να μην προξενηθούν «παρενέργειες ή επιβαρύνσεις στον ευρύτερο χώρο».

BINTEO-ΑΝΩΜΑΛΟΣ ALERT! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Κάποιες αναφορές της κυρίας Γεννηματά με… ερέθισαν

Τελικά ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος εξήγησε ότι αυτό συνέβη για τις δικές του αναμνήσεις από το ΠΑΣΟΚ

Αιφνιδίασε τους παριστάμενους βουλευτές ο νεαρός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος όταν κατά την έναρξη της τοποθέτησής του για το ασφαλιστικό είπε ότι «κάποιες αναφορές της κυρίας Γεννηματά με… ερέθισαν».

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Ο Μπαλτάς ξεναγεί στον βράχο της Ακρόπολης 100 ΛΑΘΡΟμετανάστες

Σκοπός της επίσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, είναι «η διεθνής ευαισθητοποίηση σχετικά με το φλέγον ζήτημα του προσφυγικού»

Η σέξι κόρη του Βαν Ντάμ είναι πιο... σκληρή και από τον μπαμπά της

Η Μπιάνκα Βαντ Νταμ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της χωρίς όμως να χάνει την ομορφιά και την θηλυκότητα της

Η κόρη ενός από τους σκληρούς του σινεμά, του Κλοντ Βαν Νταμ, φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, όμως έχει την δική της προσωπικότητα και πάνω απ' όλα μία μοναδική ομορφιά.

Κικίλιας σε Χρήστο Παππά: Στημένος ο καβγάς για να εξυπηρετήσετε τον ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που η Ολομέλεια είχε γίνει για μια ακόμη φορά άνω κάτω με το νέο απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστές τους χρυσαυγίτες βουλευτές, στους διαδρόμους διαδραματίστηκε ένας ακόμη καβγάς.

Απειλείται με 5 χρόνια φυλάκισης ο Νότης Σφακιανάκης [βίντεο]

Με πέντε χρόνια φυλάκισης φέρεται πως κινδυνεύει ο Νότης Σφακιανάκης, εξαιτίας δηλώσεων που είχε κάνει στο κρατικό κανάλι της Κύπρου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠ'ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Έδειραν διαδηλωτή και η Αστυνομία κοιτούσε!

Τραυματισμός διαδηλωτή από αγνώστους - Άφαντη η αστυνομία

Διαδηλωτής από το μπλόκο των αγροτών διαπληκτίστηκε με ομάδα αγνώστων, που δεν δίστασαν να επιτεθούν εναντίον του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Βλέποντας τα αίματα στο πρόσωπο του Χρήστου Σιδηρόπουλου (γνωστού συνδικαλιστή της ΝΔ στον αγροτικό χώρο)...

Τροπολογία για... πτωχούς οφειλέτες με χρέη άνω των 600.000 ευρώ!

Η σύσταση αρμόδιας Επιτροπής για τη ρύθμιση χρεών προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ πτωχών οφειλετών προβλέπεται, μεταξύ άλλων, στην τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Εργασίας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που συζητείται στο Κοινοβούλιο.

Βίντεο: Τραυματισμός-σοκ σε αγώνα στην Αργεντινή

Θύμα ο Κριστιάν Τσιμίνο ο οποίος υπέστη κάταγμα περόνης

Ο Κριστιάν Τσιμίνο πέφτει στο έδαφος, πιάνει το αριστερό του πόδι και κλείνει τα μάτια του. Το αίμα του έχει παγώσει και ίσως το μόνο πράγμα που να πρόλαβε να σκεφτεί να είναι πως δεν θα πήγαινε ποτέ να διεκδικήσει αυτή την μπαλιά.

Ριβάλντο: Μην έρθετε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο -Ρισκάρετε τη ζωή σας [εικόνα]

Μια διαφορετική έκκληση απηύθυνε προς όλους όσοι θέλουν να ταξιδέψουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ριβάλντο.

Τους προέτρεψε να μείνουν στις πατρίδες τους.

Αφορμή στάθηκε η δολοφονία...

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΖΟΒΕΝΟ! Κουρουμπλής: Προσπαθείτε να ρίξετε την κυβέρνηση γιατί έχετε πάθος με τις καρέκλες!

Το νούμερο έφυγε από το ΠΑΣΟΚ για να μην ψηφίσει μνημόνια και τώρα που έχει την καρέκλα τα ψηφίζει και με τα δύο χέρια... και λέει στους άλλους ότι θέλουν την καρέκλα

 Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση έκανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, υποστηρίζοντας πως επιχειρεί να ρίξει την κυβέρνηση.

«Διασαλπιζόμενη έπαρση λες και έχουν κατέβει από παρθενογένεση, λες και δεν έχουν κυβερνήσει τη χώρα», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών, απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Της βλαμμένης Φωτίου της φταίνε τα ΜΜΕ για την κοινωνική αναστάτωση λόγω ασφαλιστικού

Αφού επέρριψε ευθύνη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με την κοινωνική αναστάτωση που υπάρχει για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, η Θεανώ Φωτίου εξήρε τον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική που ακολουθεί.

Σπάνια διάβαση του Ερμή τη Δευτέρα μπροστά από τον Hλιο -Ορατή και από την Ελλάδα

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου θα είναι ορατό και από την Ελλάδα ένα ενδιαφέρον αστρονομικό φαινόμενο: η διάβαση του μικρότερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, του Ερμή, μπροστά από τον ηλιακό δίσκο.

Νέα κρίση στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Όλο το παρασκήνιο

Η αρμονική Πασχαλιάτικη συνύπαρξη πρωθυπουργού και υπουργού άμυνας ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι σχέσεις Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου δεν είναι πια ειδυλλιακές.

Τα επικίνδυνα, για την συνοχή της κυβέρνησης, σύννεφα άρχισαν με τη συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου που συζητείται στη Βουλή. Στο τελικό κείμενο που παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος δεν συμπεριλαμβάνεται καμιά από τις τροπολογίες που είχαν καταθέσει οι ΑΝΕΛ.

ΤΙ ΠΙΝΕΙ; Χουλιαράκης: Όταν μειώνεις φόρους χάνεις αξιοπιστία!! Κοινωνικά δίκαιη η φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης

Απαντώντας στο αίτημα της ΝΔ για μείωση φόρων είπε ότι «όταν μειώνεις φόρους είτε μειώνεις περαιτέρω το κοινωνικό κράτος είτε παράγεις ελλείμματα και χάνεις αξιοπιστία»

Το στίγμα της φοροεισπρακτικής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ! Οι υπουργοί και το… παιχνίδι με τα κινητά (ΦΩΤΟ)

Ο φακός μπορεί να είναι… αμείλικτος μερικές φορές. Ακόμα και να προσπαθήσουν κάποιοι υπουργοί να «κρυφτούν» το τρομερό «μάτι» της κάμερας θα απαθανατήσει στιγμές που δεν θα ήθελαν οι ίδιοι. Τέτοιες στιγμές δεν έλειψαν σήμερα από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό.

Βουλή - Ασφαλιστικό: Κατέγραφαν με τα κινητά οι Χρυσαυγίτες... μήπως και χάσουμε το μπάχαλο που δημιούργησαν! (ΦΩΤΟ)

Σε έναν κόσμο με... δικούς τους κανόνες φαίνεται πως ζουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, κατά την διάρκεια της... σύρραξης μέσα στο Κοινοβούλιο, πολλοί ήταν εκείνοι που κατέγραφαν τα πάντα με τα κινητά τους τηλέφωνα!

Αχαϊα: ΓΥΦΤΟΙ (αλλά δεν το φωνάζουμε) κρέμασαν ζωντανό πρόβατο από μπαλκόνι σπιτιού - Σάλος από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο facebook!

Οι 3 φωτογραφίες που θα δείτε κάνουν το γύρο του facebook και του διαδικτύου - Οργισμένα τα μέλη φιλοζωικού συλλόγου...

Το θέμα ανέδειξε ο ο φιλοζωικός σύλλογος ΕΛ.Α.Δ.Α.που ανέβασε στο facebook τις φωτογραφίες τονίζοντας πως τραβήχτηκαν από συνοικία Ρομά, το Μεγάλο Σάββατο μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΜΦΥΛΙΟΣ κυβέρνησης-Χρυσής Αυγής στη Βουλή-Κλήθηκε η φρουρά να βγάλει έξω τον Λαγό ο οποίος δεν βγήκε τελικά

Απίστευτες εικόνες στην αίθουσα της ολομέλειας - Η αστυνομική φρουρά είχε κυκλώσει τους χρυσαυγίτες - Δείτε το βίντεο με τους απίστευτους διαλόγους Σκουρλέτη- Παππά και Σκουρλέτη Λαγού. Προσωρινός αποκλεισμός του Λάγου μέχρι 15 ημέρες που όμως είναι μέσα στην αίθουσα!

ΦΩΤΟ-Ω τον παντέρμο το Μήτσο! Όπου τον πετύχει ο Μουρούτης τον καρπαζώνει

Πάλι πήγε να το παίξει έξυπνος ο Δημήτρης Παπαδημούλης και πάλι έφαγε φάπα από τον Γιώργο Μουρούτη. Έγραψε στο Twitter ο Μητσάρας, οι συνδικαλΗστές του οποίου διέγραψαν τον Πορτοσάλτε από την ΕΣΗΕΑ επειδή ψήφισε ΝΑΙ: "Οι απειλές συνδικαλιστών, ότι θα διαγράψουν όσους βουλευτές ψηφίσουν το ασφαλιστικό,είναι αντιδημοκρατική. Τι λένε οι "φιλελεύθεροι" γι αυτο;"... και ο Μουρούτης του απάντησε:

BINTEO-Κλείσαμε και μια βδομάδα χωρίς μνημόνιο

Άντε Πάνο και του χρόνου:

ΦΩΤΟ-Έχουμε και το Αλβανό γίδι που κάναμε άνθρωπο να μας βρίζει συνεχώς

Κλαιγόταν το λαμόγιο επί ΓΑΠ ότι δεν είχε τα απαραίτητα ένσημα για ανανέωση της άδειας παραμονής του και θα τον έστλεναν πίσω Αλβανία να μαζεύει βρούβες... και βρέθηκε ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΓΑΠ να του δώσει άδεια παραμονής για να μπορέσει το γίδι να πάει στη Σουηδία και να βρίζει συνεχώς την Ελλάδα.

Τελευταίο ψέμμα του μισέλληνα δημοσιογράφου του κ@λου, Νίκου Αγκο, η παρακάτω ανάρτηση όπου θέλοντας να ειρωνευτεί το ελληνικό Πάσχα δημοσίευσε μια φώτο όπου κάποιοι αποκεφαλίζουν πρόβατα...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε σε ένα βίντεο τα χοντρά ψέμματα του ΣΥΡΙΖΑ

Εάν υπήρχε διαγωνισμός κωλοτούμπας στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας πολλοί θα ήταν αυτοδικαίως υποψήφιοι, ωστόσο είναι βέβαιο ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κέρδιζε με διαφορά την πρώτη θέση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΕΛΟΣ!! Η ατάκα της χρονιάς από τον Ευκλείδη

«Εμάς ο λόγος μας είναι συμβόλαιο...

ΒΙΝΤΕΟ-Το καυτό κορίτσι του Κώστα Σόμμερ τρέλανε τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Φωτιά πήρε το πλατό της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά" το βράδυ του Σαββάτου με ένα καυτό, διπλό τσιφτετέλι.

Η χορογράφος Άννα Πολύζου και η ...γνώριμη μας Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου -σύντροφος του Κώστα Σόμμερ- τα έδωσαν όλα και προκάλεσαν αναστάτωση στους καλεσμένους του Σπύρου Παπαδόπουλου.

ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΜΕ! Βούτσης: Μόνον με αστυνομική συνοδεία εκπρόσωποι επαγγελματιών στη Βουλή-Ο πρόεδρος των δικηγόρων: Πήγαμε να απαγάγουμε βουλευτές;

Πρωτοφανείς καταστάσεις αστυνομοκρατίας - Τρέμουν τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών

Πρωτοφανείς κοινοβουλευτικές καταστάσεις επικρατούν στη Βουλή καθώς με εντολή του κ. Νίκου Βούτση οι συνδικαλιστές - εκπρόσωποι επαγγελματικών ομάδων συνοδεύονται απο 4 και 5 αστυνομικούς στους διαδρόμους του κοινοβουλίου υπο τον φόβο της επανάληψης των χθεσινών επεισοδίων μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόρων.