21 Μαΐου 2016

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ! Βίντεο: Καθηγητής κάνει σ@ξ με φοιτήτρια επάνω σε θρανίο!

Ένας καθηγητής σε πανεπιστήμιο στην Κίνα φαίνεται ότι ήθελε να βοηθήσει την «αδύναμη» στα μαθήματα φοιτήτρια και έμεινε μαζί της στην αίθουσα μετά το τέλος των μαθημάτων...

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 22-05-2016-Δείτε ποιου υπουργού την κόρη χούφτωνε ο Βενεζουελάνος Πρέσβης και ο αλήτης έκανε την πάπια

Δείτε τα (κλικ για μεγέθυνση) με κορυφαίο του Μπόμπολα που θέλει να δικαστεί στην Ελλάδα για τις μίζες στην Κύπρο... ψάχνω στην πρώτη σελίδα κάτι για τη φοροεπιδρομή αλλά βλέπω μόνο για προσύμφωνο για ρύθμιση του χρέους:

Πρώτο trend στο Twitter το hashtag #youLEFTnothing

Οι χρήστες... γλεντάνε την «Αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ

Πρώτο trend στο Twitter έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το hashtag #youLEFTnothing, με το οποίο οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, «γλεντάνε» την «Αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

BINTEO-ΤΕΛΟΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Σαλτάρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε τη χώρα από το ΕΚΑΣ!

Ελεημοσύνη, προεκλογικό τρυκ, τεχνητή επιβάρυνση του προϋπολογισμού, εισφοροδιαφυγή και ωρολογιακή βόμβα στα χέρια της κοινωνίας το ΕΚΑΣ, σύμφωνα με τη βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! Ο ηγέτης της Τσετσενίας Καντίροφ ψάχνει την γάτα του στο Instagram!

Ο ισχυρός άντρας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ είναι γνωστός για την σκληρότητά του και για την αφοσίωσή του στον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν - Πώς με μια ανάρτηση στο Instagram δείχνει το «άγνωστο» πρόσωπό του

ΒΙΝΤΕΟ-Αχαλίνωτη βία στο δρόμο! Σε συμβάν με αυτοκίνητο, ύστερα από το κλωτσομπουνίδι βγαίνουν τα πιστόλια!

Δεν είναι τυχαίο ότι το web θεωρεί τη Ρωσία τη μητέρα-Γη της βίας στους δρόμους. Οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη, τα πράγματα μπορεί να γίνουν σκληρά, αλλά στη Ρωσία οι γροθιές και οι κλωτσιές αποτελούν απλώς το ορεκτικό.

Κυριαζίδης (ΝΔ): Ο Καμμένος θα ψηφίσει την τροπολογία με τις περικοπές στους ενστόλους

Δήλωση για την τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο που πλήττει τους ένστολους και όχι μόνο έκανε ο υπεύθυνος του Τομέας Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης.

Γδύθηκε και απειλούσε να κατηγορήσει τον θυρωρό για σεξουαλική παρενόχληση (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφού πρώτα την απομάκρυνε από τον χώρο επειδή κάπνιζε ενώ δεν επιτρεπόταν, εκείνη επέστρεψε με άγριες διαθέσεις.

Οι εικόνες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν την περίεργη συμπλοκή ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν θυρωρό μέσα σε ένα κατάστημα στο Almaty, τη μεγαλύτερη πόλη στο Καζακστάν.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΕΚ και Αρης έμειναν με 3 παίκτες στο παρκέ!

Μια εικόνα ασυνήθιστη και ταυτόχρονα ντροπιαστική σήμερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο ματς ΑΕΚ - Αρης.

Τι συνέβη; Απέμεναν περίπου 15 δευτερόλεπτα και η ΑΕΚ προηγείτο με πέντε πόντους, όταν οι Ουότερς του Αρη και Σάκοτα της Ενωσης πιάστηκαν στα χέρια. Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με όλον τον πάγκο του Αρη να μπαίνει μέσα στο γήπεδο.

Bild: «Ναι μεν, αλλά...» από Σόιμπλε για συμφωνία με την Ελλάδα

«Ο Σόιμπλε υπολογίζει σε νέα βοήθεια για την Ελλάδα», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας «Bild» που αναφέρεται στην αισιοδοξία που εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για επικείμενη συμφωνία στο θέμα της Ελλάδας.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Με τον Σταύρο Θεοδωράκη ήμασταν κολλητοί -Τώρα δεν μιλάμε

Μιλώντας στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο γνωστός σεφ σχολίασε τη σχέση του με τον Σταύρο Θεοδωράκη, μιας και ο γνωστός σεφ εργαζόταν στο μαγαζί που είχε δημιουργήσει ο πολιτικός με την γυναίκα του στην Αθήνα.

Δένδιας: Με απογοήτευσε ο Τσακαλώτος, είναι λίγο χ@σμένος-Τσακαλώτος: Δεν κάναμε συμφωνία "ότι να'ναι"!

«Πρέπει να σας πω ειλικρινά ότι με απογοήτευσε η ομιλία του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου. Τον θυμάμαι πολύ πιο ορμητικό. Πολύ πιο αισιόδοξο. Πολύ πιο καυχόμενο για τα επιτεύγματα της "πρώτης φοράς Αριστεράς"», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΙΟ ΚΥΝΙΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Τσακαλώτος: Έχετε δίκιο ότι δεσμεύουμε τη χώρα για 100 χρόνια, αλλά... κάθε εμπόδιο για καλό!

«Δεν μας άρεσε το Ταμείο αλλά μαζί με τον κ. Τσίπρα είπαμε μήπως αξιοποιήσουμε τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας μας» - Θέλουμε να δεσμεύσουμε τη χώρα σε μια αναπτυξιακή προοπτική, υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών

"Βούλιαξε" η φαβέλα στην Ειδομένη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καταυλισμός στην Ειδομένη μετατράπηκε σε λίμνη μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή το τελευταίο 24ωρο.

Οι σκηνές των προσφύγων και των μεταναστών βούλιαξαν μέσα στη λάσπη.

Οι αστυνομικοί καλούν τους βουλευτές να μην ψηφίσουν το «πάγωμα»

Την οργή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) έχει προκαλέσει η τροπολογία του Γ. Χουλιαράκη για «πάγωμα» επί μία διετία των μισθολογικών ωριμάνσεων και προαγωγών των ειδικών μισθολογίων. Στην επιστολή της, η Ομοσπονδία καλεί τους βουλευτές να μην την ψηφίσουν.

Βίντεο: Δείτε την καταγγελία γυναίκας που δέχθηκε παρενόχληση από τον ερωτύλο πρέσβη και τα κουκούλωσε ο Τσίπρας

Συγκλονιστική περιγραφή της στιγμής που ο Γκονσάλες της ζήτησε ημίγυμνος να του κάνει μασάζ - «Προσπαθούσες να γίνεις αόρατη για να μη χάσεις τη δουλειά σου», αναφέρει η άτυχη γυναίκα

Μαθήτρια Λυκείου έκανε σ@ξ στις τουαλέτες με 15 αγόρια και το έμαθε όλο το σχολείο!

Μία 15χρονη μαθήτρια στη Φλόριντα φέρεται να είχε σεξουαλικές σχέσεις με αρκετά αγόρια, 15 στον αριθμό(!), μετατρέποντας την τουαλέτα του σχολείου σε... ερωτική φωλίτσα!

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Βορίδη με Πολάκη-Παπαρήγα για τη Σουλτάνα-«Ο Τσάβες της Μεσογείου δίνει όσα δεν έδωσαν Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς»

Ο Τσάβες της Μεσογείου, ο κομπανιέρο του Μαδούρο, ο κληρονόμος του Αρή Βελουχιώτη , ο πρώτος Αριστερός πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε στους δανειστές ότι κανείς άλλος δεν έκανε ποτέ

Μοναχές καταγγέλλουν ότι ξυλοκοπήθηκαν από καλόγερους - ΦΩΤΟ

Σοκ προκαλούν οι σοβαρές καταγγελίες των μοναχών από το μοναστήρι Παλαιοημερολογιτών στην Πάτρα οι οποίες κατηγορούν καλόγερους για τον βίαιο ξυλοδαρμό τους.

ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ! ΣΥΡΙΖΑία: Ορθώς κόπηκε το ΕΚΑΣ – Θύμιζε ελεημοσύνη!

Το δρόμο που χάραξε η Ελένη Αυλωνίτου, χαρακτηρίζοντας «φοροφυγάδες» τους χαμηλοσυνταξιούχους που θα χάσουν το ΕΚΑΣ βάσει των νέων εισοδηματικών κριτηρίων, φαίνεται πως ζήλεψε η επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Σαλτάρη.

Αττική: Ταξίδι με drone πάνω από τρεις κρυφές παραλίες [βίντεο]

Περίπου 1 ώρα μακριά από την Αθήνα, υπάρχουν τρεις παραλίες εντός Αττικής που είναι άγνωστες στους πολλούς, αλλά πραγματικά πανέμορφες.

Κάνουν bullying στην βουλευτίνα που χτύπησε ο Τριντό

Η Ruth Ellen Brosseau είναι η 32χρονη βουλευτίνα από τον Καναδά που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο όταν την Τετάρτη μέσα στην βουλή την έσπρωξε ο Καναδός πρωθυπουργός

Ποιοι υπουργοί ψάχνουν πού… θα κρυφτούν; (ΦΩΤΟ)

Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα εκτυλίχθηκαν στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου.

Άλλωστε δεν είναι ασυνήθιστο σε κάθε ψήφιση νομοσχεδίου που είναι πολλοί συγκεντρωμένοι, υπουργοί και βουλευτές να… προκαλούν τους φωτογράφους με τα καμώματά τους.

Κ. Καραμανλής: Καφενειακές αρλούμπες… τα περί επικοινωνίας Μαξίμου με τον Καραμανλή

«Εμείς τη δική μας δουλειά την κάνουμε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.. Το ερώτημα είναι: ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τη δική του δουλειά; Κυβερνά; Ή αρκείται στο να δέχεται μετά από «περήφανη διαπραγμάτευση» όλο και πιο σκληρά και άδικα μέτρα..» αναφέρει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «το Παρασκήνιο» ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής.

Πολυνομοσχέδιο: Η... χοντρή καζούρα της Ντόρας Μπακογιάννη στον ΣΥΡΙΖΑ!

Έσκισε... όχι με το «γάντι» αλλά με «χοντρή» ειρωνεία η Ντόρα Μπακογιάννη τους βουλευτές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τους υπουργούς με τα όσα έχουν επιστρατεύσει στις ομιλίες τους για να υπερασπιστούν το «καλό» Πολυνομοσχέδιο.

Ρόμπα τον κάνει ο Δένδιας: Φέρτε την υπογραφή του Καμμένου - ΒΙΝΤΕΟ

Την υπογραφή του Πάνου Καμμένου στην τροπολογία για την αναστολή της μισθολογικής ωρίμανσης και προαγωγής των λειτουργών και υπαλλήλων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας.

Χατζηδάκης: Τρώτε λωτούς και ψηφίζετε!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα λωτοφάγων πλέον. Τρώει τους λωτούς του και ψηφίζει όσα κατήγγειλε μέχρι τώρα. Ξεπερνούν κάθε φαντασία» είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, εξαπολύοντας και αυτός με την σειρά του επίθεση στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο.

Βίντεο-σοκ με τον άντρα που παραλίγο να σφάξει το παιδί του στην Κύπρο!

Δείτε την στιγμή που οι διαπραγματευτές ζητούν από τον Αιγύπτιο που κρατούσε το 16μηνο βρέφος να βγει από τα διαμέρισμα

Ένα βίντεο-σοκ από την διαπραγμάτευση με τον άντρα που παραλίγο να σφάξει το παιδί του στην Κύπρο δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στους δρόμους πάλι η ΑΔΕΔΥ -Συλλαλητήριο την Κυριακή, την ώρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου

Στους δρόμους κατεβαίνει και πάλι η ΑΔΕΔΥ, με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Αύριο, Κυριακή 22 Μαΐου, έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο στις 5.30 μ.μ., στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που θα συζητείται και θα ψηφίζεται στο Βουλή το πολυνομοσχέδιο-«σκούπα».

Αναδιάρθρωση των επιχειρηματικών δανείων- Και για μεγάλους οφειλέτες ο νόμος Δένδια

Δημιουργείται κατάλληλο πλαίσιο εξωδικαστικών συμβιβασμών για υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, που θα αντιμετωπίζει συνολικά τα χρέη προς τράπεζες, Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ίση και δίκαιη μεταχείριση μικρών και μεγάλων οφειλετών.

ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ! Αποκαλύψεις από Κουτεντάκη για τα ταμειακά διαθέσιμα του δημοσίου

«Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος» για τα ταμειακά διαθέσιμα του δημοσίου, διαβεβαιώνει σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο γενικός γραμματέας δημοσιονομικής πολιτικής Φραγκίσκος Κουντεντάκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Πιο καραγκιόζης πεθαίνεις: «Θα κλάψω αν πουλήσουμε μια μετοχή της ΔΕΗ» λέει ο Τσιρώνης και μετά ξεδίπλωσε ένα χάρτη

"Θα κλάψω αλλά το προτιμώ από το να πουλήσω ένα εργοστάσιο"! Δήλωσε και η απορία ακόμα και των γιδιών που τους ψηφίζουν είναι: Μα καλά όποιος πάρει τις μετοχές δεν ελέγχει και τα εργοστάσια; Οι μετοχές είναι αέρας κοπανιστός;

Την αλήστου μνήμης δήλωση του Χρίστου Σπίρτζη ότι «υπέγραψα όχι με βαριά καρδιά, αλλά με πολύ πόνο» για την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων θύμισε το Σάββατο στη Βουλή η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη ότι «εγώ θα κλάψω αν πουλήσω μια μετοχή της ΔΕΗ».

Spiegel: Η Τουρκία στέλνει στην ΕΕ μόνο άρρωστους και χαμηλής μόρφωσης Σύρους -Κρατά όσους έχουν πτυχίο

Κριτική για το ποιους πρόσφυγες επιλέγει η Τουρκία να στείλει στην ΕΕ άσκησαν αρκετές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, σύμφωνα με το Spiegel.

Κράξιμο σε ΣΥΡΙΖΑία στην Κρήτη: Έχετε θράσος και κυκλοφορείτε;

Persona non grata για τους κατοίκους των Χανίων η βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Άλλο ένα επεισόδιο με οργισμένους κατοίκους της Κρήτης σε βάρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στη γέφυρα Κερίτη για την 75η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης.

Έλληνας παρουσιαστής ολόγυμνος με ένα σεντόνι κάνει τον Σάκη Ρουβά σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Απίστευτο βίντεο! Ποιος άλλος βρισκόταν μαζί του;

Έβγαλε όλα του τα ρούχα, πήρε ένα σεντόνι, ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να λικνίζεται όπως ο Σάκης Ρουβάς! Όλα αυτά σε δωμάτιο ξενοδοχείου που είχε κλείσει μαζί με φίλο του...

Forbes για το ελληνικό χρέος: Τα λεφτά χάθηκαν -Το θέμα είναι τώρα ποιος θα πάρει την ευθύνη

Οι διαβεβαιώσεις από διάφορες ευρωπαϊκές πλευρές, για την πορεία των διαπραγματεύσεων στη αιώνια ελληνική κρίση χρέους δεν είναι απόλυτα αληθείς, γράφει το Forbes.

Τα χρήματα, από τα δάνεια προς την Ελλάδα χάθηκαν πλέον και το ζήτημα είναι πια ποιος θα αναλάβει την ευθύνη, γράφει ο Τιμ Γουόρσταλ, στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού.

Τα γαλλικά του Λοβέρδου και η …Τσακαλωτειάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Χρησιμοποιώντας μια φράση από τη γαλλική επανάσταση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος κατηγόρησε την κυβέρνηση για το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

ΒΙΝΤΕΟ-EgyptAir: Δείτε βίντεο από τα συντρίμμια που βρέθηκαν

Κομμάτια υφάσματος, λαμαρίνες, ένα σωσίβιο, ο υπνόσακος ενός μωρού συγκαταλέγονται στα ευρήματα - Υπήρξε καπνός σε «πολλά σημεία» πριν την εξαφάνιση - Πληροφορίες ότι βρέθηκαν τα μαύρα κουτιά

Τα πρώτα ευρήματα από το μοιραίο αεροσκάφος της EgyptAir, που συνετρίβη την Πέμπτη στη Μεσόγειο, έδωσε στη δημοσιότητα το Σάββατο ο εκπρόσωπος Τύπου του Αιγυπτιακού στρατού.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΑ 4 ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Άρχισαν τις κωλοτούμπες οι ΑΝΕΛ για τα μισθολόγια

Βολεύονται και με διορθωτική δήλωση... δηλ. θα ψηφιστεί αλλά οι ΑΝΕΛ θα καμαρώνουν ότι δεν θα εφαρμοστεί

«Η εντολή ήταν ότι αν δεν αλλάξει δεν ψηφίζουμε» δηλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος

Εμφύλιο στην κυβέρνηση φαίνεται ότι προκαλεί η τροπολογία που ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής από την κυβέρνηση και η οποία προβλέπει αναστολή των ειδικών μισθολογίων από την 1η Ιανουαρίου του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2018.

Τρολάρουν τη Θεανώ Φωτίου με τούρτα "κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ"! (ΦΩΤΟ)

"Πληρωμένη απάντηση" από τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Δομές του Δ. Νεάπολης - Συκεών, στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, που είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της με μία τούρτα, στην οποία ήταν "τυπωμένη" η κάρτα αλληλεγγύης.

Με 42 δισ. δολάρια η Bayer εξαγοράζει τη Mosanto και ανοίγει την «κερκόπορτα»Bayer

Στα σκαριά βρίσκεται εξαγορά μαμούθ που μπορεί να αλλάξει τόσο τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και τον διατροφικό χάρτη. Η Bayer ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση εξαγοράς της αμερικανικής Mosanto που είναι γνωστή για τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους που αναπτύσσει.

Το «γαλάζιο» επιχείρημα της Μάρκου

Φράση πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποίησε η βουλευτής του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

Έριξε “ρουκέτα”! Έκανε εμετό στο γήπεδο ο Λάσμε (VIDEO)

Απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία με πρωταγωνιστή τον Λάσμε, στην αναμέτρηση της Γαλατασαράι με την Καρσίγιακα.
Στα 12 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του τουρκικού πρωταθλήματος ο Γκαμπονέζος δεν άντεξε από την ένταση του αγώνα και έκανε εμετό.

Το video - αφιέρωμα με όλη την ξεφτίλα των ΣΥΡΙΖΑίων

Το video - αφιέρωμα με όλη την ξεφτίλα των ΣΥΡΙΖΑίων που θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ και τελικά τον αυξάνουν:

Πέσαν απ'τα σύννεφα οι "πασαρέλες"! «Καίγεται» η καριέρα Ελληνίδας μοντέλου από κυπριακό π@νό με ομαδικό σ@ξ (ΦΩΤΟ)

Σοκ στις πασαρέλες Κύπρου, αλλά και της Ελλάδας από το όργιο φημολογίας και παραφιλολογίας ότι Ελληνίδα μοντέλο που κάνει καριέρα στην Κύπρο εμφανίζεται σε βιντεάκι ομαδικού σεξ, με τρεις άνδρες. Στο εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό ακούγεται ξεκάθαρα η ομιλία των ανδρών που είναι στην κυπριακή διάλεκτο. Το μοντέλο ζητά άμεση διερεύνηση από την αστυνομία

Βίντεο: Σαν σε ταινία αυτοκίνητο «πετάει» πάνω από ανισόπεδο κόμβο

Ο οδηγός του όμως δεν παθαίνει το παραμικρό αφού το όχημα προσγειώνεται στις τέσσερις ρόδες

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε δρόμο στη Ρουμανία στις αρχές Μαΐου.

Ατελείωτο ξύλο εργαζομένων για το... ποια θα φτιάξει τις μηλόπιτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Φτιάξε τις μηλόπιτες" είπε η πρώτη, "όχε δεν τις φτιάχνω" απάντησε η δεύτερη και ξεκίνησε το... ματς! Δύο εργαζόμενες σε γνωστή αλυσίδα fast food στη Νότια Καρολίνα επιδόθηκαν σε αγώνα πάλης με τους υπόλοιπους να δείχνουν πως... μάλλον το διασκέδαζαν!

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ το έριξε στον χορό -Ξεφάντωσε μπροστά σε δημοσιογράφους [βίντεο]

Τι κι αν φορούσε ψηλοτάκουνα παπούτσια, η Μαρία Ζαχάροβα έδειξε το ταλέντο της στον χορό, μπροστά σε δημοσιογράφους.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών έκανε το... χορευτικό της σε δεξίωση για δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Συνόδου Ρωσίας- Νοτίου Ασίας. Δεν ήταν όμως μία αυθόρμητη κίνηση.

Η αποκάλυψη του Στηβ Κακέτση για το κασέ της Άννας Βίσση! Πόσα έπαιρνε η τραγουδίστρια;

Ποιο είναι το υψηλότερο νυχτοκάματο που έχει δώσει σε καλλιτέχνη ο γνωστός επιχειρηματίας;

Καλεσμένος στο Happy Day ήταν το πρωί της Παρασκευής ο Στηβ Κακέτσης και η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει και στα νυχτοκάματα των καλλιτεχνών. Ο γνωστός επιχειρηματίας αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο που έχει δώσει σε τραγουδιστή ήταν...

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 66χρονος που πυροβολήθηκε έξω από σχολείο

Το θύμα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με τραύμα στα πόδια από πυροβολισμό που δέχθηκε από άγνωστο

Κατέληξε σήμερα το πρωί ο 66χρονος που πυροβολήθηκε χθες το μεσημέρι στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, έξω από σχολείο.

«Κλειστόν» λόγω ΣΥΡΙΖΑ

Του Κώστα Χριστίδη*
Νομικού – Οικονομολόγου

Μία χώρα σε παραλυσία για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι η Ελλάς. Οι τράπεζες παραμένουν επί ένδεκα συνεχείς μήνες σε καθεστώς κεφαλαιακών ελέγχων, γεγονός που δημιουργεί ανυπέρβλητα προβλήματα σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, με αποτέλεσμα να έχουμε σημαντική αύξηση των διαγραφών επιχειρήσεων (κοινώς, των ‘’λουκέτων’’) και επίσης σημαντική μείωση των συστάσεων νέων επιχειρήσεων. Έτσι το ισοζύγιο για πρώτη φορά (επί της για δεύτερη φορά αριστεράς) είναι αρνητικό.