17 Μαΐου 2016

Αποκαλύψεις Κασιμάτη φωτογραφίζουν εικόνα ξεφτίλας για τον Μεϊμαράκη: «Cheerleader της κυβέρνησης ο παροπλισμένος»

Εμείς  οι απλοί ψηφοφόροι "σκοτωνόμαστε" με τον Καμμένο και τους ΣΥΡΙΖαίους με κίνδυνο να μας σκίσουν αν μας πετύχουν μπόσικους και οι αστείοι σαλιαρίζουν μαζί τους πίσω απ' τις κάμερες

Γράφει ο Σ.Κασιμάτης στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής:
Επιφανής και παροπλισμένοςΤ​​ην ώρα που το αθηναϊκό μουσικόφιλο κοινό αποθέωνε τον Λεωνίδα Καβάκο με την Ορχήστρα της Ραδιοφωνίας των Παρισίων, στη διπλανή αίθουσα του Μεγάρου των Φίλων της Μουσικής θα ήθελα πολύ να μπορούσα να πω ότι κάποιοι άλλοι αποθέωναν τον πρωθυπουργό. Δεν μπορώ, όμως, διότι ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε σε συνέλευση του ΣΕΤΕ και οι επιχειρηματίες από τον χώρο του τουρισμού ανησυχούν πολύ για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν, εξαιτίας της πολιτικής κατάστασης.
Ωστόσο, παρότι το κοινό του ήταν δύσπιστο, δεν του έλειψε η στήριξη από τον «επιφανή παροπλισμένο τρίτου κόμματος» – αυτόν για τον οποίον σας έλεγα την Πέμπτη ότι συναντήθηκε με Τσίπρα και Καμμένο στο...

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το βάζει στα πόδια από από ζωντανή εκπομπή

Ένταση, καβγάς αλλά και μια αποχώρηση σημειώθηκε στο πλατό της εκπομπής «Παρεμβάσεις» του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky.

Η συζήτηση ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιου Μιχελή και του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου οδήγησε σε αδιέξοδο με τον πρώτο να αποχωρεί από την εκπομπή.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Κατηγορούν Ελληνα πιλότο ότι έριξε τουρκικό F16 με πύραυλο -Ζητούν αποζημίωση

Αγωγή αποζημίωσης κατά πιλότου της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας τον οποίο κατηγορούν για την κατάρριψη τουρκικού F16 στις 8 Οκτωβρίου 1996 και μάλιστα με πύραυλο κατέθεσε η οικογένεια του τούρκου πιλότου.

ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ; Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: “Είμαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Συντηρούμαι με δανεικά”

Ο ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το διαζύγιό του και τα δύο του αγγελούδια που πια δεν μπορεί να τα μεγαλώνει μόνος.
 Το δικαστήριο του έδωσε την επιμέλεια των παιδιών του και η πρώην σύζυγός του πλήρωνε τη διατροφή ωστόσο αναγκάστηκε να τα δώσει σε εκείνη γιατί δε βγαίνει οικονομικά.

Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ επιτέθηκαν σε Τουρκοκύπριο

Ακινητοποίησαν το όχημά του και προσπάθησαν να τον βγάλουν έξω από αυτό χωρίς να τα καταφέρουν - Έχει γίνει σχετική καταγγελία στην αστυνομία και αναζητούνται οι δράστες

Τον σάπισαν στο ξύλο - Παρενόχλησε γυναίκα στο μετρό (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκάρουν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό του Carlos Sanchez. Λίγο νωρίτερα παρενοχλούσε σεξουαλικά μια γυναίκα στο μετρό.

ΑΠΑΠΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ; Καταγγελίες για βαγόνι-οίκο ανοχής στην Ειδομένη – ΒΙΝΤΕΟ

Κυκλώματα που βρίσκονται στον καταυλισμό των προσφύγων στην Ειδομένη φέρονται πως εκμεταλλεύονται γυναίκες πρόσφυγες τις οποίες προωθούν στην πορνεία.

Εμπλοκή με τον «κόφτη» -Οι δανειστές θέλουν να περιέχει συγκεκριμένα μέτρα

Σε νέα εμπλοκή οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις Αθήνας-δανειστών με επίδικο αντικείμενο τον περίφημο «κόφτη».

Η εμπλοκή αυτή οδηγεί στην επιλογή να έρθει αργότερα ο Μηχανισμός Δημοσιονομικής Διόρθωσης, μετά το πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται την Τετάρτη. Βέβαια, η Αθήνα επικαλείται λόγους «τεχνικής επεξεργασίας».

ΝΑΖΙ! ΝΑΖΙ! Φωτογραφίες: Οι Ολλανδοί στέλνουν τους πρόσφυγες στις... φυλακές

Με τα ποσοστά της εγκληματικότητας στην Ολλανδία να βρίσκονται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, οι αρχές της χώρας προσπαθούσαν το τελευταίο διάστημα να βρουν έναν τρόπο για να γεμίσουν τις φυλακές τους και τελικά τα κατάφεραν με τη βοήθεια των... προσφύγων.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Ακη Τσοχατζόπουλου

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Ακη Τζοχατζόπουλου από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά, το οποίο είχε κατατεθεί από το Πάσχα.

«Αναψαν» τα κινητά στην Ολομέλεια -Ο Βούτσης κατάργησε το σύστημα που τα μπλόκαρε

Νερό στο όνομα του Νίκου Βούτση πίνουν εδώ και λίγες εβδομάδες οι βουλευτές, καθώς με πρωτοβουλία του απενεργοποιήθηκε ο κλωβός με τον οποίο μπλοκάρονταν η λειτουργία των κινητών στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΝΑ ΧΟΥΦΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ! Δύο Αλγερινοί βίασαν Σομαλή στη Σάμο

Οι δυο Αλγερινοί χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε υπαίθριο χώρο, στο Βαθύ της Σάμου, εξανάγκασαν με την απειλή βίας, μία 32χρονη υπήκοο Σομαλίας, σε συνουσία

Η οφθαλμαπάτη που σαρώνει στο διαδίκτυο - Τι υπάρχει ανάμεσα στα τούβλα;

Δείτε την εικόνα-αίνιγμα που έγινε viral και τη... λύση του μυστηρίου
Ένας τοίχος από τούβλα έχει γίνει αιτία να σπαζοκεφαλιάσουν χιλιάδες χρήστες του Ίντερνετ σήμερα, αφού η φωτογραφία-αίνιγμα που τον απεικονίζει έχει γίνει ήδη viral, με δεκάδες ιστότοπους να την αναπαράγουν από το πρωί.

Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! Βίντεο: Ποντικός κυνηγάει γάτα!

Κάθισε απέναντι από τη γάτα, αντάλλαξε... άγριες ματιές με το σαφώς μεγαλύτερο ζώο και με σθένος... τίγρη, όρμηξε στον εχθρό του

Φανταστείτε την κουζίνα ως ρινγκ. Μονομάχοι ένας ποντικός και μία γάτα. Γύρω μαζεμένοι πολλοί άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους και 'σεις. Ένας τύπος φωνάζει για πονταρίσματα. Εσείς στοιχηματίζετε.

Δραματική επιστολή των ζυθοποιών: Ερχεται αύξηση 20% στην τιμή της μπύρας

Δραματικές αναμένονται να είναι οι επιπτώσεις για την αγορά, την κατανάλωση και την οικονομία σύμφωνα με την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών εφόσον ψηφιστεί και τεθεί σε εφαρμογή η φημολογούμενη «τυφλή» αύξηση κατά 100% στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης Ζύθου. Είναι επιτακτική, όπως καταγγέλλει η Ένωση, η άμεση συνάντηση και συζήτηση του θέματος με τον Αρμόδιο Υπουργό.

Απίστευτο βίντεο: Όταν τρέχουν τα βουβάλια την... πληρώνουν τα αυτοκίνητα

Δύο λιοντάρια κυνηγούν ένα κοπάδι βουβαλιών τα οποία τρομαγμένα πέφτουν πάνω σε ένα αυτοκίνητο τουριστών

Το απίστευτο βίντεο καταγράφεται από την κάμερα ενός τουρίστα ο οποίος βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του στο Kruger National Park στη Νότια Αφρική. Το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου επισκέπτη έχουν τραβήξει δύο λιοντάρια τα οποία αναπαύονται περίπου 200 μέτρα πιο μακριά.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ALERT! Τα τσοντοκάναλα φταίνε για την αποπομπή της ΣΥΡΙΖΑ-Ρούσεφ και στην Βραζιλία

Το τηλεοπτικό δίκτυο Globo βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα, ισχυρίζονται -  Απορρίπτουν τις κατηγορίες οι υπεύθυνοι του ομίλου

Ολοένα περισσότερους εχθρούς «βλέπουν» οι υποστηρικτές της απερχόμενης προέδρου της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ, μετά την απόφαση της Γερουσίας να την παύσει από τα καθήκοντά της με την κατηγορία για οικονομικές ατασθαλίες προς όφελος του κεντροαριστερού κόμματός της.

Τουρκία: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανήλικων θυμάτων βιασμού σε καταυλισμό

Τουλάχιστον 30 παιδιά ηλικίας 10-14 ετών κακοποιήθηκαν από εργαζόμενο σε καταφύγιο-μοντέλο που είχαν επισκεφθεί οι Νταβούτογλου, Μέρκελ, Τουσκ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες παιδιών που έπεσαν θύματα κακοποίησης από συντηρητή σε καταυλισμό προσφύγων στη συνοικία Νιζίπ, της επαρχίας Γκαζιαντέπ στην Τουρκία.

ΤΕΛΟΣ! KANEI ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Το tweet του Τσίπρα με το οποίο γελάνε κι οι χουφτωμένες ΣΥΡΙΖΑίες!

Έμμεση απάντηση στο σάλο που προκλήθηκε με τις αποκαλύψεις για τον «ερωτύλο» πρέσβη, και την κάλυψη που του προσέφερε για να μη θιγεί η Αριστερά και ο Μαδούρο, επιχειρεί να δώσει μέσω twitter ο πρωθυπουργός εκμεταλλευόμενος τη Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας .

Ο πρωθυπουργός έγραψε στο «τιτίβισμά» του προσπαθώντας να τρελάνει όλη την Ελλάδα:

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ" ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΧΟΥΦΤΩΜΕΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ! Γεροβασίλη: Σε... διπλωματική γλώσσα η επιστολή Τσίπρα για τον ερωτύλο πρέσβη της Βενεζουέλας

Ισχυρίζεται πως προφύλαξε τις εργαζόμενες γυναίκες από τις παρενοχλήσεις του πρέσβη - Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ: Απαράδεκτη η συγκάλυψη της σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν πολιτικό

Ο TAP, οι Αζέροι, ο Nabucco, η ΔΕΣΦΑ και εμείς...

Πριν λίγους μήνες, ορισμένα ΜΜΕ στην Ελλάδα, μεθυσμένα τότε από την απόπειρα του κ. Τσίπρα να αντικαταστήσει τα Μνημόνια με (πληθωριστικά) ρούβλια από τον Βλαδιμήρ Πούτιν, έβγαιναν με βαρύγδουπους τίτλους και με απίθανα πρωτοσέλιδα για την «ιστορική συμμετοχή» της χώρας μας στο αγωγό Turkish Stream.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ ΤΟΝ ΒΙΣΚΩ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ! «Το βίντεο με την 8χρονη δεν ήταν σωστό (!)» λέει ο αδελφός της θείας

Ο αδελφός της κατηγορουμένης επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ, που έκανε λόγο για τις αρρωστημένες οδηγίες που έδινε η 37χρονη, στην 8χρονη ανηψιά της - Προφυλακίστηκε η κατηγορούμενη

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ! Μαξίμου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αντίθετος με τον TAP-Δεν το καταψήφισε στη Βουλή»

Στην κριτική που ασκείται στον ΣΥΡΙΖΑ από την αντιπολίτευση, ότι ήταν αντίθετος στην κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου TAP και τώρα στήνει «φιέστες», απάντησαν πηγές της κυβέρνησης.

Σκάνδαλο μεγατόνων πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο - 31 Ολυμπιονίκες ντοπέ

- Πρόκειται σύμφωνα με την ΔΟΕ για 31 αθλητές διαφόρων αθλημάτων από 12 χώρες
- Βρέθηκαν ντοπαρισμένοι όταν επανεξατάστηκαν 454 δείγματα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (2008) και περιμένουν τα αποτελέσματα από 250 δείγματα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012)
- Οι αθλητές δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό από ποιές χώρες είναι ούτε και οι ταυτότητές τους!

ΛΑΘΡΟμετανάστης έβαλε φωτιά σε κοντέινερ μέσα στο hotspot της Μόριας στη Μυτιλήνη

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα τα χαράματα σε κοντέινερ μέσα στο hot spot της Μόριας, σε χώρο όπου κρατούνται Αλγερινοί καταδικασμένοι για κλοπές.

Διεθνής κινητοποίηση για να σταματήσει η σφαγή χιλιάδων σκύλων στο φεστιβάλ του Γιουλίν

Περίπου ένας μήνας απομένει μέχρι την έναρξη του πιο αμφιλεγόμενου φεστιβάλ της Κίνας

Περίπου ένας μήνας απομένει μέχρι την έναρξη του πιο αμφιλεγόμενου φεστιβάλ της Κίνας, του διαβόητου φεστιβάλ του Γιουλίν, όπου κάθε χρόνο θανατώνονται με μαρτυρικό τρόπο χιλιάδες σκυλιά.

Ούτε σε νηπιαγωγείο: Δημοτικοί σύμβουλοι στην Κεφαλονιά χτυπούσαν τα γραφεία για να μην ακουστούν οι ομιλητές [βίντεο]

Για γέλια και για κλάματα ήταν τα όσα διαδραματίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Κεφαλονιάς.

Δημοτικοί σύμβουλοι χτυπούσαν τα γραφεία και έκαναν φασαρία για να μην ακουστούν οι ομιλητές. Σκηνές που συναντά κανείς σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο Σαμαράς «τρολάρει» τον Τσίπρα για τον TAP – Δείτε τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στο facebook

Σε μια σπάνια παρέμβασή του στα social media, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «απάντησε» στους πανηγυρισμούς κυβέρνησης και Τσίπρα για τον αγωγό TAP.

Χαμός στη Βουλή της Ν. Αφρικής -Πιάστηκαν στα χέρια βουλευτές και φρουροί [βίντεο]

Καβγάς ξέσπασε στο κοινοβούλιο της Νότιας Αφρικής, όταν βουλευτές της αντιπολίτευσης προσπάθησαν να διακόψουν την ομιλία του προέδρου της χώρας, Τζέικομπ Ζούμα.

ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! Θριαμβολογίες Τσίπρα για τον αγωγό ΤΑΡ που κατήγγειλε

Φιέστα στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια - ΝΔ: Υποκλίνεται σε αυτό που κατηγορούσε

Ύμνους για τα οικονομικά οφέλη του αγωγού ΤΑΡ του οποίου κάποτε ήταν σφοδρός πολέμιος, εξέπεμψε στην τελετή εγκαινίων ο Αλέξης Τσίπρας.

Επίθεση στον Ναβάλνι και σε ακτιβιστές -Περίμεναν τον αντίπαλο του Πούτιν έξω από αεροδρόμιο [βίντεο]

Ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, ή νο1 εχθρός του Βλαντιμίρ Πούτιν όπως συχνά τον αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, δέχθηκε επίθεση.

Μία ομάδα περίμενε τον Αλεξέι Ναβάλνι και άλλους ακτιβιστές κατά της διαφθοράς έξω από αεροδρόμιο, τους έριξαν στο έδαφος και τους χτύπησαν, σύμφωνα με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ντοκιμαντέρ του ZDF για την Ελλάδα και τον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Το γερμανικό κρατικό κανάλι ZDF μετέδωσε ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο παρουσιάζεται το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2015 που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τους γείωσαν οι Ευρωπαίοι-«Μικρό καλάθι» από τους Ευρωπαίους για το Eurogroup

Ντάισελμπλουμ: Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι θα υπάρξει οριστική συμφωνία για την Ελλάδα στις 24 Μαΐου - Κοινοτικός αξιωματούχος: Δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θα θέλαμε, η δήλωση του Eurogroup θα είναι ανάλογη εκείνης της 9ης Μαΐου

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΟΙΚ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Με offshore στη Λιβερία ο Μαρτίνης

Οι διαδρομές της «μίζας» των 3,1 εκατ. γερμανικών μάρκων που κατηγορείται ότι έλαβε το ζεύγος Μαρτίνη - Πώς μετατράπηκαν σε ακίνητη περιουσία - «Χορός» εκατομμυρίων με δωροδοκίες

Bίντεο: Άγρια επεισόδια στην Γαλλία ενάντια στο νόμο για τα εργασιακά

Χάος επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους του Παρισιού καθώς η γαλλική αστυνομία ρίχνει δακρυγόνα και συγκρούεται με διαδηλωτές οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα μέτρα ης κυβέρνησης ως προς τα εργασιακά.

Euroleague: Ο τελικός απ'την κάμερα του διαιτητή Λαμόνικα (VIDEO)

Δείτε στιγμές από τον τελικό του Final Four του Βερολίνου, μέσα από την μικροκάμερα που είχε ενσωματωμένη ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, Λουίτζι Λαμόνικα!

Η Euroleague δημοσίευσε το συγκεκριμένο video στο κανάλι της στο Youtube:

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Οι γυναίκες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ

"Για να μη μένει ατιμώρητη η βία εναντίον τους"... και φυσικά βία, ρε φασίστες δεξιοί, εννοούμε αυτή που τους άσκησε η Άντζελα με τη διαφήμιση των  Τζάμπο και όχι που της κόρης πρώην υπουργού ΣΥΡΙΖΑ, της χάιδεψε "συντροφικά" το κ@λαράκι ο Πρέσβης της Μπολιβαριανή Επαναστατικής Κυβέρνησης

Δείτε το βίντεο για να γελάσετε:

Ετσι «ανοίγουν» οι Ρώσοι κλέφτες πολυτελή αυτοκίνητα σε μόλις 3 λεπτά [βίντεο]

Τα πολυτελή αυτοκίνητα αποτελούν πάντα... πρώτο στόχο των ληστών.

Έτσι ένα βίντεο από το εξωτερικό μας δείχνει πως μπορεί να ανοίξει κάποιος μέσα σε μόλις τρία λεπτά μια BMW X6, όταν γνωρίζει λεπτομέρειες του συστήματος και τι πρέπει να κάνει ακριβώς.

Οι τόσο εξειδικευμένες γνώσεις του Ρώσου «κλέφτη» τουλάχιστον αυτό δείχνουν, καθιστώντας μια τέτοια θεωρία εξαιρετικά λογική, παρά προϊόν φαντασίας.

Κρατικός λειτουργός βρίζει τον Άδωνι-Την διόρισε ο Πολάκης για να αθωώσει τη ναρκομανή ξαδέρφη του

Γράφει στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης "Ανάρτηση Διοικήτριας που διόρισε ο Πολάκης στην 7η ΥΠΕ για να στείλει το παραπεμπτικό κουκούλωμα για την ξαδέλφη" και δημοσιεύει το παρακάτω σχόλιο της Ελένης Μαυρομάτη με το οποίο η κυρία καθυβρίζει τον Άδωνι, όπως αρμόζει στον σωστό ΣΥΡΙΖΑίο:

Σκληρές εικόνες: Γάλλος πυγμάχος εκτελείται από την αστυνομία της Ινδονησίας

Ο Amokrane Sabet ζούσε τα τελευταία χρόνια στην χώρα έχοντας προκαλέσει πολλές φορές με την συμπεριφορά του τους συμπολίτες του αλλά και την αστυνομία

Η ιστορία του Amokrane Sabet θα μπορούσε να ανήκει στην σφαίρα μιας μυθιστορηματικής αφήγησης. Άλλοτε γνωστός και καταξιωμένος πυγμάχος, ο Γάλλος στην καταγωγή άνδρας αποφάσισε πριν δύο χρόνια να εγκατασταθεί στην Ινδονησία.

Ρουβάς: Τον Τσίπρα τον κρίνει το αποτέλεσμα... όχι εγώ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" και σημείωσε για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα: "Τον Τσίπρα τον κρίνει το αποτέλεσμα, όχι εγώ. Θα ήταν δύσκολο να ήμασταν ικανοποιημένοι ούτως ή άλλως, γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση....

Έσκασε σαν βόμβα – «Χωρίζει» πολιτικό ζευγάρι

Ένα πολιτικό ζευγάρι που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες με μεγάλες φιλοδοξίες φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του.

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Ζέτα Μακρή...

Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες καλεί τον Παπασταύρου να προσκομίσει συμπληρωματικά στοιχεία - ΒΙΝΤΕΟ

Η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής θα στείλει επιστολή στον Σταύρο Παπασταύρου να καταθέσει συμπληρωματικά στοιχεία εντός οκτώ ημερών.

Στο αρχείο η υπόθεση με το πόθεν έσχες του Κυριάκου και τις μετοχές 10.000 δολ στην Ιαπωνία

Προθεσμία 10 ημερών στον  Παπασταύρου να προσκομίσει δικαιολογητικά αλλιώς, όπως είπε ο Γιώργος Βαρεμένος, «θα προχωρήσουμε σε άνοιγμα λογαριασμών».

Στο αρχείο έβαλε η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής την υπόθεση με την αγορά τον Μάρτιο του 2013 μετοχών της εταιρείας Samsung από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Γιώργος Βαρεμένος.

Τι υποστήριξε ο Μαρτίνης στον ανακριτή-Ο Ερυθρός Σταυρός του πλήρωνε φιλοδωρήματα 1.000 ευρώ - Διαμονή χιλιάδων ευρώ σε πολυτελή ξενοδοχεία και τριήμερα στην Αράχωβα!

Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή ζήτησαν και έλαβαν ο Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του Γεωργία οι οποίοι θα παραμείνουν κρατούμενοι.

ΕΣΕΕ: Ετσι κοστολογούνται τα 12 μέτρα του πολυνομοσχεδίου [λίστα]

Τον κίνδυνο να «καταπιούν» την αδύναμη ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα οι άμεσοι και έμμεσοι φόροι που περιλαμβάνονται στο πακέτο της συμφωνίας με τους δανειστές επισημαίνει η ΕΣΕΕ.

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΝΕΙ; Κατρούγκαλος: Τώρα 15% μείωση στις νέες συντάξεις, το 2018... αυξήσεις

«Δεν πανηγυρίζουμε για το ύψος των συντάξεων αυτών» λέει τώρα ο υπουργός Εργασίας - «Ξέχασε» τις δραματικές μειώσεις για τις πρόωρες συντάξεις

Για διαστρέβλωση στοιχείων επέκρινε τη ΝΔ και τα ρεπορτάζ των εφημερίδων η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, υποστηρίζοντας ότι οι κατώτατες συντάξεις των 100-200 ευρώ (πρόωρη) έως 477 ευρώ που δίνει το νέο σύστημα είναι υψηλότερες από αυτές που θα χορηγούσε ο νόμος Λοβέρδου, ενώ οι υψηλές συντάξεις δεν περικόπτονται κατά 30%.

Η ΝΔ για τον ΤΑΡ: Ο Τσίπρας τρέχει λαχανιασμένος να εγκαινιάσει ένα έργο που υπονόμευε-Έξαλλος ο Σταμάτης

Τα εγκαίνια του αγωγού TAP στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι ο Πρωθυπουργός «τρέχει λαχανιασμένος να εγκαινιάσει ένα έργο που χτυπούσε και υπονόμευε».

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Φαρμακευτικός Σύλλογος κατά των βουλευτών-φαρμακοποιών που υπερψήφισαν το ασφαλιστικό

Την παραπομπή στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα των τοπικών συλλόγων και την πολιτική αποδοκιμασία στις τοπικές κοινωνίες των τριών βουλευτών-φαρμακοποιών που υπερψήφισαν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου στη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίασή του.

ΠΣΟΦΟΣ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ! Τουρισμός: Ακυρώσεις από Ρωσία σε Κρήτη και Ρόδο -Γιατί χαμηλώνει ο πήχης

Σε περικοπές προγραμμάτων τους σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς προχωρούν Ρώσοι τουρ οπερέιτορ, επικαλούμενοι και τις καθυστερήσεις στις θεωρήσεις βίζας για Ελλάδα. Χαμηλώνουν τον πήχη των προσδοκιών επιχειρηματίες του χώρου.

Απίστευτο: Διοργανώνουν σ@ξ πάρτι, χωρίς προφυλάξεις, με έναν κρυφό φορέα του AIDS

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό και έχει κάνει τους γιατρούς να παραμιλούν επισημαίνοντας τον τεράστιο κίνδυνο που εγκυμονούν αυτές οι ενέργειες.