13 Μαΐου 2016

ΣΚΙΤΣΟ ΑΡΚΑ: Έχετε προγραμματίσει τι θα κάνετε φέτος το καλοκαίρι

Αν είχε η πλειοψηφία το μυαλό του Αρκά δεν θα είχαμε φθάσει ποτέ στην σημερινή κατάντια...

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! Η ψεκασμένη αφίσα του Ιδρύματος Ελληνικών Σπουδών της Αυστραλίας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Με μία αρκετά τολμηρή αφίσα το Ίδρυμα Ελληνικών Σπουδών που εδρεύει στηνΑυστραλία κάνει καμπάνια στο Λονδίνο για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα από τη Μεγάλη Βρετανία στην Ελλάδα.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥΤΟΙ; Wikileaks: Πληροφοριοδότης των ΗΠΑ ο μεταβατικός πρόεδρος της Βραζιλίας

Δεν πρόλαβε να αναλάβει μεταβατικός πρόεδρος της Βραζιλίας μετά την παραπομπή σε δίκη της Ντίλμα Ρούσεφ με την κατηγορία οικονομικών ατασθαλιών προς όφελος του κεντροαριστερού κόμματός της, και προέκυψαν ήδη οι πρώτες αποκαλύψεις για τον Μισέλ Τέμερ.

Οι Argo για τον αποκλεισμό τους από την Eurovision: «Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ»... απλά είχαν ένα βύσμα [βίντεο]

Για τον αποκλεισμό τους από την Eurovision, για τα συναισθήματα που βίωσαν αλλά και τα σχόλια που άκουσαν, μίλησαν οι Argo.

«Ο αποκλεισμός δεν μας πτοεί. Φυσικά, ανθρώπινα στεναχωρηθήκαμε εκείνη την ώρα γιατί η αλήθεια είναι ότι είχαμε πάρει πάρα πολύ ωραία σχόλια στο εξωτερικό. Ακόμα και οι ίδιοι οι κάμεραμαν μας έστελναν ότι δεν το πίστευαν ότι συνέβη κάτι τέτοιο» είπαν στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star.

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κάνει ρόμπα τον Δραγασάκη: «Ο Βαρουφάκης λέει την αλήθεια»


Σε δύο κομμάτια «κόβει» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος αποκάλυψε την Πέμπτη σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Athens Live, ότι είχε συμφωνηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα να απειλεί κεκλεισμένων των θυρών τους Ευρωπαίους με Grexit!

Τα... κορίτσια του Σίλβιο ζητάνε τα λεφτά τους! Το βίντεο που τον καίει

«Δεν έχουμε ούτε ένα ευρώ» ακούγονται να φωνάζουν στο τηλέφωνο δύο από τις νεαρές των οργίων στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας - «Μας άφησες στα σκ...!»

«Σίλβιο, έχω μείνει στο δρόμο έπειτα από τέσσερα χρόνια μέσα στα σκ…», φωνάζει εξοργισμένη η Μπάρμπαρα Γκουέρα στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ζητώντας του 50.000 ευρώ για να… ανασάνει.

Sun: To S.A.G.A.P.Ο του Ρακιντζή στις 10 πιο «τρελές» εμφανίσεις της Eurovision [βίντεο]

Ο Μιχάλης Ρακιντζής και το «S.A.G.A.P.Ο» έχουν μείνει για πολλούς λόγους αξέχαστα στους φανς της Eurovision, και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Κάτι το μιλιτέρ λουκ, κάτι το επιθετικό ύφος και λίγο το «give the password, give the password, the password», η ελληνική συμμετοχή του 2002 συγκαταλέγεται στις πιο «τρελές» εμφανίσεις του διαγωνισμού, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun.

Η ιστορία δεν ξεχνά, εκδικείται την «αριστερά»!

Έχει τους τρόπους της η ιστορία για να εκδικείται, να διαλύει μύθους, να εξευτελίζει υπερφίαλους και αλαζόνες, να επιβάλλει τον ρεαλισμό της στις διάφορες «αυταπάτες».

Αυθεντικές και ερζάτς....

ΟΚ! ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Ρωσία: Παραιτήθηκαν διευθυντές δημοσιογραφικού ομίλου -Εξόργισαν το Κρεμλίνο

Τρία υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη του ρωσικού δημοσιογραφικού ομίλου RBC,τα μέσα ενημέρωσης του οποίου δημοσίευσαν αποκαλύψεις για τα οικονομικά συμφέροντα αξιωματούχων της κυβέρνησης και ανθρώπων που πρόσκεινται στον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, υπέβαλαν σήμερα την παραίτηση τους, έπειτα από διαφωνίες τους με τη διοίκηση του ομίλου.

ΣΙΓΑΑΑ! ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ! Μοσκοβισί: Ευτυχώς που ήταν ο Τσίπρας και κατάφερε να περάσει τα δύσκολα μέτρα

Μετά από πολλές δοκιμασίες η ελληνική Οδύσσεια φαίνεται να έχει αίσιο τέλος. Αυτό υπογραμμίζει σε άρθρο που ανάρτησε στο προσωπικό του blog ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί.

Κι άλλη αποχώρηση από τον ΔΟΛ – Μετά τον καραγκιόζη Χιώτη που ζήτησε συγγνώμη για τις παπαριές που έλεγε

Αποχωρούν μαζικά, όπως όλα δείχνουν δημοσιογράφοι και στελεχών του ΔΟΛ, που ανήκαν «παραδοσιακά» στο δυναμικό του Ομίλου.

ΠΣΟΦΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ! Φόρος 29% στις προσωπικές εταιρείες, εισφορές 26,95% για τα μέλη δ.σ.

Εξομοιώθηκε ο συντελεστής φορολόγησης των κερδών από επιχειρηματική δραστηριότητα που αποκτούν οι υπόχρεοι των περ. β’, δ’, ε’, στ’ και ζ’ του άρθρου 45 (προσωπικές εταιρείες, μονοπρόσωπες, ομόρρυθμες κλπ) που τηρούν απλογραφικά βιβλία με εκείνους που τηρούν διπλογραφικά βιβλία.

Επιστολή τελεσίγραφο του Ant1 σε όλα τα κανάλια!

Νέα δεδομένα στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο βάζει ο ΑΝΤ1 προκαλώντας προβλήματα σε ορισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο πλέον για να… γεμίζουν τις εκπομπές τους. Το κανάλι του Αμαρουσίου ζητά επίσημα να μην χρησιμοποιείται πρόγραμμά του χωρίς την άδειά του και σήμερα μάλιστα έστειλε επιστολή στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας ενημερώνοντάς τους… φιλικά, ενώ είναι ξεκάθαρο πως αν δεν το σεβαστούν θα ακολουθηθεί κάθε νόμιμη διαδικασία.

Αυτές είναι οι 42 επενδύσεις 5,4 δισ. ευρώ που εντάσσονται στο «πακέτο Γιούνκερ»

Είκοσι ενεργειακές επενδύσεις 1,972 δισ. ευρώ περιλαμβάνονται στη λίστα - Για υποδομές και μεταφορές περιλαμβάνονται πέντε έργα 1,445 δισ. ευρώ - Στον τουρισμό περιλαμβάνονται τρία έργα 112 εκατ. ευρώ - Για τεχνολογία εγκρίθηκαν πέντε έργα 920 εκατ. ευρώ

Δείτε πώς 2 Ρουμάνες έκλεβαν ΑΤΜ με την μέθοδο της «φουρκέτας» [εικόνες]

Με την αποκαλούμενη μέθοδο της «φουρκέτας» παγίδευαν δύο 40χρονες Ρουμάνες μηχανήματα ΑΤΜ, από τα οποία αποκόμισαν συνολικά 12.400 ευρώ.

ΕΤΣΙ! ΑΣΑΛΙΩΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ! Το υπ.Εργασίας ανέβαλε τη συνάντηση Mega

Για μία ακόμη φορά, αναβλήθηκε η τριμερής συμφιλιωτική διαδικασία μεταξύ των εργαζομένων, της εργοδοσίας του Mega και του υπουργείου Εργασίας, με θέμα: «Μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών, το μέλλον της εταιρίας και των εργαζομένων». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρώτη άκαρπη συνάντηση έγινε την Τρίτη 10 Μαΐου και η δεύτερη έγινε σήμερα.

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες (και) από τα κομματόσκυλα του ΑΠΕ

Στην γνωστή κυβερνητική «γραμμή» – πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες – φαίνεται να κινείται εκτός από το Μέγαρο Μαξίμου, και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Γερμανία «δείχνει» τη Ρωσία ως θύτη της κυβερνοεπίθεσης στην Μπούντεσταγκ

Εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ασφάλειας του κυβερνοχώρου έχουν ήδη πει πως ρώσοι πειρατές πληροφορικής βρίσκονται πίσω από τη Sofacy που έθεσε στο στόχαστρο δυτικούς θεσμούς

ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ! FIFA: Γενικός Γραμματέας θηλυκού γένους πρώτη φορά στην ιστορία

Αλλος αέρας στη FIFA και η Φατμά Σάμπα Σαμούρα είναι η νέα Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας. Ο Ινφαντίνο έσταξε μέλι για τις ικανότητές της

ΦΩΤΟ-Πάλι γελάει το Twitter με την γκάφα του αμόρφωτου Τσίπρα

Σε μια νέα διαδικτυακή «γκάφα» υπέπεσε ο Αλέξης Τσίπρας με νέες αναρτήσεις που έκανε στο Twitter.

Θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα φιλίας προς τις αραβικές χώρες απ' όπου αναμένει να μας πλημμυρίσουν τουρίστες, ο πρωθυπουργός «τιτίβισε» κάποια σημεία από την χθεσινή του ομιλία στην 24η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το καφεδάκι του Σαμαρά με νέους - ΦΩΤΟ

Tα νιάτα του στη νεολαία της ΟΝΝΕΔ θυμήθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς συναντήθηκε με νέες και νέους φοιτητές σε κεντρικό καφέ του Κολωνακίου.

Απεβίωσε ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο -Γεννήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα [εικόνες&βίντεο]

Στην Ελλάδα ο γηραιότερος παίζει να είναι ο Παττακός που είναι 104 χρονών!

Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, η Αφροαμερικανή Σουζάνα Μούσατ Τζόουνς πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 116 ετών και 311 ημερών στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε την Παρασκευή η παγκόσμια ομάδα γεροντολόγων ερευνητών Gerontology Research Group.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ! Σε ανάπτυξη και αύξηση του ΑΕΠ η Κύπρος

Ρυθμό ανάπτυξης 2,2% το 2016 και σταθερό ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ 2,5% μέχρι το 2019, προβλέπει το Πλαίσιο Δημοσιονομικής Πολιτικής 2017-2019 που ενέκρινε το κυπριακό υπουργικό συμβούλιο, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της διαδικασίας καταρτισμού του κρατικού προϋπολογισμού για το 2017.

Το πρωί βουλευτής το βράδυ ηθοποιός - ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωί βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής και το βράδυ στο θεατρικό σανίδι. Πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Ο Έκτος Ένορκος", η οποία έκανε χθες πρεμιέρα στο θέατρο Act στην Πάτρα. Ο λόγος για τον βουλευτή του...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ ΕΜΕΪΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ! Ξεκινούν οι περικοπές σε επικουρικές, ΕΚΑΣ, εφάπαξ

Σε ισχύ τέθηκαν από το βράδυ της Πέμπτης πολλές από τις διατάξεις του νέου ασφαλιστικου που ψηφίστηκε την περασμένη Κυριακή από τους βουλευτής των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Οι 76 σελίδες του νομοσχεδίου με τις τροπολογίες που προστέθηκαν σε αυτό δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως γεγονός που σημαίνει ότι ορισμένες εκ των διατάξεών του τίθενται σε άμεση εφαρμογή.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΧΑΧΑΧΑ! Αντισυνταγματικό το νέο μισθολόγιο του 2014 των ενστόλων

Δικαιώθηκαν ακόμη μία φορά οι ένστολοι όλων των σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και τα σώματα ασφαλείας με μια σειρά τεσσάρων αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, ανοίγοντας έτσι μια νέα «μαύρη τρύπα» στον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς πρέπει να καταβληθούν αναδρομικές αποδοχές από την 1η Αυγούστου 2012 μέχρι σήμερα.

Βίντεο σοκ: Τους «κατάπιε» τεράστιο κύμα για μία... selfie!

Αν καταρτίσουμε μία λίστα με τις πιο επικίνδυνες selfie, τότε θα συμπεριληφθεί... άνετα στην πρώτη 10άδα. Μία παρέα κινδύνευσε σοβαρά, όταν θέλησε να βγάλει φωτογραφία σε βραχώδη παραλία. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, ένα τεράστιο κύμα «μαστίγωσε» τα άγρια βράχια και παρέσυρε την παρέα των ανδρών, οι οποίοι μόνο από θαύμα δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σάλος στην Κολομβία για τον αισθησιακό χορό διευθύντριας φυλακών με κρατουμένους

Φορώντας ένα λευκό τοπ, εφαρμοστό τζιν και γόβες-στιλέτο εμφανίζεται να είναι ανεβασμένη στη «σκηνή» και να δίνει ένα μοναδικό σόου για τους κρατουμένους
Σάλο έχουν προκαλέσει στην Κολομβία οι φωτογραφίες μιας διευθύντριας φυλακών να χορεύει αισθησιακά και να λικνίζει τα οπίσθιά της μπροστά στους κρατούμενβους.

ΜΟΥΓΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ! Για διασπορά ψευδών ειδήσεων κάνει λόγο το υπουργείο Υγείας - Τι λέει ο Γιαννόπουλος

Προσέξτε ότι αναφέρονται στην αίτηση αναστολής της απόφασης και μούγγα για τα ασφαλιστικά μέτρα, που έχασαν σήμερα

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων ότι «δήθεν υπήρξε απόφαση  Δικαστηρίου που «δικαιώνει» τον πρώην Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ» κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας.

Ρεκόρ επισκεπτών στα μουσεία αλλά μείωση εσόδων-Πάνω από 60.000 τον Ιανουάριο στης Ακρόπολης [λίστα]

Αύξηση 12,4% σημειώθηκε τον Ιανουάριο του '16 στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία, ενώ οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου αυξήθηκαν κατά 33,7%.

Για το λόγο αυτό και οι εισπράξεις παρουσίασαν μείωση 1,1%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015, σημάδι ότι οι Έλληνες κυνηγάνε τις ημέρες με ελεύθερη είσοδο, για την επίσκεψη τους στους χώρους αυτούς.

Τσακνής: Δεν φταίω εγώ για το ξεφτιλίκι... το ΔΣ αποφάσισε

«Η χολή που βγαίνει δεν είναι τόσο άδολη», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής από τον διαγωνισμό της Eurovision.

Προφυλακίστηκε ο Λίτινας για την εξαπάτηση επενδυτών

Στην 10η τακτική ανακρίτρια απολογήθηκε ο Γιάννης Λίτινας για το σκάνδαλο με την εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε επενδυτές.

ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Μαρία Κουβέλη -Η κόρη του καταστροφέα της χώρας που μπορεί να μπει στην κυβέρνηση [εικόνες]

Και καθώς τα σενάρια περί ανασχηματισμού όλο και πληθαίνουν και φυσικά η ονοματολογία οργιάζει ένα νέο εντελώς πρόσωπο ακούγεται ότι ενδεχομένως θα μπει στην κυβέρνηση. Ο λόγος για την Μαρία Κουβέλη.

Ο Σόιμπλε παραλληλίζει το Grexit με την αναπηρία του και χρησιμοποιεί σαν "όπλο" τον Βαρουφάκη

Τον Γιάνη Βαρουφάκη χρησιμοποιεί ως «όπλο» του ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για να αποκρούσει τις πιέσεις που δέχονται οι Ευρωπαίοι σχετικά με την απομείωση του ελληνικού χρέους.

ΜΑΛ@ΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Ο Κυριάκος περιοδεύει στο Περιστέρι και το Μαξίμου ταμπουρωμένο με κλούβες τον καλεί να σταματήσει να κρύβεται!!

Στην κεντρική αγορά του Περιστερίου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που βιώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες της περιοχής.

ΧΥΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ Η ΕΡΤ! Καζάνι που βράζει η Βραζιλία - ΒΙΝΤΕΟ


Προσέξτε πως τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ στο βίντεο δεν λένε γιατί κατηγορείται η Ρούσεφ... 

Εκατοντάδες υποστηρικτές της Ντίλμα Ρούσεφ διαδήλωσαν στους δρόμους του Σάο Πάολο κατά της απόφασης της Γερουσίας για την αποπομπή της από την προεδρία της Βραζιλίας.

ΔΗΛ. ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ Π@ΥΤΣΟΥ! Στουρνάρας: Άρση capital controls όταν αποκατασταθεί εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία

Εγω σας το έχω πει: Θα αρθούν όταν επιστρέψουν τα λεφτά στις Τράπεζες και με ΣΥΡΙΖΑ αυτό δεν θα γίνει ποτέ ειδικά όταν διαβάζεις ότι ο άντρας της ψεκασμένης Κόλλια-Τσαρούχα είχε κάτω απ'το στρώμα 150.000€

Tην πεποίθηση ότι στο Eurogroup της 24ης Μαΐου θα υπάρξει συμφωνία εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ενώ πρόσθεσε ότι "εφόσον έχουμε συμφωνία και όλα εξελιχθούν κατ' ευχήν, τότε θα φύγουν και τα capital controls".

Τουρκικό αρματαγωγό παραβίασε τα χωρικά ύδατα στις Οινούσσες

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Ένα 24ωρο μετά την επιστροφή του Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Βαγγέλη Αποστολάκη από την Κωνσταντινούπολη και τις φωτογραφίες με τον Ερντογάν και λίγες ώρες μετά από την επιστροφή του Α/ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη από τη Χίο και τις Οινούσσες, οι Τούρκοι προχώρησαν σε νέα κίνηση που προκαλεί προβληματισμό .

Σάλος με τον μπάτλερ του Τραμπ που ζητάει την "εκτέλεση" του Ομπάμα

Ο πρώην μπάτλερ του Αμερικανού μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτηση του στο Facebook έγραψε πως ο στρατός πρέπει να σκοτώσει τον Μπάρακ Ομπάμα.

O πρώην πρόεδρος της Ferrari:"O Σουμάχερ αρχίζει να αντιδρά ξανά"

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αρχίζει να αντιδρά ξανά», αναφέρει ο πρώην πρόεδρος της Ferrari, στο CNN. Έχουν περάσει περίπου 2 χρόνια από τότε που σημειώθηκε το τραγικό ατύχημα στις Γαλλικές Άλπεις το οποίο καθήλωσε τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Εργαζόμενοι Μεταλλείων Κασσάνδρας: «Κύριε Μυλόπουλε καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε»

Του Απόστολου Σκουμπούρη

Σε μια συγκυρία όπου η κόντρα ανάμεσα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός τείνει μερικώς να εξομαλυνθεί, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δύο πλευρές έστω και με ανεπίσημο τρόπο, οι δηλώσεις του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γ. Μυλόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, έρχονται να ανάψουν νέες φωτιές.

Απίστευτο γέλιο: Μεθυσμένος προσπαθεί να οδηγήσει ποδήλατο αλλά δεν τα καταφέρνει [βίντεο]

Ενα ξεκαρδιστικό βίντεο έχει προκαλέσει πολύ γέλιο στους χρήστες του διαδικτύου όπου ένας μεθυσμένος άνδρας προσπαθεί να ανέβει και να φύγει με το ποδήλατό του.

Ο Μητσοτάκης «ζητά» 750.000 ευρώ απο τους βουλευτές του

Λιτότητα για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που συνεισφέρουν στην προσπάθεια να συμμαζευτούν τα οικονομικά του κόμματος. Όχι μόνο αυξήθηκε το ποσοστό που παρακρατείται κάθε μήνα από το μισθό τους από 10% σε 15%, αλλά τους έχουν δοθεί και κουπόνια.

Φονική επίθεση του ISIS σε σύνδεσμο φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ιράκ – 16 νεκροί [εικόνες]

Μακελειό στο Ιράκ σε επίθεση του ISIS σε σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης με αποτέλεσμα να υπάρχουν 16 νεκροί μέχρι στιγμής.

Πασίγνωστος τραγουδιστής έκανε τρίο με μαμά και κόρη μέσα στο καμαρίνι του!

Πασίγνωστος τραγουδιστής υποδέχθηκε στο καμαρίνι του δύο θαυμάστριες, οι οποίες ήταν μητέρα και κόρη, καταλήγοντας να κάνουν ερωτικό τρίο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος παρά τα χρόνια του παραμένει γοητευτικός, ήρθε αντιμέτωπος με έναν… διπλό πειρασμό στον οποίο τελικά ενέδωσε.

Τι έπιασε ο “αίλουρος”! Απίστευτη τριπλή απόκρουση στο Libertadores (VIDEO)

Η Ροζάριο Σεντράλ επικράτησε με 1-0 της Ατλέτικο Νασιονάλ στα προημιτελικά του Copa Libertadores, αλλά θα μπορούσε να είχε πάρει και σκορ πρόκρισης αν ο τερματοφύλακας Φράνκο Αρμάνι δεν κατέβαζε ρολά.

ΦΩΤΟ-Τελικά είχαν δίκιο Αλέξη

Μας διώξαν απ' τη Eurovision με ΣΥΡΙΖΑ όπως σου λέγανε και όχι επί ΝΔ όπως έλεγε ο Μητσάρας:

Σ’ ευχαριστούμε, Αλέξη

ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ

Τον Αλέξη τον Τσίπρα τον έχω κοροϊδέψει πολύ και δεν μπορώ να πω πως δεν το αξίζει. Είναι παπατζής, είναι λαϊκιστής, είναι αδίστακτος, είναι λυσσασμένος για εξουσία, με λίγα λόγια είναι τόσο ΠΑΣΟΚ όσο οι αξέχαστες εκπομπές του Βαγγέλη του Γιαννόπουλου στο κανάλι 29 ή όσο κάθε ζεϊμπέκικο του Άκη του Τσοχατζόπουλου. Αλλά υπάρχουν και στιγμές που είναι γενναίος. Γιατί θέλει γενναιότητα το να ομολογήσεις πως πολιτεύτηκες και κυβέρνησες παρασυρμένος από τις αυταπάτες σου. Θέλει ξεχωριστό θάρρος να πεις –έστω και εμμέσως– πως δεν είσαι απατεώνας αλλά περιορισμένων πνευματικών ικανοτήτων.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ "ΕΔΩΣΕ" ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ! Ο υπάλληλος της χρονιάς! Κάρφωσε τον προιστάμενό του για "φακελάκι"!

Είναι από τις ειδήσεις που σε κάνουν να ελπίζεις. Αφορά την σύλληψη ενός υπαλλήλου – ελεγκτή του υπουργείου Οικονομικών για “φακελάκι”. Όχι μόνο γιατί έδρασαν άμεσα οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. αλλά γιατί την παρανόμια την κατήγγειλε συνάδελφός του.

Πάντα επίκαιρο το πνεύμα του προέδρου Μάο στον ΣΥΡΙΖΑ

Στις 25 Μαΐου 1960, τρεις νεαροί Κινέζοι ορειβάτες κατέκτησαν το Εβερεστ. Παρότι είχε προηγηθεί ο Νεοζηλανδός Εντμουντ Χίλαρι* με τη βρετανική αποστολή το 1953, η συγκεκριμένη αποστολή των Κινέζων ήταν σημαντικότερη για την ανθρωπότητα, διότι εξακολουθεί να τη χαρακτηρίζει κάτι το μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά της ορειβασίας: και οι τρεις έφθασαν στην κορυφή ακριβώς την ίδια στιγμή, στις 4.20 το πρωί! Στην πραγματικότητα, κάτι τέτοιο ήταν φύσει αδύνατο να συμβεί· όμως, για το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας, η ατομικότητα έπρεπε οπωσδήποτε να δώσει τη θέση της στη συλλογικότητα, ακόμη και αν το τίμημα ήταν η γελοιοποίηση.

Η δήθεν μάχη τους κατά του ΔΝΤ δεν είναι αυταπάτη. Είναι απάτη κατά των Ελλήνων πολιτών

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας ότι η Κυβέρνηση δεν θέτει θέμα παραμονής του Δ.Ν.Τ., εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

11 δισ. η δόση στην Ελλάδα - Τα 4 δισ. για την εξόφληση των ιδιωτών... και θα γραφτούν στο χρέος

Η δόση που θα πάρουμε θα προστεθεί στο χρέος από το οποίο θα αφαιρεθούν τα 7δις με τα οποία θα αποπληρωθούν παλαιά ομόλογα το καλοκαίρι και τα 4δις θα πάνε προς εξόφληση των ιδιωτών... το πιάσατε; Έφαγαν τα 4 δις αυξάνοντας τα φέσια σε ιδιώτες για να διορίζουν κοπρόσκυλα στην ΕΡΤ και Καρανίκες και τώρα θα τα φορτώσουν στο χρέος! Γκέκε; Παρουσιάζουν πλεόνασμα (μη πληρώνοντας τους ιδιώτες) αυξάνοντας ταυτόχρονα το χρέος... Έχουμε μπλέξει με σατανικούς παίχτες και δεν βλέπω τρόπο να τους ξεφορτωθούμε...

- Επιπλέον 4 δισ. ευρώ υπόσχονται στην Ελλάδα οι Ευρωπαίοι αν κλείσει η αξιολόγηση
- Θα δοθούν για να εξοφληθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στον ιδιωτικό τομέα
- Συμφωνία για το πρώτο πακέτο μέτρων - Δεν έχει κλειδώσει ο κόφτης δήλωσε ανώτατος ευρωπαίος αξιωματούχος