27 Μαΐου 2016

Η γυφτιά μετακόμισε στο Μαξίμου-Η εικόνα από τη συνάντηση Τσίπρα-Πούτιν που μας ξεφτίλισε

Η προετοιμασία για την επίσκεψη Πούτιν ήταν πυρετώδης αλλά από ότι φαίνεται όχι για όλους.

Στον τομέα των μέτρων ασφαλείας όλα λειτούργησαν άψογα ωστόσο στον τομέα της προετοιμασίας των χώρων που θα επισκεπτόταν ο ρώσος πρόεδρος υπήρξαν αβλεψίες.

Tαλαντούχος ντελιβεράς έγινε αρχισυντάκτης στην ΕΡΤ – Το τερμάτισαν στην αξιοκρατία στο ευαγές Ιδρυμα της Αγίας Παρασκευής

Nτελιβεράς-κούριερ προήχθη σε αρχισυντάκτη της ΕΡΤ καταγγέλουν οι συνάδελφοί του από το ευαγές ίδρυμα της Αγίας Παρασκευής. Η επιλογή αποτελεί έκπληξη-έγραφε σαν μάντης Κάλχας ο Βασίλης Τσακίρογλου στο Πρώτο Θέμα-για τον ταλαντούχο κούριερ, εφόσον έως πριν από λίγο καιρό δεν ήταν επιφορτισμένος με την αρχισυνταξία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Δεν ήταν καν παρών στις σχετικές συσκέψεις, ούτε είχε λόγο για το πώς και πότε θα γίνουν οι συνδέσεις με τους κατά τόπους ανταποκριτές στη διάρκεια του δελτίου.

Ευτυχώς υπάρχουν και τα ΣΥΡΙΖΟσκυλα της ΕΡΤ και γελάμε: Μπέρδεψαν το όνομα του Πούτιν! (ΦΩΤΟ)

Έκανε και πάλι το… θαύμα της η κρατική τηλεόραση στην έκτακτη εκπομπή για την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα.

Βίντεο σοκ: Ρωσίδα κάνει «γκελ» στα βράχια μετά από αποτυχημένο μπάντζι τζάμπινγκ

Ευτυχώς, το κράνος της κοπέλας την προστάτεψε από σοβαρό τραυματισμό

Το μπάντζι τζάμπινγκ που έκανε μια νεαρή Ρωσίδα σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία κοντά στην πόλη Μούρμανσκ (στα βορειοδυτικά της χώρας) παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, αφού το ελαστικό σκοινί που ήταν δεμένη ήταν μακρύτερο απ' ό,τι έπρεπε, με αποτέλεσμα το σώμα της να χτυπήσει με δύναμη στα βράχια.

Τι γυρεύουν 11 Ιρακινοί αξιωματικοί στο Λουτράκι; [εικόνες]

Ένδεκα Ιρακινοί αξιωματικοί εκπαιδεύονται σε θέματα ναρκών στην έδρα της Σχολής Μηχανικού, στο Λουτράκι, στο πλαίσιο της υλοποίησης του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιράκ.

Βίντεο: Σαουδάραβας κληρικός απαγορεύει τις σέλφι με γάτες

Στη «μαύρη» λίστα σκύλοι και λύκοι - Πολύ «δυτικό» το χαρακτήρισε ο σεΐχης Σαλέχ Μπιν Φαουζάν αλ-Φαουζάν

Μπορεί στις δυτικές χώρες οι σέλφι να αποτελούν αγαπητό «σπορ» για πολλούς, όμως, για έναν Σαουδάραβα κληρικό είναι «κόκκινο πανί».

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Πακιστανός πολιτικός: Να δέρνουμε τις γυναίκες μας όταν δεν θέλουν σεξ!

Σύμφωνα με το Συμβούλιο Ισλαμικής Ιδεολογίας, οι άντρες θα έπρεπε να μπορούν να δέρνουν τις γυναίκες τους, αν αυτές δεν φορούν χιτζάμπ ή αν μιλούν τόσο δυνατά ώστε να ακούγονται έξω από το σπίτι!

Τουρίστες πλήρωσαν 300 ευρώ για ένα ψάρι, μία σαλάτα, μία μπύρα και ένα αναψυκτικό - ΒΙΝΤΕΟ

Τα… σπασμένα του χειμώνα φαίνεται πως προσπαθούν να βγάλουν κάποιοι επιτήδειοι στα νησιά. Ένα εστιατόριο στην παλιά πόλη της Ρόδου χρέωσε μία οικογένεια τουριστών 300 ευρώ για ένα ψάρι, μία σαλάτα, μία μπύρα και ένα αναψυκτικό.

ΤΙ ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Προκάλεσαν πυρκαγιά με... ουίσκι σε πανηγύρι - ΒΙΝΤΕΟ

Το... έκαψαν σε πανηγύρι της Πάτρας. Ένας θαυμαστής του τραγουδιστή  Γιώργου Βελισσάρη έδωσε μια παραγγελιά και αμέσως κατέφτασαν στην πίστα οι σερβιτόροι οι οποίοι άρχισαν να ανοίγουν κούτες με ουίσκι και να χύνουν το ποτό πάνω σε ένα τραπέζι στο οποίο οι θαμώνες είχαν βάλει φωτιά. Όπως ήταν φυσικό το τραπέζι... λαμπάδιασε με ένα σερβιτόρο να αναλαμβάνει ρόλο.. πυροσβέστη.

Φωτογραφία: Ο Τζόνι Ντεπ έκανε τόπι στο ξύλο την Άμπερ Χερντ!

Η 30χρονη είπε ότι ο 52χρονος ηθοποιός την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του και στη συνέχεια της προσέφερε χρήματα για να μην μιλήσει
Η είδηση ότι η Άμπερ Χερντ ζήτησε διαζύγιο από τον Τζόνι Ντεπ, έπεσε σαν «βόμβα» στους κύκλους του Χόλιγουντ, καθώς το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μόλις 15 μήνες.

ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΚΟ! Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση 80 πρόσφυγες από τον Πειραιά

Για έξι ενήλικες και 13 παιδιά κρίθηκε απαραίτητο να εισαχθούν για περαιτέρω νοσηλεία

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» με συμπτώματα οξείας τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ 80 πρόσφυγες από το hotspot του Πειραιά.

Επιστολή εισαγγελέων στον Τσίπρα -Για την επιλογή του επικεφαλής της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου

Επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα έστειλε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος ενόψει της επιλογής έως τις 30 Ιουνίου του προσώπου που θα ηγηθεί της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ζητώντας η επιλογή αυτή να γίνει από τον εισαγγελικό κλάδο δηλαδή από τους αντιεισαγγελείς του ανωτάτου δικαστηρίου που υπηρετούν σήμερα στο δικαστήριο.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Πρωτογενές πλεόνασμα στο τετράμηνο λόγω στάσης πληρωμών και υστέρηση εσόδων από φόρους

Βελτίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος κατέγραψε το ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού το πρώτο τετράμηνο του 2016 αλλά και υστέρηση εσόδων.

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Μπροστά η ΝΔ με 8 μονάδες αλλά ακόμα έχουν 17,5%

Νέα δημοσκόπηση προκαλεί πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς η ΝΔ προηγείται με 8 ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 80% δεν πιστεύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια.

ΕΛΑ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ! Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος με εντυπωσιακή μελαχρινή, αγκαλιά στα μπουζούκια [εικόνες]

Ο πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος και η κόρη του εφοπλιστή Τάκη Λεονάρδου, Νάνσυ, υπήρξαν από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας κοσμικής ζωής και μάλιστα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ετοιμάζονταν να παντρευτούν.

Ο Πούτιν εφαγε πόρτα από ΔΥΟ πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας

Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η ρωσική αντιπροσωπεία έκανε κρούση στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετάνια" για να καταλύσει εκεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά... έφαγαν πόρτα!

Το μοναδικό χωριό στην Ευρώπη που απαγορεύονται οι πρόσφυγες -Ζουν ζάμπλουτοι [εικόνες]

Στην Ευρώπη υπάρχει μόνο ένα χωριό που έχει απαγορεύσει εντελώς την είσοδο σε πρόσφυγες. Αντ' αυτού δέχθηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 262.000 ευρώ. Το διπλό χωριό Oberwil-Lieli.

ΒΙΝΤΕΟ-«Putin Go Home» -Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα κατά της βίας ομοφυλοφίλων στη Ρωσία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την βία κατά των ομοφυλοφίλων στην Ρωσία θα πραγματοποιήσει στο Σύνταγμα, η Colour Youth Κοινότητα LGBT.

Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα, με αφορμή την επίσκεψη του Βλάντιμιρ Πούτιν στην Αθήνα.

ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΛΗ ΜΟΥ! Τζιτζικώστας: Αν ήμουν αρχηγός στη ΝΔ δεν θα ήταν ο κ. Γεωργιάδης αντιπρόεδρος

Αιχμές κατά του Αδωνι Γεωργιάδη άφησε σε δηλώσεις του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, εκφράζοντας παράλληλα τις διαφωνίες του για την αντιπολιτευτική στρατηγική της ΝΔ.

Κάφρος του Ολυμπιακού πίσω από τον Διαμαντίδη απειλεί να του ρίξει σφαλιάρα [βίντεο]

Η χθεσινή ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΣΕΦ ήταν... εκρηκτική με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δημιουργούν μια «κόλαση» για τον Παναθηναϊκό.

Ντοπαρισμένοι βρέθηκαν 23 αθλητές των Ολυμπιακών του Λονδίνου

Θετικοί στην χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκαν 23 αθλητές που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Κυρ. Μητσοτάκης για Γ. Κυρίτση: Όλοι οι Έλληνες υποφέρουν από τα μέτρα Τσίπρα, ό,τι και να ψήφισαν

«Είτε ψήφισαν ΝΑΙ είτε ψήφισαν ΟΧΙ, όλοι οι Έλληνες υποφέρουν από τα μέτρα Τσίπρα», γράφει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στον Γ. Κυρίτση και στο άρθρο στην ΑΥΓΗ.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Spetsnaz και η θωραακισμένη Mercedes του Πούτιν στην Αθήνα

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την άφιξη του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν στην Αθήνα είναι πρωτόγνωρα.

Στο Άγιο Όρος ο Πατριάρχης Μόσχας - ΒΙΝΤΕΟ

Έφτασε πριν από λίγο στο Άγιο Όρος ο Πατριάρχης Μόσχας και πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος. Στην πρωτεύουσα, τις Καρυές, τον υποδέχτηκαν ο πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους, Παύλος, τα μέλη της Ιεράς Κοινότητας και ο πολιτικός διοικητής, Αρίστος Κασμίρογλου.

Η πρώτη εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση μετά το διαζύγιο -Θλιμμένη, έχει μείνει μισή [εικόνες]

Η Αθηνά Ωνάση, η μοναδική κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση με αμύθητη περιουσία, αποφάσισε έπειτα από 11 χρόνια έγγαμου βίου να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Εφτασε στην Αθήνα ο Πούτιν-Το υποδέχθηκε ο Καμμένος με κόκκινα χαλιά και υποκλίσεις παρότι η επίσκεψη δεν είναι επίσημη

Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας βρίσκεται αυτή την ώρα ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα με σχεδόν μια ώρα καθυστέρηση.

Και καλά διαφωνία του Καμμένου με τις δηλώσεις Κυρίτση

Για συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβαρυνθούν όσοι ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, που είχε ως σύνθημα το «Μένουμε Ευρώπη», έκανε λόγο ο Γιώργος Κυρίτσης, μία μέρα μετά την ορκωμοσία του στη Βουλή, όπου κατέλαβε τη θέση της Βασιλικής Κατριβάνου, η οποία παραιτήθηκε μετά τα δύο «όχι» που είπε τόσο στο «Υπερταμείο» όσο και τον «κόφτη»

Η Ακρόπολη στα κορυφαία 10 μνημεία της Ευρώπης

Το TripAdvisor δημοσίευσε τη λίστα με τα κορυφαία μνημεία – ορόσημα στην Ευρώπη, όπως ψηφίστηκαν από τους χρήστες του, για το 2016. Στα κορυφαία 10 βρίσκεται η Ακρόπολη αλλά και η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.
Δείτε τη λίστα αναλυτικά:

Porsche 911 GT3 RS σε… ντριφτ! [video]

Προφανώς και οι μηχανικοί της Porsche δεν είχαν αυτές τις γωνίες στο μυαλό τους όταν έκαναν το set-up της πιστάδικης 911 GT3 RS.

«Κυβερνητικοί μαρκάρουν επιχειρήσεις για να τους φορολογήσει ο Κυρίτσης» -Το twitter ξεσαλώνει [εικόνες]

Θύελλα αντιδράσεων στα social media προκαλεί η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνειδητά υπερφορολογεί όσους ψήφισαν ΝΑΙ στην Ευρώπη στο δημοψήφισμα του 2015.

ΦΩΤΟ-Γελάνε Βρούτσης-Μουρούτης-Βουλγαράκης με το στόκο Κυρίτση

Την κοσμοθεωρία του ΣΥΡΙΖΑίου Κυρίτση που θέλει να φορολογήσει βαρύτερα τους "μενουμευρωπαίους" όπως αποκαλεί όσους ψήφισαν ΝΑΙ στο περσινό δημοψήφισμα, αναλύει ο Γιώργος Βουλγαράκης, ενώ ο Γιάννης Βρούτσης προτρέπει όσους ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, μόλις πάρουν τον ΕΝΦΙΑ να τρέξουν στην εφορία και ο Μουρούτης τον προτρέπει να φορολογήσει τους "μενουμευρωπαίους" ανάλογα...

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ! Εφτιαξαν καινούρια Ειδομένη σε βενζινάδικα στους Ευζώνους

«Οι εκδιωγμένοι πρόσφυγες από την Ειδομένη συνεχίζουν τη ζωή τους στον αυτοσχέδιο καταυλισμό των Ευζώνων», σημειώνει το RT σε ρεπορτάζ του.

Σε βίντεο, μάλιστα, που δημοσιεύει παρουσιάζει το σημείο, ένα εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο στο οποίο έχουν στηθεί σκηνές από τους πρόσφυγες.

Κωνσταντινόπουλος στον Σταθάκη: Είσαστε ο Τζόρνταν του ψέματος - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν ξέρω αν μπορούμε κύριε υπουργέ να συνεννοηθούμε» ανέφερε, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, και πρόσθεσε:

Τάφος Αριστοτέλη: Δείτε την τρισδιάστατη απεικόνιση του ταφικού ηρώου στα Στάγειρα - Παγκόσμιος θαυμασμός μετά τις ανακοινώσεις (Βίντεο)!

Το πιο σπουδαίο εύρημα από την ανασκαφική έρευνα που ξεκίνησε το 1990 στα αρχαία Στάγειρα, ο τάφος του Αριστοτέλη, ανακοινώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου «Αριστοτέλης 2.400 χρόνια». Οι πολυετείς έρευνες αφήνουν ελάχιστες αμφιβολίες για το εξαιρετικής σημασίας ταφικό μνημείο.

Παραλίγο να πέσει από την καρέκλα της on air η Μενεγάκη -Για μια ατάκα για σ@ξ [βίντεο]

Μία ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα παραλίγο να γινόταν η αιτία που θα έκανε την αγαπημένη παρουσιάστρια να πέσει από την καρέκλα.

Ωστόσο, τελευταία στιγμή κράτησε την ισορροπία και αποτράπηκε το ατύχημα.

Φρούριο η Βουλιαγμένη: Ελεύθεροι σκοπευτές γύρω από το ξενοδοχείο που θα μείνει ο Πούτιν [βίντεο]

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ξενοδοχείο που θα διανυκτερεύσει ο Ρώσος Πρόεδρος.

Επί ποδός βρίσκονται περίπου 2.500 αστυνομικοί ενόψει της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν. Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί.

Γκιουλέκας: H Eιδομένη άδειασε γιατί 4.000 πρόσφυγες έφυγαν μόνοι τους

«Κανείς δεν είπε πού πήγαν οι περίπου 4.000 άνθρωποι που έφυγαν από την Ειδομένη πριν ξεκινήσει η αστυνομική επιχείρηση».

Αυτό ανέφερε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για το επιχειρησιακό σχέδιο εκκένωσης, αλλά και για τον διεθνή αρνητικό αντίκτυπο που προκάλεσε στη χώρα τους τελευταίους μήνες η γενικότερη εικόνα του καταυλισμού.

Ληστής για κλάματα: Πήγε να κλέψει γυναίκα και εκείνη τον έγδυσε στη μέση του δρόμου [βίντεο]

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας γκαφατζής ληστής στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά, αφού δεν υπολόγιζε πως το θύμα του θα τον εξευτέλιζε.

Ο επίδοξος ληστής οπλισμένος με μαχαίρι πλησίασε μία γυναίκα , αλλά αντί να τη ληστέψει έζησε το χειρότερο εφιάλτη του.

Στην Wall Street Journal η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις ελληνικές τηλεοπτικές άδειες

Την προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες έδωσε για δημοσίευση στην εφημερίδα Wall Street Journal η ελληνική κυβέρνηση.

Εκπληκτικό: Εξαφανίστηκε η πυραμίδα του Λούβρου -Τι συνέβη [βίντεο]

Ο JR εκνευρίζεται με το παγκόσμιο, σήμερα, φαινόμενο των σέλφι. Τουρίστες να φωτογραφίζουν τον εαυτό τους μπροστά στο Λούβρο, χωρίς να δίνουν την παραμικρή σημασία στην αρχιτεκτονική του.

Ομολογεί ο Τόσκας ότι στην Ειδομένη κουμάντο έκαναν οι MKO και επιτήδειοι

Για επιχειρήσεις εκμετάλλευσης, που είχαν στήσει στην Ειδομένη διάφοροι επιτήδειοι εξοικονομώντας χρήματα από τους πρόσφυγες, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

ΒΙΝΤΕΟ-Νοσηλευτές πολιόρκησαν το υπ. Υγείας: Υπουργέ βγες από το καβούκι και κατέβα κάτω-Πολάκης: Βάλτε πλάτη

«Παιδιά βάλτε πλάτη, όλα θα γίνουν, όλα θα πάνε καλά και θα γίνουν άμεσα προσλήψεις και εγώ είμαι ένας από εσάς και σας καταλαβαίνω. Προσπαθούμε στα πλαίσια που μπορούμε να κάνουμε ότι καλύτερο». Με αυτά τα λόγια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, έχοντας μπροστά του πλήθος εξοργισμένων νοσηλευτών του ΕΣΥ.

Αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα -Δεν είναι ο «δράκος» του Αμαρουσίου ο δολοφόνος της Αγραφιώτου

Αρνητικά είναι τα πρώτα εργαστηριακά αποτελέσματα για  την ταυτοποίηση του φερόμενου «δράκου» του Αμαρουσίου με τον δολοφόνο της 69 Χρόνης συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Το γυμνό είναι το νέο casual -Γιατί οι μεγάλες σταρ τα βγάζουν όλα στη φόρα [εικόνες]

Μετά από την αποκαλυπτική εμφάνιση της Μπέλα Χαντίτ στις Κάννες, την γυμνή σχεδόν Μαντόνα στο Met Gala και άλλες κατά καιρούς extreme εμφανίσεις διάσημων στο κόκκινο χαλί, είναι σχεδόν ξεκάθαρο πως το «γυμνό» είναι το νέο casual.

Ελληνίδα αθλήτρια της Εθνικής ομάδας δουλεύει σε καφέ για να συντηρείται

Η Μαρίνα Δημητροπούλου αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής στο ταε κβο ντο και να συντηρηθεί δουλεύει σερβιτόρα σε καφέ

Η Μαρίνα Δημητροπούλου είναι μόλις 22 χρόνων και έχει καταφέρει να είναι κορυφαία αθλήτρια του ταε κβο ντο και μάλιστα να αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

Ξεσπαθώνει το Twitter – Δείτε πως… υποδέχονται τον Πούτιν

Είναι μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της πολιτικής, και η επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν έχει σίγουρα κλέψει όλα τα βλέμματα. Όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την προσοχή του ελληνικού Twitter.

Λούκας Γιώρκας: Ετσι φλέρταρα την Ελενα Ράπτη [βίντεο]

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1 βρέθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής – σύντροφος της πανέμορφης πολιτικού της ΝΔ Έλενας Ράπτη.

Σίλας Σεραφείμ: Εγώ που δεν ψήφισα «Ναι» ούτε «Οχι» στην Ευρώπη, φορολογούμαι παραπάνω;

Δεν είναι ένα απλό σχήμα λόγου. Είναι πολιτική τοποθέτηση μίσους και διχασμού η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση ότι η κυβέρνηση συνειδητά υπερφορολόγησε όσους ψήφισαν «Ναι» στην Ευρώπη κατά το δημοψήφισμα του 2015.

Παραπομπή του Κυρίτση στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής ζητά η ΝΔ

Να μπει «κόφτης» στην αλαζονεία της εξουσίας που διακατέχει τους βουλευτές της πλειοψηφίας, ζητά ο Θεόδωρος Καράογλου

Την παραπομπή του κ. Γιώργου Κυρίτση στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κοινοβουλίου ζητά η Νέα Δημοκρατία για το άρθρο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην εφημερίδα «Αυγή» όπου υποστηρίζει ότι η λαϊκή εντολή του Σεπτεμβρίου προς την κυβέρνηση είναι να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη των νέων δημοσιονομικών μέτρων σε όσους ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα.

Προκαλεί ξανά η Βαγενά: Χαζοί όσοι δεν κατάλαβαντο αστείο μου-Ποτέ δεν είχαμε εθνική ανεξαρτησία

Μα εσάς χρυσή μου σας ψήφισαν για να ανακτήσουμε την εθνική ανεξαρτησία....

Αντί να ζητήσει συγνώμη για τη «σκλαβιά» των Ελλήνων που υλοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τώρα λέει ότι δεν καταλαβαίνουν το χιούμορ της - Χθες είχε δηλώσει «Αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς, δεν θα αντέξουμε 99 χρόνια αποκρατικοποιήσεων;»