16 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΑΝΤΟΥ! Προπηλάκισαν άγρια τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι - «Προδότη» του φώναζαν [βίντεο]

Ενταση με προπηλακισμούς σε βάρος του Γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου, Δημήτρη Γιαννίδη, προκλήθηκε τη Δευτέρα στο δημαρχείο Ιεράπετρας.

Σοκαριστικό ατύχημα με ανατροπή νταλίκας στη Νέα Υόρκη - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε στην γέφυρα Tappan Zee Bridge που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη αυτοκινητόδρομο της Νέας Υόρκης, όταν το πίσω μέρος μίας νταλίκας αποκολλήθηκε από τον άξονα του οχήματος και προσγειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο.

Ρωσία: Βγήκαν πιστόλια σε αγώνα πάλης! (video)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης στην Ρωσίας όταν οι συνοδοί Τσετσένων αθλητών μετά από ένα χαμένο αγώνα έβγαλαν πιστόλια

Φανέλα ομάδας βγαλμένη από... θρίλερ -Εμφάνιση ισπανικού συλλόγου προκαλεί εφιάλτες [εικόνες]

Απορεί κανείς τι ακριβώς σκεφτόταν ο άνθρωπος που σχεδίασε την εμφάνιση αυτής της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ισως ήθελε να μετατρέψει τη φανέλα σε... ύμνο για το καλογυμνασμένο σώμα. Ισως να ήθελε να απεικονίσει τη «μηχανή» μυών και τενόντων που κρύβει κάθε ποδοσφαιριστής. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν να προκαλεί εφιάλτες.

ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ! ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ! Με ρυθμούς «χελώνας» η υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Ελάχιστες είναι οι φορολογικές δηλώσεις που έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής, αφού μόλις το 16% αυτών έχει δηλωθεί στο Taxisnet. Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις που έχουν υποβληθεί και εκκαθαριστεί στο Taxisnet ξεπέρασαν τις 913.935 σε σύνολο 6 εκατομμυρίων.

Αλβανία: Κραυγή αγωνίας από την ελληνική μειονότητα - «Κλέβουν τη γη μας»

Καταγγέλλουν «ιδιοκτησιακή γενοκτονία» - Αλβανοί με αμφιβόλου γνησιότητας χαρτιά εμφανίζονται ως δήθεν ιδιοκτήτες - Τα δικαστήρια επωφελούνται από το γενικό κλίμα διαφθοράς και τάσσονται προκλητικά υπέρ των καταπατητών

Η ιδρυτική διακήρυξη της «Νέας Δεξιάς»

«Ασφαλή σύνορα, ασφαλή σπίτια, ασφαλείς δημόσιοι χώροι. Αυτή είναι η πρώτη υποχρέωση της δημοκρατικής πολιτείας και το πρώτο δικαίωμα των πολιτών...», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο

Νικόλα τι λέει ο προσκυνημένος Άδωνις; Έχεις εκδοτική που τα τσεπώνει από Τράπεζες; ΑΠΑΠΑΠΑ!

Ο Νικολόπουλος και τα χιλιάδες ευρώ της Νεοεκδοτικής

Πόσα χρήματα πήρε η Νεοεκδοτική από τις τράπεζες μόνο το 2015 και σε ποιον ανήκει; Ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ίσως μπορεί να βρει την απάντηση, αν φέρει το θέμα στη Βουλή

Ο «περήφανος αετός» του Κρανιδιώτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με βίντεο που ανήρτησε στη σελίδα του νεοσύστατου κόμματος στο διαδίκτυο  ο Φαήλος Κρανιδιώτης παρουσίασε το έμβλημα της « Νέας Δεξιάς».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ; Στο Κολοράντο... το πρώτο σχολείο που άφησε ελεύθερο το χασίς

Η μία μετά την άλλη οι πολιτείες των ΗΠΑ απελευθερώνουν τη χρήση κάνναβης για «ιατρικούς λόγους», όπως αναφέρουν. Προσδοκούν, ωστόσο, στην αύξηση των εσόδων τους από το φόρο που συνεπάγεται η νομιμοποίηση ενός -τεράστιου- και μέχρι πρότινος απαγορευμένου εμπορίου. Στο Κολοράντο έγινε το βήμα παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα, στην Περιοχή 49 υπάρχει το πρώτο σχολικό συγκρότημα, το οποίο επέτρεψε τη χρήση κάνναβης στους μαθητές του, για ιατρικούς λόγους όπως επεσήμανε.

Προεκλογικός αγώνας… όπως παλιά: Ποιος γνωστός συνδικαλιστής έβαλε τη φωτογραφία του πάνω σε ταξί (ΦΩΤΟ)

Είναι ασυνήθιστη εικόνα το 2016, να γίνεται προεκλογικός αγώνας με αφίσες πάνω σε αυτοκίνητα αλλά απ’ότι φαίνεται συμβαίνει ακόμα και θυμίζει κάτι από τα…παλιά!

100.000 περιστροφές γύρω από τη Γη συμπλήρωσε ο Διαστημικός Σταθμός

Ο σταθμός βρίσκεται σε τροχιά σε ύψος 370 χιλιομέτρων από τη Γη και πραγματοποιεί μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον πλανήτη σε περίπου 90 λεπτά, καθώς κινείται με ταχύτητα 28.000 χιλιομέτρων την ώρα

Γερμανία: Η σημαία του ISIS εμφανίστηκε στη πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας!

Πανικός επικράτησε για λίγη ώρα στη Γερμανία, όταν η σημαία του Ισλαμικού Κράτους εμφανίστηκε στο κτίριο της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας στη Γερμανία

Δείτε το πλοίο που... βγήκε στη στεριά στην Πάρο! Εικόνες από το ναυτικό ατύχημα - ΒΙΝΤΕΟ

Οι ελιγμοί που έκανε ο καπετάνιος, στοίχισαν σε υλικές ζημιές, κινητοποίηση αλλά και αγωνία αφού μέσα στο σκάφος ήταν το πλήρωμα αλλά και επιβάτες!

ΒΙΝΤΕΟ-Σύγκρουση δύο βαγονιών του ΟΣΕ στις Σέρρες -Δύο νεκροί και δύο τραυματίες


Το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους δύο νεκρούς έγινε νωρίς το μεσημέρι, έξω από το χωριό Μεσοκώμη του δήμου Εμμανουήλ Παπά. Συγκεκριμένα συγκρούστηκαν δυο βαγονέτα (μηχανήματα γραμμής) του ΟΣΕ στα οποία επέβαινε προσωπικό του Οργανισμού.

Ελικόπτερο δίνει μάχη με τα κύματα! Συγκλονιστικό βίντεο

Δείτε την προσπάθεια του πιλότου να καταφέρει να προσνηώσει το ελικόπτερο στο μικρό περιπολικό σκάφος που κινείται πάνω στα κύμματα.

Καθείρξεις δεκαετιών για τους γονείς - τέρατα που βίαζαν και εξανάγκαζαν τα παιδιά τους σε όργια!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την υπόθεση βιασμού από τη μάννα και τον πατέρα τους ,των τριών ανήλικων παιδιών τους (δύο κορίτσια κι ένα αγόρι) άρχισαν να ξετυλίγονται σήμερα το πρωί Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας λίγο μετά τις 12:30.

Βαρβιτσιώτης: Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανέναν φόρο

«Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ψηφίσουμε κανέναν φόρο, αυτό είναι ξεκάθαρο» δήλωσε ο  βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη ερωτηθείς εάν η ΝΔ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ! Εξαφανίστηκε η Σινίντ Ο' Κόνορ - Φόβοι ότι αυτοκτόνησε

Μία ημέρα μετά από την εξαφάνισή της, Σινίντ Ο' Κόνορ εντοπίστηκε.

Η διάσημη τραγουδίστρια από την Ιρλανδία είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή και οι αρχές εξέφραζαν φόβους ότι μπορεί να έχει αυτοκτονήσει. Ομως, το βράδυ της Δευτέρας το Reuters μετέδωσε ότι η Ο' Κόνορ βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες η αστυνομία.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Αγνοούμενη κηρύχθηκε η διάσημη ιρλανδέζα τραγουδίστρια Σινίντ Ο' Κόνορ και οι αρχές διατυπώνουν φόβους για αυτοκτονία.

ΝΔ: Το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ πνίγηκε - Ο Τσίπρας παραμένει βαριά εκτεθειμένος

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με τον «ερωτύλο» πρέσβη της Βενεζουέλας.

ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα: Από την ανεξαρτησία του Μπολιβάρ, στην «εξάρτηση» του Μαδούρο

Άγριες εικόνες που σοκάρουν ακόμη και τον πλέον απαθή παρατηρητή εκτυλίσσονται στους δρόμους του Καράκας και των άλλων μεγάλων πόλεων της Βενεζουέλας, της χώρας που ανέφερε ως παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά την «αμαρτωλή» εκείνη περίοδο της «αυταπάτης» του Αλέξη Τσίπρα και των συντρόφων του, πριν την ανάληψη της διακυβέρνησης του τόπου. Η Βενεζουέλα, όμως, βρισκόταν στη δίνη ενός πολιτικού και οικονομικού κυκλώνα από την ημέρα της ίδρυσής της; Όχι. Κάθε άλλο. Πρόκειται για μία χώρα που βίωσε αρκετές δεκαετίες ευμάρειας, αξιοποιώντας με σοφό τρόπο τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου που διαθέτει και τον ορυκτό της πλούτο. Κυρίως, όμως, αξιοποίησε τις καλές σχέσεις που είχε με τον κόσμο, όταν οι αριστεροί ιδεαλισμοί δεν κατέπνιξαν κάθε προσπάθεια εξέλιξης στον κόσμο που –αναγκαστικά- ζούμε όλοι μας.

Μεταγραφή «έκπληξη»! Εντάσσεται στη ΝΔ η…

Σε πλήρη εξέλιξη, με «άρωμα» εκλογών, βρίσκονται οι διεργασίες στη ΝΔ.

Έτσι, στη Νέα Δημοκρατία εντάσσεται η πρώην υποψήφια βουλευτής Β” Θεσσαλονίκης με...

Σοκάρει το δράμα 23χρονης που εκλιπαρεί για ευθανασία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και 11 χρόνια υποφέρει από μια άγνωστη ασθένεια η οποία της προκαλεί αφόρητους πόνους, δυσκαμψία και συνεχείς εμετούς.

Μήνυση κατά Μουζάλα και παντός υπευθύνου από τον Δήμαρχο Χίου

Μήνυση κατά των υπευθύνων για τη διαχείριση του hot spot της ΒΙΑΛ, για παράβαση κανόνων υγιεινής, αναμένεται να καταθέσει ο Δήμαρχος Χίου, κ.Μανώλης Βουρνούς.

ΒΙΝΤΕΟ-Γι' αυτή τη Ρωσίδα έγινε... αιματοχυσία στον τελικό της Ευρωλίγκας

Μπορεί ο Ιτούδης να έσπασε την… κατάρα της ΤΣΣΚΑ και να σήκωσε το τρόπαιο της Ευρωλίγκα, ωστόσο στη μνήμη των φιλάθλων θα μείνει και το παραλίγο θερμό επεισόδιο που προκλήθηκε λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού της ΤΣΣΚΑ με την Φενερμπαχτσε μεταξύ Ρώσων και Τούρκων επισήμων.

H «ατελείωτη» ουρά που έγινε viral στο διαδίκτυο-Από τον γκισέ μέχρι το πάρκινγκ!

Μια απίστευτη ουρά επιβατών στο αεροδρόμιο Midway του Σικάγο κατέγραψε ταξιδιώτης που υπέστη ο ίδιος αυτή την ταλαιπωρία.

Οι γυναίκες βουλευτές της ΝΔ φέρνουν στη Βουλή την κάλυψη Τσίπρα στον ερωτύλο πρέσβη: Η εικόνα της Αριστεράς είναι σημαντικότερη από την αξιοπρέπεια των γυναικών;

Στη Βουλή η σεξουαλική παρενόχληση εργαζομένων στην πρεσβεία της Βενεζουέλας από τον πρώην πρέσβη της χώρας στην Αθήνα

Στη Βουλή φέρνουν την υπόθεση του ερωτύλου πρέσβη οι γυναίκες βουλευτές της ΝΔ.  Αφού κάνουν εκτενή αναφορά στις πέντε καταγγελίες που δημοσιεύθηκαν στο Πρώτο Θέμα, σύμφωνα με τις οποίες ο πρώην πρέσβης της Βενεζουέλας παρενοχλούσε τις γυναίκες υπαλλήλους, δεν δίστασε να κάνει χρήση βίας και επιπλέον φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μία από τις εργαζόμενες μέσα στην πρεσβευτική κατοικία, οι βουλευτίνες της ΝΔ ρωτούν τον πρωθυπουργό «αν αγνοούσε πως η σεξουαλική παρενόχληση απαγορεύεται στην χώρα μας. Επίσης, ρωτούν τον κ.Τσίπρα «αν θεωρεί πως η απόκρυψη σεξουαλικής παρενόχλησης μπορεί να χαρακτηριστεί «πολιτική ωριμότητα», εφόσον ο δράστης είναι πολίτης «αριστερής χώρας».

Iνδή βουλευτής βρέθηκε στο «κενό» ενώ μιλούσε στον κόσμο [βίντεο]

Αδοξο τέλος είχε η επίσκεψη στην πόλη Jamnagar της Ινδίας για την 41χρονη βουλευτή του Ινδικού κοινοβουλίου  Madam Poonamben.

Ο Ερντογάν κάνει πλάκα στον Πούτιν: Πήρε τηλέφωνο τη νικήτρια της Eurovision Τζαμάλα!

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επικοινώνησε με τη νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision Τζαμάλα για να τη συγχαρεί για τη νίκη της.

Βρετανικός Τύπος: 114 τηλεφωνήματα για τον Μπεν μετά την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Η παρουσία του επικεφαλής στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ, Βρετανού αστυνομικού Jon Cousins, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», φαίνεται ότι θα βοηθήσει σημαντικά τις έρευνες

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΤΑΣΙΑΣ! Daily Mail: Εκατοντάδες μετανάστες από την Καραϊβική μπαίνουν στην ΕΕ μέσω της Ελλάδας

Εκατοντάδες μετανάστες από την Καραϊβική, ταξιδεύουν πάνω από 6.000 μίλια, για να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση μέσω της Ελλάδας, αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail.

ΦΩΤΟ-ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Βενεζουέλα, μια χώρα που πεθαίνει – Συγκλονιστικό οδοιπορικό των New York Times

- Εικόνες φρίκης και απόλυτης εξαθλίωσης στα νοσοκομεία της Βενεζουέλας
- Νεογέννητα πεθαίνουν καθημερινά λόγω των ελλείψεων σε αντιβιοτικά και φάρμακα
- Οι διακοπές ρεύματος σταματούν τους αναπνευστήρες στη μονάδα νεογνών
- Νοσοκομείο δεν έχει νερό για να ξεπλύνει τα αίματα από το χειρουργικό τραπέζι
- Συγκλονιστικές οι εικόνες που φέρνουν στο φως οι New York Times
- Καθημερινότητα οι ουρές για λίγο φαγητό στα σούπερ μάρκετ

NAI AΛΛΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΔΙΑ! Απίστευτο τσουνάμι φόρων φέρνει το πολυνομοσχέδιο

Διπλασιάζεται ο φόρος στη μπύρα - Κατά 20% πιο ακριβός ο καφές και το ηλεκτρονικό τσιγάρο - Μεγάλες ανατροπές στα τέλη ταξινόμησης - «Φωτιά» οι αυξήσεις σε βενζίνη πετρέλαιο και υγραέριο - Φόρος σε συνδρομητική TV και κινητή τηλεφωνία

Έβγαλε το κόμπλεξ του με Καραμανλή ο γελοίος Μάνος

Παραβλέπουμε ότι πέρσι αποθέωνε τον Τσίπρα αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια γυρνάει και το παίζει φιλελεύθερος και εναντίον των φόρων, να ξαναθυμίσουμε πως είναι ο άνθρωπος που επέβαλλε το πρώτο χαράτσι στη σύγχρονη Ελλάδα... εν μια νυκτί το 1992 έβαλε καπέλο 50 δρχ στη βενζίνη διπλασιάζοντας την τιμή της

Οι συνεχόμενες εκλογικές του αποτυχίες αλλά και το γεγονός πως ο ελληνικός λαός του έχει επανειλημμένα γυρίσει την πλάτη φαίνεται πως ενοχλούν τον… ευνοημένο Στέφανο Μάνο. Και τούτο διότι αντί να εξετάσει τι φταίει και ο ίδιος δεν μπορεί να πείσει τον ελληνικό λαό να τον ψηφίσει στρέφει τα πυρά του στη Νέα Δημοκρατία ρίχνοντας λάσπη στον Κώστα Καραμανλή.

Χωρίς δελτίο ειδήσεων απόψε το Mega

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 22:00 το βράδυ στο MEGA αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί το αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ξύλο στο hot spot της Μόριας: Χειροβομβίδες κρότου-λάμψης από τα ΜΑΤ (Βίντεο)

Οι διαδηλωτές ζητούν να φύγουν από τη Λέσβο - Κατέλαβαν το χώρο μπροστά στην υπηρεσία ασύλου και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων

Νέα επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στο hot spot της Μόριας με πρωταγωνιστές πρόσφυγες και μετανάστες που ζητούν να τους επιτραπεί να φύγουν από τη Λέσβο.

ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ! Συνελήφθη παιδεραστής που ασέλγησε σε 14χρονο

Το είχε ξανακάνει στο παρελθόν ενώ είχε συλληφθεί το 2012 και το 2014 για κατοχή πορνογραφικού υλικού - Την καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψή του έκανε η μητέρα του αγοριού

Τεράστια τουρκική άσκηση στο Αιγαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8 το πρωί στο Αιγαίο, η τουρκική άσκηση “Λευκή Θύελλα”. Πρόκειται για μια τεράστια άσκηση στην οποία, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega, συμμετέχουν 12 τουρκικές φρεγάτες, 8 κορβέτες, 12 πυραυλάκατοι και 8 τουρκικά υποβρύχια.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ΟΠΟΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΠΣΟΦΟ! Κλείνει ο μοναδικός Σύλλογος Συνδρόμου Down στην Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη

Όραμα του Συλλόγου είναι μια κοινωνία, όπου θα παρέχονται ίσες ευκαιρίες διαβίωσης και συμμετοχής σε όλους τους πολίτες - Διαβάστε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Ο μοναδικός Σύλλογος Συνδρόμου Down στην Ελλάδα απειλείται με «λουκέτο» καθώς η οικονομική κατάσταση του είναι πολύ άσχημη.

ΒΙΝΤΕΟ-Πόσο να στοίχισε άραγε η αυτοδιαφήμιση της Ρένας και του στόκου με ταινία μικρού μήκους για το ντεμεκ έργο της στην περιφέρεια

Δείτε το βίντεο να θυμηθείτε και το επικό "κάντε ένα βήμα πίσω όλοι" μη σας πλακώσω στα σκαμπίλια...

Δύο χρόνια μετά τις Περιφερειακές εκλογές ο Αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος παρουσιάζει την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 20:30 στον κινηματογράφο Αβάνα στο Χαλάνδρι τον απολογισμό έργου του τομέα στην ταινία μικρού μήκους, με τίτλο "Δύο Βήματα Εμπρός", σε σκηνοθεσία του Νίκου Ζιώγα και δημοσιογραφική επιμέλεια της Μίνας Μαρούγκα.

ΕΠΟΣ! ΨΗΦΟ ΣΤΑ 17ΧΡΟΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ;) ΣΥΡΙΖΑ για Πανελλήνιες: Είναι δοκιμασία για τους μαθητές, θα τις καταργήσουμε

«Καλή δύναμη» και «καλή επιτυχία» στους μαθητές και στις μαθήτριες που δίνουν τη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εύχεται το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2016.

«Χαράτσι» και στα αμοιβαία κεφάλαια στο πακέτο των έμμεσων φόρων

Επιβολή φόρου στις εταιρίες επενδύσεων real estate, portfolio management κ.λπ. καθώς και φορολόγηση των συλλογικών επενδύσεων από 1ης Ιουλίου εκτιμάται ότι θα συμπεριλάβει η κυβέρνηση στο «πακέτο» των έμμεσων φόρων.

Εξαλλοι οι Καναδοί με τη σύζυγο του πρωθυπουργού -Την παρομοιάζουν με την Καρντάσιαν [εικόνες]

Ο Τζάστιν Τρουντό μπορεί να έχει κερδίσει τον κόσμο, αλλά η σύζυγός του φαίνεται πως εκνευρίζει τους Καναδούς, οι οποίοι έγιναν έξαλλοι με δήλωσή της.

Μπέπε Γκρίλο για τον "Καν από το Μπαγκλαντές"

Την ώρα που ανεβαίνει αισθητά το πολιτικό θερμόμετρο στη Βρετανία ενόψει του επικείμενου δημοψηφίσματος, ένας νέος παράγοντας, αυτή τη φορά από την Ιταλία, έρχεται να ταράξει τα νερά των ευρωσκεπτικιστών του UKIP.

Παροξυσμός Μαξίμου για τον ερωτύλο πρέσβη της Βενεζουέλας

Ακατανόητη αντίδραση που εγείρει ερωτήματα - Ύβρεις εναντίον του ΘΕΜΑΤΟΣ ενώ εμείς αποκαλύψαμε μια θετική αντίδραση του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς ο πρέσβης της Βενεζουέλας παρενοχλούσε σεξουαλικά υπαλλήλους της πρεσβείας στην Αθήνα

ΦΩΤΟ-ΣΟΚ! Τα ΜΑΤ δέρνουν τον Πέτρο...

Γελάει ο κόσμος με το κομμούνι της Μαρφίν, Πέτρο Κωνσταντίνου που φαντασιώνεται να τον τραμπουκίζουν τα ΜΑΤ ενώ αυτά...

ΒΙΝΤΕΟ-H Ελληνίδα που διεκδικεί το στέμμα της Miss ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι έχει χάσει την ακοή της

Η καστανή καλλονή με το πανέμορφο πρόσωπο και το καλλίγραμο κορμί, αφηγούμενη την ιστορία της, αποκάλυψε ότι έχασε την ακοή της σε ηλικία 4 ετών, όταν προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα.Μετά την κατάκτηση του τίτλου της Miss Pensylvania, η ελληνικής καταγωγής Elena Laquatra , είναι έτοιμη να διεκδικήσει το στέμα της Miss USA.

Η αντίδραση του μαθητή για τα θέματα που θα μείνει για πάντα στην ιστορία!

Μπορεί οι μαθητές που δίνουν αυτές τις ημέρες Πανελλαδικές Εξετάσεις να ήταν αγέννητοι πριν από 19 χρόνια, μπορεί το σύστημα των εξετάσεων να έχει αλλάξει κατά πολύ, ωστόσο μερικά πράγματα μένουν ίδια!
Πανελλήνιες εξετάσεις 1997...

Πώς είναι το εσωτερικό μιας σφηκοφωλιάς; Δείτε το βίντεο!

Ο άλλος έδωσε 30 δολ και αγόρασε σφηκοφωλιά από το ebay!

Περισσότερα από 15 εκατ. views έχει αγγίξει ένα βίντεο με έναν άνδρα που αγόρασε μια σφηκοφωλιά από το eBay. Όσο και αν ακούγεται περίεργο, ο άνδρας που θα δείτε στο βίντεο έκανε αυτή την παραγγελία, προκειμένου να ανακαλύψει τι υπάρχει στο εσωτερικό της.

ΒΙΝΤΕΟ-Βαρουφάκης: Σιγά μην στηθώ εγώ με την πλέμπα στο ΑΤΜ

Αυτόν ψηφίσατε και αυτός σας αξίζει να σας φτύνει γίδια... Δείτε τον Βαρουφάκη να βάζει τα γέλια μόλις δημοσιογράφος τον ρωτάει αν θα κάτσει στην ουρά μαζί με τους υπόλοιπους για να βγάλει λεφτά από το ΑΤΜ μετά τα capital controls που μας επέβαλλε: