14 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Ο Τσίρπας συγκάλυψε σεξουαλική παρενόχληση κόρης υπουργού ΣΥΡΙΖΑ από τον Πρέσβη της Βενεζουέλας, για να μην εκτεθεί η αριστερά!

Μέχρι εκεί φτάνει η αρρώστειά τους... "το προσωπικό έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν έχει λάβει μέτρα" γράφει ο Τσίπρας στον Μαδούρο και η απορία ένος δεξιού είναι: τον βιασμό πχ τα κομματόσκυλα (οι βιασμένες και ο Τσίπρας) θα τον κατήγγειλαν ή και εκεί θα έκαναν τουμπεκί για να μη χρησιμοποιηθεί από τα "συστημικά μέσα"; Αυτός είναι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ της αριστεράς και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων...
"Με φιλάει στα μάγουλα και μου χαϊδεύει την πλάτη και τα οπίσθια" λέει η κόρη πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ που είναι τόσο ξεφτίλας που έβγαλε το παιδί του στο κλαρί για μια καρέκλα...

Απίστευτες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση πέντε γυναικών από τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα έρχονται στο φως! Ανάμεσα στα θύματά του και κόρη πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, με τις αποκαλύψεις να προκαλούν ακόμη και πολιτική αντιπαράθεση!

Βίντεο: Η αμήχανη στιγμή που η... ερωμένη του γαμπρού «σκάει μύτη» στον γάμο του

Οι καλεσμένοι στις γαμήλιες τελετές περιλαμβάνουν συχνά μακρινούς συγγενείς που το ζευγάρι έχει χρόνια να δει, αντιπαθητικούς γείτονες που προσκλήθηκαν λόγω υποχρέωσης ή επαγγελματικούς συνεργάτες που θα «μούτρωναν» αν δεν λάμβαναν πρόσκληση.

Ξάνθη: Επική γκάφα στα εγκαίνια παρουσία Παυλόπουλου - ΦΩΤΟ

Μια πραγματικά επική γκάφα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός κατά την διάρκεια των εγκαινίων του συγκροτήματος των νέων κτιρίων του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Πανεπιστημιούπολη, τα οποία πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠ'ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! Εκλογικό νόμo με δικαίωμα ψήφου από 17 ετών, προωθεί η κυβέρνηση

Ψήφο από 17 ετών προωθεί η κυβέρνηση με τις αλλαγές που μελετά στον εκλογικό νόμο, ο οποίος έχει ήδη ετοιμαστεί και πρόκειται να τεθεί σύντομα σε διαβούλευση και εν συνεχεία να κατατεθεί στη Βουλή λίγο πριν από την έναρξη των θερινών τμημάτων της Βουλής.

Μαθητής απέρριψε 30 εκατομμύρια για την ιδέα του! Δείτε τι σκέφτηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιδέα ενός 14χρονου Taylor Rosenthal από την Αλαμπάμα έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών στον τομέα της υγείας. Απέρριψε μέχρι και πρόταση 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα αστικά λεωφορεία ξέμειναν από καύσιμα! Τι καταγγέλλει ο Γιάννης Μανιάτης

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να ζει σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας στον οποίο όλα βαίνουν καλώς!!!, αλλά η καθημερινότητα κραυγάζει με αγωνία», αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, αποκαλύπτοντας παράλληλα, πως «για πρώτη φορά, από την ίδρυση του ΟΑΣΑ, λεωφορεία αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία και έμειναν στο αμαξοστάσιο του Αγ. Ιωάννη Ρέντη και του Ελληνικού, καθώς δεν υπάρχει… πετρέλαιο για να ανεφοδιαστούν».

Οργή Μιμής: Με πλαστές διαθήκες πήραν το σπίτι του σκατόψυχου!

Η Δήμητρα Λιάνη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Spirto, κατηγορεί τα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου και την πρώην σύζυγό του Μαργαρίτα πως την έβαλαν σε πολιτική, κοινωνική και ανθρώπινη ομηρία και πήραν το σπίτι του Αντρέα στο Ψυχικό με πλαστές διαθήκες.

Η Αννα Καραμανλή για τη σχέση της με τον Μουσουρούλη -Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη

«Για κάθε άνθρωπο ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη αλλά κάποια πράγματα θεωρώ ότι πρέπει να τα κρατάμε για τον εαυτό μας και για τους πολύ δικούς  μας ανθρώπους» δήλωσε η Αννα Καραμανλή μιλώντας στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Παραπολιτικά.

Η βανδαλισμένη «Βόρειος Ήπειρος» έφυγε από την Τοσίτσα

Για συντήρηση στην αποθήκη γλυπτών του δήμου Αθηναίων

Στα εργαστήρια συντήρησης του δήμου Αθηναίων βρίσκεται από χθες Πέμπτη το άγαλμα «Βόρειος Ήπειρος», το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από βανδαλισμούς, τις προηγούμενες μέρες στην οδό Τοσίτσα, όταν ήταν εγκατεστημένο από το 1953.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 5% ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ! Δημοσκόπηση ξεφτίλας για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προηγείται με διαφορά 10% η ΝΔ

Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει κατά πολύ στα ποσοστά με τη ΝΔ να είναι μπροστά με 10% στην Α' Θεσσαλονίκης, όπως καταγράφει δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Εξαρση βίας στη Γερμανία -Δεκάδες εμπρησμοί σε κέντρα υποδοχής προσφύγων

«Ο αριθμός των εμπρησμών σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στη Γερμανία αυξήθηκε κατακόρυφα από τις αρχές του έτους», δήλωσε ο αρχηγός της γερμανικής αστυνομίας (BKA), Χόλγκερ Μουνχ.

Το σταυροπόδι της λαμπερής Εύας Καϊλή που… αναστάτωσε τη συνδιάσκεψη (ΦΩΤΟ)

Τα βλέμματα πάνω της έστρεψε η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο ΣΕΦ και όχι άδικα.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ! Σακελλαρίδης-Τζίμα: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους

Με τα δεσμά του γάμου ενώνονται στο δημαρχείο της Αθήνας ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και η γνωστή δημοσιογράφος

Με τα δεσμά του γάμου ενώνονται αυτήν την ώρα στο δημαρχείο της Αθήνας ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα.

Μαζικά επεισόδια σε νεκροταφείο της Μόσχας -Δυο νεκροί, τουλάχιστον 10 τραυματίες [βίντεο]

Εκτεταμένα επεισόδια, με τη συμμετοχή έως και 400 ατόμων, ξέσπασαν σε νεκροταφείο της Μόσχας.

Πληροφορίες του TASS από το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο νεκροί και 10 τραυματίες. Το ένα από τα θύματα είναι αστυνομικός.

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι η νέα Μπριζίτ Μπαρντό της Γαλλίας [εικόνες]

Παραληρούν τα γαλλικά ΜΜΕ με την εμφάνιση της κόρης του Τζόνι Ντεπ και της γαλλίδας τραγουδίστριας Βανέσα Παραντί στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ομπράντοβιτς: Για 13 χρόνια με τρέλανε ο Ιτούδης αλλά είχε δίκιο

Υπήρξε το πιο επιτυχημένο δίδυμο προπονητών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης μεγαλούργησαν στον Παναθηναϊκό και την Κυριακή θα τεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του Final-4 στο Βερολίνο ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αστυνομικοί τον περίμεναν να τελειώσει την ομιλία του και τον συνέλαβαν!

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Βέροια, όταν μετά το τέλος εκδήλωσης συνελήφθη ο κεντρικός ομιλητής και διοργανωτής.

Συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο Αιγές στη Βέροια το απόγευμα της Παρασκευής, όπως είχε προγραμματιστεί, παρουσιάστηκε Όμιλος Εταιρειών.

Βίντεο απόλαυση: Κούρδοι καταρρίπτουν τουρκικό ελικόπτερο... κι οι Τούρκοι λέγανε ότι έπεσε λόγω τεχνικών προβλημάτων [βίντεο]

Το βίντεο της κατάρριψης του τουρκικού ελικοπέρου ΚΟΜΠΡΑ στο Χάκαρι στα σύνορα Τουρκίας Συρίας, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Κούρδοι της Συρίας.

Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ και η ομιλία Ιτούδη [βίντεο]

Ελάχιστο χρόνο για πανηγυρισμούς άφησε ο Δημήτρης Ιτούδης στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά το τέλος του ημιτελικού με την Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Μέλος της οικονομικής επιτροπής της FIFA ο Ζαγοράκης!

Μέλος της οικονομικής επιτροπής της FIFA είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όπως αποφασίστηκε στο συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, το οποίο διεξάγεται στο Μεξικό.

ΕΤΣΙ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΩΝΙ ΗΤΑΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ! Πολάκης: «Μαϊμουδιές» των εργαζομένων οι κινητοποιήσεις στο ΕΣΥ

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε «μαϊμουδιές» τις κινητοποιήσεις που γίνονται στον χώρο του ΕΣΥ ανοίγοντας νέο μέτωπο με τους εργαζομένους στα νοσοκομεία και συγκεκριμένα με την Πανελλήνια, Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων.

ΝΔ: Ο Τσίπρας παραμένει ένας ψευδόμενος και επικίνδυνος πρωθυπουργός

«Εγκλωβισμένο στην αυταπάτη των ψεμμάτων του» χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό με ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση - «Πυροβολεί κατά συρροή την εθνική συνεννόηση» και τολμά να κατηγορεί εμάς ότι αρνούμαστε τη συναίνεση, τονίζει η ΝΔ

Τι απαιτούν οι Πιστωτές για τον «κόφτη»: Σε ποια ύψη αποκλίσεων θα γίνονται σκληρές περικοπές…

Ακόμη περισσότερο αυτόματο θέλει τον «κόφτη» των δαπανών η ΕΕ, προκειμένου να πειστεί να τον δεχτεί το ΔΝΤ και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μπει σε χρονοβόρες διαδικασίες αν χρειαστεί να ενεργοποιηθεί ο νέος μηχανισμός.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Ο υποψήφιος της Eurovision που «τρελαίνεται» με Βέρτη και Βολάνη – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί η Ελλάδα να μην κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision ωστόσο, φαίνεται πως ο εκπρόσωπος της Γαλλίας στον διαγωνισμό, είναι ικανός να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων.

Video: Κόπηκε η μετάδοση λόγω… δημοκρατίας

Οι φανς της Φενέρ πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό του φάιναλ φορ, αλλά μετά το τέλος του αγώνα κι έξω από το γήπεδο βρήκαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν και μία μικρή διαδήλωση κατά του Ερντογάν!

Διάσημο ποίημα της Σαπφούς χρονολογήθηκε στις αρχές του 570 π.Χ.

Με τη βοήθεια του λογισμικού Starry Night 7.3 και του πλανηταριακού συστήματος Digistar 5, οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι το ποίημα γράφτηκε -ή αναφέρεται- στις 25 Ιανουαρίου του 570 π.Χ.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ, ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΚΛΠ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ! Προσκλητήριο Κυριάκου στις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις της χώρας

[Έλεος! Να ξαναβολέψουμε τον αλήτη τον Σκυλακάκη που έφυγε απ'το κόμμα και κράτησε την έδρα του Ευρωβουλευτή για να τσεπώσει 1 εκ ευρώ σε 5 χρόνια; Ποιος είναι ο καραγκιόζης ο Σκυλακάκης που πρέπει να τον αποκαταστήσει η ΝΔ;]

Του Απ. Χονδρόπουλου

“Η ΝΔ μπορεί να ηγηθεί των τολμηρών και ασυμβίβαστων μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της χώρας”, τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου στο Συνέδριο της Δράσης.

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλεσε “βλάχο” τον Γιώργο Μαργαρίτη;

«Ο Μαργαρίτης ήταν στην πίστα, έλεγε το τέταρτο τραγούδι του και…».

Απίστευτες ιστορίες από τη νυχτερινή Αθήνα «πρωταγωνιστούν» στο συγκλονιστικό βιβλίο για τη ζωή της Πόλυς Πάνου με τίτλο «Η αρχόντισσα», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στα βιβλιοπωλεία και αποτελεί έκδοση της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας «Εν-Χορδώ».

ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ'ΧΕΙ ΕΔΩ Η ΜΟΥΣΙΤΣΑ! Ο Παπαμιμίκος προειδοποιεί: Κάποιοι δίπλα στον Κυριάκο…

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια να γυρίσει σελίδα στη Νέα Δημοκρατία, αλλά κάποιοι δίπλα του δεν εμφανίζονται έτοιμοι να αλλάξουν για να προσαρμοστούν σε αυτή τη λογική και δυστυχώς τον κρατάνε πίσω» τονίζει ο  πρώην Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Βενιζέλος: Θα δούμε τυχοδιωκτισμούς του παλαιού ΠΑΣΟΚ στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

Επίθεση σε Τσίπρα: «Το να λες ότι αυταπατώμαι δεν σε καθιστά ούτε συμπαθή ούτε αθώο» - «Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ηττημένη χώρα»

Ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι έχει μεταστραφεί και από αντιμνημονιακός εφαρμόζει το πιο σκληρό Μνημόνιο.

Μπάγερν Μονάχου: Ο Λεβαντόφσκι έγραψε... ιστορία (VIDEO)

Ο Πολωνός επιθετικός σκόραρε για τη Μπάγερν Μονάχου απέναντι στο Ανόβερο -σε αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga- και έγινε ο πρώτος ξένος που πετυχαίνει 30 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Εισαγόμενοι «μπαχαλάκηδες»: Οι αντιεξουσιαστές στρατολογούν μετανάστες!

Στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής συνελήφθησαν αντιεξουσιαστές-παράνομοι μετανάστες - Πρόκειται για νεαρούς από τη Μέση Ανατολή, που μπήκαν χωρίς χαρτιά από το Αιγαίο, εγκλωβίστηκαν στη χώρα μας και προσχώρησαν στους κόλπους των αναρχικών

Πασίγνωστος ηθοποιός για Λαζόπουλο: «Αυτό το λάθος θα το πληρώσει...»

«Άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα...»

Συνέντευξη στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Freddo παραχώρησε ο...

ME ΑΛΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ! Το… όνειρο Τσίπρα για το 2017

Πεπεισμένος για επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές μέσα στο επόμενο έτος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά και αισιόδοξος για έξοδο από το μνημόνιο πριν την προγραμματισμένη λήξη του.

ΕΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Καθηγητής Οικονομικών κοιμάται σε παράθυρο του ΣΚΑΪ

Βέβαια ένα δίκιο το χει ο άνθρωπος αφού η κουβέντα ήταν για τη φοροδιαφυγή με τα ίδια χιλιοειπωμένα πράγματα!

Οι οικονομικές αναλύσεις μπορούν να κουράσουν ακόμη και έναν καθηγητή Οικονομικών.

Αυτό φαίνεται πως συνέβη στον Κώστα Βεργόπουλο, ο οποίος κάποια στιγμή έκλεισε τα μάτια του ενώ βρισκόταν σε τηλεοπτικό «παράθυρο».

Ξύλο Άδωνι στον Ζαχαριάδη για τις ιδιωτικοποιήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

«Καθόλου αριστερός δεν είστε. Η καρέκλα σας νοιάζει μόνο. Αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε απευθυνόμενος στον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Κυριάκος: Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Καταστροφική για τη χώρα χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη να απομακρυνθεί από την εξουσία το συντομότερο δυνατό.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Οι ένστολοι ζητούν αποκατάσταση αποδοχών και αναδρομικά 300 εκατ. ευρώ

Ζητούν από την κυβέρνηση να επαναφέρει άμεσα τις αποδοχές τους στο ύψος Ιουλίου του 2012

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη δικαίωση τους από το ΣΤΕ παραχώρησαν την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, οι Συνδικαλιστικές Ενώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας, ζητώντας από την κυβέρνηση να προχωρήσει στην άμεση εκτέλεση της απόφασης.

Από την Ολομέλεια στο... Γαλαξίδι για αστακό ο Νίκος Βούτσης! (ΦΩΤΟ)

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, λίγες ημέρες πριν την δημοσιοποίηση του "πόθεν έσχες" του, που είχε ως αποτέλεσμα να εκδόσει και μία διευκρινιστική ανακοίνωση, βρέθηκε στο Γαλαξίδι, όπου μαζί με την παρέα του απόλαυσε ένα... λουκούλειο γεύμα.

Είπε το «ναι» και αποθεώθηκαν - Πρόταση γάμου στο Final-4 [βίντεο]

Βλέποντας την ομάδα του να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό του Final-4, ένας νεαρός Ρώσος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη χαρά του. Βρήκε την κατάλληλη στιγμή και γονάτισε μπροστά στη σύντροφό του, ζητώντας της να τον παντρευτεί.

Στο εδώλιο και το άλλο πρότυπο των ΣΥΡΙΖΑίων, η πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες-Κίρχνερ

Επιδημία… διώξεων για διαφθορά κατά νυν και πρώην ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΣΥΡΙΖΑ προέδρων φαίνεται πως πλήττει αυτή την περίοδο τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Αυτή τη φορά, μετά την αποπομπή της προέδρου της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ, σειρά είχε η πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες-Κίρχνερ -και ποιος ξέρει ποιος θα ακολουθήσει…

Προωθεί καθαίρεση Γκιρτζίκη η FIFA

Το ενδεχόμενο να διορίσει διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ που θα οδηγήσει την Ομοσπονδία μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου εξετάζει (για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα) η FIFA

ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ! Παπαδημούλης: Οι Ελληνες έχουν κουραστεί από τη Βαρουφακιάδα -Είχα επιφυλάξεις για την επιλογή του

Ο κόσμος έχει κουραστεί με τη βαρουφακιάδα, εκτίμησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών.

ΟΠΩΣ ΚΙ Η 13η ΣΥΝΤΑΞΗΧΑΧΑΧΑ! Φίλης: Ο διαχωρισμός εκκλησίας-κράτους είναι προγραμματική εξαγγελία– ΒΙΝΤΕΟ

«Το θέμα αυτό υπάρχει ως προγραμματική εξαγγελία της κυβέρνησης», σχολίασε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, για τις σχέσεις εκκλησίας – κράτους, σε συνέντευξή του.

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2019 ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ "ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΑΣ"!! Κατρούγκαλος: «Τέλος» το ΕΚΑΣ - Θα το δούμε από το 2018

Και εννοείται ότι τα γίδια θα τους πιστέψουν...

Χαρακτήρισε δίκαιες για όλους τις περικοπές στο νέο συνταξιοδοτικό σύστημα, δηλώνοντας «υπερήφανος» για τον νέο νόμο - Επιβαρύνονται αυτοί που έχουν περισσότερα, υποστήριξε και επανέλαβε ότι δεν θα ψαλιδιστούν οι κύριες συντάξεις - Χαρακτήρισε την εθνική σύνταξη πιο αποτελεσματική από το ΕΚΑΣ

ΝΔ: Άνοιγμα στην κοινωνία και συμμαχίες διεύρυνσης

Του Θάνου Τριανταφύλλου

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι, στον τρίτο μεγαλύτερο δήμο σε πληθυσμό της Αττικής, αποτελεί την επίσημη έναρξη της στρατηγικής του ανοίγματος στην κοινωνία και κυρίως στην καθημερινότητα των πολιτών.

Η πρωταγωνίστρια στην «π@ρνό» διαφήμιση του Calvin Klein σπάει τη σιωπή της

Την αμφιλεγόμενη διαφήμιση του Calvin Klein που προσφέρει μια «κλεφτή» ματιά κάτω από φούστα μιας νεαρής κοπέλας, η οποία μοιάζει επικίνδυνα με έφηβη, υποστήριξε σήμερα με ανάρτησή της στο Twitter το νεαρό μοντέλο από τη Δανία που πρωταγωνιστεί σε αυτή.

Παραλήρημα Αιγύπτιου παρουσιαστή: Ο εκλεκτός του Θεού αλ-Σίσι θα καταστρέψει το Ισραήλ... γιατί το όνομά του έχει 19 γράμματα

Σύμφωνα με μια ερμηνεία των στίχων του Κορανίου το Ισραήλ θα πάψει να υπάρχει το 2022 και όπως είπε και ο Μοχάμεντ ελ-Γκεϊτί, αυτό θα το καταφέρει ο Αμπντελ Φατάχ αλ-Σίσι που είναι εκλεκτός του Αλλάχ

ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΡΝΙΖΕΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΔΙΑ! Βάζουν χαράτσι μέχρι και στα σταθερά τηλέφωνα!

Νέο σενάριο-φωτιά για επιβάρυνση σε όλους τους πολίτες. Συγκεκριμένα, υπάρχει πρόταση για φόρο ακόμη και στην σταθερή τηλεφωνία, δηλαδή σε όλες τις οικογένειες που διαθέτουν τηλεφωνική γραμμή.

Γερμανικό Ινστιτούτο: Δεν υπάρχει σχέδιο στην Ελλάδα -Αυτό είναι το πρόβλημα

Τη στιγμή που έχει «ανάψει» η αντιπαράθεση για το ελληνικό χρέος, μετά από το έκτακτο Eurogroup και ενόψει της τακτικής συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις 24 Μαΐου, γερμανικό Ινστιτούτο τονίζει ότι δεν είναι αυτό το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας.