03 Ιουνίου 2016

ΦΩΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ! Πόζαρε topless και έβαλε… φωτιά στο διαδίκτυο η Παπαγγελή!

Η Έλλη Παπαγγελή φωτογραφήθηκε topless και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό.

Η σέξι παρουσιάστρια πόζαρε για το περιοδικό Down Town.

Οι σωματοφύλακες κάρφωσαν στην Αθηνά Ωνάση το one - night stand του Ντόντα!

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον χωρισμό της χρονιάς! Μπορεί ο Ντόντα Μιράντα να έχει διαψεύσει πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο στο γάμο του, αλλά πριν από λίγο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail, αναφέρει πως η Αθηνά Ωνάση έμαθε για το one - night stand του συζύγου της από το προσωπικό ασφαλείας της έπαυλης που αγόρασε στη Φλόριντα, μόλις πέρυσι.

Σοκ από το θάνατο αναβάτη του Moto2 – ΒΙΝΤΕΟ

Θρήνος στην οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού και σε ολόκληρο τον κόσμο για τον τραγικό θάνατο του Λουίς Σάλομ. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών στην πίστα της Καταλονίας για το Moto2 o 24χρονος Ισπανός αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά λάστιχα που βρίσκονταν εκτός πίστας.

Ο Πουλίδο αποχώρησε από συνέντευξη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άλαν Πουλίδο θα έδινε συνέντευξη σε μια γνωστή Μεξικανή δημοσιογράφο, στην οποία θα μιλούσε για την πρόσφατη περιπέτεια του. Λίγο πριν αρχίσει να δέχεται τις ερωτήσεις της Αντέλα Μίκα, ο άσος του Ολυμπιακού, Αντέλα Μίκα, ζήτησε συγγνώμη από την ίδια και το τηλεοπτικό συνεργείο, δήλωσε ότι δεν νιώθει ακόμα καλά να μιλήσει δημοσίως και αποχώρησε μαζί με την κοπέλα του, Ιλεάνα Σάλας.

Η πρόταση της ΝΔ: 5ετής η θητεία της Βουλής

Στο δίπολο συνταγματικός λαϊκισμός - συνταγματική λογική εστιάζει για να δώσει το δικό του στίγμα έναντι της κυβέρνησης στο μείζον ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μαξίμου: Αυτά πετύχαμε στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές... να μη μας βομβαρδίσουν με πυρηνικά

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά... 34 «επιτυχίες» στη διαπραγμάτευση ανακάλυψε το Μαξίμου!

Θριαμβολογώντας και αποσιωπώντας τις πιο σκληρές πτυχές μιας επώδυνης συμφωνίας, κυβερνητικές πηγές «βλέπουν» άρση του waiver και ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα «ποσοτικής χαλάρωσης» της ΕΚΤ - Υποστηρίζουν ότι... άντεξαν στις πιέσεις και δεν υποχώρησαν στις απαιτήσεις των δανειστών

ΡΩΣΙΑ ΦΙΛΕ! Έγιναν «λιώμα», τα... μέτρησαν και του έκοψε το πέος με τσεκούρι

Δύο μέρες έπιναν, με αποτέλεσμα η διασκέδαση να εξελιχθεί σε τραγωδία - Στη φυλακή ο 52χρονος, στο νοσοκομείο ο 47χρονος

Ρωσία... στην περιοχή των Ουραλίων, στο Μπασχκοροστάν. Δύο μεσήλικες άνδρες διασκεδάζουν επί δύο μέρες πίνοντας. Κάποια στιγμή ξεκινούν μία αντιπαράθεση για το... μέγεθος των «οργάνων» τους. Πώς κατέληξε η... συζήτηση; Ο ένας βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα και ο άλλος... χωρίς πέος!

Η εντυπωσιακή ιστορία επιβίωσης του 7χρονου από την Ιαπωνία

Η ιστορία του μικρού Ιάπωνα Γιαμάτο Τανούκα, που πριν μία εβδομάδα τον εγκατέλειψαν οι γονείς του σε πυκνό δάσος για να τον «συνετίσουν», έκανε τον γύρο του κόσμου - Την Παρασκευή το πρωί ο 7χρονος εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο - Πώς κατάφερε να επιβιώσει;

Σύζυγος ΣΥΡΙΖΑίου βουλευτή αυτή που υπέγραψε να μη γίνει η επέμβαση στο ΑΤΤΙΚΟ παρότι εφημέρευε!

Σε ερώτησή τους στη Βουλή οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου αποκαλύπτουν ότι ασθενής χειρουργήθηκε μετά από εισαγγελική παρέμβαση λόγω άρνησης των αναισθησιολόγων να κάνουν βραδινή εφημερία.

Όπως μάλιστα υποστηρίζουν η άρνηση υποβλήθηκε εγγράφως και υπογράφηκε από την διοικήτρια του νοσοκομείου η οποία μάλιστα προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα.

Οι δύο βουλευτές δε, ρωτούν εάν η διοικήτρια που προσήχθη στο ΑΤ όπου η οικογένεια του ασθενούς κατέθεσε μήνυση (με αποτέλεσμα να παρέμβει ο εισαγγελέας και να γίνει τελικά η επέμβαση) είναι...

Βαλς: «Ζηλεύω τον Τσίπρα που πέρασε 7.500 σελίδες με μέτρα χωρίς απεργίες»

Η κυβέρνηση έλαβε θαρραλέες αποφάσεις για να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας

Κάλεσμα στις γαλλικές επιχειρήσεις για επενδύσεις στην Ελλάδα απηύθυνε ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεών του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι «η Γαλλία είναι στο πλευρό της Ελλάδας».

ΣΤΟΚΟΣ! Η ατάκα του Τσίπρα που πάγωσε τον Βαλς: Είσαι εδώ ενώ το νερό στον Σηκουάνα έχει ανέβει έξι μέτρα!

Με εμφανή αμηχανία αντέδρασε ο Γάλλος πρωθυπουργόςστο δημόσιο κάρφωμα του Έλληνα ομολόγου του

Η επίσκεψη του Βαλς δεν γίνεται την καλύτερη χρονική στιγμή. Η δημοτικότητα του σοσιαλιστή πρωθυπουργού καταρρέει,η Γαλλία είναι στο πόδι αντιδρώντας στις αλλαγές που ελαστικοποιούν τις εργασιακές σχέσεις και την επόμενη εβδομάδα ξεκινά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εν μέσω απεργιών και της απειλής να μην γίνονται καν πτήσεις αεροσκαφών από και προς τα γαλλικά αεροδρόμια που έχει εξαπολύσει η irFrance.

Ο Μπλάτερ και οι συνεργάτες του «αντάμειψαν» τους εαυτούς τους με 71 εκατομμύρια ευρώ!

Σε όλο και πιο δύσκολη θέση βρίσκονται ο πρώην πρόεδρος της FIFA και οι στενοί του συνεργάτες καθώς πλέον υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία εις βάρος τους - Μεταξύ άλλων, ανανέωναν τα συμβόλαια τους με τεράστιες αυξήσεις προκαλώντας μεγάλη ζημιά στη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

ΒΙΝΤΕΟ-Ο άνθρωπος που αύξησε τον ΕΝΦΙΑ και τον έβαλε για 15 χρόνια

Ειρωνευόταν τον Σαμαρά που έλεγε πως θα τον μειώσει 7%, ενώ αυτός θα το καταργούσε....

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΦΑΠΕΣ; Αναγνωστοπούλου: Εγώ κι ο Φίλης δεχόμαστε bullying

Ξέσπασε κατά των MME η Αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, αναφορικά με τις προσφωνήσεις "πριγκίπισσα" και "βασιλόπουλο"  από τους γονείς προς τα παιδιά τους.

ΡΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΔΙΑ! Μειώνονται οι ώρες διδασκαλίας στα Αρχαία στο γυμνάσιο - Λιγότερα μαθήματα κατά 3 ώρες

Για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στα γυμνάσια μέσα στο καλοκαίρι ενημέρωσε το ΔΣ της ΟΛΜΕ ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Μετά το τέλος της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις, ωστόσο, τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως «κλείδωσε» η μείωση των ωρών των Αρχαίων Ελληνικών. κατά μία ώρα και συνολικά μειώνονται οι ώρες των μαθημάτων εβδομαδιαίως, από 35 σε 32.

Βρετανίδα δασκάλα δημοτικού έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε 11χρονο μαθητή της!

Νέο «κρούσμα» απρεπούς συμπεριφοράς από εκπαιδευτικό, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τη σύλληψη της Αμερικανίδας συναδέλφου της που έμεινε έγκυος από 13χρονο

Λίγα μόλις 24ωρα αφότου η είδηση της σύλληψης μίας Αμερικανίδας δασκάλας, η οποία αποπλάνησε έναν 13χρονο μαθητή της (μένοντας μάλιστα και έγκυος μαζί του) έκανε τον γύρο των διεθνών μέσων, ένα νέο «κρούσμα» απρεπούς συμπεριφοράς από εκπαιδευτικό βλέπει το φως της δημοσιότητας.

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ προχωρήσουν σε εξόφληση όλων των δεδουλευμένων στο «Δρομοκαΐτειο»

Σε άμεση εξόφληση όλων των δεδουλευμένων, προχωράει η διοίκηση του «Δρομοκαΐτειου», καθώς εξασφαλίστηκαν με έκτακτη επιχορήγηση, οι σχετικές πιστώσεις.

Ο Μητσοτάκης παρουσίασε στον Βαλς το πρόγραμμα της ΝΔ: Μείωση φόρων και δαπανών

Το μείγμα πολιτικής που θα εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία με μείωση δαπανών και φόρων, παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γάλλο Πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς σε μια συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, σύμφωνα με τη Συγγρού.

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδέψαμε τα γίδια με τον ΕΝΦΙΑ - Δεν υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί

Αιχμές για τον τρόπο που ήταν διατυπωμένη η διάταξη για τις offshore αφήνει ο βουλευτής Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς.

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την αρχική αστοχία της κυβέρνησης, ο κ. Δημαράς είπε: «Δεν θα μπορούσε κανείς να διαβάσει και να κατανοήσει μέσα σε μια μέρα ένα πολυνομοσχέδιο 7.500 σελίδων» για να προσθέσει με νόημα:

Αθώος ο Γρηγόρης Τσιρώνης για τη ληστεία της τράπεζας το 2006 στη Σόλωνος

Είχε χαρακτηριστεί ως μέλος των «ληστών με τα μαύρα», και επικηρύχθηκε τον  Οκτώβριο του 2009 με ποσό 600.000 ευρώ από τον τότε υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟ MEGA! Κατεπείγουσα σύσκεψη στο υπ.Εργασίας για το Mega

Μετά από παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, προγραμματίστηκε κατεπείγουσα σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας για τη Δευτέρα, για το Mega.

ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ! Μυτιλήνη: Έχουν ταράξει τα γίδια στις κλοπές οι λάθρο

Πολλές κλοπές τσαντών, κινητών τηλεφώνων και χρημάτων ακόμα και ενός αυτοκινήτου έχουν καταγγελθεί όλο τον Μάιο στη πόλη της Μυτιλήνης, σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιωμένες από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

ΗΡΩΑΣ Εισαγγελέας για Μέσι: Είναι εγκέφαλος εγκληματικής δομής

Η απολογία του Λιονέλ Μέσι για την φοροδιαφυγή στην Ισπανία, μάλλον δεν έπεισε και τόσο.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ υποστήριξε ότι δεν ήξερε τι υπέγραφε και ότι ο πατέρας του διαχειριζόταν όλα αυτά τα ζητήματα. Ομως ο Εισαγγελέας τάχθηκε εναντίον του Μέσι με μια θέση που μάλλον παραπέμπει σε «βαρύ» χρηματικό πρόστιμο.

Οι “Οτινάναι” ψαρώνουν φιλότεχνους με… Πίτερ Οφορίκουε και Πάτρικ Ογκουνσότο! ΒΙΝΤΕΟ

Οι “Οτινάναι” έχουν προσθέσει μια άλλη νότα στη μεταμεσονύκτια ζώνη της Πέμπτης, καθώς προσφέρουν άφθονο γέλιο με την σάτιρά τους, ενώ παράλληλα φτιάχνουν και θεματάκια, τα οποία σε κάνουν να λιώνεις στο γέλιο!

Η «Ηχώ» της Πόλης σε ολόκληρη την Ελλάδα

Η εφημερίδα που πρωτοεκδόθηκε το 1977 στην Κωνσταντινούπολη και κρατάει ψηλά τη σημαία της ενημέρωσης για την ομογένεια της Πόλης, θα βρίσκεται πλέον και στα περίπτερα όλης της Ελλάδας

Η ιστορική ελληνική εφημερίδα «Ηχώ», που το 2017 συμπληρώνει 40 χρόνια έκδοσης, θα κυκλοφορεί κάθε πρώτη εβδομάδα του μήνα, σε μια έκδοση 24 σελίδων.

Ο Πουλίδο απείλησε με όπλο τον απαγωγέα του και τον έσπασε στο ξύλο

«Πήρε το όπλο και μου είπε: Ψηλά τα χέρια ή θα σε σκοτώσω», υποστήριξε ο Ντανιέλ Μοράλες - Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού χτύπησε άσχημα τον άνδρα που τον επιτηρούσε - Μετά πήρε το κινητό του, ειδοποίησε την αστυνομία και τον ξαναχτύπησε για να μάθει την τοποθεσία και τη διεύθυνση

Ασθενής χειρουργήθηκε με εντολή εισαγγελέα λόγω άρνησης των γιατρών!

Διαβάστε την απίστευτη καταγγελία από τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου

Εξηγήσεις για ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο Αττικόν ζητά η «Δημοκρατική Συμπαράταξη: ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ» από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Παρέμβαση Κομισιόν για τις διώξεις των Ευρωπαίων του ΤΑΙΠΕΔ-Ελεύθεροι οι 6 μετά τις απολογίες τους-Τι υποστήριξαν

Την άποψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ότι οι Ευρωπαίοι εμπειρογνώμονες που απασχολούνται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του ελληνικού προγράμματος, πρέπει να απολαμβάνουν κάποιων «εξασφαλίσεων», εξέφρασε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ψάρια κολυμπούν στους πλημμυρισμένους δρόμους της Γαλλίας ανάμεσα στα αυτοκίνητα; [εικόνα]

Στη πλημμυρισμένη Γαλλία τα ψάρια βγήκαν στη στεριά και κολυμπούν στους δρόμους.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που αναδημοσίευσε η εφημερίδα Liberation από το twitter με ένα νεαρό που κρατάει στα χέρια του ένα ποταμίσιο ψάρι, ένα κυπρίνο, το οποίο εντόπισε να κολυμπάει στους πλημμυρισμένους δρόμους ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην περιοχή Longjumeau, στα νότια προάστια του Παρισιού, περίπου 19 χλμ από το κέντρο.

Καισαριανή: Λήστεψαν χρηματαποστολή με καλάσνικοφ, αλλά τα λεφτά έγιναν... κομφετί!

Πρώτα χτύπησαν ελαφρά έναν εκ των υπαλλήλων της εταιρείας security - Προσπάθησαν να ανοίξουν την τσάντα με τα χρήματα ενεργοποιώντας τον μηχανισμό ασφαλείας

Χρηματαποστολή τράπεζας «χτύπησαν» το πρωί της Παρασκευής στην Καισαριανή και συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως άγνωστοι που κρατούσαν καλάσνικοφ.

Η Αγία Σοφία γίνεται «τζαμί» για 30 μέρες -Θα διαβάζουν το Κοράνι κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού

Από την Αγιά Σοφιά θα διαβάζεται το κοράνι για 30 μέρες κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού και από εκεί θα το αναμεταδίδει το κρατικό θρησκευτικό κανάλι TRT Diyanet, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

To σποτ tvn KARAGKIOZHDVN που απαγόρευσε το ΕΣΡ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι μία αλλά δύο φορές απέρριψε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το σποτ του  Athens Pride, με την αιτιολογία ότι δεν ήταν αρκούντος σαφές και ξεκάθαρο το μήνυμα.

Τολμηρά σποτ κατά της υπογεννητικότητας βάζουν «φωτιά» στους Δανούς

Δείτε τα βίντεο που προκάλεσαν baby boom - Φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να γεννηθούν 1200 περισσότερα μωρά, συγκριτικά με πέρυσι - Η εκστρατεία «Κάν'το για χάρη της μαμάς σου» ήταν μόνο η αρχή...Ιδιαίτερα αποτελεσματικές αποδείχθηκαν οι εκστρατείες κατά της υπογεννητικότητας οι οποίες ξεκίνησαν την περασμένη χρονιά στη Δανία και ενθαρρύνουν τους πολίτες της χώρας, με την προβολή πλήθος σποτ στην κρατική τηλεόραση, να κάνουν παιδιά.

Στέλλα Μάξγουελ, αυτή είναι η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο [εικόνες]

Είναι 25 ετών, 1.79 ύψος, ξανθιά με γαλανά μάτια. Αυτά είναι τα στοιχεία της πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο. Ονομάζεται Στέλλα Μάξουελ, είναι μανεκέν και σύμφωνα με το περιοδικό Maxim είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο «μια τέλεια μείξη μεταξύ ατομικής βόμβας και κοριτσιού της διπλανής πόρτας», όπως έγραψε.

Γλίτωσε από θαύμα! Πασίγνωστος ηθοποιός κόντεψε να σκοτωθεί στα γυρίσματα της σειράς!

Άγιο είχε Dominic Purcell ή όπως του είπαν οι γιατροί γερό κεφάλι. Ο πρωταγωνιστής του Prison Break βρίσκεται αυτή την περίοδο στα γυρίσματα του σίκουελ της σειράς μαζί με τον Wentworth Miller. Μία σιδερένια μπάρα του ήρθε στο κεφάλι προκαλώντας του σοβαρά τραύματα και σπάζοντας τη μύτη του σε δύο σημεία. Ευτυχώς για εκείνον όπως του είπαν οι γιατροί ο ιστός στο κεφάλι του είναι αρκετά σκληρός διαφορετικά θα μπορούσε να έχει πεθάνει!

Kathy Kiryakos: Μία Ελληνοπούλα στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής

Μία Ελληνοπούλα υπηρετεί στο πολεμικό πλοίο «Darwin» που βρίσκεται σε αποστολή στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο λόγος την Kathy Kiryakos, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία. Χωρίς τη στολή της είναι μια κλασική Ελληνοπούλα της παροικίας της Μελβούρνης. Η Kathy Kiryakos γεννήθηκε και μεγάλωσε στο (ελληνόφωνο) Oakleigh, πέρασε τα μαθητικά της χρόνια στο Oakleigh Grammar και μιλά και γράφει άνετα την ελληνική γλώσσα.

ΒΙΝΤΕΟ-Προσπάθησε να δεις αυτό το βίντεο χωρίς να γελάσεις

«Αν κι εγώ ήμουν σαν κι αυτούς που δίναν υποσχέσεις που δεν τις πραγματοποιούσαν...

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ανεπάγγελτος, άεργος όλη τη ζωή, κομματικός συνδικαλιστής ο Αλ.Τσίπρας

Για την αποχώρηση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. από τη συζήτηση της τροπολογίας για την καθολική απαγόρευση επιχειρηματικής δραστηριότητας πολιτικών προσώπων, στο Εξωτερικό, τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, εκφράζοντας την άποψη ότι....

«Γαλάζια» πολιτευτής με μαγιό ξεκίνησε μπάνια! (ΦΩΤΟ)

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε φορώντας το σέξι μαγιό της, η πρώην εκπρόσωπος Τύπου της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Κατερίνα Καλαγκμπόρ.

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΩΝ! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου όπως δεν την έχετε ξαναδεί! (ΦΩΤΟ)

Σε καλοκαιρινή διάθεση φαίνεται πως είναι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστή και χαλαρή κρατώντας στην αγκαλιά της ένα σκύλο.

Ένας 12χρονος Σπάιντερμαν από τη Γάζα - ΒΙΝΤΕΟ

Τον αποκαλούν «Σπάιντερμαν της Γάζας» γιατί έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τις ακροβατικές του δεξιότητες, αν και είναι μόλις 12 ετών.

ΣΟΚ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΝΔ! Διαψεύδει ότι προσχώρησε στη ΝΔ ένας από τους 12 “πρώην” του Ποταμιού: Δεν ασχολούμαι με την πολιτική

Με δήλωσή του ο Νίκος Ρίζος, υποψήφιος βουλευτής Πέλλας και ένας από τους 12 του Ποταμιού που φέρονταν να υπογράφουν την δήλωση στελεχών που προσχωρούσαν στη Νέα Δημοκρατία, διαψεύδει την συμμετοχή του στην κίνηση.

Οργή σε Κύπρο-Ελλάδα με ανάρτηση από τα κατεχόμενα της νικήτριας της Eurovision 1973

Σφοδρά "πυρά", επικρίσεις και υβριστικά σχόλια δέχεται τις τελευταίες ώρες η νικήτρια του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision του 1973 η οποία είχε εκπροσωπήσει το Λουξεμβρούργο.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΠΑΝΤΟΥ! Αλαλούμ στον Κορυδαλλό: Μπέρδεψαν τις δίκες - Έκατσαν δίπλα-δίπλα Βλαστός και Χρυσαυγίτες

Παράγοντες της δίκης της Χρυσής Αυγής αντίκρυσαν τον Παναγιώτη Βλαστό να κάθεται στο εδώλιο μαζί με τους κατηγορουμένους για την υπόθεση της ΧΑ

Τον τρολάρει ο Ντάισελμπλουμ: Θαυμάζω τον Τσίπρα γιατί υποσχέθηκε το αδύνατο αλλά... άλλαξε

Ο πρόεδρος του Eurogroup εμφανίστηκε βέβαιος ότι το ΔΝΤ θα στηρίξει την Ευρωζώνη στο σχέδιο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους μέχρι το 2018, όταν η Ελλάδα θα έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα διάσωσης

Παναγούλης: «Κρατικός καναλάρχης και επίδοξος γκαουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών ο Παππάς»

Κακλαμάνης: Τους υπουργούς τους «πιάνει»… ο ιός Ζίκα!

«Τους πιάνει ο ιός Ζίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προεδρεύων στη Βουλή, Νικήτας Κακλαμάνης σχολιάζοντας την απουσία των υπουργών από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Η «αντάρτισσα» βουλευτής της Μέρκελ εξηγεί γιατί ψήφισε «όχι» για τους Αρμένιους


Φυσικά η βλαμμένη λέει μαλ@κίες αφού οι Γερμανοί αποφάσισαν ομόφωνα ότι υπήρξε γενοκτονία των Αρμενίων ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗ ΣΥΣΧΕΤΙΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ σαν του κύριου Συμμάχου των Νεοθωμανών την περίοδο εκείνη 

Η Μπετίνα Κούντλα ήταν η μοναδική βουλευτής που ψήφισε «όχι» στην αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, η οποία διεξήχθη εχθές στην Bundestag

H χαμογελαστή Γερμανίδα είναι η «αντάρτισσα» της Μέρκελ που ψήφισε χτες στη Bundestag κατά της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων το 1915 από τις οθωμανικές δυνάμεις.

ΤΕΛΟΣ το κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του MEGA: Νέα 24ωρη απεργία στο κανάλι

Την οριστική διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA αποφάσισε το τεχνικό προσωπικό του σταθμού.

Θα προχωρήσουν σε αλλεπάλληλες στάσεις εργασίας και η απόφαση ελήφθη διότι το προσωπικό παραμένει απλήρωτο επί δυόμισι μήνες.

Η Κιμ Καρντάσιαν ποστάρει τα γυμνά της οπίσθια και ρίχνει το Ιντερνετ [εικόνα]

Ναι, δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που η Κιμ Καρντάσιαν μας δείχνει τα πολυσυζητημένα (γυμνά) οπίσθιά της.

To 91% των Γερμανών δεν εμπιστεύεται την Τουρκία

Η συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανών, το 91%, δεν θεωρεί την Τουρκία αξιόπιστο εταίρο, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση του πρώτου δημόσιου γερμανικού καναλιού ARD, έναντι του ποσοστού 79% που ήταν τον Απρίλιο. Πάντως το 7% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι εμπιστεύεται ακόμα την Τουρκία.