23 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Ευτυχώς Αλέξη που ο Σαμαράς σε άκουσε...

Ευτυχώς που ο Αντώνης Σαμαράς άκουσε την προτροπή του Αλέξη γιατί αλλιώς δεν θα είχε τίποτα να ξεπουλήσει ο Τσίπρας:

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! ΣΥΡΙΖΑ-Σακοράφα: Είσαι γύφτισσα! Ποτέ δεν έδωσες 1€ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή στο κόμμα

Σκληρή απάντηση δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανεξάρτητη ευρωβουλευτή, Σοφία Σακοράφα, η οποία «επιτέθηκε» στην κυβέρνηση με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Υποψήφιος βουλευτής και με… άδεια ΣΥΡΙΖΑ ο «ταραξίας» της Βουλής

Οι φωνές του από τα θεωρεία της Βουλής διέκοψαν την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.

Όπως διαπιστώθηκε, ο εν λόγω κύριος είναι τραπεζικός και ήταν υποψήφιος με...

Έφτιαξε τη μέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Μια ευχάριστη έκπληξη φαίνεται πως περίμενε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του στη Δυτική Θεσσαλονίκη και μάλλον κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί σε κανέναν αρχηγό κόμματος…

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ; Βαρουφάκης στο BI: Πώς αντιμετώπισα το άγχος όταν η Ελλάδα ήταν κοντά στη χρεοκοπία

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μπορεί να έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι υπουργός Οικονομικών, αλλά η θητεία του εξακολουθεί να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον διεθνών ΜΜΕ.

Γυναίκα κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Τι καλύτερο από το φυσικό μαύρισμα; Αυτό πρέπει να σκέφτηκε η γυναίκα, η οποία είχε μόλις τελειώσει από το σολάριουμ και περπάτησε ατάραχη μέχρι το αμάξι της, όντας εντελώς γυμνή!

Δεκατριάχρονος μαθητής: «Με λένε Κωνσταντίνο, μα θα μπορούσε να με λένε και Βαγγέλη Γιακουμάκη»

Οπως υποστηρίζει ο ανήλικος μαθητής, που θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός, μία πάσα που δεν έδωσε σε παιχνίδι την ώρα της γυμναστικής ήταν αρκετή για να τον στείλει στο νοσοκομείο
«Με λένε Κωνσταντίνο, μα θα μπορούσε να με λένε και Βαγγέλη Γιακουμάκη», με αυτά τα λόγια ξεκινά η ανάρτηση του μαθητή Κωνσταντίνου Τσαγκαλίδη, που φοιτά σε δημόσιο σχολείο της Λεμεσού, ο οποίος υποστηρίζει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

ΦΩΤΟ-Το γνωστό σλόγκαν πάνω στην τούρτα στο πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια του Αντώνη Σαμαρά

Μια έκπληξη επεφύλαξαν στον Αντώνη Σαμαρά οι στενοί του συνεργάτες, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Καθώς σήμερα, 23 Μαΐου, ο πρώην πρωθυπουργός κλείνει τα 65 του χρόνια, μερικοί στενοί του φίλοι και συνεργάτες του αποφάσισαν να του διοργανώσουν πάρτι-έκπληξη σε ένα από τα αγαπημένα του στέκια στο Κολωνάκι.

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα της Formula 3 – ΒΙΝΤΕΟ

Από ένα τρομακτικό ατύχημα σημαδεύτηκε ο πρώτος αγώνας της Formula 3 στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας. Όλα ξεκίνησαν όταν το μονοθέσιο του Αμερικανού οδηγού Ryan Tveter βγήκε εκτός πίστας σηκώνοντας αρκετή σκόνη.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί Λοβέρδου, Καμμένου λόγω… Σπανούλη

Παρά το γεγονός ότι η χθεσινή συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο ήταν θυελλώδης ορισμένοι βουλευτές άφησαν στην άκρη τις πολιτικές του αντιπαραθέσεις και αποφάσισαν να ασχοληθούν με το…μπάσκετ.

Βρούτσης: Η Ν.Δ. ως κυβέρνηση θα επανεξετάσει το θέμα του υπερταμείου

Το Υπερταμείο είναι ένα ζήτημα, το οποίο πρέπει να επανεξετάσουμε ως Ν.Δ., δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για αποικιοκρατική λογική και τόνισε πως η Ν.Δ. θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξαναβάλει τα πράγματα στη θέση τους, όπως είπε, τουλάχιστον στο Υπερταμείο.

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟ@ΤΣΟΥ! Ο Ερντογάν ρωτάει τον Τσίπρα που είναι η γραβάτα που του είχε κάνει δώρο - ΒΙΝΤΕΟ

Το προσφυγικό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και το κυπριακό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενώ ο Τούρκος Πρόεδρος θυμήθηκε τη γραβάτα που είχε χαρίσει στον Έλληνα Πρωθυπουργό την προηγούμενη φορά που είχαν συναντηθεί.

ΒΙΝΤΕΟ-Περιπετειώδες ΟΧΙ του δημοτικού συμβουλίου Γρεβενών για τη φιλοξενία λάθρο

Ένταση επικράτησε σημερα στο δημοτικό συμβούλιο Γρεβενών που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου και φορέων, όπου συζητήθηκε η πρόταση της κυβέρνησης για δημιουργία πρότυπου κέντρου φιλοξενίας προσφύγων, στη θέση «Πατώματα», σε χώρο που προορίζεται για τη μετεγκατάσταση σεισμοπλήκτων τριών οικισμών της περιοχής.

Ερώτηση Άδ. Γεωργιάδη και εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες του Δημάρχου Αλίμου σχετικά με π@ρνεία στο Ελληνικό

Για τις καταγγελίες περί «βίαιης εκπόρνευσης ανηλίκων στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας στο Ελληνικό», ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΟΛΟ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Reuters: Ο Τσίπρας παίρνει τη δόση του και ... έναν πούλο για το χρέος

Το «ΟΚ» για να «ξεκλειδώσει» η δόση των 10 δισ. ευρώ αναμένεται να πάρει στο αυριανό Eurogroup η Αθήνα, μετά από εξάμηνη καθυστέρηση, ωστόσο, δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει την ελάφρυνση χρέους, εξαιτίας των διαφορών της ΕΕ με το ΔΝΤ, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Reuters.

Συνεχίζει η Ντόρα το ξύλο στον Καμμένο για το λαϊκισμό που πούλησε για την ονομασία των Σκοπίων

Συνέχεια στην χθεσινή «κόντρα» στην Ολομέλεια της Βουλής που προέκυψε για την αποδεκτή ονομασία των Σκοπίων μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και της Ντόρα Μπακογιάννη, δίνει με ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά η βουλευτής της ΝΔ.

Τη βίαζε ο πατριός της μετά την αλλαγή φύλου

Τον απόλυτο εφιάλτη επί 13 χρόνια έζησε μια γυναίκα μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου. Τη βίαζε ο πατριός της και απειλούσε να καταστρέψει τη μητέρα της για να μην πει τίποτα.

ΦΩΤΟ-ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ! Η φωτογραφία Τσίπρα - Ερντογάν που θα συζητηθεί!

Δείτε φώτο στο τέλος του άρθρου

Η συνάντηση αρχίζει. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανταλάσσουν χειραψία κατά το ραντεβού τους, στο πλάσιο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ. Όμως, κάτι δεν πάει κάλα...

Ραχήλ για Κατριβάνου: Παραιτήθηκε αφού πρώτα έβγαλε από τις φυλακές απατεώνες, καταχραστές, παιδεραστές

Η Ραχήλ Μακρή, που ακολούθησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο νέο της κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας», με ένα σκληρό σχόλιο της στο Facebook επιτέθηκε κατά της Βασιλικής Κατριβάνου που παραιτήθηκε μετά τη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

Αυτούσιο το κείμενο που απέστειλε η Τρόϊκα ψήφισαν χθες οι 152 «περήφανοι» βουλευτές!

Μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη για το κείμενο του πολυνομοσχεδίου, που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή έκανε μέσω της στήλης του στην εφημερίδα “Τα Νέα”, “Στίγμα”, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

Μετά τη Μέρκελ και τα γκομεν@κια του Ερντογάν στην αγκαλιά του Τσίπρα

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φωτογραφήθηκε με κοπέλες στο περιθώριο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ, στην Κωνσταντινούπολη.

ΒΙΝΤΕΟ-Η γκάφα της Λίνας Δρούγκα στο δελτίο ειδήσεων- Σάστισε όταν κατάλαβε ότι ήταν στον «αέρα»

Κανείς δεν ειδοποίησε την παρουσιάστρια ότι επέστρεψε στον «αέρα» του δελτίου

Η Λίνα Δρούγκα, παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων στο Mega δεν είχε αντιληφθεί πως ήταν στον τηλεοπτικό αέρα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Ημέρα ντροπής για το κοινοβούλιο...

"Ημέρα ντροπής για το κοινοβούλιο και την πατρίδα", χαρακτήρισε την χθεσινή λόγω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας σε εκδήλωση του τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ.

Βίντεο: Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Εκουαδόρ έληξε 44-1!

Δεν γίνονται πουθενά αυτά τα πράγματα. Αναμέτρηση στο Εκουαδόρ έληξε με σκορ 44-1! Νικήτρια αυτού του… θεαματικού αγώνα, με τα 45 γκολ ήταν η Πελιλέο που επικράτησε της Ίντι Νατίβε, η οποία έγραψε πιθανότατα την πιο «βαριά» ήττα της ιστορίας της.

Σοκ στο Σισμανόγλειο: Ασθενής πήγε να βιάσει νοσηλευόμενη και νοσηλεύτρια!

Εφιαλτικές στιγμές στην Ψυχιατρική Κλινική - Τι καταγγέλλουν οι νοσηλευτές

Εφιαλτικές στιγμές βίωσαν προσωπικό και ασθενείς στην Ψυχιατρική Κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν ένας 49χρονος ασθενής επιχείρησε να βιάσει μία νοσηλευόμενη, αλλά και μία νοσηλεύτρια!

Ειδομένη: «Πολεμική» προπαρασκευή για την εκκένωση του καταυλισμού

Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν κατακλύσει την περιοχή - Άτυπο τελεσίγραφο στους μετανάστες να μπουν στα λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν σε hot spots - Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε δημοσιογράφους

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΝΑ ΨΗΡΦΙΖΟΥΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! Απόντες οι υπουργοί από τη βουλή - Συζητήθηκε μόνο μια από τις 19 ερωτήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο μια επίκαιρη ερώτηση συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση "εξπρές" της βουλής. Το δελτίο των επίκαιρων ερωτήσεων περιελάμβανε 19 επίκαιρες ερωτήσεις, όμως η συζήτηση για τις 18 από αυτές αναβλήθηκε. Οι περισσότερες ερωτήσεις δεν συζητήθηκαν λόγω κωλύματος των υπουργών, ενώ κάποιες λόγω κωλύματος των βουλευτών.

ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ; Τι συζήτησαν Τσίπρας και Μέρκελ στην Κωνσταντινούπολη

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκφράστηκε αισιοδοξία για θετική έκβαση όλων των ζητημάτων στο Eurogroup

Με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη ο Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ.

Η «Scully» των X-Files ως ο πρώτος θηλυκός... James Bond

Η διαδικτυακή συζήτηση γύρω από το όνομα του ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον 007 στην επόμενη ταινία του James Bond καλά κρατεί, με τους φαν του θρυλικού πράκτορα να διατυπώνουν όλο και πιο ευφάνταστες προτάσεις που απέχουν πολύ από την εικόνα του αρρενωπού (και ελαφρώς σωβινιστή) Βρετανού που όλοι γνωρίζουμε.

EgyptAir: Και τα UFO στις θεωρίες συνωμοσίας για την αεροπορική τραγωδία

Τρομοκρατία, βλάβη, ανθρώπινο λάθος ή… εξωγήινοι; Ποια είναι τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας που συγκλόνισε την Αίγυπτο; Παρότι το επικρατέστερο «σενάριο» σχετικά με την εξαφάνιση από τα ραντάρ και συντριβή του αεροσκάφους της EgyptAir με τους 66 επιβαίνοντες, θεωρείται η τρομοκρατική επίθεση, ένα… διαφορετικό ενδεχόμενο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Τους την πέφτει ακόμη και ο Μάνος που πέρσι τους αποθέωνε: Η ενεχυρίαση της δημόσιας περιουσίας θυμίζει πολεμικές επανορθώσεις

«Χάσαμε κάποιο πόλεμο;», διερωτήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην πρόεδρος της «Δράσης» Στέφανος Μάνος

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Παπακωνσταντίνου: Μας είχαν προτείνει τη δημιουργία υπερταμείου και το 2011

Η δημιουργία ενός υπερταμείου, αντίστοιχου με αυτό που νομοθετήθηκε χθες, είχε προταθεί από τους δανειστές στην ελληνική κυβέρνηση και το 2011, όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Στην Κρήτη η Αγία Σύνοδος των Ορθόδοξων Εκκλησιών -Η πρώτη μετά το σχίσμα του 1053 [εικόνες]

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο των Ορθόδοξων Εκκλησιών, την πρώτη μετά το σχίσμα των Εκκλησιών του 1053.

Η Σύνοδος ήδη προκαλεί διεθνές ενδιαφέρον και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος δημοσιογράφων, από όλο τον κόσμο, στην Κρήτη τον Ιούνιο.

Ενώ ψήφισαν το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων, ο Καμμένος υπόσχεται αυξήσεις στους στρατιωτικούς!

Διαβεβαιώνει ότι έχουν εξασφαλιστεί τα χρήματα που χρειάζονται από κωδικούς εξοπλιστικών και... από οικονομίες που θα γίνουν

Ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων ψήφισαν χθες το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, σήμερα με δηλώσεις του ο Πάνος Καμμένος, υπόσχεται αυξήσεις!

Το κλειστό του ΟΑΚΑ παίρνει το όνομα «Νίκος Γκάλης»

Μετά το Αλεξάνδρειο που πήρε το όνομα του, ήρθε η ώρα και για το κλειστό του ΟΑΚΑ...

Ο Νίκος Γκάλης, ο μεγαλύτερος Ελληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, θα τιμηθεί απο την ελληνική Πολιτεία μετά από πολλά χρόνια και το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Ελλάδα θα φέρει το όνομα του.

Οι 8 καλύτερες Ειδικές Δυνάμεις στο κόσμο [εικόνες-λίστα]

Αν και είναι ομολογουμένως δύσκολο να κατατάξει κάποιος τις ειδικές δυνάμεις των στρατών των χώρων του κόσμου, ο Business Insider το επιχείρησε και παρουσίασε τις 8 ισχυρότερες πολεμικές «μηχανές» για πολύ ειδικές αποστολές.

Υποθέσεις ανθρωποκτονιών, κατά συρροή δολοφόνων, που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη

Ο δολοφόνος των ιερόδουλων

Στις 29 Οκτωβρίου του 1995, κοντά στα διόδια της Τραγάνας, ανακαλύπτεται τυχαία το τεμαχισμένο πτώμα της 29χρονης ιερόδουλης Ελένης Παναγιωτοπούλου. Διασκορπισμένα μέλη της βρέθηκαν σε διάφορα σημεία της περιοχής. Αιτία θανάτου: στραγγαλισμός. Δύο μήνες μετά, σε ένα αδιέξοδο του Βοτανικού, περαστικοί ανακαλύπτουν το πτώμα της 26χρονης ιερόδουλης Αθηνάς Λαζάρου και αυτή στραγγαλισμένη.

Νέος πρόεδρος της Αυστρίας ο υποψήφιος των Πρασίνων

Ο Αλεξάντερ Βαν Ντερ Μπέλεν εξελέγη ομοσπονδιακός πρόεδρος με 50,3% - Δεύτερος ο ακροδεξιός υποψήφιος Νόρμπερτ Χόφερ με 49,7%

Τέλος στο θρίλερ στην Αυστρία, έδωσε η εκλογή του ανεξάρτητου υποψηφίου με τη στήριξη των Πρασίνων, Αλεξάντερ Βαν Ντερ Μπέλεν, στην προεδρία της χώρας.

Παραίτηση-«βόμβα» του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ από την Πανορθόδοξη Ιερά Σύνοδο

Δείτε τι αναφέρει στην επιστολή του για το κοράνι, τη σούρα, την καμπάλα, τους Εβραίους και τους Μουσουλμάνους

Την παραίτησή του από την Αγία και Μεγάλη Ιερά Σύνοδο των Ορθοδόξων Εκκλησιών, την πρώτη μετά το σχίσμα του 1054, ανακοίνωσε με ανοιχτή επιστολή του ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ.

Το στήθος της Mariah Carey «αποκαλύφθηκε» ξανά

Η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε να βάλει σε νέα βραδινή της έξοδο ένα βαθύ ντεκολτέ και σε μια κίνηση... απροσεξίας, το στήθος της δεν έμεινε στη θέση του

Έπειτα από το περιστατικό με τον ανήλικο θαυμαστή της ο οποίος... «αλληθώρισε» εξαιτίας της, το στήθος της Mariah Carey αποκαλύφθηκε ξανά και για άλλη μια φορά, οι παπαράτσι ήταν εκεί για να το απαθανατίσουν.

Η Airbus τυπώνει... μοτοσικλέτες. Αληθινές!

Η Airbus εκτός από τα αεροπλάνα, αποφάσισε να ασχοληθεί και με κάτι που πατά στην γη. Όπως, ας πούμε μία μοτοσικλέτα. Την οποία ονόμασε Light Rider.

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Αγρια επίθεση Καρανίκα στη Ραχήλ Μακρή: «Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη»

«Ξαναχτύπησε» μέσω social media o σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Ραχήλ Μακρή χαρακτηρίζοντας την «ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη», ενώ από τα «πυρά» του δεν ξέφυγε και η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη​.

Νέο, δηλητηριώδες σκίτσο του Αρκά για το φοροτσουνάμι [εικόνα]

Ψήφιση του πολυνομοσχεδίου χθες, με το φοροτσουνάμι που πλήττει τους πάντες και αλλάζει προς το χειρότερα τα οικονομικά άλλων, και ο Αρκάς δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Τα social media και το σίριαλ του Τσίπρα «Game of Taxes»

Δείτε τι γίνεται όταν κάποιοι χρήστες έχουν έμπνευση...Τις σελίδες του πολυνομοσχεδίου να στήνουν έναν Σιδερένιο Θρόνο και τον Αλέξη Τσίπρα να κάθεται πάνω «οραματίστηκαν» οι χρήστες των social media, σε μία έμπνευση που συνδέει το σίριαλ-φαινόμενο «Game of Thrones» με το πολιτικό-οικονομικό θρίλερ που εκτυλίσσεται στη χώρα μας.

ΚΛΑΜΑ! Ο Μπουτάρης ήρθε στην Αθήνα και «έμεινε» με το αυτοκίνητο στη μέση της Κηφισίας [εικόνες]

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά, όπως φαίνεται, η τύχη δεν του χαμογέλασε, αφού κατά τη σημερινή του μετακίνηση στην πρωτεύουσα χάλασε το αυτοκίνητό του.

Γελώντας κάνει διακοπές ο Σταθάκης, μετά τη φοροκαταιγίδα στη Βουλή [εικόνες]

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στο 3ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου για την ενίσχυση των εξαγωγών.

ΝΑΙ ΡΕ ΣΤΟΚΕ! ΘΑ ΠΛΑΘΟΥΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ! Σκουρλέτης: Το υπερταμείο δεν θα έχει ως σκοπό τις ιδιωτικοποιήσεις

Μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, υποστήριξε ότι το υπερταμείο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας δεν θα έχει ως σκοπό τις ιδιωτικοποιήσεις.

Δένδιας: Επόμενος νομπελίστας της οικονομίας ο κ. Τσίπρας εάν...

«Αν καταφέρει αυτή η κυβέρνηση, με αυτά τα υφεσιακά μέτρα, να δημιουργήσει ανάπτυξη, τότε ο κύριος Τσίπρας θα είναι ο επόμενος νομπελίστας» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Άδωνις για γενέθλια Σαμαρά: Το καλύτερo δώρο σ' το έκαναν οι Τσίπρας-Καμμένος

«Πρόεδρε Αντώνη σε δικαίωσαν σε όλα», έγραψε Ευχές με νόημα έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter με ανάρτησή του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια.

Ο λογαριασμός ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ: Πόσο επιβαρύνεται ο κάθε κλάδος του εμπορίου (λίστα)

Στα 437 εκατ. ευρώ φτάνει ο λογαρισμός από την αύξηση του ΦΠΑ κατά 1% με τη μεγαλύτερη επιβάρυνση να πέφτει στους κλάδους του χονδρικού-λιανικού εμπορίου αλλά και την αγορά των αυτοκινήτων.