26 Μαΐου 2016

Ο Σύλλογος Πλαστοπτυχιούχων Δημοσίου απαιτεί επίδομα για να δώσει εξετάσεις νομιμοποίησης!

Το συνδικαλιστικό όργανο Κατόχων Πλαστών και Παράτυπων Πτυχίων που εργάζονται στο Δημόσιο (ΚΠΠΠ), έδωσε συνέντευξη τύπου καταθέτοντας σε αυστηρό τόνο μια σειρά αιτημάτων προς το υπουργείο Παιδείας

Η άρση βαρών μπορεί να γίνει επικίνδυνα… σ@ξι (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο μια κοπέλα σηκώνει στα χέρια της την φίλης της σαν άλλος… Πύρρος Δήμας. Το βίντεο πάρθηκε στο Μαϊάμι και απεικονίζει την 24χρονη Katarina Konow η οποία είναι και πρώην Miss Σουηδία!

Βίντεο: Μεθυσμένος Ρώσος τσακώνεται με τον εαυτό του στον καθρέφτη!

Δεν μπορούσε να καταλάβει ότι ο άντρας που «μπλόκαρε» τον δρόμο του δεν ήταν κάποιος πελάτης του σουπερμάρκετ...

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί εύκολα να βγάλει κάποιον εκτός εαυτού και να τον κάνει να χάσει τη λογική του, με ντροπιαστικά -συχνά- αποτελέσματα για εκείνον.

Stratfor: Σε δυο χρόνια οι υποσχέσεις του Eurogroup μπορεί να έχουν ξεχαστεί

Από τώρα μέχρι το 2018, η Αθήνα πρέπει να προχωρήσει σε μειώσεις δαπανών και οικονομικές μεταρρυθμίσεις που θα συνεχίσουν να πυροδοτούν αστάθεια στη χώρα. Η υπόσχεση μιας μελλοντικής ελάφρυνσης χρέους δεν θα κάνει τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων ευκολότερη

Το video game χωρίς... τέλος – Η απόλυτη προσομοίωση του διαστήματος [εικόνες&βίντεο]

Τα video games ως τώρα είχαν μια κοινή γραμμή. Αρχή, μέση και τέλος σε μια ιστορία στην οποία καλείται να πρωταγωνιστήσει αυτός που κρατάει το χειριστήριο. Σε λίγους μήνες όμως, ετοιμάζεται να βγει το πρώτο παιχνίδι... χωρίς τέλος.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που βοηθά τους τζιχαντιστές να «μπαινοβγαίνουν» στη Συρία

Από τους 18.000 ξένους τζιχαντιστές που ενίσχυσαν το Ισλαμικό Κράτος, περίπου το ένα τρίτο, μεταξύ 2013-2015, στις φόρμες εισαγωγής τους, έγραψαν ως μεσάζοντα , τον Ταράντ Μοχάμεντ αλ-Τζαράμπα - Μεταξύ αυτών και οι βομβιστές του Παρισιού

Εκρηξη στο twitter για την τουρκοκρατία της Βαγενά -«Σκλαβιά ψήφισες κ. Αννα;» [εικόνες]

Παραήταν βαρειά για τα social media η δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αννας Βαγενά για την ...τουρκοκρατία και τα 99 χρόνια υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων. Οι χρήστες ξέσπασαν με το #tourkokratia_syriza.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! Ανακλήθηκε ο τίτλος του Χάινς Ρίχτερ από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ανακλήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης από τον καθηγητή Χάινς Ρίχτερ.

Με ομόφωνη απόφασή της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών χθες το απόγευμα, μπήκε ένα τέλος στην υπόθεση Ρίχτερ που είχε απασχολήσει τόσο την ελληνική κοινή γνώμη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΕ ΣΤΥΛ ΖΟΥΡΝΤΑΤΖΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ->Τσακαλώτος προς δημοσιογράφους: Γράψτε καλά για να αρθούν τα capital controls!

«Βάλτε ένα χεράκι» είπε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, καλώντας τους ουσιαστικά να... ωραιοποιήσουν τα αποτελέσματα της συμφωνίας που επετεύχθη στο Eurogroup - «Ομολόγησε» συμβιβασμούς και ανέλυσε πώς θα γίνει η ελάφρυνση του χρέους

Επερώτηση ΝΔ για την κρίση στη Δικαιοσύνη-Καραμανλής υπογράφει εναντίον Παπαγγελόπουλου!


[Επειδή μας έχουν πρήξει με τις σχέσεις Καραμανλή με διάφορους γελοίους ΣΥΡΙΖΑίους που το παίζουν "καραμανλικοί"]

Σύσσωμη η Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτά την κυβέρνηση για την υπόθεση Τσατάνη

Επίκαιρη επερώτηση κατέθεσε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για την «πρωτοφανή», όπως την χαρακτηρίζουν κρίση, στη Δικαιοσύνη. Οι ερωτώντες βουλευτές μιλούν για «πρωτοφανή φαινόμενα αποσυνθέσεως της Δικαιοσύνης», αναφέροντας μεταξύ άλλων τον καταιγισμό πειθαρχικών ερευνών που έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες της εισαγγελέως εφετών Γεωργίας Τσατάνη.

Το σύστημα των επιδοτήσεων τρελάθηκε: Μετά τα 2 δις στον Λαρισαίο έβαλε μόνο μια 200άρα σε Κρητικό

Μπορεί το επάγγελμα του αγρότη να γνωρίζει βαθιά κρίση στην Ελλάδα, ωστόσο δύο εκπρόσωποι του ταλαιπωρημένου κλάδου είχαν την ευκαιρία να νιώσουν (έστω και προσωρινά) μεγιστάνες, χάρη στα επιπλέον εκατομμύρια που χρεώθηκαν κατά λάθος στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Βίντεο: Οικογένεια πηδά από τον πέμπτο όροφο για να σωθεί από τις φλόγες

Η Έλενα και ο Βιτάλι, από την ρωσική πόλη Strunino, βόρεια της Μόσχας, είδαν πρόσφατα το διαμέρισμά τους στον πέμπτο όροφο κτηρίου να τυλίγεται στις φλόγες. Πολύ γρήγορα μαύροι καπνοί έζωσαν το διαμέρισμα και το ζευγάρι, αλλά και τα δύο ανήλικα παιδιά του, Zhenyu και Xenia, δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν.

Το απίστευτο βιβλίο για τις γυναίκες που διάβαζε ο «δράκος» του Αμαρουσίου

«Οι Γυναίκες στο Στόχαστρο». Αυτός ήταν ο τίτλος ενός παράξενου βιβλίου κατά των γυναικών που διάβαζε ο 30χρονος επίδοξος βιαστής του Αμαρουσίου.

Μέσα στις 250 σελίδες του συγκεκριμένου βιβλίου της ψυχολόγου Wanda Marrs, που...

ΚΛΑΜΑ! Κορυφαίο τρολάρισμα στους αριστερούς θολοκουλτουριάρηδες της Μοντέρνας Τέχνης

Είναι η μοντέρνα Τέχνη αντιληπτή από όλους; Ένα ασυνήθιστο περιστατικό στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο αποδεικνύει ότι καμιά φορά η απόσταση της Τέχνης από την φάρσα είναι ελάχιστη

ΜΟΝΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ... Η κατάκτηση της Σελήνης και του Άρη επόμενοι στόχοι του Πούτιν

Η Ρωσία κατασκευάζει όχημα-«λεωφορείο» που θα μεταφέρει ανθρώπους στο φεγγάρι – Σχέδια για την ίδρυση αποικίας στο δορυφόρο της Γης

Σχέδια επέκτασης της ρωσικής αυτοκρατορίας και εκτός... πλανήτη έχει καταστρώσει ο Βλάντιμιρ Πούτιν, θέτοντας ως επόμενο στόχο του την κατάκτηση του διαστήματος και δη, σε πρώτη φάση, της Σελήνης και του Άρη!

ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΥΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ! Αίγυπτος: Όχλος μουσουλμάνων έγδυσε, έδειρε και διαπόμπευσε ηλικιωμένη χριστιανή

Η ηλικία μίας 70χρονης χριστιανής δεν την προστάτεψε από τον θρησκευτικό φανατισμό και τα εγκληματικά ένστικτα 300 περίπου μουσουλμάνων ανδρών, οι οποίοι την έγδυσαν, την ξυλοκόπησαν και την διαπόμπευσαν στους δρόμους ενός χωριού, στη νότια Αίγυπτο.

ΤΟΝ ΟΦΣΟΡΑΚΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΑΤΑΚΙ; Χουλιαράκης: Δεν θα πάρουμε πίσω το ΦΠΑ για τα νησιά

Στην συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα του Eurogroup, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εκτίμησε πως, πιάνοντας τους οικονομικούς στόχους για την τριετία 2016-2018, η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί να νομοθετήσει νέα δημοσιονομικά μέτρα μέχρι το τέλος του προγράμματος.

Σαουδάραβας ήθελε να σκοτώσει το γιατρό που ξεγέννησε τη γυναίκα του γιατί την είδε γυμνή!

Τον συνάντησε στον κήπο του νοσοκομείου και τον πυροβόλησε - Προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη

Η αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος άκουσον άκουσον: ήθελε να σκοτώσει το γιατρό που ξεγέννησε τη γυναίκα του, επειδή δεν ήθελε να υπάρχει κάποιος άλλος άντρας που θα έχει δει γυμνή τη σύζυγό του!

ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ ΜΚΟ; ΑΠΑΠΑ! Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Δεν ήταν εθελοντική η μεταφορά μεταναστών από την Ειδομένη

Σε καταγγελίες για την μεταχείριση των προσφύγων στην Ελλάδα, προχώρησαν οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Ειδικότερα, κάνουν λόγο για υποχρεωτική μεταφορά χιλιάδων προσφύγων, για έλλειψη πληροφόρησης σχετικά με τους προορισμούς τους καθώς και για περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους από την Ειδομένη.

Μπαράζ ελέγχων σε εταιρίες ιντερνετικού στοιχήματος -Ποιες μπήκαν στο στόχαστρο [λίστα]

Μετά από τη δημοσιοποίηση στη Βουλή στοιχείων για τις δραστηριότητες εταιριών ηλεκτρονικού τζόγου, που έχουν έδρα εκτός Ελλάδας, ήρθε η ώρα των φορολογικών ελέγχων.

Ο Κουμουτσάκος στον Κουρουμπλή για τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων στην Ειδομένη

Ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή κατέθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος αναφορικά με τη δημοσιογραφική κάλυψη της επιχείρησης της αστυνομίας στην Ειδομένη.

Μητσοτάκης στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής: Η αντιπυρική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει

«Η αντιπυρική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και οφείλουμε όλοι να είμαστε σε απόλυτη εγρήγορση. Είχαμε έναν αρκετά θερμό και ξερό χειμώνα και αναμένεται ένα δύσκολο καλοκαίρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο Χαλάνδρι.

ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ! Βίντεο: Τολμηρό σ@ξ σόου με στρίπερ σε γερμανικό σχολείο

Οι τελειόφοιτοι είπαν στους καθηγητές τους ότι επρόκειτο για ομιλήτρια που θα έδινε διάλεξη για την ισότητα των δύο φύλων

Μπορεί να αποτελεί παράδοση για τα γερμανικά σχολεία να επιτρέπουν στους τελειόφοιτους μαθητές να διοργανώνουν πάρτι αποφοίτησης εντός των εγκαταστάσεών τους, ωστόσο η παρουσία στρίπερ σε αυτά σίγουρα δεν είναι κάτι το συνηθισμένο!

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΔΙΑ! Ο Ντόναλντ Τραμπ εξασφάλισε το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών κέρδισε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναμένεται να διεκδικήσει και επίσημα την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο δισεκατομμυριούχος, όπως μεταδίδει το Associated Press, συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό εκλεκτόρων για το χρίσμα.

Με ποια εφημερίδα στα χέρια «συνέλαβε» ο φακός τον Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Προσερχόμενος στο γραφείο του στη Βουλή, για να συναντήσει τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σήκωσε την πρώτη εφημερίδα που βρήκε μπροστά του.

Ο Μητσοτάκης αποκαλύπτει το… χούι του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Σε μία από τις σπάνιες – πλέον – συνεντεύξεις του ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στα 98 του μιλάει στην Athens Voice για τη ζωή του πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άννα Βαγενά: Τι λέει για τα αραλίκια στη Βουλή!

Οι φωτογραφίες με την Άννα Βαγενά μέσα από την Βουλή που την δείχνουν με τα πόδια ανεβασμένα στις καρέκλες συζητήθηκαν πολύ το τελευταίο διάστημα με την ίδια να δέχεται κριτική. Η ίδια δίνει την απάντηση της:

Εικόνες ΣΟΚ από το σημείο του εγκλήματος της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου

Ο δράστης έσερνε την άτυχη γυναίκα από το δεύτερο στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ - Ο «δράκος» του Αμαρουσίου σκότωσε την 69χρονη;

Η βιαιότητα με την οποία ο δολοφόνος χτύπησε και σκότωσε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου καταγράφεται με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο στις παρακάτω φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος, στον οποίο βρέθηκε την Πέμπτη το protothema.gr.

Τζιτζικώστας για πλαστά πτυχία: Δεν έχουν τέλος οι αθλιότητες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Την είδηση ότι το υπουργείο Παιδείας, θα δώσει το δικαίωμα σε 2.500 υπαλλήλους του Δημοσίου που κατέχουν πλαστούς τίτλους σπουδών να διαγωνιστούν σε ειδικές εξετάσεις και να παραμείνουν στις θέσεις τους σχολίασε ο Περιφερειάρχης Κεντρική Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ "ΟΙ ΦΩΧΟΠΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ"->Μισθωτοί και συνταξιούχοι χάνουν 15-140 ευρώ μέχρι τέλος του 2016

Έρχονται οι πρώτες, νέες, απώλειες στα εισοδήματα από τις αυξήσεις των έμμεσων φόρων - Διαβάστε αναλυτικά παραδείγματα

«Ενός κακού, μύρια έπονται»... Οι πρώτες νέες απώλειες στα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων ξεκινούν από τον Ιούνιο, αλλά αυτές είναι ένα μικρό μέρος μόνον (το ένα τρίτο και λιγότερο) από την αφαίμαξη που έρχεται με αυξήσεις εμμέσων φόρων, αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών κλπ.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ! Ξεκίνησαν τις βουτιές οι λάθρο στον Πειραιά – ΦΩΤΟ

Αρκετοί πρόσφυγες βούτηξαν στο λιμάνι του Πειραιά, παρά το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο σημείο η θάλασσα είναι βρώμικη από τα πλοία που δένουν στο λιμάνι.

ΝΔ: Προσβάλλουν τη νοημοσύνη οι κυβερνητικές δηλώσεις για άδικα και αντισυνταγματικά μέτρα

Προσβάλλουν τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού οι δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών για άδικα και αντισυνταγματικά μέτρα σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

Βίντεο: Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου «ευλογεί» την είσοδο του ΕΛΑΜ στην κυπριακή Βουλή!

Χαρακτηριστικά, υποστήριξε πως, κάποιες φορές, χρειάζονται και οι ακραίοι, για να είναι οι άλλοι προσεκτικοί

Ικανοποίηση εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος για την είσοδο του ΕΛΑΜ (Χρυσή Αυγή Κύπρου) στην κυπριακή Βουλή.

Νέο σενάριο-EgyptAir: Μετεωρίτης χτύπησε το αεροσκάφος!

Οι αιγυπτιακές αρχές ειναι μέρα με τη μέρα ακόμη πιο επιφυλακτικές όσον αφορά τις πληροφορίες για την εξαφάνιση και την συντριβή του αεροσκάφους της EgyptAir. 

Η αλήθεια ειναι οτι οι θεωρίες συνομωσίας γύρω απο το συμβάν ειναι πολλές. 
Οι θεωρίες για τρομοκρατική ενέργεια, έκρηξη βόμβας και καταστροφική αποσυμπίεση, έκαναν από την αρχή την εμφάνισή τους, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι ανάλογο.

Συνεχίζεται ο καθαρισμός του Θερμαϊκού Κόλπου με χορηγία… Ιβάν Σαββίδη!

Μια ακόμη σύμβαση οικονομικής υποστήριξης του προγράμματος «Επιφανειακός Καθαρισμός του Θερμαϊκού Κόλπου» υπογράφηκε σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου στο Διοικητήριο, με το συντονισμό της Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, ανάμεσα στην εταιρεία North Aegean και την εταιρείαΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ A.E.. Η εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ A.E., συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη θα συμβάλει στην ενίσχυση του συνολικού προϋπολογισμού του προγράμματος επιφανειακού καθαρισμού του Θερμαϊκού Κόπου, το οποίο γίνεται εξ ολοκλήρου με χρηματοδότηση από χορηγούς και υπό το συντονισμό του ΥΜΑΘ.

Ο Τσακαλώτος ποζάρει με τη φανέλα της ολλανδικής Φέγενορντ

Με τον αριθμό 24 της αιώνιας «loser» της Ολλανδίας για να «πανηγυρίσει» την επιτυχία της συνεδρίασης στο Eurogroup της 24ης ΜαΐουΜε φανέλα της Φέγενορντ «πανηγύρισε» την… επιτυχία της συνεδρίασης του Eurogroup της 24ης Μαΐου, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος επισκέφθηκε την ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα.

Νευρική κρίση στο Μαξίμου από τις δηλώσεις Βούτση-Καμμένου

Ερώτημα για το κατά πόσο είναι δόκιμες οι δημόσιες διαφωνίες τώρα, θέτουν κυβερνητικοί κύκλοι - Τι συζητείται στα κομματικά παρασκήνια - Υπέρ της... αντισυνταγματικότητας του νόμου και Καματερός-Χρυσοβελώνη

Στην γνωστή τακτική “ψηφίζω αλλά υποφέρω” εντάσσονται οι δημόσιες εκφράσεις δυσαρέσκειας για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, πρώτα από τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο και ακολούθως από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΑ 4 Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Παιδεία: Πανελλήνιες, παρελάσεις και προσευχή τέλος -Χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Επιτροπής υπό τον Αντώνη Λιάκο για τις αλλαγές στην Παιδεία, οι οποίες ρυθμίζουν τη λειτουργία δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων, καθώς και το εξεταστικό σύστημα εισόδου στα πανεπιστήμια.

Ένας... άλλος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Δεν ξεπέρασα το θάνατο της Μαρίκας

Δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει πόσο του λείπει η επί 60 χρόνια σύντροφος της ζωής του Μαρίκα. Θυμάται πως ήταν... γλωσσού, πως εκνεύριζε τον Καραμανλή, πως ένα βράδυ είχε βαφτίσει πέντε (!) παιδιά ή σε ένα βράδυ είχε τηγανίσει 40 κομμάτια βακαλάο με σκορδαλιά.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ-Χρυσόγονος: Το ταμείο αποτελεί de facto μείωση της εθνικής κυριαρχίας

Στα μέτρα που ψηφίστηκαν με στόχο να κλείσει η αξιολόγηση, στο ζήτημα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά και στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων για το οποίο είπε ότι αποτελεί μία ντε φάκτο μείωση της εθνικής κυριαρχίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

Ποια γνωστή Ελληνίδα τα… πέταξε στο μπαλκόνι της! (ΦΩΤΟ)

Συνήθως τέτοια θέματα όπου διάσημες εμφανίζονται γυμνές σε δημόσιο χώρο τα βλέπουμε συχνά στο εξωτερικό.

Τη λάμψη των διεθνών celebrities φαίνεται ότι ζήλεψε η…

Ο Έλληνας που κάνει θραύση στο Youtube

Ο Ματ Κοβαλακίδης ή Ματ Κόβαλ έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός μέσω του Youtube. Δημιουργεί και σκηνοθετεί βίντεο στο προσωπικό του κανάλι στο youtube και μάλιστα χάρη στις ικανότητες του προσελήφθη από το ίδιο το site! Είναι ο επικεφαλής Creative Strategist του YouTube.

«Κράζουν» το Twitter το ξέπλυμα απ΄τον Φίλη των λαμόγιων με #plasta_ptyxia

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε στα κοινωνικά μέσα μαζικής δικτύωσης η είδηση ότι το Υπουργείο Παιδείας προτίθεται να νομιμοποιήσει τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι προσλήφθηκαν έχοντας πλαστά πτυχία.

ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ! Ο Γ. Κυρίτσης που κατουριόταν στο Δημοτικό, θέλει να τιμωρήσει του «μενουμευρωπαίους»

Βαθιά διχαστικός εμφανίζεται σε άρθρο του στην «Αυγή» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος κατέλαβε την έδρα της Β. Κατριβάνου μετά την πρόσφατη παραίτησή της) Γιώργος Κυρίτσης.

ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΔΙΑ! Βαγενά: Αντέξαμε 400 χρόνια τους Τούρκους, δεν μας τρομάζουν τα 99 του υπερταμείου

Τη δική της θεωρία για το υπερταμείο ανέπτυξε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά.

Παραδεχόμενη ουσιαστικά πως η κυβέρνηση παραχώρησε για 99 χρόνια την εθνική κυριαρχία στους δανειστές μέσω του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, αφού το συνέκρινε με τα 400 χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς.

Ο Βαρουφάκης έγραψε στίχους για αλβανικό τραγούδι -Τους εμπνεύστηκε από την κόρη του

Στίχους για αλβανικό τραγούδι με θέμα την κόρη του έγραψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρουφάκης έγραψε στίχους που του ζητήθηκαν σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα, για το τραγούδι της αλβανικής συμμετοχής στην τελετή έναρξης της Αρχιτεκτονικής Μπιενάλε της Βενετίας.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ! Ο νέος ΕΝΦΙΑ «καίει» 485.000 ιδιοκτήτες -Ποιοι θα πληρώσουν παραπάνω

Αυξημένο συμπληρωματικό φόρο για τον ΕΝΦΙΑ θα πληρώσουν φέτος 485.505 φορολογούμενοι, ενώ για 26.013 από αυτούς η μέση επιβάρυνση σε σχέση με πέρυσι είναι 22.432 ευρώ.

Μάλιστα, υπάρχουν και 4 φορολογούμενοι που θα καταβάλουν σχεδόν 600.000 ευρώ περισσότερα από πέρυσι!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Φίλης για τα πλαστά πτυχία: Εμείς εφαρμόζουμε το νόμο της Γιαννάκου

Τώρα λέει ότι αν βρεθεί δημόσιος υπάλληλος με πλαστό πτυχείο θα εφαρμοστεί ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας που ψήφισε η ξεφτιλισμένη Γιαννάκου (που κάποιοι ονειρεύονται να φέρουν στη ΝΔ) και όλοι οι επόμενοι αρνήθηκαν να εφαρμόσουν

Επιμένει ο Νίκος Φίλης ότι δεν υπάρχει ζήτημα με τις εξετάσεις που σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να δοθεί «συγχωροχάρτι» για τα 2.500 μη νόμιμα πτυχία που πιστοποιούν επαγγελματική επάρκεια για δημοσίους υπαλλήλους.

Ουαλία: Τα πρόβατα βόσκησαν κάνναβη, την... «άκουσαν» και ξεσήκωσαν το χωριό

Τα ζαλισμένα ζώα εισέβαλαν σε σπίτια και κήπους, προκαλώντας ζημιές αλλά και οδικά ατυχήματα...Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στη Νότια Ουαλία εξαιτίας της αλλόκοτης (αλλά και επικίνδυνης) συμπεριφοράς που επιδεικνύουν τον τελευταίο καιρό τα πρόβατα της περιοχής, η οποία έχει προκαλέσει πλήθος ατυχήματα.

ΣΤΑ 4 ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕΣ'ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ! Σταθάκης: Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ιδιωτικοποίηση για ΔΕΗ, νερά και αστικές συγκοινωνίες

Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει παραχώρηση ή ιδιωτικοποιήση εταιριών ύδρευσης, ΔΕΗ και αστικών συγκοινωνιών σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.