01 Ιουνίου 2016

Η ωραία Ελένη της αστυνομίας – ΒΙΝΤΕΟ

Τις εντυπώσεις κερδίζει με την παρουσία της η νεαρή αστυφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας Ελένη Πυραλή. Η «ωραία Ελένη» πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου» στην οποία παίζει μαζί με τους συναδέλφους της. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Κι άλλη offshore η οικογένεια Καμμένου... Ρε Πανάρα έχετε έστω 1 € δηλωμένο στην Ελλάδα;

Κύριε Καμμένε ξέρετε κάτι για την Pakel Compania Naviera S.A. ;

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο... βασίλειο της Δανιμαρκίας. Την ώρα που έχει φουντώσει η πολιτική κόντρα με αφορμή το φιάσκο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. με την διάταξη για τις offshore των πολιτικών που παραλίγο να «περάσει» από την Βουλή, την ίδια ακριβώς περίοδο αποκαλύπτεται η ύπαρξη μιας εταιρείας στον Παναμά, της PAKEL COMPANIA NAVIERA, S. A., που ανήκει στην οικογένεια του Πάνου Καμμένου.

ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ! Δασκάλα έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της αλλά την... στηρίζουν οι δικοί του

Καταζητείται από την αστυνομία της πόλης της καθώς ασκήθηκε δίωξη εις βάρος της για αποπλάνηση ανήλικου

Μία 24χρονη δασκάλα γυμνασίου από το Τέξας των ΗΠΑ καταζητείται από την αστυνομία της πόλης της καθώς ασκήθηκε δίωξη εις βάρος της για την αποπλάνηση ενός ανήλικου μαθητή της, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως την άφησε και... έγκυο.

Ο Δαλάι Λάμα υποστηρίζει ότι η Γερμανία δέχεται υπερβολικά πολλούς πρόσφυγες

Μιλώντας σε Γερμανούς δημοσιογράφους στην de facto πρωτεύουσα της εξόριστης κυβέρνησης του Θιβέτ στην Ινδία, ο Δαλάι Λάμα δήλωσε ότι είναι «πάρα πολλοί» οι πρόσφυγες που ζητούν άσυλο στην Ευρώπη.

Ελέφαντας επιτέθηκε στον... Σβαρτσενέγκερ - ΒΙΝΤΕΟ

O διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έζησε τον τρόμο κατά τη διάρκεια ενός σαφάρι στη Νότια Αφρική, όταν του επιτέθηκε ένας ελέφαντας.

«Ορισμένοι από εμάς τα κάναμε πάνω μας» επιβεβαίωσε ο ίδιος με μηνύματά του στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης περιγράφοντας την περιπέτειά του.

Reuters: Απίθανο οι ελληνικές τράπεζες να αποκτήσουν πρόσβαση στη φτηνή χρηματοδότηση της ΕΚΤ

Ως απίθανο ενδεχόμενο εκτιμά το Reuters την πιθανότητα οι ελληνικές τράπεζες να αποκτήσουν πρόσβαση στη φθηνή χρηματοδότηση της ΕΚΤ στη συνεδρίαση της Πέμπτης, επειδή έχουν «κολλήσει» οι διαπραγματεύσεις Αθήνας- δανειστών.

Το τρίτο και χείριστο για τις offshore

ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ

Αποτελεί δομικό στοιχείο του δυτικού νομικού πολιτισμού η επιείκεια, και εξ αυτού του λόγου δίδεται το πλεονέκτημα επί της διαδικασίας στον κατηγορούμενο. «Οι σύγχρονες φιλοσοφικές συζητήσεις για την επιείκεια στηρίζονται στη θεμελιακή σύλληψη και ηθική / δικαιική θεωρία του Αριστοτέλη...

ΒΙΝΤΕΟ-Πυροβολισμοί στο πανεπιστήμιο UCLA του Λος Άντζελες! Δύο νεκροί

Αποκλεισμένο είναι το πανεπιστήμιο UCLA στο Λος Άντζελες (δυτικές ΗΠΑ), όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Πρόκειται για δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας πιθανώς είναι ο δράστης που φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα.

ΤΡΕΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! 4 εκ από τα 100 δις του πακέτου Γιούνκερ θα πάρουν ελληνικές ΜμΕ

Πρόσβαση σε χρηματοδότηση για περίπου 141.800 μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναμένεται να εξασφαλίσει το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (European Fund for Strategic Investments – EFSI), σύμφωνα με την αποτίμηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα αποτελέσματα του λεγόμενου επενδυτικού σχεδίου Γιούνκερ (Investment Plan for Europe).

ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ! Η κόρη του Νικολόπουλου χαροπαλεύει κι αυτός έχει στο νού του να διαρρεύσει το τηλεφώνημα Καραμανλή

Δυστυχώς ο απλός πολίτης δεν μπορεί να καταλάβει πως σκέφτονται μερικοί πολιτικοί...

Δεν έχει σταματήσει να χτυπά τις τελευταίες ημέρες το τηλέφωνο του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου από απλούς πολίτες και πολιτικούς φίλους που θέλουν να εκφράσουν τη στήριξη και συμπαράστασή τους για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια του.

Τρεις μνηστήρες διεκδικούν το ξενοδοχείο Athens Ledra

Ο πρώτος μνηστήρας με τον οποίο οι ιδιοκτήτες είναι σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του ακινήτου, είναι αλυσίδα από την Ασία.

Δείτε μαχητικό MiG-29 να σπάει το φράγμα του ήχου! Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ

Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε απο τον διάσημο παραγωγό αεροπορικών βίντεο Artur Sarkysian για την MigFlug, μια εταιρεία που προσφέρει πτήσεις με μαχητικά αεροσκάφη MiG-29 Fulcrum στα πλαίσια της Edge of Space Mission.

Διαμαρτυρία κατοίκων στη Θέρμη -Δεν θέλουν το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών [εικόνες]

Κάτοικοι του δήμου Θέρμης βρίσκονται έξω από το δημαρχείο της πόλης για να διαμαρτυρηθούν για το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων που θα γίνει στην περιοχή.

#Syriza_plyntirio για… off shore πιο καθαρές και από καινούργιες (ΦΩΤΟ)

Κάπου μεταξύ πλαστών πτυχίων και off shore έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ το «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς». Η τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα να μεταβιβάσουν τις εξωχώριες εταιρίες τους εντός εξήντα ημερών έδωσε τροφή στο twitter που δεν ήθελε και πολύ για να πάρει μπρος.

ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΕ ΤΟ NOOR1 ΟΛΑ ΚΑΛΑ; Ο Ολυμπιακός κατηγορεί Σαββίδη-Μελισσανίδη για άμεση σχέση με το οργανωμένο έγκλημα-Τι του απαντούν και τι ανταπαντάει ο Ολυμπιακός

Στη φώτο ο Μαρινάκης με τον πρώην υπεύθυνο προμηθειών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και βασικό κατηγορούμενο για το ναρκοπλοίο Noor1, Αιμίλιο Κοτσώνη

Η πρόταση κάποιων Ποδοσφαιρικών Ενώσεων να καθίσουν στο τραπέζι οι 4 μεγάλοι (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού.

Ο ΟΣΦΠ αρνείται κάθε επαφή κάνοντας λόγο για σχέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ιβάν Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα.

Ο Τουτανχαμών είχε διαστημικό μαχαίρι - Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Όταν ανακαλύφθηκε ο τάφος του Τουτανχαμών, σχεδόν 100 χρόνια πριν, εντός αυτού βρέθηκαν θησαυροί υπεράνω πάσης φαντασίας, όμως τα μυστικά του τάφου δεν παύουν να αποκαλύπτονται ακόμα και σήμερα.

Κτηνωδία στο βουδιστικό ναό της Ταϊλάνδης: Βρέθηκαν 40 κατεψυγμένα τιγράκια!

Δείτε τις απίστευτες εικόνες - Σύμφωνα με τον υποδιευθυντή του Τμήματος Εθνικών Πάρκων της Ταϊλάνδης, βρέθηκαν 40 κουφάρια μωρών τίγρεων σε μια κατάψηξη, στην κουζίνα του ναού, χωρίς κανείς να γνωρίζει το λόγο

Επίθεση του Βορίδη στην κυβέρνηση: Μετατρέπει τη Βουλή σε τσίρκο

Την απόφαση της ΝΔ να αποχωρήσει από τη συζήτηση στη Βουλή για την τροπολογία σχετικά με τις offshore σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Βίντεο: Έτσι έκαψε ζωντανή την πρώην σύντροφό του ο 27χρονος

Ο δολοφόνος παρακολουθούσε κάθε κίνηση της άτυχης Σάρα - «Ήταν ζηλιάρης, αλλά δεν φανταστήκαμε ότι θα της κάνει κακό», λέει η μητέρα της 22χρονης

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο κλειστού κυκλώματος, στο οποίο καταγράφεται πώς ο 27χρονος Βιντσέντζο Παντουάνο παρακολούθησε την 22χρονη πρώην σύντροφό του, Σάρα Ντι Πιετραντόνιο, με το αυτοκίνητό του πριν την πυρπολήσει επειδή δεν άντεχε το χωρισμό τους.

Υπ. Εργασίας: 9 εκατ. ευρώ τα χρέη του Ledra στο ΙΚΑ και 8,2 εκατ. της ΠΥΡΣΟΣ

Τη δυνατότητα να ενταχθούν άμεσα οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Ledra και της εταιρείας φύλαξης ΠΥΡΣΟΣ σε προγράμματα του ΟΑΕΔ θα εξετάσει το υπουργείο Εργασίας

Δημόκριτος: Ανακλήθηκε ο διορισμός του διευθυντή ερευνών που δεν έχει διδακτορικό

Το θέμα είχε αποκαλύψει τον Οκτώβριο του 2014 το protothema.gr - «Δεν αποτελεί διδακτορικό δίπλωμα αλλά υπέχει (ανέκαθεν) θέση βασικού τίτλου σπουδών» αναφέρεται στο ΦΕΚ για τον τίτλο σπουδών που είχε παρουσιάσει οδιευθυντής του ινστιτούτου Νανοτεχνολογίας και Νανοεπιστήμης

ΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ! Στην Κύπρο ο ΕΝΦΙΑ μειώνεται στο μισό

To υπουργικό συμβούλιο στην Κύπρο αποφάσισε τη μείωση του Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας στο μισό τοις χιλίοις από το ένα τοις χιλίοις που είχε αρχικά προταθεί και ταυτόχρονα την πλήρη κατάργηση του δημοτικού και κοινοτικού τέλους επί της ακίνητης ιδιοκτησίας.

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Φωτίου:Η «Αυγή» ήξερε ότι φέρνουμε τροπολογία για τις offshore-ΑΥΓΗ: Δεν ξέραμε τίποτα

Στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» σχετικά με τη διάταξη για τις offshore  αναφέρθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου υποστηρίζοντας ότι η εφημερίδα «ήξερε ότι η κυβέρνηση ετοίμαζε αυτή την τροπολογία»

ΝΔ: Ο Τσίπρας εκφώνησε τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ

 «Πυρά» στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσής της η Νέα Δημοκρατία, χαρακτηρίζοντας την ομιλία του επικήδειο του ηθικού πλεονάσματος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας εκφώνησε σήμερα τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ, που απεβίωσε με την διάταξη - πλυντήριο στην υπόθεση ''offshore ΣΥΡΙΖΑ''.

Απίστευτη φάρσα στους δρόμους του κέντρου: Η Σαμάρα από το Ring τρομάζει τους Αθηναίους [βίντεο]

Η Σαμάρα Μόργκαν, γνωστή σε όλους από την ταινία «The Ring», κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας προκαλώντας στιγμές τρόμου στους περαστικούς...

BINTEO-The Bulldozer: Ο συριακός στρατός έπιασε τον πιο σκληρό δήμιο των τζιχαντιστών

Στα χέρια του συριακού στρατού βρίσκεται ο διαβόητος δήμιος των τζιχαντιστών The Bulldozer.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο δήμιος των τζιχαντιστών βρίσκεται ημίγυμνος στην καρότσα ενός αυτοκινήτου με τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το αυτοκίνητο για να τραβήξουν φωτογραφίες του διαβόητου δήμιου των τζιχαντιστών που φαίνεται να κάνει μορφασμούς.

Αυτά είναι τα κρυφά δωμάτια των αεροσυνοδών στα αεροπλάνα -Κρεβάτια και χαλάρωση [εικόνες]

Πολλά έχουν γραφτεί για το πού ξεκουράζονται οι αεροσυνοδοί στα αεροπλάνα, τι τρώνε κτλ. Ολα βασίζονται σε περιγραφές. Τώρα η boeing μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στους χώρους αυτούς.

Οι αστυνομικοί διαψεύδουν την Άμπερ Χερντ - Τι λέει η ηθοποιός

Οι αστυνομικοί του Λος Άντζελες που ανέκριναν την Άμπερ Χερντ, ισχυρίζονται ότι δεν παρατήρησαν κανένα σημάδι στο πρόσωπο ή στο σώμα της νεαρής ηθοποιού.

BINTEO-Απίστευτο! Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε στον αέρα με σακάκι και σορτσάκι!

«Μπες μέσα, αν τολμάς», τον προκάλεσαν οι Λυριτζής – Οικονόμου!

Ένα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής των Λυριτζή-Οικονόμου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος Κωνσταντίνος...

ΦΩΤΟ από τις διακοπές των Μπέκαμ στην Ερμιόνη

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια βρίσκονται για διακοπές στην Ερμιόνη.

Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία του διάσημου ζευγαριού στην περιοχή δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους αναφέρουν ότι ήταν ιδιαίτερα φιλικοί.

Μέρκελ, Ολάντ και Ρέντσι πήγαν βόλτα με το τρένο -Στη μεγαλύτερη σήραγγα στον κόσμο [εικόνες]

Ενα τρένο με επιβάτες Ευρωπαίους ηγέτες εγκαινίασε την Τετάρτη τη σήραγγα του Σεν-Γκοτάρ, τη μεγαλύτερη στον κόσμο, στην Ελβετία.

Χρειάστηκαν 17 χρόνια για να ολοκληρωθεί η σήραγγα μήκους 57 χλμ. και ανάμεσα στους πρώτους που τη διέσχισαν ήταν η Ανγκελα Μέρκελ, ο Φρανσουά Ολάντ και ο Ματέο Ρέντσι, μαζί με τον νέο καγκελάριο της Αυστρίας, Κρίστιαν Κερν και τον Ελβετό πρόεδρο Γιόχαν Σνάιντερ-Αμαν.

BINTEO-Αμετανόητος ο παιδεραστής με το βαν - «Δεν βίασα κανέναν! Το έκαναν με την θέλησή τους» - Καταπέλτης ο εισαγγελέας

- Επεισόδια νωρίτερα στην δίκη με τους συγγενείς να επιτίθενται σε έναν μάρτυρα υπαράσπισης
- Ο 40χρονος κατηγορούμενος χωρίς ίχνος μεταμέλειας, υποστήριξε στην απολογία ότι ουδέποτε βίασε τα ανήλικα παιδιά
- Εισαγγελέας: «O κατηγορούμενος δημιουργεί επίφαση κοινωνικών σχέσεων! Κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του και εκμεταλλευόταν την ανηλικότητα τους»

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ! «Θα ακυρώσουμε όσα ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ψήφισαν χωρίς ντροπή στη Βουλή»

Όταν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση θα επαναφέρει στους Έλληνες την εθνική τους κυριαρχία. Αυτό υπόσχεται η βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του κόμματος, Σοφία Βούλτεψη. Μιλώντας στην Karfitsa η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου αναφέρεται στα…

Έρχονται ραβασάκια σε ΓΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ακόμα και για... 30 ευρώ στην εφορία

Ενώ το ΥΠΟΙΚ ετοιμάζεται για μαζικές κατασχέσεις σε βάρος οφειλετών, αρχίζει να στέλνει ειδοποιητήρια και σε οφειλέτες με ληξιπρόθεσμα χρέη από μόλις 30 ευρώ - Ήδη έχουν σταλεί 50.000 ειδοποιητήρια

Πέρασε με 190 «ναι» η απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών σε offshore

Μετά από μια συνεδρίαση γεμάτη ένταση και αντεγκλήσεις, ψηφίστηκε με 190 ναι στην Ολομέλεια της Βουλής η απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών και συγγενών τους σε offshore.

ΝΔ: Η κυβέρνηση έφερε ύφεση, απώλεια ανταγωνιστικότητας και «λουκέτα»

«Νέες Εκθέσεις, που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες, προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των εγχώριων και διεθνών αναλύσεων που επιβεβαιώνουν ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Ηθοποιός που συμμετείχε στην ταινία: Ετσι σκοτώθηκε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος [βίντεο]

Στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε ως καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο ηθοποιός Ασήμης Αλεξίου.

Ο γοητευτικός ηθοποιός ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές ταινίες του διάσημου σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου, μίλησε για τη μοιραία εκείνη ημέρα κατά την οποίο ο μεγάλος αυτός σκηνοθέτης έχασε τη ζωή του.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ; Εκοψαν κλήση... 700 ευρώ σε ποδηλάτη που πέρασε με κόκκινο [εικόνα]

Όποιος κυκλοφορεί στο δρόμο πρέπει να τηρεί τους κανόνες! Πως να το κάνουμε δηλαδή!

Μια κλήση που σίγουρα θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε έναν ποδηλάτη στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-Η πραγματικότητα στα σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας

Τα σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας δεν έχουν αρκετά τρόφιμα. Δεν έχουν αρκετό χαρτί υγείας. Ουσιαστικά τίποτα δεν υπάρχει σε πραγματική επάρκεια.

Ακόμα, τα περιστατικά λεηλασιών εξαπλώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας όπου, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, υπάρχουν ελλείψεις σε πολλά βασικά είδη.

Ο πραγματικός λόγος ύπαρξης Offshore- Διαφορές φοροδιαφυγής και κατάχρησης

Ποια είναι η αλήθεια για το «πολιτικό χρήμα»- Τι ισχύει για τους επιχειρηματίες

Ο φοροφυγάς είναι πολύ ένοχος για την πράξη του. όμως στη φάση της παραγωγής τα χρήματα είναι κατ’ αρχήν δικά του. Κλέφτης γίνεται στη δεύτερη φάση όπου παρακρατεί περισσότερα από όσα πρέπει μη δηλώνοντας και μη αποδίδοντας τα νόμιμα στο Δημόσιο. Και πάλι το 60% έως 67% εξακολουθεί να είναι νόμιμη ιδιοκτησία του.

ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ALERT! ΕΔΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Φωτογραφίες από το εσωτερικό της Μασονικής Στοάς στην Αθήνα [εικόνες]

Χτίζοντας ένα πέπλο μυστηρίου, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος συντηρούσε χρόνια τον μύθο της, ωστόσο, στη σημερινή εποχή των social media, θέλησε και αυτή να κάνει το άνοιγμά της στον μαγικό χώρο του Διαδικτύου.

Απίστευτα ευρήματα: Δείτε τις χώρες με τους περισσότερους σκλάβους-Πόσοι ζουν στην Ευρώπη;

Όταν ο Αβραάμ Λίνκολν έδινε τη δική του μάχη, στις αμερικανικές πεδιάδες και στο κοινοβούλιο, για να περαστεί ο νόμος με τον οποίο θα καταργούνταν η σκλαβιά μια και καλή, προφανώς δεν είχε ως όραμα, ότι περισσότερα από εκατό χρόνια μετά θα συνεχίσουν να υπάρχουν χώρες ανά την υφήλιο στις οποίες οι σκλάβοι να θεωρούνται μέρος της καθημερινότητας.

ΕΛΑ ΡΕ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Η Παπαθωμά καταγγέλλει ότι το "Just The 2 Of Us" ήταν στημένο για να νικήσει ο Σεφερλής

Η Θεοφανία Παπαθωμά πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και κατήγγειλε ότι το σόου του Mega "Just the two of us" ήταν στημένο.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ! Τι κάνει σήμερα ο πρώτος των πρώτων των Πανελληνίων του 1990

Το όνομα του Κωνσταντίνου Τρίγγου μπήκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το 1990, όταν πέρασε πρώτος στο Μαθηματικό Πάτρας.

Ο ίδιος λέει ότι διάβαζε με σύστημα και έτσι πέρασε, ενώ τη σχολή την έβγαλε σε 5 χρόνια και παράλληλα εργαζόταν στον φούρνο του πατέρα του στην Πάτρα. Μετά τις σπουδές άνοιξε...

Μητσοτάκης για Τσίπρα: Οι Ελληνες υποφέρουν από τους φόρους και εκείνος ξέπλυνε τις offshore φοροφυγάδων πολιτικών

Απάντηση στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Ολομέλεια της Βουλής για τη ΝΔ έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω Τwitter.

Πρώτοι... πουθενά

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Εμελλε να το δούμε και αυτό. Οι κ. Ν. Φίλης και Αντ. Λιάκος σκέφτονται, λέει, να υποχρεώσουν τα παιδιά του Δημοτικού να υπογράψουν έναν «Παιδαγωγικό Κώδικα Δημοκρατικού Ανθρωπισμού» που «θα τα προετοιμάζει για να γίνουν καλοί δημοκρατικοί πολίτες». Τι θα αναφέρει μεταξύ άλλων;

Σταμάτης: Ήταν επιβεβλημένη η αποχώρηση της ΝΔ-Δένδιας: Δεν συμμετέχουμε στην απόπειρα γελοιοποίηση της Βουλής

«Δεν είχαμε κανένα λόγο να συμπράξουμε στην αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, υπογραμμίζοντας ότι η αποχώρηση της ΝΔ  από τη Βουλή ήταν επιβεβλημένη, από τη στιγμή που η κυβέρνηση ψήφισε και ενεργοποίησε τη διάταξη για τις offshore εταιρείες.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν το «δώρο» στο μπάτσελορ πάρτι μετατρέπεται σε φιάσκο

Δείτε το ατύχημα:

Σε ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια ανήκει αυτό το μπούστο; (ΦΩΤΟ)

Την ευκαιρία να απολαύσει ένα μπανάκι είχε η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πέρασε υπέροχα και είπε να ανεβάσει μερικές σέξι φωτογραφίες στο Instagram.

Τα πιο ακριβά διαζύγια στον «πλανήτη» των διάσημων -«Βροχή» εκατομμυρίων [εικόνες]

Κάποιοι γάμοι τελειώνουν ήρεμα. Αλλοι, με σπασμένη όλη την οικοσκευή. Και πολλοί λίγοι με εκατοντάδες εκατομμύρια να αλλάζουν χέρια.