29 Μαΐου 2016

Η πανέμορφη εγκληματίας που έκανε το διαδίκτυο να παραληρεί [εικόνες]

Η Σάρα Σιράιτ από το Άρκανσας των ΗΠΑ συνελήφθη και βρέθηκε αντιμέτωπη με πολλές κατηγορίες.

ΒΙΝΤΕΟ-Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε το νόμο πριν μια βδομάδα: «Να δούμε τι ακριβώς λέει ο Νόμος»

Επειδή τα χώνουν στον Χρυσοχοΐδη που δεν διάβασε το πρώτο μνημόνιο και δεν βλέπουν τα ξεφτιλίκια τους....Τριανταφυλλίδης για νόμο που ψήφισε πριν 1 βδομάδα:

10 άνθρωποι που έζησαν τον εφιάλτη και επέζησαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότερα από 21 εκατ. views έχει συγκεντρώσει ένα βίντεο από το κανάλι του Youtube, «Top Trending» με τους δέκα πιο τυχερούς ανθρώπους!

Πάλι δεν πήραν τη δόση τους – Δεν τα βρήκαν στην τηλεδιάσκεψη για το ΕΚΑΣ

Μόνο καλά νέα δεν έβγαλε η αποψινή τηλεδιάσκεψη μεταξύ του υπουργού οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, του Υπουργού Ανάπτυξης Γ. Σταθάκη και του Υπ.  Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου με μεγαλύτερο αγκάθι την αναδρομική επιστροφή του ΕΚΑΣ.

Ερντογάν: Ρεσιτάλ... κιτς και προκλήσεων στην 563η επέτειο από την Άλωση της Πόλης

Δηλώσεις επεκτατισμού για μια απέραντη Τουρκία - Έμμεσα αποκάλεσε κατακτητές τους Βυζαντινούς και απελευθερωτές τους Οθωμανούς - «Τερματίσαμε, δεν αρχίσαμε εμείς την κατάκτηση της Πόλης» είπε προκλητικά ο Τούρκος πρόεδρος

Στο eBay βρέθηκε κρυπτογραφική μηχανή του Χίτλερ-Δείτε πόσο πουλήθηκε!

Μια συσκευή που χρησιμοποιούσε ο Αδόλφος Χίτλερ για να επικοινωνεί μυστικά με τους στρατηγούς του ανάμεσα στα εκατομμύρια αντικείμενα που πωλούνται ελεύθερα μέσω του eBay. Εξωτερικά θυμίζει γραφομηχανή, στην πραγματικότητα όμως είναι ένας...

Μύθοι και θρύλοι για την Άλωση της Πόλης

Ηταν σαν σήμερα πριν από 563 χρόνια, στις 29 Μαΐου 1453 όταν η χιλιόχρονη αυτοκρατορία έπεσε. Όσον αφορά στην άλωση της Πόλης ο θρύλος λέει ότι «ήτανε θέλημα Θεού». Από τότε το φρόνημα των Ελλήνων το κρατάνε ζωντανό ακριβώς αυτοί οι θρύλοι για την επανάκτησή της. «Κάποτε η Αγιά Σοφιά θα λειτουργηθεί ξανά από τους χριστιανούς» λέει η παράδοση και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς θα ξυπνήσει.

ΦΩΤΟ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ! Δείτε αρμοδιότητα που έδωσαν στον Καρανίκα

Γελάει ο Μουρούτης με τους καραγκιόζηδες που έκαναν το αμόρφωτο γκαρσόνι «συντονιστή...

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΛΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ! Τι αποκόμισε ο Πούτιν από την επίσκεψη στην Ελλάδα - ΑΝΑΛΥΣΗ

Γράφει ο Δρ. Ζήνωνας Τζιάρρας
Διδάσκων Γεωπολιτικής & Διεθνούς Ασφάλειας, UCLan Cyprus

Πέρα από τους διάφορους θρησκευτικούς και άλλους συμβολισμούς, που αποδεικνύονται πολύ συχνά παραπλανητικοί, η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαδίμηρου Πούτιν στην Ελλάδα είχε πρωτίστως στρατηγικά και όχι ιδεολογικά κίνητρα.

BINTEO-Χίλια συγγνώμη απ’ τις γυναίκες για τον πόνο ζητά η μητέρα του «δράκου»

Η μητέρα του 30χρονου λεγόμενου «δράκου» του Αμαρουσίου που συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ, μετά από μια ακόμη επίθεση σε βάρος γυναίκας απολογείται δακρύζοντας.

Συριζο-φρένεια: Τώρα στηρίζουν το γαλλικό λαό ενάντια στον «φίλο Ολάντ»!

Απίθανη ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ «για τον αγώνα του γαλλικού λαού» ενάντια στις εργασιακές μεταρρυθμίσεις του Γάλλου προέδρου - «Ξέχασαν» κιόλας τα μέτρα-«γκιλοτίνα» που έφερε στην Ελλάδα ο Κατρούγκαλος

Αυτά είπε ο Πούτιν στους μοναχούς της ρωσικής μονής στο Άγιο Όρος - ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότερες από τρεις ώρες διήρκεσε η ιδιωτική επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο ρωσικό μοναστήρι του Αγίου Όρους. Η σημασία που δίνει ο πρόεδρος της Ρωσίας στην επίσκεψη αποτυπώνεται στα όσα είπε στους μοναχούς λίγο πριν αποχωρήσει:

Ο... ανίδεος κύριος Μαρτίνης: "Δεν ξέρω ποιοι μου έβαζαν εκατομμύρια στους λογαριασμούς! Δεν έχω ιδέα από τραπεζικά, ζητούσα λεφτά από τη γυναίκα μου"

- Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για σημεία της απολογίας του πρώην ισχυρού άνδρα του "Ερρίκος Ντυνάν", που κατηγορείται για τη "μίζα" των 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων
- Το ζεύγος Μαρτίνη αρνήθηκε την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που τους αποδίδεται
- Ο Α. Μαρτίνης ισχυρίζεται πως ο ίδιος είχε άγνοια περί των τραπεζικών και τα πάντα χειριζόταν η σύζυγός του που είχε τις απαραίτητες γνώσεις
- Ποιες είναι οι τρεις ερωτήσεις που δίνουν ακριβώς τις ίδιες απαντήσεις... άγνοιας!
- Έχουν παραγραφεί οι κατηγορίες, λέει ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος
- Διαβάστε αποσπάσματα από την απολογία

Μπιλ Κλίντον: Υπάρχει ή όχι σκάνδαλο με την «Αναζωογονήτρια»;

Γιατί ο τέως Πλανητάρχης έκανε δωρεά 2 εκατ. δολαρίων στην 56χρονη ξανθιά φίλη του; - Αιώνια κρυφή-φανερή ερωμένη ή απλώς οικογενειακή φίλη; - Ποια είναι η λαμπερή Τζούλι Τάουμπερ ΜακΜάχον; - Γιατί οι φρουροί του Κλίντον την βάφτισαν «Αναζωογονήτρια»;

FVTO-Σοκαρισμένη η σύντροφος του Πουλίδο - Ήταν μαζί του την ώρα της απαγωγής

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Άλαν Πουλίδο του Ολυμπιακού, έπεσε θύμα απαγωγής στη γενέτειρά του, στην πόλη Σιουδάδ Βικτόρια, όπως μεταδίδουν μεξικανικά μέσα ενημέρωσης. Ήδη, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθούν οι δράστες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες, πληροφορίες, ήταν η οικογένεια του παίκτη που ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση του Άλαν, υποτίθεται μετά από ένα τηλεφώνημα του ίδιου.

Νέος άντρας στο πλευρό της Αθηνάς Ωνάση!

Πριν από μια εβδομάδα περίπου έσκασε σαν βόμβα το διαζύγιο που πρόκειται να πάρει η Αθηνά Ωνάση από τον επί 11 χρόνια σύζυγό της Ντόντα Μιράντα.

Ο μαρμαρωμένος τελευταίος Αυτοκράτορας

Ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου, ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς που η παράδοση τον θέλει να περιμένει κάπου υπομονετικά τη στιγμή που θα ξανακαθίσει στο θρόνο της Βασιλεύουσας Πόλης, γεννήθηκε πριν από 612 χρόνια στις 9 Φεβρουαρίου 1404.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που μας «έκαψαν»! – (φωτο)

«Κάψιμο» στο full τις τελευταίες 7 ημέρες. Ο ήλιος θα αρχίσει να καίει μιας και μπαίνει το καλοκαίρι, το Instagram καίει ήδη… τι άλλο θέλουμε;

Μπαίνουμε στο ψητό… («καυτό» Instagram, «ψητό»… καλό λογοπαίγνιο;)

Το twitter «κράζει» για τις #syriza_offshore: Οι «Μένουμε Κέιμαν» και το ταξικό υπερ-όπλο του καπετάν Κυρίτση

Σάλο στην κοινωνία έχει προκαλέσει η αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τη διάταξη που ψήφισαν οι 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο με την οποία δίνεται πλέον η δυνατότητα σε βουλευτές και υπουργούς να έχουν offshore εταιρειες.

Οffshore ΣΥΡΙΖΑίων-Καμμένου: Ομολογεί υβρίζοντας το Μαξίμου

«Πετάει την μπάλα στην εξέδρα» το Μαξίμου, αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο νομιμοποιείται το πολιτικό προσωπικό της χώρας να διατηρεί εξωχώριες εταιρείες - ΝΔ: Ποιους δικούς τους θέλουν να αθωώσουν αναδρομικά;

Τέλος οι πτήσεις της Lufthansa προς Βενεζουέλα - Λόγω των μέτρων Τσάβες

Σε αναστολή πτήσεων Φρανκφούρτη-Καράκας προχωρά από τις 18 Ιουνίου η γερμανική αεροπορική εταιρεία, Lufthansa, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα.

Οι Ρουμάνοι προσπάθησαν να κάνουν ρεκόρ Γκίνες στο συρτάκι -Τους τα χάλασε η βροχή [βίντεο]

Μαζεύτηκαν στην παραλία, πιάστηκαν από τα χέρια και το έριξαν στον χορό. Μπορεί να βρίσκονταν στην Κωστάντζα, στη Ρουμανία, αλλά ακούγονταν ελληνικά τραγούδια και εκείνοι έδειχναν τις ικανότητές τους στο συρτάκι.

Κουμουτσάκος για offshore: Καταρρέει πλήρως το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ εξαπέλυσε βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των πρακτικών του

Μέσω twitter ήρθε το σχόλιο του Γιώργου Κουμουτσάκου για την υπόθεση offshore που έφερε στο φως της δημοσιότητας αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! Ο κινέζος δεν θα μας σώσει! Τι απαντά στο ΒΗΜΑ που θέλει να τον αναστήσει

Το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς «ανήκει σε αυτούς που συμμετέχουν σήμερα ενεργά στην πολιτική ζωή και εκπροσωπούν τις διάφορες τάσεις της» δηλώνουν κύκλοι που πρόσκεινται στον Κώστα Σημίτη, απαντώντας έτσι σε δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», που ήθελε τον πρώην πρωθυπουργό να αναλαμβάνει πολιτική πρωτοβουλία.

Βίντεο: Η συγγνώμη του Χουανφράν στον κόσμο της Ατλέτικο

Το χαμένο πέναλτί του στέρησε στην Ατλέτικο το Champions League κι εκείνος απολογήθηκε κλαίγοντας στο κοινό των «ροχιμπλάνκος»

Όταν ο Χουανφράν έστειλε το πέναλτι στο δοκάρι, γκρεμίστηκαν τα όνειρα των φίλων της Ατλέτικο για την κατάκτηση του Champions League.

O Johnny Depp, έσπασε όλο το σπίτι! Δες photo από την καταστροφή που έκανε σύμφωνα με την Amber Heard!


Την περασμένη Παρασκευή έγινε το δικαστήριο για το διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard στο οποίο η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με έναν μώλωπα στο ένα μάτι κατηγορώντας τον πρώην σύζυγό της.

Από πόλη σε πόλη «γιουχάρουν» τον Πολάκη-Persona non grata σε όλη τη χώρα ο Κνίτης

«Πουλημένοι» του φώναξαν στην Πτολεμαΐδα - «Υπουργέ βγες από το καβούκι σου», του φώναξαν νοσηλευτές στην Αθήνα - Ματωμένες ποδιές σε υπουργεία για τις συνθήκες στα νοσοκομεία

Persona non grata έχει γίνει ανά την Ελλάδα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για τις ελλείψεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία αλλά και τις κατά καιρούς υποσχέσεις του για προσλήψεις προσωπικού.

ΒΙΝΤΕΟ-Πρωταθλητής Ευρώπης ο Πετρούνιας στους κρίκους-Άτυχος ο Μάρας

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση για τον Λευτέρη Πετρούνια. Ο Ελληνας αθλητής στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας και πλέον βάζει πλώρη για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Aπίστευτο: 7χρονος επιτέθηκε σε ένοπλους ληστές (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ώς «ήρωας» χαιρετίστηκε ένα 7χρονο αγοράκι, το οποίο προσπάθησε να εμποδίσει δύο ένοπλους ληστές σε ένα κατάστημα βίντεο παιχνιδιών στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ. Ο μικρός είχε πάει με τους γονείς στο κατάστημα, όταν οι δύο ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα, όπως φαίνεται και από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ "ΚΑΜ" ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ "ΜΕΝΟΣ"; ΝΔ: Ποιους Υπουργούς με offshore καλύπτουν με το νόμο που ψήφισαν;

Η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για «ένοχη σιωπή από το Μέγαρο Μαξίμου».

ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕ 100 ΕΚ ΑΠ'ΤΟ ΤΤ! Κατάσχεση και φυλάκιση για τα θαλασσοδάνεια - Ποιους αφορά

Νέο «χτύπημα» με πολλούς αποδέκτες είναι στα σκαριά από την οικονομική Εισαγγελία, αυτή τη φορά με στόχο την ανακάλυψη των εταιρειών ή των φυσικών προσώπων που πήραν δάνεια (για λογαριασμό εταιρειών) αλλά δεν τα αποπλήρωσαν, όχι γιατί δεν τα κατάφεραν, αλλά γιατί προτίμησαν να τα φυγαδεύσουν σε άλλες… πολιτείες.

Γερμανία: Αντιδράσεις και στο κόμμα του προκάλεσε ο υπαρχηγός του AfD που επιτέθηκε στον Μπόατενγκ

Τη γενική κατακραυγή γνώρισε το κόμμα AfD μετά τις δηλώσεις του υπαρχηγού του, Αλεξάντερ Γκάουλαντ εναντίον του έγχρωμου διεθνούς ποδοσφαιριστή της Εθνικής Γερμανίας, Ζερόμ Μπόατενγκ. Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Εναλλακτικής κίνησης, δήλωσε πως «ο κόσμος τον βρίσκει καλό ως ποδοσφαιριστή, αλλά δεν θα τον ήθελε για γείτονα», προκαλώντας την αντίδραση ακόμη και της επικεφαλής του κόμματος, Φράουκε Πέτρι. Ο Ζερόμ Μποατένγκ έχει γεννηθεί στο Βερολίνο, από Γερμανίδα μητέρα και πατέρα από την Γκάνα.

Παπανδρέου για τις offshore υπουργών: Σκάνδαλο! Ποιους καλύπτουν;

Έντονες αντιδράσεις στην αντιπολίτευση, αλλά και στην κοινωνία, προκαλεί η ρύθμιση που πέρασε την περασμένη Κυριακή στο πολυνομοσχέδιο και επιτρέπει σε υπουργούς, βουλευτές και γενικούς γραμματείς να κατέχουν offshore εταιρείες που αποκάλυψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα η Μαριέττα Γιαννάκου

Στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός νοσηλεύεται έπειτα από έμφραγμα το οποίο υπέστη το σήμερα το απόγευμα η πρώην υπουργός Παιδείας και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου.

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Yπ. Δικαιοσύνης: Τι λένε offshore αλλά δεν είναι offshore... αν θέλετε όμως συζητάμε να τις απαγορεύσουμε

Στην αντεπίθεση πέρασε η κυβέρνηση, στις αντιδράσεις που προκάλεσε η ρύθμιση σύμφωνα με την οποία βουλευτές και υπουργοί θα μπορούν να έχουν offshore, υπό προϋποθέσεις.

Θύμα απαγωγής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!



Θύμα απαγωγής φέρεται να έχει πέσει ο Άλαν Πουλίδο, ο άσος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα μέσα του Μεξικού. Οι αρχές στη χώρα μάλιστα έχουν εξαπολύσει ήδη ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον ποδοσφαιριστή αλλά και τους δράστες.

Τρίτο κόμμα οι ευρωσκεπτικιστές στη Γερμανία

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων επτά ετών βρίσκεται δημοσκοπικά το γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD), ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται και πάλι το ξενοφοβικό κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD), σύμφωνα με έρευνα της Bild Am Sonntag.

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανέβασε το Κρεμλίνο από την επίσκεψη Πούτιν στο Αγιο Ορος [εικόνες]

Σαράντα φωτογραφίες από την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Αγιο Ορος και εκτενές ρεπορτάζ από το διήμερο που πέρασε στην Ελλάδα ανέβασε το Κρεμλίνο στο επίσημο σάιτ του.

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριος καβγάς στον ΣΚΑΙ μεταξύ Κώνστα-Τριανταφυλλίδη

Απίστευτες ατάκες και πολλά νεύρα!

Άγριος καβγάς σημειώθηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ακραίως». Ο βουλευτής του Σύριζα Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης ήρθε σε σφοδρή σύγκρουση με τον δημοσιογράφο Χρήστο Κώνστα.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ! ΑΥΓΗ: Ο ΣΥΡΙΖΑ σας διορίζει σε θέσεις που δεν φανταζόσασταν, οπότε ξηλωθείτε

Επική παραδοχή της ΑΥΓΗΣ σε άρθρο του Θανάση Καρτερού ο οποίος ζητάει με αφορμή τα ξεφτιλίκια με τη Σακοράφα να δημοσιοποιούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πόσα παίρνουν και τι δίνουν στο κόμμα αφού "ο ΣΥΡΙΖΑ...

Σάλος με τον διοικητή του ΕΑΒ: Είχε και αυτός πλαστό πτυχίο!

Ήταν επικεφαλής των γενικών διευθυντών της ΈΑΒ, διετέλεσε μέλος θυγατρικών της αμυντικής βιομηχανίας από το 2005 μέχρι και σήμερα που έχει την ιδιότητα του εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου και όλα αυτά με πλαστό πτυχίο πανεπιστημιακών σπουδών.

ΒΙΝΤΕΟ-Τη σκόνη των Γερμανών και των Leopard είδαν οι Αμερικάνοι σε διαγωνισμό τάνκς

Στις 13 Μαΐου, επτά σχηματισμοί τεθωρακισμένων από έξι χώρες του ΝΑΤΟ στον Διαγωνισμό Strong Europe Tank Challenge. Διαγωνισμός που κράτησε τρείς μέρες και που έγινε για την βελρίωση επιθετικών και αμυντικών λειτουργιων.

Με ποιούς είστε; Με την Ελληνική κυβέρνηση ή με τους δανειστές;

Του Σάκη Μουμτζή

Ένα απλοϊκό ερώτημα είναι συγχρόνως και αφοπλιστικό, γιατί η εκφορά του λόγου στην πιο απλουστευμένη της μορφή θέτει τον απέναντι μπροστά σ΄ ένα εύληπτο δίλημμα, που η απάντηση του θα τον εκθέσει ανεπανόρθωτα ό,τι κι αν πει. Όμως αυτού του είδους οι διλημματικές ερωτήσεις έχουν ένα τρωτό σημείο. Μιαν εξίσου αφοπλιστική, ειλικρινή και μη αναμενόμενη απάντηση. Κοινώς, αφέλεια στην αφέλεια, τρέλα στην τρέλα αλλά και τσαμπουκά στον τσαμπουκά. Γιατί διαφορετικά θα μας περάσουν για κορόιδα!

Έκαναν σ@ξ σε κοινή θέα και έβαλαν φωτιά στο ίντερνετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τις ορμές τους και αποφάσισαν να επιδοθούν σε ερωτικές περιπτύξεις σε κοινή θέα.

ΣΚΙΤΣΟ-Ο Κουμουνδούρου και Ειδομένης Κyρίτcιοc

"Να σαπίσουν τα χέρια όσων ψήφισαν ΝΑΙ"... δείτε το εκπληκτικό σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής:

ΤΟ ΠΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΚΩΘΗΚΑΤΕ! Κυρίτσης: Αν το ξαναέγραφα θα άλλαζα τη λέξη...

«Αν ήξερα ότι θα το εκμεταλλευτεί η ΝΔ και θα το έκανε σημαία θα άλλαζα μία λέξη. Δεν θα έβαζα μέσα το ‘μενουμευρωπαίοι’» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή.

H σ@ξι ξανθιά που έκλεψε την παράσταση στον τελικό - Σε ποια έδωσε το φιλί ο σκόρερ της Ατλέτικο [εικόνες]

Δευτερόλεπτα μετά το γκολ που πέτυχε ο Γιάνικ Καράσκλο, έφυγε «σφαίρα» για τις κερκίδες. Η κάμερα ακολούθησε τον σκόρερ της ισοφάρισης για την Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο αυτός έψαχνε να βρει τη σύντροφό του, με την οποία πανηγύρισε το γκολ απέναντι στη Ρεάλ, στον τελικό του Champions League.

Σάλος για τη ρύθμιση που νομιμοποιεί offshore για Καμμένο κλπ ΣΥΡΙΖΑίους-Πέρασε στο πολυνομοσχέδιο

Ρύθμιση με την οποία επιτρέπεται σε υπουργούς, βουλευτές και άλλους αξιωματούχους η κατοχή εξωχώριων εταιριών αρκεί η έδρα τους να είναι σε «φορολογικά συνεργάσιμες» χώρες, ακόμη και αν οι χώρες αυτές χαρακτηρίζονται από το ΥΠΟΙΚ ως φορολογικοί παράδεισοι, πέρασε μέσω του νέου πολυνομοσχεδίου.

Eικονολήπτης του STAR «ξετινάζει» την Ακριβοπούλου για όσα είπε για το MEGA! «Σε λυπάμαι, είσαι άδειος άνθρωπος»

Tη δική του απάντηση στην δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου, η οποία ως γνωστόν ουκ ολίγες φορές έχει στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για την άποψή της για το Mega έδωσε ο Γιώργος Δεληκάρης, εικονολήπτης εξωτερικών συνεργείων στο STAR CHANNEL.

Σουλτς: Δεν μας εντυπωσιάζουν οι απειλές Ερντογάν -Να εκπληρώσει στο 100% τις προϋποθέσεις

Ιδιαίτερα επικριτικός, για τη ρητορική του Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και τη στάση που κρατά η Τουρκία, εμφανίστηκε ο Μάρτιν Σουλτς.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κατηγόρησε την Αγκυρα ότι αθέτησε τον λόγο της, σε ό,τι αφορά την αλλαγή του αντιτρομοκρατικού νόμου, μία από τις προϋποθέσεις για την απελευθέρωση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες.

Συνεχίζει το κήρυγμα διχασμού ο κατουρλής στόκος: Μεροληπτούμε σε βάρος των εύπορων

Λέω κάτι το οποίο είναι απολύτως προφανές για μία κυβέρνηση με αριστερό πρόσωπο {...}Ότι μεροληπτεί υπέρ των πιο αδύνατων στρωμάτων» δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ούτε βήμα πίσω από τη διχαστική ρητορική του δεν κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης παρά τον σάλο που έχει προκαλέσει με τις τοποθετήσεις και τις αντιδράσεις ακόμα και από βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.