10 Μαΐου 2016

Έλληνας δημόσιος υπάλληλος στον τελικό του παγκόσμιου τουρνουά πασιέντζας

Σημαντική διάκριση για τη χώρα μας αποτελεί η συμμετοχή ενός Έλληνα στον τελικό του παγκόσμιου τουρνουά ηλεκτρονικής πασιέντζας που θα διεξαχθεί στα μέσα Ιουνίου στις ΗΠΑ.

Οι σαραντάρηδες πολιτικοί κερδίζουν τους Έλληνες ψηφοφόρους

Ανδρουλάκης, Δούρου, Κεφαλογιάννη, Κικίλιας, Κωνσταντινόπουλος, Καραμανλής, Μπακογιάννης, Παπαμιμίκος, Παπαδόπουλος, Σακελλαρίδης είναι τα ονόματα που χρησιμοποιήθηκαν στην έρευνα

Ο Φωτήλας μίλησε... ιταλικά στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Στα ιταλικά έκανε την ομιλία του ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων της Ιταλικής Γερουσίας, με θέμα τις κοινές προκλήσεις στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

Ζήτησαν συγγνώμη για την άσκηση επίθεσης καμικάζι... επειδή φώναζε "Ο Αλλάχ είναι μεγάλος"

Άσκηση για την αντιμετώπιση τρομοκρατικής επίθεσης πραγματοποιήθηκε σε εμπορικό κέντρο του Μάντσεστερ.

Το σενάριο προέβλεπε πως στο χώρο εισβάλλει καμικάζι και πυροδοτεί τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος.

Αιματηρά επεισόδια μεταξύ προσφύγων στην Ειδομένη – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα αιματηρά επεισόδια μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών σημειώθηκαν στην Ειδομένη. Στις συμπλοκές συμμετείχαν τουλάχιστον 300 άτομα ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να επανέλθει η τάξη. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε τουλάχιστον ένα άτομο.

ΒΙΝΤΕΟ-Γνωστός επιχειρηματίας ξαφνιάζει στο διαδίκτυο με το... στρινγκ του

Όσοι είδαν το βίντεο που «ανέβασε» στο Instagram δεν πίστευαν στα μάτια τους

Όσοι των παρακολουθούν μέσω των socia media, γνωρίζουν πως ο επιχειρηματίας Άλκης Δαυίδ, είναι ένας εκκεντρικός και ακομπλεξάριστος άνθρωπος. Αρκετές φορές στο παρελθόν έχει «ανεβάσει», κυρίως στο Instagram, αποκαλυπτικά βίντεο με πρωταγωνιστή τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του, τη σέξι Jennifer Stano.

«Καλπάζει» η εγκληματικότητα των λάθρομεταναστών:14% αυξήθηκαν οι ληστείες μέσα σε έναν χρόνο-1.081% αύξηση στη σύλληψη λάθρομεταναστών

Καλπάζει η εγκληματικότητα τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. Παρά τα «μαγειρέματα» και τις περίεργες διατυπώσεις που συνηθίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, βαφτίζοντας τις αυξήσεις των κρουσμάτων «διακυμάνσεις που σχετίζονται με ποιοτικές διαφοροποιήσεις», η αύξηση σχεδόν 14% στις ληστείες και 7,5% στις διαρρήξεις το 2015 δείχνει την αλήθεια με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.

Καταγγελίες: Τούρκοι συνοριοφύλακες πυροβολούν και ξυλοκοπούν Σύρους πρόσφυγες [βίντεο]

Τούρκοι συνοριοφύλακες έχουν ξυλοκοπήσει και πυροβολήσει Σύρους που προσπαθούν να περάσουν στη χώρα, κατήγγειλε το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΒΙΝΤΕΟ-Την φύλαγε η Τσαπανίδου στον Καρανίκα: Eίστε μνημονιακός και ασχημίσατε

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λέει ο λαός. Και η Πόπη Τσαπανίδου φρόντισε να επιβεβαιώσει την λαϊκή ρήση, παίρνοντας την... εκδίκησή της από τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Νίκο Καρανίκα ο οποίος προ ενός έτους είχε γράψει: «Τσαπανίδου είσαι τελικά πολύ μνημονιακια και έχεις ασχημίσει».

ΦΩΤΟ-Έξαλλος ο Μιχελογιαννάκης με είδηση που τον παρουσιάζει αντιμνημονιακό που θέλει διαγραφή χρέους!


[Η είδηση παρά τις τσιρίδες του Μιχελογιαννάκη "τι σχέση έχω εγώ με τις τρέλες της Ζωής" είναι υπαρκτή... απλά είναι περσινή τότε που ο Μισελο ήταν αντιμνημονιακός και τα σαϊνια οι δημοσιογράοι την παρουσιάζουν σαν φετινή αλλά ο Μισελό είναι εν τω μεταξύ μνημονιακός]

Εξαλλος εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης για τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι δημιουργεί αντιμνημονιακή τάση.

Politico: Η ΕΕ θα κάνει την Ελλάδα ένα απέραντο κέντρο προσφύγων αν καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία

"Δεν έχουμε σχέδιο Β, έχουμε μόνο σχέδιο Α" δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αλεξάντερ Βιντερστάιν, σχετικά με το σχέδιο έκτακτης ανάγκης, το οποίο δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου παρουσιάζουν ότι προετοιμάζει η ΕΕ λόγω της πιθανότητας κατάρρευσης της ευρωτουρκικής συμφωνίας για τους προσφυγικό.

Ιταλία: Selfie με το δήμαρχο του Μπάρι είχε τρομοκράτης που συνελήφθη

Ο δήμαρχος (αριστερά) με τον συλληφθέντα (δεξιά)

Ο Αφγανός σχεδίαζε επιθέσεις σε Ιταλία, Βρετανία, Βέλγιο και Γαλλία - Δύο ακόμα συνελήφθησαν και δύο καταζητούνται - Είχαν άδεια παραμονήςΣτη σύλληψη τριών υπόπτων για τρομοκρατία προχώρησαν οι ιταλικές αρχές σε Μπάρι και Μιλάνο, ενώ καταζητούνται ακόμα δύο σε ολόκληρη τη χώρα.

Τώρα οι λάθρο περνούν με βάρκες από τη Δανία στη Σουηδία!

Με τον Βαλκανικό Διάδρομο κλειστό, το πέρασμα του Μπρένερ να φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις της αυστριακής αστυνομίας και την Ελβετία να έχει κατεβάσει τον στρατό, ακόμη και τανκ προκειμένου να εμποδίσει τη διέλευση των προσφύγων από το έδαφός της, οι άνθρωποι αυτοί ανακάλυψαν νέους διαδρόμους για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Η NASA μας δείχνει πώς είναι ο Ερμής – Εντυπωσιακό βίντεο

Πριν από λίγες μέρες, η NASA δημοσίευσε ένα πλήρες ψηφιακό μοντέλο που παρουσιάζει τα τοπογραφικά χαρακτηριστικά του μικρότερου πλανήτη του Ηλιακού μας συστήματος.

Το έργο των επιστημόνων της αμερικανικής υπηρεσίας παρουσιάζει την παραμικρή λεπτομέρεια για τον Ερμή, αποκαλύπτοντας ένα πολύ μεγάλο μέρος από το γεωλογικό του παρελθόν.

Μητσοτάκης: Κακόγουστη θεατρική παράσταση το υπουργικό συμβούλιο Τσίπρα

Ως «κακόγουστη θεατρική παράσταση» χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το υπουργικό συμβούλιο που συνεκάλεσε ο Πρωθυπουργός για να ενημερώσει για το Eurogroup της Δευτέρας.

«Η Ελλάδα γυρνάει κάθε μέρα προς τα πίσω και η κυβέρνησή μας πανηγυρίζει», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ σημειώνοντας ότι «από χθες η κυβέρνηση ανεβάζει κακόγουστη θεατρική παράσταση».

Χωρίς κεντρικό δελτίο ειδήσεων και απόψε το MEGA

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 22:00 το βράδυ στο MEGA αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί το σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τη χασισοφυτεία - μαμούθ στο Λασίθι! Με γερανό μεταφέρονται τα χασισόδεντρα! ΒΙΝΤΕΟ

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για το... περιεχόμενο αυτού του θερμοκηπίου στο Λασίθι, το οποίο έκρυβε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά... 906 χασισόδεντρα!

Οι αστυνομικοί τους έπιασαν σήμερα το πρωί. Πρόκειται για έναν 51χρονο και έναν 21χρονος -που σύμφωνα με το FlashNews είναι πατέρας και γιος - σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, για καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης.

Νέα γκάφα Κάμερον: Ποιους ηγέτες χωρών χαρακτήρισε ως πρωταθλητές της διαφθοράς [βίντεο]

Ή δεν τον νοιάζει ή είναι πολύ απρόσεκτος. Ο λόγος για τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον οποίος διέπραξε μια ακόμη «γκάφα» με ανοικτά μικρόφωνα τηλεοπτικών συνεργείων.

Το αιχμηρό tweet του Κουμουτσάκου για την κυβέρνηση

Με ένα αιχμηρό tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για "ψεύτες" και "αυταπάτες".

Από το «έχω Βουλή», στο «έχω κανάλι»!

Τι κι αν οι εμφανίσεις τους είναι περισσότερες στα τηλεοπτικά πάνελ αντί για το Κοινοβούλιο; Τι κι αν αντί να πούνε το πρωί «έχω Βουλή», λένε «έχω ΣΚΑΪ»; Τι κι αν το πολιτικό τους γραφείο τους βλέπει μόνο τις ημέρες και τις ώρες που δεν έχει «Ανατροπή», «Στον Ενικό» ή κάποιο κεντρικό δελτίο ειδήσεων;

Αυτός είναι ο 43χρονος παιδόφιλος πίθηκος που ασέλγησε σε 6χρονη στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη 43χρονο, ο οποίος αντάλλασσε με ανήλικη, πορνογραφικό υλικό, ενώ επιπρόσθετα, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του, προέβη σε ασελγείς πράξεις, σε βάρος έτερης ανήλικης.

ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Κολάρο μετατρέπει το νιαούρισμα της γάτας σε ανθρώπινη φωνή [εικόνες & βίντεο]

Όσοι έχετε γάτες, τότε σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα. Μία αγγλική εταιρεία δημιούργησε κολάρο για γάτες, το οποίο ουσιαστικά μετατρέπει τα νιαουρίσματα σε ανθρώπινη ομιλία.

ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Θα ψηφιστούν όλα πριν από τις 24 Μαΐου - Κόφτης, "κόκκινα" δάνεια και έμμεσοι φόροι!

- Νομοσχέδιο "σκούπα" φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή πριν από το Eurogroup της 24ης Μαΐου
- Θα περιλαμβάνει τον μηχανισμό "κόφτη", τα "κόκκινα" δάνεια, το ταμείο ιδιωτικοποιήσεων και τους έμμεσους φόρους
- Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για συγκεκριμένες αποφάσεις για το χρέος στο επόμενο Eurogroup
- Βεβαιότητα ότι η δόση θα είναι "πολύ πάνω" από τα 5,7 δισ. ευρώ
- Αποθέωση... Τσίπρα σε Τσακαλώτο, Σταθάκη, Χουλιαράκη και Κατρούγκαλο
- Τι ζήτησε ο πρωθυπουργός από τους υπουργούς του

ΝΔ: Παρουσιάζουν μια ήττα ως θρίαμβο-Που είναι το κούρεμα οοεεοο;

«Η κυβέρνηση ακολουθώντας τακτική παραπλάνησης, παρουσιάζει μια στρατηγική ήττας ως θρίαμβο», ανέφεραν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του κλεισίματος της αξιολόγησης.

ΒΙΝΤΕΟ-Εξαφάνιση του Μπεν: Οι Βρετανοί αστυνομικοί αποκαλύπτουν τι τους έφερε ξανά στην Κω

Προσφέρεται αμοιβή 12.500 ευρώ σε όποιον δώσει νέες πληροφορίες για το αγοράκι που εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1991

Στο ακριβές σημείο όπου εξαφανίσθηκε ο μικρός Μπεν Νίνταμ τον Ιούλιο του 1991, σε ηλικία μόλις 21 μηνών, βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι δύο Άγγλοι αστυνομικοί που έφτασαν χτες στην Κω, προκειμένου να ανοίξουν έναν νέο κύκλο ερευνών για τον εντοπισμό του.

Στα ίχνη «πυραμίδας» που εξαπατούσε επιχειρηματίες – Γνωστός εφοπλιστής ανάμεσα στα θύματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Αθήνα και Πελοπόννησο για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εξαπατούσε επιχειρηματίες αποκομίζοντας κέρδη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Σαλπιγγίδης: "Δεν έφαγα εγώ τον Ρανιέρι" - ΒΙΝΤΕΟ

«Η αλήθεια είναι ότι δεν… έφαγα εγώ τον Ρανιέρι, δεν τα κατάφερα», δήλωσε χαριτολογώντας ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Ήταν πολλοί οι λόγοι για τους οποίους η εθνική είχε άσχημη πορεία και σε τέτοιες περιπτώσεις ο πρώτος που πληρώνει το μάρμαρο είναι ο προπονητής».

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το ΤΕΕ ότι στοχοποιεί τον Τσίπρα γιατί έβαλε φώτο του στη σελίδα του... λες και δεν ξέρουμε τη φάτσα του

Διαμαρτύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Τεχνικού Επιμελητηρίου το οποίο αποφάσισε να παραπέμψει για διαγραφή του βουλευτές-μηχανικούς που ψήφισαν το ασφαλιστικό-φορολογικό.

Το κυβερνών κόμμα μιλά για πρωτοφανή ενέργεια στα χρονικά του ΤΕΕ και εγκαλεί το Επιμελητήριο ότι στοχοποίησε τους βουλευτές-μηχανικούς επειδή ανήρτησε τις φωτογραφίες τους στο site.

ΣΟΚ! Βαρουφάκης: Μούσια ότι το PSI κατέστρεψε τα Ταμεία

Τα λεγε ο Βαρουφάκης από το 2011 αλλά οι ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ και ο χοντρομπαλάς ακόμα λένε πως το PSI κατέστρεψε τα ασφαλιστικά Ταμεία... Διαβάστε τι έγραφε σε άρθρο του το 2011:

Ποιός φοβάται το κούρεμα

Σκάνδαλο στη Γαλλία: Βουλευτής, σύζυγος υπουργού, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Η γαλλική δικαιοσύνη ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη έρευνας για τις κατηγορίες που έχουν διατυπώσει πολλές γυναίκες σε βάρος του Γάλλου οικολόγου βουλευτή Ντενί Μποπέν, και οι οποίες«μπορούν να χαρακτηρισθούν σεξουαλικές επιθέσεις, σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κακόβουλες τηλεφωνικές κλήσεις».

Ο Μπούκουρας κατέβασε τουρκική σημαία από τη διώρυγα Κορίνθου [βίντεο]

Ομάδα νεαρών με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή της ΧΑ Στάθη Μπούκουρα, κατέβασε την τουρκική σημαία στην διώρυγα της Κορίνθου.

Ο «πρώτη φορά #koftis» φέρνει χαμό στο Twitter

«Οι τελευταίες περικοπές αυτές που ψηφίστηκαν στη Βουλή. Οι επόμενες απλά θα μας ανακοινώνονται»

Δουλειές με φούντες έχει η ελληνική τουιτερόσφαιρα, καθώς η πολιτική ζωή του τόπου είναι ιδιαιτέρως πλούσια τον τελευταίο (πολύ) καιρό. Ο Αλέξης Τσίπρας και τα καμώματα της πρώτης ελληνικής αριστερής κυβέρνησης έχουν αναδειχθεί σε αστείρευτη πηγή έμπνευσης για το Twitter.

Στάση εργασίας εργαζομένων στο ΕΣΥ -Κατηγορούν το Υπουργείο για ρουσφετολογικές πολιτικές

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 8:00 έως τις 12:00 και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, την Πρόνοια και το ΕΚΑΒ, την Πέμπτη 12 Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών.

Απόφαση πρόκληση – Η Βουλή δίνει 80.000 ευρώ για… μοκέτες! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Την ώρα που οι Έλληνες φορολογούμενοι καλούνται να καταβάλλουν όλο και περισσότερα για να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία η Βουλή συνεχίζει τις σπατάλες.

Συγκεκριμένα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα, Κώστα Αθανασίου, θα επαναληφθεί η διαγωνιστική διαδικασία συλλογής και αξιολόγησης προσφορών και την συγκρότηση επιτροπής η οποία αποτελείται από τους:

Βέμπερ: Ο Τσίπρας έβλαψε την Ελλάδα – Μην πιστεύετε τους και καλά "αφελείς" λαϊκιστές

«Η πολιτική του Αλέξη Τσίπρα έβλαψε την Ελλάδα» τόνισε ο επικεφαλής του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ στο Ευρωκοινοβούλιο, αναφερόμενος στις παλινωδίες της κυβέρνησης που οδήγησαν στο «προληπτικό» τέταρτο μνημόνιο-κάβα.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠ'ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ! Δώρο δύο γραβάτες πήγε ο Καμμένος στον Τσίπρα: "Ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό"... με το αγγούρι στον κ@λο

Η ερώτηση περί γραβάτας ενός δημοσιογράφου χθες στον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στον Προεδρικό Μέγαρο, ενέπνευσε τον Πάνο Καμμένο για το δώρο που έκανε σήμερα στον πρωθυπουργό.

Αυτά είναι τα 30 ομορφότερα κτήρια του κόσμου

Δείτε φωτογραφίες από τις πιο εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές κατασκευές του πλανήτη
Τριάντα κτήρια από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων μουσεία από την Πορτογαλία και την Ολλανδία, μια δημόσια βιβλιοθήκη στην Χιλή και ένα νηπιαγωγείο στο Βιετνάμ, θα δώσουν την «μάχη» για να λάβουν το διεθνές βραβείο RIBA που θα απονεμηθεί τον Δεκέμβριο του 2016 στο καλύτερο κτήριο στον κόσμο.

Τι απαντά ο Θ. Φέσσας για τα Panama Papers

Οι βασικοί μέτοχοι της Quest Συμμετοχών κκ Θεόδωρος Φέσσας και Ευτυχία Κουτσουρέλη δίνουν διευκρινίσεις για τα «Panama Papers», στα οποία περιλαμβάνονται τα ονόματά τους.

Podemos και κομμουνιστές «κατεβαίνουν» μαζί στις εκλογές -Γιατί η συνεργασία τους είναι περίεργη

Οι Podemos συμμαχούν με την Ενωμένη Αριστερά για τις νέες βουλευτικές εκλογές της 26ης Ιουνίου στην Ισπανία.

Το κόμμα που τάσσεται κατά της λιτότητας συμμαχεί με τον βασικό του ανταγωνιστή στον χώρο της αριστεράς, την Izquierda Unida (IU/Ενωμένη Αριστερά), καθώς επιδιώκουν από κοινού "να κερδίσουν ξανά τη χώρα για λογαριασμό των λαϊκών τάξεων", γράφει σήμερα η εφημερίδα El Pais, και να καταλάβουν τη θέση του Σοσιαλιστικού Κόμματος που είναι δεύτερη πολιτική δύναμη στην Ισπανία.

Μήνυση καταθέτει η συντρόφισσα Παπαδόγιαννη για τον τραυματισμό της από τους συντρόφους

Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών, της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη θα καταθέσει αύριο η Σόφη Παπαδόγιαννη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου την Κυριακή.

Χωρίζει ο παλαβός δισεκατομμυριούχος Αλκης Δαυίδ με την καλλονή σύζυγό του; Τι λένε οι ίδιοι για την κρίση στο γάμο τους [εικόνες]

Το τελευταίο διάστημα στα ξένα μέσα ενημέρωσης φιλοξενούντα άρθρα στα οπόία μεταφέρονται οι φήμες περί χωρισμού του Ελληνα δισεκατομμυριούχου Αλκη Δαυίδ με την καλλονή σύζυγό του Τζένιφερ Στάνο. Το γνωσο ζευγάρι απάντα σε όλα αυτά που γράφονται, με επιστολή του στο Gossip-tv.gr, διαψεύδοντας κάποιες από τις φήμες αυτές, παραδεχόμενο, όμως, ότι ο γάμος τους περνά κρίση.

Ερώτηση για το χάλι της Ειδομένης ενώνει τις υπογραφές Καραμανλή-Σαμαρά

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ!

Μετά από πρωτοβουλία του Υπεύθυνου του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Σερρών, κ. Κώστα Καραμανλή, κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή ερώτηση σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προς τους αρμόδιους Υπουργούς, σχετικά με τη συνεχιζόμενη κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη.

Η ταπεινωτική ήττα από τους Τούρκους το 1897 που προκάλεσε ο Βενιζέλος

[Ο πράκτορας των Άγγλων Βενιζέλος, παρότι η ελληνική κυβέρνηση ήταν αντίθετη κήρυξε Επανάσταση στην Κρήτη προκειμένου το Ελληνικό κράτος να στείλει στρατό να τον στηρίξει... Διαβάστε εδώ πως ο Βενιζέλος προκάλεσε την καταστροφή του 1897 και φυσικά προσέξτε πως το παρακάτω κείμενο αποφεύγει αριστοτεχνικά να αναφέρει ποιος ήταν ο ηγέτης της Επανάστασης στην Κρήτη προκειμένου να μην χαλάσει η εικόνα του "Εθνάρχη"]
Το 1897, επικρατούσε στην Κρήτη επαναστατικός αναβρασμός, κατά των κυρίαρχων Τούρκων. Η κοινή γνώμη στην Ελλάδα εξεγείρεται υπέρ των Κρητικών και η «Εθνική Εταιρεία» (μυστικός σύλλογος με μεγαλοϊδεατικές τάσεις) πιέζει την κυβέρνηση Δηλιγιάννη να αναλάβει δράση. Η τελευταία στέλνει στρατιωτικό σώμα στην Κρήτη. Παράλληλα, οργανώνει για αντιπερισπασμό, εξεγέρσεις κατά των Τούρκων στην Ήπειρο και τη Μακεδονία.

Μοναδικό! Η αρχαία Νεμέα από ψηλά: Από τον αρχαιολόγο Στήβεν Μίλλερ που πολιτογραφήθηκε Έλληνας [βίντεο]

Μία σπουδαία περίπτωση ανθρώπου που τρέφεται με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

Αμερικανός. Ζεί και εργάζεται στη Νεμέα. «Δεν τη διάλεξα, με διάλεξε» θα σου πει αν τον ρωτήσεις. Το 2005 με προεδρικό διάταγμα ο Στέφανος (πλέον) Μίλλερ, πολιτογραφήθηκε Έλληνας υπήκοος.

Απίστευτο βίντεο: Δείτε από κοντά την τρομακτική δύναμη ενός κυκλώνα

Είναι ένα από τα πιο παλαβά και πιο επικίνδυνα σπορ στην Αμερική, με αρκετούς φίλους που ρισκάρουν την ζωή και την ακεραιότητά τους για να πλησιάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο αντικείμενο του πόθου τους: τους κυκλώνες. Οι «κυνηγοί καταιγίδων» είναι γνωστές παρουσίες στις ΗΠΑ, όπου σε αρκετές Πολιτείες (ιδίως στα Μεσοδυτικά) ριψοκινδυνεύουν για να καταγράψουν αυτά τα τρομερά φαινόμενα της φύσης.

ΣΟΚ! Πουλήθηκε στο Sotheby’s του Λονδίνου το τελευταίο αντίγραφο του προγράμματος της Θεσσαλονίκης


Το ιστορικό έγγραφο προσέλκυσε το ενδιαφέρον των συλλεκτών

Ως κειμήλιο σπάνιας συλλεκτικής αξίας πουλήθηκε σήμερα στον οίκο δημοπρασιών Sotheby’s του Λονδίνου το τελευταίο γνωστό αντίγραφο του προγράμματος της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πανούτσος: Δεν περνάει και κανας ωραίος κ@λος για να βγάλουμε την ανηφόρα

Το googlαρισμα σε κάτι με το οποίο είσαι άσχετος μπορεί σε κάνει να μην ξέρεις τα πιο επίκαιρα…

Ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής χρησιμοποίησε χθές στη Βουλή στίχους του Κωστή Παλαμά από το ποίημα “Οι λύκοι”. Ο Μιχαλολιάκος, ως άσχετος, και απευθυνόμενος στους ακόμα πιο άσχετους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, δεν ήξερε ότι αυτό το ποίημα γράφτηκε το 1922 και είχε να κάνει με τη Μικρασιατική καταστροφή και όχι για να δείξει ο Παλαμάς τον αντικομμουνισμό του. Αλλωστε αυτά δεν τα γράφει το google.

ΝΔ: Πού είναι το κούρεμα που αποτελούσε τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ;

«Η κυβέρνηση ακολουθώντας τακτική παραπλάνησης, παρουσιάζει μια στρατηγική ήττας ως θρίαμβο», αναφέρουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Η κόρη του Άγγλου-κτήνους μιλά: Με βίαζε από τα 14

Η μαρτυρία της ήταν αυτή που οδήγησε στη φυλακή τον σαδιστή «πατέρα» της - Ο σκοτεινός ρόλος της συζύγου του που είναι ακόμα ελεύθερη

Ένα από τα πέντε θύματα του Douglas Barr, του Άγγλου παιδόφιλου που καταδικάστηκε πρόσφατα σε 20ετή κάθειρξη για την κακοποίηση στην οποία υπέβαλε επί χρόνια τα ίδια του τα παιδιά, «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε στη Sunday Post για τα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του σαδιστή «πατέρα» της.

Πρόστιμο για τον ΣΤΟΚΟ οδηγό που ήθελε να κατεβάσει τυφλή με σκύλο από το λεωφορείο

Αντιμέτωπος με αρκετά μεγάλο διοικητικό πρόστιμο θα έρθει ο οδηγός του λεωφορείου ΟΑΣΑ, ο οποίος ανάγκασε μια τυφλή να κατέβει από το λεωφορείο λόγω του σκύλου – οδηγού της.