30 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΑΝΤΟΥ! Αποδοκιμασίες και στην Κάρπαθο για υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Στην Κάρπαθο, στο μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη κάτοικοι τους αποκάλεσαν «ψεύτες» και «κλέφτες» - Δάσκαλοι και καθηγητές κατά Φίλη σε εκδήλωση στην Καλλιθέα - Αντιεξουσιαστές ακύρωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον Σκουρλέτη

Αντιμέτωποι με εξαγριωμένους κατοίκους της Καρπάθου ήρθαν την Δευτέρα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ (στο βίντεο διακρίνεται ο Δημήτρης Καμμένος), οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη.

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από σκληρή αερομαχία ελληνικών και τουρκικών F-16 στο Αιγαίο - ΒΙΝΤΕΟ


Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την σκληρή αερομαχία ελληνικών και τουρκικών μαχητικών πάνω από το Αιγαίο, ελάχιστες μέρες πριν από το τραγικό δυστύχημα του σμηναγού Ηλιάκη φέρνει στο φως το STAR.

Τι είπε ο Μητσοτάκης με τη Μέρκελ - Λιγότεροι φόροι, περισσότερες μεταρρυθμίσεις

Ολα τα θέματα – μεταρρυθμίσεις, οικονομία, προσφυγικό - μπήκαν στο τραπέζι της συνάντησης που είχαν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με την Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ στο Λουξεμβούργο.

Μαρία Μενούνος: «Ανέβασε» τα οπίσθιά της στο Instagram και θύμισε την... Kardashian

Αρκετοί σχολίασαν και τα ελληνικά της γονίδια που θέλουν οπίσθια- αχλάδι
Η Μαρία Μανούνος βρίσκεται σε εξωτικό προορισμό με τον αρραβωνιαστικό της και απολαμβάνει χαλαρές και ξεκούραστες στιγμές δίπλα στο κύμα! Μια εικόνα. ωστόσο, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε έναν μικρό «χαμό».

Το γράφημα του Βρούτση που δείχνει την ώθηση της κυβέρνησης Σαμαρά και που θα ήμασταν

«Εκτόξευση προς τα κάτω!Τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο με ύφεση -1,4% ΑΕΠ και τα χειρότερα έπονται!» έγραψε ο Γιάννης Βρούτσης στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω γράφημα που δείχνει την ώθηση που έδωσε η ανάπτυξη Σαμαρά το 2014 ώστε να καμαρώνουν τα λαμόγια και να λένε ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΤΕ Ν'ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! Δάσκαλοι και καθηγητές αποδοκίμασαν τον Φίλη σε εκδήλωση

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλλιθέα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙZA, με τη συμμετοχή του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ωραιόκαστρο ενάντια στη δημιουργία δομών φιλοξενίας προσφύγων

Την ισομερή κατανομή των προσφύγων και την ενίσχυση της αστυνόμευσης της περιοχής, ζήτησαν οι κάτοικοι και η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου, με τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σάλος στην Ινδία: Τρεις άντρες βίασαν 15χρονη και μετά τη στραγγάλισαν!

«Για να φαίνεται ως αυτοκτονία, την κρέμασαν στη συνέχεια σε ένα δέντρο και τράπηκαν σε φυγή» είπε ο αστυνομικός διευθυντής

Αποτροπιασμό, σοκ και μένος προκαλεί η υπόθεση που γνωστοποιήθηκε σήμερα στην Ινδία και αφορά το βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού, από, πιθανώς, τρεις άντρες. Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, το σώμα του άτυχου κοριτσιού βρέθηκε το Σάββατο το πρωί, κρεμασμένο από ένα δέντρο.

Επικό τρολάρισμα στο… σπρώξε γλείψε της Μενεγάκη! «Και με τα δυο τα χέρια, με πάθος…»!

Δείτε πώς σχολίασαν στην εκπομπή την αδυναμία της Ελένης στην γρανίτα φράουλα!

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ελένη Μενεγάκη μας τρέλανε στο… σπρώξε γλείψε. Και φυσικά εννοούμε την μεγάλη της αδυναμία στη γρανίτα φράουλα, την οποία έτρωγε, στον αέρα της εκπομπής της, με μανία και οι ιαχές που έβγαζε έκαναν τους τηλεθεατές να… λιώσουν σαν παγωτό.

ΘΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Εδώλιο προτείνει εισαγγελέας για 50χρονο που προσλήφθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. με πλαστά δικαιολογητικά

Με πλαστά δικαιολογητικά κατηγορείται ότι προσλήφθηκε στην ΕΛΑΣ πριν από 16 χρόνια, ένας 50χρονος, για τον οποίο ο εισαγγελέας προτείνει να καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για απάτη και πλαστογραφία κατά του Δημοσίου.

Έκαναν δημόσια s@x για να… κόψουν αντιδράσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζευγάρι προκάλεσε απίστευτο πανικό κάνοντας… σεξ μέσα στη μέση του δρόμου και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δίπλα σε περαστικούς!

ΝΔ: Ούτε λέξη για τις «offshore ΣΥΡΙΖΑ» από τη συνήθως λαλίστατη εκπρόσωπο του κόμματος

«Για την ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση των "offshore ΣΥΡΙΖΑ" η συνήθως λαλίστατη εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα συνεχίζει να μην λέει λέξη», απαντά η ΝΔ σε δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη.

Μάχη για τη ζωή δίνει η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου

Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 17χρονη κόρη του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου καθώς το βράδυ του Σαββάτου ξαφνικά παρουσίασε καρδιολογικό πρόβλημα που οδήγησε σε ανακοπή.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ! «Κλείδωσε» το Facebook ο Καρανίκας

Δραστικά μέτρα πήρε ο Νίκος Καρανίκας μετά τον σάλο που ξέσπασε με τα σχόλιά του για το έλαιο κάνναβης και την υποτιθέμενη θεραπεία καρκινοπαθούς.

Ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου, τον οποίο εντοπίσαμε να κυκλοφορεί με όμορφες παρουσίες έξω από γνωστό «αριστερό» στέκι στο Παγκράτι, αποφάσισε να «κλειδώσει» τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook.

Κύπρια κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή ανήρτησε «εκδικητικό πορνό» στο Facebook

Κοινοποίησε το βίντεο που έκανε σεξ με τον πρώην της, γνωστό Βρετανό ηθοποιό, σε διάφορους λογαριασμούς που είχε ανοίξει με ψευδώνυμο

Μπορεί η εκδίκηση να είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, όμως για τη βρετανίδα κυπριακής καταγωγής Αιμιλία Μάρκου, αυτό το πιάτο μπορεί τελικά να την οδηγήσει στη φυλακή.

Εκρηκτική η κατάσταση στη Λέσβο - Μετανάστες και κάτοικοι διαμαρτύρονται

Σε εκρηκτική εξελίσσεται η κατάσταση στη Λέσβο, αφού περισσότεροι από 3.000 πρόσφυγες και μετανάστες αισθάνονται και αντιδρούν ως εγκλωβισμένοι - «φυλακισμένοι» στο νησί.

Κι αυτό γιατί δεν μπορούν να φύγουν προς την άλλη Ελλάδα και στη συνέχεια προς την Ευρώπη, όπου και είναι ο τελικός τους προορισμός.

Αρχαιολόγοι κατά ιδιωτικών επενδύσεων: Οχι στην πώληση δημόσιας περιουσίας για τα Μνημόνια

Στην αντεπίθεση περνούν οι αρχαιολόγοι και κατηγορούν κυβερνητικά στελέχη για πιέσεις εναντίον τους σχετικά με τις ιδιωτικές επενδύσεις.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Μήνυμα Ρέγκλινγκ: Χωρίς όλα τα προαπαιτούμενα, ξεχάστε τη δόση

Ζητά εφαρμογή όλων όσων συμφωνήθηκαν στο Eurogroup για να δοθούν τα 7,5 δισ. - Οι επόμενες υπο-δόσεις θα δίνονται, αφού έχουν εκπληρωθεί τα συμφωνηθέντα

Νέο μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση ότι αν δεν εφαρμόσει τα προαπαιτούμενα, τότε θα πρέπει να ξεχάσει την νέα δόση, έστειλε την Δευτέρα  Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM).

Κύπρος: Ταυτοποιήθηκαν μετά από 42 χρόνια τα λείψανα 15 καταδρομέων του ΝΟΡΑΤΛΑΣ

Μετά από 42 χρόνια ταυτοποιήθηκαν τα λείψανα 15 Ελλήνων καταδρομέων του αεροσκάφους ΝΟΡΑΤΛΑΣ, το οποίο καταρρίφθηκε το 1974 από φίλια πυρά. Υπολείπεται η ταυτοποίηση για τρεις ακόμη επιβαίνοντες στο αεροσκάφος

Τους ξεβρακώνει ο Σόιμπλε: "Οικονομική ανοησία" η αύξηση του ΦΠΑ στην Ελλάδα

Η αύξηση του ΦΠΑ είναι «οικονομική ανοησία», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση, λόγω της υστέρησης εσόδων του ελληνικού κράτους.

Στα χνάρια… Μάρδα η Θελερίτη «βλέπει» πρόσφυγες-επενδυτές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη… δόξα του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, φαίνεται πως ζήλεψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Θελερίτη, η οποία θύμισε την περίφημη δήλωση περί προσφύγων-επενδυτών.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Υπουργός και βουλευτής έβγαλαν ανακοίνωση για τη συμβολή τους στην απελευθέρωση του Πουλίδο

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε τη συνδρομή της κυβέρνησης για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, που όπως είναι γνωστό, είχε αίσιο τέλος.

ΝΔ: Η ελληνική οικονομία σε ύφεση για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο -Η μόνη χώρα της ΕΕ

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ελληνική οικονομία, που παραμένει για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο σε ύφεση, σχολιάζει ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΩΝΑΝ! Έρχονται αυξήσεις στις τιμές των διοδίων από 1η Ιουνίου - Αναλυτικοί πίνακες

Νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων φέρνει η αύξηση του ανώτατου συντελεστή ΦΠΑ από 23% σε 24%.

Οι αυξήσεις, που έχουν ήδη αρχίσει να ανακοινώνουν οι εταιρείες διαχείρισης των οδικών αξόνων, κυμαίνονται σε γενικές γραμμές κοντά στα 5 σεντς και αφορούν σε ορισμένους σταθμούς διοδίων ανά τη χώρα και ορισμένες κατηγορίες οχημάτων.

Ολλανδία: Οργή από πολίτες για τα 10.000 ευρώ που δίνουν οι αρχές στους πρόσφυγες

Στην Ολλανδία ορισμένες πόλεις αποφάσισαν πρόσφατα να δώσουν χρηματικά ποσά σε οικογένειες προσφύγων, ώστε να τους βοηθήσουν να αγοράσουν τα απολύτως απαραίτητα στην νέα τους πατρίδα. Σύμφωνα με έρευνα της τοπικής εφημερίδας Brabants Dagblad την σχετική απόφαση έχουν πάρει μόνο κάποιοι δήμοι στην χώρα και τα ποσά στους πρόσφυγες ποικίλλουν ανάλογα με τον δήμο.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! Στις 27 Μαΐου ξεκινά η παρακράτηση φόρου εισοδήματος σε μισθούς και συντάξεις

Για μισθοδοσίες και συντάξεις που εκκαθαρίζονται από 27.5.2016 θα ξεκινήσει η παρακράτηση φόρου εισοδήματος με βάση τη νέα φορολογική κλίμακα και την εισφορά αλληλεγγύης, που προβλέπει ο τελευταίος φορολογικός νόμος.

Μπείτε σε... προσομοιωτή και κάντε χαμηλή πτήση με στρατιωτικό ελικόπτερο

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από το πιλοτήριο ενός Χιούι που κάνει χαμηλή πτήση ακολουθώντας το ανάγλυφο του εδάφους

Χαμηλή πτήση ακολουθώντας το ανάγλυφο του εδάφους, μια άσκηση που μπορεί να αποτελεί ρουτίνα για τους πιλότους των ενόπλων δυνάμεων, είναι όμως άκρως εντυπωσιακή ιδίως όταν οι εικόνες είναι μέσα από το πιλοτήριο του ελικοπτέρου.

Ισπανός υπουργός Οικονομικών: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε περισσότερες περικοπές από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ

Θέλοντας να δείξει την σημασία που έχει να διατηρηθεί ο ρυθμός οικονομικής ανάπτυξης της χώρας του,ο Λουίς ντε Γκίντος χρησιμοποίησε ως αντιπαράδειγμα την Ελλάδα και την κυβέρνηση Τσίπρα

Η φωτογραφία του Κουμουτσάκου με τον ελέφαντα για τις off shore

Με μια ιδιαίτερη φωτογραφία που ανέβασε στο Τwitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολίασε για μια ακόμη φορά, το θέμα που έχει προκύψει με την σχετική διάταξη, που επιτρέπει σε πολιτικά πρόσωπα να έχουν off shore εταιρείες.

Άπλυτοι ακύρωσαν εκδήλωση του Σκουρλέτη - «Ανεπιθύμητοι οι ΣΥΡΙΖαίοι σε κάθε γειτονιά»

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν κινηματογράφο στο Βύρωνα, αναγκάζοντας τον Πάνο Σκουρλέτη να ακυρώσει την προγραμματισμένη του για σήμερα ομιλία.

ΣΟΚ! ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΦΟΥ Ο ΑΛΕΗΣ ΛΕΕΙ "ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ"->Κομισιόν: Επιδεινώθηκε το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα τον Μάιο

Το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα κατέγραψε μικρή επιδείνωση τον Μάιο, καθώς ο σχετικός δείκτης, που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, υποχώρησε στις 89,7 μονάδες από τις 90,3 μονάδες τον Απρίλιο.

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ! Κουρουμπλής: Η διάταξη για τις offshore ήταν Ευρωπαϊκή οδηγία

Γιατί δεν λέει και ποια ακριβώς οδηγία (αριθμός; έτος;) είναι; Μα φυσικά γιατί πουλάει σανό στα γίδια... Ωρα είναι να μας πούνε ότι θα τρώγαμε και πρόστιμο από την ΕΕ αν δεν το κάνανε...

Για τη διάταξη σχετικά με τις offshore που προκάλεσε σάλο, μίλησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, σημειώνοντας πως επρόκειτο για Ευρωπαϊκή οδηγία.

ΒΙΝΤΕΟ-Βλαμμένη Σαββαΐδου μιλάει με εκβιαστή Μουσσά: «Σου χρωστάω λεφτά»

«Πρωταγωνίστρια», η μέχρι πρότινος Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, η οποία ακούγεται να συνομιλεί με τον κατηγορούμενο για συμμετοχή στο κύκλωμα, Τάκη Μουσσά.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΔΙΑ! ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! Σάλος με την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά- Διευκρινιστική εγκύκλιος από τη ΓΓΔΕ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά. Καταργείται η μείωση κατά 30% των συντελεστών ΦΠΑ κάτι το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή από την πρώτη ημέρα του Ιουνίου.

ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ; Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Θα ρίξω την κυβέρνηση αν φτιαχτεί ένα ακόμη ξενοδοχείο all inclusive στην Κω [ηχητικό]

Θα ρίξει την κυβέρνηση, αν περνάει από το χέρι του, δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, εάν δοθεί άδεια να χτιστεί ένα ακόμη ξενοδοχείο all inclusive.

ΦΩΤΟ-ΤΗ ΒΟΛΕΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΟΥΣ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ"-Ποιου υπουργού η κόρη παίζει στους «Συμμαθητές»;

Οι « Συμμαθητές» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων χρόνων.

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι στο σίριαλ του ΑΝΤ1 παίζει η κόρη του...

Ολη η ΝΔ κατέθεσε επερώτηση για τις offshore: Κρύβει σκοπιμότητες, αυτό είναι το ήθος τους

Για σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από το χιλιάδων σελίδων πολυνομοσχέδιο κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ καταθέτοντας σύσσωμη επερώτηση για τις offshore.

ΚΕΡΔΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Χάσαμε 6 θέσεις στην Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα - Στην 56η θέση της IMD η Ελλάδα

Κατά έξι θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά υποχώρησε η Ελλάδα στην παγκόσμια επετηρίδα ανταγωνιστικότητας του 2016, που καταρτίζει το Διεθνές Ινστιτούτο για την Ανάπτυξη του Μάνατζμεντ (IMD), με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 56η θέση μεταξύ 61 χωρών.

Ο Τσακ Νόρις σε διαφήμιση μπύρας -Ψήνει μπριζόλα με τη σκέψη του και γίνεται viral [βίντεο]

Μόνο ο Τσακ Νόρις θα μπορούσε να φιλετάρει ψάρι με το βλέμμα και να ψήσει μπριζόλα με τη σκέψη του.

Κόβει λαχανικά κομματάκια και πίνει ένα ποτήρι μπύρα.

Ο τάφος του Αριστοτέλη από ψηλά – ΒΙΝΤΕΟ

Το πιο σπουδαίο εύρημα από την εικοσαετή έρευνα στα αρχαία Στάγειρα, ο τάφος του Αριστοτέλη, ανακοινώθηκε από τον διδάκτορα κλασικής αρχαιολογίας, Κώστα Σισμανίδη, στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου «Αριστοτέλης 2.400 χρόνια».

Βίντεο: Δέντρο καταπλακώνει αστυνομικό

Ενώ προσπαθεί να μετακινήσει ένα δέντρο που βρίσκεται στο οδόστρωμα, ξαφνικά ακούει ένα δυνατό «κρακ» και ίσα που προλαβαίνει να μετακινηθεί μερικά βήματα

Ένας σπασμένος καρπός και 13 ράμματα ήταν ο απολογισμός για τον αστυνόμο Ντάγκλας Φάμπερ από την επίθεση που δέχθηκε από... δέντρο!

Την ιδρώνουν την φανέλα οι «κολλητοί» του πρωθυπουργού – 10.300€ σε υπερωρίες

​Την ιδρώνουν τη φανέλα τόσο ο Νίκος Καρανίκας όσο και η υπόλοιπη ομάδα της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

Η ομάδα «καταπίνει» τις υπερωρίες σαν καραμέλες και φυσικά το λογαριασμό τον πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Γελάει το Twitter με τον καραγκιόζη Πολάκη που καπνίζει στη συνέντευξη μέσα στο Υπουργείο

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καπνίζει μέσα στο υπουργείο Υγείας!

Αίσθηση στα κοινωνικά δίκτυα έχει προκαλέσει η φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να παραβιάζει τον αντικαπνιστικό νόμο του... υπουργείου Υγείας!

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης εμφανίζεται να καπνίζει αρειμανίως σε κοινή θέα όχι σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο, αλλά μέσα στο υπουργείο Υγείας!

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΠΟΥΛΟ! Καβγάς Μοναχών-Πάκη για το ποιος θα καθίσει στον θρόνο του Αγίου Ορους

Ένα απίστευτο παρασκήνιο από την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στο Άγιον Όρος έφερε στο φως η εφημερίδα «Καθημερινή».

Όλο το παρασκήνιο έγινε για το ποιος από τους δύο προέδρους θα καταλάμβανε τον επισκοπικό θρόνο.

Ανοίγει ξανά ο φάκελος του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Κώστα Ηλιάκη, που έχασε τη ζωή του στις 23 Μαΐου 2006, όταν το αεροσκάφος του κατέπεσε κοντά στην Κάρπαθο, ύστερα από επεισόδιο με τουρκικά μαχητικά, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ξανανοίγει τον φάκελο της υπόθεσης, που είχε κλείσει ως «ατύχημα».

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΛΕΜΕ! Νέα πτώση 10,2% στον δείκτη τιμών βιομηχανίας τον Απρίλιο

«Βούλιαξε» ο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Ειδικότερα ο γενικο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) μειώθηκε κατά 10,2% σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2015, έναντι µείωσης 5,1% που σηµειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών το 2015 προς το 2014.

Γελάνε οι Γερμανοί: «Ταίριαξαν ο ισχυρός Πούτιν και ο ελαφρών βαρών Τσίπρας»

Πλήθος σχολίων στον γερμανόφωνο τύπο προκάλεσε η επίσκεψη του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα. Οι σχολιαστές θεωρούν ότι η στάση της ελληνικής κυβέρνησης και η διάθεσή της για συνεργασία με τη ρωσική πλευρά είναι αντίθετες με τη θέση της ΕΕ απέναντι στη Ρωσία.

Κρίσιμη η κατάσταση της Μαριέττας Γιαννάκου -Εμφάνισε σημάδια λοίμωξης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η πρώην υπουργός Παιδείας και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ! Με τροπολογίες την Τετάρτη ξεψηφίουν ότι δεν άρεσε στους δανειστές

Θα περιέχουν τις αλλαγές που ζητούν οι δανειστές, με το οικονομικό επιτελείο να δίνει «μάχη» με το χρόνο να προλάβει ώστε να μην αναγκαστεί να τις περάσει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με κάποιο νομοσχέδιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

«Σαδομαζοχιστικό» εστιατόριο κάνει θραύση στο Πεκίνο - Δείτε φωτογραφίες

Οι σερβιτόροι φορούν ποδιές όπου απεικονίζονται γυμνές γυναίκες να κάνουν στοματικό έρωτα - Τους τοίχους του εστιατορίου κοσμούν μαστίγια σε διάφορα χρώματα και σχέδια

Αρχηγός ΓΕΑ προς Τουρκία: Θα μας βρίσκετε μπροστά σας...

Της Αλεξίας Τασούλη

Λίγες ημέρες πριν συναντηθεί ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας με τον Τούρκο ομόλογό του στην Αγκυρα, ο αντιπτέραρχος Χρ. Βαΐτσης έστειλε μήνυμα στην Τουρκία για τις συνεχείς παραβιάσεις της στο Αιγαίο, ότι "θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που προσπαθείτε να κατοχυρώσετε τις παράλογες και άνομες επιδιώξεις σας".

Αδειασε το Ρωμαϊκό Ωδείο στην Κω από τους πρόσφυγες -Επιστρέφει στην πρότερη χρήση του ο χώρος

Επιστρέφει στην πρότερη χρήση του το Ρωμαϊκό Ωδείο που είχε παραχωρηθεί για προσωρινή φιλοξενία προσφύγων στην Κω.