25 Μαΐου 2016

ΦΩΤΟ-Είπε κι ταλαίπωρος Παππάς να πουλήσει μούρη στο Twitter... μέχρι που εμφανίστηκε ο Άδωνις και το 'βαλε στα πόδια

«Αναψαν τα αίματα» στο Twitter μεταξύ του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και του Αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη.

Ολα ξεκίνησαν με δύο ποστ του κ. Παππά, ο οποίος παρουσίαζε τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup, κάνοντας λόγο για συμφωνία σχετικά με το χρέος και ρευστότητα στην αγορά. Νόμιζε ο κακομοίρης ότι θα μπορούσε να κάνει την προπαγάνδα του ανενόχλητος αφού ο Άδωνις λείπει στις ΗΠΑ...

Πατριάρχης Μόσχας και Ιβάν Σαββίδης θα υποδεχτούν τον Πούτιν στο Άγιο Όρος

Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη θα υποδεχτούν τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν το ερχόμενο Σάββατο, 28 Μαΐου 2016, στο Άγιον Όρος.

Τι πέτυχε η αντιμνημονιακή κυβέρνηση; Πέτυχε να «αξιολογηθεί» θετικά από την τρόικα και να πάρει τη δόση

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΕΣ
 
Καταλαβαίνω πως αυτές τις μέρες, πολλοί συμπολίτες μου είναι αποσβολωμένοι. Μοιάζει σαν αυτά τα 6 χρόνια που πέρασαν να ήταν κακές παραισθήσεις. Μια παραζάλη, ένα άγριο μεθύσι που τελείωσε άσχημα το επόμενο πρωί. Την Κυριακή το βράδυ, σε μια αποστροφή της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός έσβησε τα προηγούμενα χρόνια. Παίρνοντας αυτό το ύφος της ευθύνης που πρέπει να έχουν οι δημόσιοι άντρες, είπε πως φράσεις για προδοσία δεν πρέπει καν να ακούγονται, γιατί όποτε συνέβη αυτό η χώρα το πλήρωσε ακριβά. Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης έμειναν άναυδοι, η οροφή του κτιρίου δεν έπεσε.

Πάρτι στο Twitter για το «συμπληρωματικό μνημόνιο»

Πλήθος αιχμηρών αναρτήσεων έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ώρες το Twitter, με αφορμή το... «supplemental Memorandum» που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κομισιόν για την απόφαση του Eurogroup

Πλήθος αιχμηρών αναρτήσεων έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ώρες το Twitter, με αφορμή το... «συμπληρωματικό μνημόνιο» στο οποίο αναφέρεται η ανακοίνωση της Κομισιόν για την απόφαση του Eurogroup.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΝΕΛ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! Το αμφιλεγόμενο βίντεο που δείχνει ότι ο Μ.Jackson ζει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Για μια ακόμη φορά αμφισβητείται ο θάνατος του βασιλιά της Ποπ από τους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ της υφηλίου.

Ένα βίντεο έχει δει το φως της δημοσιότητας κάποιους μήνες τώρα, και δείχνει έναν άνδρα που μοιάζει με τον Michael Jackson να βγαίνει από το όχημα που μετέφερε τη σωρό του την ημέρα που τον βρήκαν νεκρό στην έπαυλη Neverland.

Αποθέωσαν τον Μητσοτάκη στο Κερατσίνι (ΦΩΤΟ)

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πολίτες του Κερατσινίου που βρέθηκαν στα εγκαίνια στα νέα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Πολάκης-Ξάνθος «παραίτησαν» υποδιοικήτρια στην Κρήτη και της κάνουν και... bullying!

Μαθήματα... πολιτικής συμπεριφοράς «παραδίδει» η ηγεσία του υπουργείου Υγείας στην κυρία Άννα Τριχοπούλου, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την αιφνίδια αποπομπή της-Την κατηγορούν ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί με το κομματόσκυλο που διόρισε ο Πολάκης και βρίζει στο Facebook τον "φασίστα μπουμπούκο"

Μαθήματα πολιτικής συμπεριφοράς «παραδίδει» η ηγεσία του υπουργείου Υγείας στην αποπεμφθείσα υποδιοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την αιφνίδια αποπομπή της.

Κουμουτσάκος: Οι Έλληνες πληρώνουμε μια αβέβαιη υπόσχεση για το μέλλον

«Η χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης είναι χωρίς προοπτική ανάταξης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σχετικά με την απόφαση του Eurogroup.

«Οι Έλληνες πληρώνουμε τώρα μια ακριβή και αβέβαιη υπόσχεση για το μέλλον. Έξοδος από τη κρίση δεν φαίνεται στον ορίζοντα», πρόσθεσε.

«Έπεσε» το twitter από το #eurogroup_fiasko – Σχόλια για πολλά γέλια!

Μαραθώνια ήταν η συνεδρίαση του Eurogroup που διήρκεσε περισσότερο από 10 ώρες, αλλά το μόνο που επικυρώθηκε ήταν η έγκριση της δόσης με την οποία θα καλυφθούν κατά κύριο λόγο οι ανάγκες εξυπηρέτησης των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα, ενώ πέρασε η γραμμή Βερολίνου να μην προχωρήσει άμεσα η συζήτηση για το χρέος, αλλά να δημιουργηθεί ένας οδικός χάρτης και… βλέπουμε.

Ομολόγησε ο "δράκος" του Αμαρουσίου-Τον αναγνώρισαν 6 γυναίκες-Τι λέει ένα θύμα-ΒΙΝΤΕΟ

Αυξάνονται ώρα με την ώρα οι καταγγελίες των γυναικών που υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύμα του φερόμενου ως «δράκου» του Αμαρουσίου που συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΑΥΤΟΣ ΤΣΕΠΩΝΕΙ 250.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ... ΣΕ ΕΥΡΩ->Χρυσόγονος: Τα είχε πει ο Λαφαζάνης... ζούμε στη φυλακή του ευρώ

Μία δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον Alpha 9.89.

Σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Eurogroup ο κ. Χρυσόγονος μνημόνευσε τον πρώην σύντροφό του Παναγιώτη Λαφαζάνη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

ΣΟΪΜΠΛΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΜΑΣ! Με φιλιά και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον ΓΑΠ στην Πάτρα

Με χειροκροτήματα, φιλιά και αγκαλιές υποδέχθηκαν φίλοι του Κινήματος τον Γιώργο Α. Παπανδρέου που έφτασε στην Πάτρα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πάλι πλακώθηκαν οι λάθρο-Τρεις τραυματίες στο Ωραιόκαστρο!

Ένταση επικράτησε στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων, στις αποθήκες Φέσσα, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Φάπα από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Αναπόφευκτος ο "κόφτης" χωρίς εφαρμογή μέτρων

«Το κλείσιμο της αξιολόγησης εκπέμπει το μήνυμα ότι η Κυβέρνηση έχει οριστικοποιήσει τον δρόμο που από εδώ και πέρα πρέπει να ακολουθηθεί…» ανέφερε ο επικεφαλής του Γραφείου Παρακολύθησης του Προϋπολογισμού της Βουλής, καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας, δηλώνοντας συγκρατημένα αισιόδοξος από το κλείσιμο της αξιολόγησης καθώς εκπέμπει θετικό μήνυμα σε επενδυτές και αγορές.

Ανατριχίλα! Έτσι στραγγάλισε τη μητέρα του ο Ρώσος γόνος (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο 19χρονος γόνος Egor Sosin έδειξε στους αστυνομικούς πώς στραγγάλισε και χτύπησε επανειλημμένα τη μητέρα του. Ομολόγησε τη δολοφονία της 44χρονης Anastasia Sosina ισχυριζόμενος πως ήθελε να "βγάλει τον διάολο" από μέσα της.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στα Δικαστήρια: Να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν

«Σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στους δικαστές του Διοικητικού Εφετείου, όπου συζητήθηκε η υπόθεση των εμβασμάτων που μετέφερε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011 ύψους 5,3 εκ. ευρώ.

ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΖΑΜΠΑ! Μασάζ... αιδοίου: Η νέα «τρέλα» που σαρώνει στις ΗΠΑ και τη Βρετανία

Κάθε συνεδρία «γιόνι» κοστίζει περί τα 400 ευρώ - Οι ειδικοί υπόσχονται ότι μπορεί να κάνει θαύματα στην καταπολέμηση των συναισθηματικών τραυμάτων και την εξοικείωση με τις ερωτογενείς ζώνες

ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ! Υπόσχονται χαλάρωση των capital controls για το «νέο χρήμα»

Προς περαιτέρω ουσιαστική χαλάρωση των κεφαλαιακών ελέγχων οδεύει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος και τις ευρωπαϊκές αρχές.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η τεχνική προετοιμασία ώστε να δοθεί πλήρης ελευθερία κινήσεων στο «νέο χρήμα», δηλ. στα κεφάλαια που θα επιστρέψουν στις τράπεζες και στις εισαγωγές, έχει ολοκληρωθεί.

Με εξετάσεις μεσ΄στο κατακαλόκαιρο νομιμοποιεί ο Φίλης 2.500 λαμόγια με πλαστά πτυχία!

Θα κάνουν εξετάσεις μέσα στο καλοκαίρι για να αποκτήσουν νόμιμο τίτλο σπουδών 2.500 δημόσιοι υπάλληλοι!

Εξετάσεις θα κάνει το υπουργείο Παιδείας για να αποκτήσουν νόμιμο τίτλο σπουδών 2.500 δημόσιοι υπάλληλοι με πλαστά πτυχία!

Οι τρεις «κόκκινες» κάρτες από την τρόικα στο νέο ασφαλιστικό νόμο

Τρεις αλλαγές στον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο για το ασφαλιστικό απαιτούν οι δανειστές.
Η πρώτη αφορά την άμεση εξεύρεση ισοδύναμων προκειμένου να ισχύσει η δέσμευση του πρωθυπουργού για μη επιστροφή των ποσών του ΕΚΑΣ που έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα από τους συνταξιούχους στους οποίους κοβεται η παροχή.

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις Σαββαΐδου – Μουσσά

Ερώτηση για τις σχέσεις της πρώην γενικής γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου και τον κατηγορούμενο για εκβιασμό σε βάρος της ΕΥΔΑΠ Τάκη Μουσσά, κατέθεσαν 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ! Αρχεία του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις λάσπες, με φίδια και ποντίκια

Για τέσσερα χρόνια στοιβάζονται σε ένα ετοιμόρροπο κτίριο δίχως καν πόρτα, σε στρατόπεδο στα Γλυκά Νερά, δεκάδες χιλιάδες έγγραφα που αφορούν τη διαχείριση δημοσίου χρήματος, των οποίων η καταστροφή αποκλείει οποιονδήποτε έλεγχο για καταχρήσεις

Εδιωξαν τους πρόσφυγες από τη σιδηροδρομική γραμμή της Ειδομένης, αλλά δεν λειτουργεί ακόμα

Προς αποκατάσταση η λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του συντονιστικού για το προσφυγικό Γιώργο Κυρίτση.

Σοκ στη Λέσβο: Πα-τέρας βίαζε επί τρία χρόνια την κόρη του

Ο 54χρονος πρωην στρατωτικός αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος και του μικρότερου παιδιού του

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Λέσβο από την είδηση ότι ένας πα-τέρας που ζούσε στην ευρύτερη περιοχή του πρώην δήμου Ευεργέτουλα, βίαζε επί τρία ολόκληρα χρόνια την κόρη του.

ΒΙΝΤΕΟ-Ατύχημα στο μετρό στο «Ελ. Βενιζέλος» -Εκτροχιάστηκαν δύο βαγόνια

Ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στο μετρό, στον σταθμό του αεροδρομίου.

Αναλυτής: Ο Τσίπρας δεν κέρδισε όσα υποσχέθηκε για το χρέος -Είναι εκτεθειμένος

Ιδιαίτερα επιφυλακτικός για τη συμφωνία του Eurogroup εμφανίζεται αναλυτής, ο οποίος τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήρε αυτά που υποσχέθηκε και παραμένει εκτεθειμένος στην Ελλάδα.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ! Αίρεται το απόρρητο των φακέλων «κοινωνικών φρονημάτων»

Πρόσβαση στους περίπου 2.500 φακέλους κοινωνικών φρονημάτων που βρίσκονται επί δεκαετίες στα αρχεία της Αστυνομίας αποκτούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και οι συγγενείς τους

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!! Άλλαξαν στην ελληνική ανακοίνωση το «συμπληρωματικό» με το «συμπληρωμένο» Μνημόνιο

Η αρχική ανακοίνωση μιλάει για «συμπληρωματικό Μνημόνιο» («supplemental Memorandum of Understanding» - Ακολούθησε διόρθωση, με τη λέξη «συμπληρωματικό» να αντικαθίσταται από τη λέξη «συμπληρωμένο» - Στο αγγλικό κείμενο της Επιτροπής, ωστόσο, ο όρος είναι «supplemental» - Μετά το σάλο, έτρεξαν να αλλάξουν τη διατύπωση, χωρίς να ανακοινώνουν τα μέτρα

Βίντεο: Δείτε νέα πλάνα της YENNEΔ αστυνομίας από την εκκένωση της Ειδομένης

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης - Στο σημείο παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς η διαδικασία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες

Βιντεο: Αυτός είναι ο πιο YOLO μαθητής στις φετινές Πανελλήνιες!

Μπορεί η περίοδος των πανελλαδικών εξετάσεων να θεωρείται μια από τις πλέον αγχωτικές φάσεις στις ζωές των μαθητών και τις τελευταίες ημέρες να ακούμε και να διαβάζουμε για νέους και νέες που μεταφέρθηκαν με κρίσεις πανικού από τις σχολικές στα νοσοκομεία, ωστόσο, ο μαθητής ο οποίος απεικονίζεται στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ότι έχει βρει έναν τρόπο να διατηρεί την ψυχική του ηρεμία, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ανατριχιαστικό βίντεο αστυνομικών στιγμές πριν σκοτώσουν άοπλο πατέρα

Οι αρχές στην Αριζόνα έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο στιγμές πριν από τον φόνο άοπλου πατέρα από αστυνομικούς. Τους ικέτευε για τη ζωή του.

Έβρος: 900.000 ευρώ από αναπηρικά επιδόματα που δεν δικαιούνταν πρέπει να επιστρέψουν 100 πολίτες

Το ποσό των 900.000 ευρώ, θα κληθούν να επιστρέψουν ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα, περίπου 100 δικαιούχοι αναπηρικών επιδομάτων στον Έβρο.

Δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση οι δανειστές – Υπό την εποπτεία των θεσμών τα 3,5 δισ. στους ιδιώτες

Σε καθεστώς ασφυκτικής εποπτείας ακόμα και για τα λεφτά που χρωστά το κράτος στους ιδιώτες και δεν τα εξοφλεί, μπαίνει η Αθήνα, με την χθεσινή απόφαση της Ευρωομάδας των 19.

ΤΟΝ ΗΠΙΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Μένει στη ζωή το Mega -Μπαίνουν στην αύξηση όλοι οι μέτοχοι

Θετικές εξελίξεις για τους εργαζόμενους στο Mega, καθώς όλοι οι μέτοχοι του ιστορικού καναλιού αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ετσι, το Mega παραμένει στην ζωή με τους μετόχους να καλύπτουν το ποσό και το κανάλι να παραμένει «ζωντανό».

Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της Ρίκας Διαλυνά και της Έλενας Ναθαναήλ

Η Ρίκα Διαλυνά και η Έλενα Ναθαναήλ είναι δύο ηθοποιοί που εκτός από το ταλέντο τους, ξεχώρισαν και για την εκπληκτική φυσική ομορφιά τους. Η Διαλυνά μάλιστα κέρδισε το 1954 τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και ήρθε 5η στα καλλιστεία Μις Υφήλιος που γίνονταν στην Αμερική, ενώ η Ναθαναήλ το 1966 φωτογραφήθηκε για το γαλλικό περιοδικό Paris Match, φορώντας συλλεκτικά αρχαιοελληνικά κοσμήματα. Την ίδια χρονιά, οι δύο ηθοποιοί που είχαν ήδη κάνει επιτυχία στον κινηματογράφο και είχαν γίνει γνωστές στο ευρύ κοινό, πήραν μέρος σε οντισιόν για μια ξένη παραγωγή.

Απίστευτο: Δείτε πώς ήταν τα λογότυπα των γνωστότερων εταιριών, όταν ιδρύθηκαν [εικόνες]

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αναγνωρίσετε το μήλο της Apple ή το κοχύλι της Shell; Σήμερα τα λογότυπα των γνωστότερων εταιριών έχουν μπει για τα... καλά στο μυαλό μας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Χάρης Ρώμας ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εξαπατημένου πολίτη

Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ με την λογική “Και τι έχω να χάσω;” Ας βάλουν την θέση τους στην θέση του Χάρη Ρώμα. Και ας παραδειγματιστούν από το γεγονός ότι ο ίδιος παραδέχθηκε το λάθος του.

Ήταν 8 Μάϊου το 2014, όταν δόθηκε στην δημοσιότητα μια λίστα με 180 “διανοούμενους”, οι οποίοι στήριζαν τον Αλέξη Τσίπρα για την Ευρωπαϊκή Προεδρία, συνυπογράφοντας μάλιστα ένα κείμενο με τίτλο “Είναι η ώρα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς”.

Χριστίνα Μουστάκα: Εσπασε το κουμπί στο μπούστο της on air [βίντεο]

Ενα σέξι ατύχημα on air είχε η εκρηκτική Χριστίνα Μουστάκα που γνωρίσαμε στους Ράδιο Αρβύλα και βλέπουμε στο «NaMaste» του Ε.

ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΙΤΑΝΩΝ! Ο ΓΑΠ περίμενε να μας βομβαρδίσει με πυρηνικά το Eurogroup κι ο Μπαρούφας να μας χαρίσουν τα χρέη...

Βαρουφάκης: Αλλο ένα Eurogroup που βαθαίνει την κρίση
Με κριτικό τρόπο σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης το αποτέλεσμα του Eurogroup.

Πάνω από 10 οι αιτήσεις για «υιοθεσία» των ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο στη Κοζάνη

Η σύζυγος του 72χρονου συνταξιούχου που είχε στην κατοχή του τα οκτώ ροτβάιλερ, που την ημέρα του Πάσχα σκότωσαν τον μικρό Στάθη, προσήλθε στο δημαρχείο Κοζάνης και υπέβαλε αίτηση για να υιοθετήσει κάποια από τα σκυλιά.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ LEVEL! Αλβανία: Στήνουν ανδριάντα της Κλίντον στην κεντρική πλατεία των Αγίων Σαράντα

Ολόσωμο γλυπτό της Χίλαρι Κλίντον αποφάσισε να στήσει στην κεντρική πλατεία των Αγίων Σαράντα στην Αλβανία, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Ποιοι ζητούν… ρουσφέτι από τον Στουρνάρα!

Η Τράπεζα της Ελλάδος προκήρυξε προσφάτως διαγωνισμό για την πρόσληψη 40 οικονομολόγων.

Παρά το γεγονός ότι ο διαγωνισμός έγινε με κριτήρια ΑΣΕΠ, υπουργοί, βουλευτές (βεβαίως και του ΣΥΡΙΖΑ), δήμαρχοι, μητροπολίτες, διοικητές οργανισμών και μεγαλοδημοσιογράφοι άρχισαν τα τηλέφωνα προς τον Γιάννη Στουρνάρα.

Φωτογραφία-σοκ από το ΕΜΠ ανέβασε ο Άδωνις στο Twitter

Μια φωτογραφία που προκαλεί σοκ σε όποιον τη βλέπει, ανέβασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, στην οποίο διακρίνεται ξεκάθαρα μια «μπουγάδα»!

Ο ένας «πάνω» στον άλλο: Δείτε τα οκτώ πιο πυκνοκατοικημένα νησιά του κόσμου!

Όλοι, λίγο πολύ, έχουμε κατά καιρούς νιώσει περίεργα, όταν ακούμε τον γείτονα να τσακώνεται, ή να μας ακούει αυτός, να βλέπουμε τι κάνει ο απέναντι, ή να μας βλέπει αυτός, και γενικότερα, οι πυκνοκατοικημένες περιοχές κάνουν τους ανθρώπους να σκέφτονται, πως θα ήταν να ζουν σε μέρη με λιγότερους γείτονες, με περισσότερη ηρεμία. Οι περισσότεροι όμως δεν έχουν σκεφτεί το χειρότερο σενάριο, να ζεις σε μια περιοχή τόσο πυκνοκατοικημένη, πιο πολύ κι από τις φαβέλες της Βραζιλίας ή της Ινδίας, όπου ζεις, κατά μια έννοια, «καβάλα στο γείτονά σου».

Λάθρο φεύγουν με τα πόδια από την Ειδομένη -Αρνούνται να πάνε σε δομές φιλοξενίας

Φιάσκο στην εκκένωση της Ειδομένης. Πρόσφυγες και μετανάστες φεύγουν με τα πόδια από τον καταυλισμό και δεν μπαίνουν στα πούλμαν.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως δεν επιθυμούν να τους μεταφέρουν σε κάποια δομή φιλοξενίας, αφού θεωρούν πως θα εγκλωβιστούν εκεί και θα χάσουν ακόμα και την ελάχιστη πιθανότητα για να περάσουν τα σύνορα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη.

Με τον Ν. Αναστασιάδη συναντήθηκε ο Κυριάκος-Βλέπει και Μέρκελ στις 30 Μαϊου

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη, 25 Μαΐου, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Δημοψήφισμα στην Ελβετία -Για το αν θα δίνουν επίδομα ανεργίας 2.200 ευρώ

Δημοψήφισμα θα έχουν στις 5 Ιουνίου οι Ελβετοί στο οποίο θα αποφασίσουν αν η κυβέρνηση θα δώσει μηνιαίο εισόδημα 2.200 ευρώ αφορολόγητα σε κάθε Ελβετό.

Εκείνοι που εργάζονται και κερδίζουν λιγότερα από τα 2.200 ευρώ το μήνα θα πληρώνονται την διαφορά, ενώ όσοι δεν εργάζονται θα λαμβάνουν ολόκληρο το ποσό.

Κικίλιας: Οι μισοί υπουργοί του Τσίπρα είναι ΠΑΣΟΚάρα

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η πιο αναξιόπιστη που έχει υπάρξει στη σύγχρονη ελληνική Ιστορία, υποστήριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΓΙΑ ΨΥΧΑΡΗ Ή ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ; Ο Καμμένος πήγε να περάσουν απίστευτη τροπολογία που δίνει ασυλία στους τραπεζίτες!

Την ίδια ώρα που η ΕΚΤ ρίχνει πρόστιμα 160 Δις ευρώ στις ευρωπαϊκές τράπεζες, στην Ελλάδα, οι κάλπικοι επαναστάτες του φρέντο, προσπαθούν να μοιράσουν ασυλίες στους τραπεζίτες!

Οι ΑΝΕΛ συστάθηκαν ως κόμμα και μπήκαν στη Βουλή, αποκλειστικά για τον καταγγελτικό τους λόγο εναντίον των "τοκογλύφων" και των ...τραπεζιτών.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε να μην εκδοθεί στην Κύπρο ο Λεωνίδας Μπόμπολας

Τελικά έπιασαν τόπο τα πρωτοσέλιδα του Μπόμπολα υπερ του Τσίπρα...

Απορρίφθηκε το αίτημα των δικαστικών αρχών της Κύπρου για την έκδοσή του στη Μεγαλόνησο

«Όχι» στην έκδοση του Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο είπε με απόφασή του το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, απορρίπτοντας το αίτημα των δικαστικών αρχών της Κύπρου που ζητούσαν την έκδοση του επιχειρηματία στη Μεγαλόνησο.