12 Μαΐου 2016

Την κατάληψη στο City Plaza οργανώνουν 2 συνεργάτες του Τσίπρα και μία πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

- Γνώριμα πρόσωπα ανάμεσα στους αλληλέγγυους που κατέλαβαν το ξενοδοχείο στην οδό Αχαρνών για να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες
- Ο Ηλίας Χρονόπουλος και η Αλίκη Κοσυφολόγου γύρισαν την πλάτη στους παλιούς τους συντρόφους και κάνουν το δικό τους "αντάρτικο"
- Την παρέα της Κουμουνδούρου στο City Plaza συμπλήρωσε πρόσφατα και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Η απάντηση του Πολάκη για τις μηνύσεις σε βάρος του από Άδωνι και ΠΟΕΔΗΝ

Θα κρυφτεί πάλι πίσω από την βουλευτική ασυλία.... ο σταυραετός του κ@λου

Απάντηση στις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί σε βάρος του δίνει ο Παύλος Πολάκης.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Το Υπουργείο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης δεν έχει ίντερνετ και τηλέφωνο!

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε το αρμόδιο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση της χώρας, Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, να έχει πέσει στο «μαύρο ηλεκτρονικό σκοτάδι», αποκομμένο από κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Ν.Δ.: 9+1 σημεία για τον «κόφτη»

Σε 9+1 σημεία σε ό,τι αφορά τον «”κόφτη” του ΣΥΡΙΖΑ» στέκεται σε ενημερωτικό της σημείωμα η Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει:

Το υποβρύχιο «Ματρώζος» επισκέφθηκε το Καστελόριζο και έκλεψε τις εντυπώσεις [εικόνες]

Το υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού μας, «Ματρώζος», επισκέφθηκε σήμερα την Νήσο Μεγίστη, όπως ονομάζεται αλλιώς το Καστελόριζο, στο πλαίσιο αποστολής του και εντυπωσίασε όσους είχαν την τύχη να το δουν.

Πανικός με το μικροσκοπικό μπικίνι της Τζένης Μπαλατσινού!

Στη λατρεμένη της Πάτμο βρέθηκε στις διακοπές του Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού! Η παρουσιάστρια του "Jenny jenny" απόλαυσε μαζί με τον σύντροφό της Ανδρέα Παππά τις παραλίες του νησιού και εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά με τις εκπληκτικές αναλογίες της.

Οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. για το Σύνταγμα: Αρνούμαστε το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου


«Αρνούμαστε πλέον το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) με αφορμή την απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να μετακινήσει τέσσερις αστυνομικούς από τα ΜΑΤ λόγω της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή στο Σύνταγμα.

Ε ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ! Ανδρεάδης (ΣΕΤΕ) σε Τσίπρα: Δύο φορές σας στηρίξαμε και φέρατε παράλογους φόρους

Το «υπαρκτό» ενδεχόμενο να καταγραφούν απώλειες στον τουρισμό τα επόμενα δύο χρόνια, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Ανδρέας Ανδρεάδης μιλώντας στη 24η Ανοικτή Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου στο Μέγαρο Μουσικής και με σαφείς αιχμές ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα.

Δεν φταίει ο Νίκος Παππάς…

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει προβλήματα με γερμανούς δημοσιογράφους. Πριν από τρία χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας είχε διακόψει συνέντευξη του με τη FAZ, όπως τώρα ο Νίκος Παππάς. Ομως δεν φταίνε οι έλληνες πολιτικοί. Φταίνε οι έλληνες δημοσιογράφοι

Βρώμα και δυσωδία από τις αποκαλύψεις στο ποδόσφαιρο – Στέλεχος ΠΑΕ πίσω από εμπρησμούς με εγκέφαλο έναν 38χρονο ισοβίτη – Τα ποσά και τα “φρουτάκια”

- Το κύκλωμα είχε κάψει αυτοκίνητο συγγενικού προσώπου του προπονητή της ΠΑΕ Ξάνθης
- Ο εμπρησμός στην Αθήνα ήταν κατά αυτοκινήτου που ανήκει στη σύζυγο γνωστού μάνατζερ ποδοσφαιριστών
- Την εντολή για τα συμβόλαια εμπρησμού έδινε γνωστός ισοβίτης στις φυλακές Τρικάλων που έχει καταδικαστεί για δύο δολοφονίες
- Βρέθηκαν άλλα 34 άτομα ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που τα 15 έχουν ταυτοποιηθεί
- Στις επιθέσεις με τους εμπρησμούς μετείχε άτομο με υπαλληλική σχέση με την μεγάλη ΠΑΕ

Δείτε εικόνες: Ιστορική επίσκεψη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας σε ορθόδοξους Μασάι!

Ένα ιδιαίτερο ταξίδι πραγματοποίησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β', ο οποίος μαζί με το μητροπολίτη του Ναϊρόμπι, Μακάριο, πήγαν στους πρόποδες του όρους Κιλιμάντζαρο και επισκέφθηκαν τρεις ορθόδοξες ενορίες, όπου και τέλεσαν δοξολογίες σε ορθόδοξους χριστιανούς Μασάι.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ! Ο Πούτιν επιθεωρούσε στρατιωτικού όχημα και τους έμεινε το χερούλι στο χέρι

Μια απόπειρα επίδειξης της ανωτερότητας του στρατιωτικού εξοπλισμού της Ρωσίας δεν καρποφόρησε σήμερα, όταν το χερούλι της πόρτας ενός τζιπ... ξεκόλλησε την ώρα που ο πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν επιθεωρούσε το όχημα.

Κράξιμο για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Eurovision - BINTEO

Ο αποκλεισμός της ελληνικής συμμετοχής από τον τελικό της Εurovision έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στον καλλιτεχνικό κόσμο.

ΦΩΤΟ-ΚΛΑΜΑ! Ελένη Αυλωνίτου: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει με μαγιό

«Δεν κοιμήθηκα καλά μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού» είπε... αλλά την επόμενη μέρα κοιμήθηκε μια χαρά

Τι είπε για την παρέμβασή της στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια - Ποιος είναι ο πιο γοητευτικός άνδρας της Βουλής - Τι απαντά στην ερώτηση αν θα μπορούσε να ζήσει με 600 ευρώ

Η Ελένη Αυλωνίτου*, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξε ότι η Ελλάδα έσωσε το «χρεοκοπημένο» ΔΝΤ και ο ΣΥΡΙΖΑ το... αναβάθμισε και αποφάσισε να μιλήσει για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές στην τηλεοπτική εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια, πόζαρε για το περιοδικό Down Town και μίλησε για όλα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΡΕ ΜΠΑΡΜΑΠ ΓΙΑΝΝΗ; Ο Μπουτάρης απειλεί δημοσιογράφους αν γράψουν... ότι είπε!


Ρόμπα τον κάνει ο δημοσιογράφος Χ. Νικολαϊδης στο βίντεο στο τέλος

Πυρ και μανία έγινε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης με τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τη συντήρηση και την καθαριότητα της Α’ προβλήτας στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.

ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΤΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΑ->H Toυρκία «κλειδώνει» την Ελληνική και Κυπριακή υφαλοκρηπίδα της Ανατολικής Μεσογείου

Με έγγραφο που κατέθεσε στον ΟΗΕ επιχειρεί να οικοιοποιηθεί όλη την υφαλοκρηπίδα στην περιοχή και το δικαίωμα για έρευνα και εκμετάλλευση των ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου

Σε μία πρωτοφανή κίνηση, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Τουρκίας στον ΟΗΕ κατέθεσε στις 2 Μαϊου ένα έγγραφο με το οποίο ουσιαστικά διεκδικεί ως τουρκική την κυπριακή υφαλοκρηπίδα δυτικά της Κύπρου και όλη την ελληνική υφαλοκρηπίδα νότια του Καστελόριζου και ανατολικά της Κρήτης.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ALERT! Βραζιλία: Η Γερουσία έπαυσε την πρόεδρο Ρούσεφ

Κατηγορείται για οικονομικές ατασθαλίες προς όφελος του κόμματός της - Η ίδια καταγγέλλει πραξικόπημα και φάρσα

Στο διάγγελμά της, το οποίο αναμένεται να είναι το τελευταίο, μετά την απόφαση για παραπομπή της σε δίκη και την προσωρινή απομάκρυνσή της από την προεδρία της Βραζιλίας, η Ντίλμα Ρούσεφ έκανε λόγο για πραξικόπημα και φάρσα, προειδοποιώντας πως διακυβεύεται η δημοκρατία της χώρας.

Επικύρωση της ποινής στο ζεύγος Παπαντωνίου ζητάει ο εισαγγελέας

Να επικυρωθεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών με τριετή ανατολή, τόσο ο τέως υπουργός, Γιάννος Παπαντωνίου, όσο και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του έτους 2008, πρότεινε σήμερα στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ξένη Δημητρίου.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ! Τα 2/3 των Γερμανών θεωρούν πως το Ισλάμ δεν «έχει θέση» στην χώρα τους

Σχεδόν τα δύο τρίτα των Γερμανών θεωρούν ότι το Ισλάμ δεν «ανήκει» στην χώρα τους, καταδεικνύει μια έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, αφήνοντας να διαφανεί μια αλλαγή στάσης των πολιτών μετά τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στην Ευρώπη και την άφιξη στην Γερμανία τον περασμένο χρόνο ενός και πλέον εκατομμυρίου μεταναστών, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι μουσουλμάνοι.

ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΔΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ! Μας πέταξαν έξω και από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή-Απηύδησαν με τις κατινιές των υποψηφίων

Χωρίς εκπρόσωπο στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή θα παραμείνει η χώρα μας για τουλάχιστον ένα χρόνο, σύμφωνα με την "Καθημερινή".

Με… βραχιολάκι θα κυκλοφορεί ο υπεύθυνος για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens

Με ηλεκτρονικό βραχιολάκι  θα κυκλοφορεί από εδώ και πέρα ο Ελβετός τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Όσβαλντ, που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Ν. Παρασκευόπουλος: Δεν είμαι πολυέξοδος ρε γίδια – Μου πληρώνετε μόνο 1000 ευρώ ενοίκιο

[Για την άλλη περίπτωση που τον κατηγορεί ο ΒΗΜΑτοδότης (εκτός των καθημερινών ελληνοποιήσεων Αφρικανών και Ασιατών) μούγγα! Γιατό ότι δηλ. έδωσε χάρη σε καταδικασμένη απατεώνισσα του Δημοσίου προκειμένου να διοριστεί ... νηπιαγωγός!]

Διευκρινίσεις έδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κ. Νίκος Παρασκευόπουλος μετά τα δημοσιεύματα για το ποσό που δαπανά για την κατοικία του.

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση αντιτίθεται στο «επιχειρείν»

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από ημερίδα που διοργάνωσε η ΝΔ για την οικονομική ανάπτυξη και τις επενδύσεις.

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ALERT! Γιάννης Βαρδής: Η απίστευτη αποκάλυψη για την Φιλοθέη Μωβ

«Για κάποιον περίεργο λόγο αυτή η γυναίκα ερχόταν σε όλες τις συναυλίες μου, πριν ακόμη γίνει σύντροφος του πατέρα μου».

Ο Γιάννης Βαρδής, λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου παιδιού του, φωτογραφίζεται με την σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά για το Down Town και μιλάει για όλα στη Φανή Πλατσατούρα. Αίσθηση προκαλούν τα όσα αναφέρει για την χήρα του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΗΠΑ: Ένα ρακούν προκάλεσε μπλακ άουτ σε 40.000 σπίτια!

[Άλλο ένα παράδειγμα των χάλια υποδομών στις ΗΠΑ, σε σχέση με την ηπειρωτική Ευρώπη (γιατί και η Αγγλία μια απ' τα ίδια είναι)! Έχει ηλεκτρικό σταθμό και μπαινοβγαίνουν τα ρακούν και σου τρώνε τα καλώδια; Σοβαροί είμαστε; Τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον 3-4 φορές έμειναν χωρίς ρεύμα περιοχές μεγέθους ευρωπαϊκής χώρας... και μην ακούω δικαιολογίες τοη ζέστη, το κρύο, ο πάγος τα χιόνια γιατί και στη Νορβηγία έχει ψοφόκρυο αλλά δεν ακούσαμε ποτέ πως κόπηκε το ρεύμα στη μισή χώρα ή έκλεισαν τα μισά αεροδρόμια λόγω παγετού όπως ακούμε κάθε χρόνο στις ΗΠΑ]

Το «μεγάλο μπλακ άουτ του 2016» στο Σιάτλ των ΗΠΑ προκλήθηκε από ένα μικρό, αλλά ζωηρό ζώο

Την Τετάρτη στις 3 τα χαράματα (τοπική ώρα) έγιναν συνολικά 13 διακοπές ρεύματος στο Σιάτλ, στην πολιτεία της Ουάσιγκτον και...

Η ΝΔ για τη συνέντευξη του Βαρουφάκη: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να σιωπά άλλο

Τη συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη και τα όσα υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών σχετικά με τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις του 2015, σχολιάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

ΡΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ! Δ. Αθηναίων: Μόνο ένα νόμιμο μπ@υρδέλο στην Αθήνα

Πρόχειρη, αποσπασματική και αποπροσανατολιστική, θεωρεί ο δήμος Αθηναίων τη δημόσια συζήτηση , που έχει ξεκινήσει , για το καθεστώς λειτουργίας των οίκων ανοχής.

ΗΠΑ: Μεγάλο site πορνό προσφέρει 25.000 δολάρια σε όποιον το «σπάσει»

Αντί να πληρώνει ειδικούς προγραμματιστές δίνει αμοιβή στους χρήστες του να συνδυάσουν το... τερπνό με το ωφέλιμο

Η αμοιβή όσων μπορούν και σπάνε τους κώδικες μεγάλων sites τείνει να εξελιχθεί σε μόνιμη πρακτική, καθώς όλο και πιο μεγάλοι ιστότοποι (με πιο πρόσφατο το Facebook) ανταμείβουν όσους βρίσκουν «τρύπες» στην ασφάλεια και την σωστή λειτουργία τους.

Επιμένει σε «αυταπάτες» και μπουρδολογία για το λιμάνι του Πειραιά ο Δρίτσας

Ο υπουργός Ναυτιλίας άφησε «σπόντες» κατά της κυβέρνησης και της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ πως σε αυτήν την υπόθεση κινήθηκαν με την λογική «λατρείας» στην παροχή πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη

Δείτε τo βίντεο με τη στιγμή της έκρηξης του παγιδευμένου οχήματος κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Κωνσταντινούπολη.

Ο αστυνομικός που σκότωσε τον μαύρο έφηβο Τρέιβον Μάρτιν βγάζει σε δημοπρασία το όπλο του φόνου

Ο Τζορτζ Ζίμερμαν, ο πρώην φύλακας που αθωώθηκε σε δεύτερο βαθμό για τον φόνο του μαύρου εφήβου Τρέιβον Μάρτιν το 2012 στη Φλόριντα, σε μια υπόθεση που αναζωπύρωσε τις φυλετικές εντάσεις στις ΗΠΑ, δήλωσε την Πέμπτη ότι θα διαθέσει σε δημοπρασία το όπλο που χρησιμοποίησε για τον φόνο.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΔΟΛ: Παραιτήθηκε ο ΠΑΣΟΚος Βασίλης Χιώτης

Άλλος ένας που του έφταιγε ο Σαμαράς (κάθε τρεις και λίγο έβγαζε σενάρια για οικουμενική Αβραμόπουλου) και τώρα τραβάει τα β@ζιά του με τον αλήτη που φέρανε στην εξουσία

Την παραίτησή του από το «Βήμα» υπέβαλε ο Βασίλης Χιώτης, ύστερα από είκοσι χρόνια προσφοράς στο έγκυρο πολιτικό ρεπορτάζ. Είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στο ραδιόφωνο του ΔΟΛ («Βήμα FM»), του οποίου τώρα είναι διευθυντής.

Βουλευτής Θεσσαλονίκης έγραψε βιβλίο που έχει ως πρωτοσέλιδο… γνωστή γυμνή Θεσσαλονικιά!

Την είδηση σας την είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό η εφημερίδα KARFTSA Μέσα από τη στήλη «Ιστορίες για Βορείους».

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήων της Α” Θεσσαλονίκης...

Φαμπρίτζιο Γκορία: Ο Τσίπρας γύρισε την Ελλάδα πίσω στο 2010

Κινδυνεύει να αποδειχθεί «Μεγάλη μπλόφα» γράφουν ιταλοί δημοσιογράφοι - Ρισκάρει με τη χρεοκοπία, αλλά έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι η έξοδος από το ευρώ ισοδυναμεί με καταστροφή

Σκληρή απάντηση από τον Γιούνκερ στο τελεσίγραφο του Ερντογάν - ΒΙΝΤΕΟ

Κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας για το προσφυγικό, με αφορμή το γεγονός ότι η Τουρκία δεν έχει προχωρήσει στην υλοποίηση των δεσμεύσεών της σχετικά με τα προαπαιτούμενα για την απελευθέρωση της βίζας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο δημοσιογράφος που κατέθεσε στην αστυνομία για τον Μπεν Νίνταμ! Ποιος τον είδε και που;

Όλα όσα του αποκάλυψε ο μάρτυρας!

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου της «Σαμιακής Γνώμης» μίλησε στην Ζήνα Κουτσελίνη και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα σοβαρά στοιχεία που έχει τους τελευταίους μήνες για την υπόθεση του Μπεν.

Ο Μουζάλας παραδέχεται επίσημα ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για τους πρόσφυγες της Β. Ελλάδας!

Σε ωμή παραδοχή πως η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο για την διαχείριση της προσφυγικής κρίσης στη Βόρεια Ελλάδα προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

ΡΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ; Μαξίμου: Ο πρωθυπουργός μένει σε ενοίκιο στην Κυψέλη!

[Επιμένουν να κάνουν τους μαλ@κες στου Μαξίμου! Καταρχάς ο Τσίπρας και όχι ο Άδωνις είπε ότι δεν θα πληρώσει το "χαράτσι"... άρα σύμφωνα με το Μαξίμου έλεγε ψέμματα στους χαχόλους που τον άκουγαν! Αλλά το θέμα είναι άλλο και δεν απαντάνε! Δεν ενδιαφέρει αν πληρώνει ενοίκιο στην Κυψέλη ή όχι αλλά ενδιαφέρει: ΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (έστω στους Αμπελόκηπους) ΠΛΗΡΩΣΕ "ΧΑΡΑΤΣΙ" ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ; Αυτό να απαντήσουν και καθάρισαν... αλλά δεν απαντάνε γιατί η απάντηση είναι:

Κίνα: Δείτε τις selfie που κόστισαν σε μια αστυνομικό τη δουλειά της

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης αυτο που ενόχλησε αρκετούς ήταν το γεγονός ότι η αστυνομικός πόζαρε με σορτς.

Άλλο ένα περιστατικό με μια αστυνομικό η οποία έχασε τη δουλειά της για φωτογραφίες της που ανέβασε σε social media είδε το φως της δημοσιότητας στην Κίνα μετά τη Μεξικανή ένστολη που φωτογραφήθηκε με τα στήθη της έξω.

Τι πουλάει περισσότερο η Volkswagen;

Οχι δεν είναι τα αυτοκίνητά της! Είναι γευστικά, καταναλώνονται πολύ γρήγορα, αλλα δε τα λες και ιδιαίτερα οικονομικά. Παρόλα αυτά σκίζουν σε πωλήσεις…

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γερμανός της DW «τεμαχίζει» τον εμβρόντητο Παππά: Δύο φορές προσπάθησε να φύγει…


[Έτσι όπως κάνουν και οι Χατζηνικολάου, Παπαδάκης, Ευαγγελάτος κ.λπ έλληνες δημοσιοκάφροι όταν παίρνουν συνεντεύξεις από υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ....πχ. παρακάτω μπορείτε να δείτε πως παρουσιάζει ο Ευαγγελάτος το ξεφτίλισμα]

O υπουργός ζήτησε δύο φορές να κοπεί η συνέντευξη

«Φούντωσε» ο Νίκος Παππάς με τον δημοσιογράφο Michel Friedman της Deutsche Welle που θέλησε να στριμώξει τον Έλληνα υπουργό για μία σειρά θεμάτων.

Ο ξένος δημοσιογράφος έδειξε από την αρχή τις άγριες διαθέσεις του ρωτώντας αν η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Τους τα χώνει κι ο Πορτοκάλογλου

Τον τελευταίο καιρό απορεί στο Twitter που πήγαν οι αγανακτισμένοι ενώ μετά από 15 μήνες ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει ότι τα νταούλια τελικά ήταν για μας...

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους της Μόριας: Εγκλωβιστήκαμε στα σπίτια μας λόγω των λάθρο, φοβόμαστε...

Για Πειραιά άρχισαν ξανά να αναχωρούν πρόσφυγες των οποίων η αίτηση ασύλου που υπέβαλλαν έχει σε πρώτο βαθμό εξετασθεί και οι ελληνικές αρχές έχουν αποφασίσει ότι η παραχώρηση ασύλου θα γίνει από την Ελλάδα αφού συντρέχουν λόγοι να μην επαναπροωθηθούν στην Τουρκία στη βάση της συμφωνίας Τουρκίας-ΕΕ.

Φάπες Βαρουφάκη: Η συμφωνία με Τσίπρα ήταν ότι θα τους απειλούμε με Grexit, όπως κι έκανα

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!

«Καρφώνει» τον Δραγασάκη ότι τον πρόδωσε - Τι ισχυρίζεται ότι απαντούσε όταν ο Σόιμπλε απειλούσε να πετάξει την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης - Πότε λέει ότι ο Ντράγκι του είπε: Σε εκλιπαρώ - Αποκαλεί τον Σόιμπλε «ανίκανο ανθρωπάκι, αστοιχείωτο στα οικονομικά!»

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ->Καλλιστεία για τον «Mr. Gay Syria» στην Κωνσταντινούπολη

Ένας 24χρονος Σύρος ομοφυλόφιλος, που έχει καταφύγει στην Κωνσταντινούπολη, αναδείχθηκε νικητής των καλλιστείων «Mr. Gay Syria» - Τι αναφέρει για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους

Η πιο σύντομη θητεία στα χρονικά -Εγινε δήμαρχος για 47 λεπτά

Δεν πρόλαβε να το χαρεί και του πήραν τον τίτλο μέσα από τα χέρια του. Ο Ίαν Γκίλετ ανέλαβε χρέη δημάρχου μόνο για 47 λεπτά (ούτε καν μία ώρα). Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της Κορνουάλης στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον Ίαν να είναι ο πρώτος δήμαρχος που είχε τόση σύντομη θητεία.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! Βενιζέλος: Υπάρχει τάση στην αντιμνημονιακή δεξιά που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

Για έναν «αθέατο και ανεπίσημο τρίτο εταίρο στην Κυβέρνηση» έκανε λόγο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Προειδοποίησε ότι θα έρθουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα, χωρίς να υπάρχει «τίποτα το χειροπιαστό για το χρέος»

Ποινική δίωξη στον Σ. Ψυχάρη για το «πόθεν έσχες»

Κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος για ανακριβείς ή ελλιπείς δηλώσεις «πόθεν έσχες» απήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του επικεφαλής του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη.

ΣΤΑ 4 Ο ΤΟΣΚΑΣ! Μετακίνηση 4 αστυνομικών λόγω των γεγονότων στο Σύνταγμα όπως ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ


[Έτσι γίνονται οι δουλειές στη χούντα... ούτε ΕΔΕ ούτε μαλ@κίες τούμπανα... Φταρνίστηκες; Έξαφανίστηκες...]

Με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη και με διαταγή του αρχηγού της ΕΛΑΣ, απομακρύνονται από την Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ),τέσσερις αστυνομικοί για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή, 8 Μαΐου, στο Σύνταγμα, κατά τα οποία τραυματίστηκε από δακρυγόνα στο κεφάλι η Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Λαϊκής Ενότητας.

Μ. Κεφαλογιάννης: Όλα τα κριτήρια για την απελευθέρωση της βίζας

Να τηρούνται όλα τα κριτήρια της Ε.Ε. χωρίς καμία εξαίρεση ζήτησε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, κατά τη χθεσινή συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την απελευθέρωση χορήγησης βίζα στους Τούρκους πολίτες.