11 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΡΟΜΠΑ-Έλιωσε στο γέλιο ο Άδωνις με τον ψεύτη Τσίπρα... που μένει στο νοίκι

Επίθεση στον ΨΕΥΤΗ, όπως αποδείχθηκε και με τη δημοσίευση των πόθεν έσχες, πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποίησε μέσω του Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΗΠΑ: Την έλεγξαν για ναρκωτικά και την έπιασαν να κάνει σ@ξ με σκύλο

Μία υπόθεση που ξεκίνησε ως έρευνα για ναρκωτικά, κατέληξε σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, αλλά σε κάθε περίπτωση η συνέχεια θα δοθεί – σαφώς στην πιο πικάντικη εκδοχή της - στην αίθουσα του δικαστηρίου...

ΦΩΤΟ-Δείτε μαζί με ποιον έχουν γενέθλια Πολάκης και Φωτίου


 Πολάκης και Φωτίου έχουν σήμερα γενέθλια μαζί με τον γνωστότερο ψεύτη που πέρασε από τον πλανήτη.... Τυχαίο; 

Δείτε για ποιον πρόκειται:

Πώς είναι το «πραγματικό» όνομα της συζύγου του Γιώργου Παπανδρέου

Μπορεί πλέον να μην είναι μαζί, όμως έζησαν για περισσότερα από 25 χρόνια έναν μεγάλο έρωτα. Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό  Γιώργο Παπανδρέου  και τη Άντα Παπανδρέου!

Το "φακελάκι" ζει και βασιλεύει - Ο τιμοκατάλογος της ντροπής - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκαλούν όσα φέρνει στο φως έρευνα της Διεθνούς Διαφάνειας σύμφωνα με την οποία υπάρχει συγκεκριμένη ταρίφα για φακελάκι στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας με τις τιμές να κυμαίνονται ανάλογα με τον γιατρό και τον διοικητικό υπάλληλο.

Ραγδαία άνοδος για τον Τραμπ -Σχεδόν ισοψηφεί με την Κλίντον

Το ποσοστό των ψηφοφόρων που υποστηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ καταγράφει ραγδαία άνοδο και πλέον ο μεγιστάνας των ακινήτων σχεδόν ισοψηφεί με την Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για τον λογαριασμό του Ρόιτερς.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ! Ξεκίνησαν οι πλειστηριασμοί για χιλιάδες γίδια ΣΥΡΙΖΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Ξεκίνησαν από σήμερα οι πλειστηριασμοί ακινήτων μετά τη λήξη της πολύμηνης αποχής των συμβολαιογράφων.  Με το μαχαίρι στο λαιμό βρίσκονται χιλιάδες δανειολήπτες και εκφράζουν την αγωνία τους στην κάμερα του STAR.

Παπανδρέου για τις καταθέσεις στις ΗΠΑ: Από πότε είναι θέμα να δηλώνει κάποιος τα εισοδήματά του;

Απάντηση στα σχόλια που ειπώθηκαν για τις καταθέσεις τους στις ΗΠΑ έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά από τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες.

ΚΛΑΙΩ! Αμβρόσιος: Τον Φίλη τον έθρεψε η Εκκλησία – Ηταν νεωκόρος και ψάλτης

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εμφανίζεται αμετανόητος για την κατάρα του στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη.

Όπως είναι γνωστό ο Αμβρόσιος μιλώντας στους πιστούς το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής είχε πει μεταξύ άλλων: «Να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών».

Τα ΣΥΡΙΖΟσκυλα της ΕΡΤ προσφεύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το «μαύρο» του 2013

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσέφυγε ο δικηγόρος της ΕΡΤ Γεώργιος Κόκκας, για την αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013.

Προσεγγίζουν Έλληνες Ολυμπιονίκες για να αγωνιστούν με άλλο εθνόσημο - ΒΙΝΤΕΟ

Ούτε ένας αθλητής της άρσης βαρών θα πάρει μέρος τους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού στο Ρίο της Βραζιλίας. Η ελληνική ομάδα χτυπημένη από τα σκάνδαλα ντόπινγκ και την υποχρηματοδότηση είναι η μικρότερη εδώ και πολλές δεκαετίες. Κορυφαίοι πρωταθλητές αποκαλύπτουν ότι πολλοί αναγκάζονται να αγωνιστούν με σημαία άλλης χώρας προκειμένου να πάρουν μέρος στους αγώνες.

Ύβρεις και αποδοκιμασίες στον Πεδουλάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται τα παρατράγουδα στον ελληνικό αθλητισμό. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Αργύρη Πεδουλάκη, οπαδοί του Άρη που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα, έβριζαν εν χορώ τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Κυριάκος: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο γιατί είπε ψέματα στους πολίτες-Δέσμευση για το χρέος υπήρχε απ'το 2012

«Η κυβέρνηση μας καταδικάζει σε ένα αέναο Μνημόνιο» - Το αίτημα για εκλογές είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ - Εκτίμησε ότι η δέσμευση για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% για τα επόμενα 15 χρόνια είναι ανέφικτη - Επέρριψε ευθύνες στην Ευρώπη, γιατί αποδέχεται το συγκεκριμένο μείγμα μέτρων, αλλά και γιατί δεν έχει ανοίξει νωρίτερα η συζήτηση για το χρέος

ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ! Κουράκης και Τασία ζητούν «πιάτσες» πορνείας δίπλα σε ξενοδοχεία!

Μαζί με την Αννέτα Καββαδία και άλλους 14 συναδέλφους τους, ο «ποιητής των αιδοίων» και η... ακτιβίστρια πρώην υπουργός ζητούν να αρθούν οι αυστηρές χωροταξικές προϋποθέσεις και να επιτρέπονται οι «πιάτσες» εκδιδομένων πιο κοντά σε ξενοδοχεία

Στη νησίδα Παναγιά ο Αρχηγός του στρατού - ΒΙΝΤΕΟ

Μια σημαντική επίσκεψη με μεγάλη συμβολική σημασία πραγματοποιήθηκε σήμερα στη νησίδα Παναγιά κοντά στις Οινούσσες.

Απίστευτο βίντεο: Δείτε πως «σπάνε» τα μπλόκα των δρόμων στην Βραζιλία

Ένα λεωφορείο αποφασίζει να μην περιμένει στο μπλόκο και χτυπά με δύναμη τα αυτοκίνητα που το εμποδίζουν στην πορεία του

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Η απολαυστική τούμπα του Πούτιν στον πάγο!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν χάνει ευκαιρία για να δείξει τα αθλητικά του ταλέντα. Ακόμη κι αυτός όμως, μπορεί να πέσει στον πάγο.

Σοκ: 19χρονη Γαλλίδα έβαλε τέλος στην ζωή της σε ζωντανή σύνδεση [σκληρό βίντεο]

Μία Γαλλίδα ηλικίας 19 ετών αυτοκτόνησε χθες σε ζωντανή μετάδοση μέσω της εφαρμογής Periscope, μιας εφαρμογής προβολής βίντεο σε απευθείας σύνδεση που έχει γίνει ανάρπαστη, αλλά κι έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς οι εικόνες μεταδίδονται χωρίς καμία επεξεργασία και κανένα φίλτρο.

Οργή του Τσακαλώτου επειδή ξεβρακώθηκε και φάνηκε πως ο μαρξιστής έχει τα άντερά του

Οργισμένη απάντηση δίνουν συνεργάτες του Ευκλείδη Τσακαλώτου σε δημοσιεύματα σχετικά με το πόθεν έσχες του υπουργού Οικονομικών.

"Δυστυχώς ο πατέρας του Ευκλείδη Τσακαλώτου δεν είναι ο…

«Μπλόκο» Σουλτς στην ελεύθερη βίζα για τους Τούρκους πολίτες

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διέκοψε τη διαδικασία διότι η Άγκυρα δεν έχει εκπληρώσει και τις 72 προϋποθέσεις - «Προαπαιτούμενο» η παροχή της βίζας, δήλωσε πριν λίγα 24ωρα ο Ερντογάν

Οικουμενικό Πατριαρχείο: Γιατί είναι σφραγισμένη εδώ και 195 χρόνια η κεντρική πύλη;

Όποιος θέλει να εισέλθει, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στο χώρο όπου τους τελευταίους αιώνες εδρεύει η πρωτόθρονη Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως, γίνεται μάρτυρας ενός συνεχούς βουβού θρήνου, αλλά και τιμής σε έναν άνθρωπο που προτίμησε τη θυσία.

Άδωνις για τους ΣΥΡΙΖΑίους υπουργούς που δεν ξέρουν τι έχουν

Ένα αιχμηρό tweet αναφορικά με τις δηλώσεις "πόθεν έσχες" υπουργών της κυβέρνησης έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η επιστολή του Πλεύρη στον υπουργό Δικαιοσύνης για την επίθεση που δέχτηκε

Επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο απέστειλε ο Θάνος Πλεύρης με αφορμή την επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε στην Ευελπίδων.

Eurovision 2016: Σάλος με το πολιτικό μήνυμα της τραγουδίστριας της Αρμενίας! Απειλείται με κυρώσεις

Με σοβαρές κυρώσεις απειλείται η Αρμενία, μετά τη χθεσινή κίνηση της τραγουδίστριας στον Α' Ημιτελικό της Eurovision, στη Στοκχόλμη.

Οι θεολόγοι κατά του Φίλη για τα θρησκευτικά

[Το σημείο 3 της ανακοίνωσής τους είναι όλα τα λφτά...]

Ανοιχτή επιστολή στην οποία καταγγέλλει την απόφαση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη να προχωρήσει στη μείωση  των ωρών διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών έδωσε στη δημοσιότητα η πανελλήνια ένωση Θεολόγων.

Ξύλο από Σόιμπλε που κόβει τα πανηγύρια Τσιπρα: "Κόφτης" και νέο μνημόνιο για να συζητήσουμε για το χρέος της Ελλάδας!

- "Μετά το 2018 και βλέπουμε...", τόνισε ο εκπρόσωπος του Βόλφκανγκ Σόιμπλε, Μάρτιν Γιέγκερ, αναφορικά με τις συζητήσεις για το ελληνικό χρέος
- Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών θεωρεί εφικτή την ολοκλήρωση των συνομιλιών με την Ελλάδα στο Eurogroup της 24ης Μαΐου

ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Βερολίνο: Το ISIS έστειλε δεκάδες τρομοκράτες μαζί με τους πρόσφυγες στη Γερμανία -Μέσω της Ελλάδας

Οι γερμανικές αρχές ερευνούν 40 υποθέσεις τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους που υποπτεύονται ότι μπήκαν στη χώρα, μαζί με τους πρόσφυγες.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι οι σχετικές υποθέσεις διπλασιάστηκαν από τον Ιανουάριο και είναι πιθανό να ενισχύσουν τις ανησυχίες για το επίπεδο απειλής στη Γερμανία.

Τεράστιες ζημιές στην Wiiliam Hill λόγω… Λέστερ!

H Wiiliam Hill αποκάλυψε ότι είχε απώλειες από το φετινό αγγλικό πρωτάθλημα, μετά την αναπάντεχη επιτυχία της Λέστερ.

Η εταιρεία ανέφερε ότι κατέγραψε ζημίες...

Eurovision 2016: Το βίντεο για του "πρόσφυγες" που η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ!

Μια θεαματική χορογραφία παρουσιάστηκε στον Α' Ημιτελικό της Eurovision, στη Στοκχόλμη, όμως δεν μεταδόθηκε ποτέ στην Ελλάδα, καθώς εκείνη την ώρα η ΕΡΤ επέλεξε να “παίζει” διαφημίσεις.

Aπάντηση σούργελου Θάνου στον Βγενόπουλο: Αθλιότητες και κατασκευασμένες ανακρίβειες

Για αθλιότητες και κατασκευασμένες ανακρίβειες κάνει λόγο η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, απαντώντας στα όσα κατήγγειλε σε βάρος της ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος.

ΝΔ: Τα τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζει ο Τσίπρας μετά από τη βαριά συνθηκολόγηση

Ούτε βήμα δεν κάνει πίσω η ΝΔ στο αίτημα για εκλογές, όπως σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της.

Το γραφείο Τύπου του κόμματος απάντησε στους κύκλους Μαξίμου, που νωρίτερα την Τετάρτη επιτέθηκαν στη ΝΔ, αναφέροντας ότι «επένδυσε στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης και στην επιβολή πρόσθετων προληπτικών μέτρων και έχασε».

WSJ: Τι θα έπρεπε να κάνει ο Τσίπρας αν ήταν καλύτερος διαπραγματευτής

Η λανθασμένη στάση του Τσίπρα απέναντι στο ΔΝΤ καθυστερεί για μία ακόμη φορά την εύρεση οριστικής λύσης στην κρίση της χώρας, επισημαίνει η αμερικανική εφημερίδα

ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΓΙΑΓΙΑ! Η εξομολόγηση 63χρονης στην εμμηνόπαυση: Είμαι νυμφομανής, κάνω σεξ με 22χρονους!

«Θα μπορούσα να είμαι το κορίτσι της αφίσας για την εμμηνόπαυση, παρόλο που όσες γυναίκες βρίσκονται σε αυτή τη θέση περνούν δύσκολα. Οι περισσότερες νομίζουν πως ήρθε το τέλος της σεξουαλικής τους ζωής. Παίρνουν κιλά, χάνουν το κολλαγόνο του προσώπου τους, φαίνονται μεγαλύτερες, παθαίνουν οστεοπόρωση, ιδρώνουν στον ύπνο τους, μυρίζουν περίεργα και άλλα πολλά δυσάρεστα».

Σουηδία: Μετανάστης επιτέθηκε σεξουαλικά σε 10χρονη που τον φιλοξενούσε η οικογένειά της

Το κορίτσι τρόμαξε τόσο πολύ που για μέρες δεν τολμούσε να τον κοιτάξει -Ο μετανάστης δικάστηκε για σεξουαλική επίθεση

Το Ισλαμικό Κράτος έθαψε ζωντανούς τζιχαντιστές που λιποτάκτησαν

Μάλιστα, ο επικεφαλής του στρατού του ISIS στην περιοχή φαίνεται πως πυροβόλησε και σκότωσε δεκάδες ακόμα στρατιώτες του Ισλάμ, για τον ίδιο λόγο

Σοκ στην Ολλανδία: 20χρονη, δεν άντεξε την κακοποίηση και έκανε ευθανασία

Υφίστατο σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των πέντε ετών, μέχρι τα 15 της - Γιατί δέχτηκαν το αίτημά της οι αρχές

Γιατροί στην Ολλανδία έδωσαν την άδεια σε μια γυναίκα γύρω στα 20, να δώσει τέλος στη ζωή της με ευθανασία, μέσω της χορήγησης θανατηφόρας ένεσης.

Τι απέγινε το πόρισμα για την πτώση του ελικοπτέρου στην Κίναρο;

Τι γίνεται με το πόρισμα για την πτώση του ελικοπτέρου του Στόλου στην Κίναρο που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο τριών στελεχων των ενόπλων δυνάμεων της χώρας;

ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Η μηχανή του Τσίπρα εμφανίζεται και εξαφανίζεται από χρονιά σε χρονιά

Εισοδήματα ύψους 69.324,93 ευρώ εμφανίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη δήλωση πόθεν έσχες. Από τα εισοδήματα που προέρχονται από τη βουλευτική του αποζημίωση οι 28.065,19 ευρώ είναι το φορολογητέο ποσό, ενώ τα υπόλοιπα 38.799,74 είναι αφορολόγητα. Ο πρωθυπουργός έχει επίσης έσοδα ύψους 2.460 ευρώ από άλλες πηγές.

Αν είχε βάλει γραβάτα από την αρχή

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Δεν θέλω να χαλάσω το πάρτι της ευφορίας που έχει στηθεί μετά το τελευταίο Eurogroup. Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι αν ο κ. Τσίπρας είχε βάλει μια «γραβάτα» και είχε διαπραγματευθεί κανονικά, χωρίς αυταπάτες, τυχοδιωκτισμούς και ερασιτεχνισμούς, θα είχε πάρει το ίδιο ή ένα πολύ καλύτερο deal τον Ιανουάριο του 2015. Οι συνθήκες ήταν ώριμες. Υπήρχε διάθεση συνεννόησης με μία νέα κυβέρνηση. Η μεγάλη περιπέτεια που περάσαμε, τα capital controls, η καταστροφή των τραπεζών μετά την πρώτη τους ανακεφαλαιοποίηση και όλα τα παρελκόμενα δεν ήταν ιστορικώς αναγκαία.

Έτσι «άρπαξαν» 500 εκατ. ευρώ ο Έλληνας Madoff και ο συνεργός του – Επίσημες ανακοινώσεις

Την άκρη του νήματος σε μία από τις πιο καλοστημένες οικονομικές απάτες κατάφερε να βρει η Ελληνική Αστυνομία και να εξαρθρώσει διεθνή εγκληματική οργάνωση, η οποία με πολύπλοκα εταιρικά σχήματα σε διάφορες χώρες του εξωτερικού εξαπατούσε επενδυτές.

Αντώνης Σαμαράς: Κατέθεσε τις πινακίδες στα ΙΧ που δηλώνει!

Χωρίς μεταβολές εμφανίζεται η περιουσιακή κατάσταση του Αντώνη Σαμαρά και της συζύγου του, όπως φαίνεται από το πόθεν έσχες που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Άρση ασυλίας για πέντε βουλευτές

Υπέρ της άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Ηλία Παναγιώταρου και Ιωάννη Λαγού τάχθηκε η Ολομέλεια της Βουλής.

Ο πρώην «τσάρος» που το παίζει φτωχομπινές με τα ακίνητα και την πισίνα

Έσοδα 87.750,47 ευρώ μαζί με την σύζυγό του δήλωσε για το 2012 ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Συμμετέχει σε...

ΚΛΑΨΑΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ! Ο Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον Παπαμιμίκο

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι θαμώνες κεντρικού ξενοδοχείου, βλέποντας μια συνάντηση που δεν ανέμεναν.

Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Ανδρέας Παπαμιμίκος είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση, έπειτα από πάρα πολλούς μήνες και έπειτα από… πάρα πολλές εντάσεις στη διαπροσωπική τους σχέση.

Τι εισοδήματα δήλωσε στο Πόθεν Έσχες του ο Καρατζαφέρης-Τόμος εγκυκλοπαίδειας το πόθεν έσχες του

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος είχε κατηγορηθεί και δικαστεί για ελλιπή δήλωση Πόθεν Έσχες, δηλώνει για το 2012 εισοδήματα από βουλευτική αποζημίωση περίπου 23.000 ευρώ, ενώ από άλλα εισοδήματα από κοινού με τη σύζυγό του περίπου...

Βίντεο: Εντυπωσιακή αντιτρομοκρατική άσκηση στην Κύπρο

Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων - Αφορούσε στη διαχείριση τρομοκρατικού χτυπήματος με νεκρούς, τραυματίες και ομήρους

Τι δήλωσαν οι «ωραίες της Βουλής» στο… πόθεν έσχες τους

Δημοσιεύθηκαν τα πόθεν έσχες των βουλευτών και ευρωβουλευτών για το οικονομικό έτος 2012. Οι ωραίες της τότε Βουλής τι περιουσιακά στοιχεία είχαν:

Όλγα Κεφαλογιάννη

Τουρκία: Συρματόπλεγμα και ανιχνευτής μετάλλων στο ναό της Αγίας Τριάδας λόγω τζιχαντιστών

Προληπτικά μέτρα υπό το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης - Άγνωστος εισέβαλε στον πρόναο της εκκλησίας φωνάζοντας στα τουρκικά

Ενισχύονται τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας σε χριστιανικούς ναούς της Τουρκίας, έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώνονται στη χώρα σκορπώντας το θάνατο και τον πανικό.

O Έλληνας φανατικός υποστηρικτής και κήρυκας του Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

O ελληνικής καταγωγής Μίλων Γιαννόπουλος δηλώνει φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ. Μπορεί να μην τον έχει συναντήσει ποτέ έως τώρα, ωστόσο τον νιώθει τόσο κοντά του που τον αποκαλεί «daddy».

Το Χαμόγελο του Παιδιού ζητά ΔΙΚΑΙΩΣ να απαλλαγεί από τους φόρους

Ως προς την κίνηση που έχει προχωρήσει το "Χαμόγελο του Παιδιού" μαζί με άλλους φορείς για την απαλλαγή τους από ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, τέλη κυκλοφορίας και λοιπούς φόρους ενημέρωσε ο πρόεδρος του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος σε σημερινή εκδήλωση.

ΒΙΝΤΕΟ-Στέφθηκε στο Βελλίδειο η Σταρ Μακεδονίας Θράκης

Σε μια γιορτή ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 6 Μαΐου, η Βεργίνα Τηλεόραση αναβίωσε το θεσμό, των Καλλιστείων Μακεδονίας Θράκης. Τα καλλιστεία Ομορφιάς Μακεδονίας Θράκης , ανέδειξαν την ομορφιά , τα νιάτα, τις φιλοδοξίες και τα όνειρα των νέων κοριτσιών, προσπερνώντας τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που όλοι αντιμετωπίζουμε.

ΜΠΕΕΕΕ ΓΙΔΙΑ! ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΑΥΤΑΠΑΤΗ"-Δραγασάκης: 9-12 δισ.ευρώ στην οικονομία το δεύτερο 6μηνο του 2016

«Η χώρα γυρίζει σελίδα» Γιάννης Δραγασάκης από το βήμα του 17ου συνεδρίου που διοργάνωσε το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) ενώ εκτίμησε ότι «η ανάκαμψη θα υπάρξει από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 και θα ενδυναμωθεί το 2017».