09 Μαΐου 2016

Βίντεο-ΣΚΑΣΤΕ ΓΙΔΙΑ! ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! Συνταξιούχοι επιτέθηκαν σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Οι συνταξιούχοι πλησίασαν τον κ. Μηταφίδη και τον κατηγόρησαν για την επιλογή του να ψηφίσει μείωση των συντάξεων, εμποδίζοντάς τον παράλληλα από το να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους

Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταπέλτης κατά Καμμένου!

Ο πόλεμος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καλά κρατεί. Μετά την τροπολογία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βασίλη Κόκκαλη, με την οποία ζητούσε την κατάργηση τροπολογίας που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την οποία είχαν οι ίδιοι ψηφίσει(!), ένα νέο επεισόδιο οξύνει το κλίμα μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων

Χαμός στο Αλεξάνδρειο: Ο Ουίλιαμς επιχείρησε να ορμήσει στους φιλάθλους του Αρη – Χυδαίες ύβρεις σε Διαμαντίδη [βίντεο]

Με ένταση και παραλίγο επεισόδια ξεκίνησε ο 3ος ημιτελικός του Αρη με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο.

Ν.Δ: Αυτή είναι η θέση μας για το χρέος

 Εκτενή παρουσίαση θέσης της Ν.Δ για το χρέος κάνει ο  Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνέχεια της τοποθέτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή και των συνεχών «προκλήσεων» του Αλ.Τσίπρα να πει η αξιωματική αντιπολίτευση τι πιστεύει για το χρέος.    

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! Τσακαλώτος: Με ΠΔ κάθε Μάιο, θα εφαρμόζεται ο κόφτης μισθών-συντάξεων

Με προεδρικό διάταγμα κάθε Μάιο θα μπαίνει σε λειτουργία ο «κόφτης» δημόσιων δαπανών, μετά τα αποτελέσματα της Eurostat τον Απρίλιο, ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΟΣ! Άπλυτος δείχνει το πρόσωπό του στα ΜΑΤ... κι αυτά οπισθοχωρούν

Σοβαρά ερωτήματα (ΔΕ: Τι; Είναι οι άπλυτοι κατευθυνόμενοι; Απαπαπα!) προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και φαίνεται ένας κουκουλοφόρος να βγάζει την κουκούλα του μπροστά στους άντρες των ΜΑΤ και εκείνοι να κοντοστέκονται.

ΟΛΟ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Ντάιζελμπλουμ: Μετά το 2018 και αν αποφάσεις για το χρέος-Να νομοθετηθεί ο μηχανισμός προληπτικών μέτρων-Τι προβλέπει η έκθεση βιωσιμότητας των Ευρωπαίων για το ελληνικό χρέος


Ντέισελμπλουμ: Πρέπει να νομοθετηθεί ο μηχανισμός προληπτικών μέτρων


Ο μηχανισμός προληπτικών μέτρων ανοίγει τον δρόμο για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ τονίζοντας ότι πρέπει να νομοθετηθεί ο μηχανισμός για να διασφαλιστεί ότι σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος πρωτογενούς πλεονάσματος θα μπει αυτόματα σε λειτουργία.
Ειδικότερα, γαι τα προληπτικά μέτρα σημείωσε ότι «υπάρχουν κάποια νομικά ζητήματα, θα πρέπει να υπάρχουν μέτρα που θα αφορούν περικοπή δαπανών σε όλα τα επίπεδα, ορισμένοι είπαν ότι θα πρέπει να αφορούν και τα έσοδα. Τρίτον συμφωνήσαμε ότι θα βοηθήσουμε την ελληνική κυβέρνηση και να υπάρξει εκ των προτέρων συμφωνία για τα μέτρα. Αρχίζουμε από τη βάση της ελληνικής προτάσεως που δεσμεύει και την χώρα».
Για το χρέος ο κ. Ντέισελμπλουμ ανέφερε ότι έγινε συζήτηση για την αναγκαιότητα της ελάφρυνσης και τη χρονική στιγμή εφόσον η Ελλάδα τηρεί τις προϋποθέσεις σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να έχουν ληφθεί.
Απέκλεισε κατηγορηματικά «κούρεμα» του χρέους και υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει εφαρμογή σε αυτά που έχουν συμφωνηθεί και ψηφιστεί.
«Το βάρος του χρέους και της εξυπηρέτησής του θα ελέγχεται σε ετήσια βάση» σημείωσε. Όπως είπε «ξεκινήσαμε τη συζήτηση και δώσαμε στις τεχνικές ομάδες τις κατευθύνσεις».
Επίσης σημείωσε ότι θα υπάρχει εξέταση της οικονομίας βραχυπρόθεσμα, μέσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
«Συγκεκριμένα μέτρα θα πρέπει να συζητηθούν έτσι ώστε μέχρι το 2018 να έχουμε συγκεκριμένες πτυχές του ζητήματος λυμένες. Συγκεκριμένα μέτρα που θα βοηθήσουν στην ελάφρυνση του χρέους» ανέφερε.
Υπογράμμισε πως «μακροπρόθεσμα αν είναι απαραίτητα στο τέλος του προγράμματος θα δούμε αν υπάρχουν επιπλέον μέτρα για το βάρος του χρέους, έτσι ώστε στις επόμενες δεκαετίες η Ελλάδα να μείνει σε σταθερότητα. Αυτά στο τέλος του 2018».
Σημείωσε «δεν ξέρουμε την ακριβή σύσταση αυτού του χρέους. Το ζήτημα του χρέους θα πρέπει να το συζητήσουμε προς το τέλος του προγράμματος και να δούμε τι μέτρα πρέπει να ληφθούν».
«Για το ΔΝΤ είναι σημαντικό να αποτυπώσουμε τα στοιχεία σε τρεις χρονικές στιγμές, βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, θέλει να δει τι θα συμφωνήσουμε αν θα συμφωνήσουμε στις 24 Μαΐου», συμπλήρωσε και τόνισε ότι το ΔΝΤ είναι κλειδί για την επιτυχία του προγράμματος.


Τι προβλέπει η έκθεση βιωσιμότητας των Ευρωπαίων για το ελληνικό χρέος


Την έκθεση των Ευρωπαίων πιστωτών για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους αποκαλύπτει η Wall Street Journal. Σύμφωνα με την έκθεση βιωσιμότητας, υπάρχει αβεβαιότητα αναφορικά με την ικανότητα της Ελλάδας να μειώσει το βάρος του χρέους. Τα αποτελέσματα αυτής "της ανάλυσης εγείρουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους στην Ελλάδα μακροπρόθεσμα", σημειώνεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο που θα αποτελέσει τη βάση για μια πρώτη συζήτηση στο Eurogroup.

Παπαχελάς: Χθες διαλύθηκε ο μύθος της Αριστεράς

«Η ​υποκρισία συνεχίζεται, με τον καθένα στον ρόλο του. Η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση μέτρα στα οποία δεν πιστεύει, στο πλαίσιο ενός μνημονίου του οποίου την ιδιοκτησία βδελύσσεται», σημειώνει ο Αλέξης Παπαχέλας σε άρθρο του.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠ'ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ; Στα 5,575 δισ. ευρώ εκτοξεύθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου τον Μάρτιο

Όπως λέει και ο Άδωνις, αν πλήρωναν κανονικά τις υποχρεώσεις τους και δεν φέσωναν τον κόσμο αντί για πρωτογενές πλεόνασμα θα είχαν έλλειμμα

Από το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, το μεγαλύτερο ποσό αφορά χρέη των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης

ΑΙΣΧΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ; Διορίζονται 2.189 «50ρηδες» επιτυχόντες του ΑΣΕΠ από το... 1997

[Αυτοί οι καραγκιόζηδες που διαφημίζουν το "επιτυχόντες" δεν έχουν εν τω μεταξύ άλλες δουλειές ή η λύσσα για διορισμό στο δημόσιο είναι τόσο μεγάλη που δεν έβλεπαν τίποτα άλλο μπροστά τους επί 20 χρόνια;
Η ΝΔ θα πει τι θα κάνει με τον κομματικό στρατό που δημιουργεί στο δημόσιο ο ΣΥΡΙΖΑ; Για να ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε δηλ.

Σαραντάρηδες και πενηντάρηδες επιτυχόντες τοποθετούνται σε κενές οργανικές θέσεις πέντε υπουργείων με απόφαση που υπογράφουν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια άνοιξε ο δρόμος για τον διορισμό 2.189 επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 8/1997 σε ισάριθμες κενές οργανικές θέσεις πέντε υπουργείων.

Σερντάρ Ντενκτάς: Ζητά να πληρώσουν οι Ελληνοκύπριοι τα χρέη του ψευδοκράτους!

Ισχυρίζεται ότι οι Ελληνοκύπριοι ευθύνονται για το χρέος επειδή κράτησαν τους Τουρκοκύπριους σε «απομόνωση»

Οι Ελληνοκύπριοι θα πρέπει να αποπληρώσουν το χρέος του ψευδοκράτους προς την Τουρκία, υποστήριξε σήμερα ο λεγόμενος  «υπουργός» οικονομικών και αναπληρωτής «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους Σερντάρ Ντενκτάς, ισχυριζόμενος ότι οι Ελληνοκύπριοι ευθύνονται για το χρέος διότι κράτησαν τους Τουρκοκύπριους σε «απομόνωση».

ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ! Καταδικάστηκε Γιαπωνέζα καλλιτέχνιδα που φτιάχνει αναπαραστάσεις του αιδοίου της

Η 44χρονη διένειμε online μια κωδικοποιημένη τρισδιάστατη εικόνα των γεννητικών της οργάνων, που θα επέτρεπε στους παραλήπτες να δημιουργήσουν αντίγραφα

Μία Γιαπωνέζα καλλιτέχνιδα, διάσημη για το χαρακτηριστικό σχήμα των δημιουργιών της που μιμούνται πιστά το... αιδοίο της, καταδικάστηκε τη Δευτέρα για αδικήματα «ηθικής αισχρότητας» από το Δικαστήριο του Τόκιο.

Επίθεση του Περικλή Κοροβέση στον Τσίπρα: Αρχηγός στη χειρότερη μνημονιακή κυβέρνηση...

'Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί με άρθρο του ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σημαίνον στέλεχος της Αριστεράς, Περικλής Κοροβέσης.

"Τελικά αποδείχτηκε πως η χειρότερη μνημονιακή κυβέρνηση είχε αρχηγό τον Τσίπρα. Και όλα αυτά γιατί; Για τη μανία της εξουσίας. Και είναι τουλάχιστον θλιβερό να βλέπεις έντιμους αγωνιστές της Αριστεράς, που για τον έρωτα της καρέκλας και της εξουσίας τα ξεπούλησαν όλα, να μην μπορούν πια να κυκλοφορήσουν στον δρόμο" γράφει στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Bίντεο ντοκουμέντο από τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο [βίντεο]

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στις Οινούσσες.

Το φως της δημοσιότητας είδαν άλλα δύο βίντεο στα οποία καταγράφεται ταχύπλοο σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς σε απόσταση αναπνοής από κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Λάνθιμος φωτογραφίζει αγγελάκι της Victoria’s Secret -Σέξι με άλλη ματιά [εικόνες]

Μία τυπική οικογένεια και η καθημερινότητά της. Μοναδικό παράδοξο; Το μοντέλο Τέιλορ Χιλ, αγγελάκι της Victoria’s Secret, που περιφέρεται με μαγιό στον χώρο και ο Γιώργος Λάνθιμος πίσω από το φακό.

Σχολείο απέβαλε μουσουλμάνα μαθήτρια επειδή η φούστα της παραήταν... μακριά

Η φούστα θεωρήθηκε από τον διευθυντή του γαλλικού σχολείου «θρησκευτικό σύμβολο», λόγω του μεγάλου μήκους της

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία λόγω της αποβολής μιας 16χρονης μαθήτριας από το σχολείο της, σε ανατολικό προάστιο του Παρισιού, με την αιτιολογία ότι η φούστα που φορούσε ήταν υπερβολικά... μακριά.

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Το ξέκοψε ο Αυστριακός ΥΠΟΙΚ: Η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους δεν είναι στο τραπέζι

O υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Χανς Γεργκ Σέλινγκ προσερχόμενος στο σημερινό Eurogroup αναφέρθηκε στην προοπτική να συζητηθεί το ελληνικό χρέος και η πιθανή ελάφρυνση του.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ;! Mάρθα Καραγιάννη: Νιώθω προδομένη ως ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

"Νιώθω προδομένη. Γιατί με ξεγέλασες βρε Αλέξη;" διερωτήθηκε η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό.

ΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Bild: Σχέδιο για μετατροπή των ελληνικών νησιών σε μόνιμα hot spots!

Plan B σε περίπτωση που τελικά ναυαγήσει η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας επεξεργάζεται ήδη η Ευρωπαϊκή Ενωση. Σχέδιο που προκαλεί ανησυχία για τη χώρα μας…

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ! Απίστευτο: Στείλαμε την πρόταση για το μηχανισμό στα... ελληνικά – Ψάχνουν για μετάφραση

Χαμένοι στη μετάφραση: Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο MNI, η κυβέρνηση έστειλε την πρόταση της για το έκτακτο μηχανισμό στήριξης στα... ελληνικά.

Το ΤΕΕ αποκήρυξε τους μηχανικούς που ψήφισαν το ασφαλιστικό

Έπεται και η διαγραφή τους μετά από συμβούλιο που θα προηγηθεί – Ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του ΤΕΕ κατά το παρελθόν

Στην πρώτη σελίδα του διαδικτυακού τόπου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) αναρτήθηκαν τα ονόματα των μηχανικών-βουλευτών της συμπολίτευσης που στήριξαν τονασφαλιστικό και φορολογικό νόμο, με την ψήφισή του στη Βουλή, το βράδυ της Κυριακής.

Βρούτσης: Τα ψέματα διαδέχονται το ένα το άλλο

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον Real FM 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Παραδείγματα - Σοκ! Πως η κυβέρνηση εξοντώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες


Παραδείγματοα σοκ έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του οικονομικού επιμελητηρίου κ.Κωνσταντίνος Κόλλιας για τις επιπτώσεις που έχει στους οικονομολόγους και κατ' επέκταση σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους κλπ το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που ψήφισε χθες η κυβέρνηση,

ΒΙΝΤΕΟ-Μπράβο στο Λονδονιστάν-Μόλις βγήκε δήμαρχος ο μουσουλμάνος φόρεσε μαντίλα στη γυναίκα του!!

Σε απίστευτο Δούρειο Ίππο εξελίσσεται ο μουσουλμάνος νέος δήμαρχος του Λονδίνου Σαδίκ Καν. Ο Πακιστανός που κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε αποκαλυψθεί ότι υπήρξε συνήγορος μουσουλμάνου που συμμετείχε στην επίθεση εναντίον των Δίδυμων Πύργων ή συμμετείχε σε εκδηλώσεις "Φίλων του Τζιχάντι Τζόν" και είναι υποστηρικτής της εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ γιατί η "ΕΕ δεν πρέπει να είναι Χριστιανικό κλάμπ", εμφάνιζε προεκλογικά τη γυναίκα του χωρίς μαντίλα προκειμένου να περάσει την εικόνα του "προοδευτικού" μουσουλμάνου....

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ τα ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΤ διώχνουν τους δημοσιογράφους για το… καλό τους!

Λίγο πριν τις 23.00 χθες βράδυ με  αιφνιδιαστική κίνηση τα ΜΑΤ έδιωξαν τους δημοσιογράφους από την Στουρνάρη λέγοντας πως ήταν για το καλό τους, προκαλώντας τις αντιδράσεις των έμπειρων στην κάλυψη ανάλογων γεγονότων δημοσιογράφων.

Δεκαπεντάχρονος ανακάλυψε χαμένη πολιτεία των Μάγια

Άφωνη η διεθνής επιστημονική κοινότητα

Ενας 15χρονος Καναδός από το Κεμπέκ ανακάλυψε μία χαμένη πολιτεία των Μάγια εφαρμόζοντας τη θεωρία του που θέλει τον πολιτισμό αυτόν να επιλέγει την τοποθεσία όπου θα οικοδομήσει τις πόλεις του με βάση το σχήμα των αστερισμών, σε έναν συσχετισμό που κανείς επιστήμονας δεν είχε σκεφτεί μέχρι σήμερα.

4 τρελές θεωρίες συνωμοσίας που τελικά αποδείχθηκε πως είναι αληθινές

Υπάρχουν αρκετές τρελές θεωρίες συνωμοσίας που ανθίζουν στις μέρες μας και εμείς εδώ στην HuffPost Greece σας έχουμε παρουσιάσει πολλές.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι θεωρίες που όσο εξωπραγματικές και εάν ακούγονται στην αρχή, τελικά ισχύουν.

Με ζώνη Hermes πήγε ο ξεφτίλας να κόψει τις συντάξεις

Γελάει το Twitter με τον ξεφτίλα Καμμένο που πήγε φορώντας ζώνη Hermes που κοστίζει 600 ευρώ για να κόψει τις συντάξεις όσων παίρνουν 600 ευρώ.

ΦΩΤΟ-Γελάει το Twitter-Οι αυταπάτες του Τσίπρα έγιναν viral

«Αυταπάτες δικαιούται να έχει η Νίτσα για το πόσο την αγάπησε ο Μπάμπης, ένας πρωθυπουργός όχι» και άλλες τρελές ατάκες

Η ατάκα του Τσίπρα ότι δεν είπε ψέματα στον ελληνικό λαό, απλώς είχε αυταπάτες «πυροδότησε» νέο γλέντι στα social media! Οσοι παρακολουθούσαν τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή (και έχουν στοιχειώδη επαφή με τα social media), μόλις άκουσαν τη φράση για τις αυταπάτες ήξερα τι θα επακολουθήσει.

ΑΥΤΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ! Οι Σλοβάκοι πυροβόλησαν 26χρονη Σύρια που προσπάθησε να περάσει τα σύνορα

Mία 26χρονη Σύρια γυναίκα που επιχείρησε να περάσει τα σύνορα την πυροβόλησαν οι ατυνομικοί στα σύνορα της Σλοβακίας.

Μαλλιά-κουβάρια οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τα Ολυμπιακά ακίνητα

Το «πράσινο» του Φίλη στην τροπολογία για την εκχώρηση των ακινήτων στο υπουργείο Δικαιοσύνης προκάλεσε κυβερνητικές τριβές - Αντιδρούν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ που υποστηρίζουν την ενοποίησή τους με το μεγάλο έργο του ιδρύματος Νιάρχου

ΜΕ ΤΗΝ Ψ@ΛΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Σόιμπλε: Δεν θα υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα σήμερα

Μετά τον Ντάισελμπουλμ και ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν άφησε κανένα περιθώριο για την επίτευξη συμφωνίας στο σημερινό Eurogroup.

ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ! Παραιτήθηκε ο Αυστριακός καγκελάριος Φάιμαν

Μετά την πρόσφατη νίκη της ακροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν παραιτήθηκε τόσο από επικεφαλής της χώρας όσο και από την ηγεσία του κόμματός του SPÖ.

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ! Χουντής: Ο πρωθυπουργός πολιτικά υπεύθυνος για τη «δολοφονική επίθεση» των ΜΑΤ στους διαδηλωτές

Ευθύνες στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για «τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές, κατά τη χθεσινή ειρηνική διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή», επιρρίπτει σε δήλωσή του, ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής.

Δείτε live το σπάνιο φαινόμενο της διάβασης του Ερμή μπροστά από τον ήλιο

Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται μία φορά κάθε δέκα χρόνια, όταν ο μικρότερος πλανήτης του ηλιακού συστήματος έρχεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη ΓηΣε εξέλιξη βρίσκεται από τις 14.12 (ώρα Ελλάδας) και για έξι ακόμα ώρες το σπάνιο φαινόμενο της πλήρης ευθυγράμμισης του πλανήτη Ερμή με τη Γη, που καθιστά ορατή τη διάβαση του μικρού πλανήτη μπροστά από τον ήλιο.

ΓΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! Θεσσαλονίκη-Επίθεση με μπογιές στο γερμανικό προξενείο

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε, νωρίς σήμερα το πρωί, το κτίριο, όπου στεγάζεται το γερμανικό προξενείο, στη Θεσσαλονίκη.

ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Προ των πυλών η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων

Της Σίσσυς Σταυροπιερράκου

Οριστική ταφόπλακα στα εναπομείναντα δικαιώματα των εργαζομένων ετοιμάζεται να βάλει η κυβέρνηση με την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

ΓΑΤΑΚΙΑ! «Εξαφανίστηκαν» αρχικά αλλά ψήφισαν τελικά Κατριβάνου και Μιχελογιαννάκης

Σε ένα έδρανο πίσω από μια κολώνα στην αίθουσα της Ολομέλειας κάθονταν χθες το βράδυ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μιχελογιαννάκης ο οποίος ψήφισε το ασφαλιστικό – φορολογικό παρότι μέχρι πρότινος «λύσσαγε» μπροστά στις κάμερες ότι δεν ψηφίσει μέτρα εναντίον των αγροτών.

Με ποιον κορυφαίο «γαλάζιο» παράγοντα συναντήθηκε ο και καλά «δεξιός του ΣΥΡΙΖΑ»;

Ένα περίεργο τετ α τετ σημειώθηκε χθες στην Βουλή λίγο πριν την έναρξη της ονομαστικής ψηφοφορίας. Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης και ο βουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΝΔ....

Τράμπ: Να αντιγράψουμε την Ελλάδα και να χρεοκοπήσουμε! Για αντιπρόεδρος ο Βαρουφάκης;

Το άρθρο δεν είναι επινόηση. Είναι αναρτημένο στο MarketWatch και σύμφωνα με αυτό, το μεγάλο σχέδιο του Ντόναλντ Τράμπ για την οικονομία είναι το εξής: «Να το κάνουμε όπως η Ελλάδα και να χρεοκοπήσουμε».

Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» έχουν πάντα σύντομο τέλος

Εάν ζούσε σήμερα ο Λένιν και παρακολουθούσε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές , ίσως χρησιμοποιούσε τη φράση «χρήσιμοι ηλίθιοι» για άλλους και όχι για τα κομμάτια του λαού, για τα οποία τη χρησιμοποίησε.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ! Παραμένουν οι κλούβες μπροστά στην Ηρώδου Αττικού - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλεισμένος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένει ο δρόμος στην Ηρώδου Αττικού με κλούβες των ΜΑΤ να έχουν τοποθετηθεί στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ηρώδου Αττικού.

ΒΙΝΤΕΟ-Κορυφαίος ο Μπαλτάς! Παράτησε 100 λάθρο στην Ακρόπολη κι έφυγε...

Ήθελε (λέει) να τους μάθει τον ελληνικό Πολιτισμό. Αλλά τον δικό του προσωπικό πολιτισμό τον ξέχασε κάπου στη... Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ο Αριστείδης Μπαλτάς έκανε πράξη τη φράση «για τα μάτια του κόσμου» όταν το πρωί της Δευτέρας (09.05.2016) κάλεσε 100 πρόσφυγες για ξενάγηση στην Ακρόπολη, τους... παρέδωσε στην ξεναγό και εξαφανίστηκε.

Αποκάλυψη! Πόσα χρήματα βγάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις από τους πρόσφυγες και τι τα κάνουν

Βροχή εκατομμυρίων στο ΥΠΕΘΑ καθ' υπέρβαση του προϋπολογισμού του για διαγωνισμούς-συμβάσεις για την παροχή υπηρεσιών σίτισης προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ελλάδα.

Η Κω/λου για το ασφαλιστικό: Και εις κατώτερα

Με 153 ψήφους υπέρ ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο και η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με ανάρτηση στο Twitter, σχολίασε την ψήφιση του.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ! Ολα τα κόκκινα δάνεια σε funds - Εξαιρούνται τα στεγαστικά έως 140.000 ευρώ

Την άμεση απελευθέρωση της πώλησης όλων των κόκκινων δανείων με προστασία έως την 1η Ιανουαρίου 2018 μόνο εκείνων που αφορούν την κύρια κατοικία τψν δανειοληπτών ή είναι συνδεδεμένα με αυτήν, προβλέπει το προσχέδιο του Μνημονίου πυο διέρρευσε στον Τύπο.

Και αν ζητήσουν 180 ψήφους;

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι μια λογική εκδοχή της πορείας των πραγμάτων οι εταίροι – δανειστές να απαιτήσουν το νέο μνημόνιο να υπερψηφισθεί από 180 βουλευτές, ώστε η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση να αποτελεί την εγγύηση και για την πιστή εφαρμογή του. Αυτή η λογικοφανής πρόταση αποτελεί το καλύτερο δώρο στην καταρρέουσα συγκυβέρνηση, ενώ βάζει σε δύσκολους ατραπούς την Νέα Δημοκρατία. Βέβαια, αυτόν τον ελιγμό μπορεί να τον κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά την διάψευση του Προέδρου της Βουλής.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΟΛΚΗΣ! Η αναφορά του Κατρούγκαλου στους Red Hot Chili Peppers και... το ΠΑΣΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Red Hot Chili Peppers, το Californication, θυμήθηκε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, κατά την ομιλία του στη Βουλή για το ασφαλιστικό, θέλοντας να περιγράψει την έννοια της λέξης «Pasokification».

Δηκτικό πρωτοσέλιδο του The Spectator: Η Μέρκελ υποκλίνεται στον Ερντογάν [εικόνα]

Με ένα καυστικό πρωτοσέλιδο, που σχολιάζει τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, κυκλοφορεί το βρετανικό περιοδικό The Spectator.

Τίτλος αυτού: «Ο πιο ισχυρός άνδρας στην Ευρώπη», αναφερόμενος στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Λιμενεργάτες «πολιορκούν» τον ΟΛΘ για τους υποψήφιους αγοραστές από τις Φιλιππίνες

Αφορμή η επίσκεψη στους χώρους του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων για επιθεώρηση αντιπροσώπων εταιρείας από τις Φιλιππίνες που ενδιαφέρονται για την αγορά του λιμανιού.

Ένταση επικρατεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με περιπου 200 εργαζομένους σε αυτό να έχουν προχωρήσει σε μια ιδιότυπη «πολιορκία».

Ανάπτυξη made in… ΣΥΡΙΖΑ! Μετατρέπουν «φιλέτο» σε δικαστικές αίθουσες

Σε αίθουσα δικαστηρίου και χώρους κράτησης θα μετατραπούν κτιριακές εγκαταστάσεις δίπλα στην ολυμπιακή εγκατάσταση του beach volley, στο παραλιακό μέτωπο του Φαλήρου, έπειτα από τροπολογία που πέρασε χθες βράδυ στη Βουλή.

Το νέο «κρυφό» χαράτσι στα ΙΧ που βάζει… φωτιά στις τσέπες μας

Η αρχική σκέψη ήταν να υπάρξει αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας ώστε να τονωθούν τα δημόσια έσοδα. Πλέον είναι όμως δεδομένο πως όπως και να ‘χει έρχεται ένα νέο «χαράτσι» για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.