28 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ψεύτης που έκανε καριέρα ουρλιάζοντας "Η Ελλάδα δεν πωλείται" και ψήφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στα τέσσερα

Μόνος του είπε ο Πάνος Καμμένος ότι έκανε έγκλημα... αλλά το έκανε για να μη χάσει την καράκλα οπότε όλα καλά:

Ποια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ «βόλεψε» τον αδελφό της σε κρατικό οργανισμό;

Οι διορισμοί ημετέρων από την κυβέρνηση είναι ένα πικρό γεγονός που η ελληνική κοινωνία το βιώνει εδώ και μήνες. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους μετακλητούς έχουμε χάσει το μέτρημα…

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"! Κύμα κλοπών καταγγέλλουν οι κάτοικοι Αγιάσου Λέσβου

Οι κάτοικοι απειλούν να «πάρουν το νόμο στα χέρια τους» - Απόπειρες ακόμη και με την απειλή μαχαιριού - Υπόνοιες για συμμορία και γνωστά άτομα - Ανεπαρκής η τοπική αστυνομική δύναμη

Πλήρης κάλυψη Μαξίμου σε Κυρίτση - «Αυτή είναι η ταξική μας προσέγγιση»

Πλήρη κάλυψη στον Γιώργο Κυρίτση από το Μαξίμου με αφορμή τη δήλωσή του ότι τα νέα μέτρα θα επιβαρύνουν όσους ψηφίσαν ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα.

«Δεν έκανε καμία λάθος δήλωση, αυτή είναι η ταξική προσέγγιση που έχει η κυβέρνηση» ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ! To Bήμα: Καλούν τον Σημίτη να αναλάβει πρωτοβουλίες στην κεντροαριστερά

Να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς καλούν τον Κώστα Σημίτη στελέχη του ευρύτερου χώρου, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής».

ΞΕΠΛΥΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Οργή για τη νομιμοποίηση από Τσίπρα των υπουργικών… offshore! Εξηγήσεις ζητά η Νέα Δημοκρατία

Έχει τρομάξει ο Πανάρας για το τι τον περιμένει αν χάσει την καρέκλα και μείνει εκτός Βουλής...

Μια περίεργη υπόθεση για τη δυνατότητα ίδρυσης offshore εταιρειών από υπουργούς, βουλευτές και άλλα κυβερνητικά στελέχη κι όχι μόνο, έρχεται στο φως.

Ντοκουμέντο: Η τελευταία επίθεση του «δράκου» στο Μαρούσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάμερα κατέγραψε την τελευταία επίθεση του 30χρονου «δράκου του Αμαρουσίου» με θύμα μια 39χρονη το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Στο υλικό, λίγα δευτερόλεπτα  μετά την επίθεση, διακρίνεται η γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και ουσιαστικά να οδηγεί στη σύλληψη του ανθρώπου που επιχείρησε να τη βιάσει.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ! Guardian: «Ούτε για σκυλιά δεν κάνουν οι νέοι καταυλισμοί προσφύγων στην Ελλάδα»

Χωρίς νερό και ηλεκτρικό, μέσα στη βρωμιά τα «βελτιωμένα» κέντρα φιλοξενίας προσφύγων - Δριμύτατη κριτική από τη βρετανική εφημερίδα στην Ελλάδα - Αποκαλύψεις και ντοκουμέντα για τις άθλιες συνθήκες

ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ! Κεραυνός σε γήπεδο στη Γερμανία -35 τραυματίες

Κεραυνός έπεσε σήμερα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο στη δυτική Γερμανία, έπειτα από αγώνα μεταξύ παιδικών ομάδων, τραυματίζοντας 35 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 ενήλικες σοβαρα.

Οπως μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA το περιστατικό συνέβη στο Χοπστέντεν, της Ρηνανίας-Παλατινάτου.

Η σκηνή σ@ξ του Ταρζάν και της Τζέιν ήταν τόσο σκληρή που τραυματίστηκε!

Τραυματισμένος βγήκε από τη σκηνή σεξ με τη Margot Robbie για τις ανάγκες της ταινίας ο ηθοποιός Alexander Skarsgard.

Απίστευτος καυγάς Τρύφωνα και Βάνας Μπάρμπα - «Δώσμου τα 2 χιλιάρικα που μου χρωστάς»

Καυγάς με ...πολιτικές προεκτάσεις ξέσπασε ανάμεσα στην ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα και τον διάσημο κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά.

H φωτογραφία που ανέβασε ο Πούτιν στο twitter από την επίσκεψη του στην Ελλάδα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ανεπιθύμητο κήρυξαν τον Καμμένο οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Δωδεκανήσου

«Persona non Grata» κήρυξε το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τους βουλευτές Δωδεκανήσου που ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο.

Τα… υπερατλαντικά τηλεφωνήματα του Άδωνι

Παρά το ότι βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έμεινε πίσω στην κούρσα για τη νέα Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας.

Παντελίδης-Ξεκατίνιασμα της πρώην: "Μπορεί να ήταν και στημένο να τον φάνε-ΕΛΑΣ: Ανοησίες ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης

- Επίθεση της πρώην συντρόφου του Παντελή Παντελίδη στην Φρόσω Κυριάκου
- "Όλη η Γλυφάδα ξέρει τη Φρόσω, δεν είναι και κανένα αγγελούδι" λέει η Αναστασία Βοσκανίδου
- Υποστηρίζει πως το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης στη θέση του οδηγού του μοιραίου τζιπ
- "Τον έφαγαν τον Παντελή! Έψαχναν ευκαιρία για να τον χτυπάνε"
- Τις επόμενες εβδομάδες ολοκληρώνεται η έρευνα της Τροχαίας
- "Εκτός πραγματικότητας" χαρακτηρίζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τα όσα ακούγονται πως δεν οδηγούσε ο 32χρονος τραγουδιστής

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΗΤΤΑ Ο ΠΑΝΑΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ! Κεραυνοί" Λαφαζάνη! "Υποβάθμισαν την επίσκεψη Πούτιν - Ανέκδοτο η εξωτερική πολιτική του Τσίπρα"

«Η κυβέρνηση ακολουθώντας απολύτως τις αμερικανονατοϊκές προδιαγραφές και κατευθύνσεις, υποβάθμισε αφόρητα την επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα και περιόρισε ασφυκτικά τις δυνατότητες που υπήρχαν για την προετοιμασία της και για να επιτευχθούν χειροπιαστά και προωθημένα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς των ελληνορωσικών σχέσεων», επισήμανε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα αποτελέσματα της επίσκεψης Πούτιν στην Αθήνα.

Η θερμή συνομιλία του Πούτιν με τον Εφραίμ στο Αγιο Ορος [βίντεο]

Εγκάρδιο τετ α τετ για λίγα λεπτά είχε ο Βλάντιμιρ Πούτιν με τον διάσημο μοναχό στο Διοικητήριο στο Αγιο Ορος.

Ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε σε πολύ θερμό κλίμα με τον ηγούμενο Εφραίμ (γνωστό από την υπόθεση Βατοπεδίου), με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια και διατηρούν άριστες σχέσεις.

Deutsche Welle: Σκληρή γραμμή από το Βερολίνο για την τουρκική βίζα

Σκληρή γραμμή στο ζήτημα της σχεδιαζόμενης κατάργησης της βίζας για Τούρκους πολίτες που ταξιδεύουν στην ΕΕ φαίνεται να επιλέγει ο κυβερνητικός συνασπισμός Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών στη Γερμανία.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ; Αδιάκριτο ξύλο στη Γαλλία – ΒΙΝΤΕΟ

Μαζικές διαδηλώσεις πραγματοποιούνται στη Γαλλία με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Σχεδόν καθημερινά σημειώνονται συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών που καταγράφονται από τα γαλλικά ΜΜΕ.

Η Μπιγιονσέ των Κούρδων εξοργίζει τους τζιχαντιστές

Η Έλι Λαβ βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του Ισλαμικού Κράτους - Τραγουδάει για τον αγώνα των μαχητών Πεσμεργκά
Την χαρακτηρίζουν Μπιγιονσέ τον Κούρδων χάρη στις καμπύλες της, αλλά και το δυναμισμό της φωνή της, ωστόσο η Έλι Λαβ δεν έχει γίνει γνωστή μόνο για τις μουσικές επιτυχίες της, αλλά κυρίως γιατί με τις νότες και τους στίχους των τραγουδιών της βάζει στο στόχαστρο τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ! ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΠΛΕΟΝ! Σοκ – Ήταν 5 μέρες νηστικός και κρεμάστηκε στο κέντρο της Λάρισας - ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν περαστικοί, σε απόσταση αναπνοής από έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, τη Βενιζέλου, αντίκρισαν κρεμασμένο σε δέντρο στην αρχή του πεζοδρόμου της Λαπιθών τον νεαρό.

Η συγγνώμη Χατζηδάκη στο Σαμαρά

Το παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ και της ψηφοφορίας για τη νέα εκτελεστική επιτροπή, έδωσε ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος προκάλεσε και αρκετά πηγαδάκια μεταξύ των στελεχών της ΝΔ.

Η απάντηση του Μητσοτάκη στον Κυρίτση - ΒΙΝΤΕΟ

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κυρίτση και στην τοποθέτησή του που προκάλεσε συζητήσεις και αντιδράσεις αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά: "Σήμερα όλοι οι Έλληνες υποφέρουν από την τραγική πολιτική του κ.Τσίπρα, είτε ψήφισαν "Ναι" στο δημοψήφισμα, είτε ψήφισαν Όχι".

Η Ariana Grande ήρθε στην Ελλάδα [βίντεο]

Η γνωστή τραγουδίστρια Ariana Grande ήρθε στη χώρα μας και το ανακοίνωσε η ίδια στο snapchat. Στην εν λόγω πλατφόρμα, δημοσίευσε ένα βίντεο που φέρει τον τίτλο "Η Ariana είναι στην Ελλάδα"!

Η χαρμολύπη ενός ταξιδιού

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Είναι πραγματικά λυπηρό να είσαι παρών σε ένα Eurogroup. Είχα καιρό να ζήσω από κοντά ένα συμβούλιο και το «έπαθα» την Τρίτη στις Βρυξέλλες. Δεκάδες ξένοι δημοσιογράφοι να περιμένουν ώς τις 3.30 το πρωί για να ληφθούν για ακόμη φορά αποφάσεις για μια μόνον χώρα –τη δική σου– που αρνείται τόσα χρόνια να συμμορφωθεί στα αυτονόητα για όλους τους άλλους. Δεν ξέρω αν ήταν η αίσθησή μου, αλλά στα βλέμματα των ξένων ανταποκριτών προς εμάς τους Ελληνες δημοσιογράφους διέκρινα κάτι μεταξύ οίκτου και απαξίωσης. Σαν να είμαστε και εμείς μέρος του προβλήματος, άτυποι εκπρόσωποι της μόνης χώρας που αντιμετωπίζεται εδώ και χρόνια ως απροσάρμοστος παρίας.

BINTEO-2η ΓΙΟΥΧΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ! Γιούχαραν τον Πολάκη και στο Μποδοσάκειο - «Είστε πουλημένοι» του φώναζαν πολίτες

Μετά την «θερμή» υποδοχή στον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη στην Πτολεμαϊδα, οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και στο αμφιθέατρο στο Μποδοσάσκειο νοσοκομείο.

ΦΩΤΟ-Κώστας Καραμανλής: Τσίπουρα και πενιές με Νατάσα

Σε γνωστό τσιπουράδικο της Ραφήνας εθεάθη πριν από δύο εβδομάδες ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Νατάσα Παζαϊτη κι ένα φιλικό τους ζευγάρι.

ΠΣΟΦΟ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! Φιέστα Ερντογάν για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

Νέο-Οθωμανικό παραλήρημα στην Κωνσταντινούπολη, με «εορταστικές» εκδηλώσεις για την 563η επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης το Σαββατοκύριακο, που θα κορυφωθούν με ομιλία του Ταγίπ Ερντογάν μπροστά σε ένα πλήθος που αναμένεται σύμφωνα με τους οργανωτές να φθάσει το 1 εκατομμύριο, ενώ ακραίοι ισλαμιστές  οργανώνουν «ναμάζι» (πρωινή προσευχή) έξω από την Αγιά Σοφία.

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΕ! ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! ΝΔ: Τα οκτώ μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας – Ποιοί εκλέχθηκαν

[Γιαυτό αποτελείτε πάντα κυβερνητική παρένθεση της αριστεράς και σας βάζουν κυβέρνηση μόνο για να τραβήξετε το κάρο από το βούρκο... γιατί κάθεστε και ψηφίζετε αυτούς που τρέμουν την αριστερά και γλύφουν τον Λαζόπουλο]

Το μεσημέρι του Σαββάτου συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΝΔ και εξέλεξε τα οκτώ αιρετά μέλη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

Πούτιν: Στο Aγιον Oρος γίνεται σημαντικό έργο που αφορά στις ηθικές βάσεις και αξίες [εικόνες]

«Είμαι δεύτερη φορά εδώ και η φιλοξενία αυτή είναι τόσο θερμή», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθωνική Πολιτεία.

Ο Άδωνις απαντά στον Τζιτζικώστα με την… χαμογελαστή Ευγενία

Με μία φωτογραφία στο facebook απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος χθες δήλωσε ότι αν ο ίδιος ήταν αρχηγός της ΝΔ «ο Άδωνις δεν θα ήταν αντιπρόεδρος».

Bild: Τι κάνει ο Πούτιν στη μυστική Μονή της KGB;

Συνωμοσία πίσω από την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα, βλέπει η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία στον τίτλο σχετικού δημοσιεύματός της διερωτάται: «Τι κάνει ο Πούτιν στη Μονή της KGB;»

ΤΖΟΝΙ ΗΘΕΛΕΣ ΜΩΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ, ΤΖΟΝΙ ΠΗΡΕΣ! «Με έδερνε» -H Aμπερ Χέρντ ξεσπά κατά του Τζόνι Ντεπ [εικόνες]

Περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Τζόνι Ντεπ επέβαλε δικαστήριο της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την απόφαση διέταξε τον ηθοποιό να παραμείνει μακριά από την εν διαστάσει σύζυγό του Άμπερ Χέρντ.

Το δώρο του Τζιτζικώστα στον Πούτιν (ΦΩΤΟ)

Ήδη από χθες βρίσκεται στο Άγιο Όρος ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος διανυκτέρευσε στην Ιερά Μεγίστη Μονή Σιμωνόπετρας.

ΠΑΟΚ: Τα κορυφαία από τα 101 γκολ του Αθανασιάδη! (VIDEO)

Ένα βίντεο με τα σημαντικότερα γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη με τον δικέφαλο στο στήθος, “ανέβασε” η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σελίδα της στο youtube.
Ο Αθανασιάδης έφτασε τα 101 γκολ με τους Θεσσαλονικείς και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ Ψ@ΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Οι αλλαγές που θέλουν οι δανειστές στα εργασιακά -Τι ζητούν για ομαδικές απολύσεις, απεργίες, συνδικαλιστικό νόμο

Βαθιές αλλαγές στα εργασιακά βάζουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι δανειστές, τόσο για τις ομαδικές απολύσεις, όσο και για τις αποφάσεις κήρυξης απεργιών και τον περιορισμό της προστασίας της συνδικαλιστικής δράσης.

Ο Σαββίδης στο Άγιο Όρος και οι… selfies! (ΦΩΤΟ)

Ο Ιβάν Σαββίδης ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο κτήριο της Διοίκησης του Αγίου Όρους, όπου είχε μεταβεί λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Δύτες ερευνούν το λιμάνι της Δάφνης πριν την άφιξη του Πούτιν – ΒΙΝΤΕΟ

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Δάφνης, από όπου θα περάσει ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να φτάσει στο Άγιο Όρος.

Μπουτάρης και Αστυνομία οι δημοφιλέστεροι στη Θεσσαλονίκη

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, είναι το δημοφιλέστερο πρόσωπο της πόλης, σύμφωνα με τους πολίτες.

Τη δημοσκόπηση στην οποία οι Θεσσαλονικείς εκφράζουν την άποψη τους για πρόσωπα της πόλης, αλλά και για τους μεγάλους Δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος, δημοσιεύει η εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα THESSNEWS.

Επιστολή στους υπουργούς για την Ειδομένη! (Δείτε το έγγραφο)

Της Έλενας Καραβασίλη

Μέλη του τοπικού συμβουλίου της Ειδομένης απέστειλαν, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Karfitsa, επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, τον Γενικό επιθεωρητή Μακεδονίας, τον Γενικό διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, τον αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς και τον δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία τους ότι η Ειδομένη…

Σοκάρει ο βιογράφος του Ωνάση που μιλά για την Αθηνά

Αποκαλύψεις για την Αθηνά Ωνάση, μετά την είδηση του φημολογούμενου χωρισμού της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, κάνει ο θρυλικός δημοσιογράφος, βιογράφος και στενός φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος.

Πώς θα αποζημιωθούν οι Έλληνες που έχουν πειραγμένα αυτοκίνητα VW

Τον αριθμό των 19.464 έφθασαν στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα του ομίλου Volkswagen με πειραγμένο λογισμικό, σύμφωνα με γραπτή απάντηση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου.

Δεν μπορούν να εισπράξουν τους φόρους και φέρνουν κι άλλους!

Όσο μεγαλώνει η «τρύπα» στις εισπράξεις φόρων, τόσο πιο πιθανό φαντάζει το να χρειαστεί η κυβέρνηση να καταφύγει στον «κόφτη» δαπανών ή σε περικοπές που «προληπτικά» θα επιβάλει η ίδια το φθινόπωρο, πριν καταθέσει το νέο κρατικό προϋπολογισμό για το 2017

Ο Κουμουτσάκος για τη συνάντηση Πούτιν – Μητσοτάκη

Στη συνάντηση που είχε χθες ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Καβούρι, αναφέρθηκε ο  εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ "ΜΕΝΟΥΜΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ" ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟΥ! Ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν φέτος λιγότερο ΕΝΦΙΑ (πίνακας)

Ο ΕΝΦΙΑ για εκατομμύρια Ελληνες δεν θα αλλάξει, αλλά για περισσότερους από 530 χιλιάδες ιδιοκτήτες θα αυξηθεί λόγω της μείωσης του αφορολόγητου για τον συμπληρωματικό φόρο από τις 300 στις 200 χιλιάδες ευρώ αντικειμενική αξία.

ΑΠΑΠΑ! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Γιος γνωστού βουλευτή στα «χνάρια» του πατέρα του

Το σαράκι της πολιτικής είναι αναπόσπαστο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα της φυλής μας. Ανεξάρτητα από κάθε ιδεολογία, πολλοί βουλευτές γονείς, παροτρύνουν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν τον δρόμο τους. Τα παραδείγματα ουκ ολίγα. Μάλιστα πολλοί έγιναν ακόμα και αρχηγοί κομμάτων εκπληρώνοντας το «οικογενειακό όνειρο».

Η θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν ζει στη Ν. Υόρκη -Τι αποκαλύπτει για την παιδική του ηλικία [εικόνες]

Η θεία του ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν ζει με άλλο όνομα στη Νέα Υόρκη και διευθύνει στεγνοκαθαριστήριο, σύμφωνα με την Ουάσιγκτον Ποστ.

Η θεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν ζει μέσα στην ανωνυμία στη Νέα Υόρκη από το 1998, οπότε και αυτομόλησε από την ασιατική χώρα κι επιβιώνει διευθύνοντας ένα στεγνοκαθαριστήριο, γράφει σε χθεσινό της άρθρο η εφημερίδα.

Άγρια επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Τυχοδιώκτης και αναξιόπιστος – Εκλογές τώρα!

Με προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε τυχοδιώκτη και αναξιόπιστο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, τόνισε πως στο πρόσφατο Eurogroup ο Αλέξης Τσίπρας τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα.

Οι πιο σ@ξι σταρ κυκλοφορούν χωρίς σουτιέν

Δεν είναι μια, δεν είναι δύο, είναι πολλές! Νέες, πανέμορφες, ακομπλεξάριστες και... αεράτες! Σε τέτοιο βαθμό που κυκλοφορούν χωρίς σουτιέν στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Οι περισσότερες από αυτές έχουν πλούσια τα ελέη και κάνουν τον αντρικό πληθυσμό να αλληθωρίζει...

Danke Χερ Σόιμπλε που προσπαθείς να μας απαλλάξεις από τους κατσαπλιάδες

Γράφει ο Δημήτρης Δανίκας που από Κνίτης εξελίσεται σε "γερμανοτσολιάς"... για να καταλάβετε τι είναι η εμπειρία που αποκτά ο άνθρωπος καθώς μεγαλώνει:

Το είχα γράψει και πιο παλιά. Με το εξής παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι η χώρα κόβεται εγκαρσίως από τους ευζώνους μέχρι την Κρήτη. Και πιο κάτω. Μέχρι και την Γαύδο!

Ας υποθέσουμε ότι η μία πλευρά είναι αμιγώς ελληνική. Δηλαδή ολόκληρο το προσωπικό αποτελείται από καθαρόαιμους Ελληνες πολίτες. Από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο κλητήρα. Χωρίς ίχνος Τρόικας, τεχνικών κλιμακίων, γκαουλάιτερ και κουαρτέτου!

Εν τούτω καρα-νίκα

Κανείς δεν δικαιούται να προσποιείται τον έκπληκτο από το παραληρηματικό λόγο ορισμένων βουλευτών της πλειοψηφίας καθώς και συγκεκριμένων συμβούλων του Μαξίμου. Ομοίως δεν μπορεί να παριστάνει κανείς τον εμβρόντητο από τις μαυρογιαλούρειες διαχειριστικές τεχνικές κάποιων υπουργών της κυβέρνησης.

Σταρ του Χόλιγουντ στην προπόνηση της Ρεάλ πριν το τελικό - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Λάμψη από Χόλιγουντ είχε η προπόνηση της Ρεάλ το βράδυ της Παρασκευής στο Μιλάνο.

ΒΙΝΤΕΟ-Με μπινελίκια υποδέχθηκαν τον Πολάκη στην Πτολεμαΐδα

Ιδιαίτερα «θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν στην Πτολεμαΐδα στον Παύλο Πολάκη, με συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής στον χώρο της Υγείας.